ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון החבר שלי צריך מפרט חזק למשחקים . !לא צריך הארדיסק! בהתחלה חשבתי ללכת על הלוחות מבוססים X38 כי זה נראה לי יותר משתלם ובנוגע לכרטיס מסך שמעתי שהולך לצאת כרטיס של ATI 3870X2 במחיר יחסית נמוך אז אולי כדאי לחכות שהוא יצא בהנחה שיש לו מסך 22" WIDE (רחב). מה אתם אומרים ?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לבנות מפרט למחשב HTPC שיענה על הדרישות הבאות: 1. תומך Linux וגם Windows (הבנתי שיש בעיות עם דרייברים לחומרות מסויימות) 2. יכולת שדרוג לאורך הרבה זמן 3. שמהיום הראשון יאפשר במקביל: * צפייה בסרטים divx וכדומה * הקלטה במקביל לצפיה בסרטים * אולי גם אנצל אותו להורדות 4. לא צריך תמיכה במשחקים כבדים כרגע, אבל לבנות אותו כך שבעתיד שאצטרך להחליף כמה שפחות חומרה לתמוך בזה. 5. מבחינת מארז/ספק/אוורור כזה שיוכל לגדול עם שדרוג החומרה מבחינת קירור + יהיה שקט. לפי הבנתי את הדברים האלה לא אחליף גם עוד הרבה שנים אז שווה להשקיע. הוא ישב בתוך ארון שפתוח מאחורה כך שצריך אוורור. 6. תמיכה ברשת אלחוטית 7. מינימום עלות אך תחת האילוצים שלמעלה (כלומר שלא יהיו דברים מיותרים שלא…
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב -5000 2. מטרות: משחקים כבדים 3. לא צריך ציוד היקפי 4. כן אני לא צריך מארז לא צריך כרטיס רשת ולא כרטיס קול 5. כן אני מעדיף מעבד של אי אם די 6. לא חשוב 7. לא 8. מזומן
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפעמים, אחת לחודש או אחת לשבוע, הנייד שלי, hp dv3, נתקע, התצוגה משתבשת מאוד (ראו תמונה מצורפת), אחרי כמה רגעים המסך הופך שחור וחייבים לכבות את המחשב. אין שום אזכור לזה שקרתה תקלה (אין קובץ dump) והמחשב ממשיך לעבוד כרגיל. מה לדעתכם הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד - Core 2 Duo 6600 לוח אם - GIGABYTE 965 chipset זכרון - DDRII KINGSTON 667MHZ דיסק קשיח - WD 250GB SATAII 16MB X 2 כרטיס מסך - GIGABYTE מבוסס 7950GT מארז - Thermal Take swing VB6000BWS ספק - Thermal Take TR2-550W אשמח למצוא משהו שיוזיל את זה קצת.. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז CARD READER EZCOOL NTUURR 25CM ספק כח INWIN MAN POWER FAN12 550W IPS550AQ3 לוח אם MSI 1GLAN 7.1 P55-FD55 מעבד 750 QUAD 1156 I5 CORE 8MB 2.66GHz מאוורר למעבד BIT COLD HEAT-PIPE AM3/1366/1156 זיכרון 1333MHZ DDR3 4G VALUE GEIL כרטיס מסך ATI READON 5770 1G-5 MSI דיסק קשיח 1TERA SATA2 64MB C.G WD המחשב מיועד בעיקר לשימוש שוטף בפוטושופ/אילוסטרייטור/פלאש... מה דעתכם? עם המפרט וגם על הצעת המחיר? (אייבורי) תודה מראש ---- חבל לי לפתוח נושא חדש.. אז אני אענה אל השאלות, ואשמח לקבל הצעות למפרטים מכם - 1. תקציב 4,500, ניתן לחרוג בעוד כ- 500. 2. השימושיים הצפויים של המחשב הם עבודה מסיבית על פוטושופ/אילוסטרייטור/ופלאש, (בעיקר עבודה על קבצי RAW, אילוסטרציות, ובניית מש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: תכנות, עבודה משרדית, גלישה, צפייה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14-15 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? עד 3.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לפחות 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אוקיי , מפרט למחשב הכי טוב שאני יכול להוציא בתשלום הזה! שיהיה הכרטיס מסך הכי טוב שיש בשוק כרגע [אם אפשר] זכרון 2GB + הארד דיסק כמה שיותר גדול קירור וכל הדברים האלו... מפרטים למשחקים כבדים ושיחזיק לאורך שנים. לא צריך ציוד עקפי כמו : מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , וכו'... רק מחשב!. תודה =] - ד"א קיבלתי הצעה [7002ש"ח כולל משלוח] על : AMD 5200 64X2 AM2 SOCKETED 2xGB 800 MHZ XMS2 PRO CORSAIR eVGA 8800 GTS 320 160 GB SATA 2 לוח אם נורמלי , לא זול מידי , לא יקר מידי [500 ש"ח ככה]... - מקווה לקבל תהצעה הטובה ביותר למחיר שהבאתי . תודה
-
- 13 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מה יותר עדיף היעוד הוא משחקים
