עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. _______________________________________ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל למקסימום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח רק במידה וזה ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים וסרטים באיכות HD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 37' FULL HD 1920x1800 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by yacovmateo,

שלום. פעם הייתי מתעניין היום כבר הלכתי לאיבוד עם כל מה שקורה בשוק המעבדים ולוחות האם. בן דוד שלי צריך מחשב,התקציב הוא 1.5K,בסך הכל מחשב שלא יתקע לעבודה משרדית ושיוכל לסחוב כמה שנים בשקט. נכנסתי לאתר של אייבורי(אני יודע דרעק),אבל הופתעתי ממה שהם מציעים,המחשבים טובים בסך הכל לדוגמא המפרט הנ'ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= שדרוג לספקHec Win+ 500W 80+i -ו95 ש"חשדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer -ו130 ש"ח=1615 סכום כולל. איך המחשב בסך הכל? בעתיד כמובן אני יביא לו כבר איזה כרטיס מסך בינוני,משהו כמו 4850 שאני אקנה כיד שניה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by Dobrish,

שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש (אני עובר דירה והמחשב לא עובר איתי) אני מעדיף מפרטים מבוססי אינטל ושהצג לא יהיה רחב (דרישה של אישתי....) המחשב ישמש למשחקים, פיתוח וקצת עריכת וידאו

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by idoleff,

שלום, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: AMD Athlon 3200+ 64 bit socket 939 OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY TWINMOS DDR 512MB 400MHZ *2 W.D 160GB 7200RPM SATA2 P.O.V GeForce 6800GS 256MB PCI-E FOXCON ATX TH230 BIGTYPHOON התקציב הוא 4500 והמחשב נועד למשחקים בעיקר... בלי OC... יש למישהו רעיון למפרט אחר באותו תקציב?

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  5. האם אני חי באשליה או שקיים כרטיס כזה? כיום יש לי טליויזה רגילה אבל אם אני יקנה LCD אני רוצה שיהיה לי בכרטיס גם HDMI האם קיים כרטיס כזה?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  6. Started by The_magament,

שלום, אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואולי גם למכור את הישן כדי להרוויח כסף לשדרוג החדש. כמה לפי דעתכם שווה המחשב שלי? Pentium 4 2.8GHZ + HT, 1GB DDR1, 6600GT + VIVO, HD 80GB, מקלדת ועכבר, רמקולים Creative XFREE (או שפשוט מסתכלו במפרט שלי...). כמה הוא בערך שווה?

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by JezpeRR,

אוקיי אז ככה אני זקוק למפרט...המפרט עצמו הוא לשימושיים של איייסיקיו אינטרנט משחקים של וואלה...מוזיקה וכו' ממש לא משחקים כבדים או משחקי גרפיקה וממש לא לאוברקלוק!! אז ככה מעבד יש לי Intel 2.4 והלוח אם הזה: Intel Rexburg D845GRG אני צריך את כל השאר... בקשר לתקציב אין ממש...כאילו תתנו מפרטים כמה שיותר זולים!! וכרטיס מסך ממש לא משהו לכיוון של גרפיקה...אפילו ג'יפה 4 יספיק אני חושב העיקר פה הוא ההוזלה של המפרט...תודה רבה לכל העוזרים! *עריכה* כמו כן לא צריך שום ציוד היקפי! כמו כן לא צריך צורב! רק כונן רגיל וזול וכונן דיסקטים!

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by djz,

יש לי מפרט ורציתי לדעת אם הוא משתלם בכלל ואם יש דברים שצריך לשנות התקציב הוא באיזור ה-3000 חריגה של 200 שקל גג מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤496 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤416 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי GeCube ATI Radeon HD3650 1024MB PCIe ¤394 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GV361 צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://www.skypc.…

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by Shlomi062,

אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי להוריד קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול המחשב אמור לשימוש יום יומי, אבל רוצה אופציה להריץ פיפא לדוגמא או תוכנת לעריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: פיפא מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד... -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  10. תכננתי לקנות את ה http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1520-x3100-t7250.htm --inspiron-1520 אבל כבר אין אותו במלאי וכנראה גם לא יהיה . אז הציעו לי בחנות לקחת את הדגם הזה http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500-x3100.htm שהוא ממש דומה ואמור להגיע בעוד שבועיים לחנות. ההבדל ביניהם הוא במסך שהוא TFT ולא truelife שאומרים שזה יתרון +שהוא עשוי מחומר קשיח יותר ככה אמרו בחנות. איזה עוד הבדלים יש בין שניהם(אם יש) והאם אין בדגם הזה בעיות ואפשר לקנות אותו בראש שקט. (הערה: תהיה אפשרות לקנות אותו עם ויסטה פרימיום רק עכשיו זה עדיין לא מצויין באתר). +עוד שאלה: כדאי לי להשקיע עוד כסף כדי לקחת את הדגם עם הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS אם אני ארצה למשל לחבר מי…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה תלת 3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). revit, 3ds max, autocad, photoshop, אופן השימוש: כבד/פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).הרזולוצייה אני לא יודע, גודל מסך רצוי 24 ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by ex_,

