עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך עכשיו לקנות מחשב חדש לעבודה גרפית בסכום של עד 4000 שח אני לא מבין כל כך בחלקים שצריכים להיות אז אם אפשר לבנות לי מפרט שיתאים תודה רבה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by spider272,

http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. פוסט חדש בנוגע למפרט מחשב. מפרט מחשב שהיעד שלו הוא : משחקים חדשים, סרטים, אינטרנט, Office וכו'. אגב מה כדאי היום מחשב מבוסס INTEL או AMD? והתקציב הוא : 3,500 עד 4,000 ללא חריגה עדיפות ל- 3,500. שהמחשב יכלול : צורב DVD, מקלדת, עכבר, פלופי. ללא מסך תודה.

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by gabbay,

הזמנתי מחשב חדש ויש מישהו שמתעניין לקנות את המחשב הישן שלי, תהיתי כמה הוא שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P5KC זיכרונות: g.skill ddr3 ripjaws 4gb cl9 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe כונן אופטי : Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 ספק : Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז : GIGABYTE 3D AURORA קירור מעבד :Scythe Infinity תודה

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by edi12345,

1. תקציב: בין 2000-3000 נא לא לעבור את ה3K 2. שימושים: בעיקר גימינג, באופן יום יומי, מדי פעם צפייה בתכני HD ועבודה משרדית בסיסית, רוצה שהמשחב יריץ משחקי אקשן מהחדשים סגנון AC וכד' הגדרות גרפיות כמובן כמה שיותר גבוהות ושיחיזק למשחקים בעתיד 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בכל הרכיבים 5. שקט די חשוב שיהיה שקט 5-6 6. לא מתוכנן OC8. אין צורך במערכת הפעלה 9. מעדיף לקנות בIQPC (קיבלתי המלצות על השירות) אני מאיזור הרצליה אז אם יש המלצות על מקומות אחרים אשמח לשמוע 10. מעוניין שהמחשב יגיע מוכן ולא חלקים לא מצפה לשדרוג, לא קריטי לשמור על אפיק לשדרוג למעבד והזכרון, ואין בקשות מיוחדות תודה מראש חג שמח!!!!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  6. אני רוצה לרכוש מחשב שמותאם לצרכיי אני עובד בעיקר בתוכנות גרפיות פוטושופ ופריהנד. המפרט אינו צריך לכלול מסך ויש לי צורב של סוני והארד דיסק 40 GB המפרט צריך להיות עד לסכום של 3500 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by ori14,

אני צריך מפרט למשחקים לחבר, עד 4000 שקלים, לא למטרות אוברקלוק. רצוי שיריץ משחקים לטווח כמה שיותר רחוק, ז"א הבן אדם מחליף מחשב ברגע שמתחיל לקרטע לו. שקט ושאר דברים לא חשובים בכלל, לא צריך מ"ע ושאר דברים אופציונליים (ציוד היקפי ומסך) אלא רק צורב. תודה מראש, אורי

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by MasterGal,

שלום לכל חבריי הפורום, הייתי מעוניין לרכוש מחשב נייד שכל שימושו זה אינטרנט ICQ וקצת מסנג'ר, לא כרטיס מסך חזק מידיי לא מעבד הכי חדיש, משהו שיתן לי לגלוש בכיף בלי יותר מידיי תוספות, אשמח אם תעזרו לי, תודה מראש, גל.

9. Started by JellyBlast,

מעבד Intel Pentium D 805 (S775) - 2.66Ghz Dual-Core , 1MB(x2) Cache - 533MHz FSB - BOX Fan - 3Y Warranty לוח אם LGA775 Intel945P - Gigabyte GA-8I945P-G - 3Y Warranty זיכרון פנימי DDR-2 - 1024mb PC5300 - Twinmos 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 600 פעמיים דיסק קשיח 160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Western Digital WD1600JS - 3Y Warranty כונן דיוידי Artec 16x DVD ROM Drive (סתם כונן, הוא שווה משהו?) כרטיס מסך Nvidia GeForce 7800Gt כרטיס קול Onboard - מובנה על לוח האם כרטיס רשת Onboard - מובנה על הלוח אם מארז Compucase 6CS3 Black - 0.6mm Steel - 1x92mm Fan - NO PSU ספק כח 400W DUAL RAIL - FSP LGA775 24pin SATA 12cm רציתי לדעת כמה דברים. 1. כמה המפרט הזה יעלה לי בערך? 2…

