עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by unateazy,

שלום לכל המומחים אשמח אם משהו יוכל לתת לי חוות דעת על המפרט הבא . המחשב מיועד בעיקר לעריכת ווידאו (פרמייר , פינאל קאט): intel p-4 3ghz 775 64bit 2mb CS -asus 945 p5ld2 IM - kingston 1G ddr2 d33mhz (בצ'יפ אחד ) HD -WD 160gb 7200rpm sata2 dvd x16 dual layer (חברה מוכרת) SC - vga gf6600 GW 256mb pcix תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by Fortunes,

שלום חברים! הגעתי למפרט הנ''ל באייבורי. אני יודע שהחברה לא הכי ידוע בלשון המעטה בשירות שלו, בכל מיקרה המפרט ממש זול וכמו כן יש שנתיים אחריות (הרחבה ל3 בעוד 300 שח), כמו כן מימוש האחראיות לנייד נראה לי לא כל כך תלוי באיבורי עצמה אז אולי אין לי כל כך מה לדאוג? בכל מיקרה, הנה המפרט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&catcode=315 מאוד מאוד אשמח לקבל את חוות דעתכם!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Bentel,

מיועד לילד בן 10 קישור

• 1 תגובה
    • 991 צפיות
  4. Started by lior007,

שלום לכולם, אני צריך מחשב בתקציב של מקס 4000 שקל. שהמחשב יכלול מסך 17 דק,אני צריך תמחשב לאינטרנט וקצת למשחקים-פיפא,לא יותר מזה. תודה מראש

5. Started by Ronfer123,
    • 0 תגובות
    • 472 צפיות
  6. שלום מעבד E6750 קניתי כבר. מבקש המלצה למפרט מחשב. דגשים: 1. כרטיס מסך לא חייב להיות הכי יקר מספיק שלא יהווה צבר בקבוק בהרצת משחקים כמו FIFA NHL NBA האחרונים. 2. זכרון רצוי 800MHz 2G 3. דיסק קשיח לא פחות מ-250G 4. סט מקלדת עכבר אלחוטי 5. לוח אם רצוי SLI. הרבה תודה.

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  7. מטרות המחשב? עבודות משרדיות ומשחקים קלים * גודל המסך? 15.6- 13 * משקל רצוי? 2.5 קילו מקסימום * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מעוניין ביציאת HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb - 500gb * צורב DVD? כן * האם נדשת אחריות בינלאומית ? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד לסטונדט , שיוכל להריץ משחקים קלים לראות סרטים ולעבודה עדיף עם אחריות לכמה שנים. תקציב: עד 3100 שקל אם אפשר פחות אז עדיף. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by 3gh,

THERMALTAKE-SILENT PUREPOWER 420W? והאם הספק יספיק לכזה מחשב בערך? AMD ATHLON 64 3000+ 512K Epox EP-8KDA3j(Nforce3)-ATX 512mb samsung DDR PC3200/400 WD 80GB-8MB JD- 7200RPM S-ATA THERMALTAKE-SILENT PUREPOWER 420W LEADTEK-GEFORCE 6800 256MB

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by shaihood,

אז ככה אני צריך את המחשב עם מדפסת לייזר צבעונית טובה וגם מסך (חשבתי בכיוון ה DELL 24 WFT). בכל מקרה קראתי קצת פרטים על דברים חדשים שעומדים לצאת ואני שואל בכנות לא עדיף לחכות לערכות השבבים החדשות שלAMD ולכרטיסי מסך של ATI מהסדרה HD3800? או עדיף כבר לקנות כי לא יהיה ממש שיפור ביצועים מורגש? נ.ב אשמח גם לכרטיס קול 7.1 בין הטובים. נ.ב.ב לחכות למעבדי ברצלונה או ללכת על ה CORE 2 QUAD של אינטל או לחכות ל 45NM של אינטל? תודה רבה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  10. המחשב מיועד למשחקי ספורט כמו פיפא, , nba2k וכו', מסך 23 אינץ' רזולוציה 1920X1080. מעבד: [..] INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.93GHz E6500 : "SLGUH" - BOX ₪479 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P31-ES3G ₪306 זיכרון: [..] PATRIOT 4096MB (2048X2) DDR2 800MHz CL5 : PSD24G800K ₪307 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTS250 512MB GDDR3 DVI HDMI - RETAIL ₪579 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ₪122 מארז: [..] ANTEC TWO HUNDRED w/o PSU ₪261 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 500W BRONZE - RETAIL ₪404 דיסק קשיח: [..] WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ₪234 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (מבצע לחברי הפורומים) לרוכשים מעל 2000 ש"ח ₪0 מחיר סופי: ₪2692 המפרט הורכ…

