ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אני זקוק למפרט לcarpc עד 1400 ש"ח מעבד כפול ליבה חובה,וגם HD של נייד חובה. עדיפות גדולה ללוח אם כמה שיותר קטן ו2 ג'יגה ראם. ללא כרטיס קול,וצריכת מתח כמה שיותר נמוכה. זה מה שבניתי בנתיים: http://www.noacomp.co.il/SavedConfigurator.aspx?xml=0f8c73a6.xml עם ההארדיסק הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=1037 יוצא 1315 ש"ח. אשמח לתגובות,תודה. בנוסף חשבתי להחליף את הלוח והמעבד של המפרט הקודם בזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BLKD945GCLF2&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה יהיה יותר חזק?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
חייב יעוץ ! נייד עד 3K ..עבודה רגילה אינטרנט וכו' (לא משחקים ואם כן בטח לא כבדים ) סרטים ...והחשוב מכל עריכת פוטושופ ! כלומר חייב להיות כרטיס מסך שידע להתמודד (לא רינדור עצבני של סרטים אלא עריכת פוטושופ בלבד ! ) ? תודה מראש !!!!! איך ה FUJITSU Lifebook AH 530 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תיכנות והזרמת סרטים לסטרימרים בבית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? +\- 5 אין כלכך עדיפות ל…
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
לקחתי את המפרט המומלץ למשחקים ב9000, עם כמה שינויים קטנים, מה אתם אומרים? CPU: Intel Core 2 Due E6420 4MB Cache CPU Cooling: Sunbeam Tuniq Tower 120MM Chipset Cooling: Thermaltake Extreme Spirit II Motherboard: Gigabyte GA-965P-S3 RAM: 2x G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 HDD: Western Digital WD3200KS GFX: Club 3d ATI Radeon X1950XT 512MB 256BIT Arctic X2 DVDRW: AD7170A NEC 18X Case: Compucase 6A19 PSU: 400W Enermax Liberty LCD: LG L194WT Case Fan: Glacialtech GT12252BDL Dual GFX Cooling: Zalman Vga Cooler VF900-Cu Total: 7000NIS שווה את זה? שאלה נוספת, האם ה400 וואט של הספק כוח יספיקו? האם עדיף לקנות את הקירור לכרטיס מסך של זלמן או להשאר עם …
-
- 19 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אחרי מליארדי התלבטויות החלטתי בסופו של דבר ללכת על הלנובו שמצאתי בדילים של לנובו http://www.lenovo.com/shop/deals/iuc מה שנשאר זה לסגור פינות אחרונות ובזה אשמח אם תעזרו לי צירפתי תמונה קטנה עם מה שיש: ואשמח אם תעזרו לי לבחור איזה מ2 המעבדים ששמתי שם עדיף (אני עובד קצת עם תוכנות לעריכת וידאו במידה וזה משנה) האם כדאי לשדרג זכרון ל3MB ב50$ והאם שווה להוסיף 19$ לכרטיס רשת האלחוטי מתקדם יותר אין לי מושג מה ההבדלים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלווזיה איכותי למטרת הקלטה מממיר YES. הממיר לא תומך HD, אבל אני מעוניין שהכרטיס יתמוך למען שדרוג עתידי. (יש הבדל מחירים משמעותי?) יש לי i5 עם 4gb ram כרטיס hd5850 ואין סוף מקום פנוי ב HD. מקריאה מהירה, הבנתי שיש בעיה עם כרטיסי hauppauge בשילוב win7 ו 4gb ram. זה נכון? אם כן, מה הפתרון? מהי החברה המומלצת כיום? (haup/aver?) והאם ישנו דגם ספציפי מומלץ? אשמח להמלצה על כרטיס באיזור ה 500~ ש"ח עם אפשרות דחיסת וידאו טובה. תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט בסיסי בתקציב מקסימלי של 2000 ש"ח (חריגות קטנות ייתקבלו) ללא שום צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...). המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה חדשה, לכן אבקש שיושם גם דגש על כרטיס המסך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 919 צפיות
-
-
תקציב סביבות 2800 מאילת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות, רצוי שיריץ משחקים, פיפא 2016, אולי כמה כבדים אם יוכל * גודל המסך? 14 " , אולי עדיף לוותר על המסך שבו רואים את ההשתקפות שלי, לא יודע כמה זה מפריע בכללי לא ראיתי בפועל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
שלום, המפרט המבוקש הוא עבור ילד שעולה לכיתה א'. על המחשב להיות בסיסי, אך לא הפשוט ביותר כדי שיחזיק מספר שנים. אני מניח שמשהו שמבוסס על i3 יהיה מתאים. בנוסף, אני מעדיף שלמחשב יהיה כרטיס מסך חיצוני, ברמה סבירה (כזה שיאפשר להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה). אני לא מעורה במיוחד בחומרה בזמן האחרון, אבל כרטיס בסדר גודל של מחיר של 500 שקלים אני מניח. אשמח גם להמלצה למסך. אין תקציב מוגדר. מעדיף שמפרט יהיה מ-KSP. תודה מראש, עידן.
-
- 14 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
מחשב לעריכת וידאו פלטפורמה: מארז שרת מקצועי כולל 3 מאווררים וחיבורי FW+ USB קדמיים . ספק כוח שרת 550W מעבד Intel® Core™ i Processor I5-650 אוi5 -750 או i7920/860 לוח אם INTEL P55 זכרון GB 4 DDR3 כרטיס מסך דואלי 1GB כרטיס קול כרטיס רשת צורב DVD מהירות 20 דו שכבתי דיסק קשיח למדיה GB1000 מקלדת ועכבר רמקולים 2 + SUB מעץ תוכנות: מערכת הפעלה WIN XP PRO או WIN-07 64 BIT תכנות שרות למוזיקה וגרפיקה. תכנת שחזור מהיר האם במחשב כזה תוכנת פוטו שופ-cs-3 תעבוד? תוכנה של כרטיס וידאו אויר מדיה ? כרטיס דיוי? היש פעולות נוספות לדעת לפני רכישה לפי המיפרט הרשום? תודה למשיבים/ות
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מיועד לשימוש בלימודים בבית ספר למוזיקה ולכן חשוב שיתאים גם לתוכנות הקלטה ועריכת אודיו כמו CUBASE לדוגמא. שמתי עיין על ZENBOOK דגם UX305LA אלא שהדגם עם מעבד I5 אזל במלאי איפה שחיפשתי. יש לי אפשרות לרכוש באילת בשבוע הבא. גודל רצוי הוא 13.3-14 ומשקל פחות מ1.5 קילו. לא צריך טאצ'. מה הייתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
האם שווה לקנות מחשב בימים אלה, כאשר יכול להיות שיצאו כרטיסי מסך חדשים של ATI בספטמבר ומפתחים סוקט חדש באינטל? ??? עריכה (לאחר שהחלטתי כן לקנות): שימושים - גיימינג בעיקר תקציב 6000 גמיש רזולוציה FHD מתכנן OC בעתיד , לא כרגע אין דרישות מיוחדות מהמפרט שקט חשוב במידה רבה אבל ביצועים קודמים לשקט המפרט: מסך: [..] DELL ULTRASHARP 23" U2311H ₪1298 מעבד: [..] AMD ATHLON II X4 635 AM3 (2.9GHz) - BOX - זמין במלאי ₪531 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-770T-USB3 ₪500 זיכרון: [..] TRANSCEND 2048MB DDR3 1333MHZ CL9 ₪252 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GIGABYTE GTX460 OC 1GB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪1317 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪114 מארז: [..] LANCOOL PC-K60…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש מפרט מחשב AMD אשר יחזיק לשנים הבאות אני מתכוון שאם יהיה צורך להוסיף זיכרון או להחליף כרטיס מסך אבל לא אחרי שנה שאני אצטרך לקנות מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר להורדות ומשחקים. אפשר לעלות ל 3600 אם זה ממש נחוץ. עריכה: שכחתי להוסיף: אני מתכוון לעשות אוברקלוק אז שהרכיבים יהיו עמידים עד כמה שאפשר. לא אוברקלוק רציני אבל יהיה ככה 300 MHZ
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אבא שלי עומד לעבור לקנדה לכמה שנים והוא לא בטוח מה לעשות לגבי המחשב. התלבטות היא או לקנות פה לפטופ, או לקנות שם. דבר ראשון, הלפטופ שהוא צריך הוא בסיסי ביותר, רק בשביל להפעיל קבצי אופיס ואינטרנט. משקל קל- עדיפות, אבל מחיר בעדיפות עליונה. גם זמן בטריה יהיה חשוב לו. ולגבי ההתלבטות בין אם לקנות פה או בקנדה, מצד אחד הנטיה היא לקנות פה, כדי שיהיה "ראש שקט" כשמגיעים לשם, לא צריך להתחיל לחפש בחנויות ולהתעסק עם דברים קטנים. מצד שני, אם יש הבדל גדול במחירים, עדיף כבר לחכות ולקנות שם.....(גם זה חוסך עוד 2 ק"ג לתיקי הנסיעה) אז מה שאני מבקש מכם זה הצעה למפרטים כמו שכתבתי- זולים וניידים, ואם מישהו מכם מכיר קצת מחירים בקנדה, אולי אפילו חנויות בקנדה אני אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישו הביא לי מחשב נייד שאני אתקין לו 98SE עברית IBM X240X שזה פנטיום 2 אין לו כונן דיסטים ולא סידירום הבעיה היא העתקתי דרך דיסקאוקי למחשב את ההתקנה של הוינדוס בעברית SE98 היה מותקן 98 רוסית..הוא רצה עברית אז התקנתי זה סיים להתקין הכל טוב ויפה עשה הפעלה מחשב ואז המחשב נתקע ולא מגיב לאחר המסך הראשוני של IBM ניסתי להפעיל בוט דרך כונן USB של דיסקטים אך לשווא מה לעשות!? לא יודע איך להתגבר על זה פאדיחות לי שהרסתי לו תמחשב לפחות היה לו רוסית חח
-
- 5 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מפרט המחשב הבא 1. מעבד - Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 2. קירור למעבד - Thermaltake TMG AL AM2 Cpu Cooler 3. Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 4. זכרון - OCZ 2GB Kit DDR2 PC2-6400 800Mhz Platinum Rev2 4-4-4-15 XTC OCZ2P800R22GK 5. דיסק- Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200AAKS 6. מארז - Cooler Master CM 690 7. ספק- OCZ StealthXstream 500 PSU / ATX12V / EPS12V / Multi-GPU קיים לי כרטיס מסך - BFG 8800 GT OC2 וכמה זה יעלה לדעתכם חג שמח שי
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אין לי בעיה שתנצלו את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אי אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, GTA IV, Max Payne 3, Prototype 2 וכל החדשים שיצאו (FAR CRY 3, GTA V) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680X1050, 22 Inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן איזה מהמפרטים הבאים טוב יותר? בתודה מראש!!! מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 550 1 550 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-VM CSM Dual VGA, nVidia 6150, SATA II 490 1 490 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 265 2 530 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 160GB SATA II 7200RPM 8MB 390 1 390 Total price 1960 ¤ או מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 710 1 710 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2-VM Dual Core, 945G, SATA2, DDR2, VGA 670 1 670 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB Twinmos 225 2 450 דיסקים קשיחים? Samsung Price…
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
המפרט צריך להיות למשחקים, אבל לא ממש כבדים! אני רוצה כרטיס מסך יותר טוב מFX5200 אבל לא משהו יקר מאוד!.........אני לא מריץ משחקים ממש כבדים.מבינים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תובעני הכוונה לניגון סרטי HD והמשך עבודה שוטפת כולל רכישת ווידאו ממצלמות, הקלטה מ DVR או טיונר הורדת קבצים והעלאה, גלישה ועריכת תמונות ומסמכים השאלה אם זה מתאים ואם לא להמתין שהחומרות החדשות יקבלו קצת ביקורות...
-
- 10 תגובות
- 868 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימושי סטודנט (אינטרנט ואופיס) משחקים (לא קלים אבל גם לא הכבדים ביותר משהו משהו באמצע לכיוון משחקים כבדים) וצפייה בסרטים * גודל המסך? 15.4 אם יש הבדל משמעותי במחיר (שבא על חשבון ביצועים) אפשר גם יותר קטן * משקל רצוי? לא מאוד חשוב, שיהיה כמה שיותר קל אבל לא במחיר גבוה מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?בסביבות 3 שעות + זמן טעינה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב אבל אם יש זה יהיה נחמד * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא פחות מ - 250 gb * צורב DVD? כן * האם נדרשת …
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם , אני מחפש מפרט בסיסי לאבא שלי כשהשימושים הם בעיקר אינטרנט , קצת אופיס , אולי צפיה בסרטונים וכד' המפרט שהוצע באתר פה בסביבות 1700 ש"ח נראה בהחלט מלבד אולי מעבד I3 שאני אוסיף. ב- KSP יש מפרט דומה עם מספר שינויים שאשמח אם תוכלו לאמר עד כמה זה משנה מול המפרט באתר מבחינת איכות לוח אם - Asus P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA לעומת מה שאתם מציעים Gigabyte GA-B75M-D3H ספק כח - Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan 24pin לעומת מה שאתם מציעים FSP 300W (60HCN) מארז - Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) לעומת מה שאתם מציעים Coolermaster Elite 335 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה למחשב שמסוגל להריץ משחקים בתקציב של עד 4K כמובן אני לא מצפה לקרייזיס באולטרה אלא להריץ חלק SC2 למשל, תודה לממליצים,
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב נייד יד 2 המחשב בשימוש של כחצי שנה המפרט; מסך- 15.4 מעבד-וIntel Core 2 Duo T5800 משקל-ו2.72 ק"ג זכרון-3072MB 667Mhz DDR2 דיסק קשיח-160GB 5400rpm כרטיס מסך-Intel GMA X3100 המחיר הוא 2.700 השאלה שלי אם המחשב מתאים בעיקר לשימוש של אינטרנט ? האם הוא שווה את המחיר שכן הוא עדיין באחריות ל שנה וחצי? ואם יש לדגם המחשב הזה ביקורות טובות? תודה
-
- 4 תגובות
- 921 צפיות
-
-
אני מחפש לרכוש מחשב נייד לשימוש שנשמע לי סביר למדי; וקראתי דל משיקה נייד חלונות צבעוני במחיר של 200 דולר בלבד ורציתי להתייעץ אם עבור השימוש המיועד מחשבים כאלה יספיקו. אם למישהו יש ניסיון עם אחד אז אשמח לכמה מילים. השימושים: שימוש בתוכנה 'חשבשבת', גלישה באינטרנט, יוטיוב ושימוש באופיס (וורד, אקסל...) ושיכלול יציאת HDMI, יציאת אוזניות/מיקרופון 3.5', חיבור Wifi, Bluetooth עניין המשקל מעט קריטי כי הוא יתנייד די הרבה ועדיף כמה שיותר קל. תוספות אופציונליות; הם מגיעים רק עם מסכים של 11'? 14' יהיה נחמד, אפשרות להוספת זיכרון עם כרטיס micro SD, כניסת רשת (RJ45) לגבי כל העניין; חריטה על מקלדת, הובלה, מכס/מע"מ וכל צרה שלא תבוא... עדיף לחפש בארץ או בחו"ל?
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-