ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,417 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשדרג קצת את המחשב הנייד שלי שמשרת אותי נאמנה, המפרט שלו די ישן, בגבול עתיק P3 500 256MB SDRAM 20GB HDD 4200RPM הוספתי לו עוד PCMCIA->4USB2.0 PORT וגם כרטיס רשת אלחוטי אני רוצה לשדרג למחשב את הדיסק הקשיח, כי לדעתי המחשב די זוחל בגללו, כי שאני מעתיק משהו לUSB, נראה כאילו המהירות הכתיבה והקריאה מUSB גבוהה יותר מקריאה וכתיבה לדיסק קשיח ופה אני רוצה לשדרג לדיסק קשיח שעובד ב5400RPM לפחות לדוגמא http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6975 מבחינת הנפח, לא אכפת לי כלל, רק חשוב לי שהדיסק קשיח יהיה ביצוועיסטי יותר עכשיו הבעיה היא כזאת: ההתקן היחיד שיכול לעשות בוט זה הכונן הדיסקטים שיש לנייד הזה המחשב מאפשר לעשות בוט רק מHDD, FLOPPY,סידירום שמתחבר לכבל מיוחד(חסר…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
צריך מפרט עד 2K למשחקים קלים +מסך תודה אני קונה 5 מחשבים כאילו אני צריך למשחקים קלים כמו קול אוף דוטי .. תודה
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין לקנות מחשב נייד למתכנת יש לי כמה דרישות וכמה חששות קודם כל התקציב שלי הוא סביב החמש אלף ואני מחפש משהו שיריץ בקלות ויז'ואל סטודיו עוד דבר שאני ממש רוצה זה אורך חיים של בטריה מסך צריך להיות מספיק גדול לתכנות אז לפחות 15 החששות שלי הם שבתחילת 2009 הולכים לצאת ניידים עם בטריות בעלות טווח זמן הרבה יותר גדול... וגם אולי כאלה עם הרד דיסק פלאש קיצור מה אתם אומרים? מה אתם אומרים על הנייד הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=109
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום היה בעיתון כלכליסט סקירה של כל הנטבוקס, ושמחתי נורא כי חשבתי שסוף סוף בא גואל שידע להגיד מה כדי ומה מומלץ.. בשורה התחתונה לא השכלתי במהום, וכלכליסט מרח כך שני עמודים לחינם..
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום לכולם ולילה טוב= ) אני מחפש מחשב חדש עד 5K , ובעל ביצועים טובים למשחקים (לא כבדים במיוחד) ומסך גדול , אני יודע שהתקציב לא מאפשר לי הרבה תזוזה , אבל כמה שפחות יותר טוב . המחשב יחובר גם לרכב ולכן ארצה שיריץ סרטים ושירים בלי יותר מידי בעיות , כמו כן GPS ותוכנות כאלה ואחרות ירוצו עליו כתור תוכנות נלוות . אם יש משהו הרבה יותר טוב עם מסך 15" אשמח לדעת את דעתכם המקצועית (הרבה זמן לא התעסקתי בנושא) תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המחיר יכלול מערכת הפעלה XP HE (400 ש"ח). כלומר, נשאר "לשחק" עם 1800 ש"ח. לא מפריע שהמעבד יהיה AMD . נדרש זכרון 2 גיגה. מסתפק בקשיח מינימלי - אבל עם חיבור מהיר (אם בכלל קיים אחר היום...). כרטיס מסך - OB. אבל ראיתי בפורום שיש לוחות עם כרטיסים כאלו שהם דיי מכובדים. ספק ומאווררים לא גנריים, כי אין לי סבלנות להחליף אותם לאחר זמן קצר.
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש ביתי שלא מרבה לשחק במחשב מלבד דברים בסיסיים כמו אינטרנט, אופיס, פוטושופ וכו'. קיבלתי מפרט למחשב ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו להלן המפרט Motherboard - Asus P5K/EPU Processor - Intel® Core2 Duo E8500 3.16Ghz 6M" Memory - OCZ 1GBX2 1066Mhz CL5 Hard Disk - WD 640GB SATA DVD-RW - LG SATA X20 שנה אחריות Gigabyte Card - G-Force 9500GT 1GB Case - Aluminum 1665 Power Supply - Thermaltek 450W Microsoft Keyboard - Wired 500 Microsoft Mouse - Basic Optical USB Black אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3846 הציעו לי אותו ב- 4850 3 שנות אחריות בבית הלקוח אפשר להרחיב זיכאון עד 4GB בעלות כמובן. אשמח לדעתכם. אם יש אוקיי.. אני הולכת לקנותו היום
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברה. פעם הבנתי הרבה בחלקים וכו', ואז התגייסתי ועכשיו אני מחפש לקנות לאח שלי הקטן מחשב לצורכי משחקים בעיקר. התקציב עומד על 6-6.5K רק בגלל שזה לדעתי הסכום הכי משתלם לPrice - Performance אז אם יש לכם הסתייגויות מזה אני ישמח לשמוע, זה לא סכום שקבוע וסופי ולכן גם אפשר לחרוג ממנו טיפה אם צריך. עכשיו בקשר למחשב: אין צורך בשום ציוד היקפי (כולל מסך) רק המחשב עצמו. עיצוב יהיה נחמד אבל ממש לא חובה, מעדיף Intel + Nvidia למעבד וכרטיס מסך, וכרטיס קול טוב רק אם זה במסגרת התקציב כאקסטרה (הוא לא באמת ישמע פה מוזיקה או משהו אבל זה נחמד במשחקים מסוימים, בכל מקרה יש לי Audigy Sound Blaster 2 ZS להעביר לו במידה ולא נקנה כרטיס חדש. אה, המחשב הוא לצורכי משחקים כבדים, כמה כבדים שאתם יכולים …
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אחרי בדיקות רבות אני רוצה לקבל החלטה על מחשב לגרפיקה בסביבות 5000 אופציות : א. MSI GX600 ב. Acer Aspire 5930G ג. Gigabyte W566N 2.5GHz ביתרון באיסר זה הכרטיס מסך , ב גיגה ביית זה המעבד , מה אתם אומרים ? איזה משלושתם הכי משתלם והכי טוב ? בעדיפות לנייד איכותי ( איכות בנייה , סוללה , מסך ... )
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד מסוג Dell Inspiron 1525 וקניתי עכבר Microsoft Bluetoouth Notebook Mouse 5000 המחשב לא מזהה אותו. העכבר דלוק וגם נורית ה-bluetooth דולקת במחשב הנייד. הלכתי ל-Services כדי לוודא שהשירות של ה-bluetooth עובד, אך הוא בכלל לא מופיע. אבל אני לא יודע איזה דרייבר להוריד ל-Dell 1525 בשביל ה-bluetooth. עברתי על כל הדרייברים באתר של dell http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=WW1&osl=EN&catid=-1&impid=-1&servicetag=&SystemID=INS_PNT_PM_1525&hidos=WLH&hidlang=en&TabIndex= אבל אף אחד מהם לא נראה לי הנכון. תודה על העזרה...!
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכם איזה מחשב מומלץ לצרכי עבודה עדיף DELL מעבד T8300 וכו' רצוי תומך XP PRO משמש לתכנות מחשבי רכב ראיתי בחנות שאלתי לגבי XP ןהסברתי לו שאני עובד עם מחשבים ואני יתקין אותה לבד אז הוא אומר לי אני לא יודע אם תצליח אפילו שאתה מתעסק במחשבים ,שאלתי אותו מה הסיבה כי אין דריברים באתר DELL ? אז הוא אומר שצריך להתקין בצורה אחרת .....בטח הוא התכוון לאתר דריברים תואמים אחרים במקרה הזה מדובר על 1535 הדגם בכל מקרה התקציב בין 5000 ל 6000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כולל מסך 19-22 מקלדת ועכבר אלחוטי.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה, הכותרת אומרת הכל, אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בתקציב של 4500 ש"ח בערך, כולל ציוד היקפי, כשהדגש העיקרי הוא עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים, מה שדורש מסך איכותי יותר לא מפנל TN מכיוון שהוא ישמש לצפייה בדירה. ציוד היקיפי דרוש, לא ייעשה בעתיד OC בוודאות. כרטיס מסך בינוני ומטה - רק למקרה שיהיה צורך בהפעלת משחק קליל. תודה מראש, אוהד .מ
-
- 7 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מחשב שיריץ תוכנות סטנדרטיות של סטודנטים להנדסה. שיהיה בעל הארדיסק ~250GB כרטיס מסך לא משנה כל כך, כי לפי מה שהבנתי הכרטיסים המשולבים מספיקים בשביל שימוש רגיל ללא משחקים כבדים למיניהם. זיכרון לפחות 2GB.. האם גם בניידים יש את הקטע של הדואל? כלומר כרטיס של 2GB+1GB לא יתן דפוקה מלאה? וכמו כן ראיתי במפרטים בודדים שהזיכרונות הם 800MHZ רובם 667MHZ, האם כדאי להתעקש דווקא על המהיר יותר? שיפור כזה משמעותי? כמו כן על פי מה שקראתי כאן במיקרא, הדגמים החדשים של המעבדים הם ה T8XXX למיניהם, אני לא רוצה לקנות מחשב עם מעבד ישן וכל השאר סביר, איזה מעבד סביר כדאי? אחריות מינימום שנתיים. אה כן ומסך 15". משקל לא קריטי.. לא אלך איתו לאוניברסיטה, לא נראה לי פרקטי לכתוב נוסח…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
1. מה דעתכם על המפרט? 2. מה דעתכם על המארז ? הרכיבים יהיו בו קרים? בעיקר הדברים החשובים (מעבד וכרטיס מסך). מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1705 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤512 מארז: ANTEC P182 3x120MM Black כמות: 1 - מחיר: ¤818 ספק כוח: Corsair 650TX 52A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤648 זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL4-4-4-12 4GBPK כמות: 1 - מחיר: ¤404 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 2 - מחיר: ¤340 כרטיס מסך: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1459 כמות: 1 - מחיר: ¤1550 כונן אופטי: PIONEER DVR-215…
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב כללי [עבודה משרדית, קצת משחקים קלים,קצת סרטים] שיעלה עד 2K, מקסימום[!] 2.5K אבל שיצדיק את זה. אין צורך בציוד היקפי. יש מסך של 17 או 19" כמובן ללא OC הדרישה היחידה היא שהמחשב יהיה של אינטל ולא AMD
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
אני בניתי את המפרט הבא. מה אתם מציעים? וגם רציתי לשאול: 1- אם בעתיד ארצה לעשות CF איזה ספק צריך לזה? 2- אם כדאי לחכות לנובמבר שיצא הCORE I7 ויוריד את המחירים של השבבים ולוחות האם (אם בכלל יוריד משמעותית)?
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למחשב חדש כולל מסך! בסך 2.6K +- המחשב הוא לרוב לצורכי עבודות גרפיקה בתוכנות פוטושופ-דראושופ וכו'. האם צריך גם כ.מסך חזק? או שמספיק המובנה? אשמח לכמה מפרטים שאוכל לבחור אם קיים מגוון שכזה.. תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
ראיתי את המפרט במדור מפרטים מומלצים [המחשב בשביל חבר] http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ נשמע לא רע בכלל אבל אולי יש מה לשפר? נגיד הוא לא צריך צורב...אז אולי אפשר לשים 4G זיכרון פנימי...? תודה!
-
- 9 תגובות
- 746 צפיות
-
-
צריך המלצה מקצועית למחשב נייד רציני שגם יתמודד עם תוכנות גרפיות כבדות - אוטוכד , פוטושופ , 3D מקס ושות וגם יהיה מחשב איכותי כמחשב אישי - סרטים , מוזיקה , אינטרנט , כל מה שצריך ... בכלל איזה חברה היום מומצלת לקנות ואיזה לא ? חשוב לי גם חי סוללה ומשקל שלא יהיה מוגזם , גודל מסך גם לא החלטתי מה עדיין אידיאלי אשמח לעזרה , תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שאני אתחיל רציתי לציין כי הביקורת מתאימה ברובה גם לDV4 של HP, שכן ההבדל היחיד ביניהם הוא גודל המסך וגודל הדיסק הקשיח. רכשתי היום אחר הצהריים את מחשב הDV5 מהסדרה החדשה של HP. רציתי לשתף אתכם בכמה מהחוויות שלי ממנו עד כה משום שהביקורות עליו באינטרנט מעטות ביותר (בגלל היותו חדש). הDV5 מסדרת Pavillion המצליחה של HP הוא החדש בשורותיה כאשר יכול להתאים לרוב השימושים האישיים של כולם. המחשב נותן תמורה טובה למחיר ומתאים לאלה שמחפשים מחשב נייד בעל חיי סוללה ממוצעים + , ולגיימרים מהליגות הנמוכות יותר. מחיר: 5600-6200 מפרט: http://img389.imageshack.us/my.php?image=mifratwc6.jpg (כן כן הייתי עצלן מדי לכתוב אותו ;D) נתחיל מהמראה החיצוני שלו: הסגנון של הDV5 מתחל…
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
המעבד הזה כבר 4 חודשים בשוק... הגיוני שעדיין בלתי אפשרי לבצע לו undervolting? אני מחפש בנרות כבר המון זמן...
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום רב! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצורך גלישה/עבודה באופיס, אני לא מתמצא בחברות מומלצות יותר או פחות בניידים ובטח שלא בדגמים לכן אשמח מאוד לקבל המלצות, להלן כמה קריטריונים לנייד: משקל: כמה שיותר קל - עד 2.5 ק"ג זיכרון: 2GB. הארד דיסק: 120-160GB מהירות 5400/7200 חייב מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה. מסך: לדעתי 14.1 אך אשמח לשמוע הצעות אחרות. שיגיע עם ויסטה (Home) מחיר: עד 5,000 - רצוי כמה שפחות (אם אפשר הרבה הרבה פחות) חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה מבית טוב ושיפעל כמו שצריך תודה רבה על העזרה! זה מאוד חשוב לי להזמין אותו השבוע אז אני אשמח מאוד לתגובות, תודה שוב
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-