עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. CPU: Core 2 duo Conore E6320 1.8 OC to 2.1 Cpu Cooling: Ninja 2 RAM: Kingstone 3GB DDR-2 800Mhz Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G מחפש להחליף את שלושת הרכיבים שציינתי בנושא, שימוש יומיומי ומדי פעם משחקים יחסית חדשים חושב על i5 ולוח אם שיסחוב קצת OC בלי הרבה מאמץ

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  2. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5200 שקל, חלק במזומן. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים בעיקר 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב Dvd של Lg. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? בצורב lg. אינטל במעבד. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמ…

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  3. שלום, מחפש המלצה למחשב נייד בעל המפרט הבא: * מטרות המחשב: אופיס ואינטרנט *מעבד I3 מספיק * גודל המסך: 15.6 * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * בלוטות: שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * כונן CD/DVD? צורב: כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: כן *אחריות :חובה אחריות 3 שנים. *יצרן: עדיפות ליצרן אמין תודה!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  4. שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב נייד, התקציב הוא באיזור ה3K. השימוש הוא לצרכים של סטודנט - לא מתכוון לשחק על המחשב הזה, אולי לראות בו סרט מדי פעם. חשוב שיהיה בעל אחריות (מתכוון לנייד אותו הרבה), וכן שיהיה בעל חיי סוללה ארוכים. ראיתי מחשב TX1000 אצל חבר והתרשמתי. חשוב לציין שאני לא ממש מכיר את השוק, אני יכול להתגמש מעט בתקציב. תודה, נדב.[br]פורסם בתאריך: 25.01.2009 בשעה 04:03:48 ראיתי עכשיו מודעה למחשב יד שניה עם מפרט כזה:IBM-Lenovo Thinkpad T60. מעבד:T2500 - Core duo מהירות : 2.0GHZ זיכרון:1GB ddr2. דיסק-קשיח: 100 גיגה אלחוטי: A/B/G. מסך 15.1" 1400x1050 (מ כרטיס מסך .ATI 128mb Bluetooth, fingerprint Dvd-cdrw חלונות אקס פי פרו ברישיון כל העדכונים SP3 תפריטים בעברית ו…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שלום חברים אני מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים והכל הוא לא בישבילי מומלץ שיהיה פנטיום ולא amd והתקציב הוא 3000 אלף עים הרכבה מומלץ בפנדה מחשבים תודה מראש אאלי :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by alonkl,

סבי נוסע לחו"ל וצריך מחשב, שכנראה ישמש אותו למקרים דומים גם אח"כ. ההשקעה מכיוון שהיא לתקופה קצרה לא גדולה. בסביבות 2000-2500 עם חריגות, עדיף מחשב כף יד טוב ונוח עם מקלדת או משהו כמו ASUS Eee? המלצות כלשהן?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  7. Started by בזיק2,

לצורך הרצת orcad דרוש שיהיו למחשב ביצועים גרפיים טובים. לכן דרוש שיהיה כרטיס מסך שאיננו onboard. כמו כן שיהיה קל (עד 2.5 ק"ג ואם אפשר פחות), לא צריך כונן אופטי, מעבר בתדר 2.4 גיגה ויותר, זיכרון של 4g ואפשרות ל8g. ראיתי בזאפ את שני המחשבים הבאים: Dell Vostro 3500 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 Dell Inspiron N3010 i5-450M http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=770185 כמו כן מוכר בחנות כלשהי הציע את samsung r580 ואת del studio 1558 - 5900 אודה על המלצות ודעות

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  8. בעיקרון הקובץ שאני מוריד מהאתר של אינטל אומר לי שהוא לא מתאים.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  9. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי RTX 2070 חיצוני) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה - לא משהו צעקני - *לא חייב* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף הר…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by Kenny,

היי אנשים, כרגע אני עם E8400 \ HD4870 בעיקרון יש לי הכל, המחשב לא סוחב לי BF3, החלטתי לשדרג מספר חלקים. כרטיס מסך - נראה לי די ברור מעבד+לוח אם+זכרון - באים ביחד.. יש לי ספק כח 600W של קורסייר, מאמין שהוא יספיק. הרד דיסקים יש , מארז יש cooler master C690 (נראה לי שזה השם שלו). מסך 24" full hd חשבתי על כרטיס המסך GTX570.. אין לי בעיה עם ATi במידה ויש להם משהו חזק יותר בואתו המחיר. חשוב לציין, התקציב שלי הוא בערך 3000 אולי אפשר להוסיף עוד קצת.. יש המלצות?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by tom776,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד וברשותי נתונים בסיסיים למפרט: מעבד: T7500 2.2GHZ 4MB מסך: 15.4 רזולוציה 1440X900 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 8600M GT אני מחפש המלצה למחשב נייד בעל הנתונים הנ"ל (או טובים יותר), כמובן שהעדיפות היא של DELL אבל אשמח לשמוע המלצות על חברות שונות, ממי שמכיר. ידוע לי שיש את סדרת ה XPS אבל הם יקרים מדי. התקציב הוא בסביבות [6K [+-500 היה גם את סדרת ה-INSPAIRON 1520 אבל הפסיקו לייצר ולא נתקלתי במקום שנשאר במלאי. יש המלצות נוספות? *שאלה נוספת : מה המקביל לכרטיס מסך שציינתי, בכרטיסים של ATI (אם קיים בכלל)? תודה...

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  12. שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב בסך 4 אש"ח, ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע למפרט מחשב. אני לא צריך ציוד הקפי. צריך רק את המארז עצמו. המחשב צריך להיות מורכב לביצועים גבוהיים. משחקים כבדים לגרפיקה מקסימלית. (ככל שניתן בסכום). יש לי מסך 19' רחב. חשבתי על המעבד מהסדרה החדשה I5. כמו כן לוח טוב שיתאים כמובן. כמובן שצריך כרטיס מסך מפלצתי. (שיעשה את העבודה לאורך זמן). צריך אוורור טוב. (אמנם מידת הרעש לא כל כך חשובה אבל גם לא יותר מדי שיהיה נורמלי). אין לי צורך ב OC או מ"ה. אני רוצה לקנות מחנויות איכותיות עדיף רשתות. באזור כפר סבא, הוד השרון, רעננה, פתח תקווה, רמת גן-בני ברק. אפשר להציע ולפנק מארז טוב. (אוורור בשבילי יותר חשוב מיופי). וגם כרטיס קול בתור תוספת בסוף אפשרי. כמו…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  13. אממ אני מתלבט אם לרכוש מעבד 4 ליבות או 2 וזכרון פנימי אני חושב ש4 ג'יגה.. כעקרון התוכנות שנמצאות בשימוש הן לא כבדות במיוחד, מלבד כמה תוכנות של לימודים...כרגע אני במחשב די ישן וכל התוכנות עובדות ביחד, אבל לאט. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?2-3K 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?),שימוש יומיומי,עבודות משרדיות וקצת תכנות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספצ…

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום.. אני צריך עזרה בבניית מפרט למשחקים כבדים. במפרט אין צורך בציוד היקפי וגם לא בצורב DVD. המפרט הוא לחבר שגר בבאר שבע, לכן בניתי אותו בKSP. אני יודע שהיא לא כל כך מומלצת, אבל אין לי ברירה כי החנות היחידה שעוד איכשהוא מוכרת היא פנדה אשר יקרה בטירוף. (אם יש המלצות לחנויות אחרות אני אשמח) בעיקרון בניתי משהו אשמח להערות, טענות, מענות. שכחתי לשאול - האם כדאי לחכות חודש? הבנתי שיש ירידת מחירים. תודה רבה.. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by nochinman,

שלום, מחפש הצעות למפרט של מחשב עד 3000 ש"ח. החלקים הנדרשים הם: מעבד (אין העדפה בין Intel או AMD), לוח אם, זיכרון (לפחות 1GB), כרטיס מסך (לא משהו מטורף, אבל מספיק טוב כדי להריץ משחקים חדשים בצורה טובה, חשוב מאוד TV out, DVI) וספק (לא משהו מטורף 400, 450W). מארז, דיסק קשיח וצורב כבר קיימים. תודה.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  16. עברתי על המפרטים המומלצים אך חסרה לי אינפורמציה בקשר למפרט רב תכליתי שאמור להיות חזק (משחקים רק מפעם לפעם אך חובה שיעבדו ברמה כלשהיא) אך עיקר החשיבות היא שקט. בינתיים החלטתי על החלקים הבאים: Intel i7 2600 (אין צורך ב-K?) Scythe Mugen II Asrock Z68 Pro 3 או Asus P8P67 B3 8GB 1333MHZ DDR3 - האם יש איזושהיא תועלת ב-1600 בהתחשב במחיר? NZXT Phantom או Lancool K62 (עדיין מתלבט - הכי חשוב השקט) כוננים יש כבר אשמח לביקורת על הנל וכן ייעוץ לגבי כרטיס גרפי עם קירור פאסיבי וספק כח שיתמוך במערכת. ניתן גם לחרוג מהמחיר.

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by avik,

מארז מהודר+ יציאות USB קדמיות 400W SUPER ATX לוח אם ASUS MSI AGPX8 + 6 USB 3 (שלוש שנים אחריות) מעבד אינטל פנטיום פרסקוט Intel P.4 3.0 Ghz 1M Cache HT 800 Mhz זיכרון DDRam 256MB 400Mhz דיסק קשיח 120GB 7200RPM UDMA כרטיס מסך GeForce FX 5500 128MB DDR+ TVOUT+ DVI כרטיס קול 6 ערוצים SURROUND 5.1 כרטיס רשת LAN 10/100 צורב די וי די DVD-RW-/+X8 Toshiba רמקולים 400W PMPO מסך MAG או LG 17" מקלדת+ עכבר המחשב הזה עולה לי 3500 מה כדי לשפר בלי לשנות יותר מידי את המפרט ובלי שהסכום יעלה לי יותר מידי אני חושב שצריך להוסיף עוד זיכרון ואמרו לי שהפרסקוט לא משהו. אז מה כדי לשנות וכמה זה יעלה לי בערך השינוי ???? תודה רבה ושבת שלום

18. Started by TGA,

1. מה התקציב? לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים מאוד ומשחקי FLASH באינטרנט, צפיה בסרטיי, הורדות, מסיבות רשת,ICQ ומסנג'ר ושירים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו:לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? מחשב שקט ונראה נחמד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? שיהיה דיסק קשיח בגודל בערך 320 או קצת יותר ועדיף מעבד אינטל. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ממש שקט 10. האם מתוכנן :OCממש לא צריך 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו …

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by EpoXi,

שלום חברים, חבר שלי צלם וביקש שאעזור לו עם מחשב חדש, ישמש בעיקר לעריכת תמונות. תקציב לא מוגבל אבל נגיד עד 3000 אפשר אולי לחרוג אם ממש כדאי. ישמש לעריכת תמונות - כלומר פוטושופ, לייט רום וכו' שיעבדו ביחד. אין צורך בציוד היקפי כלל. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 לא מתוכנן OC אין צורך לכלול מערכת הפעלה. מעדיף לרכוש את המחשב ב TMS. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  20. שלום. החלטנו (אני ואבא שלי) לקנות HTPC. הסתכלתי במפרט המומלץ פה באתר ושיניתי אותו טיפל'ה. רציתי לשאול האם אני אוכל להריץ HD במחשב הזה. הנה המפרט: רכיבים סוג הרכיב מעבד AMD 3400 לוח אם ASUS M2A VM זיכרון DDR2 1024MB 667Mhz HDD 250GB SATA 2 7200PRM כרטיס טלוויזיה Hauppauge 150 PVR מארז HEC 7328 250W ועכשיו לשאלות P: 1. בכללי, מה אתם אומרים על המפרט? אני קונה את זה ב-1700 ש"ח (הרכבה עצמית). איך המחיר? 2. כל הרכיבים מתאימים אחד לשני? 3. המארז איכותי? יש מספיק מאווררים? לא תהיה בעייה של התחממות? 4. רעש. כמה רועש זה יהיה? לא ממש מפריע לי אם ישמעו רעש קל של מאווררים. אבל מה המצב פה? זה יהיה נסבל? 5. האם אני אוכל לנגן HD? את כולם? ז"א, 720P, 720I? 1080P? 6. המעבד. הוא מספיק חז…

