ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי את המחשב gigabyte W566N ואני מעוניין להוסיף לו עוד זיכרון. אבל אני לא יודע כמה סלוטים פנויים יש לו כרגע כי אני יודע שאני משתמש ב2 כרטיסים של ג'יגה אחד אבל אני לא יודע פרטים עליהם. אז 1. איך אני יודע מהם הכרטיסים שיש לי כרגע? 2. כמה סלוטים יש לי במחשב? 3. איך אני מוסיף בעצמי? כי אני לא מבין כל כך. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב בשביל אבא שלי. שימושים משרדיים - גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס למיניהן, מייל, פתיחת מצגות פאוורפוינט וכו'. צריך מחשב בלבד, ללא ציוד היקפי. לא מתוכנן אוברקלוק. צריך הרכבה + התקנת מערכת הפעלה (רצוי חלונות 7). עד 3000 ש"ח. אם זה משנה מבחינת חנויות, הוא גר בירושלים. אין דרישות גרפיות מהמחשב, ככה שבמקום כרטיס מסך נפרד נראה לי שאפשר להסתפק בערכת שבבים עם כרטיס גרפי מובנה. תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב המחשב מיועד למשחקים בעיקר אבל גם לאינטרנט(הורדות וכו') אני לא צריך כונן או צורב כי יש לי אני לא צריך מסך\מקלדת\רמקולים כי יש לי אני רוצה משהו איכותי, מעדיף כפול ליבה תודה
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני מכיר את הפורום הזה כבר כמה זמן, אני יודע כמה בקיעים המשתמשים פה, ואני סומך עליכם! תודה רבה! אני אוהב אותכם כל כך. אני צריך מפרט למשחקים כבדים כמו (DOOM 3 ו- ו GTA 3.... ו STALKER : CLEAR SKY ) תקציב: 6500 ש"ח דרישות: 1. כרטיס מסך מסדרת ה RADEON 4870 1GB 2. מסך 22" 3. עיצוב יפה של המארז (אבל במחיר טוב נגיד עד 500-600) 4. אני גר בבת-ים אז חנות בתל אביב או ראשון לציון יהיה נחמד, אבל כל חנות שעושה משלוחים לכל מקום יהיה טוב. 5. אני צריך חנות זמן האספקה שלה קצר זאת אומרת עד 7 ימי עבודה, כי אני צריך מחשב דחוף (שלי שבק חיים) 6. רמקולים טובים (שמתי עין על ה 540 X של לוגיטק) אבל אני לא יודע אם זה טוב, אני רוצה סראונד וזהו, שקט לא חשוב לי מי שיעזור ל…
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג בבערך 300-400 דולר גג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקי רשת, עבודה משרדית, גיימינג קל וקצת עריכה אבל חובבני לא משהו רציני בקיצור מחשב לשימוש כללי שיעמוד בפחות או יותר כל המטלות האלה א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. לדוגמא פוטושופ ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? מתכנן לקנות מסך 22 אינץ' * באיזה סוג משחקים תשחקו? גיימינג קל…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מתוכנן OC משחקים כבדים רזולוצייה מקסימלית ללא ציוד הקפי מה עוד יש לי מסך 24.... בלוח אם יש כרטסי קול טוב טוב טוב? שמעו אם אפשר לרדת ברכיב מסויים בלי להרגיש בכלל הבדל תמליצו לי אבל לא לתת לי מפרט פתאום באיזה 5K ולהגיד לא יהיו שינויים ותשדרג בעתיד תודה הקירור שקט? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1686 קירור למעבד: OCZ Vendetta 2 - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤245 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤646 מארז: Coolermaster CM 690 Black - במלאי כמות: 1 - מחיר: ¤389 ספק כוח: PCPOWER&COOLING S61EPS Silencer 610W 49A @ 12V Retail כמות: 1 - מחיר: ¤591 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחי…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
המחשב נועד לאישה מבוגרת, יחובר למסך 22", משחקים בסיסיים מאוד לנכדים. חשוב מאוד שיהיה שקט(אפשר להוסיף קירור אם צריך). אין צורך במערכת הפעלה או בציוד היקפי כלשהו. אם זה יוצא יותר זול אין לי בעיה ללכת על KSP(הבנתי שברכיבים בסיסיים הם יותר זולים). תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3 ואני רוצה לשדרג לו כ. מסך (עדיף גיפורס אבל אני מניח שהלוח אם קצת ישן ולא תומך באיגיפי חדש...) זיכרונות (יש לי 128 מגה פועל ב100 mhz ) דיסק קשיח (40 גיגה) ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
שלום .. דבר ראשון סליחה על מה שהיה בפעם הקודמת דבר שניה הינה המפרט החדש שעזרו לי לבנות הייתי רוצה תגובות תודה 22' inch Samsung Syncmaster 226BW (2ms) Wide DVI Black LCD Monitor Antec Sonata III Piano 500W SmartPower 2.2 Case Computer Integration Corsair TWIN2X4096-8500C5D 4096MB (2x2048) DDR II 1066 Dual XMS Memory Gigabyte GA-P35-DS3P DDR2 Intel P35 LGA775 Motherboard Gigabyte Radeon 3870 RX387512H-B 512 MB DDR3 bulk PCI-e Video Card Intel Core2 Quad 2.5GHz 6MB Q9300 Box CPU LG GSA-H62N 18 x Black SATA Bulk DVD±R/RW Logitech MX5000 Bluetooth PS2 I USB Cordless Desktop Seagate 500GB ST3500630AS 16MB S-ATA II HDD [br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 16:14:46 שכחתי …
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3100 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?אני מתכנן לשים לו LCD 32 אינץ * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן…
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מה קורה אנשים טובים !!! אני צריך לבנות מחשב עד 4000 ש"ח . המחשב יפעיל תוכנות כמו VCP ו-VMWARE ועליהן שרתים וירטואליים. 2 התוכנות שותות RAM לארוחת בוקר וצריכות שטח דיסק עצום ואני לא מגזים . אני לא משחק עם המחשב כך שכרטיס מסך לא מעניין אותי . חשוב לי קרור . נא לא להציע AMD הבנתי שיש VPC ומעבדי AMD לא מסתדרים . כמוכן אם זה כבר לא מוגזם חשבתי על לוח אם שכבר יתן לי תמיכה ב- Intel Core 2 Duo . תודה אנשים .
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
היי הנה המפרט הוא בעיקר לעבודה מול סרטים ומשחקים ועבודה של מספר משתמשים... מעבדי אינטל? Price Units Total Pentium 4 3.0 Ghz S-775 1M Cache 980 1 980 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT Price Units Total AG8 (915), S-775 630 1 630 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Kingston CL3 300 2 600 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total 6600 TD 128MB DVI,TV,PCI-E 920 1 920 דיסקים קשיחים? MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA DiamondMax 10 550 1 550 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total DVD LG 16x48 140 1 140 מקלדות? Price Units Total MS Internet + MS Mouse Optical 120 1 120…
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
למחשב הקודם שלי נשרך הלוח M ועכשיו אני רוצה לקנות מחשב חדש מהטכנאי שלי. קבלתי המון המלצות לגבי האתר הזה ואני לא מבין הרבה במפרטים. רציתי לדעת מה אתם חושבים! השימוש בין היתר הוא גיימינג. להלן פירוט רכיבי המערכת: (ששלח לי הטכנאי) מארז עם USB קידמי +ספק(שנה אחריות) לוח אם אינטל G31. (3 שנים אחריות) מעבד אינטל Intel® Dual Core E8400. (3 שנים אחריות) זיכרון מהיר Kingston 1024MB DDR2 800MHZ (2G)2X (כל החיים אחריות) כרטיס רשת 10/100 INTEGRATED. HD 250G Sata2 16mb WD (3 שנים אחריות) צורב DVD SATA X18 PHILIPS (שנה אחריות) כ.מסך512MB Gforce 8600 (3 שנים אחריות) כ.קול משולב התקנת המחשב + שיחזור חומר מדיסק מהמחשב השרוף. מחיר: 3000 + מע"מ *הרבה חברים הסבירו לי שמשמעותי מאו…
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
היי, התמזל מזלי לאחרונה ויצא לי לקחת מחשב קיים מכמה משרדים שנסגרו. זהו מפרט המחשב: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM כרטיס מסך- ATI Radeon HD 2600 PRO 150 GB HDD ספק כוח- Chiptec APS 550S המחשב לא רע בכלל ובמצב טוב והייתי מעוניין לשדרג אותו למשהו שיאכל להריץ משחקים מהשורה האחרונה (באטלפילד, crysis וminecraft), מערכות וירטואליות (virtualbox עם לינוקס), קצת קידוד וידאו (virtualdubmod\avidmux ) וvisual studio ללא תקיעות. דברים שאני חייב להוסיף: זיכרון RAM (איך אפשר לעבוד עם כל כך מעט היום?), הארד דיסק (150GB זה לכונפות) וכרטיס מסך (לא עומד בקצב). התקציב שעומד לרשותי הוא 4000 ש"ח אך הייתי מעדיף לנצל כמה שפחות ממנו, א…
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
המפרט כולל מסך מה שהופך את זה לבעייתי... יש בWALLA מפרט תגידו לי אם אפשר להכניס משו יותר טוב באותו סכום http://google.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK4017 רק המסך עולה 1000+ אז אני חושב שזה דיל טוב.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הי, אני כבר הרבה זמן שלא בקיא ברכיבים המומלצים (זה מה שוקרים שאתה כבר כמה שנים בצבא וממילא עורק למק). בכל מקרה, אשמח לעזרתכם בבנייה של מפרט לעבודה משרדית בלבד (שםו דבר מעבר לאינטרנט, אופיס וסוליטר) שכולל את הדברים הבאים: 1. החשיבה היא לטווח רחוק ועל כן אבקש לשלב מעבדים מהדור החדש (נראה לי תם זמנו של ה-core duo) - i3 נראה לי מתאים. 2. וינדוז 7 הום פרימיום באנגלית. 3. אופיס 2010 ביזנס (צריך את האאוטלוק) באנגלית. 4. שהחנות תהיה בגוש דן, עדיפות גבוהה באזור צפון תל אביב - הרצליה (זה למה הבחירה ב-ksp שיש לה סניף ברמת אביב. הם כבר התגברו על בעיות התדמית שאני זוכר שהיו להם בעבר?). תקציב - סביב ה-4000 ש"ח. הרכבתי מפרט לדוגמא - טוב לטעמכם? תודה רבה! מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ C…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לחוות דעת על המפרט הנ"ל המיועד למדיה סנטר - לא מיועד למשחקים (נשקל שידרוג עתידי). מעבד - Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155, GPU Core, Tray קירור למעבד - Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם - Asus P8H77-M PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP זיכרונות - Kingston 2x2GB DDR3 1600Mhz HyperX Blue Dual Channel CL9-9-9-27 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB Sata III ST2000DM001 מארז - מחשב סלוני Frontier Opera OP17A-BK/SV ATX HTPC With 400W מקלדת ועכבר - Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000 Retail על פי חוות דעות שקראתי המארז לא מהמשובחים. מחיר - 2660 אודה לעזרה, זיו
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב של HP ברמת מחיר 4500 - 5000 ש"ח. יש דגמים מסוימים מוצלחים יותר מאחרים ? הדרישות יהיו בעיקר מסמכים, אינטרנט וסרטים (יתכנו משחקים קלים מידי פעם). שמעתי רבות על השירות של HP בארץ, האם להתרחק או לתת צ'אנס ? (פשוט יש לי אפשר להשיג מחיר דילר שלהם). החלופה מבית ג'יגהבייט מאוד קורצת. באותו מחיר אני מקבל מחשב חזק יותר. האם ללכת על חברה ללא נסיון בלפטופים לעומת חברה עם הרבה נסיון (HP) ? רוב תודות על העזרה. אובד עיצות.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של HP Pavilion dv5 1115ej Entertainment Notebook PC המחשב שלי מאוד תקין ללא שום תקלות ולא ווירוסים ואליפו אין בו חומר ולא תוכנות, אני עוסקת בגרפיקה בתוכנת הפוטושופ תמיד, ואני מרגישה שיש איטיות חבל על הזמן, אז אני חושבת על להוסיף חלקים חשובים שיעשרו לי בעניין, מה צריך להחליף? מעבד ? מעבד גרפי ? מה בדיוק תרין על מנת שזה יזרז ויעזור לי בגרפיקה אלו התנאים של הנייד שלי, אם צריך לדעת עוד משהו אני אשמח להעלות
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המפרט הנוכחי שלי בצד ימין <- זהו שדרוג שימו לב לא מחשב שלם.. 1. מה התקציב? 3K 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים , צפיה בסרטים, 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר - אופציונלי - אם חורג מ3K אז לוותר 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? כן חשוב שיהיה בשביל האוברקלוקינג 7. האם מתוכנן OC? בינוני/משמעותי באמצע, צריך קירורים לכרטיס מסך ומעבד.. פעם קודמת הציעו לי פה: E7200 DS3L 4850 חשבתי להשאיר את המעבד ,לשנות את הלוח ולהוסיף זכרונות.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם, ניסיתי לבנות מפרט למחשב + מסך, אשר נועד עבור תלמיד ביה"ס לשימושים של אופיס, תכנות ב-Java ואנדרואיד וצפייה בסרטים. חשוב שהמחשב יהיה שקט (לאור מיקומו בחדר שינה) ומהיר בשימושים השוטפים. אשמח לעתכם על המפרט הבא: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067703014612 - Intel - i3-7100 Kaby Lake Dual core CPU - 3.9 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 3MB cache - 51W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 473/464 ₪ דיסקים קשיחים ו SSD - SSD - SATA TL100-25SAT3-240G - OCZ - 240GB - TL100 Series - SATA3 6GB/s - 7mm height - Up to 550MB/s Sequential Re…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט למשחקים אינטרנט סרטים וקצת מוזיקה עם מסך עד 4500 אפשר לחרוג עם המחיר עד +200
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1317 והייתי רוצה המלצה לציוד היקפיי במחיר טוב כי זה החלק השולי במחשב! תגובות נשמות..
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מה זה אומר מבחינתי ,במידה והמפרט מתאים לי, שמומלץ להזמין אצלם?
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ולא מזמן התקנתי עליו מערכת הפעלה ויסטה ואז הוספתי לו את הסטיק לאינטרנט אלחוטי של חברת סלקום בהתחלה הוא התחבר בלי בעיות אחרי כמה זמן הוא משום מה לא הצליח להתחבר החליפו לו סטיק ככה לפחות אני חושב אבל הבעיה נשארה יש פתרון לעניין הזה או ששוב שצריך להחליף את הסטיק?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-