עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אשמח לקבל עזרה בנוגע למחשב במחיר של 3,500 פלוס מינוס עם דגש על תקן N, אין לי מושג אם קיים כזה מחשב או שעדיין אין במחירים הללו מחשבים ניידים. אשמח לדעת שעדיין לא קיים מחשב במחיר הזה עם תקן כזה. ואם באמת עדיין אין אחד כזה, אשמח לדעת מה מבין אלה למטה כדאי לי לקחת בתור מחשב שלא ישחקו בו אלא נועד רק לגלישה ואימיילים (התחברות לעולם החיצון מכל חור שהוא). וכביכול הדרישות המינימליות הן מסך 15 אינץ מינימום וזיכרון 2 ג'יגה. Dell Inspiron 6400 http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400-t2450-160gb.htm Dell Inspiron 1525 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 וכמובן אם יש המלצות אחרות, למרות שיש עזרה מועטה לאלו המבקשים עזרה במחשבים עם סכו…

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by D-Max,

מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1503 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-EP45-DS3R ¤668 כמות:1 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤325 כמות:1 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 XP REDLINE ¤515 כמות:1 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870X2 2048MB PCIe ¤2620 כמות:1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤141 כמות:1 ספק כח Enermax Pro82+ 625W ¤680 כמות:1 קרור למעבד Thermalright Ultra-120 eXtreme ¤249 כמות:1 קירור לכרטיס מסך : צריך? סה"כ מחיר לכל המוצרים:6781 ¤ חברה אני צריך חוות דעת איך אתם חושבים המפרט הזה יחזיק אחרי OC למעבד ולכרטיס מסך ? האם מספיק חזק ? האם כדי להוסיף משהו לשנות משהו אני מחפש חוות דעת מאנשים שמבינים ואני דיי מאמין שאתם מבינים יו…

• 8 תגובות
    • 748 צפיות
  3. שלום !!! אני שוב מחפש את עזרתכם אני וחבר שלי מתחילים ללמוד בטכניון בתחילת נובמבר ושניינו נצטרך לקנות מחשבים ניידים אבל הראשון בסכום של 8 אלף והשני 6 אלף (פלוס מינוס) כמובן !!! אז לדעתכם איזה שני מחשבים הכי כדי לקנות בשני הסכומים הנ"ל ?? וכמובן אם כבר כדאי לקנות מקבוק (APPLE MACBOOK) שוב אני מדגיש שני המחשבים לסטודנטים !! יום טוב ותודה :

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שיהיה חזק מאוד עד 6000 שקל לא כולל מסך לא מקלדת וכל השטויות האלה מחשב נטו... חשוב שיהיה חזק מאוד למשחקים תודה...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  5. שלום לכל קהילת פורום HWZONE אני מאוד מקווה שיעזרו לי קודם כל זה ממש חשוב לי אז אני קונה מחשב ממש בקרוב עניין של כמה ימים אז קיבלתי תמיפרט באייבורי מחשב שעולה 1190 ורק שידרגתי אותו מבחינת מארז וספק כ.מ אני לא צריך כי אני לא משחק משחקים רק פיפא שמובנה יעשה לי תעבודה יש לי עכשיו FX52O0 והוא גם יריץ לי פיפא09 אני יודע את זה אז המובנה שיהיה לי עם הלוח אני בטוח שיריץ ליפיפא אז אני מבקש שתגידו לי איך המיפרט הזה ותגידו לי מה לקחת מכל החברות נגיד איזה לוח לקחת משני האופציות איזה דיסק קשיח ואיזה צורב תודה מראש ועל מארז אני לא ממש סגור תגידו לי מה לקחת בקשה הנה המיפרט מעבד:Intel Pentium Dual-Core E5200 לוח אם:Gigabyte GA-G31M-S2L/Asus P5KPLCM G31 דיסק קשיח:320GB SATA II 7200 RPM 16M…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shai432,

Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX ‏P5QC s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2, 2xDDR3, PCI-E 2.0‎ Kingston DDR2 2GB 800MHZ CL5 X 2 WD 500GB 7200RPM 16MB SATA2 WD5000AAKS GIGABYTE Geforce 9600GT 512MB DDR3 + ZALMAN COOLING PCI-E מסגרת תקציב של בערך 3000 ש"ח, המחשב הוא מחשב ביתי אבל משמש גם לעריכת וידאו.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. טוב אז ככה, אני מחפש לקנות מחשב חדש.. רק מחשב לא כולל מסך וציוד היקפי השימוש העיקרי הוא משחקים, סרטים, עבודה משרדית דברים כאלה.. לא OC וכל הקקה הזה, אבל מה שכן חשוב שיהיה 2GB זיכרון ומעלה התקציב הוא כ-3.5-4K יכול להתגמש קצת, אבל לא נראה לי שיש תצורך. בסופו של דבר סביר להניח שאני יקנה אותו אצל אייבורי אז אין מה לתת חנויות אחרות.. תודה מראש לכל העוזרים :]

• 9 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by shorti,

אפשר לקבל הצעות למחשב למשחקים? שיעלו המשחקים החדשים שיוצאים, בעיקר למשחק ברשת... אבל אם אני כבר קונה אז שיהיה חזק... שווה לקנות מחשב עם 4 מעבדים (quad processor) או לא? לא צריך ציוד נלווה תודה!

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  9. הי לכולם, לאחר מחשבה החלטתי לרכוש אחד ממחשבי סדרת DV6800 PAVILION של חברת HP. מי שמכיר את הסדרה, איזה מחשב הכי מומלץ בהשוואת תמורה-מחיר? המחשב היקר בסדרה הוא DV6880 שעלותו בערך 6500 שקלים. למחשב 3 גיגה זכרון, מעבד 2.5 מטמון 6 מגה, 320 גיגה כונן קשיח וכרטיס מסך geforce 8400gs יש מחשב דומה בכל שאר התכונות, חוץ מהתכונות הבאות: למחשב 3 גיה זכרון, מעבד 2 עם מטמון 3 מגה, 250 גיגה וכרטיס מסך של אינטל. המשחב השני עולה 4500 שקל. איפה 2000 שקל בהדבלים???באמת יש הצדקה??? תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by BravaSX,

שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב נייד של Fujitsu Siemens Esprimo Mobile V5535 עם מערכת הפעלה VISTA BUSINESS. כאשר אני לוחץ על SHIFT ועל מקש "2" שבעיקרון צריך להופיע "@" הוא עושה לי גרשיים וכאשר אני לוחץ SHIFT וגרשיים, הוא נותן לי "@". האם ניתן לשנות זאת דרך המערכת, משמעות הכפתורים? (הכפתורים ממוקמים כמו שצריך). תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  11. המחשב אמור להיות לאינטרנט וגם למשחקים כמו פיפא וכדומה. מוכן להוסיף מעל ל1500 שקל רק אם זה הכרחי, רצוי שיהיה כרטיס מסך סבבה. 2 ג'יגה זיכרון הארד דיסק 250 ג'גיה יספיק. ללא מסך כמובן.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. ההורים שלי מתכננים לקנות מחשב חדש לבית שיהיה בשבילי ובשביל אחי. הקטע הוא שאח שלי יותר בקטע של משחקים ואני בקטע של עריכת סרטים, הורדת סרטים ותוכנות וכיוצא באלה. על המחשב יהיה שימוש של מה שאמרתי למעלה + עבודה משרדית, צפייה בסרטים, הורדות וכו'. אני צריך ציוד הקפי מלא למחשב (עכבר ומקלדת חוטיים- באיכות שניתנת לעבודה בלי מלחמות עם העכבר), מסך LCD 19+ כרטיס טלוויזיה לא צריך. דבר ספציפי שאני לא צריך במחשב: כרטיס קול איכותי(צריך סביר+, אבל לא מהייקרים), לא צריך מארז מפואר, או רמקולים יותר מידי טובים( כאלה שאפשר לשמוע בהם סרטים ושירים בכיף). העדפה לחברה: עדיף חברות מוכרות. בקשר לנושא הקירור: חשוב לי שמחשב יעבוד לאורך זמן, אז אני צריך מערכת קירור עמידה, לא יקרה, שתעשה את העבודה. אני…

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by Hydr0,

מה קורה? חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש למשחקים התקציב הוא 5000 ש"ח וזה כולל מסך שהוא יקנה 2253BW שלפי דעתי המסך הכי טוב במחיר נמוך. אז בעיקרון נשאר 4000 ש"ח לבניית המחשב. מארז ספק מעבד לוח אם כונן קשיח.. קירורים.. כרטיס מסך.. וקיצר כל מה שאתם תותחים בו תבנו מפרט מהאתר TMS וההם כבר יעשו לו OC תודה רבה!!! רמקולים,עכבר,מקלדת לא צריך תודה שוב!

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by Sp_RuS,

כידוע, IBM מתחממים מאוד מאוד מאוד... :-\ הגעתי למצב שבמנוחה הטמפ אצלי 50~55, שזה גרוע. פירקתי אותו, צילמתי, ואז צילמתי את שלבי ההרכה חזרה, תראו: הסידי וההארד דיסק: בלאגן... מיליון ברגים, וכולם באורך שונה, אז כדי לא להתבלבל סידרתי אותם לפי הסדר איך שהם על המחשב. המחשב מורכב חזרה: אגב, בסוף לא מצאתי איך אני מפרק את הפלטה התחתונה, אז לקחתי מלא אוויר בראות, ועשיתי פפפוווו, ככה שיצא כל האבק... יצא בסדר... אגב הורדתי 13 מעלות! =) שזה מלא...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by jack77,

אני אקנה את המחשב מTMS, אין צורך בציוד הקפי ולא יהיה OC. המחשב יהיה בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש משרדי וגם קצת משחקים.

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  16. Started by Hadas89,

שבת שלום..אשמח להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת מחשב נייד. אני מתלבטת בין שני הדגמים הבאים 1.LG - R405-A.C225E 2. Lenovo n200 TY2BWIV אציין שההתלבטות היא לגבי איזה מבינהם איכותי ואמין יותר בטווח הארוך (מה יחזיק/ישרוד יותר זמן) תודה מראש ושבוע טוב

• 4 תגובות
    • 956 צפיות
  17. אשמח להצעות. בין השאר חשבתי על LG E500-G201 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6410&perur=2&t=1&c=322 TOSHIBA satellite A300-1EC http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6578&perur=2&t=1&c=339 Dell Inspiron 1525 Professional Elegant Versatile 2.0Ghz http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6419&perur=2&t=1&c=441 אולי גם המבצע של אופיס דיפו (3500 ש"ח) על Esprimo V5535 וFujitsu (או משהו כזה) http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3190723&refid=16 הצעות נוספות ? שאלות ספציפיות: 1. איך המחשבים של fujitsui ? 2. לא שמעתי אף פעם על כרטיס מסך SiS Mirage 3+ Graphics מוכר? איך הוא לעומת ה- Intel X3100? תודה מראש על היעוץ והעזרה, טל

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  18. Started by freeuser,

ואיי ואיי איזה בלבול מליון סוגים דגמים ומחירים :s05: מחפש נייד שישמש ל : אינטרנט,סרטים וכמובן משחקים אסטרטגיה בעיקר.(מחיר עד 6000 ). למה נייד?? מטעמי משקל ובעיות רפואיות בלבד. לא צריך לנייד אותו בכלל וכמו כן מחובר לחשמל כל הזמן ככה שזמן סוללה לא חשוב. העזרה שלכם ממש ממש תעזור לי תודה רבה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. אני מתלבט בבחירה בין 2 מחשבים: 1. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713984 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696056 המחשב של hp יותר נוח לי לקניה מבחינת המחיר אבל אני די מפחד מהשירות לקוחות שלהם כי שמעתי שכשיש בעיה עם hp אין עם מי לדבר. מה אתם אומרים? המחשב הוא בעיקר למשחקים ולסרטים ואינטרנט.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by SenDeR,

צריך את הדרייברים של הדגם inspiron e1505 חיפשתי באתר ולא מצאתי[br]פורסם בתאריך: 19.09.2008 בשעה 20:10:18 עזרה ??

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by yotzmah,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? תקציב: 4000 ואני מניח שלא יהיה במזומן. 2. מטרות המחשב? 60% סרטים 30% משחקים 10% כל השאר... כאשר במשחקים אני אוכל לשחק על רזולוציות גבוהות ולנהות מהמשחק. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן CD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שתמליצו. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? חשוב אבל לא הרבה, כלומר שיהיה אבל בלי הגזמה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חש…

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  22. שלום. אני צריך מפרט למחשב חזק למשחקים(עד 4K) אז בבקשה לא לחסוך בדברים החשובים חשוב לי מעבד חזק,זיכרון חזק,לוח אם עצבני וכרטיס מסך מפלצתי אפילו אם התקציב קצת חורג וזה עדיין שווה לעתיד. לא להוסיף צורב,מסך. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 907 צפיות
  23. Started by spear-head,

טוב אז המצב הוא ככה, לא התעסקתי עם כל נושא החומרה בערך שלוש שנים וכמו שאתם בוודאי מבינים אני לוט בערפל כרגע... אני צריך מחשב כולל כל הציוד ההיקפי כולל מסך 22 אינץ ויש לי עד 7000 שקל להשקעה בנושא, המחשב צריך להיות חזק ולהתאים למשחקים בעיקר, אני באמת אעדיף מפרטים מלאים בלי אפשרויות בחירה מכיוון שאני מחפש קניה מהירה היות ואני עובר דירה בקרוב והתזמון של המחשב דיי קריטי בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  24. Started by Yuron,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת עיבוד תמונות (לא עם תוכנות כבדות), סברטים, אינטרנט ומשחקים........אני רוצה מסך 15' 17' אינץ'. המחשב ישמש אותי בצבא. תקציב 5K פתוח להרבה הצעות.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  25. נתחיל מכך שאני חדש באתר, לכן אם כבר נשאלה השאלה הזו אני מתנצל, אני עומד להיתפתות לעיסקה המוצעת ע"י 012 ולרכוש טושיבה נייד A300 עם מערכת הפעלה ויסטה , ממה ששמעתי הוא שהמנימום הנדרש לויסטה הוא 4 MB ואלו למחשב יש 2.2 בלבד , האם מישהוא יכול לומר א: האם אני צודק ב: האם ניתן להוסיף למחשב עוד 2 MB וכמה זה יעלה תודה

• 1 תגובה
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים