עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה, בעיקרון אני לא קניתי מחשב בערך ב6-7 שנים האחרונות, מפאת כסף וכו' החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש, ובעזרה של חבר בנינו מפרט באתר skypc.co.il ורציתי לקבל דעה לגבי עכשיו לפני כן אני אדגיש, מפרט למטרות גיימינג, והמטרה הכללית היא ששוב יחזיק כמה שנים טובות, לא אומר שיריץ הכל כמו מלך , אבל שאני לא אצטרך לקנות שוב בקרוב, מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪910 לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪581 כונן קשיח Westren Digital WD5000AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB ₪273 זיכרון OCZ DDR3 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 7-7-7-16 Value ₪499 כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ₪1058 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪118 מארז כולל ספק CoolerMaster CM 690 500W ₪581 קרור למעבד C…

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  3. היי, אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט מחשב לצורך עבודה יומיומית (אינטרנט, אופיס, סרטים HD + חיבור לטלויזיה), שימוש בתכנות פיתוח תכנה והרצת מכונה וירטואלית או שניים (לצרכים אישיים - לא מכונה שתזלול זיכרון או CPU) - יש להדגיש כי זה לא מחשב לפרנסה. בנוסף המחשב לא מיועד לגיימינג, כך שאין צורך להשקיע בכרטיס מסך מטורף (אך בכל זאת ארצה לחבר אותו לטלויזיה). *אני מעדיף את המפרט מבוסס אינטל. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לנצל את כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח במידת הצורך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? -למעלה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  4. אהלן. מצאתי פה בבייג'ינג חנות אלקטרוניקה שנראית כאילו היא מוכרת מותגים מקוריים. רשמתי שניים מהמפרטים שיש שם: Asus X42J Series, i5-460, ATI HD5470, 2GB RAM, 320GB HDD, 14" Monitor בלי מערכת הפעלה עולה סביבות ה1900 שקל. אותו מחשב עם I3 ווינדואוס 7 עולה 1850 שקל. עוד מחשב: Lenovo I3-380, 2GB RAM, GeForce, 14" Monitor, 500GB HD עם וינדואוס 7 עולה כמעט 2200 שקל. אני יודע שהמידע לא מלא אבל זה מה שהצלחתי להוציא מהם. אתם חושבים שזה נראה משתלם עוד שעדיף כבר לקנות בארץ וזהו? כמה עולה בארץ לשדרג זיכרון בעוד 2GB? האם יכולה להיות בעיה עם קנייה של מחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין בעצמי? המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אני כן צריך להריץ עליו כמה תוכנות במקביל, כמו Visual Studio ו-V…

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. אהלן חבר'ס, מה העניינים ? יופי . עכשיו, יש לאמא שלי חברים אשר מעוניינים להחליף את המחשב שלהם - PII Celeron 400Mhz עם 196MB SDRAM. המחשב צריך לשמש להם לפחות לשנתיים ללא שדרוגים. התקציב כמו שאמרתי הינו עד4000 ש"ח - וזה ללא כרטיס מסך - יש להם R9200SE חדש שבהחלט מספק אותם. זה או לקחת מערכת סלרון D\סמפרון זולה ולהשקיע בציוד היקפי, או לקחת A64 2800 או P-4 2.8Ghz\3Ghz למולטיטאסטינג...ואפשרויות שדרוג נרחבות יותר בעתיד( בעיקר LGA775 ). המינימום זה צורב רגיל וכמובן לפחות 512MB. תודה רבה !

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  6. כשאני מנסה להדליק הוא לא מצליח להעלות את וינדויס וגם לא מסוגל לבצע אבחון ואתחול. מה עושים? הוא אומר שאין לו אפשרות לקבוע מהו הגורם לבעיה. האם יש לכם מושג מה העניין כאן? הנייד בן 5 יש טכנאי מומלץ ולא יקרן שיוכל לתקן ולהציל את המחשב?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX - זמין במלאי אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1033 לוח אם: GIGABYTE GA-P55M-UD2 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪626 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪510 כרטיס מסך: POWER COLOR HD4890 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1053 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ₪119 מארז: ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ₪297 ספק כוח: SEASONIC S12EP 550W - ACTIVE PFC - RETAIL אחריות: חמש שנים. מחיר: ₪453 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.12 500GB 16MB SATA2 NCQ - ST3500418AS – זמין במלאי אחריות: שלוש שנים. מחי…

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  8. מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1448 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤579 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤341 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 ¤308 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=C4G6400C5 כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce GTX 285 1024MB DDR3 PCIe ¤1999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-X28524 צורב LG GSA-GH22N X22 IDE DVD ¤137 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22NP מארז ללא ספק Antec Three Hundred ¤333 כ…

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by dovik,

להלן רשימת פריטים. מבקש לדעת את דעתכם המקצוענים, מה אפשר לשפר, לשדרג, להחליף? האם המחיר סביר? מוכן להוציא עד 4700 ₪ תודה מעבד אינטל :[/r][table][tr][td]Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Arctic Freezer Xtreme Rev.2[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte H77-D3H s1155 Core i3/i5/i7, Intel H77, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI[/td][/tr][/table]1זכרונות :[table][tr][td]G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz Ares Dual Channel CL9-9-9[/td][/tr][/table]1כרטיסי מסך :[table][tr][td]Zotac GTX660 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E[/td][/tr][/table]1דיסקים קשיחים :[table][tr][td]Western Digital Caviar B…

10. אהלן, קיבלתי את המשימה להרכיב מפרט לסבתא. התקציב לא מוגדר אבל כמובן עדיף כמה שפחות. חשבתי על המפרט הבא, מה דעתכם? מעבד Intel E5300 לוח אם - הלוח כולל כרטיס מסך מובנה עליו - Gigabyte GA-73PVM-S2H זכרונות Patriot 2X1gb DDRII 800mhz דיסק קשיח Seagate 500gb SATAII 16MB צורב DVD LG GH22NS X22 גוף קירור למעבד (מגיע Tray) Arctic Cooling Apline 7 Pro מארז Coolermaster Elite 341 ספק כוח Enermax Tomahawk 450W מסך Samsung 2033SW Plus 20' מקלדת + עכבר מייקרוסופט רגילים רמקולים Logitech X-210 סה"כ יוצא 2,894 ש"ח מKSP (פשוט כי היא החנות הכי קרובה אליה וגם נחשבת זולה) ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי הספק כוח (האם 300W לא יספיק?) והמסך (איך הוא?) אבל אשמח לשמוע הצעות לגבי שאר המפרט. לא …

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  11. קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  12. שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעיקר השימוש שלו יהיה בגלישה באינטרנט, סרטים, פה ושם משחקים(שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה סבירה יותר מ 800 על 600) צריך שמחשב יהיה שקט... יחסית למה שיהיה אפשר לארגן במסגרת התקציב. צריך: מעבד+קירור לוח זיכרון כ.מסך הארדיסק צורב מארז+ספק+מאוורר1 בפנים. איך המפרט הנ"ל: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 מחיר: ₪459 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler כמות: 1 מחיר: ₪29 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪255 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Mutsiff 6227-CA Black/RED PSU400W With 2 X SATA כמות: 1 מחי…

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by alias,

אני לא יודע איזה סוקט לקחת אז אני צריך 1 אחד 939 ואחד 754 התקציב הוא 4500 בלי מסך מקלדת ועכבר וצריך המלצה על מסך טוב 17 אינצ(crt)

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  14. Started by jack77,

המחשב שלי בן טיפה יותר מ5 שנים ובזמן האחרון הוא התחיל להיות איטי בצורה מוגזמת. השימושים שלו הם בעיקר לימודים גלישה יומיומית וסרטים. בתכלס חשבתי על האופציה של פשוט לקנות עוד 4GB זכרון ולקנות SSD ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה כדי לזרז את העניינים. ממש אין צורך לבזבז את כל התקציב ואפילו מומלץ להשתמש בכמה שפחות. המפרט שלו הוא: Q9300 2.5GHZ gigabyte ga-ep35-ds3 A-DATA 4(2x2)GB DDR2-800 CL4 BFG 8800GTS 512MB Corsair 550VX WD 2GB תודה.

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  15. שלום לכולם, אודה לכם אם תוכלי לסייע ולהמליץ לי על מחשב נייד חדש בתקציב המופיע בכותרת. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים. * גודל המסך: 15.6" מבריק (כם מט יכול לבוא בחשבון) * רזולוציית המסך: לפחות FHD 1920x1080. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * משקל רצוי: עד 2.5 ק"ג מקסימום, למרות שאוכל להתגמש על טיפה מעבר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך במיוחד: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: רצוי HDMI, VGA * Bluetooth: לא בטוח. למיטב ידיעתי, הרכיב יכול לגרום לפעיות תפקוד בזמן הפעלתו. נכון? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 0.5-1T. מעדיף HDD. * כונן אופטי: כן. DVDRW. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא. * האם נדרשת…

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  16. Started by BubbleBoy,

אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, תיכנות רגיל (visual, cpp, sql,java...) * גודל המסך? 15'-14' * משקל רצוי? עד 3ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI יהיה תוספת נחמדה אבל גם VGA יספיק! * בלוטות? חובה! * גודל מינימלי של כונן קשיח? גם 80GB יספיק! * צורב DVD? כן! * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא. העיקר בארץ! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? TOSHIBA, HP, DELL * אין צורך ב כ. מסך נפרד, יותר חשוב לי המעבד וכמות הזכרון!!! * חשוב לציין ש 4.5K הוא הסכום המקסימלי!!! מחיפוש שעשיתי בחניות בארץ, נעצרתי על TOSHIBA A-300 1MO שהוא בכללי עונה על כל הד…

18. Started by EviLeader,

11 השאלות: 1. התקציב הוא עד 5500 גג... אלה אם כן יש משהו ממש ממש משמעותי ששווה לי. 2.מטרות המחשב הוא לגיימר כבד. 3. ציוד הקפי: מקלדת ועכבר - לא אלחוטיים, מסך וזהו. בלי רמקולים. 4. לא ידוע לי על דבר ספיציפי שאני לא צריך... 5. כן, הכרטיס מסך אני מעדיף NVIDIA, כאילו לא של ATI. ומעבד של INTEL. 6. נושא העיצוב לא חשוב לי בכלל אבל הקירור כן ואני רוצה שהוא יהיה שקט ולא יעשה רעשים. 7. צריך הרכבת מחשב במעבדה. 8. מעבד 4 ליבות וזיכרון פנימי / מהיר RAM... 4 ג'יגה. 9. חשוב, אבל לא עד כדי כך... שיהיה שקט. 10. OC רק במידה והחנות עושה במסגרת האחריות, בכול מקרה, בשנתיים הקרובות אני לא מתכוון לעשות OC. 11. בכסף הזה אני מקווה שאוכל לשחק בכול משחק על ההגדרות הכי גבוהות. בשלב זה אני…

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  19. השרת ישמש כשרת לחדר מחשבים של עד 20 מחשבים ולמשימות בסיסיות. אני לא ממש מבין בשרתים, ולכן אין לי ממש מושג מה צריך ומה לא אז בבקשה רק אנשים שמבינים להגיב מכיוון שאני סומך פה עליכם לחלוטין. התקציב לשרת הוא בין 6K-8K שוב ללא מסך, ואם אין צורך בכול התקציב לא לזרוק סתם כסף. אשקול שרתים של חברות כמו IBM/HP וכ'ו אם אפשר הפניה לדגמים שיתאימו לי ולעלויות.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  20. ראשית אני רוצה לציין את המפרט שלי הנוכחי שלי, ולשאול אתכם האם באמת כדאי לי לקנות מחשב חדש או שמספיק רק להחליף איזה כרטיס מסך או משהו. אז ככה: מעבד - Q8200 2.33Ghz(4 CPU). ~2.3GHz זיכרון - 4G Ram כרטיס מסך - Geforce 9800 GT לא יודע כל כך איך לבדוק את הלוח אם, אם זה חשוב תסבירו לי איך ואני אבדוק. במידה וכן כדאי לקנות מחשב חדש הנה מה שאני מחפש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נסו לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כב…

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  21. Started by arkzai,

. מה התקציב המקסימלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל+ במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 8000 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גרפיקה, עריכת וידאו אפטר אפקטס, מעט תלת בסינמה 4d, גם משחקי מחשב אבל זה קריטי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור אפטר לעבודה ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא כל כך חשוב המשחקים אבל שיוכל להריץ משחקים חדשים גם באיכות נמוכה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  22. טוב אז די פירטתי מה שאני צריכה אין צורך בציוד היקפי בכלל, והמשחקים שאני צריכה שיעבדו בצורה טובה הם סטייל סימס... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  23. בטעות ערכתי את ההודעה הזו במקום לכתוב חדשה אני אקצר את ההודעה הקודמת כי היא הייתה ארוכה למשו יותר ישיר חבר שלי זקוק למחשב rendering power שיהיה מבוסס על שני מעבדי xeon אני לא מבין בלוחות אם מהסוג הזה יש לו כבר ספק כוח 650 וכרטיס מסך GTX8800 שאותם הוא לא מחליף כרגע ויהיו לו במחשב החדש אז הוא צריך: לוח אם 2 מעבדי XEON לפחות 12 ג'יגה זיכרון עד 2TB של אחסון התוכנות שהוא עובד איתם 3dsmax,vray,xsi,photoshop,premier לא יתבצע אוברקלוק וצריך שהמחשב יהיה קר ויציב ככל שניתן גם אם ירעיש. אין צורך ב RAID התקציב הוא עד 9000 שקלים תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by spider272,

http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  25. אני מתלבט בין שני מחשבים ניידים לשימוש כללי וקצת גיימינג, אשר יצאו מדי פעם מהבית. לכן גודל המסך הרצוי הוא 15 אינץ'. התקציב שלי הוא עד 5,000 ש"ח, אבל עדיף קצת פחות. מועמד אחד הוא: http://www.grafpc.co.il/sg_product~5741GI5~2~0.htm לאחר שדרוג ל-3 שנות אחריות, מחירו 4,200 ש"ח. המועמד השני עם מפרט כמעט זהה הוא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3410&products_id=31077 הסיבה שאני נוטה לדל הם שהם יצרן מוכר יותר, עם נותן שירות גדול יותר בארץ, אבל האם לדעתכם יש סיבה להשקיע ב-Dell עוד 400 ש"ח? איך אמורים להיות המחשבים של אייסר? אני התנסתי עם מחשב אחד שלהם, והארגונומיה שלו הייתה לא כל כך טובה. מישהו התנסה בקבלת שירות מטלדור היבואן של אייסר?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.