ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,454 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Crysis 3,באטלפילד 3 וכ'ו...בעיקרון משחקים חדשים,לא ספציפי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה שאפשר 3. האם יש …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 4200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד למשחקים בינוניים עד כבדים עם איכות גבוהה ולסרטי HD. 3. האם יש צורך בציוד היקפי? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? לא 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב 9. האם יש העדפה לרכוש את המ…
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כותרת ואני תריך את זה היום אז מהר בבקשה ועוד משהוא שיהיה קריא כי לפעמים מביאים שלא מבינים כלום ללא ציוד הקפי
-
- 11 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה עבור מפרט למחשב מולטימדיה עם הדרישות הבאות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חובה לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד קל וקטן, 12-13 אינץ', לא יותר מ1.3 ק"ג, עדיף כמה שפחות, לשימוש משרדי. הכי חשוב זה משקל, מבנה, אמינות וזמן סוללה - המשקל של הכבל חשמל גם משנה, אז למשל יש עדיפות ל-DELL שהמטען שלהם מאוד קל ביחס לאחרים. התקציב די גמיש, אני קונה את המחשב באוסטרליה, אז קשה לתרגם למחירי ישראל אבל בוא נגיד שאם בארה"ב זה עולה בסביבות 1500-2000 דולר אז אין בעיה. הסתכלתי קצת על Toshiba Portégé Z830-S8302 Samsung Series 9 (900X3A) Lenovo X220 בכל מקרה אשמח לשמוע המלצות - עדיף היום כי אני רוצה לרכוש את המחשב מחר. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד לידידה שלי. אנחנו לומדים ביולוגיה ככה שכוח חישוב ויכולות גרפיות פורצות דרך הם ממש לא נחוצות. מה שחשוב לה זה שהוא יהיה עם מסך 15 אינץ'. השימוש העיקרי הוא ללימודים והרבה, כלומר שעות ארוכות של עבודה משרדית ואינטרנט. חשוב שלא יהיו בעיות קליטה עם האלחוטי (לא יודע עם זה בעיה בדגמים מסויימים, אבל האלחוטי מאוד חשוב). זהו, מעבר לזה רק שיהיה נוח, ועד כמה שמחשב 15 אינץ' יכול להיות קל היא בטח תשמח. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מחשב, השימושים הם משרדיים בעיקר olidworks קצת מטלב וקצת סרטים - ללא משחקים יש צורך במסך וללא שאר ציוד היקפי, החנות צריכה להיות בב"ש והוא מעדיף KSP ... התקציב הוא 3200 יש אפשרות לחרוג אבל עדיף שלא... , אין חשיבות מיוחדת לשקט, יש לשמור על אופק שידרוג זה מה שניסיתי אלו הרכיבים שצריך דגם מחשב: computer מעבדי AMD Phenom II x2 Dual Core 555 Socket AM3 3.2Ghz Box מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE GA-880GM-UD2H AM2+, AM3, 880G, DDR3 1666, VGA ATI HD4250, HDMI, 1394a זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston זכרונות none דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך …
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה דרך בסט ביי באינטרנט. המחשב מגיע מלנובו עם דיסק קשיח ברירת מחדל 500GB 5400RPM. המחשב עוד לא הגיע לביתי אבל בדקתי את האפשרות לשדרג לו את הכונן הקשיח לדגם אחר בעל מהירות סיבוב של 7200RPM. חשבתי שאולי אצליח לשדרג דרך מעבדת שירות שלהם וככה להימנע מתשלום כפול. טעיתי, ב סי פי אמ שנותנת להם שירות בתל אביב אין כונן מעל 320 מגה בייט בכלל.. התקשרתי לקיי.אס.פי לשאול אותם. יש להם את אותו הדגם, רק ב 185 יותר יקר ממה שקניתי אותו. שם אמרו לי שהם לא משדרגים, אפילו לא למחשבים שניקנו אצלם. האם ידוע לכם על מקום באזור תל אביב שניתן לבצע שידרוג כזה, חדש בחדש? שאלה נוספת, האם יש היגיון בשידרוג? לרוב אשתמש במחשב כשהוא מחובר לחשמל, ונראה לי שיש הבדל ניכר בפעילות המחשב כשהוינדו…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מעלה פירוט יותר מדויק, אשמח מאד להכוונ ה כי הלכתי לאיבוד, הכיוון הוא רכישה מיידית, של מחשב 13'' לעבודה, אפשרות של 14''. מחיר 3,500 אבל אפשרי עד 5,000 שימוש עיקרי אופיס ואינטרנט. שימוש כמחברת עבודה בפגישות ובישיבות. חשוב לי שהמחשב יהיה אמין ומהיר, שיעלה מהר, יחזיק לאורך שנים. סוללה חזקה כי לא אוכל להטעין במהלך היום. שיהיה קל. הבנתי שעדיף זיכרון עבודה 16 GB זיכרון אחסון גבוה כדי לשמור תמונות ומסמכי עבודה. האם מומלץ מסך טאצ? האם זה עמיד או נוטה לההרס מהר? עד כמה משפר את חווית השימוש במחשב? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב 64 ביט מה עדיף של AMD או אינטל?... ואיזה חברות עדיפות...של הלוח אם וכרטיס המסך תעזרו לי בבקשה ותבנו לי מחשב. תותח!!! התקציב עד 5 אלף עדיף 4 וחצי מעבד קירור טוב לוח אם זיכרון ג'יגה כרטיס מסך למשחקים, שיהיה תותח למשחקים מקלדת עכבר צורב דיוידי דיסק קשיח 80 ג'יגה מארז + ספק כח איכותי מסך שטוח עכבר ומקלדת תודה רבה מראש... יוסי!! :s07]
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הרכבתי שני מפרטים מTMS,אחד מבוסס Intel ואחד מבוסס AMD,עקרונית שמתי בAMD את הלוח עם צ'יפסט 780G כדי שלמחשב תהיה אופציה להפוך לHTPC בעתיד אבל אני חושב שפשוט עדיף ללכת על המפרט Intel ובעתיד אם אני ארצה לעשות הסבה לHTPC אז לקחת פשוט כרטיס מסך ייעודי פשוט. הנה שני המפרטים: מפרט Intel: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX כמות: 1 מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-G31M-S2L Retail כמות: 1 מחיר: ¤265 מארז: Compucase HEC 6C28 300ART Silver/Black כמות: 1 מחיר: ¤266 זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 CL5 כמות: 2 מחיר: ¤64 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤254 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 מחיר: ¤125 הרכבה: הרכב…
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=949836 מארז -מפואר ATX 480W X6USB לוח אם ASUS P5KP-VM INTEL G31/1333MHZהסדרה החדשה של אינטל מעבד - INTEL CORE 2 DUO E-8400/3.0GHZ/6MB/1333FSB זיכרון -1024MB PC6400/DDR II 800MHZ כ.מסך-Intel® Graphics Media Accelerator 3100/256MB כ.קול-מיקצועי הכולל 8ערוצים HD כ.רשת-GIGABYTE 1000/100/10 ד.קשיח -160GB SATA II/8M/7200RPM כונן - DVDRWX20-SAMSUNG/NEC/LG מסך-3LG LCD 1942T 1:8000/5MS/DVIשנות אחריות סט מקלדת מולטימדיה+עכבר אופטי מצלמת אינטרנט+מיקרופון+תאורה 1.3MP(לשיחות וידאו) אנטי וירוס 2008 בקשה להבעת דעה על המפרט הנל. מלבד זאת רציתי לדעת האם החברה אמינה? האם המחיר הולם את הרכיבים המוצעים? האם יש רכיב כלשהו שהוא ממש מיושן אפ…
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני מתלבט בין Lenovo IdeaPad Z380 לבין Lenovo ThinkPad E330. מבחינת מפרט שניהם זהים, בעיניי הZ יותר יפה אולם יש לו רק שנה אחריות לא שלוש כמו לE. כמן כן, הבנתי שסידרת הThinkPad היא עיסקית ועל כן איכות המחשבים מבחינת בנייה, חומרים ואמינות גבוהה יותר, אך בעיניי היא כאמור פחות יפה.אני לא יודע במה לבחור...עצתכם בבקשה..תודה רבה, ניצן.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני מעוניין לשמוע הצעות בנוגע למפרט מחשב שהמטרה העיקרית היא GAMING מטורף ברמה גבוה ככל שניתן בתקציב של 4500 שקל! פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? התקציב הוא 4500 שקל(ללא חריגה) לתשלומים 4-5 2. מטרות המחשב?עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים מאוד בעלי גרפיקה גבוה ,צפיה בסרטים,הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא אני לא צריך ציוד היקפי כלל! 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?כן אני מעוניין במחשב שקט שלא יעשה רעש ונושא העיצוב שלו חשוב …
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אמא שלי הגיעה למסקנה שהיא צריכה מחשב נייד. כל יעודו של המחשב הוא עבודה בתוכנות Office, וחיבורו למקרן חיצוני לשם הצגת מצגות PowerPoint. בגדול, הדרישות הבסיסיות הן: זכרון בנפח של לפחות 256MB (להרצה של ווינדוס ואופיס...) צ'יפסט של אינטל עם כרטיס מסך מובנה בלוח האם (לטובת הצגת סרטים - במקרה הצורך) יציאות: USB 2.0 (יותר מאחת), PS/2, רמקולים, 15pin (לחיבור למקרן חיצוני). כונן CD/DVD (יוחלט בהתאם להפרש במחירים) רמקול פנימי. שיגיע עם ווינדוס XP מקורי (עם מדבקת רשיון) כפי שאתם רואים הדרישות הן לא בשמיים, ולכן על התקציב להיות כמה שיותר נמוך. בתודה מראש, נמרוד.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה בבחירת מפרט אני צריך את המחשב להרצות כבדות של תכנות (MATLAB,JAVA) מעט משחקים אני מעדיף כפול ליבה אבל לא יודע לבחור בין intel לAMD הנטייה היא לAMD וצריך כרטיס קול טוב אני מעוניין שאני יוכל לשדרג אותו בלי הוצאות כבדות מדי תקציב 4500-5000 יש לי מסך תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לעיצוב גרפי בתוכנות photoshop after effects 3D studio Camtasia עדיפות למסך 17 אינץ' זמן סוללה ממוצע-כמובן שעם 17 אינץ' אין הרבה מה לצפות כמה שיותר חזק [מחשב לא בשבילי ומזמן כבר לא כתבתי פה בקשה להמלצה אז תסלחו לי אם החסרתי פרטים כלשהם]
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל (מיינקרפט וטיפה יותר כבד) עבודה משרדית,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע עדיין לא נקנה מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.8GHz(E4300) 800MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤680 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤624 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤380 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK מחיר: ¤613 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤390 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤421 קרור למעבד: SUNBEAM TUNI…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני עומד להתחיל לימודים באונ' עוד מעט, ואני רוצה לקנות לפטופ. אני מעוניין ב4GB ראם ובערך 320GB זיכרון אחסון. התקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין לגבי רכישת אולטרבוק לשימושים יומיומיים, אז אני אפרט מה הדרישות שלי. המחשב יירכש בארה"ב, ואין ממש הגבלת תקציב. אני צריך מסך של 13-15 אינץ' עם 8GB של ראם, כונן SSD של כ 500GB ומעבד i7 כלשהו. בנוגע לכרטיס המסך - כרטיס מסך שאינו "Intel graphics 3000" הוא יתרון, היות ויכול להיות וארצה לשחק משחק כלשהו (כדוגמת Portal או MW3 על הגדרות נמוכות) מדי פעם, ואני רוצה שזו תהיה אופציה אפשרית חומרתית. גם יהיה נחמד אם לא יישרפו לי הידיים כשאני מקליד. חיבורים: אני צריך USB 3 ו HDMI. בעקרון המחשב העיקרי אותו אני שוקל הוא ה U44SG של אסוס שנשמע פשוט מצויין. כשאני מסמן בדיוק את האופציות בהן אני מעוניין הוא יוצא בערך 2,200 דולר אחרי מס. אני לא רוצה מק בגלל חוסר התמיכה ב MW3 למש…
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קיצור זה המחשב שיקנה ביום ראשון בעזרת ה' מחר באייבורי בב"ש אני מאמין שהם ימכרו לי אותו במחירים הכי זולים שיש . מארז+ספק : http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A21B-400 זה 400 ש"ח מעבד : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q660-G0&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זה 1400 ש"ח כרטיס מסך : http://www.skypc.co.il/pl_product~LV380~8~0.htm זה 1579 ש"ח מסך כולל רמקולים : http://www.skypc.co.il/pl_product~21416~9~0.htm זה 1070 ש"ח צורב : http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD5170AB זה 140 ש"ח לוח אם : http://www.skypc.co.il/pl_product~39206~10~0.htm זה 541 ש"ח זיכרון : http://www.skypc.co.il/pl_product~OCZ2SOE8002GK~15~0.htm זה 495 ש"ח עכבר+מקלדת : http://skypc.…
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, שימושים עיקריים: תכנות (Visual Studio 2010, eclipse), ואופיס. דרישות: 1. קל - עדיף מאוד עד 2 ק"ג. אפשר להתפשר על טיפה יותר. 2. USB 3.0 - לפחות חיבור אחד - זה בסדר גמור עם יתבצע ע"י הרחבה כלשהי. 3. זמן סוללה - לפחות 4 שעות עבודה. רצוי יותר. עד 6,000. רצוי מאוד באזור 3,000-4,000. *עריכה* - פרטים נוספים. גודל מסך - לפחות 12 אינץ'. לא יותר מ-15. בלוטות - לא חובה. גודל מינימלי של כונן קשיח - 128GB. לא חובה כונן CD/DVD. אין צורך באחריות בינלאומית. רצוי רישיון למערכת הפעלה. אשמח לשמוע גם על אפשרויות ללא. תודה!!
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מערכת מבוססת A64 3000, המחיר כרגע בKSP עומד על 990, במקומות אחרים על כ1100 ש"ח. לפני כמה ימים ראיתי מישהו שכתב על מעבד חדש שישוחרר ב1 באוקטובר, ובכך יביא לצניחת המחיר של ה!64 הנוכחי, בכ200-250 ש"ח. מישהו יודע עד כמה זה מהימן? ואם כן, כמה זמן יקח עד שהמחיר החדש יכנס לתוקף? האם זה קורה מיד? תודה! נדב.
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בלי חריגות לעבודה משרדית ,צפיה בסרטים באיכות FULL HD עדיפות גבוהה לחברות ASUS וToshiba
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-