ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח לעזרתכם למחשב עבודה לגרפיקאי בדו מימד, עם קצת עריכת וידיאו (ממש קצת). חשוב מאוד שיהיה יציב ושירוץ חלק עם WIN10 לפחות 3 שנים, כשהתקווה היא שלאחר מכן יתאפשר לשדרג זיכרון ואולי HD, ולהמשיך לעבוד עוד כמה שנים. אין צורך בשום ציוד הקפי או תוכנות. אין גם צורך במארזים מפוארים תודה!!! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת דו מימד כבדה עם שני מסכים וקבצים גדולים של מאות מגה, ולעיתים גם עריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש ל…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמות מוצרים סה"כ 1 INTEL Pentium 4 - 3.06 (524) - 1MB Cache 533Mhz FSB 775PIN 546.55 ש"ח 1 ASUS P5LD2-SE (945P) - ATX 723.33 ש"ח 1 512MB Samsung DDR II - 533 - Samsung Original 325.88 ש"ח 1 Seagate 250GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA II 547.39 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 3550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 196.07 ש"ח 1 Windows XP home HEB - OEM 514.49 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE 329.19 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,353.16 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 3,252.57 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מה קורה ?? יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד , אני מפעיל אותו הנורה שאמורה להידלק כשהוא נדלק היא נדלקת , אבל חוץ מזה כלום , כאילו שאין מתח המאורר של המעבד לא נדלק , מסך לא נדלק , CD ROM לא מגיב כאילו שאין חשמל .... תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.officemax.com/technology/computers/laptop-computers-and-tablet-pcs/product-prod1960058 בשל אילוצים שונים כנראה זה המחשב שיביא לי החבר שלי. המחיר בארה"ב אחרי הנחה יהיה כ-950 דולר (אחרי הנחה המיוחדת לחבר שלי מהחנות ממנה הוא קונה באופן קבוע) אני יודע שכרטיס המסך חזק לצרכיי (עיבוד תמלילים, אינטרנט, צפייה בוידיאו). איך איכות הבנייה של המחשב ? האם המסך הוא מסך led ?
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
אני צריך מפרט לחבר טוב, בעיקרון השימוש הוא גלישה באינטרנט ומשחק לילד בגיל הרך (קומפי) נדרש פה מערכת מחשב מבוססת אינטל, מסך (עדיף גדול (23") , מקלדת ועכבר ואם אפשר גם קומפי. והחשוב ביותר זה מפרט מksp כי זו החנות הנורמלית היחידה באיזור שלי (ירושלים) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור
-
- 3 תגובות
- 945 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? עד כ- 3500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך- מקסימום ביצועים לרף שאני אצטרך במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 מטרות המחשב? עבודה משרדית, תכני FHD בצפייה במחשב ובחיבור למסך פלאזמה 54 FHD, הורדות אימיול, צפייה ישירה בתכני FHD. לא מיועד לגיימינג * גודל המסך? 15 אינץ' ומעלה * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו סביר, יהיה בעיקר בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?- כן, FHD USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- עדיפות למהיר (7200) לא חשוב הנפח,יחובר לחיצוניים. * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD * כונן Bluray? כתלות במחיר-לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכבדים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, נית…
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא ל-HTPC: שימושים: סרטים/סדרות על FHD, מוסיקה וגלישה. שקט חשוב, אבל לא במידה קיצונית. האם הלוח אם יכנס במארז? הזכרונות מתאימים ללוח אם? הקירור טוב? יש רכיבים משתלמים יותר שפיספסתי? תודה. מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 קירור למעבד: Scythe JAPAN SHURIKEN REV B LOW PROFILE 1366+1156 support כמות: 1 - מחיר: ₪140 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-UD2H כמות: 1 - מחיר: ₪505 מארז: ANTEC NSK2480 Black 380W כמות: 1 - מחיר: ₪506 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dua…
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הנ"ל והוא איטי מאוד . אני יודע שהמפרט שלו דיי עלוב, אבל הוא איטי ברמה של כמה שניות עד שנפתחת תיקיה שלא נדבר על האינטרנט שלא סוחב. אולי כדאי לעשות למחשב שנמוך לXP והוא יעבוד טוב יותר? אני לא מאמין שהמחשב הזה אפילו לא מצליח לעשות את המינימום..
