ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,455 דיונים בפורום זה
-
אבקש מפרט למחשב HTPC בתקציב של 2000 עד 2500 ש"ח. חשוב לי כי בלוח האם יהיו 2 יציאות DVI/VGA כך שאוכל לצפות ב-2 מסכים במקביל. בנוסף חשוב לי כי למחשב יהיו 4 גיגה זיכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחשב גיימינג ופיתוח. תבוצע המהרה למעבד, כ.מסך ולזכרון. לא מתוכנן מערך SLI אבל לא רוצה לחסום את האפשרות בעתיד ורוב הסיכויים שיצטרפו יום אחד כוננים קשיחים נוספים (לא SSD) (כאן אני שואל אם ספק 550W מספיק או לקחת 650W אותו דבר בתוספת 65 שקל?). מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מחשב לגרפיקה.. פוטושופ פריאנד בעתיד אולי עוד . עבודה על קבצים מאוד גדולים גי'גה ואף יותר. קיבלתי מפרט מפה ובדרך הוא טיפה השתנה אז רציתי לרשום אותו ולראות אם הוא כדאי או אם כדי לשנות משהו. ועוד משהו אני רוצה בסך הכל כונן קשיח אחד במחשב לתוכנות +ווינדוס + לעבוד על הגראפיקה דרכו.(אם אני אצטרך יש לי כוננים קשיחים נוספים שאני יכול להוסיף לו) הציעו לי פה פעם אחת FLASH כונן או משהו דומה אני לא זוכר בידיוק מהראפטור ירדתי. -בקיצור מה שאני רוצה להוסיף למפרט שאני ארשום זה כונן מהיר עד כמה שאפשר בסכום הגיוני אבל באמת שיהיה הבדל משמעותי בינו לבין כונן רגיל ונראה לי שגודל 40 גי'גה לא יספיק אז שיהיה 80. ובנוסף אני רוצה הארד דיסק חיצוני 500 גיג'ה (כמו שאני יודע הרגילים שהם USB איטיים להח…
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סתוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta iv ועוד משחקים כבדים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1280 על1024 ורשום על המסך samsung 8000:1 (בנתיים זה המסך אבל אולי אני יחליף אותו בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי לכולם, אז אחרי שהיה דיון סוער בנושא סדרת ה-Thinkpad של Lenovo אני חושבת לשקול מחדש למחשבים מחברות אחרות ומסדרות אחרות. (כרגע 6 עם מחשב מסדרה זו של עם שימוש יומי כבד אחרי מספר תיקונים עם שירות מצויין מטעם IBM למען הסר ספק כי באמת לא מדובר בסדרה של ideapad) 16 . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית למטרת לימודים. בעקר שימוש בתוכנות office למיניהן עם שימוש מזדמן בתוכנות לניתוח סטטיסטי ועריכת וידאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מ…
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=1218150178397&type=product&_requestid=157207#tabbed-customerreviews חברים שלי מחפשים מחשב בעיקר לוורד ואינטרנט. הדרישות הן שלא יהיה כבד מידי ושיהיה לו מסך 15" (וכמובן לא יקר) אני טס לארה,ב וחשבתי להביא להם מחשב כמו שבקישור. יש משהו יותר משתלם?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אבטחת מידע קורא טביעות אצבע מובנה אחריות 12 חודשים (בינ"ל) אמצעי הצבעה Touchpad דגם יצרן 0769-BZG דיסק קשיח 120GB SATA זיכרון פנימי 3GB DDR2 כונן אופטי צורב DVD+/-RW מהירות המעבד 1.6Ghz מותג ®Lenovo מעבד Intel® Core 2 Duo Processor T2330 מעבד גרפי NVIDIA GeForce Go 7300 256MB מערכת הפעלה Microsoft® Windows® Vista Home Premium משקל 2.8 ק"ג סוג המעבד Dual Core סוללה 6 Cell Lithium-Ion צג 15.4" WXGA TFT 1280x800 Vibrant View שונות קורא כרטיסי זכרון מובנה תקשורת 10/100Mbps LAN Ethernet controller תקשורת אלחוטית 802.11a/b/g + Bluetooth המחשב עולה 3800 אני רוצה לדעת אם שווה תמחיר ובכלל כמה שיותר פרטים תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של בסביבות 3000-5000 ש"ח... אני מעוניין לקנות מחשב שכול החלקים שלו חדשים,לא כולל רמקולים,מקלדת,מסך רק את הקופסה עצמה... אני מעוניין במחשב שיריץ משחקים עם דרישות גבוהות,משחקים כבדים בעלי גראפיקה גבוהה ורזולוציה גבוהה...המחשב עצמו למטרות משחק בלבד... הדבר הכי חשוב זה חווית משחק מעולה ונקיה...לא צריך ציוד הקפי.. רק את המחשב עצמו,לא צריך כונן דיסקטים,אין לי שום העדפה לשום חברה מסויימת אבל עדיף שתהייה חברה אמינה ושיהייה סניף באיזור חיפה,מחשב שקט לא ממש חשוב לי אבל זה יהייה בונוס נחמד...אין צורך בשום הרכבת המחשב או התקנת מערכת הפעלה במשחקים עם דרישות גבוהות אני מתכוון למשחקים בסגנון Call of Duty4,Bioshock,Crysis וגם Assasins Creed ברגע שיצא תוד…
-
- 7 תגובות
- 758 צפיות
-
-
AMD ATHLON II X3 445 AM3 (3.1GHz) GIGABYTE GA-MA78LMT-S2 KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK COOLERMASTER ELITE 335 ANTEC EARTHWATTS 380W ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO ARCTIC COOLING 120mm SAMSUNG F1 1TB SATA2 נקנה לפני שנתיים בסביבות ה 2500 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במחשב למטרות הנ"ל פלוס למשחקים (בקטנה חולה על DOOM ולכן חשוב לי שיריץ את המשחק ברמה סבירה) ומולטימדיה כאשר התקציב כולל מסך בגדול, אני מתקשה להחליט אם ללכת על מערכת AMD או להתפרע עם DC INTEL למרות שיש העדפה ברורה לכיוון אינטל בגלל צריכת הספק נמוכה משמעותית. דגשים לבחירת רכיבים: - המטרה ליצור מחשב חזק שיצרוך מעט חשמל יחסית לעוצמה שלו - דגש על קירור פסיבי (עד כמה שניתן) מעבד:INTEL CORE 2 DUO - איזה? זיכרון:DDR II 1Gb x2 סה"כ GB2 לוח אם: מאובזר בכל הפיצ'טרים הסטנדרטים עם מקסימום חריצי הרחבה ועם גופי קירור פסיבים וכמובן כמו שצינתי קודם עם כ.מסך o/b (רצוי מאוד, אך לא חובה) מה שכנראה מוריד לוחות של אינטל מהפרק כרטיס מסך: רצוי משהו O/B כרגע אבל עם יכול…
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש בעיקר לצורך מסחר בשווקים פיננסיים. כמובן שהוא ישמש גם לשאר הדברים הבסיסיים. מסגרת התקציב - אין מסגרת מסויימת, העיקר איכות החומרה, אך אין צורך בחומרה יקרה ומיותרת במסגרת השימוש שלי. חשוב שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב יחובר למסך איכותי, ברזולוציה מינימום של 2K בגודל 25-27 אינץ'. בנוסף, רציתי לברר את עניין חסכון המקום. האם במסגרת הצרכים שלי אני חייב מארז רגיל או שניתן להסתפק במארז קטן או אפילו במיני PC? תודה
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי.. המחשב הוא כבר בן 3 נראה לי.. רוצה לראות אם הוא עדיין שווה משו.. intel quad core q6600 2.4ghz gygabite ga ep43 ds3l ati radeon hd4850 gddr3 512mb 4gb ram WD5000AAKS 500GB ספק 400W תודה מראש, עדן
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כרגע יש לי 512MB RAM (שתיים של 256) אני רוצה לקנות ג'יגה (שתיים של 500 ) האם המחשב יהיה יותר מהיר וכו' ? האם יש כזה דבר זכרון יותר מג'יגה ?? ועל איזה זיכרון אתם ממליצים http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני ועוד הרבה אנשים שראיתי שקנו את אחד המחשבים מסדרת הווסטרו החדשה עם כרטיס מסך חיצוני, ונתקלו בבעיה מעצבנת במסך, שחלקים ממנו בקריאת טקסטים וגם משיטוט ברשת היו מרוחים. הבעיה הזאת הציקה מאוד, ואני אתמול פתרתי אותה סוף סוף. הבעיה בסך הכל שלא הורדנו את הדרייברים מהאתר של Nvidia , והורדנו את הדרייבר מהאתר של דל. זה נשמע מובן מאליו, אבל כשנכנסתי לאתר של דל והופיע דרייבר לכרטיס מסך חיצוני הנחתי שזה מספיק. חשוב מאוד ששאר חברי הפורום ידעו על העניין, שיוכלו לתת מענה לאחרים בבעיה הזאת שהפכה לנפוצה.
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד SONY VAIO שנקנה בחול לפני כמה חודשים הוא הגיע עם ווינדוס ויסטה עסקים. הבעיה התחילה כאשר השתמשתי בתוכנה magic partition חילקתי את הכוננים ואז התוכנה מבקשת לעשות ריסטרט כדי להריץ את הפעולה לאחר שעה שכנראה שהתוכנה נתקעה ניסיתי לצאת ממנה אך לא הצלחתי נאלצתי לכבות את המחשב בעזרת לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי כאשר הדלקתי שוב את המחשב קיבלתי הודעה כזאת : interrupted operation insert the recovery cd or other recovery madia and reboot your pc כידוע לכם רוב המחשבים הניידים לא מגיעים עם דיסק של ווינדוס או RECOVERY מכיוון שיש חלק מסוים בארד דיסק ששמור לגיבוים כולל הדריברים. כל הנסיונות האפשרים שחשבתי עליהם לא צלחו בבקשה אני כבר מיואש . תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
AMD 64 3200+ s939 stepping E6 Gigabyte GA-K8NF9 Ultra OCZ value cl 2.5 1GB 2x512MB Gigabyte FX6600GT VIVO 128mb DDRIII WD 160GB SATA II NEC 3550A Thermaltake Swing 600 +Window Thermaltake 460W ATX2.0 ~4340 NIS בחרתי מערכת כזאת האם יש אפשרות לשיפורים בתחום של החומרה, (לא חייב כרטיס מסך חזק)
-
- 14 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי מה שלומכם? חבר ביקש ממני להתאים לו מפרט בסכום הנקוב. אשמח להיעזר בכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? בין 6000 ל-7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בין היתר לפיתוח תכנה (microsoft visual studio בגרסאות המתקדמות ביותר, וכן אופציה לסביבות נוספות דוגמת eclipse ו-netbeans), האזנה למוזיקה, סרטים (כלל Full HD) ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ראה סעיף קודם ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
לאחר שלמדתי את האתר המצוין הזה הרכבתי לבני הגולש באינטרנט משתמש ב- Word, Icq ומשחק NBA Live את המפרט הבא: AMD Athlon 64 3000 939 Gigabyte GA-K8N51GMF-9 DDR 512 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD NEC ND-3550A Black x 16 Bulk DVD±R/RW SAMSUNG Pleomax PKB-700B Black with Optical Mouse kit Compucase-HEC Micro Tower CI-6K31 כל זה במחיר כ- 2500 ש"ח על כל זה הוספתי מסך: LG TFT 17" 1750SQ במחיר 1493 ש"ח סה"כ הרכבתי מחשב מושלם בפחות מ- 4000 ש"ח האם השגתי תמורה מלאה לכסף או שאני צריך מקצה שיפורים?
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 24 אני משחק על רובולוציה מקסימלית החברה עושה OC חשוב לי שהמארז יהיה CM690 אל תרכיבו לי כרטיס מסך כי אני מתכוון לקנות עוד כמה שבועות 295GTX כשייצא שסביר להניח שיעלה בערך 3,000 שקלים לא צריך ציוד הקפי איך המפרט שהרכבתי ? שיפורים ועצות תודה מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1580 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39421 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤1357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ צור…
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 1K לא נראה לי שצריך יותר 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, שימוש בתוכנה של רופאים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: ממתג שאליו יחוברו מקלדת, עכבר, מדפסת, מסך ושני מחשבים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כרטיס קול, כרטיס מסך יותר מבסיסי מובנה על הלוח, כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? ממש לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מערכת הפעלה חוקית 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 1GB ראם הממתג זה מאוד חשוב כי היא צריכה לחבר שני מחשבים למסך, לעכבר, למקל…
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי חברה יש לי שאלה בנוגע למסך של Dell Inspiron 1545. השאלה היא כזאת : באתר של וואלהשופס המחשב הזה מופיע כבעל מסך White LED http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 ובאתר של notebookclub.co.il המחשב הזה מופיע כבעל מסך WXGA Ultrasharp With Truelife שמזה אני מבין שהוא לא LED האם זה ייתכן או שבאתר של וואלה "משדרגים" את המסך על דעת עצמם?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי תדירות: Cubase, nuendo, protools Avid, premier World of warcraft ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, בעיקר לRPGs ו wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לאחר תגובות שלכם והמלצות שלכם הנה המפרט החדש אנא תגובותכם. באם ניתן להשיג רכיבים באותה רמה אך זולים יותר אודה להצעתכם. ( גם ככה עברתי את רף התקציב ). המחשב מיועד בעיקר למשחקים קידוד וצפייה בסרטים. 0 Case SUNBEAM SAMURAI GAMING CASE SILVER NO PSU 1 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 2 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 3 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 4 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 5 Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory x2 (Total 1024MB) 6 Enarmax 370W 20Pin Noisetaker Ver 2.0 P Series, Dual 12V rails, FMA EG375P-V 7 Sapphire ATI X800GT 256 mb 256 bit DDR3 PCI…
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
דבר ראשון חג שמח אנשים ! . יש לי דילמה בין שני מפרטים , אני די לחוץ בכסף ככה שהיעוד של המחשב הוא יותר , אופיס שירים וסרטים ... (לא משהו מפוצץ) . רציתי לדעת רק איזה מעבד עדיף לצרכים אלו : P4 1.7 Vs Celeron 2.4 מה כדאי ?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-