ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
אפשר לקבל הצעות למחשב למשחקים? שיעלו המשחקים החדשים שיוצאים, בעיקר למשחק ברשת... אבל אם אני כבר קונה אז שיהיה חזק... שווה לקנות מחשב עם 4 מעבדים (quad processor) או לא? לא צריך ציוד נלווה תודה!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
הי לכולם, לאחר מחשבה החלטתי לרכוש אחד ממחשבי סדרת DV6800 PAVILION של חברת HP. מי שמכיר את הסדרה, איזה מחשב הכי מומלץ בהשוואת תמורה-מחיר? המחשב היקר בסדרה הוא DV6880 שעלותו בערך 6500 שקלים. למחשב 3 גיגה זכרון, מעבד 2.5 מטמון 6 מגה, 320 גיגה כונן קשיח וכרטיס מסך geforce 8400gs יש מחשב דומה בכל שאר התכונות, חוץ מהתכונות הבאות: למחשב 3 גיה זכרון, מעבד 2 עם מטמון 3 מגה, 250 גיגה וכרטיס מסך של אינטל. המשחב השני עולה 4500 שקל. איפה 2000 שקל בהדבלים???באמת יש הצדקה??? תודה לעוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 עם מערכת הפעלה VISTA BUSINESS. כאשר אני לוחץ על SHIFT ועל מקש "2" שבעיקרון צריך להופיע "@" הוא עושה לי גרשיים וכאשר אני לוחץ SHIFT וגרשיים, הוא נותן לי "@". האם ניתן לשנות זאת דרך המערכת, משמעות הכפתורים? (הכפתורים ממוקמים כמו שצריך). תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
המחשב אמור להיות לאינטרנט וגם למשחקים כמו פיפא וכדומה. מוכן להוסיף מעל ל1500 שקל רק אם זה הכרחי, רצוי שיהיה כרטיס מסך סבבה. 2 ג'יגה זיכרון הארד דיסק 250 ג'גיה יספיק. ללא מסך כמובן.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש לבית שיהיה בשבילי ובשביל אחי. הקטע הוא שאח שלי יותר בקטע של משחקים ואני בקטע של עריכת סרטים, הורדת סרטים ותוכנות וכיוצא באלה. על המחשב יהיה שימוש של מה שאמרתי למעלה + עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הורדות וכו'. אני צריך ציוד הקפי מלא למחשב (עכבר ומקלדת חוטיים- באיכות שניתנת לעבודה בלי מלחמות עם העכבר), מסך LCD 19+ כרטיס טלוויזיה לא צריך. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כרטיס קול איכותי(צריך סביר+, אבל לא מהייקרים), לא צריך מארז מפואר, או רמקולים יותר מידי טובים( כאלה שאפשר לשמוע בהם סרטים ושירים בכיף). העדפה לחברה: עדיף חברות מוכרות. בקשר לנושא הקירור: חשוב לי שמחשב יעבוד לאורך זמן, אז אני צריך מערכת קירור עמידה, לא יקרה, שתעשה את העבודה. אני…
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה קורה? חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 5000 ש"ח וזה כולל מסך שהוא יקנה 2253BW שלפי דעתי המסך הכי טוב במחיר נמוך. אז בעיקרון נשאר 4000 ש"ח לבניית המחשב. מארז ספק מעבד לוח אם כונן קשיח.. קירורים.. כרטיס מסך.. וקיצר כל מה שאתם תותחים בו תבנו מפרט מהאתר TMS וההם כבר יעשו לו OC תודה רבה!!! רמקולים,עכבר,מקלדת לא צריך תודה שוב!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
כידוע, IBM מתחממים מאוד מאוד מאוד... :-\ הגעתי למצב שבמנוחה הטמפ אצלי 50~55, שזה גרוע. פירקתי אותו, צילמתי, ואז צילמתי את שלבי ההרכה חזרה, תראו: הסידי וההארד דיסק: בלאגן... מיליון ברגים, וכולם באורך שונה, אז כדי לא להתבלבל סידרתי אותם לפי הסדר איך שהם על המחשב. המחשב מורכב חזרה: אגב, בסוף לא מצאתי איך אני מפרק את הפלטה התחתונה, אז לקחתי מלא אוויר בראות, ועשיתי פפפוווו, ככה שיצא כל האבק... יצא בסדר... אגב הורדתי 13 מעלות! =) שזה מלא...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אקנה את המחשב מTMS, אין צורך בציוד הקפי ולא יהיה OC. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש משרדי וגם קצת משחקים.
