עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן, ברשותי המארז הבא: https://www.newegg.com/global/il-en/p/2AM-000Z-00050?Description=Lian-Li%20TU150WX&cm_re=Lian-Li_TU150WX-_-2AM-000Z-00050-_-Product&quicklink=true הייתי שמח לקבל עזרה במפרט גיימינג ועריכת וידאו בתקציב של כ7K. דברים שחשובים לי: - שקט. - אסתטיקה - עדיפות גבוהה לקירור מים למעבד ולצוות לו מאורר שקט (120mm במקרה שלנו). - כונן SSD NVME בנפח 1TB (כרגע אין לי צורך בHDD). - אין צורך בציוד הקפי. - wifi מובנה בלוח אם. - נראה שיש כניסת USB C בקידמת המארז אז עדיף שיהיה תמיכה בלוח אם. נ.ב האם אפשר לספק את המארז בעצמי לחנות המחשבים והם ישתמשו בו להרכבת המפרט או שהמלאכה "נפלה" עליי? …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e Box ¤295 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1240 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤428 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤249 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤81 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤144 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22L מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D 400W ¤227 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=H-550D מאורר למארז Arctic Cooling Arctic Fan 120mm PWM ¤50 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pro…

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  3. Started by Access Denied,

הגיע הזמן להזמין את המחשב ללימודים.. ואני דיי שובר את הראש מה להזמין חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ודק ככל האפשר (לבנה לא באה בחשבון) אך אם זאת גם לביצועים נורמליים יש שיקול חשוב מאוד חשוב לי במחשב מסך של 13.3-14 אינצ' וזמן סוללה סביר של כ-4-5 שעות עבודה בתקציב שלי (בערך 850 דולר בארה"ב) מצאתי 3 דגמים שנראים טוב: ה-E4300 של דל שיוצא קצת יקר האמת ולכן נראה על פניו כפחות אפשרי (אני יכול לקנות אותו ב-1000 דולר) ה-T400 של לנובו שנראה טוב (X301 יקר מדי) והאופציה החדשה משלושתם ה-5310 של HP השאלה - את מי מהם לבחור? נ.ב. איך ה-SP9300 בהשוואה ל-P8600 ? אני יודע שהם דיי שווים מבחינת ביצועים, אבל האם יש יתרון של אחד על השני שאני לא יודע עליו?

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  4. Started by ArZi17,

שלום, יש לי מחשב כבן 3 שנים שמפרטו: מעבד e8300 2GB זיכרון לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h וכרטיס מסך מובנה על הלוח אם: geforce 7100/ nforce 630i. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק בתקציב של עד 500 שקל, שיתאים ללוח אם שלי. (NVIDIA ONLY) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by iveco,

יש לי כרגע מעבד איי 3 7100 ולוח אם H110 חשבתי לעשות שידרוג למחשב להחליף לוח + מעבד + גוף קירור מעבד : 9100F TRAY גוף קירור : CM HYPER H412R לוח אם : Z370 GA-Z370-HD3 הכול ב 670 שקל . שווה ? שיפור 22% בביצועים לא ענק . שאר החלקים אני אשאיר בינתיים

6. Intel Core i5 750 @ 2.67GHz Lynnfield 45nm RAM 4.0GB DDR3 666MHZ (9-9-9-24 כפול לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. P55A-UD3 (Socket 1156) כרטיס מסך ATI Radeon HD 5850HD קשיח 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (IDE) מארז antec DF-85 קישור למי שלא מכיר מארז מדהים 8 מאווררים מקרר מעולה הכל עובד כולל המנורות המארז במצב מעולה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6781 יש קירור למעבד של חברת [h=1]Scythe Mugen 4[/h]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, קניתי מחשב נייד Dell latitude L7300 עם מסך ברזולוציית FHD ואני רוצה לקנות מסך חיצוני 4K. אני מנסה להבין האם המחשב יוכל להעביר ווידאו באיכות מספיק גבוהה כדי להנות מהיכולות של המסך או שאין טעם להשקיע במסך כזה. המפרט של המחשב: מעבד: 8th Gen Intel Core i7-8665U Processor כרטיס מסך: Intel UHD 620 Graphics יציאות: Thunderbolt™ 3 with Power Delivery and DisplayPort HDMI 1.4 ממה שהבנתי מה שמגביל אותי זה ש HDMI 1.4 מוגבל להעברת נתונים ל 4K רק עד 30Hz. האם חיבור המסך דרך USB-C עדיף במקרה הזה? האם כדאי להשקיע במסך או שאני לא יהנה מהיכולות שלו? תודה ושתבוא הברכה על העונים והמגיבים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by mor789,

שלום, בקרוב אני קונה מחשב נייד התקציב הוא עד 2200 ש"ח. כמה דרישות שאני רוצה שיהיו במחשב: שיהיה מהיר,ביצועים טובים, יריץ באופן סביר+ משחקים כמו PES 2012 ופיפא, שיהיה נוח ועיצוב נחמד. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 הוא מתאים לדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by alonsadan,

שלום, אשמח לקבל הצעת מחיר לשני מחשבים ניידים. המחשבים הם בעיקר לצרכי לימודים (לא גיימינג) לשני נערים בני 13 אני מעוניין במחשבים פשוטים שיתנו בעיקר תמיכה לתקופת הלימודים און-ליין. התנאי היחיד מבחינתי הוא שהמעבד יהיה לפחות i7 ורצוי מהיר וחזק יותר. כתובת המייל שלי - alonsadan@gmail.com תודה אלון

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by .:YoGy:.,

היי, אני רואה יותר ויותר כותרות בשנתיים האחרונות (פה, ובפורום נוסף שאני קצת יותר פעיל בו) שיש ביקוש שגדל יותר ויותר למחשב נייד למטרת גיימינג. השאלה העיקרית שלי היא למה?? מחשבי גיימינג הם גדולים וכבדים. הם יקרים מ-א-ו-ד (!!!) (וזה לא שאנחנו חיים בתקופה של בזבזנות... להפך... המצב בישראל גורם לי לחשוב פעמיים אם אני יכול להרשות לעצמי בקבוק קולה פעם בשבוע... והגעתי למסקנה שלא) הם פחות חזקים ממחשבים נייחים למטרת גיימינג שמחירם זול ב3\4... (כלומר אם שילמתי X על מחשב נייד, אני אשלם X*0.75 ועדיין אקבל מחשב טוב יותר)... הדבר היחיד שאני יכול להגיד לטובת מחשב נייד לגיימינג, הוא שממש קל לעשות מסיבות LAN.... אבל בגלל זה אני שואל אתכם... למה אתם רוצים מחשב נייד לגיימינג?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?עד 3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): hdmi חובה.. * בלוטות?לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא משנה כמה שיותר,יותר טוב * צורב DVD?חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אין צורך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?hp המחשב צריך להיות מאופיס דיפו כי יש לי זיכוי גדול שם... ווינדוס 7 רצוי....

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות מחשב נייד. רב ההתעסקות שלי במחשב זה אינטרנט, עריכת תמונות בפוטושופ, צפייה בסרטים FULL HD, אופיס (וורד ואקסל). אני מתלבט בין שני דגמים של Lenovo G510. אחד בעל מעבד Core i5 עם כרטיס גרפי של AMD, והשני Core i7 ללא מעבד גרפי נוסף. להלן שני המפרטים של המחשבים: http://ksp.co.il/?uin=21479 http://ksp.co.il/?uin=21500 המחיר זהה לשני הדגמים כך שהוא לא מהווה פונקציה בהשוואה.

• 4 תגובות
    • 885 צפיות
  13. המחשב צריך להיות חזק מאוד עבור עבודה בעיקר תוכנות גרפיות כגון אוטוקאד,פוטושופ,פריהנד,מקס ותוכנות אדריכלות נוספות רצוי שיהיה בו 4 גיגה זיכרון ומעלה אודה לתיקונים והמלצות נוספות. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 676 צפיות
  14. שלום לכולם , אני מחפש מחשב HTPC לצורכי סרטים (HD) , מוסיקה ואינטרנט . המחשב יחובר לטלוויזיה LCD טושיבה חדשה 42AV500 . מערכת הפעלה אשר תותקן היא VISTA ULTIMATE לאחר גלישה מקיפה בפורום זה הרכבתי מפרט שנראה לי מספק לדרישות ולתקציב שלי. מה שהיה לי חשוב במפרט הוא נפח של כוננים גדול(הרבה חומר לאכסן) ושהיה יחסית שקט (אין צורך במחשב הכי שקט שאפשר). הדבר היחיד שחסר לי הוא מקלדת HTPC משולבת עכבר. השמח להמלצה למקלדת ואם יש איזה שהן שינויים שאני צריך לעשות במפרט הנ"ל (במידה ואפשר לחסוך מעולה) : מעבד AMD Athlon 64 X2 4850e Box ¤400 כמות:1 לוח אם GIGABYTE GA-M78SM-S2H ¤478 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD642JJ 640GB SATA2 16MB ¤409 כ…

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  15. Started by pakokap,

אני טס לאוסטרליה בזמן הקרוב לשנתיים לחיות שם ואני מפיק מוזיקה אלקטרונית בעיקר. אני עובד על קיובייס עם המון צאנלים ופלאגינים כבדים. אני צריך מחשב שיהיה נייד ולא כבד מדי אני הולך לטייל קצת. זכרונות 16MB מינימום עם עדיפות ל 32 המחשב ישמש גם לגיימינג בין השאר כמו באטלפילד 4 בגראפיקה גבוהה מינוס. וינדוס מקורי שיגיע עם המחשב. (אם זה לוקח הרבה מהתקציב אפשר לוותר) רוצה כונן SSD 500 גי'גה מינימום + הארד דיסק לפחות של טרה למחשב. אין צורך ביציאות מיוחדות ואין צורך בסידירום. שיהיה כמה שיותר דק. את המחשב יכול להיות שאחבר לעוד מסך ככה צריך שיהיה חיבור. שלא יתחמם מהר קראתי שהרבה מהמחשבים כמו אליין וור ושיט מתחממים מהר מאד. זמן סוללה יחסית נורמלי לא בזמן משחק אלא יותר במוזיקה וגלישה. לא …

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6882&CatCode=315 1)ההארד דיסק אמור להיות 640 ג'יגה,עכשיו אני יודע שבפועל יש פחות אבל כשאני לוחץ על לחצן ימני עלל ההארד דיסק ב"מחשב שלי" אז רשום שהקיבולת שלו היא 581 ג'גיה (ואיפה שרשום בBYTES זה יוצא 624 ג'יגה),האם ייתכנו כאלו הפרשים בין הגודל שהיצרן רשם לבין מה שיש בפועל? 2)למחשב יש כאמור את הכרטיס מסך nvidia geforce gt 525m אך יש לו גם כרטיס מסך מובנה intel HD graphics family עכשיו שמתי לב שהכרטיס מסך שמוגדר כפעיל כרגע הוא הHD graphics family ונראה לי שאפשר שהgefore יהיה פעיל רק בחיבור מסך חיצוני האם אני צודק?,אם לא איך אפשר שהג'יפורס יהיה פעיל כאשר אני משתמש במסך המובנה של המחשב? 3)איך במהלך צפייה בסרט HD כאשר אני מחבר את…

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  17. שלום, מבקש המלצה לבחירת מחשב גימינג לילד בן 10 - תקציב עד 3500ש"ח

18. Started by 4you,

שלום לכולם, זקוק למפרט למחשב חדש , המחשב מיועד בעיקר למשחקים (משחקי רשת ומשחקים כבדים) המחשב ממוקם בחדר שהוא גם חדר שינה לא צריך מסך, DVD כונן, ציוד היקפי, תודה

• 7 תגובות
    • 561 צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים בשפה הסינית ! * גודל המסך? 15-17 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) רצוי שיהיה HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 או משהו בסגנון * צורב DVD? לא חובה למען האמת, אבל זה די סטנדרט בגודל הזה, לא ? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא חבר ביקש ממני להמליץ לו על מחשב נייד הגבול העליון של התקציה הוא 2000 ש"ח אין צורך בכרטיס מסך מיוחד או נפח אחסון גבוה במיוחד הוא צריך אותו בשביל אינטרנט ("שהיוטיוב יזרום, יזרום שוטף"), עבודה משרדית ("אבל שיהיה מהיר" היא אחת הדרישות) השאיפה של…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by bjnhv,

יש לי נייד gigabyte w576v ולאחר שחזר מתיקון הוא נכבה לי כשהסוללה בערך על 40% (כיבוי פתאומי - לא מסודר של הWIN) 1. אם הוא נכבה אח"כ אני מצליח להדליק אותו בדוס - אף פעם לא המשכתי לראות מה קורה כשעולה ה WIN מחדש ללא סוללה. 2. אם הוא נכבה התאריך מתאפס - גם בביוס!!! חשבתי אולי לעדכן ביוס אבל לא מצאתי עידכון.(לא יודע אם זה יעזור בכלל) אשמח מאוד אם משהו יעזור לי.

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  21. שלום לכולם , אשמח להצעות ומחשב עם הדרישות הבאות : - מחשב לא מיועד למשחקים , מיועד לגלישה - מוזיקה - סרטים - תוכנות כמו וורד -ללא ציוד היקפי - ללא OC - מעבד : INTEL ועדיפות ל QUAD או 4 ליבות של AMD ? - זכרון : עדיפות ל 4 GB חברות : OCZ \ GSKILL - קירור למעבד - עדיפות להחלפת הקירור למעבד למשהו יותר נורמלי - מארז - עדיפות לשקט - עדיפות ל COOLMASTER - מעדיף לוח אם ללא כרטיס מסך - אולי להוסיף כרטיס מסך באיזה 200 שקל גג - אולי פעם באיזה כמה זמן יתחשק לו לשחק איזה משחק ישן כזה קונן קשיח : חברות WD / SEAGATE , נראה לי 500GB לפחות - הרי זה דיי זול שקט : תמיד טוב שקט לא? לא אובססיבי תודה מראש לעל העוזרים

22. Started by VBMaster,

שלום לכולם! אני מעוניין למצא מפרט (לא שלם, רק של ארבעת הרכיבים האלו) הזול ביותר שניתן להכין. יש לי בערך 2000 שקל (פלוס מינוס). 1. AMD A64 (יש הבדל משמעותי בין ה-2800 ל-3000?) 2. 1GB זכרון (לא משנה ממש התזמונים, זכרון טוב אבל לא מטורף) 3. 120 SATA (רצוי MAXTOR או WD או חברה אחרת מוכרת וטובה (חומר חשוב!!!) 4. לוח אם (שמן הסתם יתאים למעבד) שכולל כמובן SATA, רצוי גם יציאת AGP או שתי יציאות מסכים, רצוי במהירות של 400MHZ אבל גם 333 יהיה טוב חשוב: המפרט הוא לא למשחקים כבדים אלא לעבודה כבדה (תכנות בעיקר וחישובים רבים, MATLAB וכד') כרטיס מסך אינו חשוב אך DUAL SCREEN מאוד חשוב (כרגע אני עובד עם כרטיס AGP אחד וכרטיס PCI אחד, אבל רצוי שהכל יהיה בילט-אין, או פורט AGP בנוסף ל-VGA OB) א…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by IG,

שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים (ראיתי הרבה המלצות אבל זה לא התאים לי...) הדרישות: אמין, קשיח ומחברה טובה. אני נוטה להפיל דברים ואני צריך שהוא יחזיק מעמד 3 שנים לפחות. 15'' מקסימום- צריך להכנס לתיק ולא בא לי להסתובב עם קיטבג מעבד 2.6 ג"ה או יותר (רצוי כפול ליבה) זיכרון פנימי של 2 גיגה או יותר כ. מסך עם 256 מגה זיכרון (נפרד) או יותר ותמיכה בDX 10 ומעלה. תקשורת Wi-Fi ו-BT (סטנדרטי היום... כנראה יתחבר לרשת אלחוטית) HD של 250 גיגה או יותר. (הדרישות הנ"ל הן המומלצות, בערך, להרצה של SC2 זה כנראה המשחק הכבד ביותר שיותקן אי פעם על המחשב הזה... אלא אם ההמשך יהייה כבד יותר ) מערכת הפעלה- לא ויסטה שלא יהיה מאלה שמתחממים יותר מידי- אני לא רוצה לקנות לו קרור…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by VGFreak,

מה דעתכם? מעבד AMD Quad Core Ryzen 3 3100 Up To 3.9Ghz AM4 BOX לוח אם Gigabyte B450M S2H זכרון XPG 16G DDR4 3000Mhz CL16 GAMMIX D10 BLACK SSD NVMe A-Data 500G SWORDFISH M.2 R/W 1800MB/s / 1200MB/s כרטיס מסך ASUS GTX1660 SUPER O6G Up to 1830Mhz PHOENIX OC מארז ANTEC NX240 4X120mm ARGB ספק Gamdias 500W KRATOS E1 80+ RGB - 3 Year Warranty שדרוגים: ל 16G ב ₪139 | ל Ryzen 5 3500X ב ₪209 ₪2690 למזומן

25. Started by Nihility,

אני מחפש דרך לקרר את המחשב הנייד שלי שלא מצריכה חיבור לחשמל. גמיש במחיר. שמעתי שיש כל מיני פדים עם ג'ל למיניהם.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.