עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחשב נייד קטן קל אבל שיהיה בו מקום למוזיקה וסרטים בעיקר למטרות גלישה באינטרנט DELL Mini 1012(לקנות עם סוללה 8 תאים) HP Mini 210-1010EJ(מומלץ) ‎Acer one D250-0DQK‎ (סוללה חלשה-תצוגה מעולה) ‎HP Mini 110-1100ej‎ (יקר) ASUS N450 (סוללה מעולה והרבה מקום) Compaq Mini CQ10-110EJ VZ380EA(עיצוב לא משהו) GIGABOOK 2GB 250GB N450(מומלץ-בלי מערכת הפעלה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  2. Started by 3p,

הי, אני צריך מחשב לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט ומידי פעם סרטים/סדרות) כולל מסך 22" בסביבות 3K. צריך לכלול גם מקלדת ועכבר (לא אלחוטיים) וצורב. תודה

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  3. אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  4. אני צריך מחשב לאינטרנט ואופיס בלבד בלי צורב שהדגש הוא על מחשב כמה שיותר שקט, אני מוכן לשלם תוספת רק כדי לקבל מחשב שלא שומעים אותו וזה הכרטיס מסך שאני רוצה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_90&products_id=1167 מסך כבר יש לי

5. Started by ymadar,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב, תקציב של 1000 דולר, ניתן לחרוג. השימוש במחשב, מלבד סרטי HD וגלישה באינטרנט, עריכה גרפית (Photoshop, Illustrator) בנוסף אשמח אם הוא יעמוד בעריכה של סרטים. גודל המסך - 14"-15" - חשובה לי רזולוציה גבוהה עבור תוכנות העריכה משקל 2.5 ק"ג בערך, לא קריטי זמן סוללה של 4-5 שעות בשימוש של גלישה באינטרנט HDMI, USB3 בלוטות' - כן 500 GB צורב ללא BlueRay נדרשת אחריות בינלאומית אין צורך במערכת הפעלה תודה מראש, יפתח.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  6. אני לא צריך מחשב חזק... המחשב יהיה לעבודות כתיבה ושמיעת שירים בלבד.. אני בן אדם שאוהב תמיד לקנות חדש אז אל תדברו איתי על יד שנייה כמה כסף אני צריך? ומה מומלץ? אה ודבר אחד חשוב לי אני צריך שיהיה הרבה מקום להרבה שירים. (בסיביבות 80 GB רק לשירים..) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  7. Started by bazz,

ראיתי באייבורי את ההצעה הבאה: מעבד: E6320 לוח אם: intel lemont 965 זכרון: 2GB 800Mhz כ. מסך: GF7600GT 256MB GDDR3 דיסק: WD 250GB 7200rpm SATA2 16MB +ספק של 420W (אמרו לי שאני צריך את זה עבור הכ. מסך) מסך: AOC 2ms DVI סה"כ: 4510 ש"ח. אופציות שידרוג: כ. מסך: GF8600GT 256MB GDDR3 - עוד 100 ש"ח. לוח אם: gigabyte GA-965P-DS3 \ MSI neo-f - עוד 140 ש"ח. מה אתם אומרים? כדאי? מה כדאי מתוך השידרוגים ולמה? נאמר לי שבין חברות כרטיסי המסך אין הבדל כ"כ במחירים מבחינתם. הם הציעו לי בהתחלה את innovision ו-MSI, אבל אמרו שלא בעיה לקחת חברה אחרת. כדאי? תודה.

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  8. אוקיי אז הראשון: . מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פייסבוק , וסרטים שהבחור רואה דרך הטלוזיה (LCD 32" והוא רואה תמיד באיכות טובה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" אז 1600X900 אבל סרטים דרך 37" טלויזיה (אבל לסרטים לא משחקים) -לאילו הגד…

