ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,373 דיונים בפורום זה
-
הקניה צריכה להתבצע או ב KSP או ב IVORY מנוחיות מרחק / אחריות... מסך קיים 22" 1050*1680, מיועד לגיימינג אוליי קצת OC. תודה מצורף מפרט למטה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום אנשים, החלטתי לקנות מחשב חדש, אחרי הזלת ריר מתמשכת... לא מחפש מכונת משחקים אולטימטיבית, אך משהו שיעמוד בסטנדרטים. הנה המפרט: TITAN TTC-CU5TB/F FOR AMD & PIII ABIT NF7 ver 2.0 (nforce2) - ATX 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50D) - original COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE AMD Athlon XP (BARTON) 2500 Tray - No Fan - 1 year Warrenty SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI - Retail מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא? מיועד למשחקים בעיקר לא מתוכנן אוברקלוק (אלה אם כן אתם ממליצים לעשות אובר גלוק של TMS מעבר לזה לא נראה לי יהיה) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1425 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤122 לוח אם: Gigabyte GA-G31MX-S2 Conroe Support GG31MX-S2 כמות: 1 - מחיר: ¤419 מארז: NZXT Apollo No PSU Black כמות: 1 - מחיר: ¤399 קירור למארז: Scythe 120mm MINEBEA 1600RPM 63.7CFM כמות: 1 - מחיר: ¤90 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤230 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB WD2500KS כמות: 1 …
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה דעתכם על המפרט? אני אשדרג ל 7970, מניח שיצא 4100 בערך. אני רק רוצה חוו"ד, לא מפרט אחר. זה מחשב לגיימינג (אני לא רוצה למלא טופס, כי אני רק צריך חוו"ד). תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אנשים יקרים אני על סף החלטה קשה לגבי איזה מחשב לקנות????? יש מחשב מחו"ל שמחירו 1900$ והוא מחשב הכי מפלצתי שראיתי עד היום http://laptops.toshiba.com/laptops/Qosmio/X500/X505-Q850 ויש מחשב בארץ שמחירו 10500 והוא מחשב גם מפלצתי אבל לא כמו זה שבחו"ל. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7838&perur=2&t=1&c=339 ואני מתלבט מאוד מאוד לגבי איזה מחשב כדאי לקנות. מצד אחד זה שבחו"ל הוא עם נתונים טכנים סוף הדרך וזול בהרבה יחסית לארץ. ויש מי שיביא לי אותו מחו"ל. אבל ישנה בעייה עם האחריות. מצד שני זה שבארץ עם נתונים טובים יחסית למחשבים שקיימים בארץ. אבל הוא יקר מאוד. וכמובן ישנה אחריות.... חייב עזרה חברים תחשבו על מה כדאי לטווח הארוך
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אוקי התקציב שלי הוא 2700 שקל, אני מתכנן לקנות מחשב לגיימינג ואלו 2 המפרטים שהציעו לי : 1 מעבד Intel Core 2 Duo E7500 Box ₪608 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E7500 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ₪250 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GG31MES2C כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ₪237 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium ₪521 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2409K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ₪598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 341 ₪176 כמות:1 htt…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הדגם הראשון LENOVO N200 15.4 TY2B5IV http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=619&CatCode=315 הדגם השני Gigabyte W566U-DC2TM http://www.ksp.co.il/hmain.php אם לא מצאתם את הדגם שרשמתי שם אז רשמתי את המפרט כאן: Gigabyte W566U-DC2TM CPU Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250, 2.0GHz ,800MHz FSB, 2MB L2 Cache Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU Intel Graphics Media Accelerator X3100 Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Micro…
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, ידידה שלי רוצה לרכוש נטבוק לצורך עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) וסרטים (גם HD ) ואולי מעט פוטושופ (לא להגדיל את התקציב עבור הפוטושופ ! הוא לא קריטי) התקציב הוא 560 דולר , בארה"ב גודל מסך - 12 אינץ' (זה הכי גדול לנטבוק נכון?) משקל רצוי - כמה שפחות אבל לא קריטי ולא להוסיף בתקציב עבור הפרט הזה זמן סוללה - כמה שיותר ארוך אבל שוב- לא קריטי ולא להתאמץ בשביל זה. יציאות מיוחדות - HDMI ו DVI בלוטות ? מומלץ 500 GB ואם התקציב מאפשר אז אפילו 1TB צורב DVD - כן אחריות בינלאומית - אין צורך מיוחד שכזה חברה מועדפת ? עדיף דל(אם יש להם נטבוקים בכלל) אבל לא קריטי בכלל. סומך עליכם שתמצאו את ההכי טוב ומומלץ. המון תודה על העזרה !
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך מפרט לגיימר כבד מאוד אני מוכן להשקיע עד 6500 שח , לא צריך מסך. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי, אני עובד עם תוכנות כגון פוטושופ ואילוסורטרייטור, כמו כן, פותח המון המון המון חלונות בזמן גלישה אודה לכם אם תוכלו לעזור... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח, רק אם זה ממש משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה - פוטושופ ואילוסטרייטור בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחש…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5000-5300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם , קצת זמן התלבטתי איפה ואם בכלל לפתוח את הנושא בגלל החוקים. בכל אופן בזמן הקרוב (3-6 חודשים) מחשב חדש(עכשיו אני על נייד דיי מעצבן שצריך לשלוח לאחריות בגלל בעיות בחיבור למסך או יותר גרוע בחומרה ואני צריך לפרמט ולגבות דברים לפני זה כי בוא נגיד יש לי על המחשב הרבה מידע מפוזר ומערכת הפעלה שהיא בכלל לא הOEM , ד"א אם מישהו שמבין על מה אני מדבר ושלח מחשב ככה שיעצור שנייה לומר אם זה משנה משהו עבורם וכדאי לי בכלל להתאמץ) בעיקר רציתי לשאול כמה כסף כדאי לבזבז על זה(הכי קצת שאפשר לעסוק בדברים הנ"ל בכבוד בזמן הקרוב ושאפשר יהיה לשדרג בלי לקנות כמעט הכל מחדש ואולי אופציות): אני מתכוון להשתמש במחשב ללימודים בעיקר , סרטים , פיתוח , היית רוצה להתחיל להשתמש עם,או להוסיף מסך נו…
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
סוף סוף הגעתי לתוצאה הסופית של המפרט ועוד הרבה בזכותכם : (התמונה המצורפת ) המחשב מיועד בעיקר לעריכת סרטים , קצת תיכנות , משחקים לא כבדים במיוחד , אופיס אינטרנט וכדומה . וכל זה יוצא במחיר של 5500 ש"ח מה אתם אומרים ?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?- 200-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים(לא כבדים במיוחד),תכנות וצפייה בסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).,++bluej,nootpad 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס 10 home ,אופיס רצוי 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.- לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב?- בשבוע הקרוב. …
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אז ככה, היתי עכשיו בפנדה ובנועה והציעו לי דבר כזה: E8400 DFI BI P45-T2RS OCZ DDR2 GOLD 4096 1066MHZ SEAGATE 500GB Sapphire RADEON HD4350 COOLERMASTER RC-534 RCPOWER S500 500W צורב DVD כל זה ב3000 שקל בידיוק בנועה. אה ו, לא התבלבלתי. בחרתי לקחת כרטיס מסך חלש בשלב זה והכוונה היא לשדרג בעוד כמה חודשים. בגלל זה הספק החזק. בפנדה קיבלתי ככה: E8400 EP43-DS3L G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ 4-4-4-12 8500GS CM 690 PC POWER 500W SAMSUNG 500GB צורב DVD כל זה ב3200. ואני לפני שיצאתי מהבית הרכבתי את זה: http://img24.imageshack.us/img24/2896/26329867.jpg + ספק בסביבות ה400 שקל. מה שיוצא בערך 2800 ש"ח. עכשיו לשאלות איזה מערכת יותר טובה בכללי והאם יהיה לי שיפור ב…
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
יש לי חבר טוב, בחור חרדי שעבד איתי. לא קונה לילדים מחשב כי הוא חושב שזה יעלה לו 7,000 ש"ח... הסברתי לו שעבור מחשב שהבנות שלו יוכלו להשתמש ביישומי אופיס, הוא יוכל לארגן מחשב גם ב - 1,000 ש"ח (בעיקר עקב ירידת מחירי המעבדים). אז מי ייענה לאתגר וירכיב לי מחשב (ללא מסך) שלא מתוכנן להורדת קבצים, לא מתוכנן לשימוש באינטרנט (למרות שהסברתי לו שיש אינטרנט חרדי), לא מתוכנן למשחקי מחשב עתירי גראפיקה? אני חשבתי על לוח אם שמשולב בו כרטיס מסך, מעבד מהשורה השנייה (אולי סמפרון), צורב DVD, הרבה זכרון (אם יחליטו בבית ללמוד מחשבים ולהפעיל על המחשב חישובים כבדים). מי מרים את הכפפה?