אני צריך עזרה באיתור הפונקציה(אם בכלל) לנעילה/פתיחה של הרשת האלחוטית אני עוזר למישהו שלא גר בארץ ולא מבין כלום במחשבים והוא לא מצליח להתחבר לרשתות אפילו שמופיע לו שהוא מחובר הוא עדיין לא יכול לגלוש(אין firewall) אז אני מניח שזו הפונקציה של הנעילה או יש איזה שהוא firewall מובנה או משהו כזה?(כלומר לא תוכנה חיצונית) תודה,

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  13. המפרט הסופי שלי: ATHLON 64 +3000 1600FSB 512K- BOX לוח אם Gigabyte לAMD: GIGABYTE GA-K8VT800M זיכרון DDR: 512MB ELIXIR 400MHz דיסק קשיח Western Digital: WD 80 GB- JD(SATA) 7200 RPM כרטיס מסך ATI Radeon: SAPPHIRE 9800 PRO 128MB 256BIT DVI TV/O צורבי IDE פנימיים: LG CDRW 52X32X52 כונני דיסקטים: MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK מארזי COMPUCASE: COMPUCASE CI-6A19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE+HEC 300ART פתרונות קירור THERMALTAKE: TT VENUS SILENT BOOST FOR AMD 64 מה כדאי לשנות אם בכלל? מה אתם אומרים על הלוח אם? וזהו תודה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  14. מעבדIntel Pentium IV - 2.8C - HyperThreading , 512Kb 800MHz FSB לוח אםIntel® 865PE - Asus P4P800 Deluxe זיכרון פנימי 256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz זיכרון פנימי - מודול שני256mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz דיסק קשיחSATA - 120GB 7200RPM - Maxtor 8MB Buffer Serial ATA - 3Y Warranty כרטיס מסךRadeon 9200 (250/400) 128MB DDR DVI 128bit 4-Pipes - Gigabyte Retail צורבLite-On 52x32x52 CDRW Black כונן דיסקטיםTEAC 1.44 מארזCompucase CI-6A19 + Heroichi 300AR-T + One 120mm Fan עכברMicrosoft Optical Basic Black Mouse - OEM USB מקלדתGenius KB-06 PS2 תודה!

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by elibegi,

שלום חברים מחפש מחשב נייד בתקציב סביבות ה-5000 ש"ח משמש לצרכים סטודנטיאליים בעיקר שיהיה צורב מעט גרפיקה - פוטושופ חשוב שיהיה קל למדי משך סוללה ארוך מסך לא קטן - 14 ומעלה. הרדיסק לפחות חצי טרה אחריות לפחות שנתיים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. Started by eladrevach,

שלום לכולם.. המון זמן לא הייתי כאן אבל אשמח לעזרתכם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש והמחשב שאני אראה לכם כאן הוא בדיוק מה שאני רוצה מבחינת נתונים. אך הוא נראה לי זול קצת לעומת המתחרים באותם נתונים ואפילו פחות. רציתי לדעת אם מישהו יודע על המחשב הזה משהו? מכיוון שלא ראיתי ביקורות בשום מקום. אם הוא מתחמם או דברים דומים. וכמובן אם למישהו יש מחשב אחר להציע עם אותם נתונים שחשובים לי i7-6700hq \ i5-6300hq מינימום כרטיס מסך 960m וזיכרון ddr4 מסך ips בתקציב של עד 6 אלף. המחשב המדובר הוא זה http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=N551VW-FJ130T תודה רבההה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. Started by aviad3,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , the witcher , world of warcraft , call of dute , battlefiled , assassins creed , והרבה אונליין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינצ HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהו…

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by saphs12,

שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים לימודים ולסרטים גודל המחשב 13.3 אינץ' התקציב שלי הוא 4500 שקלים בערך יש לי מחשב אחד: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9424&perur= זה המפרט: מפרט טכני: * מעבד: Intel Core i3-350M, 2.23GHz * מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium * מסך: 13.3´´ HD Color-Shina Glare-type * רזולוציה: 1366x768 * זיכרון: 3GB DDR3 1066MHz * דיסק קשיח: 500GB 5400RPM * כרטיס מסך: Nvidia GeForce 310M 1GB * תקשורת אלחוטית: Wireless 802.11b/g/n, Bluetooth * סוללה: 8 תאים, עד 10 שעות עבודה * מימדים: 32.2x23.3x1.48~2.46 ס"מ (ג x ע x ר) * משקל: 1.9 ק"ג * מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: * 3 x USB2.0 * RJ-45 * יציאה ל…