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  10. Started by CHIVI,

יש לי מחשב נובו, דגם T5750 והזיכרון הפנימי 1GB ומעבד 2 GHz ושאלתי היא : מה זה REJUVENATE MY SYSTEM האם זה במקום פירמוט (מדובר במחשב נייד לנובו שיש בתוכו תוכנת עזר להגנת המחשב) ? תודה לעונים לשאלתי... צבי.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  11. Started by Ghosthunter,

שלום, מכר שלי מעוניין לשדרג את המחשב שלו. כרגע יש לו P3 866)נראה לי) CELERON, עם כמסך GF2. עד 2000 שח(יכולים עם חריגה של 100 שח מקסימום). צריך זיכרון, מעבד, לוח אם, כ.מסך, מארז ועדיף גם עכבר ומקלדת חדשים. תודה.

• 8 תגובות
    • 751 צפיות
  12. Started by AxeOr,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב? ישמש למשחקים כמו FIFA, NBA , GTA V וגם לצפייה בסרטים \ יוטיוב \ גלישה באינטרנט יחובר לטלוויזיה, צריך שתהיה לו קליטת WIFI טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית ? טלוויזיה 32 אינצ' HD, לא משהו מפואר. לא מחפש FPS מטורף, שירוץ סבבה בלי להתקע, עד היום הייתי מחבר את המחשב הקודם שלי והוא היה מריץ בלי בעיה (i5, 8GB RAM, 7950HD DUAL X) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אני אקנה מקלדת משולבת עכבר, ויש לי שלט XBOX למשחקים. …

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  13. Started by djz,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים! אני צריך עזרה לסגירה של המפרט, חסר לי מארז וספק אני צריך שהם יהיו שקטים כמה שאפשר המחשב הוא לשימושי אינטרנט, אופיס ואולי סרטים(מחשב משפחתי) התקציב שלי הוא בסביבות 2000 - 2500 ואני לא יכול לחרוג עדיפות לחנות SKYPC אבל אם אתם ממליצים על מקום אחר אפשר לשקול את זה מעבד AMD Athlon II X4 645 Box ₪565 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX645WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-880GM-UD2H ₪422 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950800 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪299 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון Mushkin DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Silverline ₪224 כמות: 1 h…

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  14. היי, אני צריך מחשב נייד בישביל לצפות בסרטים שאין מה לעשות במשמרת ולפעמים לשחק איזה משחק ( כמובן הגדרות MED לא מצפה לשחק משחק על נייד על V.HIGH כמו במחשב ) התקציב 4000. חשבתי על שלוש אופציות מה לדעתכן עדיפה? 1) http://www.fre.co.il/pl_product~121351531~39~89.htm 2) http://www.fre.co.il/pl_product~12132155~39~89.htm 3) http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&cat=2020 Acer Aspire 7750G-2414G7 אני מעדיף לקנות מאחת משתי החנויות האלה כי אחת ליד הבית והשניה ליד העבודה. בנתיים אני חושב על ה ACER כי יש לו מסך 17... אשמח לקבל עוד חוות דעת.. תודה.

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  15. Started by pinto23,

דבר ראשון לפני שאני יתחיל,אני מתנצל על העוגמת נפש שעשיתי בכך שלא קראתי את הפוסט הראשון,עכשיו אחרי שקראתי את הפוסט שיניתי את כל ההודעה שלי ואני מקווה שזה יותר טוב. 1.מה התקציב המקסימלי? הוא יהיה עד 10K כמו שרשמתי בכותרת 2.מה הם מטרות/שימושי המחשב? שימוש בצפייה בסרטי HD,משחקים,ועבודה שוטפת 3.האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. חוץ מרמקולים 5.1 שיש כרגע,אני מעוניין במסך וחשבתי על LCD 32 ,וחשבתי על מקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6.מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 המחשב נמצא מטר מהמיטה שלי 7.האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? ה…

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by alexg1987,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10K, אפשר לחרוג במעט, מעדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ברזולוציית 4K 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כ"כ חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא בשלב ראשון, בהמשך 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזו…

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  17. שלום אני מבקש המלצה לנייד עם מסך 15 אינץ לצורך עבודה עם אוטוקאד, פוטושופ, 3d max, revit ואקסל. תודה.

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by zwex35,

לחבר שלי יש כבר מחשב ישן שבקושי מריץ משחקים והוא רוצה להתחדש הוא מתכוון לקנות מחשב ב-4000 עם חריגה עד 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Crysis,Call Of Duty: Modern Warfare 2, CSS ועוד כמה שאני מאמין שהוא יוריד =] יבוצע אוברקלוק בערך אחרי חצי שנה\שנה. העדפה למעבד Core i5 ולכרטיסי מסך החדשים של ATI. אין צורך בציוד הקפי יש לו כבר הכל, שהמחשב יהיה שקט וזקוק להרכב המחשב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  19. שלום לכולם. מעוניין לקנות מחשב נייח שיכול להריץ element3D וcineware כמובן אפטר. תקציב עד 6000 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי?6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך:22-24 אינץ רזולוציה: 1200X1900 עכבר גיימרים לייט, אלחוטי,אין צורך במקלדת, אין צורך ברמקולים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?2 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן o.c. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  21. שלום, מחפש מפרט כללי לערכית תמונה (פוטושופ/לייטרום) ומשחקים. זה המפרט שהרכבתי לי. מתלבט בנושא לוח האם (חשוב לי USB 3 ובמידת האפשר יציאה אופטית/קואקסיאית) והמארז (חשוב לי מאוד השקט , חשבתי אולי על LIAN LI PC-B10 ) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14309 כמות: 1 מחיר: 890 ש"ח ( למזומן:872 ש"ח ) קירור למעבד Arctic Freezer 13 Pro CO http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16498 כמות: 1 מחיר: 230 ש"ח ( למזומן:225 ש"ח ) לוח אם Gigabyte GA-H77-D3H http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16890 כמות: 1 מחיר: 539 ש"ח ( למזומן:528 ש"ח ) זיכרון G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX h…

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  22. לא היה לי תקציב לקנות הכל בבת אחת... אז כל פעם שהיה לי כסף שידרגתי משהו אחר! המפרט הסופי שלי הוא: Pentium D 930 Abit AB9 Hitachi 250 GB SATA 2 1GB DDR2 667 ATI X1950pro ENERMAX LIBERTY 400W סה"כ אחרי הכל עלה לי 4000 תמיד בדקתי איפה הכי זול וזה... הבאתי גם כמה חלקים מארה"ב בעזרת דוד טוב חח קיצור מה אתם חושבים? יחס מחיר\ביצועים הולך טוב?

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  23. שלום אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת. אני מחפש רק מארז ב-2500 שקל, למטרת משחקים. בעיקר בכיוון סדרת COD, סדרת BF ושות', CNC4, וכל מה שיצא (כמו דיאבלו 3 שיבוא עלינו לטובה בעזרת השם). אני משתמש במסך עם רזולוציה 1600x1200. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג, כך שציוד קירור מתאים יהיה מצויין. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by mikibo,

שלום רב! אני לא בטוח לגבי המקום שצריך להציב שאלה זו אבל בכול זאת.... ברשותי מחשב נייד fujitsu siemens amilo pro v2030 לאחרונה המאוור רועש מאד(כדברי בתי יש שם זבוב תקןע) כול נסיונות הנקוי וכ"ו לא עזרו צריך להחיף מאוורר. שאלתי איפה אפשר לרכש מאוורר לנייד. אם אפשר ויש פתרון רצוי באיזור הצפון (כרמיאל). תודה מיקי

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  25. Started by almogg,

1. תקציב 3000 ש"ח ניתן קצת לחרוג 2. עבדה משרדית , מולטי מדיה, סרטים במקביל, לא גיימינג 3.אין צורך בציוד היקפי ומסך 4. דיסק מהיר, זיכרון 8GB 5. השקט חשוב 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אין צורך באופיס 8. רכישה באיבורי או ק.ס.פ. ירושלים 9. לא מתוכנן שדרוג 10. בקשות מיוחדות: א. חשובה מהירות ב. התאמה מירבית של לוח האם, המעבד והזכרון ג. הצעות מקבילות - אינטל / AMD והמלצה מה כדאי ד. הצעות עם כרטיס מסך נפרד ובלי והמלצה מה כדאי ה. מאוד חשוב קירור בכל חלקי המערכת ו. ספק כוח חזק מהנדרש

• 0 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים