עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי מה דעתכם על: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4281 INTEL PEN 4 2.4GHZ ALBATRON PM 266A PRO 256MB 266MHZ DDR WD 40GB 8MB 7200 RPM TECHNO MIDI ATX 300WATT CD AOPEN X 56 1.44 FLOPPY VGA O/B AUDIO 6 channel AC 97 Audio| LAN 10/100 ב- 2600 ש"ח אני צריך מחשב לצורך OFFICE, INTERNET, E-MAIL ללא מסך האם אתם מכירים עוד מחשבים מוכנים בסדר גודל הזה של מחיר (3000 ש"ח) תודה

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם לאחר ההמלצות קיבלתי את המפרט הבא ב 2150 עליו אוסיף עוד HD ב 550 השימושים הם בעיקר להקרנת סרטים ב HD (בעיקר MKV, קצת BR) מעבדי אינטל Pentium E5200 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q-EM s775 C2Q 1600Mhz, Intel G45, DDR2 800, PCI-E, X4500HD זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II - ישמש למערכת ההפעלה ולהורדות סרטים Samsung 103J 1TB - ישמש כספרייה לאחסון ולהקרנת הסרטים כרטיס מסך OnBoard Intel GMA X4500HD DVI HDMI כרטיס קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-216DBK DVD±RW x20 Black Sata מארזים DiamondStone Lascala SST-LC17B HTPC Black ספק כוח Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin שא…

• 7 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by hedi120,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לא לעבור יותר מדי את 4100 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח נוספים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop , sony vegas השימוש הוא בעיקר חובבני. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, SC2, diablo 3, tf2, call of duty, ac3 bioshock infinty ועוד משחקים חדשים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 - 23 אי…

4. שלום לכולם לפני חודש השתחררתי מהצבא, ומכיוון שאוטוטו מתחילים הלימודים, החלטתי לקנות מחשב. יש לציין שהמחשב מיועד להרצת משחקים באיכות טובה ולמשך הזמן ארוך עד כמה שניתן מבחינת המחיר. את המחשב אני מעוניין לקנות באזור חיפה, משני חנויות: נועה או פנדה (אני מכיר את שני החנויות זמן רב, וכן גם בגלל המצב אני לא בדיוק משתגע על הרעיון להתחיל לעשות טיולים בארץ). הנה המפרט (מנועה מחשבים): דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4200 BOX AM2 1210 ¤ 1 DFI INFINITY C51PV-M2 NVIDIA 6150 FOR AM2 580 ¤ 1 TWINMOS DDR2 512MB 533mhz CL4 270 ¤ 2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII 420 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1670 ¤ 1 LG GSA-H10 DVDRW BLACK 250…

• 41 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפשת מחשב נייד שיהווה בעצם תחליף לשולחני, וישמש למטרות הבאות בעיקר, לפי סדר חשיבות: photoshop dreamweaver אינטרנט- לעבודה שוטפת- העברת קבצים, עבודה מול אחסון וכו' flash avid liquid cubase sx (אופציונלי) חשובה לי איכות תמונה ברורה ונוחה- שאפשר יהיה לעבוד מול המחשב שעות ארוכות, שאפשר יהיה לראות הבדלים קטנים בתמונות. האם במובן הזה מסך של נייד יפול ממסך של שולחני? יש לי שני הארדיסקים מהמחשב השולחני והזקן שאעדיף לעשות בהם שימוש לא שוטף, בעיקר לגיבוי ואיחסון- איך מחברים בינהם בדרך קומפקטית ולא יקרה? יש לי גם כרטיס קול audiophile 2496- האם אפשר לעשות בו שימוש במחשב נייד? עד כמה זה בכלל נכון להשתמש במחשב נייד להקלטות? המשקל פחות חשוב לי- נראה לי שעד בערך 4 קילו ז…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  6. LENOVO של IBM (אלא אם כן מישהו מוכן להמליץ מניסיונו האישי על DELL). אם אפשר אז מסדרת הTHINKPAD טווח מחירים 3500-3700 ש"ח. מסך 15-14'' מעבד טובה - לפחות 2000 מהירות. האם קריטי לקחת DUAL 2 CORE ולא 2 CORE או משהו כזה? סוללה לפחות שעתיים וחצי פד נגיעה לאצבע לעכבר (המלבני הזה) מהיר יחסית (לפחות 2GB), נפח בינוני פלוס (לפחות 150GB) כרטיס גרפי וביצועים לקצת מולטימדיה (לא מובהק במיוחד לזה, אבל שלא יבאס). צריך חיצוני או מובנה מספיק? WIFI מעולה. כונן/צורב DVD המחשב יהיה בעיקר בבית אבל גם להתניידות בחוץ תודה תודה תודה

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  7. Started by DarkenHero,

שלום, אני צריך המלצה שלכם למפרט של מחשב. עדיף מRSM. התקציב שלי לא בדיוק קבוע אבל צריך משהו באזור ה6000. המחשב צריך להיות מתאים לגיימינג עם כרטיס מסך טוב ומארז שקט. 8 ג'יגה ראם, ו-2 טרה נפח (לא SSD). אם אפשר גם המלצה למסך גדול יחסית (משהו באזור ה28 אינץ') שתומך בחיבור HDMI ובFULL HD. לגבי המעבד, יכול להיות שאני יכול להשיג i7 3770 אז אם אפשר בבקשה לוח אם שמתאים לו, אבל בבקשה להמליץ גם על מעבד ולוח אם אחרים כי אולי אני לא יכול להביא אותו. בנוסף גם צריך המלצה לקירור מתאים.. תודה רבה על העזרה. קניתי פעם כבר מחשב ממפרט שרשמתם לי ומאוד נהנתי

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  8. דעתכם למפרט לעריכת וידאו עד 5500 אני לא ממש יודע איזה לוח יותר ממולץ לדגמי אינטל החדשים ב64 BIT, לקחתי בינתיים את הלוח הזה, שהוא מה שנקרא "לוח מעבר" עם אופציה ל זכרון DDR 1 ו-2. ואופציה להמשיך להשתמש בAGP בנוסף לPCI-E. חלק מהסיבה היא שבKSP אין כרטיסי מסך זולים ב PCI-E עם VIVO. ואני צריך VIVO כדי לדגום אנלוגית. מה דעתכם, הצעות לשיפור\? מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit 1450 1 1450 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total 8I915P DUO-A S775 DDR1+2 580 1 580 זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB A-DATA 350 2 700 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total ATI RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB 380 1 380 דיסקים קשיחים? WESTERN DI…

• 14 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by idoo_e,

כרטיס מסך Sapphire HD 6450 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E מעבד Intel Pentium G630, 2.7Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray לוח אם Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA זכרונות G.Skill 1x2GB DDR3 1333Mhz CL9 עכשיו השאלה שלי עם החלקים האלה יריצו לי חלק משחקים כמו קונטר סטרייק global offensive וכדומה?

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  10. Started by mystikal,

בונה תחנת עבודה לצרכי תלת מימד , אפטר, אביד. המעבד יהיה 6600 אני לא בטוח בקשר ללוח עדיין אבל אני חייב את הלוח הטוב והיציב ביותר , רצוי של אסוס (המחיר לא קריטי) הזכרונות צריכים להיות המהירים ביותר שיש כנראה 2 ג' הכרטיס מסך או quadro 1400 או quadro 1500 2 מסכי 19 לא דקים מבקש השלמה של הפריטים החסרים וטיפים כלליים תודה

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by guyfaran,

שלום, המחשב הנוכחי כבר בין 6 שנים ולא עומד במשימתו...(dell studio). מחפש: תמיכה בתוכנות: ת ADOBE (פרמייר אפטר אפקט ופוטושופ), סקטצאפ ותוכנות רינדור. כניסות ויציאות סטנדרט כונן אופטי צריך משקל וגודל מסך: הייתי רוצה שיהיה יותר קל מ2.5 ק"ג אך אני מבין שזה יגביל את גודל המסך. בכל אופן בעבודות הרציניות אני מחבר אותו למסך חיצוני אז זה לא קריטי. מה שאני בא להגיד זה שאם ניתן לשלב 15.6 עם משקל של עד 2 ק"ג מה טוב, אחרת, ניתן לרדת למסך קטן יותר. נפח אחסון- לא קריטי. מחיר: 4-5K תודה מראש

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם! יש לי כרטיס מסך חדש MSI N250 GTS 1G OC TWIN אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ללא מסך למטרות עריכת וידאו חובבנית. משהו שירנדר בקלות. חשוב לי שיהיה אינטל. * ללא ציוד היקפי. ** כולל צורב. תקציב הוא עד 2500 ש"ח. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by oren778,

לא מצליח להתקין כרטיס רשת בלנובו R61I מישהו יכול לתת לי מאיפה..

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  14. שלום, אני מחפש מפרט למחשב לשימוש משרדי בעיקר (אופיס, אינטרנט וכדומה) וגם בעתיד לתוכנות קצת יותר כבדות כגון Visual studio. התקציב הוא עד 2500 ש"ח וניתן לחרוג קצת (לא כולל היקפי), המסך ברזולוציית 1600X900. חשוב שיהיה מעבד של אינטל. רמת רעש לא כ"כ משנה אבל אם בתוספת 100 ש"ח ניתן לשפר משמעותית... תודה.

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  15. היי חברים אני מחפש שני מחשבי נייד אחד לאחותי ואחד לחבר. נתחיל אם של אחותי =התקציב 2000 שקל מחשב שיהיה טוב לה ללימודים\עבודות\אינטרנט וכדומה. המחשב השני לחבר תקציב 2500 שימושים אינטרנט\מוסיקה\צפייה בסרטים. תודה מראש לעוזרים.שבת שלום. נ.ב עדיפות לשניהם לחברות טובות כמו ASUS וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Sayoreti,

כמו שרשמתי בכותרת, המלצות יתקבלו בברכה כרגע מבחינת נוחות ומוכרות אני מתלבט אם לקנות בKSP או שניידר מחשבים, אשמח להצעות והסברים ^^

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. זה המפרט שהרכיבו לי פה באתר.. בעקרון, אני צריך מחשב למשחקים ואינטרנט. סך הכל, המינימום שאני רוצה הוא להפעיל משחקים כדוגמת CRYSIS על המקס בצורה חלקה. שווה להוסיף כסף ולקנות את מעבד הE7400 במקום הE5200? אני שוקל להתעסק בOC..ה5200 עם הלוח אם והמאוורר שבמפרט יאפשרו לי? כשיש בכלל טעם לקנות מעבד 7400 בהשוואה לשאר המפרט ולמטרת קניית המחשב בכלל[גיימינג]? אני מתכנן לקנות בנוסף מסך סמסונג T220 22 אינץ. מהידוע לי זה מסך מאוד איכותי. ידוע רק למישהו אם הוא תומך בHD? איך המארז Compucase 6C28 Midi Tower? מבחינת קירור ונוחות, אין שום בעיה? אחרי הכל הוא זול מאוד... תודה רבה. מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 1 370 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כ…

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות את הדגם החדש של הלונבו יוגה 900 13" http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM יש לי אפשרות לקנות בארץ ולהזדכות על המע"מ, או לקנות בארה"ב.. * באתר של לנובו המחיר 1400 דולר ושם הדגם 80UE002TUS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/yoga/900-series/yoga-900-13/#SYSTEM * באתר של בסט באיי ה מחיר 1300 דולר , הנתונים של המחשב נראים בדיוק אותו דבר אך שם הדגם שונה: 80MK00HAUS http://www.bestbuy.com/site/lenovo-yoga-900-13-3-2-in-1-touch-screen-laptop-intel-core-i7-16gb-memory-512gb-solid-state-drive-silver/4529000.p?id=1219758515061&skuId=4529000&productCategoryId=pcmcat…

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by roim85,

אני מעוניין לקנות מחשב נחמד שיוכל לחזיק מעמד מספר שנים וישמש בעיקר לסרטים אינטרנט ולמשחקים מהדור הישן יותר אין צורך במסך אלא רק במחשב. אני מעוניין להרכיב מפרט התואם למחיר ולצרכים ככה שיהיה לי כיוון כללי על איזה מחשב אני אקנה.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  20. האלן, - תקציב 6500 ש"ח. - לצורך הרצת משחקים כבדים, בנוסף גם לשימוש יום יומי כמו איטרנט. - אין צורך בציוד היקפי, אין צורך במערכת הפעלה, אולי OC, עדיין לא ברור אבל בכל מקרה הוא לא יהיה גדול מדי. - לא צריך צורב (או כונני טקליטורים). - חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. - על הכרטיס מסך לא צריך שיהיו יציאות מתקדמות מכל סוג. - כונן קשיח קטן מספיק לי, אפילו 200 זה מעל ומעבר במידה ויש אפשרות. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by namyob,

שלום לכולם, ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: M.B:ASUS M2NPV-VM מעבד: AMD Athlon 64 processor 3500 זיכרון DDR2 667 1GB(512*2) כ.מסך: GeForce 6600 אני חושב על לשדרג את המחשב על בסיס של אותו לוח אם. האם כדאי ואם כן לאיזה מפרט אתם ממליצים

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  22. אהלן, השאלה בכותרת, אני צריך המלצה למחשב נייד למשחקים לאחי, המשחקים הם כל מה שזז היום ושיפעל בשנה שנתיים הקרובות... לא מעניין על משקל/ מסך רצוי 15.6 או סוללה. הרוב יהיה חיבור בבית. מצאתי מחשב של DELL INSPIRATION 7520 אבל הכרטיס מסך שלו דיי חלש 7730AMD אז ויתרתי. תודה רבה לעוזרים!

23. Started by chay1230,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD AC3 CRYSIS NFS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600X900 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

24. היי מה קורה? טוב אני צריך מחשב חדש אז החלטתי ליהיות ילד טוב ולענות על השאלות שבחוקים ;D ;D.... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2500$, אני מעדיף מחשב מארה"ב... 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?): משחקים כבדים, אוברקלוק, ועריכת סרטים. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך LCD גדול, עם אפשר להשיג גם LCD קטן (4.5") למארז, כרטיס טלוויזיה, מקלדת,עכבר, רמקולים 5.1, כונן DVD וצורב DVD . 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לוח אם: DFI LAN PARTY UT ULTR…

• 41 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. חברה שלי קנתה מ notebookclub את ה dell vostro a840. בעיקרון קיבלנו אחריות מצורפת לחשבונית על דף רגיל שמפרט את האחריות אבל שלא אומר שהאחריות היא של דל. לכל החלקים 3 שנים (ספק וסוללה שנה). לפי מה שכתוב המעבדה שלהם נמצאת במדינת היהודים 85 בהרצליה פיתוח לפי מה שכתוב בקבלה, וצריך להתקשר למספר כשלהו כדי לפתוח פניה במידה ויש תקלה. האם זאת האחריות המקורית?

• 3 תגובות
    • 699 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.