עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הוא ממש לא גיימר, אבל הוא רוצה להנות מהמחשב. התקציב כבייכול בלתי מוגבל (הוא הזמין מערוץ הקניות מחשב ב-9000 שקל!!!!!) ואז אמרתי לו שייבטל.. בקיצור, מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by geigera,

שלום אני מחפש מחשב נייד. חשוב לי שיהיה קל, אבל מסך בגודל סביר, מה שאומר כנראה 13.3. בנוסף, חשוב לי שיהיה גימור טוב, שיחזיק מעמד כשהוא חוטף מכות (כמו IBM thinkpad שיש לי עכשיו). אני לא צריך ביצועים חזקים, לא משתמש בתוכנות כבדות. רוצה גם אחריות לפחות שלוש שנים ומחשב איכותי מבחינת הרכיבים. מעדיף מסך מט. קיבלתי הצעה ל hp 4330 probook מעבד M2330. איך הוא? ואיך אותה סדרה עם מעבד 2310 או 2410? איך הוא לעומת הסדרה dell vostro או asus 31? האם 2 ק"ג זה לא כבד למחשב עם מסך 13.3 (זה המשקל של ה hp)? האם זה בגלל הגימור החזק יותר? תודה ארי

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  3. דוד שלי קנה מחשב נייד ב 3500 שקל עכשיו ראיתי אותו זה המפרט שלו IBMאינטל סינטרנו 1.5GHZ 512DDR 40GB כרטיס רשת\אלחוטי\ DVD+CDRW כרטיס מסך לא יודע איזה ראיתי בבאג מחשבים אותו המחשב רק עם 256 ב 6100 שווה לקנות אותו ולמכור אותו ב 5?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by דני אופיר,

אני צריך מפרט לא כולל ציוד היקפי למשחקים... כולל ספק טוב ו 300 GB לפחות...

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  5. INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W כל זה בערך 6 אלף שקל ! מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by PITAMAR,

יש לי מחשב עם לוח אם 975X Platinum PowerUp Edition-MSI ,מעבד אינטל PD945 3.4 4M DUALCORE וכרטיס מסך MSI- NX7900GT VIVO אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שהוא כבר די חלש ונתקע לפעמים. המחשב משמש בעיקר לעיבוד וצפיה בוידאו סרטים ותמונות נמצא בממ"ד ומחובר לטלויזיה בסלון בחיבור S-VIDEO ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁ(כבל קואקסיאלי).הטלויזיה פיליפס HD מלא דגם PFL5404H. אני מבקש המלצה לכרטיס מסך.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by ab14,

*מעבד-amd athlon xp 2400 plus *לוח-pc partner *כרטיס קול משולב 6 ערוצי קול onboard כרטיס רשת 10/100 onboard כרטיס מסך משולב onboard 64mb *זיכרון- mhz 400 ddr256 *דיסק קשיח-80gb 7200rpm *צורב-LG52-32-52 *מארז-atx כולל 2 יציאות usb בחזית ו-4 מאחורה כל זה ב 1600 שקל שווה לי בבקשה תעזרו לי כי אני לא רוצה לעשות טעויות אם קניית המחשב

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  8. אני רוצה להרכיב מחשב לאחי שישמש אותו בעיקר למוזיקה אבל ממש ברמה מקצועית כי הוא עובד הרבה עם תוכנות של עיבוד מוזיקה וצלילים אז הדגש חייב להיות על כרטיס קול איכותי ביותר ורצוי עם פנל חיצוני. המפרט צריך לכלול: מעבד- של אינטל עדיף ממעבדי הפנרין שאמורים לצאת בימים הקרובים(כפול ליבה או מרובע ליבה). לוח אם- ופה גם אין הרבה פשרות אני רוצה שיהיה לוח או של אסוס או של ג'יגה בייט . זכרונות-לא פחות מ1 ג'יגה בייט עדיפות גבוהה לקורסייר. כרטיס מסך- פחות חשוב של איזה ברה אבל עדיף שיתמוך DX10 ויהיה חמוד בשביל קולנוע ביתי ואולי גם טיפה משחקים. כרטיס קול- כמה שיותר איכותי בשביל מוזיקה עם פנל חיצוני!(מצידי שזאת גם תיהיה ההשקעה הכי גדולה על המחשב הזה). ארדיסק- עדיפות ל320 ג'יגה בייט\160 ג'יגה …

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  9. ובכן אני רוצה לקנות מחשב שישמש אותי בעיקר לאינטרנט השמעת מוזיקה ומשחקים ישנים כמו Heroes 4. רוב הזמן אלה יהיו כל השימושים , אך אני כן ארצה שתהיה לי את האפשרות לשחק בו כאשר Diablo 3 יצא לשוק. כמובן שמדובר על דרישות מינימליות ולא מחשב שיעשה שמות במבחני הבנצ'מרקינג.?? אני לא מצפה לכרטיס מסך AA מטורף או מעבד שיוכל להריץ שכונת מחשבים קטנה. מהסתכלות בפורום ראיתי שאין ממש מחשב קלאסי למשחקים במחיר כל כך זול ולכן אני מבקש את עזרתכם שוב אני מציין שהמחיר למחשב הוא 2000 ש"ח ולא יותר מכך . בנוסף אני צריך מסך בתקציב של 1000 ש"ח וחשבתי על סמסונג. אם למישהו יש המלצות אחרות.. הכרחי שהרכיבים יהיו זמינים בחנויות מאיזור השרון לכן מבחינתי עדיפות ל Ivory הזולים או ל KSP תודה רבה לכ…

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by hakiyarok,

יש לי 1000שקל בערך ואני רוצה לדעת מה כדאי לי לשדרג במחשב, המארז כבר ישן מאוד לבן כזה ומכוער הזכרונות לא משהו לפי דעתי.. 2 סטיקים של 512MB כל אחד --- הכל DDR 2 ו 2 סטיקים של 1GB כל אחד --- הכל DDR 2 System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: GA-MA770-UD3 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz Memory: 3072MB RAM Available OS Memory: 3070MB RAM כרטיס מסך: ati readon 4850hd 1gb מה אתם מייעצים לעשות?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by Rbix,

דרישות עיקריות: * מטרות המחשב: תכנות, סרטים משחקים חדשים (לרבות GTA V, העיקר שיריץ באופן שניתן לשחק ללא תקיעות). * גודל המסך: 13.3-14 * רזולוציית המסך: FHD. * זמן סוללה ארוך: 5 שעות לכל הפחות של עבודה סטנדרטית. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 256SSD רוכש באילת אני מתבלט בין: Asus UX303LN http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=22282 (קיימת גם גרסאת SSD). Lenovo Yoga 3: i5: http://ksp.co.il/?uin=26590 i7: http://ksp.co.il/?uin=26589 אציין כי היה נעול על האסוס, אבל אז הגיח היוגה. אשמח אם תוכלו בבקשה להכריע עבורי איזה מחשב מתאים יותר עבורי (בדגש גם על איכות, אמינות ואורך חיים וביצועים). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by pperoxide,

קניתי מחשב עכשיו אני רוצה לדעת אם הוא בסדר מעבד Q8300 כרטיס מסך 5670 512MB RADEON זכרון 2GB MUSHKIN לוח אם אסוס P5QPL-AM ספק 450 GOLDEN TIGER דיסק קשיח 320 HITACHI מארז CASE MIDI ATX HJA-241 מסך LG LCD W1943TE 18.5 5MS DVI 2600 שקל שווה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  13. חוץ מזה שלוחות האם הם P43 שנראה לי ישנים יותר האם המפרטים המוכנים האלה שווים את הכסף תמורתם? הם נראים דיי דומים למה שנותנים פה.. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1634 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1544 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1542 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1542 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1603 אני יודע שהמחירים מסתובבים אני לא בטוח כמה כסף אני אוציא אם בכלל נראה לי שאני לא אבזבז על קור I7 או SLI האלה ב6K + או אם בכלל כדאי לי להשאר עם המחשב הקקה שיש לי(מה גם שיש הרבה משחקים שאני מחכה שאוכל לשחק עוד ומה גם יש לימודים , ואני לא רוצה הסחת דעת05)

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. Started by NeWMe,

שלום זאת ההודעה הראשונה שלי הייתי מעוניין להתייעץ בכם לגבי המפרט הבא CPU : INTEL 2.4GHZ 800FSB MotherBoard : ALBATRON PX845PEV - 800 SPECIAL Memory : MUSHKIN BLUE 256MB DDR 400MHZ 3200 Hard Disk : WD 80GB 8M ATA 133 7200 RPM DVD :LITE ON DVD 16X48 Floppy drive : 1.44MB Case :3R SYSTEM AIR METAL SILVER 480 Watt Video Card : GIGACUBE 9600 PRO LITE 128MB Audio Card : PCI 4 CHANELS Lan Card : 3COM ON BOARD עלות: 3983 מי שרוצה את הלינק שיתן לי הודעה פרטית רק מי שמבין בבקשה להגיב כך שאוכל לגבש דעה סופית.

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by lipa,

מיועד למשחקים (לחבר) תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by youai,

היי שלום לכולם.. הציעו לי את האפשרות לקבל מחשב מקבוק שנקנה לפני שלוש שנים בעלות של בערך כ12 אלף שקלים או לרכוש מחשב חדש התקציב: 4000 ש"ח גמיש(בהתאם למחשב יש אפשרות לתוספת של כמה מאות שקלים) שימוש: כרגע בעיקר משרדי עם זאת חשיבות לחומרה חזקה שתתעלה על חומרת המק מסך: יש חשיבות גבוהה לנגישות לכן אני מעדיף מסך מגע איכותי עם רזולוציה גבוהה חשוב לציין שתצוגת המק היא רטינה משקל: המשקל חייב להיות מינימלי לא משקל של נייד שולחני יש חשיבות גבוהה למשקל נמוך חשבתי על הYOGA המדד העיקרי שעליו אני ארצה לבסס את הקנייה היא ההשוואה למקבוק אני מצרף את המפרט של הדגם הספציפי משנת 2012 (לקוח מהאתר של אפל) 2.6GHz quad-core Intel Core i7 proce…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by noam,

שלום, הבנתי שהאפליקציה הזאת מבצעת גיבוי של הדיסק ל- partition נפרד. שם גם מאוחסן דיסק ה- recovery. כרגע מותקן לי XP ואני רוצה להתקין Vista ב- partition נפרד ולהשתמש ב- dual boot. האם R&R תדע לגבות את 2 המחיצות או שהיא מגבה רק מחיצה אחת?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי אנשים, אדם מבוגר צריך מחשב חדש, הוא משתמש בו לגלישה באינטרנט בלבד. רצוי מסך גדול וברור, זמן תגובה מהיר, ואיכות חומרים גבוהה, ופעולה שקטה (לא מאוורר רועש). אחריות 3 שנים עדיפה. תקציב בין 3000 ל-4000 ש"ח. כאמור סוג מעבד (כול עוד זה לא ATOM), נפח אחסון, כרטיס מסך - לא כזה עקרוני. גם משקל לא כזה עקרוני כי הוא לא באמת מזיז אותו. מערכת הפעלה גם לא עקרוני, אם כי נחמד אם יהיה דרייברים ל-XP. יותר חשוב משטח עכבר נוח, מסך קריא (לא נראה לי שחשוב שיהיה מט, הוא בד"כ בכיוון נגדי לחלון), איוורור שקט ושלא יתפרק אחרי שנה. מה הולך היום? מה אתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, אני לא יודע אם הנושא מתאים לפה, אם לא אז מצטער מראש ואם אפשר להעבירו לפורום רלוונטי אודה על כך. קוראים לי תום, והמחשב השולחני שלי גוסס. מדובר במחשב יחסית ישן (אצלי בקירוב כבר כ6שנים - אם אפילו לא יותר) ולא מזמן אני מנסה להדליק אותו ורושם לי Disk Error, press alt+ctrl+del כבר היתה לי תקלה דומה ולבסוף החלפתי הארדדיסק וגם ספק על הדרך ועכשיו זה קורה שוב - אני חושד בהארדדיסק הנוסף (בהתחלה היו 3 HDD במחשב, זרקתי את התקול והתקנתי את המע' הפעלה על אחד הנותרים - ככה שכרגע יש 2 HDD במארז) כרגע אני מפעיל את המחשב בצורה קצת עילגת ע"י קיבוע כלשהו של הHDD לחיבור שלו, ניתוקים מסויימים וניתוח מעקפים שלם ביצעתי בו רק בשביל לנסות לגבות את רוב הדברים לפני פירמוט. עכשיו צריך את העזרה ש…

20. Started by xpsdn,

[table][tr][td]קטגוריות[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]מעבד[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪953 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד[/td][td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪55 [/td][/tr][tr][td]לוח אם[/td][td]MSI H77MA-G43 Sata3/Usb3 VGA/DVI[/td][td] 1 [/td][td] ₪448 [/td][/tr][tr][td]מארז[/td][td]באנדל Bitfenix Survivor Core + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש[/td][td] 1 [/td][td] ₪530 [/td][/tr][tr][td]זיכרון[/td][td]Kingston 4GB 1600[/td][td] 2 [/td][td] ₪120 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני[/td][td]Toshiba 1TB 3.5" SATA …

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  21. Started by shedon,

לעבודה משרדית. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by rija,

חברים שלום. אני לא מצליח למצוא בשום מקום דרייבר למודם 3G לנייד, ניסיתי להכנס לאתר של LG אבל הוא מבקש ממני Model Name/Number, ניסיתי לרשום כל מ'ס אפשרי אבל ללא הצלחה תודה. שנה אזרחית חדשה ומוצלחת. יבגני.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. שלום לכולם אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שבניתי לאחי. מעבד: Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray לוח אם: GIGABYTE P55-USB3 s1156 Core i5 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 470 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 500GB 7200RPM 16MB SATA II מארז: Thermaltake Dokker Middle Tower Series Black Case (No PSU ספק כוח: Golden Tiger 550W Real, 12cm Fan

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום. נמאס לי מהמחשב הישן שלי ( P4 1.8 ) ואני רוצה לרכוש מחשב חדש. השימושים העיקריים הם ביתים ועריכת וידאו ביתי (שלא אצטרך לחכות שעות אחרי כל הוסף של מעבר בין קטעי וידאו). התקציב למחשב הוא עד 5000 ש"ח ,אני מבקש מפרט עם מעבד אינטל וכרטיס מסך מבוסס readon (כולל מקלדת עכבר(רצוי אלחוטי) רמקולים צורב DVD וכונן DVD). בנוסף אני מעוניין בהצעות למסך LCD 17/19 וציוד לרשת אלחוטית ביתית ל 2-תחנות. תודה מראש לכל העוזרים. אבי

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  25. Started by zionbag,

רוצה לקנות מחשב והשאלה שלי היא מה הם הרכיבים שאני צריך לשים לב אליהם והאם הכרטיס מסך או המעבד הכי חזק והאם מעבד דואל או קואד נחוצים למחשב כזה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.