ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת מתברר שהיום שהיתקשתי ל014 הכלבים על זה שיש לי בעיות בראוטר בזמן ההמתנה שמעתי שיש מחשב נייד במבצע המחשב הוא CQ60 כמו שאמרתי אממ היא אמרה שהמעבד הוא אינטר קו טרו דו חח ובעברית קראו 2 דו 3 ג'יגה ראם 250 קשיח .. ויסטה למרות שאני ככל הניראה ימכור את הויסטה הזאת כי היא לא שווה כלום אמממ... שאר הפרטים לא ממש הבנתי הם לא כולכך יודעים מה הם מציעים אני עכשיו משלם 70 שקל לחודש על האינטרנט התנאי הוא ל36 חודשים ו130 ש''ח בחודש שאלות: מזה המחשב הזה ? הוא של HP ? הוא טוב ? רע ? שווה את המחיר ? מומלץ לא מומלץ כדאי לא כדאי ? הוא מגיע עם ויסטה , ואני רוצה אקס פי יהיה בעיה אם הדרייברים במידה ואני יקנה מערכת הפעלה אקס פי? סך הכול השימושים שלי זה אינטרנט וזהו מה אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנייד בסביבות ה4K, אם יש משהו מאוד מאוד מומלץ שחורג מהתקציב, זה אפשרי. דברים חשובים: 1. הנייד הולך לשמש ללימודים, כלומר הרבה אינטרנט קריאת קבצי אקרובט וכו' אבל עדיין מעדיף שלא יהיה מעבד חלש מדיי ולא פחות מ2 ג'יגה זכרון. 2. הארד דיסק - 250 ג'יגה יתקבל בברכה, 160 אפשרי גם. 3. חיי סוללה - מאוד מאוד חשוב לי, אני זקוק לנייד שיכול לעבוד בצורה מוכחת הרבה זמן עם הסוללה בצורה טובה. 4. קל משקל - רצוי באיזור ה2 ק"ג. 5. אמינות אמינות אמינות - נייד עם אחריות טובה וארוכה ואחד שאני לא אצטרך להתעסק בחלק פלסטיק שנשבר בו או בחיבור USB שלא עובד. צריך גם צורב DVD, מצלמה וBT זה יתרון אבל בהחלט לא חובה. לגבי מערכת הפעלה, אם מתאפשר לא לשים מערכת הפעלה ושהמפרט יהיה יותר טוב …
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
כאמור, התקציב הוא4K המטרה היא שהמחשב יתאים למשחקים חזקים היום ויחזיק מעמד עם משחקים חזקים גם לשנתיים הקרובות לפחות. ולכן, אם לדעתכם מפרט ב 4K לא יפסיק לצורך זה, אז ניתן להגדיל את התקציב גם ל 5K. מטרות המחשב הן כאמור משחקים, אינטרנט, סרטים ושאר הדברים הרגילים. אין צורך לציוד היקפי - מתוכנן לקנות גם מסך 22 ולכן כדאי שהמחשב יתאים למסך. חשוב לי מאוד שהוא יהיה שקט ככל הניתן (הוא נמצא בחדר שבו אני גם יישן) וכדאי שהקירור יהיה טוב שחלקים לא ייהרסו מהר מדי. לא מעוניין ב OC. ושאלה נוספת - האם יש טעם לחכות עוד חודש-חודשיים עד לקנייה. כלומר - האם צפויים חידושים או הורדות מחירים מתוכננות בזמן זה? תודה למי שייעזור .
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני בונה מפלצת כשהמעבד הוא פרמטר נתון והינו QX9770, כל שאר החלקים גמישים: לוח - אני מעוניין ב-SLI ולכן אני רוצה לקנות EVGA 790i, לא מצאתי ערכה של 790 במחיר זול מזה. זיכרונות - 4 DDR3 1066MHZ 1GB X או 2 DDR3 1600MHZ 1GB X - מה עדיף? כ. מסך -SLI 8800GT EVGA 512MB X 2 - האם עדיף שילוב כלשהוא אחר? ספק - 550W של thermaltech - אשמח להמלצה עד 500 ש"ח מארז - כרגע CM690 אשמח להמלצה טובה יותר עד 400 ש"ח אני מעוניין בקירור מים אך לא יודע מה עליי לקנות ומה המחירים - אשמח להצעה לערכה כלשהיא. אשמח להצעות ולעצות נוספות בקשר לרכיבים. לאחר שתיבנה המכונה ואסיים את ה- O.C הראשון אני יעלה תמונות של המפלצת. מחיר המעבד לא נכנס לחישובי העלויות. תודה - שחר.
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן אני צריך עזרה בבחירת נייד שישמש אותי בעבודה ביום(office,photoshop,solidworks,עריכת וידאו בסיסית) ולפנאי בערב(סרטים, מוסיקה, v.o.i.p). העבודה במקום נידח ודורשת התניידות ברכבי שטח על בסיס יומי יחד עם המחשב, לכן נראה לי שיש לי צורך במחשב עם איזו שהיא קשיחות. solidworks למי שלא מכיר היא תוכנה לתכנון חלקים בתלת מימד, שמאפשרת חישוב וסיבוב על אוסף חלקים בזמן אמת. המחשב צריך להרכש ולקבל אחריות בארץ. 15.4" נראה לי גודל הגיוני מבחינת משקל/גודל מסך. אמור להחזיק מעמד שנתיים. לגבי שאר המאפיינים אני פתוח להצעות. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 00:16:56 מאפיינים נוספים שגיליתי שיש לי צורך ב... :כרגע המחשב חייב לעבוד בXP, יש לי גרסה מקורית של XP כך שאם לפרמט גרס…
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
בעיקר גולשת באינטרנט עם כמה חלונות בו זמנית. אמיול, ביטורנט, פוטושופ, לפעמים מטמיעה תרגום על סרט ואז צריך להמיר אותו. העדפות חשובות: 320 ג'יגה, 2 ג'יגה זיכרון. לא ביקשתי מחשב שקט, אבל שלא יהיה אליקופטר!!! כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. אפשרות לחריגה של עד 200 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 160B עם עדיפות ל 7200rpm 7) אין צורך במערכת הפעלה, רק שיתמך ב Windows Xp pro מבחינת הדרייברים 8) הכי חשוב אחריות בין לאומית אם יש אפשרות לסוללה 9CL/8CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות שאשמח אם תענו לי 1. הCORE I7 הוא לא יוצא גם לניידים? 2. האם הוא לא ישפיע על מחירי הניידים של הCORE 2 DUO ? 3. האם הולך לצאת טכנולוגיה חדשה בתחילת 2009 לניידים שאולי תוריד את המחירים הנוחכיים של הניידים? 4. האם שווה חכות לתחילת 2009 לקניית נייד? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות מחשב נייד, הסתכלתי בזמן האחרון על המחשב Gigabyte 566N עם המפרט הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9519 המפרט בקצרה: CPU T8100 2.1 GHz, Memory 2GB, HD 320GB, GeForce 8400GT גם מבחינת מחיר הוא מתאים. (4900 ש"ח...) עכשיו לא מזמן ראיתי את המפרט של המחשב Gigabyte 576V שזה הדגם החדש שלהם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Notebook/Products_Spec.aspx?ProductID=2838 יש לו את הפלטפורמה החדשה, ובעצם הקטע הכי חשוב (מבחינתי לפחות): כרטיס מסך GeForce 9600GT... שלפי מה שאני מבין (תקנו אותי אם אני טועה) שזה אמור להיות אחלה כרטיס מסך ויחסית הרבה יותר טוב מהדגם GeForce 8400 (שיש ב 566N שרציתי לקנות). בעיקרון אני מתחיל ללמוד עוד שבוע באוניברסיטה, (השימוש של…
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לקנות מחשב לצורכי לימודים אבל שיהיה עמיד ויחזיק לי לאורך זמן, כמו כן חשוב לי שיהיה קל יחסית ועם מצלמת אינטרנט בהתחלה רציתי לקנות את הhp pavilion אבל ראיתי עליו תגובות לא טובות ואז ראיתי את המחשב הנ"ל זהו המפרט- http://www.on-off.co.il/?action=p149607 המחיר הוא כ3600 שקלים רציתי לדעת אם המחשב הזה עונה על הצרכים שלי ואם הוא אמין כי לא ראיתי תגובות כמעט על מחשבי טושיבה בכלל ועל זה בפרט. תודה מראש לכל מי שעוזר! אשמח לתשובה בהקדם האפשרי
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט למחשב htpc זול, שעדיין יאלץ להתמודד עם תוכן HD (אבל לא הקלטות ודברים כאלה). התקציב מבחינתי הוא באיזור ה-2,000 ש"ח. ראיתי את המחשב הזה באיבורי: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1471&CatCode=142 הוא מבוסס AMD 780G שאמור להיות אחלה צ'יפסט למיטב הבנתי, ומעבד AM2 5200X2 Dual Core 64BIT המחיר שלו הוא 1,590 ש"ח, שיצא אפילו פחות כי אני יכול להוריד ממנו את הכונן הקשיח המיותר. הבעיה שלי היא שלוח האם הכלול שם מכיל אומנם יציאות VGA/DVI/HDMI, אבל הוא לא כולל יציאת s-video פשוטה.. ואני חייב כרגע גם אחת כזאת. יש לזה פיתרון? אולי עדיף לבסס את המחשב על צ'יפסט אחר (אין לי בעיה גם לעבור לאינטל) ולהוסיף כרטיס מסך חיצוני, שכולל גם s-video ? יש כאלה בכלל, בשוק…
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. המפרט הוא זה: MSI P45 Neo-F 404 Intel Core 2 Duo E8200 Box 748 PALIT GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCI-E 634 Thermaltake VG7000BWS 285 KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 2*138 276 logitech G5 159 קשיחוHD252KJוSamsung 217 סה"כ: 2723 אני אשתמש במסך 19. אין מחשבה על אוברקלוק כרגע.
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני חשבתי על המפרט הבא מה דעתכם? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא ב3600 מחשב שיהיה למשחקים הכל פה סביר רק איך הכרטיס מסך הוא יחזיק לי איזה שנתיים-שלוש משחקים בגרפיקה טובה? מעבד AMD Phenom Quad Core 9650 4X2.3Ghz לוח אם Gigabyte GA-MA790FXQS5 זיכרון 2GB DDR2 800Mhz [יש אופציה להוסיף ל4GB ש זה כדאי או ש-2 מספיק?] דיסק קשיח WD500GB מעבד גרפי ATI HD 3870 512MB צורב NEC DVD מערכת הפעלה וינדוס ויסטה איך המחשב יחסית הוא סביר? הכרטיס מסך יספיק לי לתקופה?
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אפשר בבקשה להשוות בין שני מחשבים האלה? נראה שאפשר למצוא שני המחשבים במפרטים דומים (יכול להיות, אני טועה כאן). אני יודע שאחד מיועד לשוק ביתי והשני לשוק עיסקי. אבל מה זה אומר תכלס? אמינות? אחריות? איכות חלקים, כגון מקלדת, מסך, פלסטיקים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מחשב משחקים סטנדרטי, לא משהו מפוצץ, עד 2,000. לא צריך שום ציוד הקפי, בלי אוברקלוק, לא חשוב אם המחשב שקט או לא. חשוב שהחברה תהיה ממוקמת במרכז, סביבות פ"ת - ת"א, ולא צריך משלוח. כמו שאמרתי, השימושים העיקריים יהיו משחקים בינוניים ושימוש רגיל, אינטרנט, קצת סרטים וכו'. אשמח אם תוכלו לעזור
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אם יש לכם 1400 דולר מיותרים ותיאבון למשחקים, זה המחשב בשבילכם. המפרט שלו: -מעבד quad-core Intel Core 2 Extreme QX9300 2.53GHz, 12MB cache -מערך CrossFireX עם שני כרטיסי מסך HD3870 -שני HDD של 500GB(לאחסון של 150 משחקים או 250 סרטים) -4GB של זיכרון DDR3 1066MHZ -מסך 17' -כונן Blu-ray כמובן. -כרטיס טלוויזיה מובנה -מערכת הפעלה ויסטה 64bit
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום וגם במחשבים אני לא מבין כל כך, המחשב האחרון שיש לי כמעט בן 5. 1. אני מעוניין במפרט של מחשב שיהיה למשחקים בעיקר ויספיק לי לשלוש ארבע שנים. 2. האם כדאי לחכות חודש או חודשיים ליציאה של המעבדים החדשים כדי לקנות מחשב? ואם כן מה אז כדאי לקנות? תודה רבה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מטרות המחשב: המחשב אמור להריץ תוכנות כגון MATLAB , JAVA ECLIPSE ותיכנות ב C++,(לומד תיכנות) ישומי אופיס וצפייה בסרטים. מצד אחד הייתי מעדיף מחשב שיוכל להריץ גם מישחקים בהגדרות מינימליות ( nba fifa) גודל המסך: אין העדפה. משקל רצוי: עד 3 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך?:3-5 האם יש צורך ביציאות מיוחדות?: לא בלוטות?: לא משנה.. גודל מינימלי של כונן קשיח?: 160GB צורב DVD? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום רב . אני זקוק למפרט למטרת צפייה בסרטי FULL HD ,הורדת תכני מדיה . יש לי החלקים הבאים : ספק כח thermaltake tr2 http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00000936&id=C_00000939&name=TR2+430W&ov=n&ovid=#02 מארז ATX סטנדרטי + צורב dvd אני זקוק ל מעבד לוח אם(אשמח ללוח שבעתיד אוכל לשדרג לו את הכרטיס מסך) זיכרון פנימי דיסק קשיח
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט בסביבות ה-6500 ש"ח עם חריגה עד 200 ש"ח. הוא נועד למשחקים החדשים: CRYSIS, ASSASSINS CREED, FALLOUT 3 וחשוב שיריץ אותם טוב בהגדרות גבוהות. יש לי כמה דרישות: *חובה שיהיה כרטיס מסך RADEON 4870HD X2 *חובה צורב DVD סטנדרטי אם אפשר בלי לפגוע בביצועי המערכת -> מסך 22 אינצ' (אם לכלול במחיר מסך 22 אינצ' אומר לוותר על רכיב שישפיע בצורה ניכרת על הביצועים אז אני אשאר עם המסך הנוכחי שלי 17 אינצ') ללא ציוד היקפי. לא רוצה: אוברקלוקינג לא איכפת לי מ: רעש, עיצוב, קירור (אלא אם כן קירור זה חובה למפרט כזה) תודה!
-
- 13 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, אני צריך לבנות מפלצת לעיבוד מידע, לGNS וDYNMIPS מי שמכיר. זה בולע זיכרון ומעבד. חשבתי לבנות משהו מבוסס i7 אבל אני לא בטוח ולכן אני צריך את עזרתכם. חשוב לציין שאני רוצה להשאיר אופציה עתידית למשחקים, שאצטרך רק לשדרג כרטיס מסך. אה, ואם ניתן אז לדחוף אותו לANTEC P182 שיהיה שקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
על המחשב להיות מבוסס מעבד אינטל. במחיר דרוש מסך LCD סביר השימושים הן לגרפיקה, עריכת וידאו חובבנית, ומשחקים לא מהכבדים. אין צורך ב- צורב, מקלדת עכבר, רמקולים, וכו'... אודה למי שיעזור.
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-