ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
טוב אז בשעה טובה סוף סוף אני משדרג אחרי איזה 3 שנים נחמדות (למרות שזה היה המחשב שהחזיק לי הכי טוב את המחזור 3 שנים שלי בקיצור אני מתכוון לקנות את זה- AMD 64 3500+ VENICE ASUS K8N SLI PREMIUM LEADTEK GTX7800 וזהו כל השאר יש לי כבר עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה עם ספק HEC 550WIN יחזיק לי את העסק כמו שצריך , גם אם בעתיד אני יוסיף עוד 7800? כי אני לא ממש יכול להוסיף עוד כסף מעבר לזה ואני רוצה ספק מספיק חזק לשני כרטיסי מסך, הבעיה עם HEC זה שאני לא ממש מוצא ביקורת אליו למרות שלפי מה שרשום אליו באתר שלו זה צריך להיות מספיק טוב (24 פינים , שני מסילות של 17A -12V ו18A, חיבור PCIE) אז מישהו יודע בקשר לספק הזה?
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך מחשב שיהיה מחובר קבוע לטלוויזיה שלי בסלון (55") הוא ישמש אך ורק לסרטים וגלישה ! התקציב הוא 3000 שקל . (בתקווה לחסוך כמה שיותר) אני מעוניין לצפות דרכו בסרטי HD ובאיכויות הכי גבוהות. אם המחשב מתחבר בחיבור HDMI לטלוויזיה זה אומר שעובר גם סאונד ? (זה אומר שלא צריך רמקולים נפרדים) אשמח למפרט ולדגשים שאני צריך לחפש למחשב כזה. בתודה מראש, מתן.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אעשה למפרט הבא C@ לכ3GHZ לכן לקחתי את החלקים הללו זה יעלה הרבה יותר אך תהיה לו הוזלה במחיר אני מאמין שיצא כ2400ש"ח סה"כ (אלו חלקים לC@ מי שלא שם לב)
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, טוב אחרי 4 שנים הגיע הזמן להחליף את העגלה שלי, אני מאוד חלוד בכל הנוגע לחומרה, התקציב שלי הוא 7K עם מסך, בנתיים הרכבתי לי את המפרט הזה: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1420 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 548 1 מארזים NZXT Apollo No PSU Black ¤ 391 1 קירור למעבד Zalman 9500 AT For S775 ZM9500AT ¤ 250 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 385 1 זיכרונות OCZ 2GB DDR2-800 Platinium Rev 2 DualKit (2x1GB) CL4-4-4-15 ¤ 407 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 400Gb 16MB WD4000AAKS ¤ 500 1 כרטיסי מסך Leadtek Nvidia Geforce 8600GTS 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail ¤ 996 1 צורבים LG H62NK D…
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך עזרה בבחירת חלקים לשדרוג מחשב קיימם. יש לי כרטיס מסך RADEON9200 שכרגע מספיק לי. יש לי כונן קשיח IDE וצורב. קיצר אני צריך לקנות: מעבד. לוח אם. מארז. וזיכרון. (512 יספיק) מה השילוב הטוב ביותר שאני יוכל לקנות ב- 2000 ש"ח (אני יודע שזה מעט אבל אין מה לעשות) כדי שאני גם יוכל לשדרג בעתיד. אני רוצה מעבד AMD. תודה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי , דגם lenovo z560 כל כמה דקות הוא משמיע קול מוזר כזה כמו של פיצפוץ , שללתי כבר כמה סיבות כמו הארד דיסק ומעבר למצב שינה וכו אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה מקור הבעיה יש לציין שהמחשב נקנה בחו"ל אבל למרות זאת קיבלתי סיוע בפורום של לנובו אבל גם שם לא ממש יודעים לתת תשובה ... אפשר עזרה בבקשה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני אקצר... זה המפרט http://img390.imageshack.us/img390/4138/newcomputer5xh.jpg אני קונה מקייאספי ירושלים... יש להם מחסור בכמה דברים ולכן רשמתי אם אין אז משהו אחר הצעות לשינויים יתקבלו בעניין כל עוד הן לא עוסקות בATI... התקציב היה 7000 יש חריגה קטנה חפיף מחשב מיועד להרבה עבודות, קצת סרטים, קצת משחקים והרבה תוכנות הוא סבבה לפי דעתי לא פצצה ולא יקר מידי אבל איכותי אני אכנס בצהריים מהעבודה לראות אם יש לכם משהו לשנות תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, המחשב מיועד לאחותי, מחליף את המחשב הנייח שלה. * מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים קלים, צפיה בסרטים, וסדרות ביוטיוב בעיקר! ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך? רצוי שיהיה בגדלים 14\15.6 * רזולוציית המסך? נורמאלית וסטנדרטית * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת הכוללת numpad, אם יש מציאה בלי, ניתן לוותר. * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן יהיה בלי חשמל ולכן דרוש זמן ארוך ככל הניתן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, ו VGA אם יש, דרוש גם לפחות 2 כניסות USB2. * Bluetooth?אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB * כונן אופטי? אין צורך מיוחד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא,…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
