ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריכה מחשב ללימודים, לא משהו מיוחד- רק שיהיה נחמד לעבוד איתו,( נראה לי שאני מעדיפה זיכרון 2 GB) והתקציב- סובב 3000-3500.. אלו המחשבים שהתלבטתי ביניהם: או dell inspiron 1525 t2390 שהומלץ פה רבות..http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=952&catId=3 או toshiba: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3783 או E500-L.A225E T2410 2.0GHz : http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=talpiot או lenovo n200 :http://www.instock.co.il/product.asp?itemID=317 אבל אם הצעות אחרות אשמח לשמוע, בכל מקרה אשמח לדעת מי מהם עדיף, וגם כמה סיפור זה לקנות מחשב ללא מע' הפעלה?- איך מתקינים? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי תקציב של משוער של 3500 ש"ח, המחשב מצד אחד מיועד למשחקים, מצד שני לא מדובר בגיימרים מטורפים, מדובר בילד בן 8 שבגילו אין יותר מדיי משחקים (ככה אני סבור) חוץ ממשחקי מכוניות כדוגמת GTA IV וסדרת Need For Speed החדשה, ועוד כמה משחקים שמתאימים לגילו (אם אתם מכירים כמה תתקנו אותי ותפכחו את עיני!). המסך הוא 20 אינץ' והילד כנראה לא מכור ומכור לרזולציות. המטרה היא מחשב שיצליח להפעיל משחקים על הגדרות בינינות לפחות 3 שנים, ושהמחשב כולו - מעבד לפחות - יעמוד בדרישות למשחקים אפילו ל5 שנים הקרובות. עכשיו השאלה היא איפה לתת יותר תקציב, למעבד חזק יותר, או להתפשר קצת על מעבד כדי לקחת את הכרטיס 4850? מניסיון של שנים תמיד המגבלה הייתה הכרטיס מסך שכבר לא תמך - ולא משנה אם הוא עולה 1700 ש"…
-
- 11 תגובות
- 941 צפיות
-
-
כרגע יש לי e6300 gigabye s3 1gb זכרונות pqi ישנים וכרטיס מסך 7600GT מעוניין לשדרג לטובת משחקים, אפשר לחרוג קצת מהמחיר, רק לא יותר מידי אין צורך בקירור יש לי tuniq tower ועובד מצויין כבר שנה+ וזכרונות אין צורך ליותר מ2gb. ואם אפשר להוסיף גם דיסק קשיח חדש 500gb
-
- 7 תגובות
- 869 צפיות
-
-
היי מעוניין מחשבים למשחקים, שיהיה מחשב מרכזי בבית (ולכן יפעל די הרבה וחשוב שיהיה גם שקט) מחפש משהו אמין, אני לא גיימר אלא אחד שמשחק פה ושם (דיאבלו, סטארקראפט, הירוס, דברים כאלה). בנוסף לפעמים אני משתמש במחשב הזה לתיכנות (שהמחשב הנייד לא זמין או לצורך בדיקת תוכנות כבדות יותר). בנתיים שמתי לב שיש באופיס דיפו מחשב נייד של AMD ב3.6 אלף שקל. כולל ווינדוס (יש לשים לב שאני מעדיף לא מערכת הפעלה מקורית, ולא לא לינוקס [בכל זאת משחקים ]) מפרט המחשב המוצע באופיס דיפו: מעבד: AMD Phenom Quad Core 960 2.3GHz לוח אם: Gigabyte GA MA790FXQS זיכרון: 2G DDR2 800MHz דיסק קשיח: 500GB מעבד גרפי: ATI HD38070 512>MB צורב DVD אחריות ל3 שנים מערכת הפעלה: windows vista home premium, …
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כאשר אני מדליק את המחשב המחשב עולה מהר,אך לאחר שכל התכנות עלו הדיסק קשיח ממשיך לפעול במשך 5 דקות בערך ואז מפסיק מה יכולה להיות הסיבה לכך?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כפי שכתוב בכותרת. חשוב: קר, שקט, ושיריץ משחקים כבדים (רזולוציה מקסימלית 1024*1280 בגלל המסך, לא מתוכנן לקנות חדש). מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤863 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Coolermaster CM 690 Black - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤399 ספק כוח: Thermaltake 450W TR2 RX 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤305 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspreaders CL4 כמות: 1 - מחיר: ¤418 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 500Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤320 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: …
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי רוצה לקנות מחשב שישמש למערכת קולנוע בייתית הוא יהיה מחובר לטלוויזיה 47' LCD והשימוש היחידי שלו יהיה הורדת סרטים (כדי שנוכל לצפות בטלוויזיה אם הסרטים שנוריד) אני מקווה שמה שאמרתי ברור התקציב הוא 1200שח'-+ תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות את המחשב הנ"ל ורציתי קצת חוות דעת עליהם לגבי האיכות והביצועים של המחשב אני סטודנט ואני צריך את המחשב בעיקר לאינטרנט אבל גם לחישובים לא כל כך מורכבים אבל כאלו שגורמים לעומס על המחשב
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת תוכנה ומשחקים קלים. רצוי גודל מסך של 15.4. במחיר של עד 5000. משקל עד שלושה קילוגרם. חשוב מאוד אחריות של 3 שנים ושל היבואן הרישמי. תודה מראש ערן.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מחשב נייד של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=prodtmpspec&maincat_no=135&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1631#menu
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חבר שלי צריך מפרט למחשב שרוב שימושיו יהיו משחקי מחשב ושמיעת מוזיקה.. התקציב הוא 2500 אני מעדיף SKYPC.. תודה לעוזרים :>
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אחרי שחיכיתי, ציפיתי ותהיתי זה בא, ה-OLPC משווק לשוק. קראתי וקראתי ואחרי שהגעתי למסקנה שאני מחפש מחשב NOTE PAD זול (מתחת ל-1.5K) קטנטן הגעתי למסקנה שיש לי פה שתי בחירות, או ה-EEE האגדי של אסוס או ה-XO של OLPC שזה פרויקט גדול וארוך. אחרי שנים של ציפיה, הסתכתי לי בתמונות וראיתי ב-JLC שהיה עכשיו בירושלים תמונה של אנשים עם XO חמוד וירקרק. אמרתי שאני עכשיו חייב להשיג לי אחד! חמוד, זול, עמיד, והכי נחמד מהצד גם- קוד פתוח! (וגם כי הוא מתאים לי כ"ילד" לכל דבר..) ניגשתי לחפש פרטים מה הישתנה בעקבות הפרויקט מלפני שנה, אינטל עזבה, וחזרה ועשתה בלאגנים בפרויקט, המחשב יצא 170 דולר בסוף וכל מיני בלאגנים עברו עליו.. לבסוף הבנתי ומצאתי כתבה שאמרה שהמחשב אינו נמכר לשוק הפרטי אלא רק בשיטת…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הנייד לא בשביל סטודנט או עבודה , בשביל חבר שרוצה שיהיה לו מחשב גם בצבא אם אפשרות לקצת משחקים (לא כבדים מידי) גודל מסך הוא רוצה 15.4 , משקל לא קריטי בכלל , זמן סוללה רצוי כמו תמיד שיהיה כמה שיותר אבל הוא לא יהיה רחוק משקע חשמל רוב הזמן ,הארדיסק של לפחות 250 ,צורב DVD חשוב אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרט היום אין העדפה לאיזה חברה מסוימת רק לקבל את המחשב הכי משתלם לפי הדרישות , אחריות לא חובה שיהיה בין לאומי אבל 3 שנים זה נראה לי די חשוב תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
בכל אופן שלום, יש לי בערך כ 5500 אלף שקל... איזה מחשב נייד הכי מומלץ? יש לציין שאני כן משחק משחקים...(אז צריך לוותר על הכרטיסי מסך המשולבים) ואגב, חשוב לי שיהיה בו בלוטוס.. צורב DVD כמובן. רמקולים טובים, והייתי רוצה שיהיה לו גם מצלמה מובנית(אבל זה לא חייב). בטריה טובה שתחזיק הרבה. (טוב את כל אלה יש כמעט בכל מחשב) ושיהיה לא יותר מ 15.4''.(ולא פחות) כל שאר הדברים שלא כתבתי פה אם יהיו זה יהיה רק + בשבילי. נ.ב שלא יהיה HP, שמעתי שהשירות שלהם על הפנים. תודה רבה !!! יעקב. יום טוב.
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הי לכולם , אני צריך מחשב נייד חזק שמיועד ליותר לתוכנות כמו וורד , מוזיקה , סרטים ולא משחקים ! אני הבנתי לכרטיסי המסך NVIDIA במחשבים הניידים עשו בעיות והם פגומים - אז מה נסגר עם זה? אני לא רוצה בעיות כאלו , היה לי חבר שקנה מחשב דיי טוב כשהוא השתמש במחשב זה עשה ריסטרים מוזרים ומסך כחול. דרישות : DUAL CORE אפשרות לשדרוג 4G זכרון WINDOWS XP או בלי מערכת הפעלה - העיקר לא ויסטה וכמובן שיהיה מקלדת נוחה בקשר לגודל המסך, אני לא בטוח - מסךלא קטן ולא ענקי - מסך נוח - אשמח לשמוע המלצות ואחריות - הכי חשוב ! לפחות 3 שנים אחריות! תודה רבה רבה מראש לכל העוזרים והיועצים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום השימוש הוא משחקים כמו red alert 3 ו starcraft 2(כשיצא) במסך 19 האם המפרט הבא יענה על הדרישות? במיוחד הכרטיס מסך והספק מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ₪557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪528 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ₪258 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ₪83 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-1GBNT כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe ₪466 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4672DD צורב Pioneer DVR-215D Black…
-
- 4 תגובות
- 564 צפיות
-
-
דרישות משתמש: א) שקט נפשי (כלומר להפעיל את התוכנות הבסיסיות במקביל ושיעבדו באופן שוטף: WINDOWS+ נגן+ אינטרנט+שיתוף קבצים+ אנטיוירוס+מס' קבצי OFFICE) ב) מחשב טוב למשחקים ג) OC בינוני תיאור המפרט: מעבד: intel core 2 duo E8400 לוח אם: intel Icedale uATX זיכרון: kingstone 4G (2*2G) 800 MHZ כרטיס מסך: nVidia 9600 GT מארז: HEC 6A19B עם 2 מאווררי 12 ס"מ דיסק קשיח: WD 500G SATA2 16 MB כונן: צורב DVD של Lg סה"ך 3500 ש"ח יש לי כמה הסתייגויות מהמפרט הזה תגידו לי אם הן מוצדקות: 1) לוח האם אינו מוכר/נפוץ כל כך. 2) לוח האם תומך בזכרון עד 800 MHz ( חסרון בשדרוג עתידי) 3) האם הוא בנוי ל OC ? 4) האם לא כדאי להשקיע בזכרון של 1066MHz במקום 800MHZ (כלומר האם יש הבדל משמעותי ביניהם שמצדיק את…
-
- 14 תגובות
- 941 צפיות
-
-
לקחנו תקציב של 11K. הדרישות היו מחשב אולטימטיבי לגיימינג,אוברקלוק סרטי FULL HD ובשורה התחתונה,מערכת שלא מגמגמת תחת שום עומס של ריבוי משימות. לאחר שלושה חודשים בדיוק של המון עבודה שכללה בדיקות,סקירות,השוואות,בירורים והמתנה רבה הורכב המפרט הבא: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Thermalright ULTRA 120 eXtreme Asus Rampage Extreme Sapphire Radeon 4870x2 1GBx2 GDDR5 OCZ DDR3 Reaper 1600Mhz 4GB 2GBx2 WD 150GB SATA II 10K 16MB VelociRaptor Seagate 500GB Sata II 32MB Raid Edition LG DVDX22 DL GH22NS SATA Black Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V Antec Twelve Hundred (1200) Gaming Case ההרכבה הסתיימה אתמול,כעת מתבצעות בדיקות למערכת ההפעלה שתבחר ואחר כך נתחיל עם הבנצ'ים. בינ…
-
- 44 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעתי הראשונה בפורומים של HW לאחר זמן ארוך מאוד שרק קראתי אז מזל טוב ולעניין, אני מתכנן רכישת מחשב מאוד בקרוב, התקציב הוא כ 3500 ש"ח +- ללא מסך, כונן קשיח וצורב שאעביר מהמחשב הישן. גם למשחקים, גם לעבודה שוטפת.. אחרי שהגעתי בערך להחלטה אשמח לדעתכם ולעצות ולחוות דעת.. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Asus P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45 DDRII 800 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד למשחקים כבדים התקציב הוא 4-5 אני חשבתי על המחשב הזה Acer Aspire 5930G http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2134&CatCode=315 יש לו כרטיס מסך חזק ? עכשיו השאלה שלי איך ACER בארץ מבחינת תמיכה והאם יש מחשב יותר טוב למשחקים מזה ?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט מחשב על 4500 שקל בלי מסך הצרכים שלי מהמחשב הם עבודות אדריכלות ועבודות גראפיות אני עובד אם תוכנות כמו autocad ו revit ואני רוצה שהם יעבדו טוב ומהר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
הצרכים הם לגלישה באינטרנט מולטי טסקינג, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכו.. , התקציב הוא עד3500 *לא למטרות משחק תודה רבה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה (כנראה שזה טעות חמורה) שאני מפעיל משחקים לא חדשים אפי' כמו הוגו וכד' משנת 2004 לא הכי חדשים שיש פתאם המשחק נתקע אחרי 10 דקות וכתוב מנהל התצוגה שלך הפסיק להגיב והמסך חוזר ל 4 צבעים וצריך להפעיל את המחשב מחדש וכתוב המערכת שוחזרה לאחר שגיאה חמורה הדרייברים מעודכנים לאחרונים וגם ה directx General Information : Manufacturer : Intel Corporation (Legend Ltd) Model : Mobile Intel® 965 Express Chipset Family Bus Type : PCI Total Memory : 128 MB Texture Memory : 118 MB
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב לפני חודש במפרט של היצרן רשום ככה Memory Memory (RAM) std/max: 1GB / 4GB RAM slots total: 2 SODIMM RAM slots available: 1 SODIMM RAM speed supported: 667MHz RAM type: PC2-5300 DDR2 SDRAM והוספתי עוד 1 ג'יגה ושבדקתי בתוכנה pcwizard רשום ככה General Information : M1 (Bank 0 ) : 1024 MB - SODIMM M2 (Bank 1 ) : 1024 MB - SODIMM Information SPD EEPROM (M1) : Manufacturer : Hyundai Electronics Part Number : HYMP112S64CP6-Y5 Serial Number : Unspecified Type : DDR2-SDRAM PC2-5300 (333 MHz) - [DDR2-666] Format : SO-DIMM (67.6 x 3) Size : 1024 MB (2 ranks, 8 banks) Module Buffered : No Module Registered : No Module SLi Ready (EPP) : No Wid…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-