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  9. שלום לכולם, לקראת שנה האזרחית חדשה החלטתי להתחדש בלפטופ, הגיע הזמן. אשמח לעזרתכם חברים. השימוש העיקרי שלי, שממנו למעשה עלה הצורך לקנות מחשב חדש הוא, עבודה עם ריבוי אתרי אינטרנט במקביל. לפעמים אני מגיע 3-5 חלונות של CHROME פתוחים עם עשרה טאבים כל אחד. הנייד הנוכחי שלי , פשוט נתקע כשאני מבצע זאת עליו ואני נאלץ להמתין מעט עד שיחזור לעצמו שאוכל להמשיך לעבוד. לכן בראש ובראשונה, אני צריך נייד שיהיה מסוגל להכיל את מסת העבודה הזו ולתפקד טוב. מבחינת כרטיס מסך, אני עובד קצת עם תוכנות עריכת תמונות ויחד עם זאת, אני מעוניין להריץ את המשחקים GTA V ו WWE2K16. לכן אצטרך כרטיס שידע לעבוד עם משחקים אלה. אני חושב שבנוש…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  10. אני מעוניין לרכוש מחשב חדש אך לצערי אין לי התקציב בשביל לרכוש את מה שאני רוצה... לכן אני מעוניין למכור את המחשב הנוכחי שלי... רציתי לדעת כמה אנ יכול לבקש עליו... המחשב הוא כזה: מעבד פנטיום 4 1.5 ג'יגה הרץ לוח אם P4T זכרון 512 RDRAM 800MHZ כולל כרטיס קול + כרטיס רשת + 4 יציאות USB cdromX52 צורב DVD חדש של LG *16 dual layer הרד דיסק 40 ג'יגה של IBM + הרד דיסק בן שבועיים שלוש של WD 160GB 8 מגה buffer. + מסך של MAG שטוח לחלוטין 17". המחשב מושקע מאוד ומטופל בצורה מקצועית למדיי. (יש אפשרות לקנות מסך חדש חדש 17" דק... למי שיקנה את כל החבילה. אז כמה כל זה שווה!?!?!?!? טל

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by shaikaa1,

בשביל לשחק אמריקאס ארמי המעבד הטוב ביותר שאפשר להשיג בארץ כיום? לוח האם ? זיכרון ? כרטיס מסך ? בשביל המחשב האולטמטיבי שכסף יכול לקנות הרכיבים צריכים לעבוד ביחד לביצועים הטובים ביותר ניסוח שאלה שונה: 4 רכיבים אלו שאני צריך להרכיב מחשב למשחקים כשאין בעיה של כסף

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by ASDF StyLe,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט ב2500 ש"ח החריגה המקסימלית היא עוד 200 ש"ח השימושים העיקריים הם שימוש רגיל באינטרנט ומדי פעם משחקים ככה שהוא אמור ליהיות מסוגל גם משחקים חדשים יחסית (cod6, gta4) מה שדרוש הוא המחשב עצמו ללא שום ציוד היקפי. ואני גר באזור המרכז ככה שעדיף שזאת לא תיהיה חנות מאילת. הרכבתי את המפרט הבא אשמח לדעת מה דעתכם: http://img687.imageshack.us/img687/2589/82963053.jpg

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  13. Started by Shumy2,

לא בדיוק מפרט אלא רק הדברים הבאים : לוח אם , מעבד (מבוסס קונרו ) מארז וספק.. תודה , כי דיסקים וכוננים ישל י כבר , וזכרונות וכ. מסך יש לי מקום זול מאוד לקנות בו... בלי ציוד היקפי, כמובן

• 10 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by over23,

אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, הרכישה התמסמסה בעקבות חוסר החלטיות שלי. ההתלבטות מהרגע הראשון היה בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON. לפני כשבועים הייתה דליפה לדגם חדש Thinkpad X3 שאמור להחליף את ה-X1 ואמור להגיע עם סדרת המעבדים החדש של אינטל ועוד כמה שיפורים ולכן החלטתי לחכות. האם מישהו יודע מתי ייצא ואם בכלל כדי לי לחכות ? אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/ma.../A&step=config לנובו קרבון (השני שמאל)- http://shop.l…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר למשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3/4, ArmA 2/3, Far Cry 3 וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). למען האמת, אינני בטוח כל כך לגבי המסך, שכן אצטרך לקנות אחד חדש בכל מקרה. בינתיים אני נוטה לכיוון מסך "21.5, ברזולוציית 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  16. שלום חבר'ה, יש לי מפרט של מחשב נייד ללימודים בלבד (לא שום דבר מעבר). תנו את דעתכם: מעבד אטום חד-ליבה 1.6GHZ 2 GB זכרון 667 160 GB הארד דיסק 12 אינץ'. 2610 מחיר. יש אפשרות להשיג דיל יותר טוב מזה? עד 3000 גג, אבל עדיף כמה שפחות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  17. השימושים יהיו משחקים בין השאר טיפה כבדים,קצת פוטושופ.. אימיול וכו'... עדיפות - מארז חזק ולא עדין,מעבד AMD,גיגה זיכרון פנימי... מפרט ב2800ש"ח ללא חריגה בתקציב. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by Niv99,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא.. איזור המרכז 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? מיידית 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא 11…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שלום, אני מתעניין בקניית מחשב נייד ולאחר הרבה התלבטויות והתייעצויות, מצאתי את הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E460 i7-6500U 8GB אני חייל, תוכניתן, מתחיל בקרוב לימודי מדעי המחשב, ומעוניין במחשב שישמש לתכנות וללימודים. בעל סוללה עמידה יחסית, ביצועים טובים. האם מישהו שמע על מחשב זה, ויכול להמליץ עליו? אם לא האם מחשב אחר יוכל להתאים? תודה רבה, יונתן

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  20. Started by shachaf,

מעבד : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box 845 שקל גוף קירור : Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 210 שקל לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX 400 שקל זיכרון פנימי : Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Black Dragon 250 שקל דיסק קשיח : 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 שקל צורב: ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe 160 שקל כרטיס מסך : Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit - Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, Sparkle, Club-3D 1050 שקל מארז : Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan 400 שקל כרטיס קול : מובנה על לוח האם כרטיס רשת : מובנה על לוח האם מפרט שני מעבד: INTEL CORE 2 …

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. . מה התקציב המקסימאלי?3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכה דיגיטלת - מזדמן(תחביב) AFTER EFFECT, PHOTOSHOP, ETC…. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.(COD, Battle Filed, Etc….) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמק…

• 7 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by CountDeMoney,

יש מחשב קצת ישן קיים (בן 3-4 שנים) אני רוצה שהוא יהיה מהיר יותר, אז אני חושב שחשוב לי שיהיה כונן SSD במחשב (נניח 120GB), זיכרון של 8GB לפחות, ולכן מעבר 64bit. כונן קשיח רגיל אחד אשמור מהמחשב הקודם. אפשר להרכיב משהו כזה בפחות מ-2000 שקלים? (המחשב הקודם לא היה 64bit, ולכן נראה לי שלוח האם, המעבד והזיכרון ידרשו החלפה. מתלבט אם לשמור את המארז - מה ההשלכות של זה? אני אוכל לחבר קונקטורים של USB3 למארז שנועד ל-USB2? (ההבדל הוא רק בבקר על לוח האם, או גם בקונקטור במארז?) האם החיסכון במארז יהיה משמעותי?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום אני מחפש מפרט ב5500 כולל כול הציות ההקפי המחשב מיעד להריץ מחשקים חזקים מאוד תודה מראש

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  24. היי אני מעוניין להוציא את המיץ מהנייד שלי ויש אפשרות לרכוש רכיבים ממש בזול מEBAY להלן הרכישות: כרטיס גרפי HD3650 256MB DDR 3 ב174$ זיכרון 2GBx2 PC5300 800MHZ HD (ארכוש בארץ) של WD 320GB בכ380ש"ח נשאר רק המעבד. הלוח שלי מבוסס על צ'יפסט של nVIDIA מסדרת nFORCE 560 ואינני בטוח איזה מעבד ניתן לשים עליו,כרגע יש עליו TK55 1.8Ghz

25. Started by iceman90,

הי, אני מחפש לקנות נייד חדש שיחליף את ה IBM R50e שיש לי. הדרישות שלי מהמחשב הן: 1. ביצועים - כמה שיותר יותר טוב. 2. מסך 14-15 3. משקל,,, 4 קילו זה לא מחשב נייד 4. רצוי 2 גיגה זכרון. 5. הארד-דיסק גדול. 6. WIFI & bluetooth אגב,,, אין שום כוונה לשחק במחשב בשום שלב, עיקר השימושים הם VS8, SQL ושאר ירקות אני פשוט ממש שונא לחקות למחשב תודה. מטי.

• 4 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.