עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by BubbleBoy,

אז אם אפשר שתכינו לי כמה אופציות למפרטים בטווחי מחירים של 6000 עד 8500 שקל שהדרישות הן מסך LCD צורב די וי די וכרטיס מסך טוב(כמובן שימבה זיכרון מהיר לא יזיק) מארז טוב וספק איכותי. אין צורך ברמקוליםעכברמקלדתסורקמדפסת ושאר השיט שלא מעניין אותי תודה מראש, אסי. נ.ב אם לא היה מובן המחשב הזה מיועדד אך ורק למשחקים אז בהצלחה! אהה כן, אני אשמח לקבל את המפרטים בקבצי תמונה מהאתר שהכנתם בנוסף לחפירה בנוגע לכל רכיב וחלק שהחלטתם להכניס פנימה(למה אותו ולמה הוא עדיף על חלקים מקבילים של חברות אחרות בטווח המחירים הרלוונטי) ושוב תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by romansah9,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיך לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי- אינטרנט, אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) torrent, skype. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.ללא. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) FullHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) אין הגבלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  3. מישהו יכל לארגן לי מפרט ,לא ממש מפרט אלא אותם שלוש רכיבים מעבד,לוח אם,וכרטיס מסך. למשחקים כמובן....תודה מראש

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  4. כותרת התקציב שלי הוא עד 5k לא יותר . לא צריך מסך. לא צריך רמקולים עכבר אוזניות מקלדת פאד וכו... המחשב מיועד בעיקר למשחקים כמו Crysis , Bioshock , Fifa , CS , CSS , NBA ועוד כמהה חשוב שלא ירעיש ולא יתחמם

• 12 תגובות
    • 742 צפיות
  5. שלום, תקציב - כ- 1700 ש"ח מטרות/שימושי המחשב - אופיס, אינטרנט וסרטים, מקס' 720P לא מתוכנן אוברקלוק ללא מערכת הפעלה יש צורך בהרכבת המחשב בחנות. המסך שלי יהיה 22'', רזולוציה 1680X1050 *אם אפשר להרכיב ספק מספיק טוב כדי שיתמוך בהוספה של כרטיס מסך חיצוני, אם ארצה בעתיד (9600GT למשל), זה יהיה מצוין. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  6. אני חושב לחבר את המחשב שיהיה סלוני למסך 42 פלאזמה ומתכנן דבר כזה שמאחורי הפלאזמה יש את הקיר של החדר ולעבייר שם חוטים למסך 22 -24 שיהיה למשחקים איך המחשב בסך הכל ? שיפור תיקון מעבד Intel Core i5-750 Tray ₪971 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=I5-750Tray לוח אם Gigabyte GA-P55M-UD2 ₪607 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950206 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪282 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪463 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4890 1024MB DDR5 PCIe ₪1193 כמות:1 h…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום לכולם. תגידו לי תתחדש השאלה בכותרת. אני רואה שיש מקום לשני כרטיסים (מקום אחד תפוס על ידי כרטיס LAN) איזה כרטיס אני צריך ואיפה ניתן לרכוש? כמה זה צריך לעלות? (כדאי ואפשר למצוא משומש?) המחשב עם WIN 98 תודה

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  8. Started by MDK,

היי חבר'ה! אני צריך את עזרתכם בבניית מפרט למחשב משרדי בשביל אח שלי. התקציב הוא מקס' 3500. השימושים הם לעבודות סטודנט בהנדסת תעשייה וניהול בטכניון עם תוכנות כגון ACCESS ואולי PHOTOSHOP, קצת אינטרנט ומוזיקה. ישנה אפשרות לקנות בחיפה. הוא רוצה גם מסך 17 LCD, רמקולים סבירים ועכבר מקלדת. יש מצב גם למצלמת WEB אם נכנס בתקציב. כמו כן, צורב DVD וUSB בקדמת המארז יתקבלו בברכה המחשב הביתי הנוכחי דווקא מתאים לו אבל אני פוחד שלא יחזיק לו הרבה זמן - יש לי אותו 4 וחצי שנים והוא מורכב מAMD PALOMINO 1800 שמתחמם יותר מדי...(71 מעלות במנוחה)