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט הכולל: מחשב INTEL + מסך 19" (שלא יהיה WIDE), כמו שמצויין בכותרת הסכום הוא עד 5700 ש"ח. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט, הורדות, צפייה בסרטים וקצת משחקים (אני לא גיימר כבד). חשוב לי שהHD יהיה בנפח גדול, כמו-כן הRAM, ושהכ. מסך לא יהיה SHARED. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה אתם חושבים שווה קנייה או לא? לוח אם דגם GIGABYTE GA-8I945PG 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL 7.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת 2 S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 יציאת PCI Express: 2 יציאת USB 2.0: 8 סה''כ S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 תמיכה ב Hyper-Threading תמיכה ב-Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE דיסק קשיח יצרן: WESTERN DIGITAL \ MAXTOR טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח אחסון: 250GB מהירות: 7200RPM זיכרון מטמון 16MB cache אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium D דגם מעבד: 930 Dual Core מהירות מעבד: 3.4GHz מה…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, דרוש מחשב, עדיף לפטופ (כמובן בשביל ניידות) לעבודה של מעצב מוצר לתוכנות 3DMAX, SOLID WORKS ועוד. דרישות לפי האתרים של התוכנ ות : intel pentium 4, 1gb ram, open gl, dvd drive מסך 17 אינץ' כמובן שגם כרטיס מסך חזק לתלת מימד ורינדורים בזמן אמת. אשמח לשמוע הצעות מהמומחים. (עד עכשיו היה לי presario 700, ממש ישן, הזיכרון לא מספיק לכלום, המסך כבר לא מראה צבעים טוב, ה-cd לא עובד והוא לא סוחב 3dmax.)
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום את המפרט הבא: לוח אם של MSI 865PE זיכרון 4GB ב-4 סלוטים(סטיקים, חריצים, אני לא בדיוק יודע איך קוראים לזה). מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3GHZ סדרה 530 2 דיסקים קשיחים, 1 IDE, 1 SATA 1 DVD 1 צורב DVD כרטיס טלוויזיה TV anywhere PLUS(מחובר אליו ממיר כבלים). 3 מאווררים מחוברים ללוח חוץ מהמאוורר למעבד ספק של סיסוניק 520W כרטיס מסך fx 5200 128t מערכת הפעלה xp pro service pack 3 המחשב בעקרון לשימושו של ילד בן 11 למשחקי רשת אופיס ואינטרנט. עלה בדעתי להחליף את כרטיס המסך לדגם SAPPHIRE RADEON HD 3650 512MB במחיר של 300 שקלים האם ההבדל בין ביצועי כרטיסי המסך שווה את המחיר. בנוסף חשבתי לשפר את קירור המעבד (פרסקוט) ל-katana3 או פריזר 7 או 13. אודה להמלצותיכם. גיל.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים שיספיק לי ל3 שנים שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וירוץ חלק ויהיה שקט. בעיקרון אני בעיקר משחק משחקי רשת כמו LOL,WOW ועוד משחקים כמו AC GTA . עכשיו ראיתי אנשים שמבקשים מפרטים בין 4-6K ובעיקר השוני שהציעו זה בכרטיס מסך. האם מחשב ב 4K יספיק לי לזמן שאני רוצה?(מקסימום שדרוג של כרטיס עוד שנתיים וימשיך לשמש אותי בצורה טובה) בין הדברים חשבתי על 250GB SSD של SAMSUNG EVO (אני יודע שהוא יקר אבל אולי לא יכלול בתקציב), שבלוח יהיה אפשרות של 4 סלוטים ושיהיה אפשרי לחבר עד 32GB, יש לי HD כבר במחשב הנוכחי שאני מתכוון להעביר אז לא צריך. אני רוצה 2 סלוטים של ראם של 16 GB DUAL, חושב על ספק כוח 650W 80+(אני לא מבין מה זה אומר BRONZE SILVER GOLD נשמח להסבר …
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם אפשר דרך הפורום להפנות את מי שמעוניין במפרט מסויים למישהו אמין ומומחה לבניית מחשב לפי מפרט וכמובן תמורת תשלום. אודה לחברי הפורום על אינפורמציה בנושא. עמי
