עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אז ככה יש לי בערך 2000 שקלים..ץ המטרה שלי היא מחשב שיעבוד מהר...יראו בו סרטים ויכול להוריד סרטים במהירות ...... אם תוכלו להרכיב לי מחשב חדש שאני יעתיק את מה שאני צריך..אני מאווד יודע לכם.. 2000 שקל זה כולל מסך...תודה מראש

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  2. והאם אפשר לבקש מסך מסוג מסויים

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום, מה דעתכם על המפרט הבא, המחשב ישמש לאופיס אינטרנט [אימיול..] עבודה בפוטושופ וכו' 24/7... כן מתוכנן OC תקציב עד 2600 שח [יעבוד על vista 64] עכשיו מה דעתכם על המפרט בא: *תמונה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  4. אוקיי,אז זה המפרט שלקחתי מksp: מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE לוחות אם למעבדי ?AMD ABIT KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II זכרונות DDR 400 1GB 400MHz Corsair (Value) CL2.5 (512X2) דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIL Forsa 7800GT 256MB Dual DVI, VIVO כרטיסי קול 5.1 channel audio-out S/PDIF צורבים DVD Recorders LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) ציוד רשתות On Board 1000 מארזים HEC Compucase CI-6A21 400W מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים None מחיר 6056 ¤ עכשיו,אני לא ממש מבין בספקי כח,מארזים וכדומה... אשמח לדעת אילו רכיבים אני צריך לשפר פה,חשוב שיהיה מksp. יש לי אפשרות להוס…

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שהשימוש שלו הוא עבור לימודים בעיקר + אינטרנט . חשוב לי מאוד שהמחשב לא יתחמם (כמו הפווילונים של HP הידועים לשמצה). ושהסוללה תהיה עמידה . מסך: 15.6 - או משהו באזור. תקציב: 2000 ש"ח. הציעו לי את ה-asus x54 מעבד b940 - שלוש שנים אחריות במחיר של 2400 ש"ח, האם שווה לדעתכם? קראתי ביקורות על המעבד הזה והבנתי שהוא על הפנים - מזכיר את הסלרון שהיה בעבר. אנא שלחו הצעות ! * מטרות המחשב? - לימודים, אינטרנט ואופיס * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - רצוי HDMI * בלוטות? רצוי (לא באמת משנה) * גודל מינימלי של כונן קשיח…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  6. שלום. תודה מראש לכל מי שיתפנה לענות. אני מחפש מחשב לעריכה שלא יעבור כנראה OC ללא ציוד היקפי, ללא כרטיס קול וללא מסך. כמו כן יש לי מארז של CoolerMaster http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&tbcate=17&id=13 ככה שכל מה שאני אצטרך כנראה להתמקד בו זה רק הלוח, המעבד, כרטיס מסך, ההארדיסק וכדומה'. אשמח לכל עזרה בהרכבת המפרט.

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  7. הרבה זמן שאני מחפש מחשב חדש... היה לי מפרט עם Q6600, ושמעתי שהוא טוב למשחקים והכל, אבל קצת מפריע לי שהמעבד קצת ישן... ראיתי את המפרט הממולץ למשחקים ושניתי אותו טיפה למה שאני חושב שיותר יתאים לי: מעבד AMD Phenom X4 9550 Box ¤649 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1235 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤470 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤300 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤880 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AX4870512MD5 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤126 כמות:…

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  8. מחשב שישמש אותי בעיקר לצרכים משרדיים אך גם משחקים מידי פעם מה דעתכם ??? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤ 414 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 ¤ 410 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb HDMI DualDVI Retail SX195P256H ¤ 928 1 כונני דיסקטים Sony / Mitsumi Floppy 1.44 Dark Blue (Almost Black) ¤ 30 1 צורבים LG H44NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 163 1 סה"כ 3931

• 10 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Crysis ברמה מאוד טובה? (לקחתי את קרייסיס כי ידוע לי שיש לו דרישות מאוד גבוהות, ואם המחשב יריץ אותו בביצועים מקסימליים אני אהיה מרוצה מכל השאר)

• 13 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by mudale222,

שבת שלום חבר'ה מצאתי נייד במחיר סביר במבצע בבאג בקישור הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9558&perur=1&t=29 והשאלה היא בנוגע לכרטיס מסך שלו.. לכאורה ATI RAEDON זה אחלה כרטיס מסך, אבל לא מבין בסדרות שלהם... השאלה היא עד כמה הכרטיס מסך הזה "סוחב", ואיזה משחקים לדעתכם הוא לא יריץ טוב.. כדרך אגב אם יש לכם המלצות למחשבים יותר טובים באיזור המחיר הזה אני פתוח להצעות... תודה ושבת שלום.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  11. שלום רב, אני מתכנן לקנות בקרוב את הנייד VOSTRO 1310 של דל אחרי שבדקתי כמה וכמה דגמים והווסטרו התאים הכי הרבה. (לינק - http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm( לאחר שהייתי בתצוגה לבדוק מקרוב את המחשב ראיתי שיש מחשבים אחרים יותר גדולים (וכמובן יותר כבדים) שיש להם אפשרויות גלילה אנכית ואופקית על הטאצ'פד עצמו, ולVOSTRO אין =[ הנייד הזה הולך לשמש ללימודים, בעיקר WORD וEXCEL ושימושים ווינדוסיים פשוטים כמו מייל ואינטרנט ואולי קצת שירים וסרטים לעיתים רחוקות(ללא שימוש ברמקולים המעפנים שלו כמובן) השאלה שלי היא האם האפשרויות גלילה על הטאצ'פד באמת יעשו לי את החיים הרבה הרבה יותר קלים לעומת טאצ' ללא גלילה ביישומים שאני משתמש, או אם יש אפשרות כלשהי לקנפג פשוט בווינדוס ש…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by mark777,

יאראיכיגעכיג

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  13. שלום לכולם, למי שרוצה מחשב תקציבי, איכותי (מבחינת איכות הרכבה ופלסטיקה) ואסטטי, אני ממליץ על המחשבים של סמסונג. קניתי Samsung 300E5Z ולהפתעתי הוא מחזיק 5 שעות סוללה בכיף! עם גלישה ב WIFI. אני ממליץ.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by Cyron,

שלום מחפש נייד לשימוש בסיסי משרדי בעיקר אינטרנט, מוזיקה,סרטים אפשרות לחבר ל-LCD. עניין המשקל ומשך סוללה פחות חשוב, ישומש בעיקר בתוך הבית. תודה מראש על כל עזרה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by eldadmo,

לפני כשבועיים רכשתי את המחשב הנ"ל. כבר בהפעלה הראשונה הריח לי שהמחשב לא מתנהג נכון, ואיך ידעתי זאת ? מחשב עם ליבה כפולה (6600), 4 גיגה ראם וכרטיס מסך של NVIDIA אמור לעבוד חלק על 7. החשש שלי התגלה כמוצדק ברגע שעבדתי עם מוזיקה ברקע (מדייה פלייר וינאמפ ושאר ירקות) בזמן העבודה המוזיקה הייתה נעצרת קופאת ומתעוותת. מבדיקה עם התוכנה DPC LATENCY נתגלה כי המחשב פשוט לא יציב בעליל. כמובן שדבר ראשון היה לעשות שיחזור מערכת - שוב אותם תוצאות. למזלי יש לי "בכלי העבודה" ווינדוס 7 מקורי ונקי - גם התקנה של מערכת זו העלתה חרס. התקדמתי צעד נוסף, נכנסתי לאתר טושיבה וחיפשתי דרייברים חדשים אך לא מצאתי. התחלתי לבטל דרייברים של כרטיס רשת, מודם, רשת אלחוטית - עדיין לא היו תוצאות טובות יותר. את המח…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by Kitzony,

אוקיי אבא שלי צריך עוד מחשב למשרד שלו אפשר לחרוג במחיר במאה או 200 שקל לא יותר לקניה מחר. ציוד אקפי - עכבר מקלדת ומסך[עדיף דק] בקשר לזכרון 512 לא פחות

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב HTPC שיחובר לטלויזיה FHD 40". ישמש גם כסוג של שרת ביתי, storage וכו'. מעוניין ביכולות גיימינג בסיסיות לפחות כדי לחסוך את הצורך ברכישת קונסולה נפרדת. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא יודע, אני לא בסצנה כבר שנים בטח PES ושטויות בסגנון לאורחים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by H3zi,

שלום לכולם, הנה המפרט + מחיר: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14281 ראוי לציין שאני רוצה 14 אינטץ' מחשב חזק שיחזיק לי ל4 שנים הקרובות לפחות ויוכל להריץ משחקים כמו LOL או באטלפילד(לא באיכות הכי טובה) מה אתם אומרים, שווה 4K?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת תוכנה ומשחקים קלים. רצוי גודל מסך של 15.4. במחיר של עד 5000. משקל עד שלושה קילוגרם. חשוב מאוד אחריות של 3 שנים ושל היבואן הרישמי. תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Started by darkeli,

מפרט בסיסי עם I3 יעלה בסביבות ה-2300. מפרט AMD עם מעבד בעל מהירות דומה, אבל עם כרטיס מסך חיצוני וחזק יותר יעלה בערך אותו דבר. מחשב מבוסס CORE 2 DUO יעלה 600 שקל פחות... היתרון של הI3 הוא שזו היא קנייה לטווח ערוך, בגלל לוח האם והסוקט החדש, אבל האם זה שווה את הכסף? מטרת המחשב היא עיבוד מסמכים, אינרטנט, משחקי מחשב ישנים, ומשחקי משב חדשים שלא דורשים יותר מדי (הגיימר בן 10...) על WIN 7 32BIT אז מה דעתכם? (אני יכול להרכיב את המפרטים הספציפיים, אבל השאלה היא ברמה העקרונית - 150 שקל לפה ולשם לא ישנו הרבה)

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  21. מעבד - ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray לוח אם - Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 דיסק קשיח - Westren Digital 250GB 7200 16MB Buffer Sata II כ.מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT PCI-E 256MB GV-NX76T256DB זיכרונות - Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 CL2.5 X2 מארז - SunBeam Transformer Black case ספק ג'נרי - 400W אז ככה אם אתם מציעים שינויים אז שהיו בתווך המחירים של מה שאתם מציעים להלחליף לוח ג'יגה בייט חובה-אני מביא אותם בזול וחיפשתי מארז BTX אבל לא מצעתי אחד חמוד במחיר סביר אז אם יש הצעות.. תודה רבה לכל מי שעוזר לי פה

• 10 תגובות
    • 752 צפיות
  22. 1.שאלה על הלוחות עם המוכללים, בעתיד אפשר לשים כרטיס אמיתי ו"לבטל" את המוכלל, נכון? 2. איך הכי זול להשיג רשיון לWIN XP? 3. תודה

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by yutz123,

בקיץ אני נוסע לארה"ב, וחשבתי לנצל את ההזדמנות כדי לקנות מחשב נייד. המחשב ישמש בעיקר כתחליף לשולחני, כך שהמשקל וההתניידות פחות משנים. גודל מסך נראה לי שעדיף 15 אינץ'. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ועבודה משרדית, אבל יהיה נחמד אם הוא יוכל להריץ משחקים(לא הכי חדשים) על LOW. בנתיים מה שחשבתי עליו הוא Acer Aspire AS5735-6694. http://www.bhphotovideo.com/c/product/601062-REG/Acer_LX_AU50X_221_Aspire_AS5735_6694_Notebook_Computer.html האם הוא יוכל לנגן 720P בצורה נורמלית? (במקרה שארצה לחבר אותו לפלזמה בבית) האם הכרטיס מסך הזה של אינטל יוכל להריץ משחקים קלים בהגדרות נמוכות איכשהו? האם יש המלצות אחרות שעדיפות על זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 752 צפיות
  24. המפרט של המחשב בבית Intel® Core2 Extreme CPU QX9770 3.20GHz Kingstone 2X2GB DDR3-1333 Asus P5KC P35 NVIDIA GeForce GTX 260 Enermax liberty 620 W מה אפשר לשפר עד 1500 שקל

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  25. שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף

• 1 תגובה
    • 752 צפיות

דיונים חדשים בפורומים