עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by XMB,

אהלן, לקחתי כמה חלקים מכמה מחשבים ישנים שהיו לי והרכבתי מחשב למדייה סנטר שישמש בעיקר לאינטרנט + צפייה בסרטים המחובר לפלזמה (חיבור HDMI שהומר מ DVI אבל זה לא עקרוני כרגע). המפרט שיש כרגע דיי צולע ומתקשה להריץ סירטי HD ולא נדבר כבר על בלו ריי, המפרט הוא: P4 2.8GHZ Gigabyte P945 3GB RAM DDR2 667MHZ Geforce 5200 FX 128MB (בעל חיבור DVI ו S-VIDEO) השאלה היא מה מגביל אותי הכרטיס מסך או המעבד? או שניהם יחד? אשמח גם להמלצות תחליפים יחסית זולים שמשרתים את המטרה (אין צורך בדברים מפוצצים, מדובר סה"כ במדייה סנטר). נ.ב האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI? האם זה משנה אם מחברים מ DVI עם צ'נזר ל HDMI ואז לחיבור HDMI בפלזמה? אוסיף ואציין שאין לי תקציב מוגדר, אשמח להמלצות לדברים איכותיים, אין…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. [glow=red,2,300]....[/glow] זה המפרט שחבר שלי הציע לי.. הדרישות העיקריות שלי : שיהיה סופר שקט, ושכל תוכנות הגפרפיקה יעבדו חלק כגון: פוטושופ, C4D, 3DMAX , MAYA וכדומה.... ואני אשמח אם יעבדו לי גם משחקים חלק... זהו אם אתם יכולים לשפר/ להציע משו אחר אשמח לשמוע הצעות..

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by SSLSNOB,

מעבד AMD 5600 לוח ASUS M2A-VM HDMI עם כרטיס מסך מובנה X1250 הכולל שתי יציאות VGA זכרונות 667MHZ 1G X2 KINGSTON - המעבד הוא על בס 200 במכפיל 14 מתוכנן OC לבס 300 במכפיל 14 = 4.2GHZ כונן קשיח SEAGATE 250G SATA2 16M ASUS DVDR X18 DRW1814BLT SATA - מקווה שהוא אמין יותר מסמסונג מארז ATX 323-11SB - עם ספק 500W - מקווה שהספקים שלהם אמינים סה"כ 2450 בשאיפה לא לעבור את הגבלת 2500 ש"ח בגלל זה התפשרתי על המארז הכרטיס מסך גם יספיק לי אם מישהו יכול לשפוך אור על ירידת מחירים קרובה של AMD אני ישמח לשמוע כי ב 26 לאגוסט אינטל מורידה מחירים רק ל 4 דגמים כמו גם ברבעון הראשון של 2008 תודה מראש למסייעים

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  4. מחשב בעיקר לאופיס, אינטרנט ומשחקי מנג'ר (כדורגל) ללא כרטיס מסך. מחפש קירור וספק איכותיים, מעבד AMD הכי טוב שאפשר לדחוף. 1.. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש הכל. מחשב קומפלט. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינו…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שלום אני מעוניין להחליף את המערכת הקיימת. אני מחפש רק מארז ב-2500 שקל, למטרת משחקים. בעיקר בכיוון סדרת COD, סדרת BF ושות', CNC4, וכל מה שיצא (כמו דיאבלו 3 שיבוא עלינו לטובה בעזרת השם). אני משתמש במסך עם רזולוציה 1600x1200. אני מעוניין לבצע אוברקלוקינג, כך שציוד קירור מתאים יהיה מצויין. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  6. אני צריך לקנות מחשב נייד עם מסך בגודל ממוצע, 15.4 יספיק [עדיפות למאט למניעת השתקפויות, אחרי הכל לא עומדת להיות במחשב בכלל גראפיקה] לא עומדים להיות בו פעולות גראפיות כלשהם שצורכות כח גראפי חזק, כך שאפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה במחשב עומדות להתבצע עבודות תכנות ככה שיהיה נחמד לקבל בתקציב כ-2G זיכרון אין צורך במערכת הפעלה, עומד להיות מותקן עליו לינוקס. האם ישנו כזה מחשב נייד? ואם לא אז מהו התקציב המינימלי?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום, אני מחפש מחשב לאחותי הקטנה בת ה-10 שימושי המחשב יהיו אינטרנט, סרטים, ומשחקים פשוטים (מה ילדות בגיל הזה משחקות? ??? ) ברשותי מסך 20' של סמסונג (206bw). השקט הוא דיי חשוב. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום יש לי WIND ויש לי בעיה נמחק לי מד הבטריה שהיה ליד השעון ואני לא יודע איך מחזירים את מד הסוללה בWIND לאחר שגם אחרי שעשיתי V בהצג תמיד בשורת המשימות במתקדם באפשרויות צריכת חשמל וזה לא עוזר!! תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  9. האם לרשתות יש נטיה להקפיץ את המחירים בכמה אחוזים בתקופת החגים? למשל יצא לי להתקל בהודעה הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351847.msg3042122#msg3042122 אמנם בהודעה רשום שהנייד עולה 4200, אבל באתר כבר רשום 4670... וההודעה נכתה רק לפני חודשיים. אם כבר הייתי מצפה שהמחיר ירד מאז. ועוד משהו.. אילו ניידים מתחרים ב vostro 1310? אין לי דרישות גבוהות מביצועים, שימוש משרדי סטנדרטי בלבד, עם העדפה למסך מאט. התקציב הוא עד 4500

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  10. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אני מעוניין בלקנות מחשב בתקציב של 5500 שקל למשחקים לא כולל ציוד היקפי... יש לי כמה שאלות. האם כדאי היום לקנות מחשב או לחכות עוד כמה חודשים שיצאו הכרטיסי מסך geforce 8300 וכל זה... [סדרת dx 10] תודה לעוזרים או למנסים [= נ.ב לא מתוכנן לעבור oc

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  11. אני רוצה מפרט עד 4000 שקל , אני מעדיף שיהיו כמה שיותר רכיבים של סמסונג בתוך המחשב....(im a fan boy!! ;D( אני לא כל כך משחק במשחקים כבדים ודברים כאלה , אהה וצריך שיהיה כרטיס רשת. ללא מקלדת, עכבר, רמקולים, מודם, כונן תקליטונים, מסך וזהו בעצם.... חוץ ממה שרשמתי תשימו הכל(40HDD וכו') ואני רוצה מארז פשוט , לא מפואר מדי אולי אני יעשה לו מודינג טוב כזה...

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  12. Started by Diniska,

אני מעוניין לרכוש את הרכיבים הבאים: לוח אם מעבד זכרון הרדיסק כרטיס מסך מארז התקציב הוא כפי שציינתי כ 1500-2000 ש"ח הצעות יתקבלו בברכה. היעוד של המחשב הוא גלישה באינטרנט, תוכנות כמו WORD, EXCEL צפייה בסרטים וכו'. העניין הכספי חשוב. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  13. Started by yaron86,