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אשמח להצעות. בין השאר חשבתי על LG E500-G201 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6410&perur=2&t=1&c=322 TOSHIBA satellite A300-1EC http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 Dell Inspiron 1525 Professional Elegant Versatile 2.0Ghz http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 אולי גם המבצע של אופיס דיפו (3500 ש"ח) על Esprimo V5535 וFujitsu (או משהו כזה) http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3190723&refid=16 הצעות נוספות ? שאלות ספציפיות: 1. איך המחשבים של fujitsui ? 2. לא שמעתי אף פעם על כרטיס מסך SiS Mirage 3+ Graphics מוכר? איך הוא לעומת ה- Intel X3100? תודה מראש על היעוץ והעזרה, טל
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
ואיי ואיי איזה בלבול מליון סוגים דגמים ומחירים :s05: מחפש נייד שישמש ל : אינטרנט,סרטים וכמובן משחקים אסטרטגיה בעיקר.(מחיר עד 6000 ). למה נייד?? מטעמי משקל ובעיות רפואיות בלבד. לא צריך לנייד אותו בכלל וכמו כן מחובר לחשמל כל הזמן ככה שזמן סוללה לא חשוב. העזרה שלכם ממש ממש תעזור לי תודה רבה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
אני מתלבט בבחירה בין 2 מחשבים: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713984 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696056 המחשב של hp יותר נוח לי לקניה מבחינת המחיר אבל אני די מפחד מהשירות לקוחות שלהם כי שמעתי שכשיש בעיה עם hp אין עם מי לדבר. מה אתם אומרים? המחשב הוא בעיקר למשחקים ולסרטים ואינטרנט.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צריך את הדרייברים של הדגם inspiron e1505 חיפשתי באתר ולא מצאתי[br]פורסם בתאריך: 19.09.2008 בשעה 20:10:18 עזרה ??
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב: 4000 ואני מניח שלא יהיה במזומן. 2. מטרות המחשב? 60% סרטים 30% משחקים 10% כל השאר... כאשר במשחקים אני אוכל לשחק על רזולוציות גבוהות ולנהות מהמשחק. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן CD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שתמליצו. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב אבל לא הרבה, כלומר שיהיה אבל בלי הגזמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חש…
-
- 5 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים(עד 4K) אז בבקשה לא לחסוך בדברים החשובים חשוב לי מעבד חזק,זיכרון חזק,לוח אם עצבני וכרטיס מסך מפלצתי אפילו אם התקציב קצת חורג וזה עדיין שווה לעתיד. לא להוסיף צורב,מסך. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 916 צפיות
-
-
טוב אז המצב הוא ככה, לא התעסקתי עם כל נושא החומרה בערך שלוש שנים וכמו שאתם בוודאי מבינים אני לוט בערפל כרגע... אני צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי כולל מסך 22 אינץ ויש לי עד 7000 שקל להשקעה בנושא, המחשב צריך להיות חזק ולהתאים למשחקים בעיקר, אני באמת אעדיף מפרטים מלאים בלי אפשרויות בחירה מכיוון שאני מחפש קניה מהירה היות ואני עובר דירה בקרוב והתזמון של המחשב דיי קריטי בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת עיבוד תמונות (לא עם תוכנות כבדות), סברטים, אינטרנט ומשחקים........אני רוצה מסך 15' 17' אינץ'. המחשב ישמש אותי בצבא. תקציב 5K פתוח להרבה הצעות.
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
נתחיל מכך שאני חדש באתר, לכן אם כבר נשאלה השאלה הזו אני מתנצל, אני עומד להיתפתות לעיסקה המוצעת ע"י 012 ולרכוש טושיבה נייד A300 עם מערכת הפעלה ויסטה , ממה ששמעתי הוא שהמנימום הנדרש לויסטה הוא 4 MB ואלו למחשב יש 2.2 בלבד , האם מישהוא יכול לומר א: האם אני צודק ב: האם ניתן להוסיף למחשב עוד 2 MB וכמה זה יעלה תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצורכי לימוד במחיר של בערך 4000 ש"ח. מנסיון של אנשים אחרים למדתי שמאוד חשוב שיהיה משקל נמוך , פחות מ-2 ק"ג עדיף כי מסתובבים עם זה כל היום באוניברסיטה ומחשב כבד זה לא סימפטי. דבר שני שחשוב זה כמובן ביצועים אבל במגבלת התקציב. 2GB זיכרון זה מינימום. הסתכלתי קצת על ה-wind ועל ה-aspire והם נראים לי אופציות לא רעות והייתי רוצה לשמוע קצת חוות דעת מאנשים קנו אותם. הבנתי שמה שנמכר כרגע זה עם סוללה 3 תאים . מישהו יודע אם יש חנות שמוכרת עם סוללה של 6 תאים? המון תודה מראש לכל מי שיעזור.. רפי
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום לכם! רציתי לבקש את דעתכם המקצועית בנוגע למפרט הנ"ל שבניתי. שימושים עיקריים: צפיה בסרטים (בדר"כ 720P), משחקים (לא באופן מוגזם. אמנם יהיה נחמד לשחק על הגדרות גבוהות, אך לא חובה.) וגלישה באינטרנט. אני לא חושב שאעשה OC, ובמקרה שכן, אז ברמה נמוכה מאוד. המפרט: (כתבתי את רוב הרכיבים בפורמט חופשי, וללא מחירים, אך זה יוצא בסביבות 3500 ש"ח.) CPU: Intel Core 2 Duo E8400 E0 3000MHz Motherboard: Gigabyte GA-EP43-DS3L Memory: Mushkin DDR2 2048MB (1024MBX2) 800MHz CL 4-4-4-12 ES Graphic Card: ATI HD4850 512MB HDD: Western Digital WD6400AAKS 640GB Case: Antec 300 PSU: Corsair VX450W יש לי כמה התלבטויות, שתוכלו אולי לפתור לי: 1. האם יספיקו 2GB של זיכרון, או שכדאי…
-
- 2 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט ראשון (בחיים) שאני מעוניין להשתמש בו למשחקים הכי כבדים והתוכנות הכי כבדות, לדוגמא גרפיקה תלת מימדית וכו'... אני לא מבין יותר מדי, ובטח שלא בקטע של מארז, ספק וקירור, אז אשמח אם תתקנו את המפרט. לא מאוד חשוב הרעש אבל מומלץ שלא יהיה יותר מדי רועש עד גבול מסויים של כסף לשקט. לא הכנסתי מארז, האם זה באמת נחוץ או שאפשר למצוא איזשהוא יד שניה שמישהו יתן לי בחינם?? עריכה: אני לא יודע מה זה OC- האם זה פוגע ברכיבי המערכת, אני מבין שזה אמור להעלות את ביצועיי המחשב אבל זה לא יחסל את אורך חיי הרכיבים או משהו כזה? אשמח אם מישהו יסביר בקצרה אם כדאי לי ללמוד והאם זה משתלם ויעיל. אז הנה: מעבד Intel Core 2 Duo E8600 Box ¤1347 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8…
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד ואיך שאני רואה את זה יש להחליץ בעצם רק 3 דברים כדי לקבל מחשב חדש ומצוין.. הדברים כמובן הם : לוח אם, מעבד וזיכרונות חדשים. אין שימוש בOC . השמח לקבל הצעות טובות לחומרה הנ"ל.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לא כולל מסך ללא OC ללא אביזרים נילוים זה המפרט שאני קונה תגידו איך הוא ועם יש משהו לשנות מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤845 לוח אם: ASUS P5QL-E ¤559 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤806 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: GEIL BLACK DRAGON 4096MB DDR2 800 (2048X2) CL 5-5-5-15 : GB24GB6400C5DC ¤415 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤297 ספק כוח: COOLERMASTER EXTREME POWER PLUS 460W : RS-460-PCAR-A3 ¤287 מחיר סופי: ¤3585
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
בניתי את המפרט הבא בIQPC: מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤ 845 זיכרון : KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤ 427 לוח אם : GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤ 488 ספק כוח : CORSAIR VX 550W : CMPSU-550VXEU ¤ 524 מארז : COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU ¤ 378 כרטיס מסך : GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 512MB GDDR5 DUAL DVI - RETAIL ¤ 1304 הייתי רוצה לצמצם קצת בחלקים שייצא 3.5K ולא 4K כמו שיצא. אני אחבר את המחשב לטלוויזיה HD READY ברזולוציה 1368X768 ולכן אני לא צריך כרטיסממש מפלצתי, אני אצטרך 4870 לרזולוציה כזו? לטווח של שנתיים בערך 4850 יספיק או שעדיף כבר עכשיו ללכת על 4870? הייתי רוצה לצמצם קצת במארז ובספק, לא חשוב לי מארז יפה,…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?4000 למחשב ו2000 למסך 2. מטרות המחשב? הכי חשוב תכנות, אינטרנט ואופיס אבל אני רוצה שגם משחקים ירוצו בכיף 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? אני רוצה לקנות מסך אבל לא בטוח שבאותו זמן עם המחשב בסביבות ה2000 שקל 22 אינטש ומעלה 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צריך הכל חוץ מציוד הקפי עכבר מקלדת וכו' 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שאתם ממליצים 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיף שיהיה שקט יחסי 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? צריך הרכבת מחשב במעבדה בלבד 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב אבל …
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-