ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
החלטתי להקשיב למומחים פה ולבקש את עזרתכם בבניה... אז... כנראה שאני צריך הכל שזה כולל: לוח - תמליצו מעבד - תמליצו זיכרון - הבנתי שיש היום בשוק תכנולגיה של DDR2 הרדיסק - עד 250 כרטיס מסך - בין הטובים צורב די וי די (דו שיכבתי או איך שלא קורים לזה, בקיצר שיצרוב לי עד 8.5 G) וזהו נראה לי... ציוד הקפי יש לי אם אפשר פחות מ-6000 ש"ח זה יעזור לי מאוד מארז זה לא משנה נכון? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 971 צפיות
-
-
בגדול אין הרבה מה לפרט, אני מחפש מחשב סלוני בתקציב של 2000 ש"ח אפשר לחרוג עוד מקסימום 300-400 ש"ח שימושים - אינטרנט וסרטים HD , משחקים ממש בקטנה לא מתוכנן oc מתכוון לחבר אותי למסך lcd 42 FULL HD יש עדיפות לקנות מ skypc דרוש מקלדת ועכבר אלחוטיים + כרטיס רשת אלחוטי pci ראיתי שכולם ממליצים על מערכת מבוססת amd מעניין אותי למה והאם זה יהיה יותר טוב מהמפרט שהיכנתי או שיש הצעות לשיפורים מעבד Intel Pentium Dual-Core E6500 Box ₪369 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ₪238 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39264 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪246 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.…
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת במפרט למחשב שישמש את הוריי לצרכים בסיסיים כגון: אופיס, אינטרנט, צפייה בסרטים ומשחקים קלים. חשוב לי שהמחשב יהיה איכותי ו"ישרוד" כמה שנים טובות.... בעיקרון הם צריכים גם ציוד הקפי אבל אם המחיר זול מידי אז אין בעיה להגיע עד ל 3K... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומשחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -א…
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה אם אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לעריכה גרפית ועיצוב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות בשימוש - אוטוקאד, סקאטצאפ, מקסוול, פוטושופ, אילוסטרייטור שימוש כבד לצורכי פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן- רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? …
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה8800GTS שעולה 1900 כי אני צריך את המחשב להרבה זמן אז אני חושב שהכרטיס הזה הוא הכי טוב שאשפר לקנות נכון לעכשיו, אז לשאר המפרט נשאר 2500 ש"ח אני צריך מחשב למשחקים כבדים לא משנה לי אם AMD או INTEL המפרט חוץ מהכרטיס מסך כולל: לוח אם זכרונות הרד דיסק מארז תודה רבה לכל עוזר. *ואם תוכלו אז תמליצו לי על חברה לכ.מ
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב של AMD מישהו מוכן להציע לי את המפרט הכי טוב למחשב בשביל תוכנות,אינטרנט,אבל בעיקר משחקי מחשב בבקשה עזרו לי?????????
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי חברה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש לטובת: office,matlab לראות סרטי full hd דרכו לטלויזיה, לשחק קצת fifa 15 עליו. הלכתי לKSP והמליצו לי על הדגם: [h=1]Toshiba Satellite L50-B-27N[/h]אני לא ממש חזק במחשבים ניידים במיוחד של toshiba. מישהו מכיר עליו משהו? איך toshiba במחשבים ניידים בכלל? ולמה KSP וIVORY מורידים אותו מהמדפים ומציינים שהמחיר עליו אינו סופי ויש ללכת לחנות על מנת לקבל מחיר סופי? http://ksp.co.il/?select=.268..271..211..2183..99..347.&list=1&sort=2&glist=0&uin=26342&txt_search=&buy=&minprice=2910&maxprice=3123 בנוסף למחשב הזה ראיתי מחשב דומה של ASUS בIVORY: [h=1]X554LJ-XX435H[/h]https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15955 מה …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הצרכים מהמחשב: יכולת עיבוד גבוהה - שימוש בתוכנה Matlab גלישה, ישומי אופיס וסרטים מידי פעם אין צורך בקניית מערכת הפעלה מתלבט בין של- inspiron N5110 לבין LatitudeE5520 אודה לחוות דעתכם לגבי אמינות, יכולות חישוב, נוחות ומחיר תודה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני ובן דוד שלי רוצים לקנות מחשבים חדשים. לי אין כל כך תקציב (1700 בערך) ואני לא ממש מתכוון לשחק יותר מדי אני יותר גולש באינטרנט רואה סרטים אבל פעם ב... בכל זאת אוהב לשבת על איזה משחק או שניים לא ממש חשובות לי הגדרות. לבן דוד שלי יש יותר כסף (2700) והוא יותר בקטע של משחקים. ישבתי בKSP וקיבלתי 2 הצעות: אחת בשבילי: מעבד: E2180 לוח: GIGABYTE 945GCM-S2L זיכרון: 2X1GB KINSTON DDR2 667MHZ דיסק קשיח: WD 160 GB SATA2 8MB כ.מסך: POINT OF VIEW 8500GT 512MB GDDR2 ספק: THERMALTAKE 430W מארז HJA-6000. צורב: 212 של פיוניר כרטיסי רשת וקול מובנים. יצא 1760 כולל הרכבה ובדיקות. ואחד בשביל בן דוד שלי: מעבד: E4700 לוח: GIGABYTE P31-S3G זיכרון: 2X1GB KINGSTON DDR2 800MHZ כ.מסך: GIGABYTE 8600G…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשזב מגיע למחשב לעבודה משרדית אין לי מושג מה לקחת.. השוק ככ גדול .. כולל מסך וציוד היקפי. תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני לא מבין בהרכבת מפרטי מחשב והייתי מבקש את עצתכם. 1. תקציב : 3000 ש"ח לערך. 2. מטרות : שימוש משרדי , צפייה בסרטים , אינטרנט , שימוש בתוכנות אופיס. 3. ציוד היקפי : זקוק למסך , רמקולים , מקלדת ועכבר - האם יש משהו נוסף ששכחתי ? 4.זקוק גם לצורב dvd . האם הכרחי לקנות כרטיס מסך וכרטיס קול או שלמטרותיי לוח האם יספיק ? 5. מעדיף מעבד אינטל 6. לא מבין לגבי הקירור - אשמח לשמוע לגבי הנושא 7.זקוק למערכת הפעלה חוקית - מה אתם ממליצים xp או ויסטה ? וכן להרכבת המחשב כולל התקנת מערכת במעבדה. 8. לא יודע לגבי oc . 9. האם צריך לקנות מערכת אל פסק ? 10. איזה ספק כוח מומלץ לקנות ? האם תוכו לחוות את דעתכם לגבי המפרטים האלו : 1. מארז-מפואר הכולל ספק450W-יציאות סאו…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האלן, בקנית המחשב היה לי HD של 80DG שמתכום 5GB נתפסים ע"י הrecovery system ועל השאר זה פרטישיון של ווינודס VISTA חילקתי את הפרטיטיות הזה לשניים (לי לפרמט) והתקנתי על השני את XP מעכשיו אני יכול להיכנס רק ל Windows XP והוא לא נותן לי לבחור באפשרויות בחירה את VISTA (ניסיתי לשנות את BOOT.INI וזה לא עזר..) כמו כן אני גם לא מצליח להיכנס לrecovery, אני לוחץ על הכפתור הכחול הגדול על הנייד והוא נותן לי רק שתי אופציות: כניסה לבסיוס \ הגדרת התקני BOOT אני כבר לא יודע מה לעשות.. תעזרו לי בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 760 1 760 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NS (s754) Nforce3 250 410 1 410 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA /VT 320 1 320 כרטיסי מסך? Asus 6800GT 128MB TV ,PCI-E 1260 1 1260 דיסקים קשיחים? Price Units Total Hitachi/ExelStor 80 GB SATA 340 1 340 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? CD Recorders Price Units Total Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 160 1 160 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 390 1 390 Total price 3540 ¤ for payments 12 X 322 ¤ מחשב למשחקים, הצעות לשיפורים יתקבלו בב…
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל מפרט למחשב לעריכת וידאו נטו .. ללא מסך ללא ציוד הקפי רק מארז עם כל מה שצריך מבפנים .
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? בין 3,500-4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא יש שיפור ממש משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Starcraft 2 ובעיקר משחקי אסטרטגיה ו -RPG -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפי…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב ישמש למשחקים, תכני HD, שימושים של אינטרנט ואופיס רגילים. משחקים שיפעלו על המחשב: crysis 2, prototype 2, COD MW3 וכדומה. אני לא יודע אם אצטרך להשתמש בOC. אשמח לקבל חוות דעת בעניין זה גם כן. רכיבים שאני מתכוון לרכוש: מעבד: intel core i5 3450 או i5 2500k איזה אחד מומלץ? כרטיס מסך: nvidia geforce 570 gtx זיכרון: מתלבט בין 8GB DDR3 לבין 16GB DDR 3. ספק כוח: 600W רכיב קיים (כרגע אצלי במחשב) שאולי יצטרך החלפה: לוח אם- מותג Gigabyte דגם GA-M61PME-S2 צ'יפסט nVIDIA GeForce 6100 / nForce 430 תודה רבה לכולם. יום טוב.
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני זקוק למפרט לcarpc עד 1400 ש"ח מעבד כפול ליבה חובה,וגם HD של נייד חובה. עדיפות גדולה ללוח אם כמה שיותר קטן ו2 ג'יגה ראם. ללא כרטיס קול,וצריכת מתח כמה שיותר נמוכה. זה מה שבניתי בנתיים: http://www.noacomp.co.il/SavedConfigurator.aspx?xml=0f8c73a6.xml עם ההארדיסק הזה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productID=1037 יוצא 1315 ש"ח. אשמח לתגובות,תודה. בנוסף חשבתי להחליף את הלוח והמעבד של המפרט הקודם בזה : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=BLKD945GCLF2&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE# מה יהיה יותר חזק?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
חייב יעוץ ! נייד עד 3K ..עבודה רגילה אינטרנט וכו' (לא משחקים ואם כן בטח לא כבדים ) סרטים ...והחשוב מכל עריכת פוטושופ ! כלומר חייב להיות כרטיס מסך שידע להתמודד (לא רינדור עצבני של סרטים אלא עריכת פוטושופ בלבד ! ) ? תודה מראש !!!!! איך ה FUJITSU Lifebook AH 530 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג , תיכנות והזרמת סרטים לסטרימרים בבית -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? +\- 5 אין כלכך עדיפות ל…
-
- 1 תגובה
- 962 צפיות
-
-
לקחתי את המפרט המומלץ למשחקים ב9000, עם כמה שינויים קטנים, מה אתם אומרים? CPU: Intel Core 2 Due E6420 4MB Cache CPU Cooling: Sunbeam Tuniq Tower 120MM Chipset Cooling: Thermaltake Extreme Spirit II Motherboard: Gigabyte GA-965P-S3 RAM: 2x G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 HDD: Western Digital WD3200KS GFX: Club 3d ATI Radeon X1950XT 512MB 256BIT Arctic X2 DVDRW: AD7170A NEC 18X Case: Compucase 6A19 PSU: 400W Enermax Liberty LCD: LG L194WT Case Fan: Glacialtech GT12252BDL Dual GFX Cooling: Zalman Vga Cooler VF900-Cu Total: 7000NIS שווה את זה? שאלה נוספת, האם ה400 וואט של הספק כוח יספיקו? האם עדיף לקנות את הקירור לכרטיס מסך של זלמן או להשאר עם …
-
- 19 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אחרי מליארדי התלבטויות החלטתי בסופו של דבר ללכת על הלנובו שמצאתי בדילים של לנובו http://www.lenovo.com/shop/deals/iuc מה שנשאר זה לסגור פינות אחרונות ובזה אשמח אם תעזרו לי צירפתי תמונה קטנה עם מה שיש: ואשמח אם תעזרו לי לבחור איזה מ2 המעבדים ששמתי שם עדיף (אני עובד קצת עם תוכנות לעריכת וידאו במידה וזה משנה) האם כדאי לשדרג זכרון ל3MB ב50$ והאם שווה להוסיף 19$ לכרטיס רשת האלחוטי מתקדם יותר אין לי מושג מה ההבדלים [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלווזיה איכותי למטרת הקלטה מממיר YES. הממיר לא תומך HD, אבל אני מעוניין שהכרטיס יתמוך למען שדרוג עתידי. (יש הבדל מחירים משמעותי?) יש לי i5 עם 4gb ram כרטיס hd5850 ואין סוף מקום פנוי ב HD. מקריאה מהירה, הבנתי שיש בעיה עם כרטיסי hauppauge בשילוב win7 ו 4gb ram. זה נכון? אם כן, מה הפתרון? מהי החברה המומלצת כיום? (haup/aver?) והאם ישנו דגם ספציפי מומלץ? אשמח להמלצה על כרטיס באיזור ה 500~ ש"ח עם אפשרות דחיסת וידאו טובה. תודה רבה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט בסיסי בתקציב מקסימלי של 2000 ש"ח (חריגות קטנות ייתקבלו) ללא שום צורך בציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר...). המחשב ישמש לאופיס, אינטרנט ומשחקים לא עתירי גרפיקה חדשה, לכן אבקש שיושם גם דגש על כרטיס המסך. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 13 תגובות
- 923 צפיות
-
-
תקציב סביבות 2800 מאילת * מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות, רצוי שיריץ משחקים, פיפא 2016, אולי כמה כבדים אם יוכל * גודל המסך? 14 " , אולי עדיף לוותר על המסך שבו רואים את ההשתקפות שלי, לא יודע כמה זה מפריע בכללי לא ראיתי בפועל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח שסוללה איכותית תהיה חלק מהשיקול * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? עדיף שכן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) אני לא חושב שאעמיס יותר מכמה סרטים וסדרות במקביל אז עדיף איכות על קיבולת * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…
-
- 1 תגובה
- 987 צפיות
-
-
שלום, המפרט המבוקש הוא עבור ילד שעולה לכיתה א'. על המחשב להיות בסיסי, אך לא הפשוט ביותר כדי שיחזיק מספר שנים. אני מניח שמשהו שמבוסס על i3 יהיה מתאים. בנוסף, אני מעדיף שלמחשב יהיה כרטיס מסך חיצוני, ברמה סבירה (כזה שיאפשר להריץ משחקים לא כבדים ברמה סבירה). אני לא מעורה במיוחד בחומרה בזמן האחרון, אבל כרטיס בסדר גודל של מחיר של 500 שקלים אני מניח. אשמח גם להמלצה למסך. אין תקציב מוגדר. מעדיף שמפרט יהיה מ-KSP. תודה מראש, עידן.
-
- 14 תגובות
- 5.2k צפיות
-