ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,444 דיונים בפורום זה
-
שהיה כמה שיותר חזק. [אני מעדיף שיהיה כרטיס מסך יותר חזק מאשר מעבד.]
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש ... הוא ביקש ממני שאני ארכיב לו תפריט אבל אני כבר "חלוד" לא כל כך קורא מאמרים של מה חדש בעולם המחשבים אז באתי לפה בכדי להתייעץ אתכם ... הוא רוצה לקנות מחשב הכי טוב שיכול להיות עד 4000 ש"ח (עדיף עד 3800 ש"ח) ללא מסך ... תרכיבו לי בבקשה מפרט הכי טוב שאפשר שמתאים למחיר ! (מי שלא מבין כל כך טוב\לא מבין שלא יגיב פה בבקשה) *אל תגידו לי לחכות לקונרו הוא לא רוצה לקנות אותו, הוא רוצה לקנות מעבד 3.0 . תודה מראש, משה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין מפרט שישמש בעיקר למשחקים בסביבות ה-5000 ש"ח. אין צורך בציוד הקפי או ב-OC. מעבד - אם אפשר מסדרת ה-Quad 2 Core. כ. מסך - שיהיה חזק . דיסק קשיח - רק שיהיה לפחות 160GB. לוח אם - לשיקולכם. זכרון - לשיקולכם. מארז - זניח מבחינתי. קירור - עדיפות שיהיה, לא צריך מערכת קירור רצינית מכיוון שאני לא מתכוון לעשות OC. DVD - שיהיה, בעדיפות לצורב. הרכבה - כולל הרכבה והתקנת מערכת הפעלה. המסך (כבר קיים) הוא בגודל 19 אינץ', במידה והוא מהווה שיקול. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אחרי שכבר הייתי סגור כמעט לגמרי על הDELL [קישור למפרט] עשיתי בדיקה על הכרטיס מסך שלו והוא לא נשמע מרשים מדי. עשיתי עוד קצת חיפוש ומצאתי את הASUS [קישור למפרט] שבא עם כרטיס הרבה יותר טוב. ההבדלים בניהם: בקצרה: DELL: i7-3612qm, readon 7670m 1gb, 500gb+32gb ssd. ASUS: i7-3610qm, geforce g650m 2gb, 750gb. בנוסף לDELL יש מקלדת מוארת שאין לASUS. השאלה שלי היא האם החומרה העדיפה של הASUS שווה את ההפרש? כמה נצרך זה מקלדת מוארת? ואיך איכות הבניה של האסוס לעומת הדל?
-
- 17 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
על המחשב שלי (לנובו) יש מדבקה שרשום עליה Support Alert: Non Returnable Hard Disk. ממה שהבנתי, זה אומר שאם בשלב מסויים מחליפים לי את ההארד דיסק (מתוקף האחריות על המוצר) אז אני לא צריך להחזיר להם את ההארד הישן (שמירה על פרטיות וכו' ..) למרות זאת, כשהשארתי את המחשב במעבדת התיקונים, נאמר לי שאני אוכל לקבל את ההארד דיסק הישן בהשאלה ל-10 ימים כדי שאני אוכל לגבות את החומר אבל אחר כך אצטרך להחזיר להם אותו. אז מה בעצם נכון? אני באמת צריך להחזיר את ה-HD לאחר 10 ימים? או שאולי פשוט טעו? תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
היי זה המפרט http://www.tms.co.il/preview/spec/rzldab4w על המארז אני לא סגור, אם יש המלצות על מארז טוב יותר במחיר דומה (מומלץ פחות) אני אשמח. בכלל אשמח לחוות דעת על המפרט עצמו יש ברשותי כבר כרטיס מסך GTX 680 וספק 650W של corsair מטרה-גיימינג כבד תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן אנשים. אני רוצה לבנות מחשב גיימינג חזק (לא עוצמתי ברמות אבל מכובד וחזק) בתקציב של 3000. תקציב מקסימאלי 3000. המחשב לגיימרים ועריכה גרפית. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול SSD 256 GB שיש לי כבר אחד שקניתי בן פחות משנה, עכבר מקלדת רמקולים צורב ומסך מחשב. שקט חשוב בסולם של 7. לא מתוכנן אוברקלוק. אין צורך לכלול מערכת הפעלה. אין העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית אבל אולי כן כדאי מחנות עם מצבעים לקראת יום שישי השחור. לקראת יום שישי השחור. אין בקשה מיוחדת. חשוב לשמור על אופציה שיהיה אפשרי לשדרגו בעתיד. תודה לכל העוזרים D: נ.ב: יום שישי השחור מתקרב עלינו בשבוע הבא, אני יכול לבנות את המחשב אולי במחירים זולים יותר בקייאספי הבנתי שיש שם הנחות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כיום המחשב המדובר הוא P3 500 עם 128 מגה זיכרון ואין תלונות על המהירות. הוא כולל מסך חדש יחסית, דיסק 40GB חדש, מקלדת, עכבר וצורב ככה שצריך לקנות רק לוח, מעבד, זכרון ומארז (אני לא אוהב את הישן). חשבתי ללכת על המערכת הבאה: (הרכבתי בנעה) ASUS Vintage ¤680 (כולל לוח ומארז) INTEL CELERON 2.4g 533mhz ¤445 Kingston DDR 256MB 400Mhz ¤170 סה"כ ¤1295 לפני הוספת סטיק נוסף של זיכרון וכונן שחור בשביל הלוק. מפרט המבוסס AMD יוצא הרבה יותר זול.¤980 עם 128. (SEMPRON 2200, EPOX 8KMM3I) האם המפרט מבוסס אינטל טוב או שעדיף ללכת על מבוסס AMD?
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני צריך 5 דברים במפרט : מעבד לוח אם זכרונות כרטיס מסך וספק - יש לי ספק של 420 וואט של tt הוא יכול להחזיק מערכת חדשה? אם לא אז אני צריך גם ספק . אני לא מתכוון לעשות oc ,
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
1. מסך גדול כמה שיותר. 2. מחשב שישמש בעיקר לצפייה בסרטים (לכן צריך זיכרון גדול וסאונד טוב), להורדות ולגלישה באינטרנט. 3. אחריות יצרן רצוי של יותר משנה. 4. מחיר סביר לשימוש (מחשב ב-8000 ש"ח זה ממש לא סביר, למשל). אשמח לקבל המלצות! אגב, איזה חברות נחשבות לטובות בצורה מוחלטת בתחום הניידים? HP / טושיבה / LG / לנובו וכו' - מי הכי טובה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב כבר בן שלוש והגיע הזמן לשדרוג של השילוש. הנה המפרט: P 4 2.4c abit is-7 2X512 GeIL 3200 value DCL memory gigacube radeon 9800np 128 WD 7200 rpm 8MB 80gig WD 7200 rpm 8MB 120gig התקציב הוא 4000 שקל, ובבקשה תביאו הצעות מלוג'יק (http://logicpc.co.il/heb/default.aspx) כי משם אני אקנה (אלא אם מישהו יביא הצעה עם הבדל מטורף במחירים ממקום אחר). כעקרון השדרוג הוא בשביל מדיאבל 2 (http://www.gamerankings.com/htmlpages2/931592.asp?q=total%20war) שיוצא עוד מעט, במטרה להריץ את המשחק על הגדרות גראפיקה הכי גבוהות בצורה חלקה לגמרי. מן הסתם זה גם יצריך שדרוג של הספק כי יש לי כרגע 300וואט... אני מוכן להשקיע עוד 600-700 שקל בשביל ספק איכותי עם חוטים שמגיעים כבר מגולגל…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום . לא מזמן שדרגתי את המחשב שרכשתי לפני 4 וחצי שנים שהיה עם מעבד DUAL CORE E6300 למעבד INTEL QUAD 9500 ולשם כך היה צריך גם לעדכן את גירסת הBIOS של הלוח אם. העניין הוא שאני צריך את המחשב לעיצוב גרפי ולמשחקים יחסית כבדים. אני חושש שהספק הנוכחי (אני מאמין שהוא גנרי) חלש וגוסס ולא מתאים, כי הוא התחיל לעשות קולות של חרחור ורעש ואפילו בהרצות של משחקים מסויימים הוא מכבה את המחשב ללא הודעה מוקדמת במהלך המשחק(!). להלן המפרט: מארז : אייבורי פנטיום USB 4 ידית כסוף מעבד : אינטל Quad9500 +מאוורר למעבד AR 775 HEAT PIPE לוח אם: MSI P35 NEO 7.1 GLAN http://us.msi.com/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&prod_no=1215 ספק כח: V230 EZCOOL 500W 12CM FAN…
-
- 2 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני מנתק את כבל ההטענה מהנייד הוא עובר אוטומטית למצב חיסכון בסוללה, הדבר לפעמים בעייתי כי אם המחשב מבצע פעולות כבדות הוא לפעמים נתקע. איך אני מבטל את ההגדרה הזו? בלוח הבקרה בהגדרות צריכת חשמל לא מצאתי פיתרון. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה למחשב נייד התקציב הוא 5-6K כמובן שעדיף פחות אבל ניתן לחרוג אם יש צורך של ממש. המחשב מיועד לסבתא שהמחשב הנייד שלה (מחשב ישן של IBM, פנטיום 3, 128 מ"ב RAM) מת בשיבה טובה =] * מטרות המחשב? לדוגמה: המחשב מיועד לעריכת טקסט, מיילים ועבודה מול מאגרי נתונים היסטוריים (קצת תמונות) * גודל המסך? 15" * משקל רצוי? לא הולך לעבור ניוד, רק מהחדר עבודה לגינה וחזרה, אבל עדיף לא כבד במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, בגלל שרוב העבודה היא בגינה לי מקור חשמל עדיף שיוכל לשרוד לפחות שעתיים שלוש * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 80 GB * צורב DVD? אני חושב שזה די סטנדרטי, חבל לוותר על זה. * האם נדרשת אחריות ב…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר במחיר הנ"ל... המחשב הוא בעיקר לבית לא חשוב הספק והמארז לא צריך כרטיס מסך משהו... רק שיריץ RED ALERT 1-2-3 {ישנים טיכו} וזהו... בלי OC ובלי כלום יחובר למסך-17-אינץ ואולי יראה איתו סרטים במסך 32"...
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
טוב, הציר הימני (הפחות רציני) בT400 שלי נהיה קצת רופף- כבר הרבה זמן אבל לא היה זמן לשלוח אותו לטיפול, המסך זז כס"מ לפה ולשם (לא מעבר, אז זה שמיש) לאחר ביקור במעבדות IBM התבשרתי שזה לא באחריות, והם רוצים 330 שקל על צירים חדשים ועבודה. אופציה א. היא לזרום איתם אופציה ב. היא להתעצבן עליהם ולנסות ללחוץ עליהם שלפחות יורידו מחיר (10$ עבור ציר אחד וחצי שעה עבודה- יכלו לסגור בחצי ממה שהציעו. את הביקור במעבדה שלהם הוא עשה בנושא נוסף אחר שבאחריות בכל מקרה. למרות שזה לא סביר, בנוסף מבדיקה ברשת נראה שקיימים חילוקי דעות בנושא ובצורה רשמית אין אחריות על הצירים, אלא מטפלים בזה מידי פעם כי הם נחמדים אופציה ג. היא לקבל אותו חזרה, להיות עם הציר הקצת רופף (לנצל על הדרך את הכסף בשביל SSD…
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עכשיו ורציתי שתמליצו לי על חנות שמעודכנת במחירים ושתהיה אמינה, הבנתי ש AMD וגם אינטל הורידו מחירים משמעותית... אזדקק למפרט של מחשב חזק שמיועד בעיקר לעריכת מוזיקה וקצת פוטושופ (לא כולל כרטיס קול - את זה אני אקנה מחנות שמיועדת לכך) וחשוב שתמליצו לי מניסיון שלכם אם להתמקד בקניה שלי על AMD או אינטל. תודה מראש הוספתי קישורים בנוגע להורדת המחירים: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3281375,00.html http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3282855,00.html#n
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אשמח אם מישהו יוכל לחוות דעה על המפרט הבא למחשב סלוני HTPC לצפיה בתכני HD, שישמש גם לגלישה באינטרנט ולמשחקים לא כבדים במיוחד. המפרט מבוסס בגדול על מפרט ה-high end HTPC שמופיע כאן באתר, והתקציב הוא סביב 4K-4.5K ודי גמיש. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי, אבל אם זה overkill או מצד שני לא מספיק, אשמח לשמוע הערות. מספר שאלות מכווינות: 1. האם הרכיבים האלה תואמים זה לזה (לוח האם מתאים למעבד, זכרונות וכו', והאם הכל נכנס במארז)? 2. שקט: האם נושא השקט (כרטיס מסך עם קירור פאסיבי, כונן קשיח Green ופתרונות הקירור) שהופיעו במפרט באתר הם קריטיים? בכל זאת, מדובר בדירה ולא בבית קולנוע -- יש מדי פעם רעש כלשהו מהמקרר או מהרחוב. אני אשמח אם המחשב יהיה שקט, אבל האם זה מצדיק את המחיר או…
-
- 5 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לפטופ חדש של סמסונג עם כרטיס מסך 7670M של ATI (המפרט המלא http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20670) כשאני משחק למשל ב-HL2 על ההגדרות הכי נמוכות (אין סיבה שהמשחק לא ירוץ) המשחק קורס והמחשב מתכבה בפתאומיות בדיוק באותו מקום. ניסיתי לעדכן את הדרייברים וזה לא עזר. ב-eventview אין כלום ומשום מה לא נוצרו קבצי DUMP אז קשה לדעת מה בדיוק הבעיה. לפני שאני פונה לibm יש למישהו רעיון לפתרון?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
תודה לכולם מראש, מפרט הכי פשוט וזול רק בשביל אינטרנט מוזיקה וסרטים, לא משהו רציני אבל שיחזיק לי לכמה שנים. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
המחיר 5000 שח עם העדפה ל6600 GT עם PCIE כולל צורב DVD
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מרכיב את המפרט למחשב שלי, ואני שם לב שכל הלוחות אם מגיעים עם כרטיס מסך מובנה. האם יש לוחות אם ללא כרטיס מובנה כיום? מחפש לתושבת 1151 ותמיכה בDDR4, לדוגמה: http://ksp.co.il/?uin=28353 אבל כולם באתר מראים עם כרטיס מסך מובנה. אשמח לשמוע האם היום זה סטנדרט?
-
- 7 תגובות
- 888 צפיות
-
-
Model Name Dell Inspiron 6400 CPU Intel® Core 2 Duo processor T7200 2.0GHz, 667 MHz FSB, 4MB L2 Cache Memory 2048 MB 667MHz (2 x 1 GB) HD 120 GB 5400 rpm Display UltraSharp Wide Screen WXGA+ (1440x900) TrueLife Display 15.4 Inches GPU ATI Mobility Radeon X1400 256MB with TV and S-Video Output (256MB DDR, PCIe X16) Optical Device DVD Multi Burner Wireless WiFi 802.11 Card Reader Integrated 5-1 Card Reader Bluetooth Yes OS Windows Visa Home Premium (English) Weight 2.8 kg (6.6 lbs) Battery 6-cell 53WHr Li-ION Warranty 3 years (labour) בכוונתי לשדרג את הסוללה ל-9 תאים, ולהחליף …
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי חבר'ה יש לי תקציב של 4000 למחשב של גיימרים לא כולל מסך כמו שאתם רואים בניתי מפרט למחשב (לא כולל מאווררים ) הפסק כוח מובנה במארז אני צריך תעזרה שלכם בהמלצה של המפרט, שינוי חלקים. ואולי גם יצליח לחסוך כסף.תודה רבה מראש Intel Core i5 760 2.8Ghz 8MB Cache Tray :ש"ח981 Rלוח אם Gigabyte GA-X58A-UD3R 1049 ש"ח זכרון פנימי :360 ש"ח DDR III 1600Mhz 3x1GB Kingston HyperX Triple Channe דיסק קשיח:222 ש"ח Western Digital Caviar Green 500GB IntelliPower, 32MB, SATA II WD5000AADS כרטיס מסך:935 ש"ח Sapphire ATI Radeon HD 4870 1GB GDDR5 HDMI Vapor-X מארז:777 ש"ח Thermaltake Elements G 2x200mm + 230mm + 500W PSU המחשב הורכב באתר של tms אגב אם מישהו קנה מהם מחשב אשמח אם תמליצו לי עליהם …
-
- 5 תגובות
- 944 צפיות
-