עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הי רוצה לרכוש לפטופ עוברת חזרה ממק לפי סי רוצה לראות פיסית את המכשיר - כדי לבחון נוחות וכו... תהה איזה חנות (במרכז) אפשר לראות הכי הרבה מבחר תודה

2. Started by Men7a,

שלום לכם אני מעוניין לרכוש מערכת שלמה של מחשב לעריכה גראפית. אני עובד עם רוב התוכנות. אני עורך סרטים בHD , תמונות ועושה מודלים ב3D(תוכנות כמו photoshop,3dmax,premier וכדומה) הכרטיס מסך אמרו לי שמומלץ Nvidia 560/80 תבדקו אותי , יכול להיות שהטעו אותי. אני רוצה כונן של 1T בנוסף אני מעוניין ב2 מסכים רצוי 24" כל השאר תלוי בכם תודה רבה מראש! אתם עושים אחלה עבודה!

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  3. Started by Moor,

מפרט בתקציב של עד 5K אם אפשר לחסוך בתקציב, אז בכיף. השימוש העיקרי יהיה משחקים, COD:MW2, DIRT2, BF:CP2... מסך FULL HD גודל 22' רמקולים יספיקו ערכה של 2.1, לא משהו מפוצץ. מקלדת+עכבר אלחוטי השקט של המפרט לא קריטי, אבל אפ אפשר זול ושקט - בכיף לא מתוכנן שום OC אם אפשר להרכיב מפרט מ-KSP לא מתכנן להוסיף מערך SLI/CF

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  4. מעבד Intel Pentium 4 3Ghz 800Mhz 1M לוח אם Asus P4P800S SE זכרון Kingston 512M DDR 400Mhz דיסק קשיח Samsung 120G 7200 8M Sata כרטיס מסך GigaByte Redeon 9600Pro 128M כרטיס קול Creative Live 5.1 כונן Samsung/Toshiba DVD 16x52 צורב Samsung 52x32x52 כונן דיסקטים מודם 56K כרטיס רשת 10/100 עכבר אופטי של מיקרוסופט מקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט רמקולים לסראונד של( Creative (Ispire 4400 מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים אך כנראה יהיה בו מעט שימוש משרדי אנא עזרו למצוקתי בתודה עידן (ששי)

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  5. Started by man_,

אהלן, אני מתכנן להחליף את המחשב בתקופה הקרובה, והתחלתי לשוטט ולבדוק איך אני משיג מקסימום ביצועים במסגרת התקציב שלי שעומד על 5000 (עם חריגה של כמה מאות בודדות של שקלים). מההתרשמות שלי מהפורום יש פה חבר'ה מקצועיים שמבינים עניין, ולכן פניתי לקטגוריית "מחשבים מומלצים", שם מצאתי את שני המפרטים הבאים: 1. תחת מקסימום גיימינג מינימום מחיר: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/22 , שעולה 4450 ש"ח 2. תחת משחקים (גיימינג) http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/13 , שעולה 5440 אני סבור ששני המפרטים חכמים ויעילים, אבל יש לי כמה שאלות: א. עד כמה כונן הSSD נחוץ ? האם ארגיש בהבדל בהרצת משחקים/בעבודה השוטפת ? לא עדיף להשקיע את ה400 שקלים האלה במעבד חזק יותר (או שפשוט לחסוך אותם)…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אשמח אם תתנו את חוות דעתכם על המפרט הבא: מיועד למשחקים כבדים, ולתקופה של שלוש שנים לפחות. התקציב הוא עד 5000 ש"ח. נדרש מסך (19'' לפחות) אך לא נדרשים מקלדת או עכבר. מעבד: Core i5 661, 3.33GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray 995 ש"ח לוח אם: P55-USB3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E 655 ש"ח זכרון DDR3 1333MHZ: 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel 620 ש"ח כרטיס מסך GYGABYTE: HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 880 ש"ח דיסק קשיח WESTERN DIGITAL: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II WD1600AAJS 195 ש"ח צורבים SAMSUNG: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA 125 ש"ח מאווררים ARCTIC COOLING: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan 130 ש"ח מארז ANTEC: Three Hundred Mini Tower Ga…

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  7. דיסק קשיח לא צריך. קירור שיהיה BT. מארז לא צריך..ספק כן. שיהיה קירור טוב ושקט לכל הרכיבים. אפשר מכמה חנויות (עד 2) עדיף מאזור המרכז.

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  8. Started by tomeryh,

עכשיו כשהדולר ירד אולי נהיה משתלם לקנות באי ביי משלמים על נייד מכס מע"מ?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  9. Started by Lengdon,

אני מעוניין לשים מחשב בסלון, שיתחבר לטלויזה, ואוכל לראות בעזרתו סרטים, תמונות, לשמוע מוזיקה וכו' - מעין מרכב בידור ביתי. הבנתי שאין לי טעם לרכוש XBOX או SONY PS, מכיוון שאני לא משחק במחשב, לכן חבל על הכסף, כדאי לקנות מחשב ייעודי לנושא (שקט, מעוצב וכו'). מה צריך להיות במחשב הזה ? אשמח לדוגמאות (תמונות) של מחשב מעוצב שכזה, ולמפרט טכני סטנדרטי. תודה !

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  10. Started by Greave,

שלום לכל העוזרים, אני מעוניין בלפטופ חדש, שכפי שנרמז בכותרת, יכול להירכש בארץ או בארה"ב. (התקציב לארה"ב עומד על 1000$ מכיוון שיש עלויות משלוח ומע"מ) דרישות - * מטרות המחשב - מחשב סטודנטים, שיידרש להריץ לעיתים תוכנות כבדות (Core I בלבד בבקשה) וכן משחקים ברמה סבירה (Starcraft 2 מקסימום) * גודל המסך - מינימום 13" * משקל רצוי - מקסימום 2KGs * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא. 3 שעות מינימום. ללא סוללה בולטת. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. אולם HDMI יהיה פלוס. * בלוטות' - כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 250 - 7200RPM (או SSD אם ייכנס בתקציב מה שלא נראה לי) * ללא כונן אופטי בעדיפות (אלא אם כן, עם הכונן המחשב פחות מ-2KG) * אחריות - 3 שנים * העדפה לחברה כלשהי - לא. * מצלמה משו…

11. אני צריך מפרט למחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים לא כבדים (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם יש צורך ניתן לחרוג מהתקציב עד 200 שקל אבל רצוי שלא. המחשב הוא מחשב בייתי ויהיה בשימוש בעיקר לעבודות משרדיות ומעט משחקים לא כבדים. הרזולוציה המקסימלית של המסך הקיים היא 1600X900. המחשב יהיה מיועד להריץ בעיקר משחקי אסטרטגיה בהגדרות גרפיות בינוניות. השקט של המפרט די חשוב. יש צורך להרכבת המחשב בחנות, אבל אני לא בטוח אם יש חובה של התקנת מערכת הפעלה (אשמח לדעת בכמה זה מיקר את המחשב). את המחשב אני אקנה מחנות KSP בחדרה. תודה

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. שלום, עקב השבתת המחשב נאלץ לקנות מחשב חדש. היישומים הם בעיקר אופיס, גלישה אינטרנט ויישומים גרפים (דו-מימד) הכוללים אוטוקאד, פוטושופ וקורל. המחשב הישן שעמד במשימה היה מעבד AMD ‏Athlon 64 (Socket AM2) X2 DualCore‎ (לא זוכר את המהירות) ולוח אם ASUS M2A-VM. נראה לי שאני אמשיך על קו ה-AMD (ממש לא עשה בעיות ואפילו לא התקרב להתחממות). איזה לוח מומלץ (עם כרטיס מסך מובנה ברמה טובה לתוכנות הגרפיות) ? כמו כן, איזה ספק כוח מומלץ, מנסיוני בעבר אני בד"כ לא לוקח את הגנריים הפשוטים ביותר אלא מנסה לקחת את הטופ מהגנריים. תודה

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

האם לרכוש מחשב חדש? כי משהו פה צוואר בקבוק במשחקים חדשים. האם כדאי להחליף לוח ומעבד . או לשדרג כ.מסך?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. ניתן לחרוג מעט, יש צורך רק במחשב עצמו, ללא מסך או ציוד היקפי. אשמח לשמוע גם על מפרטי AMD אם משתלמים יותר מ- INTEL. תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  15. Started by hezi508,

המפרט זהה רק המעבד שונה אופציה 1 Intel Pentium Dual Core Processor T4500 : 2.3 GHz FSB 800MHz 1M L2 Cache אופציה 2 Intel® CoreTM i3 Processor 350M, 2.6 GHz אני מניח שגם הצ'יפסט שונה בהתאם לתושבת תודה חזי

• 3 תגובות
    • 932 צפיות
  16. Started by taiber,

אני קונה את המחשב הבא- צריך אישור סופי לא יודע איך הצליחו לשכנע אותי לקנות אינטל אבל בסופו של דבר הצליחו, מה לעשות. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤788 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤636 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤224 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-5 - F2-6400CL4D-2GBHK ¤616 מארז: GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK - GZ-XA1CASTB ¤435 סט מקלדת ועכבר: GIGABYTE GK-9PB ¤78 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 4…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. Started by samitc,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta V,far cry,assassin's creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by osherrb,

זה המפרט שהרכבתי למחשב גיימינג ללא ציוד הקפי. התקציב שלי זה 3500 +/- 100 אני מעוניין שהוא יריץ משחקים ברזולוציות גבוהות כמו BF3, COD BO2, AC3 לא הרכבתי כונן כי אני לוקח את מהמחשב הקודם שלי. http://www.tms.co.il/preview/spec/fv4pj3ey מה דעתכם ?

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by Chompy,

מה דעתכם על המפרט הזה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוח: GIGABYTE EP45-UD3R s775 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E זכרון: 2x2GB OCZ Blade Edition Dual Channel כ. מסך: MSI N260GTX דיסק קשיח: Seagate 1.5TB 7200 RPM, 32MB Sata II צורב: LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מאוורר למעבד: Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev.2 CPU Fan מארז: (CM 690 Black (No PSU ספק: Enermax PRO82+ 625W Active PFC 12cm Fan מסך: Samsung T220P 22" 5ms סה"כ מחיר: 5500 שח בלי הכרטיס מסך שאותו קיבלתי מחו"ל קצת אינפורמציה נוספת: - אני רוצה רק מעבד של אינטל - אני הולך להשתמש במחשב בעיקר למשחקים, הורדות ואופיס - לגבי OC אז אולי ממש בקטנה על המעבד - חשוב לי שהמחשב יהיה ש…

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  20. Started by Alexkmr,

לחבר שלי יש את המחשב הזה. ואני לא מבין איך אני מפרמט אותו. אין לו מחיצה עם התקנה, והוא גם לא קיבל דיסק עם XP. מה עושים?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by ohadlvy,

אמנם המחשב מדגם קודם,אבל האם הוא נחשב לדגם מוצלח של HP? אני מעוניין במחשב נייד שישמש לסרטים הורדות קצת תוכנות גלישה ומעט משחקים בסגנון הענק הירוק החדש האם הוא מספיק טוב לנושא הזה,הוא בהחלט מכיל הרבה נתונים(מעבד חזק,כרטיס מסך,שלט,מצלמה) אך הוא מוגבל לעד 2 גי'גה זיכרון?? הגיוני?? אם יש 2 סלוטים אני לא יכול לשים זיכרון של 2 גי'גה בכול סלוט? תודה על דעתכם......

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  22. היי, אני זקוקה להמלצה למחשב נייד לבת שלי. השימושים: אינטרנט, אופיס, לימודים, בלי תוכנות גרפיות. תקציב: כ-2,500, אפשר לחרוג עד כ-200 שקל. חשוב שהמחיר יכלול מערכת הפעלה. פחות מ-2 ק"ג משקל המחשב, אם אפשר גודל מסך: גמישה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by פבליק,

שלום!!!! רציתי לקנות נייד אך חשוב לי שאני יוכל להריץ עליו תוכנות כגון 3DSMAX AUTOCAD מה אני אמור לחפש כרטיס גרפי חזק \ מעבד\ זיכרון פנימי?? מה חשוב על מנת שהתוכנות ירוצו בצורה סבירה. האם למשל לנובו 3000 יוכל להריץ את התוכנות האלה או שעלי לחפש בכיוון אחר (אני מדבר על דגם שבו המעבד T2400 זיכרון פנימי 512 וכרטיס מסך G FORSE7300 ) זה מחשב שיש בו לדעתי מעבד חזק די זיכרון (האם צריך להרחיב) וכרטיס גרפי די חלש! בתודה מראש פבליק

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. שלום רב למומחי HWzone, אני מתכנן לרכוש מחשב או חלקים ולהרכיב לבד. הכנתי מפרט שבחרתי על פי אתר שמצאתי בפורום. אשמח לקבל דעתכם על התאמת הרכיבים והאם יש דרך להוזיל את הקניה. כמו כן בחרתי קירור למעבד וספק עקב חוסר ידע בנושא. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מהתקופה האחרונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עריכת וידאו - אחת לתקופה ב) במידה והמחשב …

25. Started by asaorgad,

שלא יחרוג מ 1200ש"ח בלי מסך וציוד היקפי.. זה לחבר הוא צריך אותו לאינטרנט,סרטים ,שירים ומשחקים ממש קלים נגיד ברמה של GTA SAN ANDREAS... אה ותכינו לי בבקשה את המפרט שיהיה מ K.S.P תודה...

• 3 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.