עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaizone,

שלום לכולם, כחודשיים לאחר התכנון המקורי, ובעקבות יציאת הGeforce 8800GT, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש השבוע. מדובר במחשב בתצורת HTPC (יחובר רוב הזמן לטלוויזית LCD, אולם ישמש גם עבור משחקים) בתקציב של כ-6000 ש"ח. לא נדרש ציוד היקפי. לא מתוכנן לבצע OC (לפחות לא בזמן הקרוב). ישנה עדיפות לרכיבים שקטים. המפרט המתוכנן הוא: מעבד - Intel Core 2 Duo E6750 לוח אם - Gigabyte GA-P35C-DS3 (לא נדרש RAID. מעדיף אפשרות לDDR3) דיסק קשיח - Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS מארז - THERMALTAKE XASER Mozart VC4001SNS (includes Media Lab!) ספק - Corsair 450W 450VXEU זכרנות - OCZ 2GB DDR2-800 CL4 צורב - LG H62NK DVD-RW כרטיס מסך - Geforce 8800GT G92 512MB (אין עדיפות לחברה כלשהי, מה שיהיה זמי…

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  2. Started by SomeBody_IT,

מחשב נייד (2IN1 - מסך מגע) מומלץ ואיכותי ? אשמח להצעות בשלושת הטווחים הבאים עד 2000 עד 3000 עד 4000 האם מחשב נייד במחירים האלה מתאים לעבודה על תוכנות גרפיות כגון Premier, Unity, Unreal ועוד?? האם כדאי לקנות מעבד גרפי חיצוני? תודה מראש לכל המשיבים והממליצים

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  3. מה דעתכם על המפרט הבא: (SKYPC) סה``כ מוצר 558 Intel Core 2 Duo E7300 Tray 528 GIGABYTE GA-EP43-DS3L 343 G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK 661 Palit nVIDIA GeForce 9800GT Super 512MB PCIe 320 Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 109 Pioneer DVR-215D Black X20 DVD 189 Thermaltake Wing RS 100 237 FSP BlueStorm II 400W 35 Arctic Cooling Arctic Fan 80mm PWM 113 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 10 פריטים 3,093 ¤ סכום כולל מע``מ ייעוד המחשב הוא בעיקר משרדי, ומשחקים קלים לילד בגיל 13-14. כמו-כן אני רוצה לקחת כבטחון את אופציית ה - OC. דבר נוסך מאוד חשוב הוא השקט. כמה שיותר שרט יותר טוב. אילו שינויים צריך לדעתם לעשות אפשר לחרוג ב 100-200 ש"ח. …

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by UnwiZ,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לאמא שלי. אני לא יודע בערך מה הסכום שצריך כי אף פעם לא קנינו, אבל הדבר הכבד היחידי שהיא צריכה במחשב זה לראות סרטים וכאלה (זה מחשב שהיא לוקחת לחו"ל). כמובן שגם לא יתקע ושיהיה טוב, הכי חשוב לה זה שיהיה קל (אחרי הכל היא אישה לא צעירה ) ושהבטריה לא תגמר מהן כי היא לוקחת את המחשב לטיסות ארוכות! אני ממש לא מבין בחומרה אז אם יש משהו שקובע על מהירות של מעמד אז שיהיה משהו בסביבות ה2G. מקום היא לא צריכה המון היא לא משחקת במשחקים וכאלה, אבל שיהיה מקום לסרטים, משהו עד ה250 ג'יגה ככה. וזהו, אלה הקריטריונים, אני אשמח למחיר כמה שיותר זול וללפטופ שיענה על ההגדרות. אגב, מאיפה אתם ממליצים לקנות את זה בסביבת רחובות? יש מקום מומלץ ברחובות שלא דופקים במחיר ונותני…

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  5. שלום - הנושא הוא השוואה בין כמה הצעות של מחשבי מותג של החברות: Packard Bell, HP, ו-Dell. צרפתי מסמך המשווה בין 6 מפרטים בסביבות 3K+/-500 מבוסס על תמחור של באג ואופיס דיפו. 1. קודם כל אשמח לשמוע חוות דעת רצינית על שלושת החברות הללו. 2. אני רוצה לשמוע את דעתכם בכלל על קניית מותג - האם זה באמת מוצדק והאם זה באמת אמין מבחינת האיכות והתאימות בין הרכיבים השונים. 3. מה מתאים לצרכים שלי - ומה מיותר. [הגדרת הצרכים שלי בהמשך] - ומה ההצעה הטובה ביתר מהמפרטים במסמך המצורף הכי מתאימה לצרכי. 4. יש לי כמה שאלות ספציפיות: 4.א. מה ההבדל האמיתי בין i3-i5 - והאם ההבדל במחיר שווה - בכלל ולצרכי בפרט. 4.ב. כמה משנה באמת האם לכרטיס גרפי יש 1GB או 2GB זכרון - והאם ההבדל במחיר כנ"ל... 4.ג. כמה מ…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  6. פשוט יש לי כבר מסך כונן קשיח וצורב DVD ואין לי צורך בהם חשוב להדגיש שאני מעוניין שהמחשב יתמוך במשחקי אסטרטגיה כדוגמת WOW וכד'- אז גם שיהיה כרטיס מסך וזיכרון בהתאם. תודה. המחשב לילד שלי...

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  7. Started by blank,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב בזמן הקרוב, לאחר בדיקות רבות הגעתי למפרט הבא: (המערכת מבוססת AMD כמובן) מעבד: AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN לוח אם: EPOX EP-9NDA3+ 939 nForce 3 ULTRA זכרונות: PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Platinum 2-3-2-6 כוננן קשיח: WD SATA 80GB 8MB 7200 RPM כרטיס מסך: xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3 מה אתם אומרים על המחשב? אני צריך לשפר משהו? ??? ??? יש לי התלבטות לגבי הזכרונות, בחרתי בהם בגלל התזמונים הנמוכים הם עולים כ 800 שח האם ההשקעה שווה ? בגלל שאני יכול לקנות בפחות ואז להשקיע בחלקים אחרים. ולגבי הלוח אם, אני חושב שהוא מספיק טוב -האם יש לוח אם ברמה שלו במסגרת התקציב(800 שח) של חברה אחרת שיותר טוב? האם כדי להשקיע בלוח אם טוב? …

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by zolder,

בוקר טוב לכולם. אני זקוק למפרט(צורב,מקלדת,מסך,עכבר-יש לי כבר),תוכלו בבקשה להרכיב לי כמה מפרטים מומלצים(גם של AMD וגם של אינטל),חשוב לי שההארד דיסק יהיה בגודל 80G,משחקים אני לא ממש משחק הרבה אבל אני אוהב לראות סרטים אז אני מחפש משהו עם איכות אבל לא ממש יקר(תוכלו גם לתת לי כמה המלצות על כרטיסי המסך המובילים היום בכל הקטגוריות?(מבחינת המחירים)-כי אני ממש מבולבל? ועוד משהו-אני גם מעוניין בלוח אם טוב שאוכל לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליפו. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Classify,

שלום החלטתי לקנות את הנייד הזה (לסטודנט).. תקציב של 5 - 5.5 אלף. ראיתי שיש הרבה דגמים שלו ובהרבה מקומות. אני מעוניין במעבד T7250 ו-2GB זכרון (המעבד והזכרון זה מה שראיתי משתנה מדגם לדגם פחות או יותר). יש עוד משהו שאני צריך לשים לב אליו? ואיפה כדאי לקנות. *יש המלצה לתיק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by nirrub,