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי סוף כל סוף את המחשב HP ProBook 4330s שהתייעצתי עליו פה לפני כמה ימים דבר ראשון תודה רבה לכל מי שעזר ולChevy במיוחד על הסיוע... אך יש לי עוד שאלה אחת אחרונה לאחר הקנייה המחשב הגיע ללא ווינדוס - זאת לא בעיה, יש לי דיסק התקנה של Win 32bit וגם 64bit המחשב הגיע עם 4GB Ram - אני יודע שזה יותר העדפה אישית... אך עדיף להתקין WIN32BIT להישאר עם ה4GB או לשדרג ל8GB ולהתקין את ה64BIT (אני יודע שזאת שאלה קצת דפוקה.. אבל אודה למי שיוכל להביע את דעתו) תודה רבה על הכל.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
הי, לסטודנט שאוהב לשחק מידי פעם מסך 15 תקציב 5K-6K (אפשר גם יותר במקרה שזה ישפר ביצועים משמעותית) אני מנהל הIT חברה של אבא שלו וההבנה שלי בניידים לא מדהימה ... תודה לעונים המהירים
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 5000 רק אם יש סיבה מוצדקת לעבור ת4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. photoshop cs4, pinnacle studio 14. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא מתוכנן, יש סיכוי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 19". רמקולים לא הכי פשוטים, מקלדת ועכבר איכותיים אם אפשר לא אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין 5. במידה ואתם צ…
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
ערב טוב, זקוק בבקשה ממכם למפרט למחשב בעיקר למשחקים, תוכנות, אינטרנט. אינני זקוק לציוד הקפי זקוק אבל למסך (איכותי עד כמה שניתן) אין לי העדפה בין AMD ל INTEL והסכום הוא עד 4500 ש"ח ללא חריגות! לא חייב להרכיב את המחשב. תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
טוב אז ככה, עקב מוות קליני של המחשב הקודם שלי אני רוצה לקנות מחשב חדש, מפרט שיתאים לכל המשחקים החדשים שיש היום( call of duty modern warfare החדש וכו .. ), לא רק למשחקים הטובים שיש היום אלה גם למשחקים שיצאו בכמה שנים הקרובות, זאת אומרת לא אומרת שיהיה בדיוק טוב למשחקים שיש היום אלה גם לעתיד. מבחינת תקציב לא קבעתי לי משהו ספציפי, אבל דיי נמוך ועדיף כמה שפחות. מסך, מקלדת, עכבר , רמקולים, אוזניות - הכל יש לי, כל הציוד ההיקפי. מבחינת מפרט אני לא רואה סיבה לקנות דברים שכבר יש לי ככה שמה שיש לי זה כרטיס קול דיי טוב לא זוכר את הדגם והחברה. כרטיס טלויזיה בלי קשר יש לי גם ויורכב על המחשב החדש כרטיס של pinnacle צורב LG 52X32X52 כרטיס רשת כל אלה יש לי ככה שאני לא רואה סיבה לקנות למשל…
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
המחשב מיועד לסטודנטית אז הדגש הוא על שימוש משרדי. אין הרבה מקום אז דרוש מסך LCD 17 ומקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אפשרי בתקציב הזה אז DUAL CORE וגם שיוכל להריץ ויסטה בעתיד ( 1G זיכרון? ). המגורים בחיפה אז החנות צריכה להיות משם בשביל שרות... לא מתוכנן OC. נ.ב. אם יש מארז קטן שאפשר לשים על מדף זה יהיה מצוין. תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כמה אני יכול לקבל על מעבד amd phenom ii x4 955
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור לעיל בתקציב של 3000 עד 3600 ש"ח. אין צורך במסך (יש לי מסך LCD ללא כניסת DVI). אין צורך במערכת הפעלה (יש לי WINDOWS 2000, ואני אשדרג ל VISTA כאשר ישוחרר). הדרישות: 1GB זיכרון (מריץ JAVA ו MAPLE שזוללים זיכרון) - כאן יש לי התלבטות האם כדאי להשקיע ב 667 MHZ, או שהתועלת תהיה שולית (האם כדאי 533 או 400?). מעבד של INTEL (נסיון רע מאד שהיה לי בעבר עם CYRIX). עדיף DUAL CORE, לא ברור לי אם ההפרש במחיר בין 805 ל 820 מצדיק את המחיר - אשמח להסבר. כרטיס מסך מובנה (נראה לי שעדיף INTEL 945G אבל אני פתוח להצעות). כרטיס קול מובנה. מארז שקט מתאים. צורב DVD של LG (ההתעקשות על LG כי יש לחבר, ואני יודע שהמכשיר הביתי מסתדר עם הצריבות שלו). דיסק קשיח SATA 2 - …
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 וכל החדשים ושיריץ חלק על הכי גבוה ב-FULL HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-