• 10 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by thewhiteark,

שלום לבאי ובאות הפורום, מחפש מפרט למחשב גיימינג תקציבי. אני יודע ש- 2.5 אולי קצת מגרד את התחתית של מחשב למשחקים, ולכן אשמח גם לשמוע עד כמה, אם בכלל, מחשב כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלוי במה שהוא יוכל להריץ! בתקווה, משחקים חדשים כמו GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  22. היי, פתחתי את הנושא הנ"ל בעקבות התייעצות בקניית Notebook. הניסיון שלי והידע שלי אודות מחשב נייד שואף ל0, לכן אשמח לקבל המלצות לקנייה. דבר ראשון, המטרה הראשית היא גישה נוחה ומהירה לאינטרנט במקומות שהם לא בבית, כגון במשרד , בית קפה או כל מוסד אחר מין הסתם. עבודה שותפת עם תוכנות גרפיות שונות : Illustrator In Design Dream Weaver Flash אני מתכוון כמובן , שמחשב יממש את הדרישות הגרפיות ברמה מספיק גבוהה, כלומר שהמחשב כאמור יכלול כרטיס מסך חזק מספיק ואכותי. חייב להוסיף שגם לצורכי הנאה הייתי מאוד מרוצה אם הוא יוכל להריץ משחקים בקלות ברמה שתרצה אותי. וכמובן צפייה בסרטים קליפים וכד'. עוד פרט חשוב, אני חובב מאוד חווית סאונד גבוהה , עד כמה שידוע לי שמחשבים ניידים לא מתאימים לדבר, הי…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  23. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת נייד לשימושים של סטודנט (אינטרנט, אופיס, MP3 וכו'), התקציב עד 4500. מה שכרגע נראה לי הוא LENOVO N200 דגם TY2BWIV עיקרי המפרט שלו הם 3 GB זיכרון פנימי, מעבד T5450, כ.מסך Geforce 7300.אחריות שנה אחת. ראיתי אותו במחיר שבין 3700-4300. הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו ועל לנובו בכלל, ואם יש המלצות לחברות\דגמים אחרים? כמו כן זמן סוללה לא חשוב עבורי. בתודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  24. Started by wq99,

כמה שווה להשקיע במחשב כזה יד שנייה : HP PAVILION G6 [table][tr][td][table][tr][td]2.53 GHz Intel Core i3-380M[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]4 GB DDR3 [table][tr][td][table][tr][td]500GB SATA‏ (5400 סל"ד)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]dvd/rw סוללה במצב בינוני. בלי אחריות. נקנה לפני שנתיים .

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לצורך לימודים - אופיס, אינטרנט, משחקים קלים ברשת, סרטים, קצת פוטושופ / פרימייר ושימוש בתוכנת MatLab. טווח מחירים: 3000 - 4000 ש"ח. שמתי עין על המחשב Dell Inspiron 1545 T4300. המפרט: לוח אם Intel® Cantiga GM45 Chipset מעבד Intel Dual Core T4300(2.1GHz,800MHz,1MB) 2.0GHz 800MHz מהירות 1MB זיכרון מטמון זיכרון 2048MB (1x2048) 800MHz DDR2 נפח 800MHz מהירות זיכרון איחסון 250GB Serial ATA (5400RPM) גודל דיסק 5400 rpm מהירות דיסק מסך 15.6in Widescreen WXGA with TrueLife - WLED סוג 15.6" גודל (1366x768) רזולוציה נתונים טכניים החל מ 2.64 ק"ג משקל Primary 6-cell 46W/HR LI-ION סוללה אחריות ושירות שלוש שנים משך האחריות אלה הם הנתונים העיקריים.…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים