עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום אני מחפש מחשב נייד שיתן לי כמה שיותר תמורת כסף. אני מחפש מחשב כמה שיותר זול, לעבודה משרדית (אופיס ואינטרנט). התקציב כרגע לא ברור אבל מה שבטוח שלא יותר מ-8500ש"ח. נסו לרדת במחיר .... 256DDR מינימום והייתי מעדיך Centrilo ולא Mobile Celeron. עם CDROM מובנה DVDROM יהיה עוד יותר טוב וכמה שיותר קל קל קל קל קל. עם יציאת USB וזהו תודה נ.ב אם אתם יכולים לתת לי לינק למחשב ואיפה לקנות אותו זה יהיה עוד יותר טוב. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by lipa,

http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=p4dc368001&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=8&aff=Zap המפרטים משתפרים

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  3. אורח יוסי
    Started by אורח יוסי,

הי ראיתי פרסום עכשיו באתר יד שנייה ורציתי לקבל חוות דעת לפני שאני יוצר קר. המפרט לא מפורט מדי, אבל כל המרכיבים העיקריים מוזכרים: מעבד: Interl i7 4770Kקירור: ninja 3 עם בורר מהירות לוח אם: Asus Maximus Heroזיכרון: Kingston HyperX BEAST 16GBכרטיס מסך: MSI GTX 980Ti Gaming 6GB דיסק Samsung 840 250GB :SSD דיסק קשיח: WD Red 2TB ספק כוח Antec 650W מארז Corsair Spec Alpha מחיר: 4,400 מה אתם אומרים, שווה?

• 3 תגובות
    • 822 צפיות
  4. שלום ! אני הרכבתי את המפרט האם יש פה משהו לשנות או שאתם ממליצים האם הכרטיס מסך מומלץ amd מעבד: 774 ₪ - Quad Core i5 7500 Kaby Lake 3.4Ghz S1151 קירור אוויר למעבד: 170 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 LED TURBO DUAL (2x120mm) - Black-Red לוח אם: 420 ₪ - Asus B150 Pro Gaming/Aura RGB זכרון: 750 ₪ - 16GB (2x8G) Crucial DDR4 2400Mhz CL17 כרטיס מסך: 1182 ₪ - * אספקה לא סדירה * - ASUS ROG STRIX RX570 4GB GAMING D5 דיסק קשיח: 244 ₪ - SSD SanDisk PLUS 120G SATA III דיסק קשיח: 202 ₪ - Seagate 1T 3.5' Sata3 Barracuda 7200RPM 2 Years Warranty ספק כוח: 257 ₪ - * מבצע * - Antec 550W 80+ Bronze NE550M Modular מארז: 299 ₪ - CoolerMaster MasterBox 5 Bla…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by scheinerman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית אבל בעתיד שדרוג גם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כרגע אני מוסיף כרטיס מסך שכבר יש לי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

6. Started by adir123,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: GTA V BF 4 FIFA 14 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920+1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין …

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  8. שלום, אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא שהרכבתי בהתאם לאילוצים הבאים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח (ללא חריגה), המחשב ייקנה באילת (ללא מע"מ). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צרכי לימודים ותכנות, שימוש קבוע בשני מסכים וריבוי (מוגזם) של חלונות ותוכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יכול להיות נחמד, לא חובה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? ל…

• 3 תגובות
    • 997 צפיות
  9. Started by golian8,

התלבטות קשה ביניהם בקשה תנו לי את חוות דעתכם,השימוש הוא אופיס ומשחקים. דגם הסטודיו: מעבד Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400 2.0GHz ,800MHz FSB 2MB L2 Cache מסך רחב 15.6 WUXGA רזולוציה 1366X768 White-LED Display with TrueLife כרטיס מסך ATI Mobility Radeon HD 4570 512MB דיסק קשיח 320GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 2GBMB DDR2 800MHz dual channel Memory אחריות שלוש שנים תצוגה בחנות אספקה מיידית תכונות נוספות מערכת הפעלה ללא מערכת הפעלה כרטיס רשת אלחוטי Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card כונן אופטי צורב DVD-RW +- With Dual Layer Technology שן כחולה Dell TrueMobile 370 internal Bluetooth כרטיס רשת 10/100/1000 network interface …

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  10. היי כולם, המחשב הנייח הותיק שלי שבק חיים, פרש מן העולם, מחשב לשעבר, ארבע ליבות באדמה, וכיו"ב ואני שוקל לאמץ מחשב נייח ג'וניור (בכפוף לסל אימוץ). נשאר לי כרטיס מסך GeForce GTX 1060 Windforce 6GB, כונן SSD, וציוד מקיף. דרושה בוקסה חדשה. לא איש מחשבים אני אז הלכתי לאיבוד בין מה הכרחי ומה לא בהרכב מחשב, וכיצד להתאים את המעבד ללוח אם לכרטיס מסך לזיכרון לקירור לצ'אקרה של העולם. נק' המוצא של המחשב היא כמובן כרטיס המסך, סביבו צריך להיבנות הכל. אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 זוזים (כמובן לא כולל כרטיס מסך), אבל גמיש אם זה לא ריאלי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית,…

11. Started by k22,

שלום, אני רוצה לבנות מחשב בעיקרון זה לא גיימר וסרטים בתקציב זול יחסיתת בניתי את המחשב אני רק רוצה שתאשרו או שאם באותו סכום כסף אפשר להחליף חלק בחלק יותר טוב מעבד:amd 4 ליבות 645am3 לוח אם:880gam2+ 1666 d2h זיכרון:ddr16004gb כרטיס מסך:460 או 560gtx ti או 6790 שלושתם עולים בין 700ל 760 ספק כוח: +ss 500w 80 מארז:C.M 360elite או שעדייף כבר מארז וספק מובנה? דיסק קשיח:W.D cavir green 1tb 10eadx + - המחיר נע בין 2579 לבין 2650 אשמח לתגובה ושיפור ;D

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  12. עדיפות למסך של סמסונג (אלא אם כן אין עדיפות מיוחדת בתחום של כ 1000 שקל למסך כזה או אחר) אם מישהו יוכל להרכיב לי משהו מרשת KSP זה ממש יהיה אחלה תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  13. Started by BrAvE_HeArT,

אז ככה חוץ מזה שהמחשב לעבודה משרדית (VISTA, OFFICE) יש לי כמה דרישות נוספות: אני צריך שהוא יוכל להריץ סרטים ב-HD 1080 רצוי מבוסס אינטל יציאת SVIDIO ו-HDMI לא כולל עכבר ומקלדת מארז כמה שיותר קומפקטי כרטיס מסך לא אכפת לי אונ-בורד שאלה נוספת: בכסף הזה ולמטרה שלי מה יותר משתלם מבחינת תמורה למחיר, מבוסס אינטל או AMD?

14. Started by levybar86,

שלום לכולם, כבר התייעצתי אתכם לפני כמה שבועות לגבי מפרט שמתאים לי וקבלתי מפרטים ממש טובים. כבר די החלטתי על מפרט, אבל אז שמעתי על משהו שנקרא SSD. השאלה שלי היא האם כדאי להוריד קצת את האיכות של המעבד, לוח האם והקירור (כדי להוריד במחיר), ובתמורה להוסיף SSD של 60GB בערך בשביל מערכת ההפעלה, תוכנות כמו אופיס וכו'. אלו שני המפרטים (הרכבתי אותם בiqpc) ההבדל במחיר בניהם הוא מעל 300 ש"ח, כשהמחשב עם הנתונים הפחות טובים (אבל עם SSD) הוא היותר יקר. אז מה אתם חושבים שעדיף? בלי SSD: מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב בתקציב עד 3000 שמטרתו תהיה בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת ספרים ופיתוח (הוא גם לא ישמש כמחשב פיתוח עיקרי) בסביבת Visual Studio. אני לא מחפש מחשב קטן במיוחד (גדלים של 10' 11') כי זה מאד לא נוח לקרוא ולכתוב עם מסך כל כך קטן. התלבטתי בין הדגמים הבאים: 1) ‎Compaq CQ61-140/240EJ ‎Fujitsu Siemens Esprimo V6555‎ (2 ‎RD560-L.AD33E T4300 2.1GHz (3 של LG על פניו המחשב של Fujitsu נראה יותר חזק עם מעבד Core 2 Duo ו-4Gb זכרון. לשני הדגמים האחרים יש מעבד Dual Core ויש פחות זיכרון. אבל אני לא בטוח ש-FUJITSU היא חברה מספיק טובה, לפחות לא כמו HP או LG. אשמח לשמוע דעות שלכם...

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dan111,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 (אם אפשר בפחות בלי לפגוע בביצועים אז בשמחה!) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שיש יותר מדי משחק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 200 שקל, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית וטיפה משחקים אבל לא ברזולציות גבוהות, פשוט בני דודים שהם בסביבות גילאי 13 משחקים משחקים אבל לא מחפשים רזולוציות מטורפות אלא רק שיעבוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA למשל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  17. Started by gil_k,

שלום לכולם!, הודעה ראשונה שלי בפורום אני יקנה מחשב חדש בעוד כחודשיים ובנתים אני רוצה לראות על איזה כיוון אני ילך. התקציב שלי הוא 5000 שקל, לא צריך מסך, כוננים, מקלדת עכבר ורמקולים. שיהיה מארז יפה ושקט. שאם אני ירצה להפעיל עליו דפדפן ICQ פוטושופ משחקים ותוכנות ברקע שלא יתקע. המחשב הולך להיות איתי בשנתים שלוש הקרובות אז זה גם סוג של פרמטר.. סליחה על הבורות אבל מה זה OC? ראיתי את זה פה בהרבה הודעות. אני כנראה יקנה מנעה. תודה.

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל את כל התקציב כל עוד זה יגרור שיפור - זה השקעה לטווח ארוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל משחקי הגיימינג העדכניים ביותר שיש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920 על 1080 (מסך 23" DELL כמו במפרט המומלץ) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. תקציב מקסימלי 1500. עדיף לחסוך עד חריגה של 200 מיועד לאבא לצרכי אינטרנט ולא יותר גודל מסך 24 אינץ המכשיר מיועד לדרגות נמוכות כאמור רק אינטרנט אין צורך בציוד הקיפי שקט לא קריטי. לא מתוכן OC צריך להרכיב בחנות. תוכנות לא קריטי עדיף לקנות את המחשב מחניות בערים שקרובים ליבנה קניית המחשב מתוכננת באופן מיידי אין תכנון שדרוג. תודה רבה 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא י…

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  20. מחשב המיועד לשימוש הסבים - אופיס, אינטרנט וניהול תמונות (סטילס) ממצלמה דיגיטלית. לא נדרש ציוד הקפי, קיים רישיון XP HOME (שעובר ממחשב אחר שסיים את חייו) וכמובן נדרשת הרכבה והתקנה. נכדים ישתמשו גם הם מפעם לפעם במשחקים קלים ומשחקי אינטרנט. יש חשיבות רבה לאיכות הרכיבים במטרה לצמצם תמיכה טכנית ע"י בני משפחה אחרים בבעיות חומרה אפשרי לחרוג קצת בתקציב (ומצד שני לא נדרש דיסק גדול)

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  21. שלום אני צריך מפרט למחשב במשחקים עם כרטיס מסך של NVIDIA

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by chookapp,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8,000 - אפשר לחרוג 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים וגם ML 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא חשוב הגודל. לא צריך אורות. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או ה…

23. כיום יש לי: Q9450 4GB זיכרון 4870 אני שוקל לקנות: i7 6GB-8GB זיכרון 5850 עכשיו בהנחה שכשאני משחק לא ממש משנה לי אם אני שם את ההגדרות הגרפיות על מקסימום מה יהיו ההבדלים מבחינת ביצועים בין 2 המערכות ? (אני פשוט עדיין לא סגור אם כדאי לי להחליף את המערכת שלי שהיא די חזקה) תודה.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. אני אולי מבצע פה השוואה קצת לא שגרתית, מחיר שונה לשני המחשבים, מפרט שונה קצת.. בדל שלי, יש את הCore i5-520mשעובד על 2.4 ומגיע ל 2.933 בשעת הצורך. יש לי אפשרות לעבור ולהשתמש ביום יום במקבוק אייר, שמשתמש גם הוא במעבד דומה, אך נמצא על 1.7 ובמאמץ מטפס ל2.7. שניהם עם 4 ג'יגה זכרון פנימי, 13.3" וכד'. לעיתים אני מבצע שימוש דיי כבד על המחשב, משתמש בלינוקס דרך VMWARE לצורך לימודים או בmodelsim בווינדוס. כנראה שאת אלו אעשה ע"י הפרללס. העניין היחידי שהוא גם כן דיי שולי, הוא שכרגע יש לי חצי טרה על הדל ובמקבוק אייר רק 128. אבל זה לא סוף העולם מבחינתי ובהחלט לא מבטל את המעבר. לצורך לימודים אני גם מתעסק לעיתים עם מספר קבצי PDF במקביל, וכמובן שתמיד ברקע יש כמה תוכנות של IM, UTORRENT, מספ…

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by TrueLook,

http://www.zol4u.co.il/items/259734 אני חייל צריך למחשב בעיקר לסרטים למישחקים פשוטים, עם זמן סוללה סביר ומחשב שלא יהיה עדין מידי המליצו עליו למישהו אחר כאן ונראה לי גם מתאים לי מחפש מחשב במחיר הזה, יכול לחרוג בעוד 300-400 שקל אבל אם השיפור לא יורגש בצורה מיוחדת אז חבל מה דעתכם יש דגם יותר טוב במחירים האלו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.