היי ברשותי מחשב משחקים אשר נרכש לפני כשלוש שנים (לערך). מפרט נוכחי: 1TB HD Gigabayte PH67-UD3-B3 לוח אם GTX 570 כרטיס מסך 8GB זכרון המטרה - לשדרג ככל הניתן על מנת לתמוך במשחקים מודרניים. חשבתי להוסיף למחשב SSD של 240 ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה. כמו כן, מחפש עצה למה לעדכן את כרטיס המסך - הלוח תומך ב Crossfire ולא ב SLI (למיטב הבנתי) ולכן נניח שכל האפשרויות פתוחות (כרטיס בודד של NVIDIA או שניים של ATI). כמו כן, האם שווה להשקיע בעוד זכרון (כרגע יש 2 סטיקים של 4GB מסוג DDR3-1333) או להחליף? תקציב משוער - עד כ 3000 ש"ח. תודה! ניר

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  11. שלום רב: קודם כל תודה מראש על הסבלנות. המשחק שאני רוצה להריץ עליו צריך כרטיס גראפי טוב Not interrated של לפחותשזה המינימום לפי הנחיות החברה 256 Vram. יכולת להקליט מהטלויזיה. התקציב כמו שהזכרתי בין 5000 ל6000. אחריות של 3 שנים. משהו שאני רוצה לדעת. אני מבין שיש סתירה בין מחשב נייד חזק ואורך החיים שלו. הווה אומר כיוון שיכול הקירור מוגבלת בניידים והם מתחמים בגלל החומרה החזקה אורך חיי המחשב מתקצרים. האם זה נכון או שיש ניידים שיש בהם איזון מסוים בין שתי השאיפות. עוצמה ואורך חיים. בלי קשר להמלצותיכם. עשיתי מחקר קצר בבקשה החוו דעתים על הדגמים הבאים: 1. Dell studio 1537 אם ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ Intel® CoreTM 2 Duo Processor P8400 2.26GHz ,800MHz FSB 3MB L…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. שלום לכולם מעוניין להתחיל לשחק מעט במשחקי מחשב. יש לציין כי הרבה זמן לא התעסקתי בנושא. בעברו בניתי מחשב בעלות כוללת של 12K שעובד כבר מעל 8 שנים וסוחב יפה מאוד. כרגע עם מחשב בן 5-6 שנים בלי משהו מיוחד עליו. לא אכפת לי אינטל או AMD (הרכבתי עד היום רק מחשבים של אינטל אבל לא נראה לי שיש משהו שונה בהרכבות). לא צריך היקפי, כונן קשיחאני אעביר את שלי. התקציב נטו ללוח אם, מעבד וזכרונות הוא 1.2K אשמח אם יהיה פחות מנוצל. דרושה גם המלצה לכרטיס מסך וקירור למעבד מחוץ לתקציב כנ"ל ספק. המחשב יקנה בחלקים בהתאם למשכורות שלי. משחקים רצויים אני משאר שאלדר, דיאבלו 3 וכנראה WOW יהיו העיקריים שאני מתעניין בהם.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. Started by G.P.S,

משהו טוב למשחקים לא צריך משהו חזק. 3000-3500 ש"ח

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by Titan123,

כבר הרבה זמן שהמחשב של אמא שלי עושה לה בעיות. הוא מתחמם מאוד ופשוט נכבה לבד. מדובר על דגם DV4 של HP. אם מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה, תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שקלים לפה או לשם לא קריטי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, COD, BF, FIFA, THE WITCHER 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by any1,

אני צריך מחשב לגיימר מתקדם אין תקציב בכלל אז לא להשתגע יותר מידי אבל לא להתקמצן לא כולל ציוד עקפי כמו מקלדת רמקולים עכבר אוזניות מיקרופון ועוד.. אני צריך תשובה כמה שיותר מהר תודהה :] אין כסףףףףףףףףףף :pissed:

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  17. Started by predator_008,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-1340ej המגיע עם כרטיס מסך ATI Radeon HD4650 1GB GDDR3 ולכרטיס זה חיבור HDMI חיברתי את המחשה למסך SONY BRAVIA BX400 בעשרת כבל HDMI (זכר-זכר) ישנה תמונה והכל תקין... אך לאחר מספר דרות הצמונה מופיעה בצבעים מוזרים כלומר הכל נהייה בצבע תכלת מוזר שיחקתי לי קצת בהגדרות של הCATALYST של ATI ללא הצלחה... עדכנתי דרייברים לגרסה עדכנית 10.7 ועדיין תקלה זו חוזרת. אשמח לעזרתכם

18. מעבד: ¤Core 2 Duo E6700, 1066Mhz, s775, 4MB‎ 2.66 -1635 לוח אם:450 ¤ -Gigabyte 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרונות: ¤‏512MBX2(1GB)667 Mhz Aeneon-300‏ כרטיס מסך- ASUS-1680¤ ‏8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1680 דיסקים קשיחים-320¤ -Western digital‏250GB 7200RPM, 16MB, SATA II מארז-¤-420 ‏Enermax Chakra ECA-3052BS Black/Silver ספק כוח-790¤ -EnermaX‏Noisetaker II EG701AX-VE 600W Dual Fan‎ סה"כ מחיר:5595¤ זה המפרט עד עכשיו שימו לב המחשב אמור להיות בנוי בעיקר למשחקים ! המפרט טוב?

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  19. מעבד AMD Phenom X4 9500 Socket AM2+ 2.2GHz ¤970 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1209 לוח אם GIGABYTE GA-MA78GM-S2H ¤456 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=38510 כונן קשיח Hitachi Deskstar 250GB SATA2 8MB ¤292 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar250S זיכרון SuperTalent DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-3-8 ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX2GC4 כרטיס גרפי Club3D ATI RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe ¤714 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-3852DD צורב Sony Nec - Optiarc AD-7200S Black X20 DVD ¤141 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OAD7200S0B מארז כולל ספק MAGNETICS BRIZA ¤230 כמות:1 http://skypc…

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. מוכר עקב מעבר למחשב נייד בסיסי. אני כבר לא משחק במחשב, אני נמצא יותר ב - PS4 וגם אין לי יותר מדי זמן. אומנם לא מדובר במחשב ״מפלצת״, אבל בהחלט מתמודד בכבוד עם כל משחק שתזרקו עליו. המחשב שמור בקנאות, הכל מורכב ברמה גבוהה, יש קבלות מיום הרכישה (איפשהו ב - 2014). מפרט: Intel i7 4770K 3.90 GHz GTX 780 WF3 3GB OC G.Skil Ripjaow 16GB DDR3 1600MHz Gigabyte Z97MX Gaming 5 SeaSonic 760W Platinum 80+ Western Digital Caviar Black 1TB Corsair SSD 256GB Force LX Noctua NH D15 Corsaire Obsidian 350D יש גם ווינדוס 8 מקורי וציוד היקפי שאני מעונין למכור. ציוד היקפי: Microlab Solo C7 BenQ XL…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי מחשב נייד של חברת IBM-thinkpad T40 עכשו במחשב יש רק סלוט אחד של כרטיס זיכרון יש לי ג'גה אחד ddr1 במפרט של המחשב כתוב שהוא תומך ב 2 ג'יגה חיפשתי ואני לא מוצא 2ג'יגה בסלוט אחד (ddr1) משהו יכול להגיד לי עם קיים 2 ג'גיה בסלוט אחד תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  22. Started by lope,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לגבי מעבד שתואם ללוח אם שכבר ברשותי Gigabyte GA-M57SLI-S4 במחיר של עד 500 ש"ח, תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  23. רציתי לדעת אם תוכלו לבנות לי מפרט שיענה על הדברים שכתבתי פה למטה המחשב בעיקר מיועד למשחקים וסרטים, אני מאמין שהוא יצטרך להריץ משחקים ברמה גבוהה כמו FIFA, CALL OF DUTY, FEAR2 וכו... כמו כן הוא צריך גם להקרין סרטים וסדרות באיכות טובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר FIFA וCALL OF D…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD SKETCH UP 3D MAX פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by alexo360,

אז אני קונה עוד כמה ימים מחשב ואני רוצה מפרט למשחקים. התקציב הוא 7k,אני מתכנן לעשות אוברקלוקינג. המפרט הוא מהחנות skypc.co.il:

• 3 תגובות
    • 539 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.