עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by hai13h,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1680X1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?בינונים-כבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי הרבה שאשפר בתקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם י…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  2. Started by deanko,

אז ככה יש לי מפרט מחשב חדש ואני מעוניין לדעת עד כמה הוא טוב ומספיק להריץ פוטושופ ולעבודה כללית להלן המפרט: מעבד אינטל Intel Core i5 3570 3.4GHz s1155 6MB,GPU core, Tray קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לוח אם Asus P8H77-M PRO s1155, Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 XMP, 2xPCI-E, VGA,DVI,HDMI,DP זכרונות G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9 כרטיס מסך Asus GT640 2GB DDR3 DX11 2xDVI HDMI PCI-E דיסק קשיח Westren Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX צורב LG DVD+RW GH24NS x24 Black SATA OEM כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio ציוד רשתות On Board 10/100/1000 ספק כוח Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P Retail מארז למחשב Sharkoo…

• 3 תגובות
    • 994 צפיות
  3. amd am2 5000 dual core 65w gigabyte ga-m56s-s3 ddr2 transcend 2 gb ddr 3 800 mhz wd 160 gb sata 2 xperet vision gf 8600 gts 512 mb בעקרון מחפש מחשב שיהיה רב שימושי משחקים ברמה סבירה + ועבודה עם תוכנות בלי לדאוג שהמחשב יתחיל להתקע תודה מראש חבר'ה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by KingYes,

שלום לכולם, אני רוצה להשקיע על המחשב (ללא מסך) בכסף של 4000 שקל. אני מעדיף מעבד אינטל (בטח i5). ו-8GB זיכרון.. המחשב יהיה למשחקים ופיתוח וקימפולים. איזה מפרט הייתם ממליצים? (רק ב-KSP בבקשה)

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 פחות או יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיקר השימוש יהיה בעבודת אנימציה ורינדור במאיה (תלת מימד) ואדובי. אני סטודנטית שנה ג' לאנימציה במסלול תלת מימד, השנה אני עושה סרט של דקה ושנה הבאה סרט של חמש. מחפשת מחשב שאוכל לעשות איתו עבודה שוטפת על מאיה ואפטר וכן שיוכל לרנדר לי במהלך הלילה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מאיה, אפטר אפקטס, פרימייר (עוד אדובי), טון בום. שימוש כבד, לא פרנסה. ב) …

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  6. Started by danilevi,

היי, יש לי מחשב נייד LG S1 PRIDE עם 1GB ואני רוצה להוסיף עוד 1GB. ראיתי זיכרון של קינגסטון של 1GB ב-260 ש"ח, האם הזיכרונות שלהם טובים? האם הוא יעבוד אצלי בדואל צ'אנל?(הלוח תומך) האם יכולים לצוץ בעיות מאחר ששתי הזיכרונות מחברות שונות? (ככה שמעתי) זה הזיכרון שראיתי: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?...3&catid=754 וזה הזיכרון שכיום יש לי: בתודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by YARONGT,

שלום . אני צריך לפרמט מחשב מיני נייד של Hasee ואני לא יודע איך אז אם מישהו יודע ויכל לעזור או להביא לי מדריך מפורט בקשר לזה אני אשמח מאד. תגובות בבקשה בבקשה..אני באמת זקוק לזה.

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. ברשותי מארז ישן + ספק כוח 500W של HEC (מצורף תצלום). צריך המלצה לשאר החלקים: לוח אם מעבד זיכרון דיסק קשיח 500 GB צורב DVD מפרט עם מסך ובלי מסך כמובן שיכנס בתקציב של 2000 ש"ח. עדיפות לזמינות ב KSP או IVORY. תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by bigedd,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות נייד והייתי מעוניין לשמוע תגובות שלכם על הניידים שברשותכם, כגון נוחות הנייד,ביצועים,שירות וכ"ו תודה

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. תקציב מאוד בעייתי , אבל הנה מפרט מעולה לתקציב ... מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Tray ¤483 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200ay לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤355 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤259 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES ¤224 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=996638 כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤856 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 צורב ASUS DRW-2014L1T X20 DVD ¤168 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=30916 מארז כולל ספק Antec NS…

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  11. אם אני אוסיף עוד 1 GB זיכרון ב ASUS N10E זה יגביר את המהירות? המעבד הוא N270 תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  12. Started by AMIT_MEG,

שלום אני צריך מפרט של מחשב למשחקים עד 8500 אלף ואני רוצה את המעבד החדש i7 920 זה מה שבניתי מה אתם אומרים?? http://tms.co.il/preview/spec/dewmu51k מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1611 קירור למעבד: Thermaltake V1 AX כמות: 1 - מחיר: ¤228 לוח אם: Gigabyte GA-EX58-Extreme כמות: 1 - מחיר: ¤1771 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 קירור למארז: Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1900RPM 75CFM / 35dBA כמות: 2 - מחיר: ¤83 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤751 זיכרון: G.Skill 6GB DDR3-1333 Tripple Kit (3x2GB) CL9 6GBNQ כמות: 1 - מחיר: ¤1169 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: …

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  13. היי, אבקש חוות דעת על המפרט (בעיקר עבודה משרדית על Vista ומידי פעם משחקים - בלי OC) הבא: GIGABYTE - Triton HEC 400TRT Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb B GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 2x DDR2 667MHZ 1GB CL5 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII EVGA 7600GT 256MB DDR3 PCI-E PIONEER DVDR DVR111 BLACK/WHITE קיבלתי הצעת מחיר של 4680ש"ח ואילו בזאפ אם אני מרכיב לבד הגעתי ל - 4188ש"ח כל הערה על המפרט/מחיר או כל דבר אחר (וקשור ) תתקבלנה בברכה

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  14. שלום ברשותי מחשב עם מעבד E5800 של INTEL בכוונתי לשדרג את המחשב לגימינג יותר רציני כרגע כרטיס המסך שלי הוא HD READON 4350 חשבתי לשדרג כפי שהומלץ לי לHD READON 5770 להחליף ספק הספק של גנרי כמה ואט צריך ?? שאלה נוספת שמתי לב שבמשחקים החדשים דרישות המינימום כבר ברובם עומדות על E6600 ומעלה אז אני כבר מאחור חשבתי לרכוש מעבד QUAD 8400 הבנתי שהוא חזק ביותר וגם מרובע ליבות וללוח שלי תושבת מסוג 775 ולכן כפי הנראה זאת האפשרות הטובה ביותר השאלה אם בכלל יש סיכוי שבשנים הקרובות נראה יותר ויותר משחקים שדרושות המינמום שלהם יהיו מעבדים מסוג I אולי פשוט לעשות את השידרוג הראשון כרטיס + ספק וזה יריץ משחקים חדשים אפילו עם דרישות מעבד גבוהות יותר נ.ב מה אתם חושבים על הכרטיס ?? צוואר …

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by emedic,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לשימוש ביתי (משחקים, סרטים, אופיס וכו) הסכום הוא 3000-4000 שקל גמיש לגבי גודל המסך, שיתאים לשימושים שציינתי. אני צריך כרטיס מסך טוב (עבור המשחקים) תודה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  16. Started by matessim,

למסך 17", לא מיועד למשחקים, אך הוא ישמח לכרטיס בסיסי יחסית. (משחקים ישנים יחסית) GTA SA וכו, תקציב 1500, ישמש לעבודה כללית,אינטרנט,C#.net תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  17. שלום, אני מחפש מחשב נייד ומרגיש שאני טובע בכמויות האינפורמציה ובסוגים השונים, אודה לעזרה. טווח מחירים 4000-5000 ש"ח (+/-) מטרת המחשב היא עבודה עם תוכנת SOLIDWORKS (מידול בתלת-מימד, דורש הרבה חישובים במעבד) ובנוסף משחקים שאותם לא אכפת לי להריץ גם ברמת ביצועים בינונית. המחשב יהיה בבית והניידות היחידה שלו תהיה בין הספה לשולחן קפה כך שמשקל ואורך חיי סוללה לא חשובים. מסך: באופן כללי לפחות 15.6". הרעיון של לעבוד עם לפטופ 17.3" קורץ לי מאוד, לא ברור לי למה יש רק מעטים כאלה, האם יש בעיה איתם? רזולוציה 1600X900, מסך איכותי (במידת האפשר) מעדיף מעבד אינטל + כרטיס גרפי של NVIDIA HDMI, USB3 בלוטות גודל דיסק קשיח - 250G וצפונה, מהירות 7200 (לא בטוח כמה זה קריטי)צורב DVD לא נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by shiranbi,

כרגע יש לי 1GB זיכרון, אני רוצה להכפיל אותו אני רוצה לדעת אם יש לי slot פנוי השתמשתי בתוכנת cpu-z ושם כתוב שיש לי רק stick אחד פתחתי את המקום המתאים של הmemory בתחתית המחשב ויש שם stick למרות שיש שם עוד מקום השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המודל ויודע אם ניתן לשים שם עוד אחד או שיש מקום רק לstick אחד במחשב הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,999 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גם משחקים כבדים וגם לצרכי עבודה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:S , CS ועוד כל מיני חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב זול לאח שלי, שעיקר העבודה איתו תיהיה אינטרנט,סרטים(HD) ויישום פשוטים. אני מקווה שהתקציב של 2K נותן מרחב סביר לעבודה. חשוב לי לקנות מפנדה - אני גם גר קרוב אליהם וגם אני לקוח שלהם המון זמן והם תמיד טיפלו בי בצורה טובה. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?עבודה משרדית ותכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד ג…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  21. Started by iSolt,

האם כרגע המעבד המומלץ ביותר הוא 4200u? המחשב הנייד לא יכול לעבור את תקציב ה4000 שקל בעדיפות לכמה שפחות.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. זקוק בדחיפות בבקשה חוות דעת בראייה רחבה (מערכתית), לאחר התייעצויות כאן בפורומים השונים הרכבתי את המפרט הנ"ל במגבלות התקציב הקיים שלי 1. מעבד E6600 (ממתין לירידת מחירים): 2. זיכרון 800 שח : 2G G.skill 667 cL5 3. לוח: 680שח GB-DS3 - 4. כ"מ: 1280שח EVGA 8800GTS 320 SC (נרכש כבר בחול דרך AMAZON) 5. ספק: 421שח LIBERTY 400W (נרכש כבר) 6. מארז: קיים סה"כ 4350 שימוש עיקרי: משחקים חיובי לגבי תכנוןן OC אודה לכל המתייחסים במידה ויש המלצות/הערות/הארות אחרונות תודה מראש לכל המתייחסים

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by Asusman,

צריך מחשב נייד עד 6200 ש"ח בבקשה

• 3 תגובות
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.