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. כפי שכולם ודאי מכירים, במחשבים ניידים יחסית חדשים אין דיסק של windows , אלא הוא מותקן על ההארדיסק הפנימי של הנייד וניתן לבצע Restore כל פעם שרוצים לפרמט (כביכול פירמוט). אמה-מה, באמצע תהליך Restore הסוללה של הנייד התרוקנה (מאחר ושכחתי לחבר את המטען) ולאחר מכן המחשב הראה את התקלה החביבה והמוכרת -" BootMGR is missing ". טוב, אז הכנסתי דיסק של win7 זהה לגרסה שהייתה לי, הכנסתי את הסיריאל כפי שרשום מתחת למחשב אך למרבה האכזבה הדרייברים שלי נמחקו. נכנסתי לאתר של Acer כדי להוריד את הדרייברים הנדרשים למערכת ההפעלה הקיימת. אבל אין לי שום מושג איך להתקין אותם? באיזה סדר צריך להתקין אותם? מערכת ההפעלה שלי במחשב היא Win7 X64. עדכון: עכשיו המערכת לא עולה כרגיל והיא עושה לי מסך כחול ע…

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אני רוצה לקנות לאמא שלי(ואולי קצת לי) מחשב נייד.. שמתי את העיניים על המחשב הזה בעיקרון: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8596 Lenovo G550 2958-RDG ‎Intel® Pentium® Dual-Core Processor T4200 2.0GHz, 1MB Cache, 800 MHz FSB‎ ‎3GB DDR3 1066MHz (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎250GB Sata‎ ‎15.6 '' WXGA LED Backlight TFT (1366x768)‎ ‎Intel Graphics Media Accelerator 4500M‎ ‎Genuine Windows Vista™ Home Premium‎ (יש עוד חלקים שלא ציינתי כמו אינטרנט אלחוטי וחיבורים ושטויות) שימושים: גלישה באינטרנט, פתיחה ועריכה של קבצי אופיס, פתיחה של אפליקציות לא מסובכות, הפעלת מצגות וסרטים והצגתם דרך מקרן.. עבודות משרדיות קלות ןכו.. מקסימום עריכת סרטים משחקים קלים(לא חובה) ראיתי גם ב150 ש…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אהלן חברים. שלחתי לשתי חנויות מחשבים בקשה למפרט למחשב המיועד ל Gaming באופן בלעדי. הבקשה הינה עבור מחשב בלבד ללא ציוד היקפי, עם בקשה ספציפית למארז ללא חלון, מאוורר ומרווח. כונן SSD +HDD. לוח אם עם 6 יציאות USB לפחות. המטרה של המחשב היא להחליף ולהשתדרג מהמחשב הנוכחי - Core i5 דור ראשון, 4GB RAM, Radeon 5870. סכום: 7000-7500 ש"ח. אשמח לעצתכם איזה מהמפרטים לדעתכם עדיף, עם יותר דגש על ביצועים ואיכות מאשר המחיר. מSTARTPC: 1590 ₪ - Intel Quad Core i7 4770K 3.5Ghz S1150 510 ₪ - Gigabyte GA-Z87M-HD3 S1150 730 ₪ - 16GB (4x4GB) Crucial Balistix Sport DDR3 CL9 1600Mhz 2990 ₪ - * חדש במלאי! * - NVIDIA Gigabyte GeForce GTX780 Ti 3GB GDDR5 499 ₪ - * מבצע * - SSD…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היי מחפש מחשב נייד לשימושי גלישה באינטרנט, אופיס אינטרנט שיעבוד במהירות נורמלית בתקציב נמוך 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1100-1200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות 7. האם האם יש צורך לכלול מער…

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  15. שלום לחברי הפורום. בעקבות שרשור אחר שפתחתי כאן לפני כמה שבועות ניסיתי את כוחי ובניתי לידידה מפרט בפנדה (אנחנו סטודנטים בבאר שבע ואנחנו חייבים חנות קרובה - אשדוד זה לא מספיק קרוב למי שחושב על IQPC). כמובן שלזה נצטרך להוסיף רמקולים, מקלדת ועכבר - אבל אותם היא תקנה בנפרד. כמובן שאני לא מעז לקנות לפני שאני מראה אותו כאן. אשמח לחוות דעתכם, תודה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 395 ש"ח 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 365 ש"ח 1 Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU 285 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 385 ש"ח 1 Pioneer DVDRW-/+ X18 BLACK…

16. פחות דגש על גרפיקה ומשחקים אבל שיהיה כרטיס מסך איכותי , עדייף WEBCAM משולב במחשב ! צבע כסוף[אפשר להתפשר אם זה משמעותי בדגם] , מעבד חזק כמה שיותר , מסך רחב . מעבר לכך רציתי לדעת מה ההבדל בין המעבד הזה : Core 2 Duo T5500/5600 לבין T2250 Core Duo שראיתי מחשבים שמוכרים דגמים עם המעבדים הללו במכירים דומים מאוד , רציתי לדעת אם שניהם 64 ביט והאם שניהם כפולי ליבה? ומי מהם עדיף בכל תחום! בכל אופן רציתי לציין שאני אקנה את המחשב בדיוטיפרי מקווה שיהיה לכם דגם מוכר שיהיה שמה של חברות כמו HP/IBM/DELL בכל אופן אני רוצה מחשב שיתן לי גם אחריות טובה ושימוש לפחות ל 5-6 שנים. רציתי לדעת דגם ותשובה על השאלה של המעבדים ששאלתי למעלה. ועוד שאלה איזה דברים עיקריים יש בהבדלים בין מחשבים ניי…

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  17. Started by yuvaliat,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש וחזק. השימוש העיקרי הוא לפיתוח. אני עובד בעיקר עם Visual-studio.net. האפליקציות שאני מפתח דורשות לעיתים קרובות משאבים רבים של CPU וזיכרון. בנוסף עבודה עם Photoshop, עריכת וידאו וצפייה בסרטים. אני רוצה זיכרון של 4G HD גדול - לפחות 300G סוללה חזקה מצלמת רשת ומקרופון מובנים רמקולים טובים צורב המחשב ישמש כמחשב העיקרי שלי. צריך להיות ניתן לנשיאה בעיקר מהבית לעבודה ולפגישות (אני נוסע ברכב). מסך 15-16. אשמח לעזרתכם. תודה מראש. יובל

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לא משנה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by lukilook,

שלום לכולכםאני חדש פה.באתי לפה כי אני מעוניין לקנות מקרוב מחשב חדיש ומחודש...הייעצתי עם כמה וחברים ואמרו לי שהמקום הכי טוב ללכת אליו ולשאול הוא פה.אז אם אתם יכולים לבנות לי מפרט טוב תודה....אז ככה, התקציב הוא 5500 שקלים אבל כמובן שאפשר לעלות אם באמת יהיה צריך.המחשב הוא בעיקר בשביל להריץ משחקים כבדים בעלי גראפיקה כבדה וכו'.יש לי שתי העדפות,1.nvidia אני מקווה שתעזרו לי^^ תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by sDoron,

שלום רב! מעוניין לקנות נייד ,שיהיה חזק לאו אינטרט אופיס במיוחד לשימוש משרדי אך לא למשחקי מחשב חדישים ! מצאתי את המפרט הבא: Dell Inspiron 9300 17wxga Dell Inspiron 9300 Intel P-M 1.73GHZ 17inch WXGA dvd/cdrw combo נתונים עיקריים: מעבד Intel Pentium M 740 Processor 533MHz front side BUS 1.73GHz מסך WXGA TFT 17 UltraSharp Active Matrix ATI Mobility Radeon 300X 64MB DDR זכרון 256MB DDR2 533MHZ ניתן להרחבה עד 2048MB סוללה 53WHr 6-cell Primary Battery ב- http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1988&p=9 רציתי לדעת האם המעבד הוא סנטורינו- בנניאס? או אולי סונומה? האם יש סנטורינו בנייאס או אולי מעבד דותן במהירות הנ"ל?,ללא המהרה כמובן. ל…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. Started by natik,

כפי שציינתי בכותרת, אני מעוניין במחשב חזק למשחקים, אין צורך בציוד היקפי... אני רואה שהרבה פה ממליצים על מעבד ה-i5, אותי הוא לא מרשים, לכן אבקש רק מעבד i7 או המקביל שלו מamd.בנוסף אני פאנבוי נלהב של נוידיה,עדיפות לכרטיס שלה. תקציב 6000, אופציה לחריגה קטנה. תודה רבה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  22. לאחרונה השגתי מעבד i7-2600k (מעבד בלבד - ללא מאוורר). אני רוצה לבנות סביבו מחשב חדש תוך שימוש משמעותי בחלקים מהמחשב הנוכחי שלי. מפרט מחשב נוכחי: מעבד: Core 2 Quad Q6600 (לא רלוונטי) קירור למעבד: Arctic Cooler A7 (רגליים שחוקות) כרטיס מסך: Geforce 8800 GTS ספק כח: Enermax Modu 82+ 525W מארז: Sonata III Black זיכרון: 2x1GB DDR2 800MHz לוח אם: לא רלוונטי רזולוצית מסך טבעית: 1680x1050 דיסק קשיח: 500GB - עם 32bit WinXP צורב DVD ברור לי שיידרש לפחות: לוח אם חדש וזיכרון חדש, ואולי גם קירור חדש למעבד. בנוסף אולי כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש למרות שלאחרונה שיחקתי ב- Portal 2 ועם רזולוצית המסך שלי הכל עבד די חלק. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by tomerof,

יש לי תקציב של 3,000 + - שקל, ואני רוצה לקנות מחשב UMPC איזה כדאי לי?... של ASUS, MSI, או GIGABYTE? ממש אהבתי את הGIGABYTE בכללי המחשבים שלהם טובים... אבל מה עם ה UMPC שלהם? הוא טוב?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. שלום, אני צריך מפרט למחשב לתלת מימד (מאיה, מקס, zbrush וכו') כבר יש לי מארז: Antec P182 ללא ספק כח כמובן שהגיע אלי במחיר מציאה מקנדה (= כבר יש לי כרטיס מסך: ATI HD2900 Pro שהולך לעבור סופטמוד לFireGL 8600 ככה שלא צריך עוד וזהו נראה לי.. לא צריך ציוד היקפי מעבד מרובע ליבות כמובן ואני גם סומך עליכם בחלק של איוורור וקירור. לא צריך להשתגע אבל אם אפשר שיהיה קריר כי יכול להיות שהמעבד יעבוד שעות רצופות לפעמים על רנדורים בנוסף, כרגע אני לא מעוניין ביותר מ2 ג'יגה ראם( אבל אני כן אקנה עוד 2 אם וכאשר הסופטמוד יתמוך ב64bit ). כרגע לא מתוכנן OC. דבר אחרון, המארז מגיע עם שלושה מאווררים וכרגע הם בתצורת ברירת המחדל שלהם. אני לא מכיר את המארז יותר מידי (חוץ מהשקט שלו) כך שאם כד…

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעוניין בקניית מחשב נייד, לא בשבילי, בחנויות מחשבית מהדרום עדיפות לבאר שבע. הצרכים הם סטודנטיאלים, אופיס אינטרנט כמעט בלי משחקים (אין לי בעיה לכרטיס מובנה - פשוט), וסרטים. תקציב 3K גג גג אבל ממש בדוחק 3.2K חשוב לי מאוד לפחות 2GB זיכרון מעבד C2D או דור קודם חשבו לי לפחות שנתיים אחריות. לי משנה לי אם יהיה 80 גיגה דיסק קשיח או מ 120 ג'יגה. (עדיפות ל 120 - אך אין צורך ביותר מזה) ואלי מצלמה מובנית ועוד כמה פיצ'רים קטנים גם יועילו. אני יודע שיש הרבה פוסטים כמו שלי, וניכנסתי אליהם אך רובם ככולם היו מחנויות באינטרנט, ולי חשוב שתהיה חנות מהדרום פיזית שאוכל לגשת לשם. **האם יהיה "בטוח" לרכוש מחשב נייד מ Ivory או KSP? שכן זה לא מחשב מותאם אלא מחשב שבא בנוי כבר מחברה (…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.