עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dogday,

אני לא הולך לעשות אוברקלוק רציני רק לראות לכמה אני יגיע. amd: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 560 1 560 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3 (n-force2)sb,lan,USB2.0 480 1 480 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingston 590 1 590 כרטיסי מסך? Sapphir (ATI) Price Units Total RADEON 9800 TV,DVI 128MB 1670 1 1670 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 480 1 480 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac 1.44 50 1 50 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? DVD Price Units Total Toshiba X16 200 1 200 מארזים? Price Units Total ATX MIDI 400W usb,p.stab.,black&silver 2…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  2. Started by TARON,

אני צריך מפרט ב 4 אלף שקל מהאתר KSP WWW.KSP.CO.IL רק מהאתר !!!לא משום אתר אחר חברים!!! ואני צריך תמקלדת הפשוטה שהם נותנים לא צריך יותר ומארז רגיל לא משנה היופי וכל זה ומסך המסך חייב להיות ה 786PFs של MAG והוא מסך CRT לא LCD וזהו המפרט למשחקים לא חייב להריץ כל משחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שמשחקים כמו כאל אוף דוטי ו F.E.A.R יעבדו חלק תודה מקווה למפרט מהר אני צריך לקנות אותו היום בערב תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  3. אז ככה.. המחשב המדובר הוא: Intel Pentium 4 3.2Ghz PGA 478 לוח של אביט שתומך AGP 1G זיכרון של קינגסטון... 9600XT (שהמשחקים כבר מקרטעים רצח עליו..) אז מה שחשבתי זה להחליף לוח שיתמוך pci-e כדי שיהיה אפשר להכניס את ה7900GT שחשבתי עליו לשידרוג.. (אל תשכחו שיש למעבד תושבת 478).. כ. מסך כמובן... חשבתי על ה7900GT.. והספק שלי מספיק חזק בשבילו כבר בדקתי... מראש תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  4. אם מישהו יודע מאיפה באירופה אפשר להזמין את המחשב בבקשה תגידו בגלל שאני מחפש כבר בכל מקום אפשרי ואני לא יודע מאיפה הכי בטוח לקנות. תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by ofirs44,

שלום לכולם. החלטתי לקנות את הנייד DELL Studio 1555 לתכנות ב-VS אינטרנט וקצת משחקים. בקישור - http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1555-p86-ati.htm נותנים 3 שנים אחריות. האם הם היבואנים המורשים (דל ישראל)? מה כוללת האחריות(עבודה, חלקים)? מסיונכם, איך האחריות שלהם(אמינים, יעילים, מהירים)? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  6. התקציב כמו שאמרתי הוא 4000 שקלאפשר לעבור אבל לא יותר מידי... הזמן סוללה פחות חשוב יותר חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל המטרה של המחשב היא עבודה משרדית חשוב שיהיה כרטיס רשת חוטי ואלחוטי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  7. היי, מתלבט אם כדאי להשקיע במחשב מחנות עם אחריות או ללכת על מחשב מבוסס Q6600 ישן, משומש וזול. נניח שהעלות היא מחצית, האם ההפרש בביצועים בלבד מצדיק את הפער? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ועוד לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? היעד הוא מינימליזם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה > 2D 3D לפרינט ורינדור בתוכנות cs6 photoshop>בינוני-כבד illustrator>בינוני indesign>בינוני autocad>כבד revit>כבד rhino>קל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  8. Started by maor-a-,

ת'אמת אני לא מבין כל כך בניידים (בכלל לא) אשמח אם תעזרו לי להרכיב מחשב נייד בסכום של 5000+- השימושים של המחשב יהיו עבודות (סטודנטים) אינטרנט ומשחקים אשמח אם המחשב יורכב לי מ KSP ...(אבל אפשרי גם מחנויות אחרות...) תודה!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by stojakovic,

דבר ראשון עד כמה כרטיס מסך משמעותי למערכת כזו, אם בכלל.. אני יודע שהרצת סרטים ברוב התוכנות לוקחת את כח העיבוד מהמעבד אבל מערכת כזו שמחוברת לטלוויזיה 1080P באמת מסתדרת ללא כח עיבוד נוסף? וזה מוביל אותי לשאלה הבאה- האידיאל הוא לחבר את המערכת בכבל HDMI... (זה נכון בכלל?!) אם כן, עד כמה האוטפוט איכותי מהלוח אם המסכן הזה?! (או שזה בכלל לא קשור ואני יוצא דביל...) בהנחה שכרטיס מסך לא משמעותי, עד כמה המעבד משמעותי? בעוד שהמעבדים הולכים ומתפתחים סטנדרט הHD נשאר כמו שהוא. אם מעבד ישן וזול יכול לקודד סרטי HD בצורה טובה, משתלם בכלל להכניס טכנולוגיה חדשה למערכות כאלו? ושאלה אחרונה ולאו דווקא מדעית אלא יותר אישית- חוץ מהרצת סרטים כמובן איזה עוד שימושים ריאליים ניתן לעשות עם מערכת HTPC …

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  10. שלום אני צריך מפרט לעבודה משרדית(אופיס וקצת אינטרנט) ב-2500 ש"ח. אני מבקש לא לעבור את ה-2500 ש"ח, ואם אפשר אפילו לרדת ממנו ל-2000 ש"ח. החלקים שאני צריך הם: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך - מצידי שהוא יהיה משולב על לוח האם אם זה יוצא יותר זול דיסק קשיח מארז בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  11. היי חברה אני הולך לקנות בקרוב Gaming laptop והתקציב שלי הוא נע בין 5-6 ואפילו קצת קרוב ל7 אלף ומצאתי לפטופ משתלם מאוד במחיר זול אבל אני רוצה לבדוק עוד אפשרויות לפני שאני מחליט סופית אז השאלה שלי היא כזאת: האם אתם מכירים לפטופ עם מפרט כזה במחיר משתלם ויחסית זול חדש מהחנות? the specs is down below: cpu i7-i5 gpu gtx 1070+ or rtx 2060 16ram 1tb hdd 256-512gb ssd

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  12. היי, אני רוצה לקנות מחשב PC שישמש לאינטרנט וסרטים בלבד, איני צריך מסך אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה (26 אינצ'), יש לטלויזיה חיבור HDMI,VGA. אשמח להמלצות על מחשב בתקציב שלא יחרוג מ1500 ש"ח. חשוב לי מאוד שהוא יצליח להקרין סרטים על הטלויזיה ללא בעיות. מצאתי מחשב שאולי עונה על הדרישות שלי אבל אני לא בטוח שאני מבין מסיק אשמח לחוות דעת: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=core-i3-2100-1&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=107&aff=Zap〈=he תודה.

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  13. מחפש נייד לעבודה משרדית, בעיקר תוכנות בקרה, אופיס וגרפיקה דו ממדית. אין חשיבות ליכולת המשחקים. המחשב צריך להיות קל (עד 2.5kg) עם אחריות בנלאומית. רצוי מאוד יציאה טורית אבל כמובן כל הכניסות המודרניות. חשבתי על מחשב DELL Latitude D531 מה דעתכם? האם מכירים אופציות מקבילות מחברות אחרות (HP, LENOVO, Toshiba)? מה המעבד המקביל של אינטל שווה ערך למעבד זה והאם יש הגיון לבחור דוקא אינטל ולא AMD (הסטיקי בנושא מעבדי ניידים מעודכן ללפני שנה ללא התייחסות ל-AMD)?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  14. העדפות 1.צשחקים כבדים, 2.סרטים, מדיה סנטר ספק 550w huntkey מעבד intel cord i5 750 לוח אם intel dp55wb ddr3 זיכרון 2G DDR3 1333 דיסק קשיח 500G HITACHI צורב דיוידי אל גי כרטיס מסך gigbit ati hd4850 512DDR3 סט אלחוטי לייזר מארז enlight קטן הכל 3400 משמש לסרטים , משחקים כבדים GTA VI ובהמשך גם יהיה למדיה סנטר כמה אפשר להוזיל ולמה לא להתחדש בדור החדש ולרדת בדגמים? בבקששה מפרט שיענה לבקשותיי מבוסס אינטל רציתי את דעתכם לפני שאני מאשר להרכיב לי אותו תודה אלירן

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  15. המחשב הוא לאחותי - אין שום דבר מיוחד שהיא צריכה.. סך הכול שיהיו את הדברים הבסיסים כמו - צורב, אינטרנט אלחוטי, דיוידי, בלה בלה בלה... קיצר אתם יודעים כבר... שלא יהיה בלוק גם. מסך סביבות ה 14-15 אינץ' ומחיר סביבות ה 3.5-4 מקסימום... בינתיים מצאתי שניים נורמאליים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598110 - האל ג'י E500 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592312 האל ג'י R405 אשמח לעזרה. בתודה מראש, אבי.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  16. אני מעוניין לקנות מחשב שלרוב אני סתם גולש באנטרנט אייסיקיו ומוריד... לפעמים משחק, הייתי מעוניין בהצעות למפרט בעלות של 5000 שקל שיכלול צורב dvd ואו 80 או 120 ג'יגה בייט מקום. אחת ההתלבטויות בהרכבת המפרט היא האם לשים ג'יגה זכרון או 2. עוד דבר הוא שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בשנתיים שלוש הבאות.. בגלל זה ההתלבטות עם הזכרון בנתיים זה המפרט שלי: כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,093.09 ש"ח Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAIL…

• 10 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by redead,

המפרט לא אמור בכלל לשמש למשחקים אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה מבוסס על מעבד אינטל קונרו החדש כי אני רוצה שיהיה מחשב חזק שיפעיל הרבה תוכנות בבת אחת סרטים שירים וכו'.. תודה..

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מפרט למחשב כמה שיותר זול. זה מחשב רביעי בבית שישמש תלמיד בית ספר רק ל-office ואינטרנט (בלי משחקים וכלום). עד עכשיו היה לו פנטיום 2 והכל היה בסדר. אני לא צריך מסך וציוד היקפי. אשמח לקבל מפרטים מוצעים במחירים המינימאלים (אבל עדיין שיהיה מחשב נורמלי) תודה,

19. Started by Real,

אני קונה מחשב ויש תקציב של 6500 אפשר לחרוג לא יותר מידי מחשב למשחקים כבדים גם.. (אל תשימו לי 20 מפרטים אז אני מתלבט .. אני צריך אחד ששוה לי לקנות) תודה מראש (ואם אפשר מאיזה אתר בניתם את זה שאני יוכל לקנות משם)

• 14 תגובות
    • 746 צפיות
  20. אני צריך מחשב שיריץ משחקים בינונים מינוס בעיקר למוזיקה ואינטרנט

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  21. המפרט הוצע לי ע"י חנות אמינה ליד הבית שלי, אשמח לחוות דעת אם המחיר מוגזם , המפרט מספיק או לא מספיק אציין כי המחשב מיועד לגיימינג ממוצע של דיאבלו3 גיטיאי החדש ומקס פיין3, והתקציב שלי זה בערך טווח המחיר הזה. לוח אם : intel Eb Lake uATX DDR3 intel core i-5-3550 3.30 6M LGA1155 זיכרון: 2X4GB DDR3 1333 CL9 kingstone דיסק קשיח: 500GB 64MB SAT3 כרטיס מסך: GTX 550TI 1024 DDR5 צורב DVD מארז ANTEC 500w Three Hundred ומערכת הפעלה אבל לא מקורית שתותקן לי על המחשב בעת הקניה. סהכ מחיר: 3300 שח תודה!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  22. http://www.dailytech.com/AMD+Puma+Mobile+Platform+Details+Unveiled/article7340.htm 3 חידושים נחמדים א. תמיכה בPCIe 2.0 ב. HyperTransport 3.0 (ואם לא צריך אותו, הוא יכבה עצמו אוטו') ג. אפשרות לשנות voltage לכל ליבה (ליבה א' תצרוך Xvoltage וליבה ב' Yvoltage או שבכלל ליבה אחת תכבה עצמה .. ) הליבה תצא במהלך 2008 ד"א פתחתי את התרד' פה, כי הוא לא נראה לי קשור לפורום ניידים (ששייך למפרטים...)

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. מארז ANTEC שוכב 380W NSK2480 לוח ג'יגהבייט GA-EG41MF-S2H מעבד אינטל 2.6GH 2MB PENTIUM D.CORE E5300 מאוורר למעבד FREEZER 7 PRO AR 775HEAT-PIPE זכרון CEON 2GB DDR2 800MHZ דיסק קשיח פנימי 320GB SATA2 Western Digital מאיץ גרפי INTEL X4500 OB ב-1750ש"ח

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  24. Started by dddani123,

intel c2d e6300 1.86ghz 1066 mhz 1024 ddr2 667mhz geforce 7300 upto 512mb 250 sata2 16mb 7200rpm lg dual layer *18 dvd samsung lcd 20" dvi 8ms את הלוח אם שכחתי אבל זה היה משהו של asus מה אתם אומרים? במחשב לא מתוכנן או.סי והוא בעיקר לעבודה כללית למשחקים.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  25. היי השימושים שלי הם אינטרנט (יו טיוב, פורומים והדברים הרגילים), סרטים (גם HD), פוטושופ, שיריץ משחקים לא כבדים ממש כמו ניד פור ספיד ו-GTA 4, שאני אחבר אליו ממיר של הוט איכשהו. אני מתכוון לקנות את המסך של דל 24״ שראיתי שממליצים פה הרבה. בעקרון אני רוצה מקלדת ועכבר חדשים (אלחוטיים), לא יודע אם להכניס לתקציב או לא.. תנו המלצה גם לזה. חנות מתל אביב, ראשון והסביבה שאני אוכל להגיע לשם. מקווה שלא שכחתי משהו. תודה!

• 2 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים