ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
תעזרו לי.... אחותי נרשמה לקורס במנטור וביקשה ממני למצוא לה מחשב שיתאים... עכשיו אני לא רוצה סתם לקנות לה מחשב .. אני רוצה לקנות לה מחשב שיתאים לדרישות של התוכנות שהיא תעבוד איתם שהם: PHOTOSHOP 7 או 8 FREEHAND 10 אז תנו לא בבקשה איזה מפרט שיתאים... עד 3500 שקל... תודה.. אורי
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום חברה שלי מחפש לקנות מחשב נייד כדי להחליף את הנייח שיש לה בחדר הטווח מחירים זה עד 6000 שקל בנתיים היא סגורה על http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=825843 בגלל שהוא יפה... עכשיו אני מנסה לשכנע אותה לקנות משו אחר במחיר הזה שיהיה פחות יפה אבל עם חומרה הרבה יותר טובה אז ניסיתי לחפש קצת מה כדי אבל פשוט טבעתי יש כל כך הרבה דגמים שפשוט אני לא מצליח לא מבין איך אפשר להתמצא בניידים האלה במיוחד שאני עכשיו בצבא ואין לי הרבה זמן מה שהיא מחפשת במחשב זה מסך בערך 14-16" ושיהיה כרטיס מסך גם כמה שיותר טוב למשחקים כמו LEFT4DEAD.. בעתיד אולי משחקים אחרים.. תודה רבה על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אתמול לצערי המחשב (הדיי ישן שלי) הלך לעולמו, נדפק הביוס... מאחר ואין כבר טעם לתקן אותו, אבקש בבקשה מפרט חלקי לחלקים שאני כן צריך, כי את רוב הדברים העיקריים כבר יש לי (ציוד הקפי, התקני אחסון וכו'...) אז התקציב שאני מוכן להשקיע זה גג גג 1500+- ש"ח... מאחר וכנראה שבעוד כמה חודשים אני אהפוך את המחשב הנייח לשרת ענן פרטי ואקנה לי כבר מחשב נייד חזק, אז לא רוצה סתם להוציא יותר מדי כסף כעת. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 1500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב ? - כרגע רק גלישה ברשת, אימייל, וזהו (מחשב עבודה עוצמתי יש לי במשרד). 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - צורב, דיסקים קשיחים, כ.מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? - 5 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אהלן קניתי זה עתה מחשב חדש תהיתי אם יש איזושהי תוכנה ששווה לביצוע "בדיקות קבלה". משהו ששמותחתאת המחשב קצת ומוודא שהכל בסדר, שהזכרונות תקינים והכליושב טוב ? המלצות ואם כדאי בכלל .? תודה
-
- 3 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
ויש לי עוד שאלה, האם כדי לחכות עוד חודש עד שיצאו כ. המסך שתומכים DX10? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק לעזרתכם עם מפרט לשימוש ביתי\חצי משרדי... 1. מה התקציב המקסימלי? 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? רצוי לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גלישה, עריכה (לעיתים רחוקות), צפיה בסרטים, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). פוטושופ, אפטר, וורד ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? פיפא, COD וכד'... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות לכל היותר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת…
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
Intel i5-3570K- Tray - 1094 (3 years) Scythe Mugen 3 - 200 (1 Year) Gigabyte GA-Z77X-D3H - 785 (3 Years) Kingston 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3/4G X2 - 376 (Life - In store) Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX - 939 (5 years) Intel 120GB SSD 330 Series Sata III 2.5'' SSDSC2CT120A3K5 Retail - 444 (3 years) Sapphire ATI Radeon HD7950 3072MB GDDR5 PCIe - 1805 (3 years) CoolerMaster HAF X - 995 (2 years) Seasonic S12II 620W - 415 (5 years) Dell U2312HM 23" (IPS Panel) - 778 (3 years) Total: 7831 (Average waranty - 3 years) הורכב בעזרת מדור מפרטים מומלצים בסוגריים - אחריות האם יש שינוי עדכני שאפשר לעשות או שזה מפרט מקסימלי על סמך מחיר/ביצועים? בכוונה לא בחרתי מערך S…
-
- 3 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מטרות : עבודה משרדית, אימיילים, גלישה באינטרנט. - האם המחשב הזה מתאים למטרה ושווה את המחיר (1500)? - האם יש לכם הצעה משתלמת יותר? תודה מראש. ראשי Aspire one מק"ט דגם LU.S550B.076 מפרט טכני: מעבד Intel® Atom processor N280 1.66 GHz מערכת הפעלה Windows XP® Home זכרון נפח: 1GB DDR 2)1X1GB) יכולת מקסימלית: 2GB מהירות: 667MHz חריצי זיכרון נגישים: 1 חריצי זיכרון פנויים: 0 דיסק קשיח נפח 160 GB SATA מסך גודל צג 10.1" Acer CrystalBrite TFT LCD רזולוציה 1024X600 כונן אופטי ללא קול רטיס On Board (מובנה) רמקולים מובנים 2 כרטיס רשת 10/100 Ethernet תקשורת תקשורת אלחוטית מובנית Lan + Wireless)WWAN+WLAN) פקס/מודם ללא יציאות Multi-in-1 card reader (SD/…
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי חברה, אני בקרוב מתחיל לעבוד מחוץ לבית ואני צריך נייד חדש. הנה התשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל אם זה הכרחי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רוב הזמן זה יהיה מחשב משרדי שלא דורש יותר מדי. אך יכולים להיות מקרים שבהם לצורך עבודה אני אצטרך לעשות סטרימינג (ב-Twitch.tv) או להריץ משחקים (לא שניהם בו-זמנית). אני אשמח אם זה יוכל להריץ משחקים חדשים, אבל לא קריטי שזה יהיה על הגרפיקה הכי טובה, מספיק שזה יריץ ב-+60 פריימים לשנייה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אחותי מתחילה ללמוד עריכה גרפית ואני מתלבט איזה מחשה עדיף לה לקנות, המחשב צריך להיות נייד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי ועריכה גרפית בעיקר פוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר, פוטושופ,אינדיזיין, אילוסטרייטר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יעוד המחשב הוא משחקים די כבדים הרצת כל משחק על מדיום לפחות כולל מסך ומארז עם הכל חוץ מצורב! חשוב להכניס 4G! התקציב הוא 4 אלף אני מבין בחלקים אז אל תנסו להסביר וכאלה פשוט מאד קשה היה לבנות משהו טוב
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום, עכשיו בצורה יותר מסודרת 1מה התקציב המקסימאלי? 2500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (COD כל הסידרה דגש על COD BO) וסרטי בלו ריי . גלישה באינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ גירסה אחרונה. תחביב בלבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מפורט לעיל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין כרגע נתונים על הפרטים האלו. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות…
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט הבא? והאם הוא יצליח להריץ סרטי HD? זו הדרישה המקסימלית גרפית שיש לי ממנו. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, קניתי את רוב הרכיבים הבאים ורציתי לדעת אם כולם מתאימים מבחינת המקום הפיזי במארז והן מבחינת התאימות הטכנית: לום אם: GIGABYTE Z370P D3 מעבד: i7 8700K קירור למעבד: Noctua NH-D15 זכרון kingston 16gbX4 1rx4 pc4 2666v rc212ksm26rs4/16hai :RAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti (Gigabyte) 11GB מארז: Sharkoon SKILLER SGC1 Window ATX תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
¤411 ¤411 1 מעבד AMD Athlon 64 X2 4200+ Socket AM2 Box ¤346 ¤346 1 לוח אם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤268 ¤268 1 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤195 ¤195 1 זיכרון OCZ DDR2 1024MB 667Mhz CL5 ¤367 ¤367 1 כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7600GS Sonic 256MB PCIe ¤174 ¤174 1 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤311 ¤311 1 מארז כולל ספק JSP-TECH H-550D-F25 400W ומאוורר 25ס"מ ¤59 ¤59 1 רמקולים למחשב Logitech S-100 ¤79 ¤79 1 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤ ¤ 1 איסוף עצמי מהחנות. מה אתם אומרים זה דחוף אני כבר באתר שלהם? אין מה לשנות נכון??
-
- 3 תגובות
- 488 צפיות
-
-
אחים שלי שמעו אני צריך מפרט שיענו לדרישות הבאות: שיעלה בסביבות ה5-6 אלף... מפרט כולל הכל(מקלדת עכבר כונן דיסקים(dvd צורב)\דיסקטים) אבל חוץ ממסך. המחשב הזה צריך להיות מחשב חזק שיעלה משחקים חדשים כמו: MxO , Css , Halo , WoW ,Eq2 ומשחקים רבים חדשים בסגנון...עזרה דחוף!
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 2500 עד 2800 ש"ח , המחשב הוא למטרת משחקים בעיקר , תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך את המחשב למשחקים כבדים, יש לי מסך 22 של סמסונג. ללא עכבר, מקלדת, רמקולים וכו'. דגם המסך - T220P SAMSUNG ללא אוברלוק תודה...
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני יודע שהסכום מצחיק אבל... קרובה שלי ראתה הצעה של מחשב במחיר הזה מאחת החנויות בעיר והחליטה שהיא קונה אותו. לא ראיתי את המפרט המדוייק אבל הסברתי לה שבטח דוחפים לה את כל הרכיבים הכי זולים שנשארו להם במלאי. זה לא כזה עניין אותה כי היא רק צריכה אותו לאינטרנט ופעם ב לאופיס ובטוחה שהוא יספיק לה. בכל זאת הצלחתי לעכב אותה עם הקנייה ואמרתי לה שאני אבדוק אם ניתן בסכום הזה להרכיב מפרט הגיוני. אז יש למישהו בכל זאת הצעה למפרט כזה ללא חריגה מ-1000 ש"ח?? תודה!!
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, מעוניין לבנות מחשב PC לטובת לייב סטרימינג (OBS סטודיו ויוטיוב) 3 פעמים בשבוע ועריכת וידאו ברמה בסיסית (לדוגמא, דה-וינצ'י ריזולב זה יותר מדי עבורי, בטח הפיוז'ן פיצ'ר, אז זאת תוכנה NICE TO HAVE מבחינתי. אני משתמש יותר בתוכנת CAPCUT). אני לא מתעסק בגיימינג. עשיתי ניסיונות עם המחשב *נייד* הנוכחי שלי (I5 דור 8, 8 ג'יגה RAM, כרטיס גרפי מובנה) ולייב סטרימינג עבד סביר (לא היו איבודי פריימים, אבל ה CPU ו GPU היו מעל 70% שימוש באופן קבוע), תוכנות עריכה שהן *לא* דה-וינצ'י ריזולב עבדו ממש אחלה, דה-וינצ'י ריזולב לעומת זאת כן עשתה בעיות. לכן אני אשמח לוותר על כרטיס גרפי לפחות כרגע, אשדרג את יתר המפרט ואם בעתיד אצטרך כרטיס גרפי, אז אבנה מפרט כזה שיאפשר לי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה: מעבד: Q6600 זיכרונות: Corsair XMS2 4-4-4-12 לוח אם: או Asus P5N32-E או Abit IP35-PRO כ.מסך: XFX 8800GTS 512mb קירור למעבד: או Tuniq או OCZ Vendetta כונן: WD320 מארז: CM 690 ספק: Corsair 520w אין טעם לדבר פה על מחירים כי אני קונה חלק מהרכיבים מארה"ב, אז יוצא לי בהרבה יותר זול, ולכן אני יכול להשקיע עוד קצת כסף על לוח יותר איכותי לאוברקלוק ולא להתפשר על אחד מהלוחות של ג'יגהבייט, וגם לקחת כרטיס GTS שעושה קירור יותר טוב ופחות רעש מהGT בתוספת ממש מינימלית של כסף. אז הדילמה כאן בעצם היא איזה לוח אם לקחת, ואיזה קירור למעבד. פעם הייתי סגור על הTuniq אבל אחרי קריאת 2 ביקורות על הקירור של OCZ אני ממש לא סגור על איזה ללכת ... הלוח זה עוד יותר בעייתי, כי אני רוצה לוח עם אפשרוי…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלומות, מאחר ובעסק צריכים מחשב חדש, הכולל i5, 8GB ומעבד גרפי ייעודי (לטובת אוטוקאד בדו מימד, ותוכנות הנדסיות אחרות), קיבלנו בין היתר הצעות על 2 המחשבים הבאים: 1. Lenovo ThinkCentre M83 Win 7 Pro intel Q85 i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD 2. HP ProDesk 490 G1 intel H87 Express Win 7 Pro i5-4570 8GB DDR3 500GB 7200RPM Gigabyte Nvidia GF GT630 2GB 3YR On Site NBD הHP יקר ב120 ש"ח ביחס ללנובו. מה עדיף מבין שניהם? חשוב אחריות ושירות, וגם יציבות. בהחלט ייתכן ונוסיף כונן SSD למחשב באופן עצמאי, אבל לא בטוח. כמו כן, איפה ממוקם הלנובו M83 בהיררכיית הרמת הדגמים של לנובו? וHP? (כמו שבDell, בגזרה העיסקית, ההיררכייה היא החל מהVOSTRO מלמטה, דרך…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה מראש מעבדי אינטל Core i7 950, 3.06GHz, s1366, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Scythe Mugen 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE P67A-D3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel זכרונות DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel זכרונות none דיסקים קשיחים Western Digital Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX דיסקים קשיחים none כרטיסי מסך GIGABYTE - nVidia GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E כרטיסי מסך none כרטיסי עריכה וממירים דיגיטלים none כרטיסי קול Creative Creative X-Fi Xtreme Audio צ…
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
המחשב הוא יד שניה אבל חדש לגמרי(3 חודשים בערך,וכמעט ולא נגעו בו): AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAX VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, LAN, USB 2.0) Thermaltake Volcano 7 Plus CPU Cooler for AMD / Intel P4-478 !!! Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD DDR-RAM 256MB 3200 WinBond Memorym Leadtek Winfast Geforce 4 TI4200 MyVIVO AGPx8 128MB DDR Video Card CD-ROM Liteon x 48 Black ! fllopy mitsumi black Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BLACK Front USB 300W Case
-
- 3 תגובות
- 993 צפיות
-