ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על משהו בסגנון הזה: אם יש הצעות לשיפור או מפרט חדש, כמה הערות: HD אין צורך ביותר מ-160 כרטיס מסך מובנה כמובן, חשוב שתהיה יציאה דיגיטלית כמו HDMI או DVI קחו בחשבון 300 שקלים על מקלדת+עכבר אל חוטיים ורמקולים סבירים תודה מראש, לירן
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכם! אני זקוק למפרט למחשב, שישמש בתור מחשב למשחקים אבל לא כבדים במיוחד... חשוב לציין - יש מקלדת, עכבר, רמקולים, מסך וכל הציוד ההקפי. זקוק רק למחשב עצמו. חשוב לציין שהמקום שהמחשב נמצא הוא מקום יחסית חמים, ולכן דרוש קירור טוב. אם אפשר גם לבקש שיהיה שקט, עוד יותר טוב (יקל על השינה שלי)... תודה מראש, אלעד.
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
לוח אם ASUS P5Q3 Deluxe Intel® P45 Chipset LGA 775 זכרונות Corsair DDR3 2GB KIT TWIN3X2048-1333C9DHX CL-9-9-9-24 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 1333FSB 6MB Box 45nm קירור למעבד Thermaltake Blue Orb II Cpu Cooler CL-P0257 מארז Antec Nine Hundred Ultimate Gamer Case קירור מארז Thermaltake Thunderblade 120MM LED Fan Red A1927 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 ספק כח OCZ GameXStream 600W PSU / SLI Certified / Silent 120 mm fan הארדיסק Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB ST3500320AS 7000 ש"ח כולל הרכבה והכל... מספר שאלות: 1 ) האם כדאי לוותר על רעיון ה DDR3 וכך לחסוך גם בזכרונות וגם בלוח אם (500 ש"ח לפחות) אם כן איזה לוח אם וזכרונות היייתם ממלי…
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כעוד 2GB למחשב הנייד שלי מסוג Dell Inspiron 6400 האם זה משנה החברה של הזיכרון הראשון על החברה של הזיכרון השני? כלומר זה לא פוגע בביצועים?
-
- 4 תגובות
- 544 צפיות
-
-
זקוק לחו"ד על המפרט הבא בתקציב 4K - 4.5K להמון תמונות, מוזיקה, אינטרנט, עבודה משרדית, משחקים (לא גיימר כבד) מעבד אינטל Q9450 (חושב על העתיד ולכן QUAD) לוח ג'יגהבייט GB - EP35CDS3R (יש לו אפשרות ל- DDR3) קשיח WD5000AAKS או SEAGATE ST3500320AS זיכרון 2*2048 G.SKILL CL 4 DDR2 800 MHZ או דומה מחברה מוכרת אחרת צורב LG GSA-H62N DVD כרטיס מסך nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe 256 או ATI RADEON 3650 או 3850 (לא יודע מה עדיף, יכול להגמיש תקציב) מארז ANTEC 300 או NZXT HUSH ספק Antec EarthWatts EA430 430W או Antec Neo HE 430 EC 430W או SeaSonic S12II-430 430W מאוורר (האם אני בכלל צריך מאוורר?), אם כן אז THERMALRIGHT ULTRA-120 eXtreme האם צריך בנוסף מאוורר/ים למארז? המסך יהיה רחב 20…
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
החנות IQPC.CO.IL היא אמינה?? מטרות : משחקים,סרטים,שתי מערות הפעלה(לינוקס ווינדוס), תוכנות למיניהן...שיהיה קריר כמובן, ושיהיה שקט! *משחקים-החדישים, והעתידים לצאת (GTA, NEED FOR SPEED, DIABLO 3....) ושיספיק עוד לכמה שנים טובות...ואף יותר חח תקציב עד 4500 ש"ח, רצוי פחות , אבל אם בפחות המחשב לא ישמש אותי בכל השימושים שלי..אז 4.5 זה בסדר.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO מחיר: ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 "GOLDEN SAMPLE" 512MB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1360 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤321 צורב DVD: LG…
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות בנוסף על המחשב הנייח מחשב קל כמו ה MSI wind או ה ASUS EEE900 השאלה שלי אם הוא יספיק לפיתוח תוכנות בסיסיות והרצת אלגוריתים? כלומר הוא צריך להתמוד עם BORLAD,ALAB, exlipse, mysql, ואולי VISUAL C++. ולא יותר מזה...
-
- 6 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי שלי למחשב משחקים הנה המפרט: AMD Athlon 64 X2 4200+ Asus M2A-VM HDMI 2048GB DDR2 ספק hec 300W (אין כרטיס מסך) אני רוצה לשדרג את המחשב הזה למחשב משחקים ב2000 ש"ח
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה קטנה ... הורדתי Partition Manager של Paragon כדי להוסיף מחיצה נוספת למערכת הפעלה (Vista Basic) באמצע התהליך המחשב נכנס ל- Sleep Mode מתי שהיה כתוב בבירור על המסך שאסור לכבות, להתחיל מחדש וכד'... בכל מקרה כרגע יש מחיצה חדשה אבל המחשב מתחיל עם שתי הודעות שגיאה. מכיוון שהמחשב דיי חדש ואין לי עליו כמעט כלום לא אכפת לי להתחיל מדף חלק... הבנתי שאמורה להיות מעין מחיצת שחזור או אתחול שיש בה את מערכת ההפעלה וכל הדרייברים, רק שאני לא ממש מוצא את זה. חיפשתי ב - ThinkVantage אבל מצאתי רק אופציות של שחזור מקובץ (לא עשיתי קובץ גיבוי דרך התוכנה הזו) .. תודה מראש רון. עדכון: מצאתי את האופציה הזו של השחזור למצב מפעל ב- ThinkVantage, אבל על ההתחלה של התחהליך היה כתוב "prepa…
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה. אחרי חיפושים בכל מיני חנויות וניסיון לבנות מחשב במרדנית (שרצו עליו יותר כמעט 4.5K למרות שהוא עולה 3.7 בחנויות אחרות, וגם איזה משהו לא מובן על ספק TRUEPOWER 400W של EZCOOL) החלטתי לקחת עצה אחרונה וסופית, גם בגלל שהתקציב עלה. אין לי הרבה דרישות מכם, אני רק מקווה שהספק יחזיק את המחשב במאמץ (המחשב נועד למשחקים, גם לכבדים שבהם ברזו' 1680 על 1050). חשוב לי: מעבד אינטל, כרגע רק 8400 הספיק לי לתקציב (המינימום שאני רוצה זה 3GHZ) אבל אם תצליחו לדחוף איזה 8500 מה טוב, רק שישתלם. קירור טוב שלא יעשה יותר מדי רעש כי אני גם צריך לישון בחדר הזה. אגב, אותו המוכר במרדנית אמר ששבב P43 לא הצליח בלוחות אם כי התגלה כבעייתי ולכן דילגו עליו וכיום מוכרים רק P45. החשד שלי שהו…
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לשימוש יומיומי עם עדיפות לXP. השימוש העיקרי במחשב הוא לעשיית סרטים, גלישה באינטרנט, אופיס, תוכנות שרטוט. תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש ללא מסך וללא ציוד הקפי התקציב שלי הוא 3500 ש"ח במחשב יעשה שימוש ביתי הכולל: אינטרנט, אופיס, ICQ, משחקים לא כבדים במיוחד ,מוסיקה ,EMULE,עריכת סרטים פשוטה (דרוש כרטיס FIREWIRE) ברשותי מערכת רמקולים מעולים של חברת ALTEC דגם MX 5021 אז אני מבקש שבמפרט תמליצו לי על כרטיס קול טוב (שהרמקולים לא יעלבו) כמו כן אבקש H.D 500G ,זיכרון 4G (ידוע לי שהXP לא מזהה את הכל) כמו כן אני זקוק בסכום הזה לתוכנות מקוריות עם רשיון :אופיס+XP+אנטי וירוס אבקש גם המלצה לספק כח חזק + מארז שחור אלגנטי+USB קידמי כולל הרכבה תודה מראש לכל הממליצים !!
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 9800GT ויש לי מסך 17" אני צריך מפרט טוב למשחקים, וכמובן שהכרטיס מסך יעשה את כל העבודה שהוא יכול שהספק לא יהיה חלש מדי, hardisk סביבות 320 GB תקציב - 2800~ שהלוח אם יעבוד טוב בOC<< מארז כמה שיותר שקט תודה מראש אבישי
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך חוות דעת נוספת על מפרט מחשב חזק שיהיה טוב גם למשחקים. לא מתוכנן OC ולא צריך ציוד היקפי וצורב DVD כי יש לי אחד די חדש(פחות מחצי שנה). על המחשב יותקן ויסטה ככל הנראה. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤402 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39215 כונן קשיח Seagate ST3320613AS 320GB SATA2 16MB ¤245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3320613AS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ¤434 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX-4800P2-SW כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤922 כמות:1 http://www.sk…
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בארה"ב מחשב נייד בחודש הבא. ברמת העקרון מה שחשוב לי במחשב הוא: 1. רמת אמינות גבוהה 2. תקציב של עד 1200$ (חריגות קלות יתקבלו בהבנה ...) 3. יכולת לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרט ב HD בצורה איכותית 4. אם יש אחריות בינלאומית אז בכלל החיים דבש. 5. קל ככל האפשר לאחר שגלשתי קצת ב newegg הבנתי שאני צריך לשאול את השאלות הבאות: איזה כרטיס מסך יספק אותי? (ראיתי שיש nvidia 8XXX או nvidia 9xxx ראיתי שיש גם intel GMA 4500MHD ) כמה זכרון אני צריך? איזה מעבדים יספקו אותי? (אני מעדיף של אינטל) אם יש המלצות למחשבים או לינקים אני מאוד מאוד אשמח. תודה, ושבוע טוב, רועי.
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב IBM T41 הורדתי מהאתר את הדרייברים וכאשר הפעלתי את המדייה פלייר קיבלתי את ההודעה הבאה: Cannot play back the audio stream: no audio hardware is available, or the hardware is not responding בנוסף נכנסתי למנהל ההתקנים וראיתי שיש הרבה סימני קריאה על ה OTHER DEVICES מהמחשב לא ניתן להוציא אפילו לא צליל. איך אני יכול לשלוח צילום מסך??? האם זו בעייה בדריבר או בחומרה ומה ניתן לעשות בנידון???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ושנה טובה לכל חברי הפורום! בן דוד שלי המליץ לי על הפורום ואמר שזה המקום הכי טוב למציאת מפרטים. אז ככה, אני לא מבין בשיט על חלקים של מחשב, אין לי מושג איפה הכי טוב לקנות, ואני מקווה שתוכלו לעזור לי בזה... אני רוצה מחשב, כולל מסך, המחשב במיוחד לאינטרנט ולאייסי ומסנג'ר, אבל אני מידי פעם גם משחק, לא משחקים יותררר מידי כבדים, אין צורך בעכבר, מקלדת, רמקולים, אני לא יודע אם זה נחשב לעבירה על חוקי הפורום, אם כן תגידו ואני אמחק, אבל אם אפשר גם כתובות של אתרים שמהם אפשר להזמין, שהם אמינים, מהירים, וזולים, אני אודה לכם!! אם יש צורך במידע נוסף עבור המחשב, בבקשה תודיעו לי, תודה שנה טובה וחג שמח לכולכם!
-
- 12 תגובות
- 951 צפיות
-
-
בוקר טוב וכייף לי להרשם להאתר הזה כי קבלתי המון כתבות שעזרו לי מאד אז ככה אחרי שנה של חושבים החלטתי למכור תמחשב שלי לאבא שלי ולקנות מחשב יעודי עבור לימודים יש לציין שאני לומד אבטחת מידע ומריץ המון מכונות וירטואלת באותו זמן ולכן בחרתי חומרה רצינית אז ככה בניתי מפרט כלשהו ואני צריך אישור לקנות ...לפני זה כמה שאלות 1 - איזה גירסת ויסטה צריך להתקין על מנת להריץ 4 גיגה 2 - האם 2 דיסק קשיח בגודל ומטמון שונה מפריע לעבודה ? 3 - הספק שבחרתי מספיק למחשב הזה? 4 - בעתיד הספק יעבוד טוב עם כרטיס גרפי חזק או שצריך גם להחליף אותו? 5 - בלוח אם שלי יש 2 גירסאות דומות שהפרש שלהם 40 שקל ולא הצלחתי להבין מה שונה זהו מחכה....אני לא קונה את שאני שומע תגובות ( הכרטיס אשראי נמצא ליד המחשב ) מעבד…
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מה אני יכול לעשות כדי להוריד לו תחום של ה CPU 65-70 ב IDLE זה הרבה..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב שלי הוא 5000 שקל אני רוצה מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים ולצפייהב סרטים דרך הטלווזיה (כלומר כרטיס מסך שיתן לי איכות גבוהה) אין לי חשיבות לחברות. פחות חשוב לי מארז, ספק ולוח, אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט וקריר אך אני מוכן לקת ויתור על החלק הזה אם זה גורם לחריגה בתקציב. אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך (המסך שלי כרגע הוא samsung 953 16:9 wide screen 2ms) מקלדת ועכבר כמו כן אני לא צריך שום כונן דיסקים\DVD או צורב לא צריך מערכת הפעלה ואני ארכיב את המחשב לבד מבחינת כרטיס קול יש לי רגע adugiy 2 אתם חושבים שזה מספיק טוב? או לא אשמח לקבל המלצות גם על זה תודה על העזרה, טל.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1599 קירור למעבד: Sunbeam Tuniq Tower 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤240 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤616 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤415 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1100RPM 42CFM / 18dBA כמות: 2 - מחיר: ¤80 ספק כוח: Thermaltake Though Power 750W 60A/12V 4XRails SLI כמות: 1 - מחיר: ¤753 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤495 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤349 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1379 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 …
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אהלן, יש לי לוח שתומך ב PCI-E והכרטיסים החדישים יותר הם נמכרים כPCI-E2 האם זה פועל? האם זה אותו חיבור פיזי? תודה
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
דבר ראשון אנשים רציתי לשבח את הפורום הזה עברתי קצת על כמה עמודים והבנתי את הרעיון הכללי של הדברים אבל עדיין יש לי כמה שאלות ראיתי פה הצעה שמצאה בעיני שמתי אותה פה והינה השאלות: 1. האם הכרטיס שווה את ההפרש מHD4850 2. איך אני יודע שהביאו לי את הדברים שביקשתי בתוך המחשב? והאם למשהו יש איזה תוכנה שאפשר לבדוק איתה בחנות את המפרט בלי מערכת הפעלה מותקנת? 3. יש משהו שקנה שם בחנות שיכול לתת לי המלצה עליה או על חנות אחרת באיזור ראשון ? בתודה מראש Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤899 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1125 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe, יחידות 1 ¤1360 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1262 Western Digital 640G…
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-