עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני צריך מפרט למחשב לתלת מימד (מאיה, מקס, zbrush וכו') כבר יש לי מארז: Antec P182 ללא ספק כח כמובן שהגיע אלי במחיר מציאה מקנדה (= כבר יש לי כרטיס מסך: ATI HD2900 Pro שהולך לעבור סופטמוד לFireGL 8600 ככה שלא צריך עוד וזהו נראה לי.. לא צריך ציוד היקפי מעבד מרובע ליבות כמובן ואני גם סומך עליכם בחלק של איוורור וקירור. לא צריך להשתגע אבל אם אפשר שיהיה קריר כי יכול להיות שהמעבד יעבוד שעות רצופות לפעמים על רנדורים בנוסף, כרגע אני לא מעוניין ביותר מ2 ג'יגה ראם( אבל אני כן אקנה עוד 2 אם וכאשר הסופטמוד יתמוך ב64bit ). כרגע לא מתוכנן OC. דבר אחרון, המארז מגיע עם שלושה מאווררים וכרגע הם בתצורת ברירת המחדל שלהם. אני לא מכיר את המארז יותר מידי (חוץ מהשקט שלו) כך שאם כד…

• 8 תגובות
    • 780 צפיות
  2. Started by Ramboli,

שבת שלום לכם חברי הקהילה היקרים, החלטתי לקנות מחשב נייד מטעמי עבודה נוחות והדרישות שלי הן: - DELL - ביצועים טובים לגלישה באינטרנט, עבודה ב 2007 OFFICE, פוטושופ, שירים , סרטים ומשחקים (לא כבדים, משהו כמו trackmania). - מסך רחב - WIFI בתקן מהיר להעברת מידע ברשת הביתית. - בלוטוס - PCMCIA וחריץ לכרטיס זיכרון SD תקציב: מקסימום 4000 ש"ח אשמח לקבל דגמים התואמים את הדרישות, בתודה רם.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  3. Started by timac,

הנה המחשב: intel pentium 4 ht 2433 mhz מעבד: msi 865pe neo 2 -s (5 pci/1 agp/4 dimm/audio לוח אם: 512 mb (ddr sdram) זיכרון: geforce fx 5500 256mb 128bit tv-out dvi כרטיס מסך: benq g744 17 מסף שטוח: כרטיס קול מובנה על הלוח אם. קונן תקליטורים קונן דיסקים קונן צורב די וי די של סמסונג הארד דיסק 40 ג'יגה עכבר+מקלדת אלחוטיים 2 רמקולים +סאב מעץ ספק כוח 400 ואט מארז אם 2 מאווררים ואולטרה כחולה. מערכת הפעלה וינדוס אקס פי הום אדישין מקורית. כמה הוא שווה המחשב שלי???

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  4. Started by david_borohov,

שלום לאנשי הפורום. אני מעוניין במחשב, שאני יוכל להנות בו ממשחקים, ואולי גם לאוברקלוק חמוד. רק המחשב (בלי מסך וציוד היקפי)! אם אפשר עם צורב DVD ואולי קירור למעבד (של זלמן אולי, אני לא מבין בזה כ"כ). אם אפשר את המארז של |Compucase ה- 6916 הגדול. והרכבה כמובן, אין צורך במערכת הפעלה. חנות מאיזור המרכז. תודה!

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  5. סתכלוו תמפרט החדשש שהכנתי תגידוו איך הוא לדעתכם... מעבד:AMD ATLHON 3200(939 pins) box דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 NCQ כרטיס מסך: GIGBITA\ASUS 6600 GT זכרון: 512*2 400 DDR TWIMNS\E-DATA מסך: LCD MAG 17' LP717 CD-ROM X52 רמקולים : 4.1 criatve + סאב וואפר מקלדת ועכבר אלחוטי עכשיו חסר לי לוח אםם וגם מארזז אבל מארז כבר ישלי משהו שנאי חושב עליו אז המלצות יתקבלו בברכה ואם אפשר לוח אם ממולמץ ומה דעתכם על המחשב שאמור להספיק לגיימר ממוצע שרוצה לשחק במחשב בלי בעיות במשחקים החדשים ביותר...