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן , תודה על העזרה . 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח . האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כולו . במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח . 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית , תכני HD , וקצת משחקים . כגון : PES . א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). WORD , FF ועוד , כל זה בשימוש תדיר כמובן . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? רזולוצית Full HD . * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים קלים . * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיוע…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אלהן חברים אני מעוניין לבנות מחשב לצרכי אינטרנט משחקים קלים אופיס קצת עריכת מוזיקה ווידיאו צפיית סרטים והכי חשוב מסחר בבורסה רצוי שתיהיה העברת נותונים ופקודות מהירה ככל האפשר בנוסף אופציה לחיבור שני מסכים תודה על העזרה מספיק לי מארז פשוט עם יציאות מקידמה למיק אוזניות USB וכו' האם אפשר להוזיל את המפרט? התקציב שלי הוא 3000 כולל מקלדת עכבר ו700 למסך אשמח לקבל עזרה והכוונה מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1423 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤474 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 9400GT 512MB DDR2 : GV-N94T-512H - RATAIL ¤333 דיסק קשיח: SAMSUNG 320GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD321LJ ¤249 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ¤12…
-
- 17 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אחרי מספר סינונים ובדיקות, אני מתלבט בין 2 מחשבים: Dell Latitude 3340 http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Latitude-3340-Notebook.116268.0.html עם מעבד i3 ובמחיר של כ-2500 שקלים (ללא מערכת הפעלה). לבין http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/asus-zenbook-ux305 במחיר של 3,500 שקלים בערך. אשמח לעזרתכם. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפשת מפרט למחשב לעבודה בתוכנות גרפיקה דו מימד. התקציב הוא 2000-2500 ש"ח. לפחות 4G זכרון, הארד דיסק גדול ומה עוד שאתם ממליצים... אין צורך במסך או במוצרים נלווים אחרים, רק הקופסא תודה, שירי.
-
- 10 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני מספר חודשים ביקשתי המלצה למפרט מחשב לאחי ולא יצא לו לקנות עדיין, המפרט שהוא אז היה: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray 1 מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX660 OC 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 ספקי כוח: ספק כח אקטיבי Antec 550W 80+ VP…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
3000 זה גם קצת יותר מידי תאמת... בכל מקרה אני מחפש מחשב בעיקר לסתם גלישה באינטרנט וכו' למרות שיש סיכוי שאני ישים בו משחקים. מעדיף לא כרטיסי מסך של ATI ולא כרטיס מסך משולב בלוח אם. דיסק קשיח גדול. 1 GB זיכרון RAM . ואחד הדברים שהכי חשובים לי שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. ואני רוצה גם לקנות מסך..דק? בקיצור המלצות יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתלבט בין 3 ניידים.... חייב עזרה דחוף , קונה ביום שלישי!! השימושים שלי בגדול זה אינטרנט, מוזיקה, משחקים פשוטים כמו פיפא מנג'ר וכאלה, בנוגע לסרטים אני לא מתכוון לראות את הHD באיכות הגבוהה המטורפת אולי סרטי HD באיכות רגילה.... זהו בגדול התקציב שלי זה עד 800 דולר. אני קונה את המחשב בארה"ב, אני צריך שהוא יגיע לניו יורק. ההתלבטות שלי היא בין 14 אינץ ל 15.5, בגדול אני די סגור על 14 אבל 15.5 משמעותית יותר זול, יש כזה הבדל משמעותי במסך ? מה דעיף לדעתעם מבין הבאים: הראשון זה סוני 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5664663&CatId=4938 השני זה אסוס 14 אינץ: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-Det…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
תקנו אותי, חשבתי על המעבד E6750? תמיכה ב1333 ? זיכרונות 2G X 800 לוח? P35 תמיכה ב1333 ? דיסק 500G כונן DVD כרטיס מסך 8500 GT דרישות: מעט משחקים ובעיקר שלא יקרוס עם מספר יישומים בו זמנית.. מארז? קירור? שאר החומרה קיימת ואין צורך להוסיף... תודה!
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי מעבד e6400 וקניתי כרטיס מסך רדאון 5850 והבעיה היא שרוב המשחקים פועלים לא טוב באד קומפני2 פועל על 20 fps בהגדרות גבוהות אותו דבר קרייסיס (בhigh לא בvery high) ואפילו פרו אבולושן 2010 פועל לא טוב אני ממש מאוכזב הוצאתי הרבה כסף על הכרטיס הזה ואני מרגיש שלא קיבלתי תמורה עכשיו אם יש צוואר בקבוק תוכלו להמליץ לי על מעבד לא יקר שיפעל טוב עם הכרטיס? ועד משהו למרות שבאד קומפני 2 פועל לאט אני שם אותו על הגדרות הכי גבוהות וזה בכלל לא נראה כמו בסרטונים שאנשים מעלים שהם משחקים על הגדרות הכי גבוהות כאילו אצלי זה נראה הרבה פחות יפה ואני בטוח שאני שם על הגדרות הכי גבוהות איך זה הגיוני? אם מישהו יכול להמליץ לי מה לעשות עם כל המצב הזה אני יהיה שמח תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום רב, אני צריך עזרה לקראת קנית מחשב חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח , ללא ציוד היקפי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיצוב גרפי בדו-מימד (עיקרי), תלת-מימד (משני), עריכת וידאו (משני), גלישה, צפייה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד: דו-מימד(שימוש רב), פוטושופ (שימוש רב), אוטוקאד: תלת-מימד, 3d max (תדיר), אדובי אלמנטס (שימוש מזדמן) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכב…
-
- 4 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אח שלי נכנס לקבע והוא החליט שהוא רוצה לקנות מחשב נייד בתחום המחירים של עד 3000 + או - אין חשיבות למחירו של המחשב ואין חשיבות למשקל או לחיי סוללה המחשב עצמו מיועד בעיקר להעברת זמן, ניגון סרטי HD גלישה באינטרנט וכדומה המשחקים היחידים שהוא אמור להרית הם משחקים דומי סימס, כך שאין צורך במחשב מפלצתי עדיפות למסך 15 אינץ' ומעלה תודה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום יש לי לנובו U350 במחשב יש חריץ SIM (אבל אין מודם) הכנסתי להרחבה כרטיס מודם PCI של חברת HUAWEI Mobile Connect - 3G Modem דגם (אני חושב) E730 חיברתי את המודם ללוח התקנתי דבריברים, המחשב מזהה את המודם עכשיו אני לא מוצא תוכנה שבעזרת אני יוכל לחייג דרך הסים. מישהו אולי מכיר תוכנה כזאת..? תודה
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד ,בתקציב של עד 3000 , חשוב לי שהוא יהיה בגודל 13אינץ' אני צריך מעבד חזק ,שיעמוד בעומס עבודה גדול. שיהיו לו את כל החיבורים הרלווונטים להיום.. זהו , אשמח לשמוע את דעתכם. תודה!!
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! עד לפני כמה זמן תכננתי לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד AMD ללא OC, אך לאחר שראיתי את ירידת המחירים של Intel חשבתי שאולי יהיה לי יותר משתלם לקנות מפרט למחשב מבוסס מעבד Intel ולעשות OC קטן דרך מדריכים מהאינטרנט (אני ממש לא מבין בזה וזאת תהיה פעם ראשונה שלי אם אני יעשה). השימושים למחשב הם בעיקר למשחקים כבדים ולסרטים (כולל לווין). אני לא צריך מסך, צורב או שום ציוד הקפי אחר. אלה המפרטים שחשבתי עליהם: AMD - מעבד: Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 BOX מחיר: ¤582 לוח אם: ASUS - M2N-E מחיר: ¤504 כרטיס מסך: EVGA - GeForce 8800GTS 640MB GDDR3 PCI Express x16 מחיר: ¤1600 $389 (אח שלי קונה לי ליומולדת) דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500K…
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ראיתי בוואלה שופס את הדגם HP Pavilion dv6-1330ej במחיר מצחיק של 2800 שקל. אבל אליה וקוץ בה. המחשב הוא מחודש ז"א נשלח למעבדות ב-HP תוקן והוחזר למכירה. השאלה האם כדאי לקנות? האחריות היא לשנה דרך אגב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
שלום! ברשותי לנובו y-70 הפאנל של המסך בצבע שחור ניקיתי אותו באמצעות מטלית לניקוי משקפיים האם ניקוי הפאנל יכול לגרום למצב של זליגות אור במסך?
-
- 23 תגובות
- 8.1k צפיות
-