ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
היי, בנתי מפרט, העניין שאני צריך לרדת לסביבות ה 5000, בתאכלס אני גם לא חושב שהוא צריך כזה חוזק, אבל זה מה שהוא ביקש. במה אפשר לחסוך? מעבד Intel Core i7-920 Tray ¤1419 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7920ay לוח אם Asus P6T SE ¤1158 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31304 כונן קשיח Westren Digital WD6401AALS 3.5" 640GB SATA2 32MB ¤386 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1240 זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 8-8-8-21 PI ¤591 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL8T-6GBPI כרטיס גרפי PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 512MB DDR5 PCIe ¤963 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28310 צורב Samsung …
-
- 9 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב שלרוב אני סתם גולש באנטרנט אייסיקיו ומוריד... לפעמים משחק, הייתי מעוניין בהצעות למפרט בעלות של 5000 שקל שיכלול צורב dvd ואו 80 או 120 ג'יגה בייט מקום. אחת ההתלבטויות בהרכבת המפרט היא האם לשים ג'יגה זכרון או 2. עוד דבר הוא שאני לא מתכוון לשדרג את המחשב בשנתיים שלוש הבאות.. בגלל זה ההתלבטות עם הזכרון בנתיים זה המפרט שלי: כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח ASUS M2N-E (nForce 570 Ultra) - ATX 700.00 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 1,093.09 ש"ח Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX - RETAIL…
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של בערך 6000 - ניתן לחרוג ב1000 ש"ח בערך במידת הצורך אני עוסק במחקר - אז עיקר השימוש (יומיומי) זה חישובים וסימולציות MATLAB, java וכו ז"א שהוא צריך להיות עם מעבד איכותי וזיכרון סביר - גרפיקה וסאונד זה נחמד אבל פחות חשוב יש לי מספר חנויות מוגבל שאני יכול לרכוש מהן (המחשב נקנה מהעבודה) - אם תרצו אוכל לפרט חשוב שלא יהיה כבד - כי אני הולך לקחת אותו איתי יום יום מן הסתם אני אקנה איתו גם ערכת עגינה. תודה אריאל
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום וברכה, אחרי שהתקנתי את ההווינדוס 7 מחדש אז יש לי בעיה מעצבנת מאוד. המחשב פתאום נכבה בלי ההודעת התראה של אחוזי סוללה נמוכים, דבר שהיה לי לפני ההתקנה מחדש של הווינודס. איך אני עושה ששוב תהיה לי הודעת אזהרה שהסוללה נמוכה? תודה
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המפרט לא אמור בכלל לשמש למשחקים אבל בכל זאת אני רוצה שיהיה מבוסס על מעבד אינטל קונרו החדש כי אני רוצה שיהיה מחשב חזק שיפעיל הרבה תוכנות בבת אחת סרטים שירים וכו'.. תודה..
-
- 12 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. הרדיסק 500GB, בכונן דיוידי, לפחות 4GB זכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החשב בעבודה שלי צריך נייד חדש, התקציב הוא לא פקטור. איך הנייד הנ"ל, האם הוא בנוי בצורה ומחומר איכותי? שמעתי בזמן האחרון על בעיות התחממות עם טושיבות, קיים? האחריות בארץ סבירה (לכיוון דל ו-hp) או קצת פחות? (לכיוון Acer)
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי השימושים שלי הם אינטרנט (יו טיוב, פורומים והדברים הרגילים), סרטים (גם HD), פוטושופ, שיריץ משחקים לא כבדים ממש כמו ניד פור ספיד ו-GTA 4, שאני אחבר אליו ממיר של הוט איכשהו. אני מתכוון לקנות את המסך של דל 24״ שראיתי שממליצים פה הרבה. בעקרון אני רוצה מקלדת ועכבר חדשים (אלחוטיים), לא יודע אם להכניס לתקציב או לא.. תנו המלצה גם לזה. חנות מתל אביב, ראשון והסביבה שאני אוכל להגיע לשם. מקווה שלא שכחתי משהו. תודה!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לכולם! הגיע הזמן שלי להחליף את המחשב הישן ואני צריך את עזרתכם הצריכים שלי הם בעיקר לגרפיקה ואולי איזה מחשק או שתיים לא משהו רציני פוטושופ פרמייר וכו.. אני צריך מחשב שיכול להפעיל ברמה טובה מאוד רינדורים וכאלה מבחינת תקציב אין לי תקציב כמה שיעלה יעלה כמובן אני לא רוצה להגזים ברמות חשוב לי מאוד שיהיה הרבה זיכרון ראם כוננים קישחים נראה לי אני ישים 2 של 500 ג'יגה זה המפרט שאני חושב לעשות מה אומרים? לוח אם: asrock 990fx extreme4 מעבד: amd phenome ll sixcore 1100t זכרון פיזי: 12 גיגה כל חברה ddr3 כרטיס מסך: gigabyte gts 450 1gb ddr5 זכרון: seagate 1t 7200rpm sata3 ספק: 550 מה צריך להוסיף? להחליף או לשנות? תודה
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שדרוג המחשב למטרת משחקים יש לי ציוד של רמקולים, מקלדת+עכבר, מסך 19, ספק 500W, דיסקים קשיחים של 20 ו-80 GB (יש בנוסף כונן קשיח חיצוני של 160GB ורשת לעוד מחשבים אז אני פחות לחוץ), צורב DVD, מעבד 2.4 GB וזיכרון פנימי: 1ג'יגה (2X512), כך שאני צריך תאימות בינו ללוח-אם. אני רוצה לשדרג את הלוח-אם ללוח חדש יותר של אינטל (הקודם מתקופת AGP) , כרטיס מסך (Nvidia 6600GT הקודם) לא חייב בהכרח של Nvidia. *הכי חשובה לי התאימות בין הרכיבים החדשים לישנים בדגש על הזיכרונות. *אני רוצה שכרטיס המסך יהיה חזק משמעותית מהקודם. *הלוח אם צריך להיות תואם למעבד שיש לי כרגע וגם עם אפשרויות הרחבה טובות לכפולי הליבה ולמרובעים. *התקציב לשני הרכיבים 1600-1800 ש"ח (אפשרות חריגות עד 2000 אם יש משהו טוב לפי ה…
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי נייד HP Pavilion DV6500 הדגם מדוייק הוא dv6515ej המפרט המלא שלו כאן יש לו כרגע 1 גיגה זיכרון, אני רוצה לשדרג ל-4 (ולהחליף את ה-1 הזה) אבל אין לי מושג איזה זיכרון יתאים לו... רצוי במחיר הכי זול שאפשר למצוא (כמובן שלא להתפשר יותר מידי על איכות )
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. התקציב המקסימאלי הינו 3000 ש"ח א)אבקש לנסות ולחסוך ולהשתדל להגיע עד ל2500. ב) ניתן לחרוג עד 3000. 2. השימוש העיקרי המחשב הינו לעריכת וידאו בתדירות גבוהה בתוכנת Avid. 3. יש צורך בציוד היקפי למחשב. 4. לא צריך לכלול מסך בתקציב. 5. שקט אינו קריטי. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. אין צורך בתוכנות נוספות. יש צורך בהרכבת המחשב. 8. עדיפות לרכישה באיזור רחובות. 9. אין חשיבות לאופק שדרוג המחשב. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מחשב נייד (2IN1 - מסך מגע) מומלץ ואיכותי ? אשמח להצעות בשלושת הטווחים הבאים עד 2000 עד 3000 עד 4000 האם מחשב נייד במחירים האלה מתאים לעבודה על תוכנות גרפיות כגון Premier, Unity, Unreal ועוד?? האם כדאי לקנות מעבד גרפי חיצוני? תודה מראש לכל המשיבים והממליצים
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות Thinkpad T480 ויש לי אפשרות לקנות אותו בסין באזור ה3000 שח, שזה הקתציב שלי ללפטופ ללימודים. הבעיה היחידה שאין על המחשב אחריות בינלאומית. בתקציב הזה סארץ אני אוכל לקנות גג את הE480. האם שווה את הסיכון? האם יש אפשרות דרך איי בי אם ישראל לבטח את המחשב מחול? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
[glow=red,2,300]היי אנשים אני חדש פה כפי שרואים וזה..[/glow] אז ככה, עוד שבוע יש לי יומולדת, יש לי מחשב 1 בבית ויש לי גם אח מעצבן, שלא נותן לי לחיות בשקט. אני יושב שעתיים הוא רוצה את המחשב.. (כנראה זה לא מעניין אותכם אז ניגש לשאלה) :-\ יש לי סכום של [shadow=green,left]2000[/shadow] שקל (כן אני יודע אבל אין לי יותר), ואני רוצה מחשב שיהיה נחמד למשחקים(כרטיס מסך טוב וזול שלא יתקע במשחקים כמו NFSU2 וכו') , גלישה באינטרנט וכל מה שכל בנאדם נורמלי צריך במחשב. בכסף הזה אני צריך רק מחשב, ז"א בלי ציוד היקפי כמו עכבר,מקלדת, מסך וכו'. המחשב הולך להיות ברשת עם המחשב השני, זה אומר שאני לא צריך הארדיסק ענק? מספיק 40 גיגה? במחשב הנוכחי יש 60. ואיפה כדאי לקנות את המחשב, אפשר למצו…
-
- 6 תגובות
- 739 צפיות
-
-
צהריים טובים, אחותי רכשה אתמול מחשב ultrabook של סמסונג מksp בעל דיסק קשיח ssd בנפח 128, והיום כשהדלקתי את המחשב ראיתי שיש לה רק 65.1 גי'גה פנויים מתוך 96.2 לא אמור להיות שם 128 גי'גה? ויש לציין שלא התקנו שום דבר חוץ מאופיס
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
התקציב הוא 2600 בבקשה לא לחרוג יותר מידי ואם ניתן להפחית במחיר זה יהיה מעולה המחשב הינו לשימוש ביתי לאנשים מבוגרים, פתיחת חלונות מרובה, צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט ההורים משתמשים בסקייפ לא מעט. אני צריך את כל הציוד הנלווה כגון עכבר+מקלדת+רמקולים+מסך כל מבוקשי הוא שהמחשב יהיה מהיר ככל הניתן לפי התקציב המחשב לא הולך לעבור שדרוגים עתידיים! אשמח לעזרה בהקדם תודה רבה לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
1. 3000 ש"ח כולל מסך. 2. שימושים: עבודה משרדית, תכני HD, עיצוב גרפי פשוט. א) word, gimp. ב) צפייה והקלטה תכני DVB-T - עדיפה איכות סאונד וצפי גבוהה (DVD) ג) גלישה באינטרנט 3. מסך עם רמקולים לפחות 22" 4. לא אזדקק למקלדת ועכבר בינתיים. 5. השקט אינו קריטי. 6. אין צורך במערכת הפעלה. אך חשבתי להתקין במקביל windows 7 וmythbuntu 7. אקנה כנראה ב-KSP. 8. אני מעדיף שיהיה לי כרטיס רשת אלחוטי בכל מקרה מותקן. תודה.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מחשב להורדות בתוכנות שיתוף, פוטושופ, premier או תוכנות לעריכת סרטים אחרות, וקצת משחקים חושב לעשות oc וחשוב מאוד שמחשב יהיה מאוד שקט זכרון G.Skill DDR2 2048MB 667Mhz CL5 - מחיר לפריט - 1,253.00 ¤ מעבד Intel Core 2 Duo E4300 Box מחיר לפריט - 960.00 ¤ כרטיס מסך ASUS EN7300GT SILENT 256MB מחיר לפריט - 525.00 ¤ לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר לפריט - 790.00 ¤ מארז Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tow Black/silv ספק כח Enermax Liberty 400W מחיר לפריט - 465.00 ¤ דיסק קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB מחיר לפריט - 305.00 ¤X2=610 סכום ביניים : 5,110.00 ¤
-
- 10 תגובות
- 739 צפיות
-
-
המחשב בעיקר לשימוש משחקים חדשים כבדים וצפייה בסרטים. ללא ציוד היקפי, המחשב יחובר ל2 מערכות קולנוע בסינכרון דרך רסיבר כך שלא צריך רמקולים או סט מקלדת ועכבר. כרטיס קול הכי פשוט שיש כי אחליף אותו בקודם שהוא יחסית חדש. המחשב יחובר למסך 22" WIDE 1680X1050 ולמסך טלוויזיה 32" HDREADY ברזולוציית 1350X700 בערך (יש אפשרות גם ל1920X1080 אם אני לא טועה). נקודות עניין - חשוב מסגרת המחיר עד 4000 ש"ח בלי חריגות ממש. חשוב כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ בהגדרות גבוהות. מומלץ ספק כוח 500W או 550W אם אפשרי. המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HD, למחשב בחיבור DVI, וחשוב שיהיה גם חיבור VGA (לדוגמא כרטיס מסך 240GT) רצוי דיסק קשיח סביבות ה500GB SATA אם לא יותר, יש דיסק קשיח חיצוני 1TB אבל לא SATA. …
-
- 8 תגובות
- 739 צפיות
-
-
בניתי מפרט ואני רוצה לשמוע מה דעתכם ואם כדאי לשנות משהו בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב מעבד: AMD ATHLON 64 3800X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - BOX לוח אם: ASUS M2V דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 160GB 8MB 7200 RPM SATA2 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 כ.מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1800GTO 256MB DDR3 DVI VIVO TV/O - RETAIL מארז: COOLERMASTER CENTURION 532 REV1.3 : RC-532-SKR1 + 380W CM PSU צורב: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. איטנרנט 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? הכל צריך 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? דיי חשוב 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 9. מאיזו חנות א…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
דרישות עיקריות : 1024 RAM לפחות 15 אינץ מעבד כפול ליבה עדיפות מהחנות logicpc.co.il חשבתי על זה: http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=9128 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2296&products_id=15221 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב נייח שישמש לגרפיקה - עבודה עם photoshop,illustrator,inDesign (כרגע חבילת C5). קיבלתי המלצה על מפרט: [table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪863[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪43[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]לוח אם[/td][/tr][/table][table][tr][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][/tr][/table][table][tr][td]…
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
בוקר טוב מעוניינת במחשב נייח לעבודה משרדית. הרכבתי את המפרט הבא ואשמח להערות. מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103146]Intel Core i5 10400 / 1200 Tray[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 752 [b]קירור למעבדים:[/b] [url=https://www.tms.co.il/bk008]be quiet! CPU Cooling Pure Rock Slim[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 107 [b]לוחות אם:[/b] [url=https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=103501]Gigabyte H410M S2H[/url] כמות: 1 - מחיר: ₪ 305 [b]זכרונות:[/b] [url=https://ww…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
- 1 follower
-