עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yaron2k,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב נייד מישהן יכןל להמליץ לי בבקשה פירוט: מטרות המחשב : איטרנט . סרטים . מוזיקה ומשחקים בסגנון שהירוז אוף מייט אנד מגיק . גודל מסך : בין 14 ל16 אינץ . משקל : לא יותר מ3 קילו . סוללה : בין 6 ל 9 תאים . יציאות : יציאת hdmi אפשרות לחבר כרטיסי זיכרון . usb 2 or usb bluetooth : כן כונן קשיח : בין 300 ל 500 גיגה בייט צורב dvd :כן ושהוא יהיה גם כונן כאילו להפעלה של דיסקי דיוידי אחריות בינלאומית : לא צריך אין לי העדפה לחברה כלשהי אבל הבנתי שהכי טוב asus זיכרון פנימי : מינימום של 4 גיגה כסף : לא יותר מ 3500 שקל תודה מראש לכל מי שיעזור וגם לי שלא

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by altatrifoti,

שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי בגלל שאין לי בו שימוש אני בצבא ואני לא מנצל אותו אני בטוח שאחד מכם ידע לנצל אותו לא עבר אוברקלוק לא מבין בזה בכלל מעבד Q9550 זיכרונות CORSAIR 4GB מארז ANTEC THREE UNDER כרטיס מסך 4870X2 5 מאווררים לוח אם הארד דיס 500GB צורב DVD רגיל כרטיס מסך CREATIVE XFI GAMER קירור למעבד שקט במיוחד פאלפון 0507114835\ מחיר 1500 אפשרות ליקנות משתמש של סטים בעוד 500 שקל סה''כ 2000 חשוב לציין שאין ספק מכרתי אותו בנפרד GIGABYT EG41MF-USTH2

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  3. משחקים כבדים צריך ציוד הקפי כולל מסך מקלדת רמוקלים איכותים צורב dvd גיגה ראם ומסך lcd טוב

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by hanukas,

http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8533991&productCategoryId=abcat0502003&type=product&tab=2&id=1186008219932#productdetail אמור לקנות אותו בימים הקרובים מה דעתכם?

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  5. אהלן, בקרוב אני אהיה בארה"ב ויש לי תכניות לקניית נייד שם עקב המחירים ה"מעט" נמוכים ביחס אלינו. אני יודע שהמבחר שם גדול בהרבה עקב דגמים שאינם מגיעים לארץ. * המערכת תהיה משרדית בעיקרה אך חשוב שתהיה מהירה עקב ריבוי טאבים והורדות, לא מתוכננים משחקים על המחשב. * חשבתי בהתחלה על 15.6'' על מנת לצפות בסרטים בצורה נוחה אך מייד הבנתי שהדבר יעלה לי במשקל גדול ובזמן סוללה נמוך יותר, לכן אין לי בעיה לשמוע על חלופות בקשר למסך מעט קטן יותר. * זמן סוללה הוא לא קריטי אך כמובן שהשאיפה לכמה שיותר. * אשמח אם יש אפשרות לאחריות בינ"ל דוגמת מחשבי HP שאני מכיר. * התקציב הוא באיזור ה-400$ אך כמובן שדי גמיש אם השיפור דרמטי בעוד כמה עשרות דולרים כמובן שזה מקובל.