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. שלום לכולם, כפי שמצוין בכותרת, אני מחפש נייד במיוחד לצורך ביצוע מבדקי חדירה באתרים שונים (אצל לקוחות). דרישות: * דגש על "ביצועי רשת" ויכולת טיפול בנפחי תעבורה גבוהים ככל האפשר (סריקות ומתקפות MITM) * זמן סוללה אינו רלוונטי * אין צורך בכרטיס מסך חזק * המשקל אינו משמעותי * גודל מסך באזור 15'' * דיסק 7200RPM * עיקר העבודה תתבצע ע"י BackTrack או מערכות הפעלה מבוססות לינוקס אחרות אשמח לשמוע דעות בעניין, גם במידה ולדעתכם יש מפרט שיענה על הדרישות אבל הוא מחוץ לתקציב... תודה!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  20. Started by joni69,

שלום לפני כמה זמן תמיד היה לי בפינה של השורת התחל איקון עם סמל שמראה את מצב צריכת החשמל אם המחשב מחובר לשקע, או אם הוא לא מחובר לשקע מראה כמה אחוזי חשמל נשאר אבל עכשיו הוא כבר לא מראה איקון בכלל והמחשב לא מזהה את הסוללה וניסתי הכל להתקין ביוס מחדש...הגדרות בלוח בקרה.....לא יודע מה נשאר לעשות

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  21. שלום אני מעונין לקנות מחשב ניייד בארהב המחשב יוזמן דרך אמזון ויגיע למלון שאהיה בו בברורים שעשיתי באמזון לא הצלחתי להבין האם יש אחריות בין לאומית על מוצר או לא שאלתי : האם מישהו מכיר דגם או מותג שכדאי לקנות אותו מאחר והוא מקבל אחריות מלאה ואין כל מיני הפתעות שמגלים בארץ בבוא היום? האם יש איזשהן המלצות לגבי עיניין האחריות הבין לאומית תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  22. Started by zwex35,

לחבר שלי יש כבר מחשב ישן שבקושי מריץ משחקים והוא רוצה להתחדש הוא מתכוון לקנות מחשב ב-4000 עם חריגה עד 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Crysis,Call Of Duty: Modern Warfare 2, CSS ועוד כמה שאני מאמין שהוא יוריד =] יבוצע אוברקלוק בערך אחרי חצי שנה\שנה. העדפה למעבד Core i5 ולכרטיסי מסך החדשים של ATI. אין צורך בציוד הקפי יש לו כבר הכל, שהמחשב יהיה שקט וזקוק להרכב המחשב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  23. Started by rakenishu,

תקציב: 3000 מזומן (אם צריך) מטרת משחקים בינוניים + לא צריך: מסך, מקלדת, רמקולים,עכבר.... ציוד הקפי לא צריך בקיצור ציוד מחשב: אני לא צריך צורב, יש לי כונן קשיח wd800jb (מאובן חחח) עדיף אחד אחר נכון? אם לא אז אפשר הצעה בלעדיו? העדפה: לכרטיס מסך במיוחד אבל שיהיה גם מעבד סבבה אם אפשר של intel כי שמעתי שה dualcore הרבה פחות טוב מ core 2 duo לא ממש חשוב לי איך יראה וכמה רעש יעשה (מקסימום זורקים עליו סמיכה או משו חחח סתם) לא צריך תוכנות והרכבה, רק חלקים שמתאימים לא מתכנן oc אני מתכנן לשחק ב assasin cread אם אפשר (זה בטח משחק כבד אבל נדלקתי עליו) , call of duty לא חשוב לי באיזה רזולוציה רק שיזוז עשיתי לפי מה שבנעוץ אז אני מקווה שלא יסגרו לי..

• 7 תגובות
    • 719 צפיות
  24. שלום כולם! אז ככה אני בונה מפרט לחבר לעריכת ווידאו בלבד, שום OC, שום משחקים, רק עריכת ווידאו. חשבתי על המפרט הזה: conroe e6600, 2gb value memory (2*1gb pqi 667mhz=220$) intel dg965ss 2*250gb (samsung spinpoint sp2504c) זהו בגדול... צורב ופלופי וכאלו זה בקטנה (אלא אם כן יש התנגדות לפלופי ג'נרי וnec7170A) תודה לכולם, naorai

• 10 תגובות
    • 719 צפיות
  25. מעבד:amd athlon 64 3800+ x2 לוח אם:gigabyte ga-m55plus-s3 (nforce 430) זיכרון:1024mg 667mhz דיסק קשיח:160 gb כרטיס מסך:geforce 7900gs pci express 256 mg זהו כעיקרון זה הרכיבים החשובים.. אה ומסך:lg l1952tq 4 מילי שנייה 19'

• 7 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.