ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,371 דיונים בפורום זה
-
אהלן! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך, אך לא להתפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד, השאר נעשה על הלפטופ והמדיה סנטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - לא ישמש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - כל מה שחדש ומגניב -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" של דל, FHD -לאילו הגדרות גר…
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד לשימוש משרדי בסיסי: כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטונים. חשוב מאוד כרטיס רשת מובנה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מחשב נייד לאופיס בלבד...לימודים התקציב שלי זה עד 2000 שקל מוכן לקנות יד שנייה ומוכן לקנות סוללה נוספת זה צריך להספיק לי ל5-6 שעות עבודה... ושהמסך לא היה קטן מידי מעל 14 אם אפשר תודה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי שאלה בקשר לנייד שקניתי . יש לי מחשב נייד dell xps m1330 קניתי אותו לפני כמה שבועות ושמתי לב (כשהוא עובד כמובן) יש צליל של כאילו משהו חורט בפנים . אז רציתי לדעת אם זה תקין או שיש צורך לטפל בזה . אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן. תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
]שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהביאו לרמה מספיק טובה בכדי להריץ משחקים חדשים (AC2, Aliens vs. Predator וכו') באופן חלק (FPS 50-60) על הגדרות בינוניות ומעלה. אני בטוח שהשידרוג צריך לכלול כרטיס מסך חדש ויתכן שעוד מרכיבים כמו לוח אם או זיכרון.... טווח ההוצאה שאני יכול להוציא: 1500-2000 ש"ח להלן המפרט הנוכחי שלי: --------[ EVEREST Ultimate Edition ]------------------------------------------------------------------------------------ Version EVEREST v5.02.1750/he Benchmark Module 2.4.258.0 Homepage http://www.lavalys.com/ Report Type Quick Report Computer 1HOME …
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד למטרת מוזיקה,אינטרנט, ותוכנות כמו OFFICE לא צריך אותו למשחקים.אין צורך בכרטיס מסך כבד!!! ראיתי דווקא באתר איבורי הרבה מחשבים נידיים מה לדעתכם שווה לרכוש שם או שיש לכם הצעות אחרות בשבילי.??!?!
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מטרות המחשב?כעיקרון אני רוצה לפטופ חדש שגם יתאים לי ללימודים אבללא רק:אז כן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים כבדים,אבל חשוב מסך טוב לצפיה בסרטים סדרות HD, רמקולים טובים כי אני שומעת מוזיקה והרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קג לא יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI חשוב * בלוטות?לא יודעת מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?2 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפ שיהיה כונן אבל לא קריטי אם משפיע משמעותית על המחיר * כונן Bluray? לא חשןב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה אחריות לא משנה איזה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש…
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חברים שלום רכשתי מחשב דל חדש אשמח לסיוע ממכם איזה תוכנות רצוי שיהיה במחשב נייד מעבר לOFFIC אשמח לקבל הדרכה האם יש תוכנות לייט למחשב נייד ??? בברכה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי מפרט די סביר, אבל לא מאפשר לי להנות ממשחקים ברמה בינונית+ משחקים כמו NFS-MW, GHOST RECON AW ועד כמה מהחדשים, פשוט רצים לאט ומקורטע. המפרט הוא כזה CPU: AMD AthlonXP-M 2500+ Barton (200x11 1.55v) CPU Cooling: Thermaltake BigTyphoon DRAM: A-DATA 1GB 500Mhz DDR (512x2) SPD: 400MHz VDIMM/: 2.90v Timing: 2-3-3-6 M.BOARD: ABIT NF7-S rev2.0 VGA(AGP): ATI Radeon 9800Pro 128MB DDR W.LAN(PCI): EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps TV CARD(PCI): LifeView FlyVideo98 BT878HK HDD S-ATA: MaXLine III 7B250F0 250GB 16MB S-ATA II DVD-R/WR/RAM: LG GSA-4167B(Black) Case: Compucase CI-6919(Black) PSU: HEC 300AR-T (300W) Fan Controller: Thermaltake Hardcano 13 Monitor:…
-
- 11 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 2500 שקל למשחקים ללא ציוד הקפי.
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
חג שמח לכולם! בזמן האחרון נתקלתי במספר בעיות עם מערכת ההפעלה שכרגע מותקנת על המחשב (7-בייסיק), ואני שוקל להתקין מערכת הפעלה XP על המחשב. אך כמו שרובכם יודעים במחשבים אלו אין כונן דיסקים, ולכן אני שואל אם ישנו פתרון כלשהו שבעזרתו אוכל לפרמט את המחשב. כמו כן האם המחשבים הללו מוגנים באמצעות הגנה כלשהיא המונעת את תהליך הפורמט? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם, רק רוצה לשתף את המפרט החדש שקניתי אחרי הרבה מאוד התייעצויות ושינויים. המחשב הזה מיועד לעריכה (Avid, Premiere, After Effects) וכרטיס המסך מספיק חזק כדי להתמודד יפה גם עם תוכנות תלת מימד שאתחיל להשתמש בהן בשאיפה בעתיד הלא רחוק. מעבד: I7 2600k לוח אם: Gigabyte z68x-ud4-b3 זכרונות: G.Skill RipJaw 4x4GB 1600Mhz הארד דיסקים מפורמטים ברייד 0: WD Caviar Black 1TB 7200rpm, 64MB, sata III x2 כרטיס מסך: PNY quadro 2000 1GB ddr5 צורב: Samsung SH-B123L DVD+-RW Blu-Ray מארז: Antec P183 V3 ATX midi tower ספק כוח: Corsair 650W V2 Active PFC הוספתי בסוף גם כרטיס firewire ועוד מאוורר למעבד למטרת אוברקלוקינג עתידית אבל חוץ מזה, זה זהה למה שכתבתי פה. עוד לא התחלתי לערוך עליו דברי…
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום אני צריך מחשב ב3000 שקל (בערך) בגדול להורדות (הרבה מאוד) ז"א שצריך הרדיסק גדול (500gb) ועבודה סביב השעון... המחשב לא נכבה... דגש על השקט של המחשב ושלא יהיה בעיות חימום וכ"ו (כי המחשב פועל 24/7) ולא מתוכנן oc תודה מראש... אשמח אם תעזרו
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לבאי ובאות הפורום, מחפש מפרט למחשב גיימינג תקציבי. אני יודע ש- 2.5 אולי קצת מגרד את התחתית של מחשב למשחקים, ולכן אשמח גם לשמוע עד כמה, אם בכלל, מחשב כזה יוכל להתמודד עם משחקים חדשים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלל לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימוש משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. תלוי במה שהוא יוכל להריץ! בתקווה, משחקים חדשים כמו GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימא…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, מתלבט אם כדאי להשקיע במחשב מחנות עם אחריות או ללכת על מחשב מבוסס Q6600 ישן, משומש וזול. נניח שהעלות היא מחצית, האם ההפרש בביצועים בלבד מצדיק את הפער? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ועוד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? היעד הוא מינימליזם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה > 2D 3D לפרינט ורינדור בתוכנות cs6 photoshop>בינוני-כבד illustrator>בינוני indesign>בינוני autocad>כבד revit>כבד rhino>קל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
דבר ראשון עד כמה כרטיס מסך משמעותי למערכת כזו, אם בכלל.. אני יודע שהרצת סרטים ברוב התוכנות לוקחת את כח העיבוד מהמעבד אבל מערכת כזו שמחוברת לטלוויזיה 1080P באמת מסתדרת ללא כח עיבוד נוסף? וזה מוביל אותי לשאלה הבאה- האידיאל הוא לחבר את המערכת בכבל HDMI... (זה נכון בכלל?!) אם כן, עד כמה האוטפוט איכותי מהלוח אם המסכן הזה?! (או שזה בכלל לא קשור ואני יוצא דביל...) בהנחה שכרטיס מסך לא משמעותי, עד כמה המעבד משמעותי? בעוד שהמעבדים הולכים ומתפתחים סטנדרט הHD נשאר כמו שהוא. אם מעבד ישן וזול יכול לקודד סרטי HD בצורה טובה, משתלם בכלל להכניס טכנולוגיה חדשה למערכות כאלו? ושאלה אחרונה ולאו דווקא מדעית אלא יותר אישית- חוץ מהרצת סרטים כמובן איזה עוד שימושים ריאליים ניתן לעשות עם מערכת HTPC …
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כמה שווה להשקיע במחשב כזה יד שנייה : HP PAVILION G6 [table][tr][td][table][tr][td]2.53 GHz Intel Core i3-380M[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]4 GB DDR3 [table][tr][td][table][tr][td]500GB SATA (5400 סל"ד)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]dvd/rw סוללה במצב בינוני. בלי אחריות. נקנה לפני שנתיים .
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בשבועות הקרובים לקנות בארה"ב מחשב נייד. הדרישות הן שיהיה כמה שיותר חזק לתקציב, הכי קטן וקל שאפשר. משחקים אני לא ממש מתכוון לשחק אבל אם יהיה כרטיס מסך נחמד זה יהיה טוב. התקציב היא 1000 עד 1200 דולר גג. יש את הטבלט של HP TX2500z שהוא קטן וחזק, ואני לא ממש צריך את מסך המגע, אבל זאת אפשרות נחמדה מאוד שאני יכול למצוא לה שימוש. http://www.jr.com/hp/pe/HP_TX2510US/ וראיתי גם את הדל XPS 1330, הדגם ב999 דולר באתר של דל שמכיל בערך אותו דבר, רק מעבד core 2 duo 2.0 ghz והרדיסק 160 ג'יגה, ו2 ג'יגה זיכרון במקום 3. איזה מהם אתם ממליצים לי יותר? יש לכם אולי דגמים אחרים להמליץ לי? אני מודע לקטע של האחריות ככה שאפשר לא לדבר על זה. ישנה גם האופציה של MacBook אבל מפחיד אותי …
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, אינטרנט, קצת משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחשב נייד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מישהו יודע אם קיים מחשב במחיר וגודל (וביצועים) של נטבוק אבל עם מסך מגע שניתן לכתוב עליו? אם אין עדיין דבר כזה אתם יודעים אם ומתי אמור לצאת?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש וחברה שקנתה אחד במבצע שיש כרגע בטרקלין חשמל אמרה שכדאי מאוד לקנות במחירים שיש שם אבל אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות? איזה חברה נחשבת טובה יותר? (אני לא רוצה מחשב שהוא רק יפה אלא אחד שאפשר לעבוד איתו). אגב, רוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב הכי טוב! תקציב : 2000~3000 (בבקשה לא להגיע ל3000 אלא אם כן זה קריטי!) אני לא מבין כלום במפרטי מחשב אז בבקשה לעשות אותו הכי טוב + מקומות זולים לקנות את המחשב! תודה רבה! אשמח אם תעזרו לי! אני פה גם במסנג'ר ובאימייל : dinamo10@gmail.com מסנג'ר dean215@gmail.com אימייל מטרה : משחקים כבדים מאוד כגון Unreal Tournament 2003 והמשחקים החדשים שיצאו. תודה רבה! נ.ב ~ אני צריך הכל כולל הכל! כולל המארז , ספק כוח , לוח אם , כרטיס גרפי , מעבד ... וכו' (לא בטוח שצריך כרטיס קול)
-
- 10 תגובות
- 723 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב ?גיימינג קל וגרפיקה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב?ישוחקו sims, sc2 וכ"ד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.רזולוציה מקסימאלית שאני אשחק היא full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות(? בינוניות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-