ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
עדיף מחנויות בצפון כמו tmsfox, ivory, pandas, noacomp, trg וכו... ללא OC אגב מסך 22 אינץ. רזולוציה 1680x1050. תודה על כל התגובות.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה בקניית מחשב חדש. ניסיתי לקרוא קצת ברחבי האינטרנט הצעות למפרטים ומחשבים והלכתי לאיבוד. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000-3500. עדיף לא לחרוג אם אפשרי, אבל יכולה להוסיף עוד כ 500 ש"ח אם זה משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים בסיסיים- אופיס, אינטרנט. יתכן ובעתיד ארצה להשתמש בתוכנה לעריכת וידאו (חובבני, לא מקצועי) וזה יהיה נחמד אם יהיה אפשרי, אבל זה לא השיקול המרכזי במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המחשב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי המפרט הבא: Athlon 64 3200+ DFI nForce4 Ultra-D 2x1Gb eVGA 7800GT Enermax 420W PSU Asus Xonar Essence צורב DVD צורב CDRW 160GB HD שאלתי היא כזאת: האם, במידה ואשדרג את המפרט במעבד-לוח-זכרון-הארד דיסק חדשים אצטרך להחליף גם לספק כוח חזק יותר? אני מעוניין כרגע רק לשפר את ביצועי המערכת במולטי-טסקינג ופחות חשוב לי הכרטיס מסך כרגע למשחקים חדשים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בוקר טוב, רציתי שמישהו יגיד את חוות הדעת שלו על מחשב נייד שקניתי ב2000 ש"ח הנה הפירוט: os: windows 8 64-bit GHz 1.0) processor: amd dual core processor a4-125) lcd: 11.6 multi touch hd lcd grathics: amd radon hd 8210 memory : 4 gb ddr3 memory storage : 500 gb hdd optical drive : n/a wlan/bluetooth : 802.11 b/g/n & bt wwan : n/a webcam " acer crystal eye hd webcam battery : 3-cell Li-ion batteru software : microsoft office trail יום טוב!
-
- 3 תגובות
- 952 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב נייד (אני חייב מחשב נייד כי רוב השבוע אני מחוץ לבית) בתחום מחירים של עד 3300 לא אכפת לי שיהיה יד שנייה (אין לי כסף מיותר) ולכן מצאתי מחשבים ממש טובים בתחום הזה השימוש העיקרי של המחשב יהיה אופיס ואינטרנט ולכן אני לא רוצה להשקיע בו יותר מידי אבל אני גם משחק הרבה והייתי רוצה לשחק עליו גם משחקים יחסית חדשים (יחסית) כמו C&C3 - Tiberium War או Rise of Legends וכדו' מצאתי בינתיים 2 הצעות ואני מתלבט מה לקחת (אם למישהו יש הצעה אחרת אשמח לשמוע): מחיר:3000 Dell Inspiron E1505 DualCore 1.83Ghz , ATI RADEON X1400 256 MB , CD-DVD WRITER Double Layer , Hard Disk 120 Gb, 1Gb RAM, מחיר: 3100 מחשב נייד חדש בקופסה עם אחריות, Lenovo 3000 N100. דגם TY05GIZ ליבה כ…
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
Logitech Pilot Optical Mouse 66 עכבר Logitech Classic Keyboard 73 מקלדת ThermalRight Ultra-120 Extreme 286 קירור LG GH20N x 20 Black 109 צורב Cooler Master 690 Black + SeaSonic M12II 500 Watt 790 מארז+ספק Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 781 מעבד PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 796 כרטיס מסך Corsair 2GB Kit DDR2 800Mhz XMS2 6400 CL4 DHX 285 זיכרון WD 640GB 7200RPM 16MB SATA2 400 דיסק קשיח Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 499 לוח אם 4085 ש"ח בינתים קניתי 2 GB כשהמחירים יפלו ואני יצטרך אני יוסיף עוד 2 איך המפרט?? החלקים ניקנו נ www.rsm.co.il אחלה חנות לדעתי.......
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים . אחד לי ואחד לידידה שלי . שנינו הולכים ללמוד באוקטובר השנה. אני הולך ללימודי הנדסה ולכן אני מעוניין במחשב נייד שישרת אותי למטרת הליומדים הזאת. חשוב לי התכונות הבאות: - עבודה עם אופיס -אינטרנט -מותאם לתוכנות של הנדסה(הנדסת חשמל) -סרטים -זמן הסוללה שלו ארוך יחסית. - מחיר בסביבות 2500-3000. אם יש מחשב נייד מאד טוב טיפה מעל ה-3 זה גם בסדר. -שלא יהיה כבד מידי. המחשב השני - עבור הידידה. אמור לשרת את אותה מטרה רק שהיא הולכת ללמוד כלכלה כך שאין לה צורך של תוכנות להנדסה. החשיבות של המשקל עבורה הוא יותר משמעותי. התקציב שלה הוא 2000-2500. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בעיקרון, אני רוצה נייד שיוכל להריץ משחקים ברמה נמוכה-בינונית לפחות.. (משחקים כמו למשל battlefield 2142) התקציב תלוי גם אם אפשר תשלומים.. תשלומים של מקסימום 1000 בחודש.. (אז תקציב יכול להיות אפילו 10 אלף שקל) אני רוצה גם בטריה חזקה(לא חובה אבל רוצה).. מסך לפחות 15 ואפילו יותר.. משקל לא ממש משנה לי.. אבל שלא יהיה משהו מטורף... דיסק קשיח לפחות 80 GB.. צורב DVD. ואחריות.. וגם שהמחשב לא ילך לי אחרי שנה או משהו P: תודה לעונים! ד"א תציעו גם דברים שפחות מ10 אלף.. אני לא חייב את הטופ שבטופ.. תודה עריכה: אני צריך עוד הצעה.. הפעם עם כרטיס מסך לא הכי חזק.. שיוכל לפחות להריץ סרטים ומולטימדיה וכו'.. וגם חזק כזה.. הרבה משימות וכו'.. ואם אתם ממליצים בכיוון הזה אז התקציב יהיה…
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אשמח לחוות דעת לגבי מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 - 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - בינוני ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך dell u2312hm -לאילו הגדרות גרפיות מי…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הגעתי למצב שדי אני לא יכול להשתמש יותר במחשב שלי הוא מאוד ישן אבל אי אפשר להגיד שהוא לא עשה את שלו החזיק עד היום יפה... לגבי המפרט אני בתוך המפרט רוצה מסך גדול רחב לדוגמת הP2350 של Samsung הגיימינג לא יהיה בעננים יהיה בקטנה כזה פה ושם קחו בחשבון שהמסך הזה עם רזולוציה של 1920X1080 עדיפות לחנות מהמרכז אני מבקש לא לרדת מCORE I5 \ PHENOM II 965 תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות לבן שלי מחשב שיריץ פורטנייט סבבה בתקציב מינימלי, פניתי לחנות מחשבים עם תקציב של 2000 ש"ח אמרו לי אין חיה כזאת מישהו יכול בבקשה להרכיב לי מפרט שירציץ את המשחק בצורה חלקה בתקציב מינימלי של ~2500 אם יש כזה או להגיד לי מה התקציב המינימלי שיריץ את המשחק הזה בצורה חלקה? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אז ככה חסר לי כעקרון לוח אם טוב שאוכל לעשות איתו OC, חסרים לי זכרונות. את כל שאר הרכיבים כבר דיי סגור עליהם. וחסר לי צורב. חשבתי על gigabyte ep43-ud3l בתור לוח אם. מה אתם אומרים? זה מחשב שאני מתכוון להוציא ממנו את המיטב כעקרון עד שהוא ממש יתיישן ( שנה וחצי ככה אני מאמין ) ואז אקנה מחשב חדש. מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray ₪339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE6300ay כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪245 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500418AS כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 מארז ללא ספק Raidmax Apex ₪155 כמות:1 http://www.skypc.co.i…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רצוי שן כחולה. רצוי שיהיה לו דריוורים לווינדוס 8 (יש לי כבר את הרשיון - לסטודנטים של הנדסה באונ' זה בחינם!) . עבודה משרדית, קצת צפיה בסרטים גודל המסך? 13\14 רצוי עם כרטיס מסך טוב (אך לא חייב). * משקל רצוי? כמה שיותר קל. 1.5קילו משהו כזה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 6 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) אין * Bluetooth? רצויו * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDDו SSD,) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם מסך מגע זה טוב, אם יש באקטרה תקציב גם כרטיס מסך טוב אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, קיבלתי הצעה מבחורה נחמדה שקנתה מחשב לפני כ10 חודשים למפרט הבא: מחשב של olidata intel coure 2 due t5550 1.83X2 ghz 896 RAM (הגיוני? או שלא ראיתי נכון?) כרטיס מסך: sis mirage 3 graphics 160 GB של WD DVDRW ולא מצאתי דרך לבדוק האם יש WiFi או לא.. המחשב נראה במצב תקין לגמרי.. היא רוצה עליו 1500 ש"ח, מוגזם? סביר? ישנה אחריות לעוד חודשיים נוספים..
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום! מבקש מפרט למחשב ביתי בכ- 2000 ש"ח לשימושים הבאים: - שימושים משרדיים (אינטרנט, אופיס) - פוטושופ - עריכת קלטות וידאו ביתיות רוצה דיסק קשיח: 500GB-1000GB (ראיתי שבד"כ את ממליצים על 16MB, למה לא 32MB?) בקשות מיוחדות: מעבד 4 ליבות AMD ATHLON X4 620, זכרון GB 2 ,כרטיס מסך בנפרד מלוח אם, כרטיס טלויזיה (לצרכי עריכה). אין צורך בציוד היקפי (מסך, צרוב, מקלדת , עכבר). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
1. 3000 ש"ח לנסות לא לחרוג אלא יותר להוריד.. 2. המחשב למטרות צפיית סרטיםHD,אינטרנט,עבודה משרדית,ומשחקים החדשים..יש לי מסך LCD 22 והוא תומך ברזולוציה הכי גבוה.. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. במחשב רק צריך צורב DVD מהיר וטוב. 6. השקט לא כזה משנה,אבל להשתדל שיהיה שקט. 7. בלי OC. 8.בלי מערכת הפעלה. 9. הכי עדיף סקיי פיסי כי זה 5 דקות מהבית,אבל גם קיי אס פי ופוקס פיסי בא בחשבון. 10. המחשב הקודם שלי נשרף,ולא הספקתי לגבות את המידע מההארד דיסק,לכן אני רוצה לחבר את ההארד דיסק הישן למחשב החדש כדי להעתק את הקבצים.ההארד דיסק הישן בחיבור SATA. גם לפי מה שהבנתי צריך לקחת כרטיס מסך שתומך בDX11.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כמובן ללא מסך. שימוש עיקרי לאינטרנט ואופיס, אבל שלא יקרטע בסרטים או במוזיקה. כולל ציוד היקפי (עכבר מקלדת) אם אפשר 512 זכרון וצורב רגיל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בעליית הגג זה פנטיום 3 די ישן ואני רוצה לשדרג אותו בצורה די סבירה ל קולנוע ביתי מה אתם מציעים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי קצת זקן, במהלך השנים שדרגתי כרטיס מסך, SSD, דיסק קשיח, וכן... גם מארז שרק היום אני מבין שהוא רק צעצוע יפה ולא מעבר. כיום אני רוצה את המחשב ולהחליף כמעט הכל, אני רוצה לשדרג לתושבת החדשה ומעבד i7 5820K או I7 5930k השאלה אם יש לי בשביל מה לחכות? אני יודע שרק התחילו לצאת לוחות עם התושבת החדשה. לשנה הקרובה עתיד לצאת מעבדים חדשים לאינטל? אני לא מעודכן בכלל ואני ישמח לקצת עזרה.
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני מחפשת נייד למשחקים כגון ספיידר מן, הארי פוטר, שר הטבעות..הדרישה היא לנייד שתומך בXP . קיבלתי שתי הצעות למחשב שעונה לדרישות, אשמח לשמוע המלצה? האם ההבדל מצדיק את ההפרש במחיר? המון תודה הצעה ראשונה: מחיר : 3990 LG - RD510-K.AD23E T5800 2.0GHz - Free dos RD510-K.AD23E CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T5800, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 (800MHz,Dual Channel Support, Up to 4GB)(2slots) HD 250GB (SATA) 5400rpm Display 15.4'' WXGA(1280x800) *Fine Bright Technology GPU NVIDIA® GeForce® 9300M GS (DDR2 256MB VRAM, *TurboCache Support) Optical Device SATA DVD Super Multi Dual Layer (DVD-R/RW, +R/RW, RAM) Wireless …
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תודה מראש לחברי הפורם, אני כבר שבוע נובר בהודעות, עזרתם לי מאוד, להגיע לקו הגמר. עכשיו נישארה רק ההכרעה הסופית: בפינה השמאלית, עם מעבד T8400 וכרטיס מסך מרשים GeForce9600 ה W576V של Gigabyte http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=71611&Cat2Cat1ID=31&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE בפינה הימנית עם כרטיס מסך מראשים קצת פחות GeForce® Go 8400M אבל מעבד עוצר נשימה T9300 ה DV6880ej של HP http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3114 דרישות: לא צנועות, הנייד ישמש כסביבת פיתוח ויריץ SQL SERVER לעצמו חלק מהזמן, יהווה תחליף לHTPC בסלון כולל סרטים בHD כמובן, מידי פעם גם למשחקים -FPS, מרוצים לא חייב הגדרות הכי גבוהות , כדי לסבך קצת את הדברים הHP הוא "קופסא פתוחה", שניהם מגיעים…
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב נייד: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות אינטרנט ואופיס בלבד. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מט. * רזולוציית המסך? 1366x768. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות - עדיף. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משהו מיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא קריטי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 750-טרה. * כונן אופטי? עדיף. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא. הוא היה היום בKSP והציעו לו את ה Toshiba Satellite C50-B-14F במחיר 239…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה המחשב שלי זה מעבד:8400 *קרור למעבד:ac7 לוח אם:ep45-ds3 *זכרון:2 גיגה gskill ארדיסק:600 גיגה *כרטיס מסך:4850 *קרור כרטיס מסך *ספק:400 seasonic אז ככה אני רוצה למכור את מה שמסומן בכוכבית ולשדרג מה אתם ממליצים?מחיר בין 1500-1000(המחיר לא כולל את הסכום של מה שאני מוכר זה תוספת אז תעשו חישוב)
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב חדש ואמרו לי שכאן יש פורום טוב שמבין במחשבים ושווה לי להתייעץ איתו אז אני מקווה שזה נכון ושלא תטעו אותי סתם - אני רציתי לדעת איך המפרט הבא: ANTEC Sonata III no PSU, יחידות 1 ₪372 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1172 Cooler Master Extreme Power 650 Watt, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=554 Intel Core i5 750 SLBLC Socket 1156 2.66Ghz Tray, יחידות 1 ₪935 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1201 Arctic Cooling Fan 12 PWM 120mm , יחידות 2 ₪90 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1168 Gigabyte GA-P55-USB3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪690 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1591 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz,…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-