עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sblast,

שבת שלום ומבורכת, בלי ציוד הקיפי, בלי ספק - מחשב בשביל BF3 וסקיירים לאחי הקטן. אני מבינה קצת יותר מההוריםן אז הבטחתי לו שאעזור לו שאוכל. אני מרכיבה פנימה את הספק, כל השאר הם מתקינין. [table][tr][td]ntel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX[table][tr][td] - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 1 [/td][td] ₪859 [/td][/tr][tr][td]GB75MD3H[/td][td]Gigabyte GA-B75M-D3H[/td][td] 1 [/td][td] ₪379 [/td][/tr][tr][td]GZLX10[/td][td]Gigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX 3x 120 MM FAN TOOLESS USB 3.0[/td][td] 1 [/td][td] ₪238 [/td][/tr][tr][td]K4G1600HXB[/td][td]4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד[/td][td] 2 [/td][td] ₪230 [/td][/tr][tr][td]ST1000D…

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  2. מה התקציב המקסימאלי? גג 10000 ,בגדול מעוניין להרכיב ולקנות באילת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ,אם אפשר לרדת ל8000 זה יהיה מעולה ואם אפשר יותר פחות מזה ..זה יותר טוב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אפטר ברמה גבוהה,עריכת 4K והתעסקות עם תלת של האפטר וCINEMA 4D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אפטר אפקטס באופן קבוע בנוסף Elements..פרימייר מדי פעם,Cinema 4d בתור מישהו שהתחיל להתעסק בסימולציות של עשן ופרטיקלס וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיי…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  3. Started by אריאל זנדר,

המחשב שלי כרגע בן 11 שנה והגיע הזמן להחליף 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 (חריגה בקטנה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, gtx 1050 ti חדש 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

4. שלום לכולם אני מתלבט בין hp pavilion dv6 1110ej מפרט:http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=735497 לבין hp pavilion dv2 מפרט: http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=10453 השימוש: באמצע השבוע אני בצבא ככה שהמחשב יהיה איתי ואני מתכוון בסוף כל יום לגלוש איתו באינטנרט, לראות סרטים, מוזיקה, מסגנר וכו' בסופי שבוע שאני נמצא אני מתכוון לחבר את המחשב לlcd שבחדר שלי באמצעות hdmi, להתקין לו עכבר ומקלדת אלחוטית ולעבוד מהמיטה, הכוונה היא לראות סרטים במערכת קולנוע ביתית, לשמוע מוזיקה ואינטרנט מה עדיף מבינהם?

5. Started by oz_s,

שלום לכולם רציתי לדעת מהו כרטיס המסך החזק ביותר שנמכר כיום למחשב נייד.. היחיד שמצאתי וגם לא ראיתי איפה מוכרים אותו בארץ או לפחות מפרסמים הוא ה9800M... רציתי לדעת אם יש דגמים מומלצים שלו ואם יש או עומד לצאת בזמן הקרוב דגם חזק יותר.. לא חייב להיות של NVIDIA תודה למגיבים.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. שלום חברים. אני מעוניין לרכוש בארה"ב מחשב נייד עד 1000$. אני מעוניין לקנות לפטופ של חברת DELL. המחשב מיועד לצרכים הבאים: אינטרנט, מוזיקה, סרטים, אופיס, קצת משחקים, זמן סוללה מירבי. דרישות: מערכת הפעלה 7, מינימום זכרון פנימי 4GB, כונן קשיח 500GB+. כעקרון אני מכיר רק את הרשת של BEST BUY ארה"ב אז זה מה שמצאתי עד כה: Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Processor / 15.6" Display / 8GB Memory / 750GB Hard Drive - Mars Black http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+Inspiron+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+15.6%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Mars+Black/1697111.p?id=1218281188971&skuId=1697111 Dell - Inspiron Laptop / Intel® Core™ i5 Pro…

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  7. שלום לכולם, אני משדרג את HTPC שלי, אני מחליף בעצם את הבסיס - לוח אם, מעבד, זיכרונות, כרטיס מסך. מה שאני צריך בעצם זה מחשב שיכול להריץ סרטים באיכות HD (עד 1080p) על מערכת מבוססת ויסטה. יש לי העדפה למערכת מובססת אינטל אבל זה מכורח ההרגל, אני פתוח להצעות נוספות. למיב הבנתי, כרטיסי המסך של nvidia מהסדרות 8400, 8500 מספקים תמיכה מעולה לסרטי HD אז הייתי שמח לקבל את התייחסותכם לזה. למחשב אין עוד שימושים חוץ מלשמש לצפיית סרטים (וגם לא יהיו). תודה רבה! גלעד