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  9. היי אנשים , אני לא מוצא חוות דעת על הנייד ‏Compaq Presario Mini 311c-1110ej , האם הוא מספיק טוב להרצת windows 7+office ? ובכלל האם הוא נייד טוב ? האם ‏Asus Eee PC 1201N‎ שווה את העוד כמה מאות שקלים ?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. יש מפרט מוכן http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1294&CatCode=1 . מה הקטעה ..... מה לשפר ?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by TPack,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מספר חלקים חדשים ולשלב אותם עם רכיבים קיימים במצב טוב על מנת לחסוך בעלויות כמובן. המטרה העקרית היא מחשב לגיימינג. הרכיבים הקיימים (שיועברו למארז החדש): כ.מסך - GF 8800GT ספק כח - Corsair 450W ה.דיסק - 500GB WD הרכיבים החדשים (SkyPC): מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 900Mhz CL 4-4-4-12 PI Black צורב LG GSA-GH24N X24 SATA DVD זהו המפרט שבניתי בינתיים ומה שחסר לי הוא לוח אם טוב ואשמח אם תמליצו לי על אחד מתאים למטרה ולא יקר במיוחד. לגבי מארז, הוא כרגע לא קיים במלאי (SkyPC) אבל יוזמן במיוחד והוא NZXT Tempest Airflow King ששמתי עליו עין מזמן ..ועד כמה שהבנתי הוא אחד הטובים. כמו ששמתם לב הלכתי גם על זיכרון DDR2 ע…

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by LevyVista,

שלום חברים! קניתי מחשב בערך לפני כחודשיים, רציתי לקבל חוות דעת עליו ומה הייתם משנים בו. תמונה צילמתי את המפרט בזמנו מפני שהמחירים יהיו תואמים לאותה התקופה. איך המחשב לדעתכם?

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  13. היי, אני סטודנטית, צריכה את המחשב לאופיס , אינטרנט, אקרובט, ומעוניינת שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל כמה תוכנות ביחד מבלי להיות איטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ובעל חיי סוללה ארוכים. יש לי כבר נייד של דל שהוא מצויין מבחינת נתונים אבל משקלו כבד והסוללה גרועה. מעוניינת לשמוע חוות דעת על שני הניידים הבאים. אני יודעת שהמחשב השני (HP) בעל נתונים טובים יותר, אבל ראיתי שהוא שוקל 1.6 ק"ג ובנוסף לא צויין משך חיי סוללה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם: מחשב 1: Asus 1015PX מפרט המחשב : מעבד Intel Atom N570 זיכרון פנימי בנפח של 2GB (אני משדרגת מ-1 ל-2) דיסק קשיח בנפח של 250GB מסך "10.1 איכותי LED Backlight ברזולוציה של 1024X600 תקשורת אלחוטית WIFI, Bluetooth 3.0 כולל תקן החדש "N" מיקר…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. היי! אז לצערי לאחר יותר מ11 שנים הלוח אם שלי התחיל להראות סימני גסיסה בצורה של ריסטרים פתאומיים עד ששבק חיים... רוצה להזמין מחשב חדש אך לא יודע אם מה שבניתי אוברקיל או בסדר השימושים שלי פעם היו גיימינג, היום זה 99% צפייה ביוטיוב ומוזיקה, ברזולוציית 4K. כלומר המחשב לא צריך להיות בעל יכולת עיבוד מרשימה, אבל אני כן אוהב שיש לי את הטכנולוגיה האחרונה וכאשר אני כן צריך משהו מהמחשב שלי אני אוהב שהוא רץ... יש לי כרטיס GTX 970 שאני מתכנן להשאר איתו, למרות שתכני 4K לא רצים איתו הכי חלק שיש...אחליט אם בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס (במיוחד בגלל הסיטואציה שקיימת כרגע בשוק) יש לי כוננים קשיחים וSSD קטן, אבל אני כן רוצה להשתרדרג ל…

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by PrefaceAlumni,

ואם כן, איך עושים שחזור? תודה!!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  16. Started by FuzzyNapkin,

חבר שלי מעוניין לקנות את המחשב שאני משתמש בו כעת, אבל הרכיבים אינם חדשים ולכן קשה מאוד למצוא תגית מחיר... אנא הביעו חוות דעת על המפרט ועיזרו לי לתמחר אותו.וקחו בחשבון כי אני השתמשתי בו כ 5 שנים. תודה! מעבד Intel Pentium 4 2.40 Mhz לוח אם Intel Corporation D850MV Intel 850 Chipset זכרון Samsung pc800 400MHz RDRAM 128mb x 4 = 512MB כרטיס מסך Geforce4 MX 440 128MB כונן קשיח Barracuda ATA IV 80GB Hard Drive - ST380021A 1.44MB Floppy כרטיס רשת Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC כרטיס טלוויזיה LIFEVIEW FlyVideo 2000 כונן דיסקים LG 48x24x48x לא ידוע מהו שם הדגם כרגע אבל אני מניח שזה לא קריטי המארז מהודר עם ספק של 350W גם לו אין שם דגם כרגע. …

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by gggilad13,

אני הלכתי לחנות שאני מכיר אותה ואת המוכר שלה כבר הרבה זמן, הציעו לי שם את המפרט הבא: מעבד AMD 64 3000 939 לוח GIGABYTE NFORCE 4 (הדגם הזול, אני לא זוכר אותו) כרטיס מסך GIGABYTE 6600GT עם קרור פסיבי וVIVO דיסק קשיח 160 GB זיכרון 1024 MB RAM (כנראה PQI) צורב DVD LG/NEC וכל שאר הדברים... אז מה אתם חושבים על המפרט? ועכשיו גם שאלה, בהתחלה אני לקחתי במפרט מארז של CHENBRO וספק של TT אבל ראיתי שזה מייקר בהרבה את המפרט, ואז שאלתי את המוכר אם באמת כדאי להשקיע כל כך הרבה בספק ובמארז או שעדיף לקחת מארז וספק ג'נריים, אז הוא אמר לי שעדיף לקחת ג'נריים ואני שאלתי אותו מה בקשר לזה שזה יעניק לרכיבים ביטחון והוא אמר שגם אם אני אקח ג'נריים וישרף לי איזשהו רכיב אז הוא מחליף לי אותו לחדש על א…

• 6 תגובות
    • 742 צפיות
  18. Started by eyal1506,

היי, יש לי מחשב נייד Lenovo מדגם: N100-3000 1) המחשב ממש איטי ואני לא יודע למה..... מה יכולה להיות הבעיה? 2) יש לי תיקיית WINDOWS.OLD ששוקלת 13 גיגה ותיקיית WINDOWS ששוקלת 6 האם אפשרי למחוק את תיקיית OLD? אם לא למה ואם כן מה זה התיקייה הזאת? תודה מראש, אבנר.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by Amit_11,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 CSS וכל המשחקים החדשים (משחקים כבדים) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  20. שלום, לאחר קריסה של המחשב (פנטיום 4, 2.4, עם 512 זיכרון וכ.מסך 6800 AGP), זקוק למחשב חדש בתקציב מינימלי של כ- 2500 (לבן שלי) המחשב משמש לאינטרנט, Office, וקצת משחקים (FIFA, NFS, FAR CRY, ורצוי גם החדשים). אני מצפה שיתן שדרוג כלשהו ביחס לקיים כמובן. יש לי מסך CRT שלא מתוכנן להחלפה בקרוב ולכן לא צריך להשתולל עם כרטיס המסך דגש על אפשרות לשדרוג המחשב בטווח של שנה, כשיהיו עוד מזומנים. השדרוג יהיה בעיקר לטובת אפשרות משחקים חדשים ורציניים יותר. אין צורך בציוד היקפי האם כדאי כבר להתקין מחשב חדש עם VISTA או להישאר עם XP ? אם מומלץ VISTA, אז יש לשלב גם במחיר. תודה מראש לעונים,

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  21. Started by gsmaof,

אני צריך מחשב נייד עבור עבודות תכנות, אינטרנט ואופיס. על המחשב להיות קל ובעל מסך של 12 - 13.3 אינטש. לא צופה בסרטים ומישחקים. ולא צריך דיסק של יותר מ 320GB. תקציב של בסביבות ה 3000 ש"ח. אמנם לצרכי תיכנות צריך מחשב חזק (אני מריץ כמה ורסיות של visual studio וכן sql server) אבל יש לי מחשב נייח שבו מתבצעת מרבית העבודה, הנייד ישמש ל 30% מהזמן. אני מתלבט איזה מתכון של מעבד, דגם וזיכרון יתאים לצרכי. אשמח לקבל המלצות על מכשיר קונקרטי.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  22. Started by gvilner,

שלום! אני מתעניין בקניית מחשב HP ENVY 14 דגם 1195, כמה לדעתכם מחשב כזה אמור לעלות? התכנון שלי הוא לקנות מחשב כזה ביד 2 במצב טוב.. להלן כמה פרטים נוספים עך הדגם: Intel® Core i7 CPU Q 720 @ 1.60GHz, 1600 Mhz, 4 Core(s), 8 Logical Processor(s) תודה!

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  23. שלום, אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק ואמין. הדרישות שלי: מעבד - i5 יענה על הצרכים שלי נראה לי דיסק קשיח - איזור 500GB (זה די סטנדרט כיום, לא?) זיכרון - מינימום 4GB משקל - לא יותר מ-2.8 מסך - 15~ מחיר: 3500~ תודה לעוזרים :-)

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  24. בכותרת מופיע הכל.. והמפרט בצד! תודה מראש, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by Beginner,

קניתי מחשב נייד מאמריקה ASUS M50VM-B1 היום בערב המחשב נכבה לפתע. בדקתי את הטמפרטורה של הנייד ויצא 41C. אחרי שנסיתי להדליק אותו, אחרי כמה נסיונות הוא נדלק. - מה אפשר להיות הסיבות שגרמו לכיווי המחשב? -האם יש ספק רשמי לחברת asus בישראל שבה אני יכול לממש אחריות במידת הצורך?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.