אחותי צריכה מסך מחשב LCD דיי סטנדרטי ופשוט בגודל 20\22", עדיפות למסך רחב השימוש שלו זה בעקרון גלישה באינטרנט, אופיס קצת.. לשמוע מוזיקה... המסך לא ישמש כדי לראות סרטים\לשחק משחקים וכו'.. פשוט מסך שיהיה אפשר לראות בו נורמלי ויעבוד ושיהיה אמין.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. שלום, מבחינת מחשב אני מתכוון לקנות בקרוב מאוד מחשב חדש דנדש. רציתי לדעת על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים? חשבתי על NVIDIA מסוג 8800 עם 512M וZALMAN לקירור (יש דגם כזה). הבנתי שלATI אין עדיין דגם מקביל עם קירור, אבל אמור לצאת בחודש הקרוב. איזה דגם מומלץ במחיר שבים 1000 ל1200 ש"ח? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by d1a1n0,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש אותי למשחקים, חשוב שיחזיק משחקים חדשים שיצאו לשוק. אני מתגייס לצבא, ככה שאני יהיה בבית רק בסופ"ש - אבל חשוב שהוא יהיה מהיר, חזק וטוב. המחשב יהיה מחובר למסך 24 אינ'ץ של LG חדש דנדש. כמובן שהוא יהיה HD ואני רוצה מחשב חזק כדי לצפות בסרטים באיכות הטובה ביותר בצורה המהירה והנוחה ביותר. כמובן שאני לא צריך ציוד היקפי או מסך, מחשב נטו.

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  16. אהלן חברים! יש לי אפשרות לרכוש מחשב נייד בארהב ותהיתי באם תוכלו לייעץ לי לאיזה כיוון ללכת או אפילו דגמים ספציפיים אם אפשרי. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שהסוללה שלו תחזיק הרבה זמן מעמד, מסך לא קטן (בין 16-17 אינץ נחשב דיי גדול לא?). בנוסף המחשב ישמש להרבה סאונד ומוסיקה, סרטים בhd ומשחקים. חשוב שיהיה מקום אכסוו גדול, נגיד טרה וחצי ומעלה ואם נכנס בתקציב, גם כונן ssd לא יזיק. אז התקציב הוא עד 1200 דולר. אני מודה לכם מאוד חברים

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  17. מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 : "SLACR" - BOX ¤942 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: LIAN-LI PC-007YCF w/o PSU ¤576 ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM ¤333 מחיר סופי: ¤3737 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il או מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤857 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPK ¤537 מארז: L…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  18. אהלן חברה אני צריך בבקשה מפרט לאדם מבוגר לשימושים של אינטרנט נטו אולי להוריד פה ושם תמונה של 5 מגה מהמייל אין צורך בכפול ליבה ויותר מ2 ג'גה ram,אם בכלל. שוב,הכי זול שאפשר,תודה!

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  19. המפרט: זה כמובן כולל עכבר, מארז, וכל הדברים האלה... החלקים העיקריים של המחשב: Intel Pentium dual core ליבה כפולה 820 MHZ 2.8 GHZ 64 bit Intel chipest 945 תומך Dual core זיכרון: 512 MB Dual DDR2 533 MHZ כרטיס מסך: ITI readon RXI 1300 256MB דיסק קשיח: SATA 2 120 MB 7200 RBM כרטיס קול: CREATIV צורב דיוידי RW מסך דק ושטוח : MAG B716 רציתי לדעת כמה דבר כזה אמור לעלות, ואם אפשר המלצות לדברים אחרים , מקסימום סה"כ 5500 שח. תודה המסך בעיקר למטרה של משחקים, תוכנות, צפייה בסרטים...

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  20. טוב אז ככה.. אני מחפש מחשב שיהיה חזק טילים גם ל3-4 שנים הקרובות וחשוב שיהיה חזק לעריכת וידאו אבל גם למשחקים התקציב למחשב כזה הוא לא גדול אני יודע אבל זה מה יש.. בכל אופן אני כל הזמן מתלבט אם לבחור AMD או אינטל כי אמרו לי שאינטל יותר טוב לעריכה אבל ההבדל לא כזה גדול.. אני גם שוקל אם לקחת dual core ואם KSP מצדיקים את המחירים שלהם או שעדיף אייבורי שיותר זולים אבל שמעתי עליהם דברים לא טובים אני אשמח אם תענו בהקדם תודה תודה =]

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by puNani,

אני מתכנן לקנות את הXPS M1330 מחברת NOTEBOOKCLUB. 1) האם מישהו קנה מהם? האם הם אמינים? האחריות שהם מספקים היא מקורית של דל? 2) אני מתבלט אם לשדרג ממכונן 160GB במהיירות 5400RPM ל120GB במהירות 7200RPM. האם ארגיש בהבדל? אני מתכוון להשתמש במחשב, בין השאר, לתכנות, צפייה בסרטים ואולי מעט עריכה 3) מה ההבדל בין המסך ה"רגיל" שמגיע עם המחשב לWLED? האם לדעתכם הוא שווה את המחיר?

