עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חברים יקרים, אני רוצה להתחדש ולעוף על מחשב חדש, מה אתם אומרים ? תקציב 6000-8000 ושוב לא, בKSP למניהם ... תודה חברים !

2. אז כך שניי חברים דיברו איתי על זה שהם רוצים להרכיב מפרט טוב . אני כרגיל אמרתי להם את המיפרטים הרגילים אבל אחד ביקש כך : הוא רצה מיפרט טוב בפחות מ 3000 שקל והוא מוכן לעשות o.c אבל הוא גם ביקש שאם אפשר במיפרט יהיה את ה 4850 וספק שיחזיק אותו . אני לא יודע אם זה אפשרי אבל אם כן שמישהוא יתן מיפרט אם לא אז הדבר הכי קרוב לזה . והשני ביקש מיפרט הכי זול שאפשר מבוסס על ה core i7 החדש ושיהיה בו את המעבד core i7 920 ושהוא יכיל את ה 4850 . כמה מיפרט כזה יעלה ומה המחיר הכי זול שניתן להשיג כזה דבר ? המיפרטים יקנו בערך בעוד חודש לכן העיניין של הזמינות לא כל כך רלונטי . תודה .

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  3. הלנובו עדיין לא נבדק באתר של SW ואני חושש מבעיות עם כרטיס המסך שלו האם יש למישהו נסיון בעבודה על SW איתו ?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  4. רכשתי לא מזמן מעמד למחשב נייד. המחשב עכשיו נמצא כ 7 ס"מ מעל המעמד...הייתי בטוחה שתהיה תזוזה בטמפ' של המחשב אבל זה לא השפיע בכלל, אפילו לא במעלה אחת! למה זה ? המחשב שלי הואFujitsu siemens דגם v5535...שאלה נוספת : כשבודקים את טמפ' המעבד INTEL DUO 2 CORE באיזו תוכנה הכי מומלץ להשתמש ? REALTEMP או FANSPEED? המון תודה!

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מחשב בלי מסך וציוד היקפי במקסימום 2000 ש"ח המחשב צריך להיות בנוי לגרפיקה ועריכה תלת מימדית. אני צריך שהיה מותאם הכי שאפשר לשימוש בתוכנות עריכה כבדות, במיוחד Maya. בבקשה לא לחרוג מהתקציב (לא מתכוון ל 5 ש"ח יותר אלא לא 200 ש"ח יותר) ושהתקציב יהיה כולל משלוח רגיל. אמרו לי שב IVORY מחשבים שווה כרגע לקנות מחשב במזומן. אז אם אכן מחשב באותו איכות יהיה שם יותר זול אז עדיף, אם יהיה זול במקום אחר אז לא משנה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מציג מפרט שהרכבתי במחיר יחסית נמוך סביב מעבד שקיבלתי (אני לא יכול למכור אותו). המפרט הורכב ע"פ המלצות מהפורום פה וקצת על בסיס המפרטים המומלצים כשהמחיר הסופי גמיש קצת לפה ולשם. עוד דבר ששווה שאלה היא האם שווה לרכז את הקנייה אצל ספק אחד למרות שהמחיר יכול לקפוץ? המפרט: 650 - ASUS P5Q PRO G.skill 4gb 800mhz CL4 - 400 Seagate 500GB ST3500320AS - 273 ASUS 2014L1T X20 - 150 ANTEC SONATA 3 500W - 650 Scythe KAMA CROSS - 165 כמו כן יש ברשותי כרטיס מסך מסוג 9600GT שכרגע אני ישתמש בו ולא ישדרג. המחירים כמו שאמרתי הם מספקים שונים והסה"כ יוצא 2288 שזה מחיר שאני מוכן לחרוג ממנו ממש קצת (נניח עד 2500) אם למישהו יש המלצה כלשהי איך לשפר את המפרט בתקציב שציינתי אני אשמח ל…

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=35&subcatid=57&prodid=421&keySearch= יש שם כרטיס מסך X3100, כלומר ערכת שבבים GM965 שתומכת ב 4GB, אז למה כתוב שהמחשב תומך רק ב 2GB?

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by nandrut,

amd5200x2 65w או INTEL E5200

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש אני מוכן להשקיע עד 2700 שח' ללא ציוד הקפי גם לא כולל צורב. אני מעוניין במחשב שיריץ ויסטה בלי בעיות ושיפעיל לי משחקים כמו GTA/NEED FOR SPEED וכול מיני כאלה בעקרון אם אפשר שיריץ לי גם משחקים חדשים יותר שיהיה חזק וחשוב לציין שיהיה שקט ומאוורר טוב. בנתיים המחשב פועל על רזולוציה של 768*1024 אולי עוד כמה חודשיים אני יחליף למסך גדול יותר של 22 אינטש. עם אפשר להרכיב אותו דרך tms או ksp אני ישמח מה שיותר נוח לכם ויותר עדיף. תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by roiy,

שלום אני מחפש מחשב למשחקי אסטרטגיה כמו red alert 3 ו starcraft2(כשיצא) התקציב הוא 2500 (גמיש קצת) ללא ציוד הקפי אני משתמש במסך 19 ראיתי את המפרט הבא http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1506 האם המפרט מספיק טוב אם לא אשמח למפרט אחר בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  11. Started by eLeVaTor,

רק ליידע שאני משחק ברזולוציה של 1024*1280 מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1458 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Extreme כמות: 1 - מחיר: ¤189 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 כמות: 1 - מחיר: ¤560 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 3xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤379 ספק כוח: Corsair 450VX 33A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤423 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB HD501LJ כמות: 1 - מחיר: ¤384 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤934 סה"כ: ¤4745 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום …

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  12. היי אני מעוניין כאמור במפרט למחשב שיהיה מיועד בעיקרו למשחקים, אינטרנט, אופיס ושאר עגבניות. אין צורך בציוד היקפי או מסך. לא מעוניין ב OC. בעיקרון הגבול העליון הוא 5K אבל אם אפשר לבנות מחשב טוב שיחזיק מעמד לפחות שנתיים (מבחינת יכולת להריץ משחיקם חדשים בשנתיים הללו) במחיר נמוך יותר אז עדיף. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  13. Started by _xyz,

מפרט: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/product/Satellite-A300-1MM/1058876/

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  14. שלום רב... ברצוני לקנות מחשב למשחקים ללא ציוד היקפי בתקציב של 3000. יש לי כמה בקשות: 1. אהבתי את המארז של Thermaltake VG7000BWS 2. מעבד אינטל כפול ולא מרובע ליבה 3. כרטיס מסך 9800GT (מסכימים איתי?) 4. מספיק לי קשיח של 160GB 5. 2 או 4 GB של זיכרון (לפי התקציב) 6. לא צריך צורב מודה לכם מראש

15. אני צריך מפרט למשחקים כולל מסך 22' ובלי ציוד היקפי. שלא יעבור את ה 6700 שקל כי זה הרבה בלי OC רק אולי שהחנות עושה וזהו, עד 500 GB לא יותר... תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אוקיי, אני מוגבל ב3000 ש"ח, המפרט ישמש אותי לשימושים ביתיים+ בעיקר, לפעמים עריכות וידאו קלות, קידודים, מס' תוכנות כבדות במקביל... אני לא גיימר, אבל יהיה נחמד לשחק מדי פעם במשחקים חדשים... הרעיון העיקרי של המפרט הוא שהוא יחזיק לאורך זמן, כי אני לא מתכנן לקנות מחשב רק עוד שנים בערך חחח לכן גם יש 4 ג'יגה זיכרון למרות שאני אתקין עליו XP (אולי אני אשדרג לויסטה או ווינדווס 7 בעתיד) הכרטיס מסך הוא חזק אני יודע, לא ברמות של ה4850, ויספיק לי רק 9600 אבל אני חושב לגבי העתיד, בנוסף רציתי מעבד 8400, אך הלכתי לכיוון ה7300 שהבנתי שהוא טוב ב OC, הוספתי קירור נחמד שיחזיק את ה OC, לגבי אוברקלוק אין לי שמץ בזה למען האמת, אבל כמה מסובך זה כבר יכול להיות? ולפי מה שהבנתי אני יכול להגיע לתדר…

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  17. ברור שאפשר לשים מעביר, אבל אלה בדרך כלל רופפים וגם מגדילים את התקע. מה המלצתכם?

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  18. עם מסך 17 , 2 GIGA זיכרון וHDD 160לפחות , מצלמה ומיקרופון מובנה. המחשב ישמש ביקר לצפיה בסרטים (גם בHD) וגלישה.

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by xena,

האם המעביר הבא יצליח להמיר צורב DVD עם יציאת SATA, צורב רגיל, ל USB כך שהנייד יזהה אותו לשם התקנת מערכת הפעלה? בהנחה שהנייד תומך ב BOOT מUSB http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=160292604857 או שחייבים ללכת על משהו חיצוני בסגנון External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x20 LightScribe Black ?

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  20. שלום רב, המחשב הנוכחי שלי (שנקנה לפני 3-4 שנים) נמצא בתהלכי התפגרות ולכן החלטתי לקנות מחשב חדש. שימושו העיקרי של המחשב יהיה למשחקים (ותוכונת "קלות"). יש לי מסך 20" רחב של Dell (ברזולוציה של 1680x1050). הסתכלתי פה ושם... ובניתי את המפרט הזה: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R זיכרון: KINGSTON DDR2 2GB 800MHz x2 כ. מסך: GIGABYTE GV-R485OC-1GH צורב: ASUS DRW-2014S1T כונן קשיח: Seagate ST250032AS 500GB SATA2 32MB מארז וספק: Gigabyte TRITON 180 + PSU 420W כל זה יצא 3,600 ש"ח. החלקים שאני לא בטוח לגביהם הם הלוח אם, והמארז אם הוא מספיק טוב (אני לא מחפש מארז "יפה" או משהו... רק שיחזיק ויהיה מאוורר מספיק). ואם יש הצעות לשיפור או מפרטים אחרים אני אשמח…

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  21. 1. רציתי לדעת אם כרטיסי המסך חלשים יותר משמעותית ממחשבים נייחים? (הדגם שאני לוקח עם המחשב הוא HD 3450, ואני ממש בונה עליו להריץ לי משחקים כגון Dead Space, Far cry וכ') 2. מעבד ה-T8300, לאיזה מעבד נייח הוא שקול? 3. זה המחשב שאני חושב עליו : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=6768 אשמח לקבל תשובות , וחוות דעת, המון תודה.

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  22. שלום לכולם, אני פונה אליכם כדי שתבדקו את המפרט ולא כדי שתכתבו לי מפרט, הפעם. כפי שמתאים לאחות קטנה, השימוש במחשב: 70% עבודה משרדית (ש.ב,אינטרנט, הכי גבוהה יהיה פוטושופ) 10% סרטים (אני מאמין שאם יש לה מסך כזה טוב של 22 היא תתחיל לראות בזה סרטים) 20% משחקים (משחקים פשוטים מאוד, SIMS 3 כשייצא לדעתי יהיה הרמה הכי גבוהה, אבל אני לוקח כמה שלבים יותר ליתר ביטחון). בקיצור, להלן המפרט, תמליצו לי על תיקונים, תגידו לי אם מה שכתבתי טוב: כעיקרון, הספק והמארז עברו את הבדיקה של Scorn כבר, בפורום ספקים ומארזים.. ושאר המערכת די התקבלה כבר מלפני מס' שבועות.. אני כותב את זה כי אני מתכוון להזמין את המחשב מחר, דבר ראשון על הבוקר. הנה המפרט הסופי: מעבד Intel Core 2 Duo E7300 Box ¤616…

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by losha,

כאשר אני מתקין וינדוס אני מעוניין שיהיה לי לפני הכניסה לוינדוס בחירה בין שני כניסות אחת ועיברית ואחת ברוסית כלומר שאם אני ילחץ על האיקון שמסמל עיברית הוינדוס יהיה בעיברית וכאשר אני לוחץ על האייקון ברוסית אני מעוניין שהוינדוס יהיה ברוסית.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  24. הדרישות שלי למחשב ממש ממש לא גבוהות, הדברים היחידים שאני מבקש שירוצו (מצידי על הגדרות מינימום) הם PRO EVOLUTION SOCCER 2009, וFOOTBALL MANAGER 2008 (שאגב, המנג'ר לא דורש כמעט כלום) מסך כבר יש לי, כנ"ל לגבי רמקולים מקלדת עכבר וכל הפריטים הנלווים (אינטרנט מודם והכל) התקציב הוא 1300, כאשר רק אם המחשב באמת שווה את זה, אוכל להתגמש ל1500 אבל לא יותר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  25. שלום לכם. אני מעוניין לקנות מפרט למסך 22 אינץ' (שאני אקנה בקרוב), ללא ציוד היקפי. המחשב מיועד למשחקים הכי כבדים היום ונטו לגיימינג. לא מתוכנן OC. שקט נחוץ (לא שקט אבסולוטי אבל שלא יעשה רעש חזק שיפריע לישון). תקציב 4K (ללא חריגה קטנה אפילו). מפרט שחשבתי עליו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 אני אחליף ל-4870 (אני לא חושב שאני מתכוון להתפשר על הכרטיס מסך כאן). על הצורב אני רוב הסיכויים מוותר כי יש לי כבר בבית. אולי אולי אולי אני אקנה אותו רק אם לא יחסר לי כסף לקנייה. אז מה אתם אומרים? ה-CM590 מספיק טוב? שקט? מקורר? יפה? (אני יודע שיופי זה טעם אישי, אבל חשוב לי שזה ישמש גם אביזר יפה בחדר P=) והספק יחזיק את המפרט עם ה-4870? או שמא כדאי להחליף לספק אחר? תודה…

• 13 תגובות
    • 949 צפיות

דיונים חדשים בפורומים