עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by o07,

אהלן, אני מבקש מפרט למחשב ביתי בלי ציוד היקפי במחיר של עד 3000 ש"ח. שימושים עיקריים: -גלישה באינטרנט - אימייל\חדשות\יוטיוב. -צפייה במצלמות(אבטחה) מרוחקות דרך האינטרנט. (אני מודע למצב שההשפעה הגדולה הוא חיבור האינטרנט ) -כתיבה בתוכנות אופיס. המחשב מיועד למשתמש מתחיל כך שלא צריך כ.גרפי או כ.קול במיוחד. בלי מערכת הפעלה. ללא צורך בOC או שידרוג משמעותי. חשיבות השקט ברמה 6. עדיפות לקנייה מRSM. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  2. Started by zohar678,

הבעיה היא למעשה של חבר, כאשר הוא מתחבר לסקייפ ומחבר מיקרופון רגיל אין בעיה והוא מדבר ואני יכול לשמוע אותו והוא אותי. כאשר הוא מסיר את המיקרופון הרגיל ומחבר אוזניות עם מיקרופון הוא מקבל הודעה בסקייפ שהמחשב לא מזהה מיקרופון. בהתחלה חשבנו שמדובר בבעיה באוזניות ולכן היום הוא קנה אוזניות חדשות אך הבעיה לא נפתרה. האם מישהו יודעה לפתור בעיה זו? יש לו מערכת הפעלה של וינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by E_XeQuit,

שלום, אני מחפש מחשב נייד עם מסך בגודל 15 אינץ' עד סכום של 3500 ש"ח. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. בעתיד אני רוצה להשתמש בו גם ללימודים. אשמח לקבל המלצות תודה

4. שלום לכולם, אשמח לקבל הצעה למחשב לעבודה משרדית, הכוללת עבודה על גרפיקה בתוכנות כגון Photoshop ו-Freehand. הדגש צריך להיות על נוחות עבודה, ועם זאת תקציב מינימאלי. שימו לב כי במחיר יש גם לכלול מסך (17, או 19, לפי המלצתכם) CRT טוב. בתודה מראש!

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  5. במפרט צריך לכלול: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, מארז (עם ספק כמובן), זכרונות - בלבד! מפרטים מחנויות באיזור הצפון מועדפים (KSP, מרדנית, נועה, או כל חנות אחרת עם סניף בצפון...) בניתי מפרט בעצמי, אשמח לקבל הצעות לשינויים, וכמובן מפרטים אחרים: מעבדי AMD Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 900 לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 590 זכרונות DDR 400 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 285 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E 1190 מארזים HEC Compucase CI-6919 400W 422 סה"כ 3387

6. Started by matan86,

שלום, לאחר חיפושים ובדיקות באינטרנט וחוות דעת של חברים החלטתי לקנות את האולטרא בוק של אסוס UX31A. הדילמה היחידה שנותרה היא לגבי בחירת המעבד למחשב. השימושים שלי במחשב הם דיי בסיסיים, מרבית הזמן המחשב משמש לצרכים משרדיים (אופיס, גלישה באינטרנט וכו...) ומדי פעם גם לצפייה בסרטים. אין לי שום צורך בתוכנות גרפיות חזקות, משחקים או משהו בסגנון. אני מתלבט האם לקחת את המעבד i5 או i7 של אינטל למחשב, אינני מבין יותר מדי בחומרה של מחשבים ניידים בכללי ובמעבדים בפרט, אך נראה לי שעל פניו ה-i5 יספק את צרכיי באופן מספק, ויותר... עיקר ההתלבטות מגיעה בעקבות עניין של התחממות - האם מעבד חזק יותר מתחמם פחות בגלל שאין לו צורך להתאמץ? בנוסף, האם בחירה במעבד חזק יותר תגרום לכך שאוכל להנות מהמחש…

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  7. שלום לכולם, אני חדש פה ואשמח אם תוכלו לעזור לי להכין מפרט למחשב. דבר ראשון אני רוצה להודות שאני לא מבין דבר בחומרת מחשבים, לכן אם תרצו לשאול אותי שאלות בנוגע לנושא תצטרכו לפשט אותן כדי שגם אוויל כמוני יוכל לענות. השימוש שלי במחשבים זה משחקים ואינטרנט ולכן אני מעוניין במחשב מאוד חזק, שיריץ את המשחקים הכבדים ביותר שיש כיום על ההגדרות הגבוהות ביותר, ושיציג ביצועיים מרשימים גם למשחקים עתידיים לפחות לחמשת השנים שיבואו לאחר הרכישה, אם אפשרי לבנות מחשב שעונה על הדרישות האלו גם מבלי להגיע לתקרת התקציב אשמח לשמוע על האפשרות הזאת. 1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by foniko,

* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא * רזולוציית המסך? 1920X1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) עדיף כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata מעל 500GB * כונן אופטי לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * תכונות מיוחדות: מערכת הפעלה ווינדוס 8 איך הדגם הבא? Dell inspiron 5537 http://ksp.co.il/?select=.268..271..432.&list=1&sort=3&glist=1&uin=20711&txt_search…

• 3 תגובות
    • 902 צפיות
  9. Started by mimzak,

שלום רב. מעוניין להרכיב מחשב חדש עם הרכיבים הבאים האם תהיה התאמה ביניהם במחשב ישמש לאינטרנט וקצת משחקים קלים כמו PES10 FIFA10 וכדומה. מעבד Q9550 BOX לוח GB P45 UD3L זיכרון 4 ג'יגה 800MHZ דיסק קשיח WD 1T 32MB כרטיס מסך משהו כמו SHPPIRE HD4850 515/1024 שאר הרכיבים כמו צורבים מארז וספק קיימים מהמחשב הישן. אם יש הצעות לשיפור או תיקון אשמח לדעת .

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  10. אני קונה מדילר את המפרט הבא: מעבד E6300 Intel לוח אם 965G -ds3?/GA-965P-s3 Gigabyte Liberty 400watt מארז GB 3D Aurora זכרונות 1giga (512*2) 667mhz ipc דיסק קשיח 250GB sata2 16mb western digital כונן דיסקטים Included צורב דיוידי LG/Asus x16 or higher שחור כל זה יעלה לי איזה 3800-4000 שקל עדיין לא סגור על הספק כוח..נראה לכם משתלם?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  11. זה המפרט מיועד להיות מתנת בר מצווה - קצת משחקים ואיטרנט לא להמהרה : מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי אינטל? INTEL Price Units Total DP965LTCK s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E 640 1 640 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB TwinMOS 295 2 590 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 7600GS 256MB TV, DVI, PCI-E 660 1 660 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 390 1 390 צורבים? DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H22NK x18, DL x8 Black 200 1 200 מארזים? Price Units Total HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black 200 1 200 מסכים? ViewSonic Price Units Total…

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  12. Started by שמנואל,

שלום. אני זקוק לעצתכם למחשב של עד 3000 ש"ח (בבקשה לא יותר...). המחשב ישמש בעיקר לצרכים משרדיים - ועבודות גרפיקה ממוחשבת (לא משהו כבד). רצוי אם אפשר מבית אינטל (אנשים שמרניים...) . עם מסך 17"שטוח, מספר התקני USB גדול, ופלופי וצורב. לא רצוי כרטיס מסך מובנה. כל השאר בהחלט יכול להיות סטנדרטי. תודה רבה לכם.

13. שלום, האם בעקבות יציאת כרטיסי המסך של ATI לאחרונה ויציאת המעבדים החדשים של אנטל השבוע לא הגיע הזמן לרענן את אתר המפרטים המומלצים של hwzone? ???

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by jetman,

הלןן חברים, לפני זמן מה קיבלתי את הדגם הזה מחשב, בלי יותר מידי פרטים, הגעתי למצב שמדפק הביוס תוך כדי עדכון, הזמנתי פלאשר וציפ ביוס חדש, לצערי איכשהו הרסתי כמה מההלחמות, למרות הניסיון שלי, בכל מקרה המפרט שלו: 2GB DDR2 667 250 GB HDD מעבד T5XXX, לא זוכר דגם מדוייק כרטיס מסך nvidia 8600 או 8400 החלקים תקנים, פרט ללוח אם, אין לי כוח יותר להתעסק איתו, מעדיף פשוט למכור לחלקים, המסך תקין. לא חושב שיש סיכוי למכור בארץ, אבל הוא בטוח שווה משהו, תמיד יש דרישה לחלקי חולוף לניידים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב, לאחר התקנת המשחק אני מנסה להפעילו אבל צצה הודעה שאומרת שהמחשב אינו עומד בדרישות הגרפיות של המשחק. זה כותב GPU VRAM 128MB. במחשבי מותקן בנוסף לכרטיס המובנה גם כרטיס חיצוני בנפח של 1 ג'יגה GFORCE GT 525M. השאלה היא איך לגרום למחשב לעבוד ישר דרך הכ. מסך החיצוני ולא הפנימי על מנת שהמשחק יעבוד כראוי (הוא מופיע על מסך מלא אך בתצוגה בלי קצוות (כאילו מכווץ לאמצע) ופשוט נתקע בשלב כלשהו (לאחר מילוי הפרופיל אם זה משנה). אשמח לעזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by sagioto314,

היי, אני רוצה לבנות האקינטוש (PC שמריץ OSX) שייתן ביצועים טובים בעריכת וידאו החלקיים נבחרו לפי הופעה כאן: http://www.tonymacx86.com/building-customac-buyers-guide-december-2014.html בניתי את המפרט הבא, אשמח לדעת אם יש לכם המלצות לשיפור, ו\או הוזלה: http://www.tms.co.il/preview/spec/kjytn2bs

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. מפרט מעבד לוח אם זכרונות עד 3500 להרצת וירטואלזציה אני צריך המלצתכם לשלושת אלה דגש חשוב ביותר - 8 ג'יגה זכרון לפחות המחשב הולך להריץ וינדוס סרבר 2008 R2. אם אפשר לשלב אם זה I7 ו X58 משובח. למטרות לימודיות של מכונות וירטואליות - HYPER-V תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  18. מספר שאלות ביחס למפרט: אינטל או AMD מסך 20 אינצ WIDE מספיק? קניה ב KSP, IVORY או ZED - מי יותר טוב ואמין? XP או VISTA על מה להתפשר ועל מה לא?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  19. Started by itaysk,

P3 500 13.1GB 128RAM GFORCE ללא CD זה כל מה שאני יודע עליו בינתיים תנו הערכה גסה

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  20. שלום, אני מתלבט בין 2 המחשבים הבאים: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=1570 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3417 במחשב הראשון יש מעבד i7 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 1T, ובמחשב השני יש מעבד i5 והוא מגיע עם זיכרון קשיח של 128GB SSD. מה עדיף לדעתכם? אמרו לי שאם אני קונה מחשב עדיף לקחת אחד עם SSD, אבל איך המעבד משפיע? בכל שאר הנתונים הם די זהים... ואם למישהו יש מחשבים ניידים דומים לאלו (8GB ומעלה זיכרון פנימי, מסך FHD, מגיע עם מערכת הפעלה, 3 שנים אחריות, מעבד i5 ומעלה וכד) בטווח מחירים הזה, אני אשמח לדעת! תודה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. אהלן אני מעוניין לרכוש מחשב שאוכל לסחוט לו את כל המיץ ושירוץ בצורה הכי מטורפת שהכי אפשר לתקציב הזה. אני צריך רק את הבוקסא בלי שום דבר מסביב. בתודה מראש=]

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. היי בוקר טוב קניתי מחשב חדש של אסוס המפרט כזה: asus republic g51j-3d i7-720 gtx 260 4 giga ram 640 gb hard drive 2*320 1489 דולר בניו יורק.. בינתיים אני משחק בו ההוא אחלה מחשב אבל יש לי 2 שאלות... 1. אני יכול בדגם הספציפי הזה להוסיף עוד ram? אני משתמש בו למשחקים ברמות high-med ואני רוצה להוסיף עוד ראם... הלוח אם שלו הוא:intel pm55 אשמח מאוד לתשובה.... 2. ראיתי באיזה אתר שיש אפשרות במחשב הזה ל multi gpu מה זה אומר שאני יכול לשים עוד כרטיס מסך? תודה מראש.... דובי.

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  23. המטרה המרכזית היא להמצוא מחשב בסביבות ה 3000, כאשר הוא יחסית קל (גג 2.5) משמע מסך של 13-14". כאמור אין צורך במפלצת, אבל לומרות שכרגע הוא יריץ XP , אני מעוניין להריץ עליו חלונות 7 בעתיד. רצוי כמובן 3 שנים אחריות בנתיים מה שמצאתי שעונה לדרישות זה זה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=11121 מה דעתכם ? מפריע לי רק שאין HDMI, אבל לא קריטי. בנוסף מה שאין לי מושג ירוק לגביו זה המעבד. אין המעבד שלו ? סביר ? תודה

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. Started by ssip96,

ראיתי שמישהו כאן כבר רכש אותו ונתן ביקורת חיובית, אבל אחרים לפני הקניה ייעצו לו לא לקנות ושהמחשבים של LG מתחממים וכו'... זה נכון?.. כי מבחנת החומרה זה המחשב המושלם עבורי, חזק מעבד מתקדם T7500, קל משקל (2.3K) מסך לא קטן ביחס למשקל (14.1") ובתקציה של לא יותר מ5,500... מה אתם אומרים?... http://www.yardenpc.co.il/product.aspx?productid=1514

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  25. אני מחפש מחשב נייד עד 1500, שימושים: תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגיים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות כמו visual studio, לראות סרטונים בסטרימינג, משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals, warcaft), וסטרימינג מקונסולה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים נוסטלגים (כמו 3 generals…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.