ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,351 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב לפטופ טוב שאני אוכל לערוך בו סירטים קצרים. התקציב שלי הוא 7000 ש"ח ואני מעונין שהמסך לא יהיה מסך מבריק. טל
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
הי איך המפרט שבניתי? אשמח לשמוע שיפורים\שינוים מהמומחים תודה מראש וחג שמח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, 2xPCI-E 2.0 זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II כרטיסי מסך GIGABYTE HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 צורבים Asus DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata מארזים CoolerMaster CoolerMaster CM 690 Black (No PSU) ספקי כוח Corsair HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular מקלדות Logitech Internet 350 Keyboard Black עכברים Logitech Logite…
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם , ה THINKPAD של אבא שלי כבר קצת התעייף לאחר 4 שנות שימוש ועכשיו הוא רוצה חדש , הדרישות : 15.4" , HD לא פחות מ 120GB , זכרון : 2 GB , מ"ה : או VISTA פשוט ביותר או XP ויהיה נהדר עם יהיה גם משטח מגע בנוסף ל trackpoint המצוין. וכמובן , WIFI עכשיו השאלה היחידה היא על איזה THINKPAD ללכת? איזו סדרה ? וכו'... אשמח אם תעזרו לי
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
האמת שזה בקשה כמעט רגילה פה.. אני רק רוצה שינויים במידת הצורך הדרישה - מחשב ראשי לבית (כולל משחקים, וכל מה שסטודנט להנדסת חשמל צריך) התקציב הוא 4000 שקל, גמיש.. בניתי את המפרט הנ"ל, יש מה לשנות? Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤907 Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ¤667 Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤305 SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤325 A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤461 Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤331 Palit Radeon 4850 512MB GDDR3 HDMI Retail כמות: 1 - מחיר: ¤792 PIONEER DVR-115DBK X…
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש פה מאד התרשמתי מהאתר מקווה להתשלב פה יפה. ככה נתחיל מההתחלה אני יסביר את עצמי ואחר כך אני יתן את המפרט ותיתנו את דעתכם מתחילים ככה שלום שמי גיא לפני כשבוע סיימתי צבא והבטחתי לעצמי שלאחר השחרור ולרגל עליתו של המשחק החדש GTA4 אני קונה מחשב משחקים אחרון ושהוא יהיה יחסית בעל דרישות גבוהות מאד אני במשך כל חיי היה לי מחשב עגלה שבקושי משחקים רצו עליו ואני רוצה להנות פעם אחרונה לפני שאני עובר לשלב בהילוך אחר בחיים שלי ולכן החלטתי לקנות מחשב שיחזיק לי למשך איזה 3-4 שנים נכון שאין מחשב בעולם שהוא שווה משהו מבחינת משחקים אחרי חצי שנה - שנה אבל לאחר מכן אני לא כל כך יצטרך לשחק הוא יהיה מעיין מחשב ביתי כזה לכן אני הולך להשקיע פעם אחרונה וזה המפרט שאני בניתי והדריש…
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איך המפרט הבא ב - 1420 שימוש ביתי ומשחקים כמו GTA 5 מעבד: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20GHz לוח: P5KPLCM G31 ASUS דיסק קשיח: 250GB SATA II 7200RPM 16MB Western Digital זיכרון: 2GB DDR II 800MHz Kingston צורב LG X22 SATA DVD: כרטיס מסך: ATI HD3450 512MB מארז: JSPTech N-630B Black Midi ATX 400W סה"כ: 1420
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מפרט ב3.5K או 4K עם מערכת הפעלה השימושים למשחקים כבדים אין חריגה רק ב100 ש"ח מקסימום. אני יודע שיש כאן בלי סוף דיונים על זה אבל בכל מקרה. יאללה תפציצו
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מחשב אולפן ליצירת מוזיקה. ללא מסך או רמקולים, רק עם מקלדת ועכבר הכי פשוטים שיש.. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות! אני קונה מחשב חדש סוף סוף. בניתי לעצמי מפרט, אני אשמח אם תגידו לי עם המפרט שבניתי הוא טוב. התיכנון שלי הוא לא לעבור את ה 5000 שקל. אני משחק במשחקים כבדים וגם עורך בתוכנות הכבדות של adobe אז על מעבד פחות טוב אני לא מתפשר וגם על המארז שבחרתי. איך הלוח אם? הנה המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤822 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP45T-DS3R ¤692 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39466 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤318 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK ¤716 כמות:1 …
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם : אני צריך את עזרתכם... ברצוני לרכוש מחשב נייד חדש ויש לי כמה שאלות: 1: מה ההבדל בין סדרת המעבדים של Intel Dou 2 core Pxxxx לבין Intel Dou 2 core Txxxx ? ומבחינת עלות תועלת האם ההבדל במחיר כדאי? 2: לאלו חברות יש אחריות בין לאומית ? כשאני קונה בחול ויכול לקבל שרות בארץ? 3: איך אני יכול להשוות בין כרטיסי מסך של ATI ן- nVida ? למחשבים ניידים כמובן? 4: כאשר אני קונה מחשב בחול מה עליי לעשות עם נושא החיבור למערכת החשמל? שנאי ? ברצוני לקנות מחשב נייד בארה"ב או בקנדה אני מעוניין במחשב עם מסך קטן וקל לצורכי עבודה (אופיס מייל אינטרנט ) וגם לצורכי גרפיקה אך לא זה העיקר. אני מתלבט בין דל וסוני ... הייתי שמח לשמוע לעצתכם התקציב שלי הוא בערך 1000- 1200 דולר. תודה רבה למגיבים…
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
??? ??? הי לכולם אני מתענינת בקניה של מחשב נייד . הצרכים שלי הם מחשב איכותי ,קל משקל !!!! שאפשר לצאת איתו ליסוע לחול וכו לבית קפה לחברים סתם על הספה בסלון מיועד לגלישה באינטרנט ואופיס גם חשוב לי גם אורך חיי סוללה תקציב עד 5000 עם שאיפה לפחות !! כי סהכ הצרכים שלי בסיסייים מחשב טוב בשורה תחתונה.לשימוש ביתי אישי לא להרצת תוכנות כבדות גרפיקה משחקים וכד ממה שקראתי בכל מיני מקומות וסקרתי קצת את ההיצע העצום בתחום גם בסוג וגם במחיר אני מתלבטת בין כמה מחשבים אשמח לקבל המלצות ועצות האפשרויות 1. קנית מחשבת יד שניה של IBM דגם T43 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=715012 3 .מחשב נייד צבע שחור תוצרת MSI דגם PR600R3 מסך "15.4 מעבד אינטל ליבה כפולה שנתיים א…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט ב4300 למחשב למשחקים שהכרטיס של ATI 4870 יהיה כלול.. כולל מסך דק ומדפסת. תודה ושבוע טוב !
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מה מצב אח שלי קונה מחשב חדש 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?3500 וכניראה מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מישחקים קלים וכבדים... GTA 4 שיפעל כמו שצריך 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק צורב DVD 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה ל…
-
- 10 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מחשב לשימוש בסיסי + משחקים אינטרנט אופיס סרטים ומוסיקה ללא מסך ללא ציוד היקפי נא ליידע אם חסר משהו אין מגבלת תקציב. ממש פורום חביב אתם לא נותנים מקום לטעויות וכל אחד עם החוכמה שלו. אם תקרא בגוף ההודעה את השימושים למחשב לא היה צורך לתת מפרט לשיגור טילים בנאסא. למרות שציינתי ללא מגבלת תקציב לשימושים שביקשתי אני מניח שזה בעלות מקסימום 2400 ש"ח. מקווה לשמוע הצעה יותר מסבירה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכם. אני מבקש בבקשה להביא לי את המפרט הכי טוב שאפשר להביא ב- 3000 שקל, במיוחד למשחקי רשת כמו Counter-Strike, Silkroad ועוד משחקי רשת למיניהם. מפרט חזק ויציב , עם זיכרון 2G . אני מבקש, להביא את המפרט הכי טוב בסכום הזה, לא לחרוג בשקל. ואם אפשר, אבקש ממכם לבנות לי באתר הזה : http://www.pandas.co.il/ תודה, ושבוע טוב!
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כרגע ההתלבטות שלי היא האם לבחור בזיכרון של 4 GB וכרטיס HD 4670 או זיכרון של 2 GB וכרטיס geforce 9800GT המעבד והשאר יהיו חזקים מספיק, ההתלבטות היא בין שתי האפשרויות האלה. המטרה שלי היא שהמחשב יפעיל משחקים כמה שיותר כבדים בהגדרות כמה שיותר גבוהות. בקיצור שיהייה יותר חזק מבחינת משחקים. מה אתם אומרים? דרך אגב המסך שלי משתמש ברזולוציית 1280/1024 אבל גם 1152/864 נראה לא רע.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי כולם תודה רבה מראש על העזרה, כמה נתונים חשובים: 1. המחשב הוא בשביל חבר שלי, הוא לא משחק במשחקי מחשב (אולי דברים פשוטים) 2. לא מעצב גרפי. 3. פשוט לגלוש, אולי קצת משחקים, ושיהיה איכותי לזמן ארוך. 4. הולך להוריד הרבה באופצייה, ז"א אחסון גדול. תודה מראש חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב בכמה שלבים, אני מעדיף כמובן את החלקים לרכוש ב-KSP, חנות אמינה שאני מכיר זה שנים. מחשב חזק למשחקים, לבנות את התשתית וחודש הבא להוסיף כרטיס מסך. אני צריך מעבד, לוח-אם, זכרונות, מארז, ספק, כונן קשיח. אפשר להתגמש מעט, ותנו עצות איזה כרטיס מסך עליי לרכוש בעתיד.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עד 4K... בעיקר לעבודות ואולי משחקים קלים כמו פיפא... שאורך זמן הסלולה יהיה כמה שיותר תודה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להעזר בכם בהחלטה לגבי מפרט לשימושים של אינטרנט, מוזיקה וסרטים בתקציב של 1500-1600 ש"ח. כמה נקודות: 1. את המחשב חשבתי לבסס על E2180 או 4850e - אני רוצה מעבד עם הספק נמוך ובלי בעיית התחממות בגלל הכוונה להכניס אותו למארז יחסית קטן כפי שאפרט בהמשך. 2. מבחינת הלוח, הלוח צריך להיות m.ATX, כרטיס מסך מובנה כמובן. במידה וקיים לוח שיש בו גם יציאת HDMI\DVI וגם יציאת TV Out RCA זה מעולה, במידה ולא, חשוב שיהיה לו יציאות DVI\VGA וHDMI יחד ואם יש בו אפשרות לDual VGA כך שאוכל לחבר שני מסכים במקביל זה מה טוב. מעבר לזה, כרטיס קול שמאפשר חיבור של מערכת 5.1, מתכוון לחבר אליו את הLogitech X530. במידה וקיים לוח שתואם לכל הדרישות שלי אבל הוא יחסית יקר, אני מוכן לקבל חריג…
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרגע ASUS P5K3 עם 2 BFG 9600GT 2x1GB DDR3 1333 E8400 3.0GHZ 550VX Corsair 750GB של SEAGATE 32MBCache קירור של Thermalthek 745Big Water וכול זה ב-NZXT Tempest .. אני מעוניין להחליף ולשדרג את הלוח אם למשהו חדש יותר.. כמו STRIKER II Nse ואת הכרטיסי מסך ל9800GTX שלGigabyte - ולהוסיף עוד 2GB של OCZ לזיכרון הסטרייקר עולה בערך 2000 כרטיסי המסך עוד 2200 ככה והזכרונות עוד 660 בערך שייצא 4800 ככה.. ישנם הצעות לשיפור בערך באותו מחיר?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום. תודה לחברי הפורום ממנו קראתי ולמדתי המון בעת האחרונה וכן גיבשתי דעה לגבי מה אני רוצה. המחשב הנוכחי לא מספק והגיע הזמן לשדרג אחרי 7 שנים(כן כן p4 1.5 ... :-[)שימושי הם בעיקר גלישה באינטרנט צפייה בסרטים שחלק מהם hd וממש מקרטעים,ושימוש בהדבקות תרגום ועריכת וידאו. לגבי חלק מהדברים גיבשתי דעה ולגבי השאר אני פתוח להצעות התקציב גמיש כמו בכותרת ולא כולל מסך. 1.מעבד -די נעול בכיוון q9550 בגלל ריבוי הליבות והשימוש התכוף בתוכנת winrar במקביל לגלישה,או בעריכת סרטים. 2.כרטיס מסך-מכיוון שמימי לא שיחקתי במשחק מחשב חשוב לי שלא יקרטע לי בצפייה בסרטי hd, לכן מהמלצות בפורום פה אני נוטה ל 9800-geforce באם יש הצעות אחרות עד לתקציב של 850 ש"ח אשמח לשמוע. הסגות: *חשוב לי שלוח האם יהיה תוא…
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שבוע הבא יש לי אפשרות לקנות מחשב בארצות הברית אז ככה אני צריך מעבד + זכרון + כרטיס מסך+לוח+2 דיסקים קשיחים 1 TB מארז אני יקנה כבר פה בקשר לספק יש לי ספק של HEC 550 WATT WIN -האם הוא מספיק או שכדאי גם להביא משם מעדיף מעבד Q כי אני אוהב גם קצת לערוך ב PINNACLE בקשר לאחריות לא צריך להיות בעיה חשבתי אולי כדאי ללכת על מעבד AMD PHENOM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819103291 או שאיזה Q כדאי פחות או יותר באותו מחיר http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115041 ה Qפי שתיים יקר , השאלה האם גם הביצעוים כפולים זכרון 4 GB 1066 ל OC לוח איכותי שלא יגביל ב OC הבעיה לבחור כרטיס מסך , יש כל כך הרבה דעות ודיונים על זה ושני דיסקים של 1 TB , נימס …
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ברשותי לפטופ DELL LATITUDE D505, WINDOWS XP .. עכשיו כרטיס הרשת שם DELL WLAN NETWORK פשוט לא מגיב בכל פעם שלוחצים עליו ונותן את התגובה: A network cable is unplagued , עכשיו מה שניסיתי לעשות זה לעדכן את הדרייברים ושלוחצים פעמיים על התהליך הוא פשוט לא מגיב ואפילו לא רץ ב TASKMGR.. עידכנתי ועדיכנתי ולא זז, מה שאני צריך אז לשאול הוא האם עדיף לי לקנות כרטיס רשת USB - אם כן אז האם יש המלצות... טווח מחיר - 100-400 , או שהאם אפשרי בכלל לקנות כרטיס רשת ולחבר אותו חומרתית לאותו לפטופ... תודה !
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-