עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by FIRE-KID,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? כן * צורב DVD? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: אני יכול להתקין עצמאית xp חנות באזור השרון עדיפות לכפר סבא תודה רה.

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. שלום חברים, מתכיוון להרכיב מחשב לעריכה ב-Premiere CS5 ורוצה מאד לשמוע את דעתכם המקצועית: 1. מעבד i7-930 2. לוח אם אסוס ASUS P6X58D 3. ספק כח CORSAIR CMPSU-750TX 750W 4. זכרון CORSAIR XMS3 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 1600(PC3 12800 5. דיסק למערכת הפעלה ותוכונות: Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 6. 2 דיסקים נוספים ל-RAID :SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB 7. כרטיס מסך :GIGABYTE GV-N460OC-1GI GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB 8. קירור מים למעבד:CORSAIR Cooling Hydro Series CWCH50 זה הכל. את המערכת כנראה ארכוש ב-NEWEGG בסה"כ 1700$ +- מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  4. מחפש מפרט, לחבר טוב התקציב 2000 ש"ח, אני מניח שאפשר למתוח אותו גג ל 2500 צריך : מעבד Core 2 due ג'יגה זכרון, לוח מתאים, וכ.מסך לגיימר שאיננו EXTREME , אבל עדיין מעוניין בביצועים כמה שאפשר. (אין צורך בציוד היקפי ,כוננים אופטיים וקשיחים, מסך, או מארז וספק, כל אלה קיימים) מטרה : משחקים + כללי (אינטרנט, אופיס) האם זה אפשרי ? אשמח להצעותיכם במסגרת התקציב, תודה

• 13 תגובות
    • 783 צפיות
  5. שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Far Cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

6. Started by קים,

http://www.notebookclub.co.il/prod-ins6400-2.0-duo-120gb.htm האם המחשב הנ"ל , כולל הרחבת זיכרון 2 ג'יגה יעבוד חלק עם ויסטה פרימיום? הצרכים שלי הם עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, , סרטים. יש הבדל משמעותי בין כרטיס המסך שבקישור לבין ה - X3100 החדש יותר של אינטל?

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. בהנחה שאפשר בתקציב כזה, אם לא , תחרגו. המחשב הכי טוב שאפשר לבנות תודה מראש וגם בלי קשר איזה מערכת הפעלה מתקינים על מעבד כזה(windows 64BIT? או מה?)

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by Unix,

שלום לכולם, צריך מפרט מינימום הדברים הבאים: מעבד: Q9550. זכרון 8GB. הארד דיסק 320G. לוח אם פשוט שיהיו בו כרטיס מסך מובנה כרטיס קול מובנה ושיתמוך במארז mini atx. כמובן מארז mini atx פשוט. תקציב ללא הגבלה, כמה שפחות יותר טוב אל תרכיבו לי מותגים תביאו דברים פשוטים שלא עולים הרבה. ללא ציוד היקפי. תודה.

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Started by bagetrek,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש למחשב + מסך בתקציב 2700 שקלים , לא מעבר לכך . ( עדיף גם בפחות ) . שימושים : * הרצת כל המשחקים החדישים ( הוא לא גיימר ) וכמובן לא GTA IV *סרטים *אינטרנט *מוסיקה *צריבות *ועריכת מוסיקה + הקלטות - ללא מקלדת ועכבר - ללא רמקולים המסך שיש לו כרגע הוא CRT 17" אני חושב שתיהיה בעיה עם המסך למחשב החדש והמשחקים שהוא יריץ עליו - תקנו אותי אם אני טועה אשמח אם תיהיה האפשרות גם שהמחשב יגיע מורכב ! תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by rotemshapira,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, 3Dmax ,tv paint , AVID, אפטר אפקטס פרמייר וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

11. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מערכת מבוססת A64 3000, המחיר כרגע בKSP עומד על 990, במקומות אחרים על כ1100 ש"ח. לפני כמה ימים ראיתי מישהו שכתב על מעבד חדש שישוחרר ב1 באוקטובר, ובכך יביא לצניחת המחיר של ה!64 הנוכחי, בכ200-250 ש"ח. מישהו יודע עד כמה זה מהימן? ואם כן, כמה זמן יקח עד שהמחיר החדש יכנס לתוקף? האם זה קורה מיד? תודה! נדב.

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  12. היי אני מחפש מחשב נייד עבור אינטרנט סקייפ .. פשוט זול ואמין (ורוד לאישה יהיה נחמד) אשמח לקבל המלצות תודה

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  13. http://postimg.org/image/lim597iz1/ 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V FARCRY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ לעבודה מהבית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך - אין צורך בכונן SSD עבור OS - יש לי EVO 120GB 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במע' הפעלה…

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by orrans,

היי, אני קונה מחשב לשהולך לשמש לתלת כבד עריכת סרטים ועוד כמה (אני סטודנט לאנימציה) הביאו לי את המפרט הבא ורציתי חוות דעת נוספת עליו אם אין איזה צוואר בקבוק או אי תאימות בין רכיבים

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by Danikk8,

שלום לכולם, מחפש נייד חזק שאני יוכל לעבוד עליו עם תוכנות גרפיקה, כולל פוטושופ, lightroom, וכולה, אני רוצה שהוא יהיה כמה שפחות משקל, ודק,ולא מתחמם, יכול להיות עד 15,4 אינץ, ובטריה כמה שיותר זמן.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by eity,

שלום אני רוצה מחשב למשחקים עד 3000 בלי ציוד היקפי לא מיועד OC

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by shimon1,

שלום לכולם יש ברשותי מחשב לנובו T61 עם ההארד דיסק 80 GB. אין לי כמעט שום דבר בעל נפח זכרון משמעותי שאמור לגרום לכך שישאר לי 2 גיגה פנוי. מדי פעם אני רואה שהמחשב מנסה לעשות גיבוי אבל אין לו מקום פנוי, השאלה שלי היא איך אפשר למחוק קבצי גיובי של המחשב שבוצעו עד עכשיו יש סיכוי שהם אלו שטוחנים לי את ההרד דיסק? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by eyalr,

אודה על דעתכם על המפרט הבא- עבור סבא וסבתא לאינטרנט בעיקר. חשוב לי לשאול לגי אפשרות UPGRADE בעתיד של מערכת זו. האם צריך כרטיס מסך לשימושים אלו? כנראה שאוסיף למארז כך שלא יהיה גנרי. המלצות? CPU : AMD Sempron 64Bit Socket 754 +3100/1.60Ghz Motherboard : Gigabyte GA-K8N51GMF for AMD Socket 754 VGA : Onboard High Quality Geforce 6 Memory : Super Talent 512Mb of 400Mhz DDR LAN : 10/100Mbps OnBoard Sound : Onboard 8-Channel For Home Theater HDD : Hitachi S-ATA 80GB 7200RPM 8Mb Buffer Case : Midi ATX SPL 6208 400W Color : Silver Floppy : Optional תודה, איל. Optical Drive : ASUS DVD-ROM IDE Silver Keyboard & Mouse : Logitech Internet Pro With Optical Mouse

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  20. אחרי שנים ארוכות עם המחשב הישן שלי הגיע הזמין להחליף, ברמת העיקרון אהבתי מאוד את המפרט High End לשימושים מגוונים אשר מתאים לשימושים שלי שכוללים עריכת גרפיקה ועריכת ווידאו ומתאים לתקציב שלי מכיוון שאני לא צריך ציוד היקפי. האם המפרט יתאים לעבודה עם תוכנות כדוגמאת Photoshop ו Premiere? מה לגבי סרטים ב-HD ומשחקים (שלא חשוב לי במיוחד לשחק ברזולוצייה המקסימלית עם מספר הפרטים הרב ביותר)..? בנוסף, רציתי לדעת אם המארז היקר של המחשב באמת כל כך נדרש? אני חשבתי על מארז אלגנטי יותר בסגנון של Lian Li PC-7. בכמו כן, רציתי לדעת איזה מאווררים למארז ואיזה קירור למעבד מומלץ לקנות בכדי לשמור על רמת שקט גבוהה.. התקציב לא גמיש כלפי מעלה, כמובן שגמישות כלפי מטה תהיה מבורכת. חשוב לי להדגיש שאין …

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  21. יש לי אנרמקס 400W ויש לי דיסק קשיח של סיגייט SATA 160GB ככה שאין לי צורך בדברים האלה... עדיפות גבוהה מאוד למעבדintel מארז כמה שיותר שקט כי אולי המחשב ישמש בעתיד כ HTPC ועדיפות שלוח האם יהיה עם כמה שיותר פיצ'רים ושאולי אפילו יתמוך במעבדי פנריין (אם זה אפשרי בתקציב הזה...) כרטיס מסך לא יקר במיוחד כי לא יוצא הרבה לשחק ,אבל שיוכל לסחוב משחקים , יש לי מסך 19" אז לא צריך תמיכה ברזולוציות מטורפות וגם מתוך מחשב להחליף את הכרטיס מסך עוד שנה +- בקיצור כ.מסך סבבה שימשוך לי שנה בכייף ואם אפשר שיהיה לו תמיכה ב HD

• 12 תגובות
    • 783 צפיות
  22. Started by GlolG,

שלום רב, אחי החליט לרכוש מחשב נייד חדש הבעיה היא שחוץ מללחוץ על המקשים הוא לא מבין כל כך גדול במחשבים לכן החלטתי לעזור לו במשימה דרישותיו מהמחשב: מחשב לאינטרנט, OFFICE, צפייה בסרטים (מעוניין במסך גדול) ןמשחקים (כ.מסך חזק עד כמה שניתן במסגרת התקציב) סוללה עדיפות ל- 8 תאים ומשקל כמה שיותר קל (לא מוטרד כל כך מהמשקל...) מעוניין במותגי DELL או Toshiba - כך שזה מצמצם את האפשרויות ..... אשמח לקבל הצעות למפרטים מתאימים העונים על דרישותיו - אם נחוצים פרטים נוספים אשמח להשלימם תודה מראש למגיבים

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  23. בדגש על שקט ללא המהרה. 1 האם זה המפרט המומלץ? 2 אם לא נותנים לחנות יד חופשית ברכיבים, האם גם אז יכולות לצוץ בעיות באייבורי? מארז כולל ספק Antec NSK4480 380W מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box לוח אם ASUS M3A78-EM כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB זיכרון DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP צורב LG GSA-GH22N X22 DVD

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  24. אז ככה אין לי כל כך מושג בחלקי מחשב אז אני צריך את עזרתכם. השימוש העיקרי הוא בתוכנות - ADOBE PHOTOSHOP CS4 , PREMIER CS4 ובנוסף משחקים חדישים. התקציב שלי הוא עד 6000 שקל(כולל 2 מסכים שאני צריך שיעבדו ביחד-עד 20-22 אינצ') ועוד שאלה נוספת, יש לי מסך 37 אינצ' full hd , אני יוכל לשחק בו משחקים? (עדיפות למפרט מskypc) תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  25. היי אחי רוצה לקנות מחשב חדש והאמת הגיע הזמן וכאן אני צריך את עזרתכם... תקציבנו הוא 4500 ש"ח עם חריגה מקסימלית של עד 5000 ש"ח...המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר ועל החדשים ביותר כמו באטמן החדש וכו' לפני חודשיים הוא קנה מסך חדש של סמסונג 24 אינץ HDFULL והוא ישחק עליו... אנחנו גרים באזור הקריות ככה שחנות מאיזור הקריות וחיפה היא המתאימה בשבילנו... השקט לא כלכך חשוב במפרט...5 מתוך 10...במפרט גם לא צריך לכלול הארד דיסק כי יש לו של חצי טרה כבר וגם לא צורב... ציוד היקפי גם לא צריך...ובלוח אם צריך שתיהיה אפשרות לכרטיס טלוויזיה כי הוא משתמש במחשב גם כטלוויזה. הוא לא רוצה לבצע OC אז לא צריך את האפשרות הזאת...אשמח להצעות...תודה אנשים

• 4 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים