ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
לשימוש משרדי, ללא ציוד היקפי. המארז צריך להיות כמה שיותר קטן (לא mini\midi\full tower) לא צריך דיסק קשיח, אבל שיהיה אפשר לשים אחד בגודל 3.5. משהו כזה: http://www.coolermaster-usa.com/upl...2935/intro1.jpg
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למשחקים כמו cs ו גם משחקים כבדים כמו crysis בקיצור מחשב שיהיה טוב למשחקים לא צריך ציוד היקפי! צריך כונן dvd וצורב אין העדפה לחברה... ולא חשוב שיהיה יפה. אם אפשר שיהיה שקט אבל אם זה יהיה על חשבון חלקים אחרים אז לא משנה ולא עושה OC תודה...
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אח שלי שמתגורר בארה"ב מחפש מחשב נייד. תקציב: עד 900$ דרישות: מסך: 14-15 אינץ (עדיפות ל WIDE). רמקולים טובים לשמיעת מוסיקה/סרטים. נתונים שיריצו ויסטה ללא קושי. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט, מוסיקה , סרטים. אין צורך להתחשב בתוקף האחריות בארץ (המחשב נישאר בארה"ב). מה אתם אומרים על המחשב הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834147767 מטריד אותי במחשב הזה הכרטיס מסך המובנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם. אני מתלבט בין שני המפרטים הבאים. תודה מראש לעוזרים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל אבל לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta v, far cry4, shadow of mordor, crysis 3 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, …
-
- 3 תגובות
- 980 צפיות
-
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אין מהארץ או מחו"ל: מהארץ תקציב: 4000-4500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 500 יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי:כמה שיותר עדיף, אחראיות בינלאומית בונוס חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: וינדואדס - לא משנה איזה גודל כונן קשיח מועדף: כמה שיותר משקל הנייד המועדף: לא משנה גודל הצג: עדיף 14-16 זמן סוללה רצוי: לא קריטי צבע המחשב הרצוי: לא משנה אפשרויות נוספות במחשב: מה מטרת שימוש המחשב? (עריכה\גיימינג\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים) - את היישמים שאתם תשתמשו במחשב הנייד יש לסמן בצבע אדום אם בחרתם גיימינג אז תרשמו כאן גם איזה משחקים אתם הולכים לשחק ועל איזה איכות אתם רוצים שהמחשב יריץ אותו: Starcraft 2 - אי…
-
- 4 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות נייד Mini חדש. לצורך לימודים והעברת זמן בעבודה (כן אני מוכר בילוו) * מטרות המחשב? סרטים, אינטרנט, Win7, אופיס (מעבד N450). * גודל המסך? Mini זה 10 נראה לי. * משקל רצוי? Mini * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אמור להיות מעל שעתיים כן. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) עדיפות. * בלוטות? עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה. * צורב DVD? עדיפות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אתם תמליצו. עוד דבר, ראיתי את המחשב הזה בzap ולפי פופולריות הוא הכי גבוהה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8493
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
ללפטופ שלי נגמר הביטוח ולשלם לאסוס לתקן אותו יכול לעלות כמה מאות שקלים. הרמקולים שלי (בעיקר השמאלי) עושים רעש חורק ומעצבן כשהם בווליום גבוה, ולפי גוגל (תקנו אותי אם אני טועה), זו כנראה בעיה בכרטיס קול. אשמח אם תמליצו לי על כרטיס קול חיצוני שיתאים למחשב. ללפטופ מחובר גם סאבוופר חיצוני שהגיע עם המחשב, ואני לא יודע אם כל כרטיס קול מתאים ובגלל זה אני מבקש שתמליצו. הדגם של המחשב אסוס n55sf. תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בונה לאחותי מחשב.....אני צריך מעבד לוח אם כרטיס מסך וזכרונות עד 2000 שקל.........מחשב שיהיה פשוט וטוב..... תודה לעוזרים.......
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הינה מפרט שהרכבתי בעצמי...עם יש הצעות לשיפור תגידו מעבד: Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore OEM כמות: 1 - מחיר: ¤560 קירור למעבד: Zalman 7500 Alcu Aluminum + Cooper כמות: 1 - מחיר: ¤181 לוח אם: Asus M2N-E כמות: 1 - מחיר: ¤537 מארז: ANTEC SONATA II 450W כמות: 1 - מחיר: ¤655 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan כמות: 2 - מחיר: ¤45 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz כמות: 2 - מחיר: ¤123 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB KS כמות: 1 - מחיר: ¤376 כרטיס מסך: Palit 8800GT G92 512MB DDR3 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1222 כונן אופטי: Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤191 מקלדת: Genius KB600 Wireless Keyboard + Mouse Heb-Eng Black כמות: 1 - מ…
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.5K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 את Dragon age Inquisition וcsgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות , משחקים, תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פרו 2012 BATTLEFIELD 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה יותר טוב,לא משמעותי 3. האם יש צורך ב…
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
בשעה טובה חבר הביא את הלפטופ שהוזמן מארה"ב, במחיר מצחיק של 700$ (כולל מעמ מיסים משלוח). רציתי להודות לכולם בפורום שענו בסבלנות על כל השאלות, ושתרמו מהידע שלהם עד שהגעתי להחלטה. אני מבסוט מאוד. נקנה ב best buy מפרט: X83Vb-X1 asus Processor 2.0GHz Intel Core 2 Duo T5800 Memory 4,096MB DDR2 SDRAM 667MHz Hard drive 250GB, 5,400rpm Chipset Intel GM45 Express Graphics 512MB Nvidia GeForce 9300M GS Operating System Windows Vista Premium 64-bit Dimensions (width x height)- 13.4 x 10.0 inches Thickness- 1.3 to 1.5 inches Screen size (diagonal)- 14.1 inches LED-backlit display System weight / Weight with AC adapter- 5.7 / 6.6 pounds Category Midsize Vid…
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
האם משהו יודע , מנסיון אישי, או ידע כללי בתחום, איזה מחשב (עד 12') יש לו את קליטת האינטרנט הטובה ביותר? מחשב שאפילו מהאוטובוס תהיה לו קליטה ואני אוכל לגלוש.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, ארגנתי מפרט בסיסי ביותר למחשב לצורך גלישה ומסמכים (בשביל ההורים). אלו המרכיבים המרכזיים (ללא המארז,CD וכו'): מעבד AMD: Athlon II x2 Dual Core 245 2.9Ghz Socket AM3 Box לוח אם GIGABYTE: G41M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G41, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרון DDR II 800Mhz: 1GB Kingston Value אני רוצה לדעת אם המחשב עונה על מינימום הדרישות של WINDOWS7 בכלל, ואם תומך באפקט ה-AERO בפרט? ובכלל נראה לכם השילוב הזה? אני מתכוון להרכיב את המחשב בעצמי (זו לא הפעם הראשונה).
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אוקיי הזמנתי את המפרט הזה מאייבורי, והוא יגיע עוד שבועיים ככה שיש מקום לשינויים, אז רציתי לשאול אתכם מה דעתכם, אם צריך לשנות משהו? מסך : LG Flatron T710SH לוח אם: MSI K8N NEO4-F nForce4 Athlon 64 Skt939 זכרון: OCZ ?1G KIT 400MHZ 2.5CL כונן קשיח: WD SATA 8M BUFFER 80G מעבד: ADM ATHLON 3200 939pin כרטיס מסך: MSI NX6600GT-TD128E מטרה: משחקים מחיר 4500 ד.א המחיר סביר למפרט הזה? כי הם לא אמרו כל חלק בנפרד... תודה
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעבד פנטיום 3 801MHZ לוח אם IBM ציפסט אינטל . זיכרון 128MB*2 133/100 = סה"כ 256MB 100MHZ כונן קשיח WD 10GB 4500 2MB LITEON CDROM כונן דיסקטים 1.44 NEC מארז IBM MICRO ATX מקלדת ORANGE * מחשב ממש חמוד שימושים : אינטרנט , קאזה .
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה במציאת מחשב נייד בתקציב של עד 7K לערך. חשוב לי שיהיה בעל מסך 17'' ודיסק קשיח של לפחות 160GB. אני צריך מחשב חזק שישמש אותי לטווח ארוך. אני לא כל כך מתמצא בניידים לכן אני מפנה את השאלה אליכם... תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה שתגידו לי את הדעות שלכם על המחשב שלי אם הוא ישן או שהוא על רמה זה המפרט:מעבד Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz x 2 (3.22Ghz) 200 גיגה. לוח אם: GIGABYTE GA-81945P-G ספק כח 500 גנרי כרטיס מסך ATI 4670 מסך LCD19 LG אז מה דעתכם על המחשב שלי?
-
- 10 תגובות
- 885 צפיות
-
-
האם יש כיום נייד לא כבד (3 קילו זה כבר הרבה) עם מסך 15.4" ומאיץ תלת מימדי של 8600M GT עם 256 מגה ? אני מעוניין בדגמים כאלו לפי סיווג מחירים (אני מניח שהמגבלה היא עד 10 אלף שקל).
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב חזק במיוחד (אפשר לחרוג קצת מהתקציב...) שיוכל להריץ ביעילות תוכנות כמו פוטושופ\ אין דיזיין אילוסטרטור וכו' אם אפשר גם בו זמנית. נ.ב. שמעתי שמסכי lcd פשוטים אינם מתאימים לעבודה עם גרפיקה. היכן אוכל לקנות מסך CRT איכותי? תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום! אני עומד לקנות מחשב ואני לא כל כך מבין, המטרה העיקרית שלי זה אינטרנט וסרטים באיכות 4k, סאונד גם חשוב כי אני מחבר אותו למערכת קולנוע מה צריך להיות המפרט בשביל שיראו 4k בצורה טובה? התקציב שלי סביב ה2600-2800 שקל
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התוכנה, בשם \"Superfish Visual Discovery\", מחליפה את תעודת האבטחה שנשלחות מכל אתר שהמשתמש גולש אליו ובכך היא מסוגלת לעקוב ולפענח מידע מאובטח לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%a8-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%96%d7%93%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99%d7%9d-%d7%a0/
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (ללא ציוד היקפי) השימושים שלי הם יותר בסגנון של מחשב משרדי עם קצת משחקים, אבל לא משהו רציני (אני לא יתחיל להשקיע בכרטיס מסך מטורף בשביל זה) בנושא הקודם שפתחתי, כתבתי את המפרט שהמליצו לי עליו, אבל קיבלתי תגובה לא ממש טובה, אז אני אשמח אם תוכלו להרכיב לי מפרט בשביל השימושיים שלי התקציב שלי הוא 2000 שקל עם חריגה של 300 שקל לכל היותר העיקר שהמחשב יהיה מהיר ולא יעשה בעיות ושגיאות תודה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-