גודל 13-14 אינץ'. דרישות לפי סדר חשיבות: איכות בניה. יציאת eSATA חובה. מסך מאט. ללא כרטיס מסך נפרד זמן סוללה ארוך ככל האפשר. הארד דיסק קטן ככל האפשר (יוחלף ידנית ב SSD). מתוצרת DELL (בחשיבות תחתונה)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
אז ככה , יש לי T61 בן שבועיים +. אני רוצה לפרק את הקטע של המקלדת והעכבר המובנה ע"מ להוסיף זכרון, בהתחלה רציתי לבצע מטלה זאת במעבדה של לנובו אבל הם דורשים 450 ש"ח רק בגלל שלא רכשתי את הזכרון מהם! (חצופים משהו..) בקיצור ברור שזה לא ריאלי, בסך הכל 5 ברגים מלמטה והמחשב מפורק (מנסיון). השאלה היא האם הם יכולים לבטל לי אחריות? האם יש להם דרך כלשהי לדעת שפירקתי את המחשב לבד? (נגיד ותיהיה תקלה אז אני פשוט מחזיר את הזכרונות המקוריים) ומוסר למעבדה למימוש אחריות. מה אתם אומרים? תודה רבה מראש **פרט חשוב ששכחתי לציין, הזכרון יושב מתחת למקלדת עצמה ולא בתחתית המחשב כמו ברוב הניידים**
-
- 8 תגובות
- 777 צפיות
-
-
רציתי מחשב שיחזיק את כל הדרישות מינימום של המשחקים הכי חדשים יותר חשוב מכך המחשב מיועד לתקופה של ארבע-חמש שנים צריך שיהיה תואם להוספה/החלפה של רכיבים בעתיד (תואם ל- QUAD-CORE ול- CROSSFIRE ול-DDR2 800 ומעלה) אין לי מושג איזה ספק כדאי לקחת, אבל הבנתי שעדיף לקנות בנפרד מהמארז כדי להשיג איכותיים. איזה ספק כדאי? אמנם אני לא בטוח לגבי הלוח האם, הוא השני הכי זול ברכיבים שעברו את סינון של הדרישות שלי, התלבטתי בין שניים אחרים האם פוקסקון האו מספיק טוב? אולי שווה להשקיע כדי לקבל לוח אם של גיגהבייט? לוחות האם הנוספים: לוח אם FOXCONN P35A ¤776 http://skypc.co.il/product.asp?pid=FM080 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS4 ¤947 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39214 המפרט המלא: מעבד Intel C…
-
- 10 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אחי הגדול זקוק למחשב טוב בתקציב שרשום כולל מסך. מספיק לו 80 ג'יגה זיכרון. אנא דאגו לכך שהמחשב יתמוך בשדרוגים עתידיים של הכרטיס מסך לאחד שהוא pcie. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על לוח אם מעולה המתאים לAMD 3800 X2 939 וכן לזיכרון 1G, שני הפריטים מיועדים למערכת משחקים, לא דרושות יכולות OC כלל.
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב אחרי ה 13 בנובמבר טוב אז ככה על מעבד זכרונות וכטריס מסך החלטתי מעבד: Kentsfield Core 2 Extreme QX6700 processor כרטיס מסך: Geforce 8800gtx זכרונות: CORSAIR Dominator 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1111 (PC2 8888) Dual Channel Kit Desktop Memory אני יביא את החלקים האלו מחו"ל השאר מהארץ זה אמור לצאת בסביבות ה 2100 דולר אז יש לי בערך אז יש לי עוד קצת כסף בשביל שאר החלקים ואני מעוניין שאתם תעזרו לי לבחור אותם תודה
-
- 9 תגובות
- 777 צפיות
-
-
ברור לי שזו שאלת תם בפורום הזה. מדוע כל המפרטים המוצעים כוללים מעבד של AMD? אשמח לקבל סקירה קצרה על הבעד ונגד מול אינטל.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל קבלו ח"ח על הפורומים כאן, אני לומד הרבה מכם.. אני סטודנט - ואני גם צריך מחשב נייד.. (אני דיי מבויית על ה DELL 1535.. מבחינת יישומים אני עובד רק עם אינטרנט ו-WORD .. כך שלא קריטי המעבד וכ'). אני עכשיו מחכה עם הקנייה של הנייד, בגלל שאני צופה ירידת מחירים כוללת במחירי הניידים, וזאת בעקבות המצב הכלכלי העולם. פחות חברות קונות מחשבים, פחות רכישות בעולם = ירידות מחירים להעלאת המכירות.. (אני אישית מוצא דרכים זמניות להסתדר ללא נייד). בכל מקרה, הבנתי שגם אינטל מתכננים להוציא עוד סדרת מעבדים חדשים, כך שלטווח החודשים הקרובים גם מהבחינה הזו תהיה ירידה. חשובה לי דעתכם פה בנושא.. אשמח ללמוד מכם. בתודה, ליאור
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 5000-5500 שקל(בעדיפות לחסוך). השימוש העיקרי הוא עבודה כוללת במחשב: תוכנות , אינטנרט , סרטי hd וגם כן קצת משחקים. יש לי מסך 32 hd ready כך שהרזולוציה המקסימלית 1336X720 , כך שלטעמי אין צורך ביותר מ5770 ואפילו זה יותר מדי. אני עדיין מתלבט אם לקנות פנום 2 לשימושים האלו (965-955) או שכבר ללכת על האטלון 630 , או בכלל ללכת בכיוון של 1055T. אני רוצה מחשב שיחזיק לי להרבה זמן , ויריץ הכל בצורה טובה , עם אפשרות פתוחה לאוברקלוק ושדרוגים עתידיים. מה אתם אומרים על זה: סה``כ מחיר ליח` כמות מוצר ₪550 ₪550 1 מעבד AMD Athlon II X4 635 Box ₪298 ₪298 1 לוח אם Asus M4N68T-M ₪825 ₪825 1 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5770 1024MB DDR5 PCIe ₪420 …
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שאני כותבת בפורום הנכון... יש לי מחשב נייד DELL INSPIRON 6400 עם VISTA, ויש לי בעיה בסאונד של המיקרופון, אני שומעת הכול אבל אם אני מנסה לדבר, נגיד ב-SKYPE לא שומעים אותי.. אני לא מצליחה לאתר את הבעיה... מישהו פה נתקל במקרה דומה אולי?... תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הי רציתי לקנות מפרט מחשב בשלושת אלפים שקל, בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים יש לי התלבטות מה הכי משתלם והכי חזק ביחס מחיר/ביצועים, ה-8800gt/9600gt/4850, אני רוצה דיסק קשיח של 320 גיגה או יותר, ספק כוח לא ג'נרי, אם יש משולב עם המארז ומשתלם אבל חזק אז זה טוב לי, למרות שרציתי לקנות את ה-enermax liberty 400watt, אבל אולי זה לא יכנס בתקציב. זכרון ראם לפחות 2 או 4 גיגה, אני זוכר שהרכבתי לי ככה לפני איזה חודש מפרט, רציתי לדעת אם עכשיו כדי לי לשנות אותו קצת, עקב כך שהמחירים והמוצרים משתנים די במהירות: מפרט מחשב יחסית זול אך אפקטיבי מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤603 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤449 כמות:1 http://skypc.co.il/product.…
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט 4500 שקל לעבודה כללית אופיס אינטרנט משחקים בעיקר..לא צריך ציוד הקפי לא צריך צורב או משהו והארד דיסק כמה שפחות כי יש לי אחד של 160. אם נכנס שימו גם איזה עכבר טוב שיהיה נוח..וזהו בעיקרון עדיף מ KSP תודה.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
בשעה טובה הוא בידי. לא היה לי זמן להתעסק איתו יותר מידי. השקע של השנאי הוא אמריקאי,מישהו יודע איפה ניתן להשיג חיבור שמתאים לארץ? אני צריך כבל שמתחבר לשנאי מצד אחד ומצד שני לחשמל. תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הנייד המתאים לי... כמו שכתבתי בנושא, הצרכים שלי הם בסך הכל אופיס וקצת אינטרנט. אולי גם איזה סרטון פעם בכמה שבועות, ככה שעדיף שהרמקולים לא יהיו באיכות מחפירה. אה, ושיגיע עם ווינדוס 7 . מה שכן, צריך שהוא לא יהיה ממש איטי. גודל המסך יכול להיות מאוד קטן - 10.1 בלבד. ואני גם צריך עוד מחשב דומה לזה רק עם מסך יותר גדול ( בערך 13 ) והדבר הקריטי ביותר הוא כמובן - המחיר.ץץ יש מצב למחשב כזה + סוללה כפולה ב- 1500? (ל- 10.1) מה אתם אומרים על קנייה באייבורי? הבנתי שהבעיה איתם היא רק בדברים פתוחים, למשל מחשב בהרכבה. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) תיכנות, עריכה, תכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך בגודל של לפחות 22", מקלדת עכבר ורמקולים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?עדיפות לשימוש בכרטיס מסך וכרטיס קול on-board 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט.אין 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?10 המחשב ממוקם בחדר שינה ולכן יש צורך במארז שקט במיוחד, מנסיוני האישי Antec Sonata III הוא מארז שקט …
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מעבד INTEL PENTIUM 4 2.6 GHZ DUAL לוח אם GIGABYTE INTEL 8I915MDG זיכרון 512X2 MB DDR400 PRINCETON(אפשרות לאותו המעבר רק של סמסונג+100 ש"ח) כרטיס מסך PALIT NVIDIA FX 6500 256MB דיסק קשיח 80GB 7200 SATA 8M WD מארז ATX USB 400 סה"כ מחיר 2750. תודה!
-
- 11 תגובות
- 777 צפיות
-