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  6. ראיתי כמה מחשבים באייבורי מחשבים כמו 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode= 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1287&CatCode= 3ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1295&CatCode= 4ו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1293&CatCode= 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode= 6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= 7. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1291&CatCode= כל אלה עומדים תקציב מה שחשוב לי שיהיה 2GB זכרון אז איפה שאין - אני אוסיף ומחשבים בלי מסך - אני אקנה מסך לא מדובר על מחשב שיהיה בעיקר למשחקים ואם כן - אז לא משחקים שורשים יותר מדי ס…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. אמממ... שלום, יש לי מחשב בן מספר שנים כבר, הוא נקנה כשעוד לא הבנתי כלום במחשבים, ולכן הוא מעט מפגר. המחשב (מארז, מסך, ובטח עוד כל מני דברים) הוא של קומפק, ולא ע"י חלקים שבחרתי באופן עצמאי ולאחר מכן הרכבתי בדרך זו או אחרת, מעבד p4 1700 mhz, רדאון 9000 פרו 128 מ"ב שקניתי לפני איזה שנתיים משום שלא יהיה לי תקציב לכרטיס טוב, 256 מ"ב sdram, לוח אם בלתי ידוע כלשהו של קומפק, ספק גם בלתי ידוע כלשהו (אם כי נראה לי שכתוב משהו על הספק, אבל אין לי כוח לבדוק... זה בטח גם איזה זבל של קומפק), כרטיס קול מובנה בלוח-אם, כונן dvd כלשהו של LG (אפילו צורב לא קניתי מסיבה כלשהי...), מסך fs740 של קומפק (אני מניח שהוא די עלוב ועולה איזה 500 ש"ח, אבל זה לא ממש מפריע לי, ואשמח אם תגידו לי מדוע צריך…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  8. מחשב נייד קטן קל אבל שיהיה בו מקום למוזיקה וסרטים בעיקר למטרות גלישה באינטרנט DELL Mini 1012(לקנות עם סוללה 8 תאים) HP Mini 210-1010EJ(מומלץ) ‎Acer one D250-0DQK‎ (סוללה חלשה-תצוגה מעולה) ‎HP Mini 110-1100ej‎ (יקר) ASUS N450 (סוללה מעולה והרבה מקום) Compaq Mini CQ10-110EJ VZ380EA(עיצוב לא משהו) GIGABOOK 2GB 250GB N450(מומלץ-בלי מערכת הפעלה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  9. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות עוד כמה ימים מחשב חדש כולל מסך 22" ללא ציוד הקפי אחר בסכום כולל של 3200 שח". אם אפשר שהמסך לא יעבור את ה1100 שח". אני מעוניין במחשב שרובו הוא לסרטים ואינטרנט אבל גם קצת למשחקים. שהמחשב יהיה מחשב שקט ומאוורר היטב. אשמח אם תראו לי פה אפשריות הכי טובות שאפשר בסכום שציינתי תודה רבה לכם.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  10. Started by mor873,

המלצה למחשב חדש ב 6000 ש"ח ללא מסך : 1. מעבד רצוי עם כח לעריכת סרטים + קירור חזק, חם מאוד בבית בקיץ 2.לוח אם טוב רצוי אסוס, עם הרבה חרצים כי יש לי כרטיסים להעביר (קול+טלויזיה) 3.כרטיס מסך לציין אם תוך ב DX 10 . 4.אין צורך בכוננים. 5.יש לי 2 הרד דיסק אין לי מושג איזה סתה הם או כמה באפר אז רצוי לוסיף אחד חדש לא גדול . המחשב מיועד למשחקים,למולטימדיה,ולעיתים עריכת סרטים. תודה

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by ASDF StyLe,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט ב2500 ש"ח החריגה המקסימלית היא עוד 200 ש"ח השימושים העיקריים הם שימוש רגיל באינטרנט ומדי פעם משחקים ככה שהוא אמור ליהיות מסוגל גם משחקים חדשים יחסית (cod6, gta4) מה שדרוש הוא המחשב עצמו ללא שום ציוד היקפי. ואני גר באזור המרכז ככה שעדיף שזאת לא תיהיה חנות מאילת. הרכבתי את המפרט הבא אשמח לדעת מה דעתכם: http://img687.imageshack.us/img687/2589/82963053.jpg

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by UltraMar!ne,

שלום לכולם זאתי הודעה ראשונה שלי ורציתי את העזרה שלכם לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא : לוח אם: MSI NVIDIA nForce 570 SLI 1000 K9N SLI Platinum מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ כרטיס מסך: MSI NX8800 GTS 320mg OC version זיכרון: 2G OCZ כרטיס קול: Creative Fatal1ty Xtreme Gamer Edition ספק: 420W EZcool דיסק קשיח: 250G WD עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב עקב זה שאני מאוד מאוכזב מהביצועים שלו במשחקים חדשים כמו Assasin Creed & Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 וכו'.. אשמח לשמוע ממכם הצעות לשדרוג המחשב. ואין בעיה של תקציב... תודה ליאור.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  13. טוב , כמו שהכותרת אומרת , אני מחפש מחשב שיוכל גם להריץ לי את רוב המשחקים (בחצי שנה הקרובה...) באיכות סבירה + ובעיקר לשדר סרטי HD דרך כבל לטלויזיה , 720 בעיקר אבל גם 1080 אם אפשרי . תודה מראש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by עדן כהן,