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות נייד בארה"ב בתקציב של עד 2500$. הנייד אמור לשמש כתחנת עבודה לעיצוב תעשייתי של תלת מימד ודו מימד בתוכנות כמו MAYA וכו'. לפי הבנתי אני צריך כרטיס מסך מקצועי מסדרת QUADRO או FIREGL, נדמה לי ש FIREGL של ATI יותר מתאים לתוכנות תלת מימד ועיצוב נכון? המסך צריך להיות בגודל 14-15 והמשקל לא משנה. כמו כן עדיפות למעבד 2.4+ וHD גדול במיוחד. אהה כן וXP PRO חובה. חשבתי ללכת על אחד מהמותגים הגדולים כיוון שהם מציעים אחריות בין לאומית שאת זה אני חייב. אם תוכלו להביא לי דגמים מאתרים בחו"ל שאתם חושבים שמתאימים למטרות שלי אני אשמח מאוד! תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב ואשמח לקבל מכם עצות. כפי שכתוב בכותרת, השימושים הינם כלליים אשר כוללים, מוזיקה, הורדות, מסנג'ר, פורום וכן צפיה בסרטים. לא יתבצע OC אין צורך ברכיבים הבאים: - רמקולים - עכבר - מסך הכרחי: לבצע את הרכבת המחשב בחנות אמינה כגון זיגזאג ושאר החנויות המעולות אשר הינכם מכירים. נא לא לעבור את הרף, אשר הוא 4000 ש"ח, כמו כן נא לכלול הרכבת המחשב ומשלוח בתוך מחיר המפרט. תודה מראש לכולם ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 4500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יוטיוב, סרטים, שיגיב מהר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות לא חובה האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים מתי מתוכננת קניית המחשב? השבוע הקרוב האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חי…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היתה לי הפסקת חשמל בבית ששמה כנראה סוף ללוח אם של המחשב שלי ששירת אותי מעל ל4 שנים ועבד טוב גם עם המשחקים החדשים של היום המפרט שלו: מעבד: e8400 זיכרון: 4gb ram כרטיס מסך: hd4850. אני מחפש עכשיו לקנות לוח אם חדש וזה גם יגרור השקעה של מעבד חדש, זיכרונות וכנראה גם ספק כוח שיספיק גם לכרטיס מסך חדש עתידי.. מה אתם יכולים להמליץ לי שיתאים לתקציב של 1500 עד 2000 שקל שיעשה את העבודה ויעלה אותי כמה רמות מבחינת ביצועים על הדרך.. אם כבר משדרגים.. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד לשימושים הבאים: 1.וורד,אקסל וכל תוכנות האופיס למיניהן. 2.שימוש ביתי,מוזיקה,אינטרנט וכו'... ויש לה דרישות: שיהיה לו כמות טובה של זיכרון(בדיסק הקשיח),ואני מעדיף שהוא יהיה עם מעבד טוב וחזק עדיפות לדואל קור,עם 2GB זיכרון(RAM) לפחות. סוללה טובה ומחזיקה,וחברה בעלת שם ואיכות(הכי חשוב!) ולא סתם אחת שתשכח מהאחריות לאחר יומיים... ואם אפשר לא מחשב מהקטנים והחלשים החדשים(כמו Asus e)... תקציב: 3 אלף,עם אפשרות לחריגה ל3.5K. תודה!
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
ברצוני לבנות מחשב לגימינג עים אפשרות עתידית לשדרוג יש לי את המיפרט הבא ברצוני לדעת מה כדאי יותר בין שני האפשרווית כדאי לי ללכת אפשרות א-בורד מדגם לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P LGA1151, Intel Z170, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI עים מעבד: אינטל Intel Core I5 6600 3.3Ghz 6MB Cache s1151 - Tray אפשרות בי מעבד אינטל Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151 עים בורד :לוח אם Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI אציין שהמחיר בין שני הדגמים הוא כמעט שווה.כמו כן כרטי המסך בשלב זה שיש לי כרגע הוא gtx 970ti שבשלב מאוחר יותר ארצה להחליפו כנראה ב Radeon RX 480 8GB בנוסף יש לי ספק כוח 500ואט ואני רוכש …
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הי אני אשמח לחוות דעת אחרונה לפני קניה על המפרט שהורכב. כמו כן יש לי התלבטות לגבי המארז: Antec NSK2480 380W: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NSK2480B&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE GMC Noblesse AVC-S1 300W: http://www.skypc.co.il/pl_product~AVC-S1-Black~6~0.htm ה-GMC מגיע עם שלט ותוכנה לשליטה ב-Media Center, שזאת אופציה חביבה מאוד, והוא גם נראה חיצונית מקצועי יותר מה-Antec. הנקודה היא שהוא קטן יותר ויש לו שני מאווררים של 80mm, לעומת ה-Antec שגדול יותר ומגיע עם שניים של 120mm. אני יודע שה-Antec שקט והמאווררים שלו עובדים יופי. מישהו עבד עם ה-GMC הזה ויודע אם הוא מרעיש או לא? המלצות מסויימות? מפרט: AMD Athlon II X2 245 Box Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H DDR3…
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-