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  8. המחשב נוכחי : מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3.0GHz לוח אם - GIGABYTE GA-P45-DS3 זכרונות - G.SKILL DDR2 4096MB 800MHZ CL4 HK כרטיס גרפי - HD4870 1G DDR5 צורב - SAMSUNG DVDRW X22 SHS223 כונן קשיח - SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA 2 מארז - COOLER MASTER CENTURION RC-590 ספק כוח - COOLER MASTER REAL PRO 550W PSU קירור למעבד - COOLER MASTER HYPER 212 החלטתי עכשיו לקנות מחשב חדש,ואת הנוכחי למכור (למתעניינים פורסם כבר פה בפורום יד 2) אני רוצה שהמחשב החדש יהיה מבוסס לערך: Intel Sandy Bridge Core i7 3.4GHz , מוכן להתפשר גם על i5 ATI Radeon 6970 זכרונות 8/4 ג'גה DDR3 1600 ולוח אם שמתאים לרכיבים הנ"ל. OC למעבד פחות חשוב כי עיקר המחשב למשחקים,מקסימום OC בינוני . במידה ולא אמכור …

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  9. אהלן, אני מחפש מחשב AIO, עם מסך מגע שניתן לתלות על הקיר. המחשב אמור להיות מספיק חזק להריץ 1080P מסטרימינג.. אשמח אם תעזרו לי כי אני קצת אבוד עם זה..

10. Started by d100,

חיפשתי אותם בחנויות בישראל ושמתי לב שכמעט ולא מוכרים אותם בינתיים. האם הם עוד לא הגיעו לארץ? חוץ מזה, מה דעתכם על הסדרה? האם היא יותר טובה מ - N100?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  11. תראו את ההצעת מחיר http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=26&CatCode=1 מה אתם אומרים עליה שווה לקנות ? איך הכרטיס מסך?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  12. אהלן, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלווזיה איכותי למטרת הקלטה מממיר YES. הממיר לא תומך HD, אבל אני מעוניין שהכרטיס יתמוך למען שדרוג עתידי. (יש הבדל מחירים משמעותי?) יש לי i5 עם 4gb ram כרטיס hd5850 ואין סוף מקום פנוי ב HD. מקריאה מהירה, הבנתי שיש בעיה עם כרטיסי hauppauge בשילוב win7 ו 4gb ram. זה נכון? אם כן, מה הפתרון? מהי החברה המומלצת כיום? (haup/aver?) והאם ישנו דגם ספציפי מומלץ? אשמח להמלצה על כרטיס באיזור ה 500~ ש"ח עם אפשרות דחיסת וידאו טובה. תודה רבה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך איזה 1000 בצד אם זה לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא נראה לי אפשר לחרוג מ 8000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD GHOSTS,BF4,LOL,AC4,GTA,THE LAST OF US וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה לקנות גם מסך חדש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. …

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  14. מעבד: intel core i5-650 processor 3.2ghz 4m lga1156 לוח אם: gigabyte-ga-h55-lga1156-ddr3\lan+audio ז. פנימי: 4G ddr3 1333mhz kingston כ.מסך NVIDIA GEFORCE GT 240 1G DDR3 FHD ד.קשיח : w.d 500g sata2 green 32m צורבעכבר מקלדת מארז שקט של 500 w כמה מפרט כזה אמור לעלות בערך... ואם אפשר חוות דעת כללית איך המחשב.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  15. שלום אני עורך סרטים, (חתונות, אירועים) אני עורך בתוכנות premier ואפטר אפקט, אני מעוניין לקנות מחשב טוב, שיחזיק מעמד , לערוך סרטים של עד שלוש שעות, שיהיה לי נוח ומהיר, ולא יתקע, שהתוכנות יזרמו בו טוב, ואולי שיחיל בתוכו כרטיס עריכה, - אז אם תוכלו להמליץ לי על מפרט כזה. אייל

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  16. היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, חשבתי על מחשב P4 DUAL CORE עם 2.8GHZ (אם נכנס בתקציב אפשר גם 3.0) לוח אם - המליצו לי על של ASUS אני לא יודע איזה דגם. 1.0Gb(512X2 DDR2) RAM חברה כלשהיא (אני אשמח להמלצה...) דיסק 160GB SATAII - מקסטור או WD צורב DVD כלשהוא כרטיס מסך סביר (לא צריך ברמה מאוד גבוהה, אבל יותר מבסיסי) מארז וספק סבירים כרטיס קול - אני יכול להסתפק בכרטיס בלוח אם (אם יש מקום בתקציב אפשר להרחיב) בעיקרון אני קצת גמיש בתקציב, אבל אני לא מעוניין לחרוג בהרבה. תודה רבה, אריאל נ.ב. שכחתי להסביר לאיזה צורך - מחשב ביתי לאינטרנט,סרטים, קצת משחקים + תרגילים וסימולציות בMATLAB (שדורשות מאמץ לא קטן מהמחשב הנוכחי שלי)

• 10 תגובות
    • 758 צפיות
  17. אני מחפש מחשב נייד ללימודים בסביבות ה4000 שח ניתן לחרוג טיפה מהתקציב, כמובן אם זה שווה את זה בעיקרון אני מחפש משהו טוב ואיכותי של חברה אמינה (hp,dell,toshiba וכו') אני לא רוצה את המחשבים הזעירים האלו שיהיה זיכרון, מעבד והארד דיסק טובים עדיפות למחשבים שיש להם יותר משנה אחריות אני מבקש עזרה כי זאת הפעם הראשונה שאני מתעסק עם ניידים ואני לא רוצה לקנות משהו שאתחרט עליו אחר כך

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by Tigerin,

אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין AMD לבין INTEL עם אוברקלוק בינוני. אני לא אוברקלוקר ואין לי מושג איך עושים את זה, ככה שזה סיכון מבחינתי. איזה מפרט יותר משתלם, כאשר המטרה הסופית היא משחקים? אגב, ה640 מגה בכ.מ בעיקר בשביל שדרוג עתידי (חצי שנה ככה) ל24 אינץ'. תודה רבה! הAMD: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX מחיר: ¤1046 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤542 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2179 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: …

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  19. שלום. אני צריך ממכם עזרה ברכישת מחשב נייד חדש. השימוש העיקרי שלו יהיה להריץ איזה סימולטור עם דרישות לא גבוהות במיוחד. אני צריך כמובן שהוא יכלול לפחות 512 זיכרון וצורב. הנה קישור לסימולטור והדרישות שלו http://www.shalat.co.il/item.php?pid=31 מה הכי מומלץ בטווח מחירים זה? תודה אור

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  20. שלום אחי רוכש נייד וביקש ממני המלצה עד 10K אני מעולם לא התעסקתי עם ניידים שני החברות מוכרות לי היטב ואני יודע שהם טובות אבל אין לי מושג עד כמה הם טובים בעולם הניידים ממה שמצאת יש שני דגמים Toshiba Qosmio G50 12I Sony VAIO VGN-AW125J המחשב הוא לצורכים עסקיים וביתיים תנו את חוות דעתכם על מה יותר עדיף תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by bugosdckh,

שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב ללא מסך עד 2000 ש"ח. האם יש למישהו הצעות? המחשב לא מיועד ל OC מיועד לאינטרנט ולמשחקים לא כבדים. (NBA) תודה.

22. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  23. שלום, מבקש עזרה בבניית מפרט. להלן הדרישות: 1. תקציב: 5000 2. מטרות המחשב: משחקים כבדים. 3. ללא ציוד היקפי. 4. ללא כרטיס קול מקצועי.. 5. העדפה למעבד i7 920 6. לא מבין בנושא הקירור, אם יש צורך אנא המליצו. 7. המחשב צריך להיות שקט 8. מע' הפעלה חוקית. 10. מתוכנן OC בינוני 11. מדובר במחשב עבור משחקי אסטרטגיה, אך כם משחקים כגון CRYSIS. רזולוציית מסך 1680X1050. המפרט צריך להיות בנוי כך, שהדגש יהיה על כרטיס מסך איכותי, מעבד ולוח. שאר הרכיבים : זכרונות, דיסק קשיח וכרטיס מסך שני אשדרג בהמשך (אוסיף). שאלות נוספות: א. בלוחות החדשים (X58), האם ניתן לעבוד עם כרטיס זכרון אחד לדוגמא: OCZ 3P16002GKוOCZ, ורק מאוחר יותר (לאחר שהמחירים ירדו) לקנות עוד 2 ? ב. בנושא SLI או CF, האם חובה שסוגי ה…

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by ms.kei,

אני צריך מפרט שיהיה למשחקים החדשים בלי מסך

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. Started by groovy,

Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 1,095 ש"ח Twinmos DDR2 667 512MB 590 ש"ח XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF 1,288 ש"ח Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin 483 ש"ח Hitachi Deskstar 80Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II 258 ש"ח LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח האם כדאי לנצל את הורדת המחירים של amd ולקנות מפרט מבוסס על מעבד של amd (די דחוף לי המחשב...) או לחכות לקונרו. עוד שאלה שרציתי לשאול היא האם כדאי להחליף את הכרטיס מסך ל7900 או למשהו אחר (האם יש הבדל משמעותי?) תודה.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים