ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
1.מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! עד 2000 ש"ח, אם כי אפשר לחרוג טיפה אם זה הכרחי. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לי סכום מוגדר, פשוט לנסות כמה שפחות אלא אם כן זה מוביל לשיפור ניכר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים, אולי גם קצת גלישה באינטרנט אם זה משנה... א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). משחקים, יום יומי... ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1440 * 900 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
תודה לכל המגיבים ואשמח לנימוק בתודה מראש דימטרי
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, עם תקציב של 800$ (קונה בניו אג), בסוף גירסתי עוד קצת והגעתי ל818$. אחרי אין ספור שאלות, טענות ושטויות כאלו ואחרים, הינה המפרט הסופי שהתקבל (בבקשה תגידו לי שהכל בסדר =[ ) Western Digital Caviar SE16 WD2500KS 250GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM EVGA 320-P2-N815-AR GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 PCI Express x16 HDCP Video Card- Retail Antec earthwatts EA430 ATX12V v2.0 430W Power Supply - Retail G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400CL5D-2GBNQ - Retail GIGABYTE GA-P35-S3L LGA 775 Intel P35 ATX Intel Motherboard - Retail Intel Core 2 Duo E6750 Conroe 2.66GHz LGA 775 Processor Model BX80557E…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חודש הבא (בירידה של הQ6600) ומוכר את המחשב שלי ורציתי לדעת בכמה לדעתכם כדאי לי למכור אותו? הנה הנתונים של המחשב:CPU: AMD Athlon XP 2500+ @ 3200+ (Barton AQZEA 0332xpmw). רץ ככה ממש בלי בעיות עם קירור מינימאלי גם שכל המאווררים כבויים . Motherboards: ABIT NF7-S rev2.0. Memory: GeIL 3200 (2x256+512) Value CAS 2.5 6-3-3 Heat Spreader. Hard Discs: Western Digital 80GB S-ATA 7200 rpm 8MB Buffer. כנראה שזה יהיה דיסק חדש מהשקית ללא שימוש. Video Cards: Gigacube Radeon 9800 C3 128MB (לא בטוח אם זה גרסת הפרו או לא במאפיינים זה אומר שהכרטיס פרו). Floppy: 1.44MB 3,5" Drive (black). CD-ROM: LG x52 (black). DVD-RW: SAMSUNG SH-S182M Lightscribe BLACK Case: Compucase C…
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב מחשב בשביל אחותי שעוסקת בעיצוב גרפי. השימושים העיקריים למחשב הם תוכנות כגון Photoshop, Rhino ו-Solidworks שירוצו על Windows XP 64Bit (אני רוצה 4GB זיכרון). בתקציב צריכים להיכנס הרכיבים הבאים: 1. מעבד - אני מעדיף לקנות לה Quad-Core עם עדיפות ל-Q9300 מאחר והיא עובדת עם התוכנות במקביל 2. לוח אם 3. זיכרון - 4GB 4. כרטיס גרפי - אני מבין שכרטיס Quadro יכול לתרום משמעותית לקיצור זמן הרינדור ב-Solid וב-Rhino (אם מישהו יכול להרחיב מעט על הנושא אני אשמח). 5. כונן קשיח 6. ספק יציב שיחזיק הכל דבר נוסף. יש לי אפשרות לקנות את הרכיבים בארה"ב. האם זה משתלם מבחינת מחיר? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני צריך מחשב בסיסי, זול ככל שיהיה בכדי לסחור בבורסה , התוכניות שאני מריץ הם בסך הכל הרבה אקפלוררים וגרפים, לא גרפיקה כבדה. זה המפרט שהרכבתי - יש לי כבר צ'יפ אחד של זיכרון 256 מ"ב בבית , לכן קניתי רק אחד. עכשיו אני הולך לשים על המחשב שלושה כרטיסי מסך בשביל לחבר שלושה מסכים למחשב. קניתי כרטיס AGP אחד כדי שיהיה המרכזי, ויש לי עוד 2 PCI בבית עם 8MB זיכרון . השאלה שלי אם זה יספיק לתמוך במה שאני רוצה. Price list updated 20-05-2004 מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon XP 2500+(512k 333) 480 1 480 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total NF7 (nForce2)lan,usb2 390 1 390 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 256MB A-DATA 290 1 290 כרטיסי מסך? ABIT Price Units Total GF…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג את המחשב שלי ומתלבט בין שני פלטפורמות P4 LGA775 או A64 בניתי שני שדרוגים במחיר זהה תגידו לי בבקשה מה עדיף? P4 LGA 775 לוח Abit AS8 3rd Eye מעבד : P4 2.8 LGA775 זכרון : 2*256 mb A-DATA A64 לוח : 8KDA3J (S754) מעבד : A64 2.8 S754 זכרונות 1*512 mb A-DATA
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה מפרט הכי טוב שאפשר..... ב-6000 שקל...... מחשב שיהיה לגימרים..... רק מחשב בלי ציוד היקפי =] תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב (כל עוד לא דוחפים סתם) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעט אם זה הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3,COD,GW2 בעיקר (והבנתי שGW2 יושפע יותר מהמעבד מאשר הכ.מסך) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג, אני מתכנן לקנות מסך רחב כנראה 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט מחשב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): ללא תוכנות מיוחדות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). (מעוניין במסך 19 אינץ' לפחות) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכי…
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
חברה ביקשה ממני המלצה למחשב נייד לצורך העבודה שלה. אני די מרוצה מהעניין של האחריות של טושיבה שנותנים לך אחריות על המחשב בשנה הראשונה גם במקרה של שבר ואובדן. ונותנים בכלל אחריות של שנתיים. בכל מקרה, אשמח לשמוע אם למישהו יש נסיון עם המחשב להמלצה על דגם ספיציפי באזור המחיר הזה. הדרישות הן מסך 14"-15", כל השאר גמיש. משקל לא קריטי.
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למשחקים כבדים מהחניות NOA ו KSP לא צריך הרכבה אפשר לקנות משתי החניות. חשבתי על משהו כזה: amd 3200 msi neo4 7800gt 2x512 אם ניכנס בתקציב אז 2x1024 200gb +מארז וספק תודה לעוזרים. ------------- אני צריך מפרט לחבר ב4 וחצי גם למשחקים הוא גר במרכז ללא ציוד הקפי תודה
-
- 9 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות מחשב להורים לשימושים כלליים. הובע רצון גם לשימוש לא גדול במשחקים במיוחד flight simulator תודה מראש קובי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימושים כלליים וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. flight simulator -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
פנטיום 3 512 RAM 40G וכל השאר לא משנה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
למישהו יש הערכה כמה שנים המעבד i7 980x יוכל להחזיק בהרצת תוכנות וכמובן משחקים ברזלוציה גבוהה? בהנחה שכל שנה\שנתיים משדרגים את הכרטיס מסך. אני יודע שזאת שאלה שקצת קשה לנבא מה יהיה בעתיד לכן אני מבקש רק הערכה. ועוד שאלה אחת הבנתי שעתיד לצאת i7 990x מה ההבדל בינו לבין 980x אם יש בכלל ? חוץ מהתדר שאותו אני יודע שיהיה גבוה במקצת. אם אפשר להעביר את הנושא לפורום מעבדים לוחות אם וזכרונות בטעות רשמתי את זה בפורום מפרטים סליחה
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אהלן אהלן! ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים שמיד אפרט. אני מאותם אנשים שבטח מדירים שינה מעיניכם- ה"בורים" שלא מבינים מה ההבדל בין אינטל לAMD ונכנסים להתייעצות. אז סליחה עשיתי היום סבב בחנויות המחשבים ע"מ לקבל מושג קטן לפני שאשאל כאן בפורום, וחיפשתי מידע בגוגל. אבל מיד הלכתי לאיבוד בין עודפי ההסברים וכמויות המעבדים שרציתי לבכות, אז עזרתכם ברכישת מחשבי הנייד תתקבל בהרבה אהדה! אני מעוניין במחשב שיהיה בעיקר לשימוש של שגרתי של אינטרנט + סרטים (ולכן הכרחי עבורי מסך HD, יציאת HDMI), גודל מסך של מינימום 15.6'' ובנוסף- אינני גיימר, אך לא הייתי רוצה להגביל את עצמי (אני יודע שזו אמירה מאוד גורפת. אבל כן הייתי רוצה להריץ משחקים. לא הכי חדישים, אך בסגנון assassin's creed 2, RA3 ואולי…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מותרת עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, BF3, Metro 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
מחפש מחשב ב-5200 היוצר GIGABYTE CPU Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB Memory 2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB) HD 160GB SATA 5400 RPM Display 15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type GPU NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB Optical Device DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim Lan PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board Audio 2 channel HD Audio Dual array Microphone and two stereo speaker Wireless Intel® PRO/Wireless 4965AGN Webcam Yes(1.3 Mega Pixel) Card Reader 4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS Pro Ports USB 2.0 X4 IEEE 1394 X1 Microphone-i…
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי חיפושים נרחבים בגוגל מצאתי שכדי להריץ את אובונטו 10.04 באופן הטוב ביותר כדאי לעדכן את הביוס של הנייד. מצאתי מדריך פשוט למדי ואף קראתי באתר הרשמי של MSI, אך נתקלתי במספר סתירות וכידוע BIOS הוא דבר עדין ביותר. אי לכך, אשמח להתייעץ איתכם בנושא. הלינק שמצאתי הוא: http://www.ehow.com/how_5601002_update-bios-msi-wind.html והוא פשוט אומר להריץ את FALSH.BAT על הווינד, אבל באתר של MSI כתוב שצריך להעלות את זה על וUSB ולהתקין מDOS. מה דעתכם? תודה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
היי, הנה מפרט שבנו לי בלוג'יק פי סי. הסברתי שאני שאני לומד אנימצית תלת מימד וכול שלבי ההפקה של סרט תלת מימד, קומפוזטינג וגרפיקה. אני מעוניין במחשב חזק שיענה לכול דרישות העבודה האלו. אני מעוניין להשקיע במחשב אמין שאוכל גם לעבוד על תרגילים שיתנו לי במהלך הלימודים, לעשת איתו סרט גמר איכותי ובהמשך לעבוד איתו בתור פרילנס. אני רוצה לקבל את חוות דעתכם לפני שאני קונה מפרט כזה. האם הוא טוב, אמין, בזבזני, אפשר לשפר, אפשר להוריד? תודה רבה, [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? תכני HD, משחקים, עריכת סרטים מדי פעם. 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך ? כן, גודל 20" יספיק(לא למחשב הנ"ל אך באותה קניה) 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים - כרגע יש לי כרטיס מסך 9600GT 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה, מעדיף להרכיב לבד9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מ…
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
טוב פירסמתי פה לפני כמה זמן עצות למפרט אז זהו המפרט הסופי למחשב משחקים ללא ציוד עיקפי וכרטיס מסך מכוון שיש אחד כבר (8600GTS 512MB) ולא מתוכנן OC. הצעות נוספות וחוות דעת יתקבלו בברכה=]. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1436 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35C-S3 ¤583 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39219 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 (שניים כאלו) ¤339 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ צורב LiteOn LH-20A1S X20 DVD ¤183 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1S מארז ללא ספק HEC 6A19B ¤202 …
-
- 13 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני ניידים. אני צריך נייד חזק כי אני לומד עיצוב. האם כדאי לקנות ב- ksp???? הוספתי קובץ של המחשב שאני רוצה?? אולי. : ??? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי עכבר בלוטות' ומשום מה אני נאבק בהתקנה שלו. ניסיתי למצוא מפרט מלא של המחשב שלי באינטרנט ומשום מה כשלתי במשימה. מישהו יודע אולי?
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-