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  6. אהלן חברים! יש לי אפשרות לרכוש מחשב נייד בארהב ותהיתי באם תוכלו לייעץ לי לאיזה כיוון ללכת או אפילו דגמים ספציפיים אם אפשרי. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שהסוללה שלו תחזיק הרבה זמן מעמד, מסך לא קטן (בין 16-17 אינץ נחשב דיי גדול לא?). בנוסף המחשב ישמש להרבה סאונד ומוסיקה, סרטים בhd ומשחקים. חשוב שיהיה מקום אכסוו גדול, נגיד טרה וחצי ומעלה ואם נכנס בתקציב, גם כונן ssd לא יזיק. אז התקציב הוא עד 1200 דולר. אני מודה לכם מאוד חברים

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  7. שלום אני מחפש מפרט עבור גרפיקה ועריכת וידאו בתוכנות אדוב (דו ממד בלבד ) בתקציב של 5k. אפשר לחרוג קצת. אין דרישות Oc ואין בעיה עם רעש. לגבי מסך נדמה לי שאסתפק בסמסונג. Pva שמומלץ כאן. יש למישהו השגות? תודה רבה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  8. Started by yoram baba,

אני כרגע מתלבט בשני מחשבים הם כמעט אותו נתונים ואותו מחיר http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=270E5V-K02 סמסונג http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=15e004ej HP אני צריך מחשב בשביל אינטנרט וורד ולראות סרטים התקציב שלי הוא עד 2400 אם יש לכם גם המלצות אחרות אשמח לשמוע תודה על העזרה. - - - תגובה אוחדה: - - - תקציב: בין 1500 ל2500.. רכישה בישראל. * מטרות המחשב? בעיקר אופיס ואינטרנט. מוזיקה וסרטים.. * גודל המסך?14-15.6. האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא יודע. * רזולוציית המסך? לא יודע. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? 1.5 – 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, אבל לא היסטרי.. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VG…

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  9. שלום ברצוני לרכוש מחשב חדש למשחקים בינתיים לא צריך כרטיס מסך חודש הבא אני יקנה אם מישו יכול להרכיב לי את המפרט הכי טוב במחיר הזה אני ישמח אין לי מושג לאיזה כיוון לפנות יש את AMD ויש את INTEL אין לי מושג מה עדיף משני הם ושיהיה למחשב 2 GB זכרון פנימי כרטיס מסך לא מובנה עדיף! כוון שהבנתי שזה פחות טוב ולוח שהוא לא מיקרו אמממ ואם יש חנויות טובות באיזה הקריות אני ישמח כמו למשל KSP תודה מראש כמובן שלא צריך את הציוד הנלווה כמו רמקולים ומקלדת ועכבר ומסך רק המחשב עצמו

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  10. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש לאבא שלי נייד חדש, עד מחיר של 6500 ש"ח. השימוש היחידי זה אינטרנט אופיס ובעיקר האוטלוק. בגלל שהקובץ של האוטלוק שלו שוקל 1200 מגה, אני חושב שהוא צריך הרבה זיכרון , וגם מהירות הרד דיסק גבוהה (למרות שלא ראיתי מחשב עם 7200 rpm ) משקל עד 3 קילו. אשמח לשמוע מה דעתכם. והצעות נוספות. מוכרים באיבורי את msi m660 במפרט הבא: מעבד INTEL CORE DUO T2400 800MHz 1.83GHz זיכרון מטמון 2MB פלטפורמה INTEL CENTRINO DUO CHIPSET INTEL 945GM - NAPA זיכרון פנימי 1024MB DUAL DDRII 667MHz מסך וכרטיס מסך "15.4 קריסטלי רחב WXGA 800*1280 כרטיס מסך INTEL GMA 950 UPTO 224 דיסק קשיח 80GB צורב DVD משקל 2.8 לא כתוב שיש לו בלוטות איך המפרט נשמע?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  11. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב (רק מחשב ללא מסך וכו'...) שמיועד למוסיקה לתמונות אינטרנט סרטים וכאלה... קצת למשחקים. מחיר סביב ה4000 ש"ח גמיש, יכול להיות גם קצת יותר... חשוב שיהיה צורב די.וי.די, ושתהיה לו יכולת לנגן את כל הסוגים של קבצי המוסיקה, ואני מתכוון לחבר אליו גיטרה חשמלית, אני לא ידע אם צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או לא... אההה וזהו... תודה!

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  12. Started by spiritus asper,

מדובר ב Lenovo T61 במצב Open Box שמגיע עם אחריות לשנתיים, המחיר: 3500 שקלים יש אפשרות לשדרג את הכונן האופטי לצורב DVD ב 130 שקלים איך נראה לכם המפרט? אולי פספסתי כאן משהו חשוב? יצרן IBM דגם T61 מעבד Dual core 2 T7100 דיסק קשיח 250GB SATA 5400RPM זכרון פנימי DDR2 2 GB כונן תקליטורים DVD + CDRW (קומבו) גודל מסך 14.1'' רחב, מאט משקל 2.2 ק"ג כרטיס מסך NVIDIA Quadro NVS 140M - 256MB (סך הכל 512mb) יציאות USB 3 רישיון מערכת הפעלה Microsoft® Windows® vista ניתן להחליף לXP ללא תוספת תשלום זמן סוללה 3-4 שעות תוספות (ברוב תתי הדגמים) רשת אלחוטית, Bluetooth סוללה: 6 תאים תודה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  13. דרוש מחשב להרצת תוכנות כמו MATLAB, VMWARE, VISUAL STUDIO ותוכנות סימולציה דומות. השקט חשוב, המחשב יהיה בחדר שינה. ללא OC. אני עומד לקנות את המחשב מSKYPC חיפה, לכן אבקש לבנות מפרטים מהאתר שלהם בבקשה. מפרט שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i5-760 Tray ₪937 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-760ay לוח אם Gigabyte GA-P55-UD3L ₪495 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950205 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪296 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ ₪390 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBNQ כרטיס גרפי Gainward nVIDIA GeFor…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  14. Started by The-Devil,

איזה מפרט יהיה חזק יותר למשחקים מפרט מבוסס INTEL או AMD?? אני חשבתי (ועדיין חושב) שאפשר לעשות מפרטים מצויינים למשחקים משניהם אבל חבר שלי שעובד באיבורי אמר לי שלמשחקים עדיף שיהיה INETL ושAMD עדיף יותר לתוכנות גרפיות וכו'... זה נכון?!?!

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  15. שלום! אני לקראת לבצע הזמנה מחו"ל, מחשב למשחקים כבדים+OC והיתי רוצה להתייעץ לפני שאני חורץ את הגורל. :מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz LGA 775 65W Dual-Core Processor :קירור למעבד: Thermalright Ultra 120 Xtreme CPU Cooling Heatsink :לוח אם: INTEL GA-X48-DS4 :מסך: DELL 2408WFP 24" Widescreen Black LCD Monitor :כרטיסי מסך: 2X SAPPHIRE Radeon HD 4870 512MB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail :דיסק קשיח: Seagate Barracuda 7200.11 ST3500320AS 500GB Hard Drive Seral ATA-300, 7,200 RPM, 32MB :צורב: LG GH20NS10 Super Multi - DVDRW (R DL) / DVD-RAM drive - S :זיכרון: OCZ Reaper HPC 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 1066 (PC2 8…

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  16. אז ככה אני עומד לקנות מחשב חדש ועדיין מתלבט אם לקנות נייד או דסקטופ, אבל נניח שאני לוקח את הדסקטופ אני לא ממש מבין בכל הכרטיסי מסך וכל שאר הדברים אז תעזרו לי לשפר את מה שהרכבתי פה: Intel CPU : Intel Core Duo2 E6400 2.13Hz, 1066FSB (Dual Core) 2048K Intel CPU Fans : Spire Socket 775 Intel P4 fan Intel Motherboards : ASUS P5LD2 945P, PCI Express, DDR2, Sound, LAN DDR2 memory : 2GB (2x1GB) PC4200 DDR2 533 Dual Channel PCI-Express Video cards : GeForce 7600GS 256Mb PCI EXpress 16X dual head, tv out Hard Drives : 250.0GB Samsung 7200rpm SATA2 UDMA 300 8m Cache DVD Recorders : LG 18x DVD Recorder Dual Layer +R/RW -R/RW (black) Sound Cards : AC 97 32 BIT Full Duplex so…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by cfirc,

שלום , אני צריך עזרה עם מפרט מחשב בסכום של בערך 3000 ש"ח יש לי מסך ''BENQ FP93GX 19 המחשב נמצא בסלון לכן שלא יהיה יותר מידי רועש (בגבול הסביר) השימושים שלי הם משחקים LIGHT (פיפא\אסטרטגיה) \ פוטושופ \ גלישה לא מתכוון לבצע OC .חשוב לי שהמפרט יהיה מבוסס INTEL. מפרט : מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX - זמין במלאי ₪1008 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-UD3L ₪520 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD5450 1GB (UP TO 2.8GB) DDR2 HDMI - RETAIL ₪392 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] THERMALTAKE SOPRANO RS 101 ( BLACK+WINDOW) VG7000BWS w/o PSU ₪283 ספק כוח: [..] THER…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by shabak,

בוקר טוב, גיליתי את המחשב שבנושא הלילה. המפרט שלו והביקורות שמצאתי (בעיקר מאתרים אוסטרליים והודיים), נראים די מבטיחים. נראה שיש לו גם אחלה עיצוב שלא נתקלתי בדגמים אחרים של Lenovo. קצת יותר אטרקטיבי מה thinkpad, לטעמי לפחות. ביקורת אוסטרלית + מפרט: http://www.pcworld.idg.com.au/review/notebooks/lenovo/ideapad_y430/257409#cb הבעיה שבארץ מצאתי שהוא משווק רק ע"י 2 חנויות (נראה לי חשוד קצת), עם מפרטים שונים בכל אחת. להלן: http://www.thinkpadworld.co.il/pl_product~3231U~11~0.htm http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTITY4301&Cat2Cat1ID=34&Cat2ID=76&aff=Zap〈=HE מישהו אולי מכיר ויודע למה לא משווק בצורה רחבה יותר בארץ, ואם יש סיכוי שזה יקרה בעתיד הקרוב? ראיתי ש…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  19. Started by AmosC,

שלום הייתי שמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: מעבד - Pentium D930 לוח אם - Intel-rdio sprint 945 (לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דבר על לוח של אינטל בעל שם כזה או דומה - מישהו מבין למה הכוונה?) זיכרון - DDR2 512MB 667 (כנראה של קינגסטון; 50$ תוספת לעוד 512). דיסק - 80GB SATA2 8MB 7200 כרטיס מסך - PCI-EX ATI X600PRO 256MB DVI (נראה לי שהייתי מעדיף 6600 רגיל על זה) צורב DVD - LG מארז - Compucase 6A19 מקלדת מולטימדיה ועכבר אופטי של מיקרוסופט כונן 1.44 אחריות 3 שנים סה"כ 4240 ש"ח תוספת לכרטיס מודם-פקס (לקבלת פקסים, אם לא אעביר את הישן) בערך 60 ש"ח המחשב צריך לשמש כמחשב ביתי - בעיקר אינטרנט, משחקים של הילדים (כרגע לא כבדים מדי - ייתכן ובעוד שנה-שנתיים יהיה צורך לשדרג את כרטיס המסך…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  20. היי, הגיע הזמן להחליף את המחשב פנטיום 3 800MHZ... חרשתי את הפורום הזה אחרי כל הרכיבים, ובתקווה שקיבצתי מפרט בסדר (בשביל זה אני שואל, כדי לקבל תגובות והערות). הדבר היחידי שיש לי זה מעבד E6600 - Intel DC כמה הערות - 1. לא מתכנן לעשות OC בכלל, 2. לא למשחקים בכלל, פוטושופ בעיקר והרבה עבודה עם תמונות דיגיטליות. 3. המחירים הם פחות או יותר מה שראיתי באתרים (תקנו אם אתם יודעים על מחירים שונים מאד) 4. המפרט כולל מסך, מקלדת, עכבר... רק לא מעבד. למפרט - 1. לוח אם - Gigabyte GA-965G-DS3 (כרטיס מסך על הלוח), התלבטתי אם לקחת אינטל DG965WHMKR שעולה כ-150 ש"ח פחות, אבל הרבה פחות זמין בחנויות. מחיר כ-880 ש"ח 2. מעבד - E6600 (יש לי) 3. זיכרון - 2GB מסוג G.Skill 2GB Kit DDR2…

• 6 תגובות
    • 780 צפיות
  21. שלום, אני מחפש שני מפרטים למחשב מינימלי שצריך להריץ ווינדוס XP ,אופיס ושיהיה אפשר לגלוש איתו באנטרנט. מפרט אחד של מחשב נייח שכולל מסך LCD, כונן DVD, מקלדת ועכבר. מפרט שני מחשב נייד . אני מחפש מחשב מאוד פשוט שיוכל לבצע רק את הדברים האלו שביקשתי לא יותר מזה. התקציב הוא 2500-3000 וולא חייבים לממש את כולו אם אין צורך תודה מראש

• 9 תגובות
    • 780 צפיות
  22. לא מצאתי באף מקום, למה? אני מתכוון לסוללה אוניברסלית מקורית. אם אין סוללה אוניברסלית, האם יש סוללה חלופית המתאימה לנייד שברשותי? היש סיכון בשימוש בסוללה לא אוניברסלית? אני מיואש, זקוק לסוללה בדחיפות ומחפש בנרות כבר מזה שבועיים ! תודה. נ.ב - עדיפות לסוללה 9 תאים אך אם אין ברירה, 6 תאים יהיה גם טוב.[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:09:20 16 צפיות ואף לא תגובה אחת..אף אחד לא יודע?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by shashkavil,

אהלן מחפש מחשב נייד עבור משחק World Of Warcraft בעד- 4000 ש"ח. חשיבות: מסך גדול (לפחות ''15.6. מעבד, כרטיס מסך וזכרון מספקים להרצת המשחק. לא חשוב: עיצוב משקל תודה טל

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by foxil,

דבר ראשון לפני שאני מפרסם את השאלה, אני מצטער אם נכנסתי לקטוריגיית פורום לא נכונה, כי אני לא רואה איזה נושא לשאלה מתאים לקטרוגיית פורומים אחרים. ואני כבר מאוד קרוב לקניית מחשב, אבל חשבתי משהו שאם כדאי לי לחכות עם זה. וחשבתי על שתי דברים שעלה לי בראש, דבר אחד שעלה לי שדצמבר הקרוב יהיה סוף השנה וייתכן תיהיה מבצעים הטובים מאוד לסוף השנה? ודבר שני חשבתי לחכות קניית מחשב חודשיים - שלושה חודשים יהיה מוצרים משופרים עם מחירים טובים. מה המלצתכם? התקציב שלי 3000 או יותר לא כלל עכבר, מקלדת, רמקולים וצג. בוחר ב-NVIDIA תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים, תכני HD, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ADOBE MASTER COLLECTION, מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים