ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,391 דיונים בפורום זה
-
היי, מחשב כבר יש, אך אני מחפש המלצות לרכיבים הבאים: 1. לוח אם - אפשר ללא כרטיס מסך מובנה, העיקר שיהיה בעל יציאת AGP. בעל כרטיס קול מובנה. 2. זכרון - רצוי 1G DDR2, אך אם יתקבלו ביצועים טובים יותר עם 512 אין בעיה. 3. מעבד - לא משנה AMD או פנטיום 4. 64bit זו אופציה אבל לא משנה לי. 4. אופציונלי - הארד דיסק בנפח גדול ככל האפשר מבלי שיהווה "צוואר בקבוק" (הארד דיסק כתוספת לתקציב הנ"ל [1500] במחיר של 250-300 שקל). חברות - מעוניין בחברות טובות ומוכרות, אין עדיפות לחברה זו או אחרת. מטרה - מחשב חזק ככל הניתן. לשימושים- משחקים בינוניים-כבדים, צפיה בסרטים, גלישה ומעט מאוד עיבוד תמונות. תקציב - עד 1,500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכולם, רצ"ב מפרט מחשב ביתי שהרכבתי, שנועד לתת מענה לשימושים הסטדנרטיים + משחקים . שימושים סטדנרטיים אני מתכוון לכל מה שבד"כ עובדים עם המחשב מלבד גרפיקה או עריכת סרטים. את המפרט הרכבתי בחנות האינטרנט של RSM ויצא לי סכום סופי של 4900 . התקציב שלי למחשב הוא 4000 + 1000 למסך בגודל 22" . ז"א שאני זקוק לעזרה להוזלה של המפרט מכיוון שאני חורג מהתקציב שייעדתי. כמובן ש +-150 ש"ח אני יעמוד בזה, אבל המטרה היא 4000 ש"ח . להלן המפרט: מעבד: Intel (חשוב לי שהמעבד יהיה מתוצרת Intel) Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray מחיר: 907 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 מחיר: 123 לוח-אם: Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 מחיר: 666 זיכרון מערכת: Transcend 4G…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי כבר בן שנתיים ויש לי כבר בעיות קירור הוא גם לא ממש מתאים לויסטה מה אני יכול לשדרג במחשב בתקציב של עד 1300 ש"ח גג אני הולך להשקיע כ-200 ש"ח בקירור וכנראה לקנות עוד ג'יגה זיכרון
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אהלן חברים, הפעם האחרונה שבה התעסקתי עם חומרה ובכלל קניתי מחשב הייתה מזמן מזמן. ועכשיו שהמחשב החליט לשבוק חיים - זה הזמן לשדרוג. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי את המארז (gigabaye 3d aurora) הספק (corsair 520hx) ואת הכרטיס קול (creative xfi xtrememusic) התקציב לשדרוג הוא בסביבות ה3k, וזאת לאחר מתיחת תקציב מטורפת (חיילוס...) זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ Intel Core i5 2500K 3.3GHz 6MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14312 כמות: 1 מחיר: 1,060 ש"ח ( למזומן:1,028 ש"ח ) GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 (H67) VGA / DVI / HDMI / DP + CrossfireX - mATX - 951H6700 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/prod…
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
file:///C:/Documents%20and%20Settings/User/Desktop/%D7%AA%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%9D.html
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב לאחר שקיבלתי ממכם מספר מפרטים למחשב גיימינג בעלות של עד 4000 ש"ח. הגעתי פחות או יותר ל-2 מפרטים שאני מתלבט בניהם ואשמח לקבל את עצתכם. מפרט A: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪991 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪44 לוח אם: Gigabyte GA-B85M-HD3 for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪398 מארז: Gigabyte LUXO X140 Black MidiTower ATX 1x 120 MM FAN TOOLESS + 500W Seasonic ECO כמות: 1 - מחיר: ₪479 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 1 - מחיר: ₪14 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב ח…
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת דגם של מחשב נייד לפי הנתונים הבאים: * מטרות המחשב - עיצוב גרפי בעיקר. * גודל המסך - 14' *מעבד - I5. * זיכרון פנימי- 6GB. * גודל כונן קשיח - 500GB *כרטיס מסך - HD 1GB , העדפה לרדאון. * צורב DVD - כן * משקל רצוי - אין העדפה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - שיהיה סביר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * בלוטות - כן. *התקציב הוא 4000 ש"ח , תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מטרה: מדובר במחשב לצורך video-mapping למועדון הקורם עור וגידים ברגעים אלו ממש שהולך להריץ תוכנה שנקראת Resolume Arena. ברמת העיקרון, דרישות המינימום של התוכנה אינן גבוהות במיוחד אך בהתחשב בעובדה שמדובר בתוכנה שמעבדת וידאו בזמן אמת, בעובדה שהמחשב מתחבר לשלושה מקרני HD שכל אחד מהם אמור להציג פלט שונה ברוחב של 1080P (בתוספת מסך עבור האדם שמפעיל את המערכת), והצורך באפס תקלות בזמן אמת - ישנו צורך במפרט חזק (3 מקרנים - Mitsubishi-XD8600U) המפרט שבניתי (עדיין לא רכשתי כלום, אז הכל פתוח לשינוי): I CORE I7-3930K GIGABYTE GA-X79-UP4 G.skill F3-2133 Mhz 8GB X 4 2.5" SSD 256GB SATA3 OCZ VERTEX 450 X 2 GIGABYTE GTX 760 2GB DDR5 MATROX H TO GO T2G-D3D-IF כמובן שבנוסף …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברים שנתיים בערך שלא הייתי כאן, למי שלא מכיר אותי - אני יה'ונתן מאשדוד, אני חושב שאני מהראשונים בפורום, אבל נשאיר את זה בצד - אני כבר אדבר על דברים כאלה בפורום המתאים כאן... בכל מקרה, אני זקוק לעזרתכם בנוגע למפרט. המטרה שלי היא מערכת Value (הביטוי הזה עדיין תופס או שהוא כבר לא הולך היום? חחח). התקציב, בלי מסך וכל מה שמסביב (מקלדת ושאר ירקות), הוא בסביבות 2500 ש"ח. אני מעוניין לנתב את רוב הכסף ללוח האם, ואחריו לכרטיס המסך. מבחינת כרטיס קול אני לא זקוק למשהו איכותי יותר מהכרטיס הבסיסי ביותר שקיים כיום (כרגע אני עובד עם סאונדבלאסטר לייב), שאני מניח שכבר מגיע אונ-בוארד על כל לוח ממוצע. מעבר לזה, אני חסיד של AMD, ואני חושב שאין לי צורך ביותר מ-Duron זול. אז זה ה…
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
ברגע שתתנו לי מפרט אני הולך לקנות, כי אני חייק לקנות היום. יש לי מעבד E6750 והמחשב ישמש בעיקר ל Photshop, אינטרנט ולראות קצת סרטים. חשוב מסך איכותי 19'' ועדיף שיהיה עם footprint מה שיותר קטן. חוץ מזה, אני קונה עוד מחשב מ TMS, אז המפרט חייב להיות בנוי מ TMS! תודה!
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. התקציב כמו שרשום בכותרת הוא 4K - ללא חריגות כלל!(50-80 ש"ח בסדר אבל לא יותר מזה). 1. 4K 2. מטרת המחשב היא למשחקים כבדים, צפייה בסרטי HD. א) משחקים חדשים שיוצאים כל הזמן, צפייה בהרבה סרטי/סדרות HD. ב) לשימוש ביתי בלבד, כמו שצויין בא' רק משחקים וסרטי HD(כמובן שגם גלישה אבל זה לא חשוב). ג) 1920 X 1080 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא כרגע, אבל יכול להיות שכן. ואם כן אז שתישאר אופציה לאוברקלוק קל. 8. הרכבת מחשב בלבד. 9. איזור מגורים - מרכז. אני מעדיף אישית את SKYPC בשל הניסיון איתם, אבל אין לי בעיה גם אם IQPC ושאר החנויות. 10. הכי חשוב שהבסיס יהיה חזק - מארז מאוורר, מעבד חזק ולוח אם שקט ואיכותי. בניתי…
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
lenovo "12 s205 amd-c50 1G DDR3 1066 250G 6310M האם יש אפשרות לשדרג את הזיכרון בדרך כלשהי? האם 1G זיכרון יספיק להפעלת מערכת win7 עם תוכנות בסיסיות בצורה טובה? או אפילו משחקים פשוטים יחסית על מנוע ישן? פתחתי אשכול נוסף לאחר שלא ענו לי יומיים ואיבדתי את האשכול הקודם.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב משרדי לשימושי אופיס ואינטרנט במחיר של עד 1300 ש"ח. אני יודע שמדובר בבקשה חריגה, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המפרט היציב והטוב ביותר. חשבתי על המפרט הזה - מה דעתכם? דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, VGA, DVI, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11741 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digita…
-
- 6 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שימו לב! - עזרו לנו לעזור לכם! ע"י ציות של חוקים אלה, תחסכו לנו עבודה ולכם עוגמת נפש. - מומלץ מאוד לפתוח את הדיון ביום הרכישה או מקסימום מספר ימים לפני. החומרה משתנה ומתעדכנת באופן יומי לכן אם המפרט נבנה עבורכם אפילו שבוע-שבועיים לפני- כנראה שהמחירים לא יהיו מאוד רלוונטיים ובאותו הסכום הייתם מקבלים מפרט עדיף. - במידה ואתם רוצים מפרט חלקי- רשמו את החלקים שאתם כן צריכים וציינו את הדגמים של הרכיבים שיש לכם (על מנת לבצע תאימות). - ככל התתנו יותר מידע בפוסט הראשי, כך המפרט יהיה מותאם יותר עבו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Core 2 Duo E6300 - 1010 nis DC G.Skill DDR2 800 CL4 - 786 nis GeCube X1950Pro 512MB - 1352 nis GA-965P-S3 - 776 nis HEC 6A19B - 220 nis Enermax Liberty 400W - 425 nis Arctic Cooling Freezer 7 Pro - 169 nis -- 4738 ש"ח יש לכם הצעות מה כדאי לשפר? אני יכול לקחת את אותו זכרון אבל עם CL5 ב750 ש"ח ואולי לקחת ספק כוח "נחות" יותר (למרות שממש בא לי לקחת את האנרמקס).
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעבד Core i7-4770- מאוור ARCTIC AC-ALPINE-11GT לוח אם GIGABYTE GA-Z87M-HD3 זיכרון KINGSTON 8gb 1600MHZ דיסק קשיח אחסון WD 2TB דיסק קשיח מערכת הפעלה KINGSTON SSD 120GB SATA3 צורב DVD HP כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 770 2GB RAM מארז THERMALTAKE COMMANDER MS-1 ספק כח THERMALTAKE LT 600W מחשב מיועד למשחקים ותכנות מה דעתכם הייתם משנים משהו?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אהלן לכולם ותודה רבה מראש על העזרה. יש לי תקציב של 2500-3000 שקל ואני רוצה לקנות מחשב סביר אבל עם כרטיס מסך טוב משהו לא לגיימר מושבע אבל שיוכל להריץ דברים סבבה. נגיד starcraft 2 באיכות הגבוהה. כל המלצה על מעבד וכרטיס מסך תעזור מאוד . המון תודהה. אם למישהו יש המלצה על חנות אמינה וטובה באיזור הקריות זה בכלל יהיה מדהים.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לנו בבית מחשב שנקנה לפני 2.5 שנים ואנחנו רוצים לשדרג אותו בשביל תמיכה במשחקים כמו sims 2 וכל הסימסים למניהם יש לו מודרבורד : ecs p4s5mg זיכרון:256mb כרטיס מסך:geforce 2 mx 400 מעבד:2.4 ghtz נורטווד מארז:גינרי.... מקלדת עכבר רמקולים מסך הארד דיסק וכוננים למניהם לא נחוצים בגלל שיש כבר אנחנו בעיקרון רוצים לשדרג זיכרון ובמידת הצורך כרטיס מסך ... תודה רבה!! אהה והתקציב הוא 400 נ.ב יש בעיה במחשב..: המעבד בעיקרון הוא 2.4 גיגה הרץ אבל הוא משום מה פועל בפחות מגה הרצים מהסטוק ...הוא פועל על 1.8... למה זה?? האם עידכון ביוס יפתור את הבעיה???
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אז נרשמתי ללימודי מדעי המחשב, ואני עכשיו צריך לרכוש לפטופ בעיקר לצורך הלימודים. כמובן גם שאשתמש בו נגיד בהרצת נטפליקס וצפייה בסרטים אבל פחות להרצת משחקי מחשב. מאוד חשוב לי שהוא יחזיק הרבה זמן, ולא שימות לאחר שנתיים... הרבה המליצו לי על דגמי המקבוק עם 512Gb..וכרגע ההתלבטות שלי עם לרכוש 13"/15". התקציב שלי הוא בערך 9k. אשמח לדעתכם ועזרתכם.. האם כדאי לי בכלל אפל או מחשב שמריץ ווינדוס? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי אפשרות במקום המעבד אורלינס 3500 והלוח ECS AM2 RS485 ATI לקחת לוח ASUS P5GZMX ב 79$ ומעבד 2.66 DUAL CORE BOX של אינטל ... או שרק להחליף את הלוח המעפן הזה ASUS M2V-TVM AM2 חייב לתת תשובה לחנות שקניתי ממנה HELP !!! , תודה }{
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי מת, ואני זקוק למחשב חדש, ויצא לי לראות מפרטים באינטרנט, והבנתי שאין לי הרבה מושג. ככה, התקציב שלי הוא סביב 1800 ש"ח אני יכול להתפשר קצת אבל לא יותר מידיי. אני רוצה מסך של 15.6'', דיסק של 500GB, רצוי כמה שיותר קל אני לא זקוק למערכת הפעלה. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, אינטרנט, לפעמים אני מעבד קצת תמונות בפוטושופ, ומפתח סימולציות במטלב, אבל את ההרצות אני אערוך על מחשב חזק. עד כמה שאני זוכר, המחשב הישן שלי עליו השלום, היה עם מעבד של I3, הזכרונות שלו טובים, ואני מתכוון להכניס את הזכרונות האלו למחשב החדש, (מדובר על כרטיס זיכרון של 4GB, DDR3) ראיתי מספר מחשבים, ויש לי כמה שאלות, 1. מה ההבדלים בין המעבדים מבחינת חוזק ומהירות עבודה, ראיתי שיש מעבדים שעובדים…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח למפרט בסביבות ה5-5.5K שימוש המחשב הוא בעיקר למשחקים חזקים ( מחשב גיימינג ) יש צורך בציוד היקפי לא כולל מסך אני מאיזור חדרה .. תודה מראש לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הראשון... מעבדי אינטל Core 2 Duo E4400, Bus800Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך ASUS 8400GS 256MB GDDR2, HDTV, DVI, PCI-E כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Pioneer DVR-212D DVD±RW x18 Beige SATA ציוד רשתות On Board 10/100/1000 מארזים Achilles-SIL Midi-Tower ATX Silver (No PSU) מקלדות Microsoft סט אלחוטי מקלדת+עכבר MS1000 עכברים עכבר אופטי חיבור PS/2 רמקולים, אוזניות ומיקרופונים Dowell SP-E001 2.1 (Wood Sub) מסכים LG L1753TR 17'' LCD 2ms DVI 500TD-TF 500W 2x8cm fan 24pin HEC השני: מעבדי AMD Athl…
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
היי. אני סטודנטית. אחרי 3 שנים עם מחשב נייד מדגם vostro 14 של DELL (שבגדול היה לי מעולה אבל היה בו דפקט נוראי שבגללו המסך קרס מדי פעם, והייתי צריכה כל כמה זמן להוציא ולהחזיר אותו למעבדה הממש לא נגישה של דל, והבעיה אף פעם לא נפסקה לחלוטין. בקיצור, חוויה נוראית). מחפשת להחליף לנייד חזק, שמשמש בבית (לעבודה וגם כמסך הטלוויזיה הביתי) וגם בחוץ (אוניברסיטה). אנה למלא את השאלון שלכם, למרות שהרבה מהמונחים לא מובנים לי מצטערת מראש מטרות המחשב? לימודים (וורד, אינטרנט, אולי קצת פאוורפוינט). כמו כן הוא משמש כטלוויזיה היחידה בביתגודל המסך? לא פחות מ13 אינץ' (כאמור, בגלל מטרות הצפייה. אבל גם כי נוח לי יותר מסך גדול) האם חשוב מסך מבריק או מט? מעדיפה מט, אבל לא קריטירזולוציית המס…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 10 אלף כלל מסך 32" 4K (או דומה) - ניתן לחרוג עד 11-12 אם יש שדרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה (לייטרום, פוטושופ), משחקים - יתרון (לא חובה) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? צריך מסך (מפורט למעלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יתרון קל למפרט שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם …
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
- 1 follower
-