הדיון הוא על יתרונות וחסרונות שכל אחד ממכם מכיר על שלושת הדגמים הבאיםכמובן שאם מישהו פה מכיר אישית את הדגמים אני אשמח לחוות שימוש אישיתלתת דגש על מסך (תנאי שימוש, זוויות הסתכלות וכו' ), אמינות המחשב לטווח הארוך. נוחות שימוש יומיומית . חשוב מאוד ! המחשב מיועד לסטודנטית ( 15.6 / 14 )/ HP PAVILION (עם או בלי) touch screen LENOVO YOGA DELL VOSTRO *כמובן אנחנו מדברים על הדגמים החדשים * (התקציב נע באזור ה 3,000 עד 3.500)

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. שלום רב.. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לצרכים הבאים: הורדת סרטים (דרוש הרדיסק בנפח גדול 750GB)- מתכוון להשאיר את המחשב דלוק כל הלילה והיום... ולצפיה בסרטים באיכות Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD בסלון כאשר הוא מתחבר למערכת קונוע ביתית חדשה.( דרוש כרטיס מסך טוב) כמובן שהמחשב ישמש גם ללימודים ולעוד צרכים אבל אילו הצרכים העיקריים...^ 1. מכיוון שדרך הכרטיס מסך יעבור גם הסאונד וגם התמונה דרך יציאת ה HD למגבר כמה זיכרון דרוש שיהיה לי בכרטיס מסך שיוכל להעיף את הסרט..? (כידוע סרט Blu-ray באיכות סאונד DTS-HD תופס כ 30GB לאחר קיבוץ) 2. איזה מחשב נייד אתם ממליצים לי לקנות? בתודה שי

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. שלום לכולם, אח שלי רוצה לקנות מחשב. יש לו תקציב 4000‎ ש"ח . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה ח…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by maora83,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם מחשב dell vostro 1014. ככל הנראה הבעיה היא בדרייבר, אני לא מצליח לעשות שימוש בהתקן הבלוטות' של המחשב. ניסיתי לעדכן דרייבר אך ללא הועיל. אשמח לתשובה מאור [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by potok81,

שלום! 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - לנצל את התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200/300 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית בעיקר אופיס, אינטרנט, סרטים, עבודה שוטפת ומעט משחקים. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? רק מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?- 6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? - לא נדרש. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - אין צורך במערכת הפעלה, נדרשת הרכבת המחשב בחנות. 9. מאיזו …

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  19. Started by rikus,

הנתונים שחייבים להיות: 2 ג'יגה זכרון כפול ליבה 160GB זכרון עם CACHE טוב ספק כוח לא ג'נרי מארז טוב עם איוורור מקלדת+עכבר כרטיס מסך ----------- לוח אם: Gigabyte GAM55PLUSS3G 520 http://zap.co.il/model.asp?model_id=423230 מעבד: 880: AMD AM2 4200X2 דיסק קשיח: 400 Western Digital WD1600YD http://zap.co.il/model.asp?model_id=382746 זכרונות: 1300 Kingston DDR2 1024MB 667MHZ CL5 X2 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 ספק כוח: 340 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm http://zap.co.il/fs.asp?PID=196394184&sog=C-PowerSupply האם הוא מתאים ל AM2? מארז: כלשהו עם מאווררים עולה 200 פלוס מינוס מקלדת+עכבר 100 סה"כ נשאר בתקציב לכרטיס מסך: 3740 המחשב ללא כרטיס מסך נניח 800-700 שקל..…

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by Xavi06,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?תלוי אם זה הבדל משמעותי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300-400 2. מה שימושי המחשב - משחקים כבדים, וצפייה בתכני FHD על מסך הטלוויזיה(40אינץ') בחיבור HDMI א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל החדשים ומה שיצא בעתיד, COD, BF3, AC..... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?במשחקים, גבוהות! ULTRA 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  21. כרגע יש לי כיתת מחשבים שמותקן על המחשבים תוכנות חסימה, הבעיה עם זה שהתלמידים מסוגלים להפעיל את המחשב עם USB ולגלות או לאפס את סיסמת המנהל. חשבתי על פתרון של שרת טרמינל, האם יש שרת טרמינל שממנו אני יכול להוציא כבלים למסך ומקלדת עבור כל התלמידים?, האם יש עמדות גישה מנוטרלות שניתן לגשת איתם רק לטרמינל? ובכלל אם יש למישהו רעיון אחר אני ממש אשמח. אם אפשר בבקשה להיות ספציפים (לינקים) ולקחת בחשבון גם עלויות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 744 צפיות
  22. Started by המפרט,

אני מברר בשביל חבר, המחשב ישמש בעיקר לבידור - סרטים, מוזיקה, משחקים. המפרטים של המחשבים הנ"ל מאוד דומים, כאשר לטושיבה יש יתרון של כרטיס מסך טוב יותר, לHP יש יתרון ביציאות - firewire, 4Xusb מה דעתכם? מישהו התנסה עם המחשבים הנ"ל? מי יהיה אמין יותר? האם יש עוד הבדלים שלא שמנו לב אליהם? תודה מראש בשמי ובשם החבר

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  23. טס לשיקגו שבוע הבא וצריך מחשב נייד בסיסי בתקציב של כ 400$ גמיש . | הצרכים שלי : [list type=decimal] [*]אינטרנט , [*]שימוש כמרכז מולטימדיה (שידור סרטי HD לטלויזיה , עדיפות ליציאת קול סטריאופונית לפחות כדי לחבר מגבר , יכולות אלחוטיות עבור חיבור למגבר, טלויזיה וכו' ) , [*]יכולות משרדיות בסיסיות OFFICE וכו' , [*]נפח דיסק מעל 300 GIGA , [*]מסך גדול 15 אינץ ומעלה , [*]אין חשיבות מרובה למשקל וזמן בטריה מכיוון שלא מתכנן להוציאו מהבית בדר"כ , [*]אחריות בינלאומית - שמעתי ש HP נותנים זאת היום. [*]אין צורך ביכולות גרפיות עבור הרצת משחקים. האם יש המלצות וחנות או אתר כדי להזמין ? ראיתי בארץ שדגמי HP Pavilion dv6 מתחילים באזור ה 2800 ? האם כדאי ללכת על סדרה זו ואם כן מה ל…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  24. Started by or1990,

שלום אני חדש פה. אני רוצה שתעזרו לי לבנות מפרט למחשב חדש שאני הולך לקנות בסכום של כ4500-5000 שקל, לא לחרוג מהתקציב. התקציב כולל בתוכו גם מסך. הממ אני יודע בערך מה אני רוצה אבל היות שאני לא מבין גדול בתחום אני אתן לכם לעזור לי... השימוש העיקרי של המחשב הולך להיות שימוש בלסרטים, שיתוף ומשחקים..לא צריך מחשב GAMER ולא עבודה.. משו באמצע.. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק תמיד, גם נגיד שאני ממיר סרט לDVD. במפרט צריך גם כרטיס קול, זכרון שיהיה 160GB וצורב DVD. כמובן שצריך את כל הדברים החשובים. תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  25. Started by idan17,

Operating system Upgrade to Genuine Windows Vista Home Premium with Service Pack 1 (64-bit) edit Processor Intel® Core2 Duo Processor P8400 (2.26 GHz) edit Display 15.4" diagonal WXGA High-Definition HP BrightView Widescreen Display (1280 x 800) edit Memory FREE Upgrade to 2GB DDR2 System Memory (2 Dimm) from 1GB DDR2 System Memory (2 Dimm) edit Graphics card 256MB NVIDIA GeForce 9200M GS edit Hard drive FREE Upgrade to 250GB 5400RPM SATA Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection edit Personalization HP Imprint Finish (Mesh) + Microphone + Webcam edit Keyboard HP Color Matching Keyboard edit Networking FREE Upgrade to Intel® WiFi Link 5100AGN from 802.…

• 0 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים