עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by daphne_n,

מה אתם חושבים שווה קנייה או לא? לוח אם דגם GIGABYTE GA-8I945PG 945P מהירות FSB: 1066 MHz כרטיס קול משולב: 8 ערוצים DOLBY DIGITAL 7.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת 2 S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 יציאת PCI Express: 2 יציאת USB 2.0: 8 סה''כ S\PDIF לחיבור מ.קולנוע ביתי 5.1 תמיכה ב Hyper-Threading תמיכה ב-Dual channel DDR2 תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE דיסק קשיח יצרן: WESTERN DIGITAL \ MAXTOR טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח אחסון: 250GB מהירות: 7200RPM זיכרון מטמון 16MB cache אחריות: 3 שנים מעבד סוג מעבד: Intel Pentium D דגם מעבד: 930 Dual Core מהירות מעבד: 3.4GHz מה…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  2. שלום, דרוש מחשב, עדיף לפטופ (כמובן בשביל ניידות) לעבודה של מעצב מוצר לתוכנות 3DMAX, SOLID WORKS ועוד. דרישות לפי האתרים של התוכנ ות : intel pentium 4, 1gb ram, open gl, dvd drive מסך 17 אינץ' כמובן שגם כרטיס מסך חזק לתלת מימד ורינדורים בזמן אמת. אשמח לשמוע הצעות מהמומחים. (עד עכשיו היה לי presario 700, ממש ישן, הזיכרון לא מספיק לכלום, המסך כבר לא מראה צבעים טוב, ה-cd לא עובד והוא לא סוחב 3dmax.)

3. Started by gil_sh,

שלום, יש לי כיום את המפרט הבא: לוח אם של MSI 865PE זיכרון 4GB ב-4 סלוטים(סטיקים, חריצים, אני לא בדיוק יודע איך קוראים לזה). מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3GHZ סדרה 530 2 דיסקים קשיחים, 1 IDE, 1 SATA 1 DVD 1 צורב DVD כרטיס טלוויזיה TV anywhere PLUS(מחובר אליו ממיר כבלים). 3 מאווררים מחוברים ללוח חוץ מהמאוורר למעבד ספק של סיסוניק 520W כרטיס מסך fx 5200 128t מערכת הפעלה xp pro service pack 3 המחשב בעקרון לשימושו של ילד בן 11 למשחקי רשת אופיס ואינטרנט. עלה בדעתי להחליף את כרטיס המסך לדגם SAPPHIRE RADEON HD 3650 512MB במחיר של 300 שקלים האם ההבדל בין ביצועי כרטיסי המסך שווה את המחיר. בנוסף חשבתי לשפר את קירור המעבד (פרסקוט) ל-katana3 או פריזר 7 או 13. אודה להמלצותיכם. גיל.

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  4. השימוש במחשב יהיה בעיקר לגלישה ועבודה משרדית, אך יתכנו גם משחקים קלים /בינוניים. אין צורך בכרטיס מסך חזק מדי. רזולוציית המסך אינה קריטית, כמו כן הגודל לא משמעותי, רק שלא יהיה קטן מדי. (כלמור, נטבוק לא ממש רצוי כאן). מכיוון שתגובתיות המחשב חשובה מאוד, אעדיף SSD. (הייתי מוסיף לבד, אך הבנתי שזה יבטל את האחריות). כמו כן אשמח למחשב עם איכות בנייה טובה (שלא יתפרק לי ביד אחרי כמה שנים). זמן סוללה גם הוא לא בראש הרשימה, המחשב רוב הזמן יהיה בבית מחובר למקור חשמל. ניתן לחרוג עד כ 2.5K במידת הצורך. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה לקנות מחשב למשחקים שיספיק לי ל3 שנים שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וירוץ חלק ויהיה שקט. בעיקרון אני בעיקר משחק משחקי רשת כמו LOL,WOW ועוד משחקים כמו AC GTA . עכשיו ראיתי אנשים שמבקשים מפרטים בין 4-6K ובעיקר השוני שהציעו זה בכרטיס מסך. האם מחשב ב 4K יספיק לי לזמן שאני רוצה?(מקסימום שדרוג של כרטיס עוד שנתיים וימשיך לשמש אותי בצורה טובה) בין הדברים חשבתי על 250GB SSD של SAMSUNG EVO (אני יודע שהוא יקר אבל אולי לא יכלול בתקציב), שבלוח יהיה אפשרות של 4 סלוטים ושיהיה אפשרי לחבר עד 32GB, יש לי HD כבר במחשב הנוכחי שאני מתכוון להעביר אז לא צריך. אני רוצה 2 סלוטים של ראם של 16 GB DUAL, חושב על ספק כוח 650W 80+(אני לא מבין מה זה אומר BRONZE SILVER GOLD נשמח להסבר …

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by amika1,

האם אפשר דרך הפורום להפנות את מי שמעוניין במפרט מסויים למישהו אמין ומומחה לבניית מחשב לפי מפרט וכמובן תמורת תשלום. אודה לחברי הפורום על אינפורמציה בנושא. עמי

• 3 תגובות
    • 858 צפיות
  7. שלום אנשים, קניתי סוף כל סוף את המחשב HP ProBook 4330s שהתייעצתי עליו פה לפני כמה ימים דבר ראשון תודה רבה לכל מי שעזר ולChevy במיוחד על הסיוע... אך יש לי עוד שאלה אחת אחרונה לאחר הקנייה המחשב הגיע ללא ווינדוס - זאת לא בעיה, יש לי דיסק התקנה של Win 32bit וגם 64bit המחשב הגיע עם 4GB Ram - אני יודע שזה יותר העדפה אישית... אך עדיף להתקין WIN32BIT להישאר עם ה4GB או לשדרג ל8GB ולהתקין את ה64BIT (אני יודע שזאת שאלה קצת דפוקה.. אבל אודה למי שיוכל להביע את דעתו) תודה רבה על הכל.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. הי, לסטודנט שאוהב לשחק מידי פעם מסך 15 תקציב 5K-6K (אפשר גם יותר במקרה שזה ישפר ביצועים משמעותית) אני מנהל הIT חברה של אבא שלו וההבנה שלי בניידים לא מדהימה ... תודה לעונים המהירים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימלי? 5000 רק אם יש סיבה מוצדקת לעבור ת4500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. photoshop cs4, pinnacle studio 14. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא מתוכנן, יש סיכוי ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. מסך 19". רמקולים לא הכי פשוטים, מקלדת ועכבר איכותיים אם אפשר לא אלחוטיים 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין 5. במידה ואתם צ…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  10. ערב טוב, זקוק בבקשה ממכם למפרט למחשב בעיקר למשחקים, תוכנות, אינטרנט. אינני זקוק לציוד הקפי זקוק אבל למסך (איכותי עד כמה שניתן) אין לי העדפה בין AMD ל INTEL והסכום הוא עד 4500 ש"ח ללא חריגות! לא חייב להרכיב את המחשב. תודה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. טוב אז ככה, עקב מוות קליני של המחשב הקודם שלי אני רוצה לקנות מחשב חדש, מפרט שיתאים לכל המשחקים החדשים שיש היום( call of duty modern warfare החדש וכו .. ), לא רק למשחקים הטובים שיש היום אלה גם למשחקים שיצאו בכמה שנים הקרובות, זאת אומרת לא אומרת שיהיה בדיוק טוב למשחקים שיש היום אלה גם לעתיד. מבחינת תקציב לא קבעתי לי משהו ספציפי, אבל דיי נמוך ועדיף כמה שפחות. מסך, מקלדת, עכבר , רמקולים, אוזניות - הכל יש לי, כל הציוד ההיקפי. מבחינת מפרט אני לא רואה סיבה לקנות דברים שכבר יש לי ככה שמה שיש לי זה כרטיס קול דיי טוב לא זוכר את הדגם והחברה. כרטיס טלויזיה בלי קשר יש לי גם ויורכב על המחשב החדש כרטיס של pinnacle צורב LG 52X32X52 כרטיס רשת כל אלה יש לי ככה שאני לא רואה סיבה לקנות למשל…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  12. המחשב מיועד לסטודנטית אז הדגש הוא על שימוש משרדי. אין הרבה מקום אז דרוש מסך LCD 17 ומקלדת ועכבר אלחוטיים. אם אפשרי בתקציב הזה אז DUAL CORE וגם שיוכל להריץ ויסטה בעתיד ( 1G זיכרון? ). המגורים בחיפה אז החנות צריכה להיות משם בשביל שרות... לא מתוכנן OC. נ.ב. אם יש מארז קטן שאפשר לשים על מדף זה יהיה מצוין. תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  13. כמה אני יכול לקבל על מעבד amd phenom ii x4 955

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב, כאמור לעיל בתקציב של 3000 עד 3600 ש"ח. אין צורך במסך (יש לי מסך LCD ללא כניסת DVI). אין צורך במערכת הפעלה (יש לי WINDOWS 2000, ואני אשדרג ל VISTA כאשר ישוחרר). הדרישות: 1GB זיכרון (מריץ JAVA ו MAPLE שזוללים זיכרון) - כאן יש לי התלבטות האם כדאי להשקיע ב 667 MHZ, או שהתועלת תהיה שולית (האם כדאי 533 או 400?). מעבד של INTEL (נסיון רע מאד שהיה לי בעבר עם CYRIX). עדיף DUAL CORE, לא ברור לי אם ההפרש במחיר בין 805 ל 820 מצדיק את המחיר - אשמח להסבר. כרטיס מסך מובנה (נראה לי שעדיף INTEL 945G אבל אני פתוח להצעות). כרטיס קול מובנה. מארז שקט מתאים. צורב DVD של LG (ההתעקשות על LG כי יש לחבר, ואני יודע שהמכשיר הביתי מסתדר עם הצריבות שלו). דיסק קשיח SATA 2 - …

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF 3 וכל החדשים ושיריץ חלק על הכי גבוה ב-FULL HD. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by pradelon,

לחברי הפורום שלום אני מתלבט בין T61 לHP 6910 בעלי מפרט דיי דומה (למעט כרטיס מסך ומעבד 7300 לHP מול 7100 ללנובו) שפער המחיר הוא הוא כמה מאות שקלים לחובת הT61 נטיית ליבי היא ללנובו ידוע לי שאין הבדלים רציניים בין המחשבים (אותו דור,אותו קונספט שניהם סנטה רוזה) האם קיימים הבדלים רציניים באיכות הבנייה בין החברות (חוזק וטכנולוגיות הגנה שונות) ולגבי שירות העסקי של החברות? כמו כן האם מוסיפים 200 שקל לשדרוג קל של מעבד מ7100 ל7300 האם המחשבים מתאמים לHD צרכיי למחשב הם אינטרנט עבודה משרדית וסרטים(רצוי HD לא לחוץ) מה שהכי חשוב הוא חוזק פיזי של המחשב וניידות(ההבדל 200 גרם בין המחשבים לא משנה לי כל כך)

• 3 תגובות
    • 833 צפיות
  17. אני רוצה מחשב למטרת משחקים בעיקר משחקי רשת ואמרו לי שאני צריך הרבה ram בשביל זה עד 4000 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by saritsarit,

שלום רב, זקוקה לעזרה דחופה בבחירת מחשב נייד, שישמש לצורכי הוראה, עיבוד תמלילים, אחסון והשמעת קבצי מוסיקה וסרטוני וידאו. חשוב מאוד שיהיה קל משקל מכיוון שאאלץ לסחוב אותו יום יום (בנוסף לתווים, כלי נגינה ואביזרים אחרים....) יכול להיות מחשב ללא צורב שאחבר אליו צורב חיצוני, או מחשב עם צורב מובנה שמשקלו אינו גדול (עד 1.8ק"ג) חשוב שיהיה בו זיכרון של לפחות 500GB, שיהיה מהיר בשליפת/חיפוש הקבצים. גודל המסך אינו קריטי, שכן יש לי עוד מחשב בבית ובו אבצע עבודות ממושכות. תקציב: עד 4500 ש"ח חשבתי אולי לקחת את Samsung 350U2A-A01IL http://ksp.co.il/?uin=14004 האם הוא מספיק לצרכי? משהו יכול בבקשה להמליץ לי מה לבחור? הצילו...... שרית

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. שלום לכולם, המחשב הוא לחבר שלי. הרכבתי לו ת'מפרט הזה (כרטיס מסך יירכש בנפרד - GTX 260 216 processor ): * השקט חשוב כשיקול משני לא יותר. * לא מתוכנן OC. מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤908 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤473 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤339 ספק כוח: SeaSonic S12 Energy 550W A.PFC 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤531 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 כמות: 2 - מחיר: ¤117 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤394 כונן אופטי: LG GH2…

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  20. Started by Ngel,

1. כרטיס מסך. יש לי לפטופ עם כרטיס מסך של nvidia וכרטיס מסך מובנה של אינטל. בהגדרות בדרייבר של nvidia אני יכול לבחור תמיד להשתמש בכרטיס של nvidia, אבל כשאני משתמש במסך האלחוטי (widi) או דרך כבל hdmi אני מבין שבעצם הכרטיס המובנה עובד. יש דרך להבטיח פעולה של הכרטיס החזק בלבד? 2. מעבד. המעבד של אינטל בעל מהירות משתנה, ואני לא בוטח בהחלטות שלו, מאחר שאני לא משחק אלא מתכנת אבל רוצה שהכל ירוץ כמה שיותר מהר. יש אפשרות לקבוע לו מהירות גבוהה קבועה? כל מצבי החיסכון לא מעניינים אותי. 3. כונן קשיח. יש לי ssd, של סמסונג, גם עדכנתי לו frimware כי יצא עדכון. כשהמחשב עובד על סוללה אני רואה שמהירות העתקה יורדת, גם כאן יש החלטה של …

21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2900 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאיו, גיימינג בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, סוני וגאס, פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by gaizeror,

היי, התחלתי ללמוד מדעי המחשב והלפטופ שלי לא סוחב compile ו Build של אפליקציות בסיסיות. אשמח לקבל סיוע מכם בבחירת מחשב חדש. המפרט הנוכחי: X555U 4g ram, i5 gen6, 500gb sata HD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח למקרה וזה באמת משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח אפליקציות בסיסיות של מדמ"ח. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio 2015, Office, Chrome ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא …

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. שלום, קודם כל PIKA המלך! עכשיו... אני צריך מפרט חזק, מקורר, שקט ללא OC. צריך להריץ משחקים על המקסימום האפשרי. בנוסף רוצה מסך 22 או 24 אינץ' לפי מה שתמליצו שכדאי יותר (עדיפות להמלצה של pika007). תודה רבה מראש. (נ.ב: PIKA חולה עליך! תעשה לי מפרט!!!).

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  24. חשוב שהיה מחשב שקט לא מעוניין באובר קלוקינג המסך שיש לי LG w2261 VP תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  25. שלום לכולם! אני מחפשת לקנות מחשב נייד שיהיה מתאים לעבודה על תוכנות CAD \ גרפיות שונות ותוכנות עריכה כמו PHOTOSHOP. עשיתי קצת בירור בפורום הזה ובפורומים אחרים, אולם מכיוון שטרימינולוגיה קומפיוטרית לא מתקבעת אצלי במח אשמח אם מישהוא פשוט ימליץ לי על דגם ספציפי המותאם לעבודות מסוג אלו. התקציב הוא עד 6000 ש"ח עם שאיפה לפחות כמובן. מלבד זאת - האם כדאי ללכת על אופציית השדרוג, כלומר לקנות מחשב נייד בסיסי ולשדרג את חלקיו? תודה מראש CATRIDER

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.