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  22. Started by m00trix,

שלום, אז לפני כמה חודשים פרסמתי כאן בקשה לעזרה בקניית מחשב נייד, ואמרו לי לשוב כשזה יהיה קרוב יותר לשנת הלימודים הקרובה הבאה עלינו לטובה בגלל שינויים אפשריים שיהיו במחירים, ועכשיו זה הזמן והדרישות לא השתנו במיוחד. ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אך האחרון לא חובה. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  23. שלום לכם. להלן המפרט שהרכבתי לעצמי ועומד כרגע לפני רכישה: מעבד E6750 לוח GB-965P-DS3 זכרונות 2GB 800MHZ CL5 דיסק 250GB מארז HUSH שך NZXT ספק LIBERTY 400W כל השאר פחות קריטי. כרטיס המסך המקורי בו בחרתי היה 8600GT שעולה במינימום כ700 ש"ח עבור הגרסה של LEADTEK או PALIT. המליצו לי גם על 2600XT שעולה במינימום 623 אצל גולדטופ (אם כי הם נותנים רק שנתיים אחריות). הדרישות שלי - בעיקר פוטושופ וכמובן שימוש שוטף של אינטרנט וסרטים. חשבתי ושחבתי והבנתי שגיימר אני לא אהיה, לפחות לא בזמן הקרוב, ככה שהדרישה למשחקים לא חשובה לי כל כך, אבל אני לא רוה לאבד את היכולת לשחק פה ושם ולא במשהו כבד ומתוחכם. פוטושופ יהיה עיקר השימוש וכל כרטיס יריץ את זה. הHD הזה נראה עניין אטרקטיבי ואני ארצה להיות מ…

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  24. מחשב ראשון: אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש סטודנט באוניברסיטה, המחשב ילווה את הסטודנט פעמיים בשבוע מחוץ לבית ובשאר הימים ישאר בבית וישמש כמחשב אינטרנט + מדיה שיתחבר לטלויזיה (סרטים באיכות גבוהה). הסכום שעומד לרשותי הוא עד 2500-3000 ש"ח (עד 800$) מחשב שני: מחשב אולטרא-נייד הכי טוב שניתן למצוא עד סכום של 500 דולר. המחשבים יכולים להרכש אך ורק דרך BESTBUY בארה"ב (ניו-יורק, מיאמי, לאס-וגאס). כמו כן חשוב שתהיה אחריות למחשב בארץ (ניתן להסתפק באחריות רק לנייד ולא לאולטרא). תודה רבה !

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. המפרט הוא בעיקר להורדות עם אופציית שדרוג לקונרו שהמחיר יירד הכוונה לe6600 או משהו יותר חזק שיתאים ללוח במידה וייצא ויהיה מחיר סביר ואופצייה להחליף לכרטיס מסך יותר מתקדם במידה ואני יחליט שאני חייב ממש חייב להחליף את הכרטיס וזה יקרה בקרוב מאוד עם כרטיס כזה מקווה שכבר הd3d10 כבר ייצא אז בכוונה הלכתי על הכי זול כל שאר המפרט השארתי ברמה גבוהה ויכול להיות שאני יחליף גם את זה COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU :מארז ויוסיף Thermaltake Extreme Spirit II /ZALMAN ZM-NBF47 Northbridge cooler : קרור לציפסט אחד מהם תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים