ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
מארז מארז איכותי Casecom הכולל יציאות USB קידמיות ואחוריות ספק כח FSP 350W Active PFC כולל מאוורר 12 ס"מ מעבד Intel® Core™ i3 2120 3.3GHz כולל מאוורר Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev2 לוח אם Asus P8H61-M LX H61 כרטיס קול 5.1 כרטיס רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate / Western Digital 500GB SATA2 / SATA3 7200RPM 16MB זכרון פנימי Kingston / Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 מאיץ גרפי מאיץ גרפי מובנה במעבד Intel® HD Graphics 2000 מה דעתכם על הנ"ל? המחיר הוא 1500 ש"ח. יש משהו קריטי שלא שמתי לב אליו במפרט הזה ודופק את הכל? אפשר לשדרג ב100-200 ש"ח אבל לא יותר מזה... והספק כח, הבנתי שFSP היא חברה מעולה, אבל 350W זה מספיק למפרט בסיסי כמו זה …
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מעוניין במפרט עבור מחשב בסיסי לשימוש של אינטרנט, וורד וכדומה.... במחיר שלא יעלה על 1200 ש"ח (ללא ציוד היקפי). תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב לחדר ששוכן בו גם תינוק . לכן המחשב צריך להיות שקט, בשאיפה רכיבי קירור פאסיביים. אבל, וזו דרישה מקשה (בהתחשב בתקציב של 2000 ש"ח ומעלה), המחשב צריך להתאים לעריכת ווידאו ברמה חובבנית-בינונית. אין צורך במערכת הפעלה או שום אביזר חיצוני נוסף. בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך כרגע 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
צריך עזרה לקניית מחשב 17' התקציב הוא 4000 ש"ח! המחשב יהיה בתוך הבית. ללא ניידות! אז משקל ואורך סוללה לא רלוונטים! תודה לעוזרים! השימוש אינטרנט וסרטים!
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו אני צריך דחוף מחשב מבוסס AMD לגיימר רציני. חשוב לציין שהמחשב ייקנה בחו"ל באורלנדו (ארה"ב). אני מבקש לתת לי מקומות באורלנדו אני חוזר מקומות ולא אתרים מכיוון שהוא אינו גר שם אלא מטייל, אנא תנו לי מקומות מדיוקים. לגבי המפרט: תקציב 1100$ (ניתן לחרוג במידה וזה מצדיק). כמובן כפי שציינתי המחשב יהיה אך ורק לגיימר כבד ולכן יהיה מבוסס AMD. הנני מתכוון לקנות: מעבד,כרטיס מסך, לוח אם, (לגבי שאר המרכיבים הכל כבר נקנה). מעבד:לגבי המעבד אינני יודע בדיוק איזה מעבד לקנות כפול ליבה, מבוסס ליבת סאן דייגו, מהירויות שעון וכו. כרטיס מסך: לגבי הכרטיס מסך פה יתרכז כמובן רוב התקציב מכיוון שזהו המרכיב העיקרי והחשוב לגיימר והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס תציעו לי מבוסס ATI, NVIDIA (הדור הח…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטת מוסיקה בעזרת קונדנסר ומיקרופונים נוספים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase 5.1. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אינו מיועד כלל למשחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…
-
- 10 תגובות
- 750 צפיות
-
-
המחשב הישן של ההורים מת סוף סוף לאחר 4-5 שנים. הם צריכים מחשב פשוט לאינטרנט/אופיס שיחזיק מעמד כמה שיותר שנים. אין צורך באפיק שדרוג. יש עדיפות לחלקים מהימנים שיחזיקו לאורך שנים. המחשב הקודם היה pentium 4 והיה די והותר לצרכים שלהם. תקציב: עד 2K, חריגה של עוד 200-300 אם לצורך חלקים אמינים במיוחד שיחזיקו מעמד לאורך שנים. ציוד היקפי: יש ברשותי את כל הציוד ההיקפי, המחשב יחובר למסך dell 2209wa. ציוד קיים: לא צריך צורב במפרט. שקט: לא חשוב. איזור: אשדוד עד ראשון. בקשות מיוחדות: - אם אפשרי אני אשמח להכניס במפרט מארז וספק כח איכותיים שאוכל למחזר בפעם הבאה שהמחשב ימות. במקום לקנות חדשים מעפנים כל פעם... - כרטיס רשת אלחוטי לרשת ביתית בתקן 802.11g
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה זה בדיוק? האם זה משפר את התצוגה הגרפית של המחשב? תודה, גלעד
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
תנו לי פה בבקשה.. מפרט עם הרכיבים הכי חדשים.. מהירות ,מעבד , זכרון.. הכל הכל.. ! כולל צורב ה DVD הכי טוב.. ! תודה מראש !!
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של HP דגם 650 NOTEBOOK והוא הגיע עם זכרון 4 גיגה DDR3 1600MHZ והייתי רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה בסלוט הפנוי.הזכרון הקיים הוא של קינגסטון.השאלה האם צריך להוסיף זכרון של אותה חברה או שזה לא מאוד משנה רק שיהיה מאותו סוג? האם בכלל עדיף לי לקחת את זה לאייבורי (שם הוא נקנה) ולבקש שהם יוסיפו זכרון במקום? בכל מקרה ראיתי שלהוסיף זכרון במחשב הזה זה מאוד קל ותכלס אני יכול להוסיף בעצמי רק פשוט לא מומחה גדול במחשבים ניידים. תודה לעונים :ylsuper:
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לבנות לי מפרט בסכום שנע בין 2500 ל-3000 ש"ח. המפרט חייב להתאים למעבד מסוג Core2Due מכיוון שהמעבד כבר נמצא בידי! המפרט מיועד בעיקר למשחקים ורצוי שיחזיק לכמה שיותר זמן. אין צורך בציוד הקפי! בתודה, ניר
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מחשב נייד נכבה לבד, בעבר המחשב היה נכבה אחרי כמה עשרות דקות והיום כבר אחרי דקה או שתיים המחשב נכבה. אני מאמין שהתקלה היא בלוח אם, מישהו מכיר איזה חלק בלוח יכול לגורם לתופעה?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום, אנשים! ניסיתי להתעניין במפרט למחשב [ללא מסך] שמיועד למשחקים+ולעריכת וידאו\תלת. אני באתי בקטע של לבנות מחשב מבוסס I7 2.66GHZ, אבל אנשים מסביבי [כולל המוכרן מזיגזג]-הציעו לי לרדת ממחשב כזה, ללכת על Q9550 2.8GHZ וזה יאפשר לי לשפר חלקים אחרים. אז כמה דברים יש לי לברר איתכם לגבי השינוי המתוכנן: 1.האם יהיה זה צעד נכון לוותר על ה-I7? ובהתאם גם על DDR3 כמובן? [אמרו לי שה-I7 לא ממש נתמך היום וש-Q9550 יספק לי אותם ביצועים]. 2.לגבי כרטיס מסך-אני קורא בנצ'מרקינג ברשת וכל פעם מקבל תמונה שונה וזה כבר ממש מעצבן\מעייף. מה עדיף לדעתכם? GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE EDITION ששמעתי שהוא צורך הרבה מתח גם במנוחה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_7…
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב חדש לאדריכל ..שעובד עם תוכנות כמו autocad ו adobe למניהם .. התקציב הוא 3500 ש"ח בלי ציוד הקפי אבל עם מסך רצוי שהסך יהיה 22 אינץ...במידה והתקציב לא מספיק אפשר לחרוג ממנו אבל להשתדל שלא.. תודה
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6824 EZcool N-100B Front USB Black/Silver 400W Case 209.00 ¤ 1 209 ¤ 1 2539 CPU Cooler for Pentium IV 775 pin for FSB800 CPU 50.00 ¤ 1 50 ¤ 2 8284 Intel Pentium D 2.66GHz 2X1M Cache 805 Dual Core 533MHz 775 Box CPU 849.00 ¤ 1 849 ¤ 3 6965 Western Digital 200GB 7200rpm 8MB Buffer S-ATAII HDD 527.00 ¤ 1 527 ¤ 4 7490 Albatron PM800 Pro 775 + VGA 64MB +SATA Socket 775 Motherboard 299.00 ¤ 1 299 ¤ 5 7550 Twinmos 512MB DDR-II DDR 533 Memory 289.00 ¤ 2 578 ¤ 2512 ¤ סוג תשלום: כרטיס אשראי (תשלומים שווים) 1 +0% הובלה: 0.00 ¤ 7 2512.00 ¤ השימוש העיקרי של המחשב הזה יהיה עריכת סאונד, זאת אומרת תוכנות כמו …
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את הטלויזיה(Toshiba regze 42") למחשב הנייד שלי Dell Inspiron n5110 כשהטלויזיה דולקת ועל הערוץ הנכון והמחשב פשוט לא מזהה את הטלויזיה אפילו לא צליל של חיבור אבל כשאני מכבה את הטלויזיה המחשב פתאום קולטת את הטלויזיה והוא ימשיך להראות שהטלויזיה מחוברת עד שאני יעביר לערוץ הנכון ואז הוא יראה כאילו זה יתנתק. ניסיתי לחבר מחשב אחר לטלויזיה הכל עובד, ניסיתי לחבר את המחשב הנייד שלי למסך אחר וגם הכל עובד... יש לי כמובן את כל הדריברים הכי חדשים, ביוס הכי חדש Win 7 Home Edition 64bit לא יודע אם זה רלוונטי אבל הכרטיס מסך במחשב הנייד הוא Nvidia 525M 1GB
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value Seagate 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Thermaltake Strike MX VI6001BNS (No PSU) Enermax Tomahawk 450W Active PFC 12cm הרכבת מחשב חדש עד 4000 שקל 3110 טוב אז יש לי כמה התלבטויות לגבי הכרטיס מסך חשבתי על GIGABYTE 9800GT ZF, אבל לפי מה שהבנתי ה4850 יותר טוב ויש את 9800GT+ של ZOTAC אבל אני לא מכיר תחברה ואני לא יודע אם כדאי מה ההמלצה? כן וד"א אין פה צורב מסך וציוד הקפי כי כל זה יש לי אז אני לא צריך
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחק העיקרי וכמעט היחיד הוא leage of legends וגם קצת minecraft. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה בהתחשב בתקציב ובמשחקים הרשומים למעלה 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כמו כן שיתאים ללינוקס היטב (לעת עתה יהיה שימוש רק עם חלונות). תוכלו לתת לנו המלצה? עדיף לפחות שתי אפשרויות ועדיפות לצבע בוהק ולא סתם צבע עדין פסטלי. 1)אם צריך מעט חריגה אפשר 2)בכותרת 3) ללא ציוד היקפי 4)שיהיה כמובן SSD ולא HDD 5)לא חייב להיות שקת 6)לא 7)חלונות 10 בעברית ביתי 8)איזור רמת גן עדיף לא רשת אלא חנות עם שירות אישי יותר 9)כרגע בימים הקרובים 10)לא 11)כן אם יש דבר כזה תודה
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! זה המפרט שלי: P.4 3GHZ 800 FSB, ASUS P4P -SE, 2X512MB DDR 400 CORSAIR, SAPPHIRE ATI RADEON 9800PRO 128MB 256BIT,RAIDMAX SCORPIO 868 ,HEC 475W HEC-475VTD,WD 80GB S-ATA,NEC ND-2510A DVD WRITER DUAL LAYER מסך שקניתי עכשיו: Samsung 22BW. משחקים עדיין עובדים בצורה טובה (Crysis, Call of duty 4, Tiberium Wars), האם ישנו איזה שינוי משמעותי שאני יכול לעשות בתקציב נמוך (2000~1500 ש"ח) או שכדאי לקנות מחשב חדש? (מחשב חדש בתקציב של 6K ללא ציוד היקפי)... האם עדיף למשוך עם המחשב הישן...?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2099 עם השידרוג שהם מציעים ל4 GB והמסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2074 סך הכל 3559 ש''ח המפרט סביר למשחקים כמו starcraft 2 שירוץ חלק על הגדרות גבוהות, לאו דווקא ULTRA אבל שיחזיק בלי בעיה? ומשחקים כמו call of duty crysis gta 4 ? ושמתי לב שפה תמיד אתם מרכיבים מהאתר הזה אז זה אומר שאתם קונים שם ושהמקום אמין? כי לא שמעתי עליהם אף פעם... כדי לקנות דווקא משם?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
המחשב שלי כרגע בן 11 שנה והגיע הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (חריגה בקטנה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, gtx 1050 ti חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-