עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ekorein,

1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו ואפטר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה. AVID MEDIA,PREMIER,AFTER AFFECT ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  2. Started by cosinusminus,

זקוק למחשב ללימודים. למשקל אין יותר מדי משמעות כי אני לא צריך להסתובב איתו כל היום. למשימות כבדות יש לי מחשב נייח חזק. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, MATLAB, visual studio, windows + linux, gcc. * גודל המסך? בין 13-15.6 עם עדיפות ל- 15.6. חובה מאט. * רזולוציית המסך? חובה FHD 1920x1080 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא משנה אבל משקל נמוך יכול להיות בונוס. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כמה שיותר ארוך יותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף SSD אך ניתן בשלב הראשון להסתפק בדיסק קשיח מהיר. אם אין ברירה אחליף את הדיסק הקשיח ב- SSD. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * ה…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  3. היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 736 צפיות
  4. אהלן חברה, רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שיש לי: אני רוצה להריץ במחשב שלי בטלפילד 3 ומשחקים חדשים, אבל לפי הנסיון שלי מהבטא ולאחר בדיקה בCanYouRunIt, המחשב הנוכחי לא מסוגל לעשות את זה. אין לי הרבה ידע בתחום, ואני צריך עזרה ממכם..המפרט של המחשב:מעבד: Type DualCore Intel Core 2 Duo E7300, 2666 MHz (10 x 267)לוח אם: MSI G31M3-F (MS-7528) (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)כרטיס מסך: nVIDIA GeForce 9500 GT (p729)RAM: System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM)דיסק קשיח: Disk Drive WDC WD1600AAJS-61WAA0 ATA Device (149 GB, IDE)ספק: AC 230Wאוקיי, אז לסיכום, מה כדאי לי לעשות - למכור את המחשב, ולקנות חדש לגמרי ב3000+ שקל בערך (תלוי בכמה אמכו…

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. שלום חברים, רציתי את עצתכם ודעתכם לגבי דגם A200-10W של טושיבה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3100&scat=339&tcat= התקציב שלי הוא עד 8000 ש"ח המחשב ישמש כמחליף למחשב הבייתי הנייח כעיקרון הצרכים שלי הם : 1. לימודים - מגוון תוכנות האופיס. 2. עבודה - מצגות בעיקר. 3. הורדות כבדות - הורדות ביטורנט בעיקר של סרטים ומוזיקה. 3. משחקים - לא שימוש עיקרי אך חשוב שיהיה חזק מספיק ובעל כרטיס מסך חזק מספיק כדי להעלות משחקים בצורה סבירה + הרצונות הם : 1. רצוי מאוד מסך מבריק עדיף בגודל 15.4. 2. רצוי כמובן שישקול כמה שפחות. 3. רצוי שהסוללה תהיה חזקה עד כמה שאפשר שיעבור זמן בין טעינה לטעינה. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנוגע למחשב שציינתי לעיל בהקשר לצרכים שלי וכמובן במידה ויש לכם ר…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  6. *מיועד להמרת קלטות וידיאו ל DVD לכידה ועריכת וידיאו דו ממדי + משחקים *המסך צריך להיות 24 אינץ *ציוד הקפי : כרטיס לכידה והמרת וידיאו, מקלדת ועכבר אלחוטיים *שני כוננים קשחים 1TB כל אחד *מאווררים שקטים *מארז ATX Full-Tower עם פלטרים לאבק תוכנות עריכה א. Adobe Premiere Pro CS4 ב.PINNACLE.STUDIO.12 שקט 8 משחקים 1.World of Warcraft Fallout 3-RELOADED.2 Call Of Duty World At War-RELOADED.3 תודה מראש אלי

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום לכולם ברצוני הצעות למחשבים ניידים ( בגלל שאני חדש בתחום ולא כל כך מבין ) אני רוצה שתמליצו לי על מחשב טוב התקציב הוא 3-3.5K , המחשב מיועד לבן דוד שלי, עיסוקיו במחשב הם: *אינטרנט *סרטים לרוב ! *מוסיקה *ועוד כמה דברים למשתמש הפשוט . ראיתי כמה מחשבים של GIGABYTE . אני מודע לחברה שהיא טובה אבל לגבי הניידים אין לי שמץ לגביה ואיך הם . בגלל זה אני צריך המלצה ! בנוסף אוסיף שאם כבר קונים לפטופ אם אפשר שתיהיה מצלמה מובנת במחשב 1.3MPX ואילך . הקשורים למחשבים שראיתי : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3960 http://skypc.co.il/pl_product~71510~14~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~71248~14~0.htm או אם כבר את זה שטיפה יותר חזק - 4ג'יגה זכרון במקום 2 , ו 320 HDD …

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  8. מחשב גיימינג ופיתוח. תבוצע המהרה למעבד, כ.מסך ולזכרון. לא מתוכנן מערך SLI אבל לא רוצה לחסום את האפשרות בעתיד ורוב הסיכויים שיצטרפו יום אחד כוננים קשיחים נוספים (לא SSD) (כאן אני שואל אם ספק 550W מספיק או לקחת 650W אותו דבר בתוספת 65 שקל?). מפרט טכניתגובות [table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]סוג[/td][/tr][/table][table][tr][td]תמונה[/td][/tr][/table][table][tr][td]שם המוצר[/td][/tr][/table]יצרןאתרזמינותאיפוס כמות מעבד אינטל :[table][tr][td]Intel Core i5 3570K 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table]1מאוורר למעבד :[table][tr][td]Scythe Mugen 3 CPU Cooler Rev.B[/td][/tr][/table]1לוחות אם למעבדי אינטל :[table][tr][td]Gigabyte Z77X-D3H s1155 Core i3/i5/i…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  9. הי, אשמח לקבל המלצה עבור נייד, כשעיקר העבודה היא ניתוח קבצי נתונים גדולים (לפעמים דרך EXCEL), וכתיבת קוד לצורך בניית אפליקציות מתאימות. כעקרון, הזכרון החיצוני צריך להיות גדול ככל הניתן, ואני מתלבט לגבי צורך ב-SSD וכן מעבד שיתאים למשימות הנ"ל. מסך - 14 -15.6 אינטש. גרפיקה והרכב מעטפת לא מאוד משמעותי. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  10. http://www.bestbuy.com/site/olstemplatemapper.jsp?id=1218150178397&type=product&_requestid=157207#tabbed-customerreviews חברים שלי מחפשים מחשב בעיקר לוורד ואינטרנט. הדרישות הן שלא יהיה כבד מידי ושיהיה לו מסך 15" (וכמובן לא יקר) אני טס לארה,ב וחשבתי להביא להם מחשב כמו שבקישור. יש משהו יותר משתלם?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור מחשב נייד טוב לניתוח נתונים ועבודה עם קבצי EXCEL גדולים עד 6K ש"ח * מטרת המחשב לשימוש משרדי, אופיס,ניתוח נתונים על קבצי EXCEL גדולים * גודל המסך: 15 אינץ' * רזולוציית המסך: 1920X1080 ומעלה * משקל - לא יותר מ2.6 קילו * חשוב שתהיה יציאת מסך HDMI\DVI\DP * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 512 ומעלה (עדיפות לSSD, לא חובה) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן ווינדוס 10 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. שלום לכולם אני מעוניין במחשב למטרות הנ"ל פלוס למשחקים (בקטנה חולה על DOOM ולכן חשוב לי שיריץ את המשחק ברמה סבירה) ומולטימדיה כאשר התקציב כולל מסך בגדול, אני מתקשה להחליט אם ללכת על מערכת AMD או להתפרע עם DC INTEL למרות שיש העדפה ברורה לכיוון אינטל בגלל צריכת הספק נמוכה משמעותית. דגשים לבחירת רכיבים: - המטרה ליצור מחשב חזק שיצרוך מעט חשמל יחסית לעוצמה שלו - דגש על קירור פסיבי (עד כמה שניתן) מעבד:INTEL CORE 2 DUO - איזה? זיכרון:DDR II 1Gb x2 סה"כ GB2 לוח אם: מאובזר בכל הפיצ'טרים הסטנדרטים עם מקסימום חריצי הרחבה ועם גופי קירור פסיבים וכמובן כמו שצינתי קודם עם כ.מסך o/b (רצוי מאוד, אך לא חובה) מה שכנראה מוריד לוחות של אינטל מהפרק כרטיס מסך: רצוי משהו O/B כרגע אבל עם יכול…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by dorariel,

שלום לכולם! אחרי כמה ימים שאני משוטט ומנסה להתאים לעצמי מפרט אני ממש מסתבך ואשמח לעזרה, אני עדיין מתלבט בין i3 לבין X3 ואשמח לדעה לגבי זה בנוסף , אני צריך יציאה אופטית לסאונד ואני מעדיף כרטיס מסך חיצוני. אני לא זקוק לכרטיס טלוייזיה וכדומה המחשב ישמש נטו לניגון סרטים , יהווה סטרימר לסוני 3 ויהיה המוריד הראשי של הבית (טרה דרוש) תודה רבה על העזרה !!

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by A.j.23,

אני הולך ליקנות כמה חלקים באיזה 1500 שח Sempron 2400 מה דעתכם? ואיזה לוח אם (שיהיה עם כרטיס קול מובנה) י512MB A-DATA זה זול, 400 שח , אבל שלא ישרף לי תוך שבועיים.... ויש לי כבר g-force 440MX

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  15. התקציב הוא עד 3500 (אפשר לחרג קצת אם צריך). המחשב בשביל משחקים, עבודה משרדית , אינטרנט. לא כולל מסך, אבל צורב DVD ועוד כונן רגיל. כ. מסך חשבתי שRAEDEON 9600 (יש 256m ?) מתאים לא? אני מחפש אחד טוב שיתאים לי גם לעוד כמה שנים. אפ יש לכם הצעות לאחרים, יותר טוב. כ. קול שלא יהיה גרוע. זכרון- רציתי 512mb, מעבד 3.0 אבל אני לא מכיר סוגים... \: העיצוב לא ממש משנה לי, אני צריך לקנות את זה מחנות באיזור השרון (הרצליה רעננה כפ"ס רמה"ש נתניה ובכלל בשרון).

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  16. Started by gabbay,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמי…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  17. 1.שאלה על הלוחות עם המוכללים, בעתיד אפשר לשים כרטיס אמיתי ו"לבטל" את המוכלל, נכון? 2. איך הכי זול להשיג רשיון לWIN XP? 3. תודה

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by Raiden,

זקוק למפרט לחבר. לא מתוכנן OC הוא רוצה מעבד כפול ליבה. לא למשחקים כבדים. הרד דיסק לפחות 250GB והרבה כניסות SATA לשדרוגים עתידיים של כוננים. חשבתי על זה : http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={697700C3-80E9-4415-96FA-F432D9CF9052}&details_type=1&itemid={0A21AE60-BE8D-486B-BA49-E5A423D96735}

• 5 תגובות
    • 735 צפיות
  19. שלום לכולם, מחפש המלצה לקנייה מיידית של מחשב נייד לשימוש עיקרי של סרטים HD ומשחקים משקל וסוללה לא משנה לי, גודל מסך לא יותר מ 16' תודה מראש אם החסרתי פרטים, תגידו ואצרף אותם בכיף

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. שלום אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי אוניברסיטה. אני מתחיל השנה ללמוד מדעי הרפואה (מדעים ביו-רפואיים) , עד כמה שידוע לי אין לי צורך בתוכנות בעלות דרישות מיוחדות וצרכיי היחידים יהיו עיבוד תמלילים, גלישה באינטרנט, העברת מידע (מהמחשב אל כונן פלאש וכו') וצפייה בסרטים. מן הסתם, חשוב לי שיהיה כמה שיותר קל וחסכוני בסוללה (אך אין לי דרישה מיוחדת לחיי הסוללה, למיטב הבנתי חיי סוללה סטנדרטים הם כ3-4 שעות וזה סבבה). אני חושב שאני ארצה גודל מסך בסביבות ה-15.4', אלא אם כן ה-14' הוא משמעותית קל\זול יותר. בכל מקרה, לא יותר קטן מ-14'. תקציב: 3000 ש"ח אשמח להמלצות על כמה דגמים והסבר על ייתרונות וחסרונות של כל דגם.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  21. Started by DanteRev,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2011 ,NBA2k11 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by Maayanoth666,

אהוי! מחפשת מפרט מומלץ למחשב שישמש בעיקר לגיימינג. תקציב של 5,000 ש"ח. תודה מראש! ?

23. Started by 7278608,

1

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  24. Started by tiger18,

המפרט מיועד למשחקים כבדים מה דעתכם עליו? הספק מספיק טוב ומחזיק את הכרטיס מסך? http://img231.imageshack.us/my.php?image=sdfsdec1.jpg

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  25. הדרישות היחידות מהמחשב: שיציג סרטי HD 720P, נפח של 4 טרה ושיהיה אמין (ספק כח/מארז). בלוח אם שיהיה יציאת קול דיגיטלי ו HDMI רצוי חנות בכפ"ס, רעננה, הוד השרון. תודה רבה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 735 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.