עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shay-360,

3000 זה גם קצת יותר מידי תאמת... בכל מקרה אני מחפש מחשב בעיקר לסתם גלישה באינטרנט וכו' למרות שיש סיכוי שאני ישים בו משחקים. מעדיף לא כרטיסי מסך של ATI ולא כרטיס מסך משולב בלוח אם. דיסק קשיח גדול. 1 GB זיכרון RAM . ואחד הדברים שהכי חשובים לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. ואני רוצה גם לקנות מסך..דק? בקיצור המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  2. אהלן חברה אני מתלבט בין 3 ניידים.... חייב עזרה דחוף , קונה ביום שלישי!! השימושים שלי בגדול זה אינטרנט, מוזיקה, משחקים פשוטים כמו פיפא מנג'ר וכאלה, בנוגע לסרטים אני לא מתכוון לראות את הHD באיכות הגבוהה המטורפת אולי סרטי HD באיכות רגילה.... זהו בגדול התקציב שלי זה עד 800 דולר. אני קונה את המחשב בארה"ב, אני צריך שהוא יגיע לניו יורק. ההתלבטות שלי היא בין 14 אינץ ל 15.5, בגדול אני די סגור על 14 אבל 15.5 משמעותית יותר זול, יש כזה הבדל משמעותי במסך ? מה דעיף לדעתעם מבין הבאים: הראשון זה סוני 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5664663&CatId=4938 השני זה אסוס 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Det…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by gilad_bk,

תקנו אותי, חשבתי על המעבד E6750? תמיכה ב1333 ? זיכרונות 2G X 800 לוח? P35 תמיכה ב1333 ? דיסק 500G כונן DVD כרטיס מסך 8500 GT דרישות: מעט משחקים ובעיקר שלא יקרוס עם מספר יישומים בו זמנית.. מארז? קירור? שאר החומרה קיימת ואין צורך להוסיף... תודה!

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by duuuura,

יש לי מעבד e6400 וקניתי כרטיס מסך רדאון 5850 והבעיה היא שרוב המשחקים פועלים לא טוב באד קומפני2 פועל על 20 fps בהגדרות גבוהות אותו דבר קרייסיס (בhigh לא בvery high) ואפילו פרו אבולושן 2010 פועל לא טוב אני ממש מאוכזב הוצאתי הרבה כסף על הכרטיס הזה ואני מרגיש שלא קיבלתי תמורה עכשיו אם יש צוואר בקבוק תוכלו להמליץ לי על מעבד לא יקר שיפעל טוב עם הכרטיס? ועד משהו למרות שבאד קומפני 2 פועל לאט אני שם אותו על הגדרות הכי גבוהות וזה בכלל לא נראה כמו בסרטונים שאנשים מעלים שהם משחקים על הגדרות הכי גבוהות כאילו אצלי זה נראה הרבה פחות יפה ואני בטוח שאני שם על הגדרות הכי גבוהות איך זה הגיוני? אם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות עם כל המצב הזה אני יהיה שמח תודה

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  5. שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  6. אח שלי נכנס לקבע והוא החליט שהוא רוצה לקנות מחשב נייד בתחום המחירים של עד 3000 + או - אין חשיבות למחירו של המחשב ואין חשיבות למשקל או לחיי סוללה המחשב עצמו מיועד בעיקר להעברת זמן, ניגון סרטי HD גלישה באינטרנט וכדומה המשחקים היחידים שהוא אמור להרית הם משחקים דומי סימס, כך שאין צורך במחשב מפלצתי עדיפות למסך 15 אינץ' ומעלה תודה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by amitrotem,

שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by momarzuk,

אהלן כולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד ,בתקציב של עד 3000 , חשוב לי שהוא יהיה בגודל 13אינץ' אני צריך מעבד חזק ,שיעמוד בעומס עבודה גדול. שיהיו לו את כל החיבורים הרלווונטים להיום.. זהו , אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  9. שלום רב לכולם! עד לפני כמה זמן תכננתי לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד AMD ללא OC, אך לאחר שראיתי את ירידת המחירים של Intel חשבתי שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד Intel ולעשות OC קטן דרך מדריכים מהאינטרנט (אני ממש לא מבין בזה וזאת תהיה פעם ראשונה שלי אם אני יעשה). השימושים למחשב הם בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים (כולל לווין). אני לא צריך מסך, צורב או שום ציוד הקפי אחר. אלה המפרטים שחשבתי עליהם: AMD - מעבד: Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 BOX מחיר: ¤582 לוח אם: ASUS - M2N-E מחיר: ¤504 כרטיס מסך: EVGA - GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 מחיר: ¤1600 $389 (אח שלי קונה לי ליומולדת) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500K…

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  10. Started by sam101,

ראיתי בוואלה שופס את הדגם HP Pavilion dv6-1330ej במחיר מצחיק של 2800 שקל. אבל אליה וקוץ בה. המחשב הוא מחודש ז"א נשלח למעבדות ב-HP תוקן והוחזר למכירה. השאלה האם כדאי לקנות? האחריות היא לשנה דרך אגב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  11. Started by tidan31,

שלום! ברשותי לנובו y-70 הפאנל של המסך בצבע שחור ניקיתי אותו באמצעות מטלית לניקוי משקפיים האם ניקוי הפאנל יכול לגרום למצב של זליגות אור במסך?

• 23 תגובות
    • 8.1k צפיות
  12. שלום למומחים. אני רוצה לקנות מחשב חדש לחמותי. היא משתמשת מעט. משתמשת בעיקר באינטרנט ובוורד. הבעיה שאיכשהו המחשב יוצא איטי. הייתי רוצה לקנות דיסק ssd, לא צריך הרבה מקום. 128 או 256 יספיק. והייתי רוצה לפחות 8gb זיכרון ועדיף 16gb (רק בשביל שלא יהיה איטי). לא צריך להגיע עם windows (עדיף בלי בשביל החסכון), לא צריך מסך. כן צריך מקלדת ועכבר. תודה רבה!

• 25 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. חמתי צריכה מחשב לאינטרנט, קצת עיבוד מסמכים ותרגומים של ספרים וזהו. בבית יש לפעמים הפסקות חשמל מעל לסביר בחיפה, האם זה סביר או שעדיף סמפרון? PENTIUM DUAL CORE E2160 1.8GHZ בכמות 1 ¤348 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=132 INTEL DG31 PEARL CREEK בכמות 1 ¤353 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=537 G.SKILL DDR2 800 2X1GB - 2GBNQ בכמות 1 ¤269 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=895 SAMSUNG SATA2 160GB 8MB BUFFER בכמות 1 ¤229 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=162 JSP - TECH K-110 400W PSU בכמות 1 ¤211 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=869 MICROSOFT OEM MULTIMEDIA בכמות 1 ¤125 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=904 S…

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  14. שלום לכולם! ברצוני לקבל מכם חוות דעת על 2 מפרטי מחשב מומלצים שהרכבתי לילד בן 12 שמשחק משחקים פיפא מירוצים ופעולה למינהם. אלה המפרטים שבניתי: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i3 4160 3.6Ghz LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪539 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: Gigabyte B85M-D2V LGA1150 כמות: 1 - מחיר: ₪289 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - FSP HEXA 450 + Silverstone Precision PS08 USB3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪378 זיכרון: בקניית מחשב חדש בלבד - Hynix DDR3 8GB 1600 כמות: 1 - מחיר: ₪289 כרטיס מסך: בקניית מחשב חדש,מבצע חדש - Palit GTX750Ti Storm…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  15. אנשים אני צריך עזרה במציאת מפרט מחשב ששוויו מקסימום 3500 ש"ח כולל מסך מטרת המחשב היא לאחי הקטן שגילה שאפשר לשחק במחשב כמו בפלסטיישן 2 אבל גם ברשת... כלומר מטרת המחשב היא למשחקים בלבד... מכיוון שאחי לא מבין כלום ומבחינתו העיקר שהמשחק יזוז ויראו בסדר...אפשר להפחית בעינייני מסך(15 אינצ' גם טוב), הר דיסק (20 ג'יגה -מי צרי יותר זה אח שלי) וכל דבר אחר שהוא פחות חשוב... אז בבקשה תעזרו לי להפתר ממבעיית האח המציק שהחליט שהמחשב שלי גם שלו ע"י כך שתתנו לי מפרט למחשב שמתבקש, במחיר שהוזכר כבר... אם תוכלו תציינו גם מחירים מדויקים וחנויות ממולצות באיזור המרכז (המורחב)... אגב רמת המשחקים היא בערך ברמת UNREAL או VICE CITY אהה לא צריך גם צורבים, דיוידיים, רמקולים המטרה היא ממש אך ורק למש…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by robicon,

האם שווה להביא את הHP Pavilion dv5234us ב850 דולר???? לא בשביל דברים מסובכים סתם ללימודים וכאלה או שבכסף הזה אפשר להביא משהו יותר טוב?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Ruman,

היי לכולם, קניתי מחשב נייד ואמרו לי שאני חייב להטעין את סוללה 24 שעות בלי להדליק את המחשב, האם זה נכון?? ואם כן האם מישהו מוכן להסביר איך זה עוזר?

• 5 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by alone66,

הי, הנה הטופס: . מה התקציב המקסימלי? 2400 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידה ויש אפשרות אפשר לחסוך 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט בלבד!. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יומיומי צפייה דרך המחשב בטלווזיה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בצורב, דיסק קשיח ומארז. 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של …

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  19. אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by AMIR7710,

1. מה התקציב המקסימאלי?3150 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?50 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 990X1440 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. ה…

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by nab,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות, מס' מכונות וירטואליות במקביל. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VMware כבד, Visual Studio כבד, Eclipse כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים GTA V וכל שאר החדשים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…

22. שלום, אשמח להערות על המפרט המצורף. גג התקציב נמצא בכותרת (העדפה למציאת מפרט מקביל בסכום נמוך יותר מאשר סתם לנצל את מלוא התקציב). מכיוון שאני לא מתכוונן לפצל קניות בין חנויות אשמח אם ההצעות לשינוי יהיו מ Sky . במידה וההצעה היא מחנות אחרת אשמח למפרט חלופי שלם מהחנות הנ"ל. אין דרישות מיוחדות כגון שקט, חיבורי Esata או FW ואין צורך בתמיכה ב Raid או CF . הרזולוציה שאני משתמש היא 1680X1050 . מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤1447 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ9550ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤513 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Samsung HD753LJ 3.5" 750GB SATA2 32MB ¤427 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD753LJ …

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? בסביבות 7500, יש מצב לחריגה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל בערך, אני יחסית גמיש, מעוניין להשקיע כמה שצריך בשביל חומרה משתלמת שתשרוד הרבה זמן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, אולי בעתיד עריכת סרטים אבל זה פחות ההתמקדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר/כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: witcher 3, league of legends, starcraft II, shadow of mordor, borderlands series... מעוניין שהמחשב יוכל להריץ (גם בעתיד הקרוב) הכל על אקסטרים…

• 13 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. איזה משני המפרטים המצורפים חזק/טוב יותר? תודה לעונים. נ.ב. באותו תקציב (2000 ש"ח) הצלחתי לדחוס מאיץ גרפי למפרט של AMD, ןהמפרט של אינטל בא עם כרטיס מובנה. ובכל זאת מה עדיף לעבודה משרדית ותיכנות בעיקר? (לא מתוכננים משחקים ולא מתוכנן OC).[br]פורסם בתאריך: 3.05.2007 בשעה 09:43:01 אני אמקד קצת את השאלה: האם עדיף ללכת על INTEL E4300 עם מפרט כללי סטנדרטי. או על AMD 4600 DUAL CORE עם מפרט כללי חזק יותר?תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. היי, יש לי את המחשב dell inspiron 17r special edition רציתי לדעת אם אני מחליף את כרטיס מסך החיצוני אני יוכל לשחק במשחקים רציניים (GTA V, ac-unity, witcher 3 וכו...)? ואם זה לא משתלם אז לאיזה מחשב נייד אני יכול להשתדרג ולא לעבור את ה- 6000ש"ח Processor 2.3GHz Intel Core i7-3610QM Memory 8GB, 1,600MHz DDR3 Hard drive 1.0TB 5,400rpm / 32GB SSD Chipset Intel HM77 Graphics Nvidia GeForce GT 650M / Intel HD 4000 Operating system Windows 7 Home Premium (64-bit) Screen size (diagonal) 17.3

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.