עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב הנ"ל, כאשר המחיר לעיל יכלול את עלות הרחבת האחריות לשלוש שנים (אגב - אני מעוניין רק במחשב עם הרחבת אחריות כזו) הדרישות שלי למחשב: חלונות XP, אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, ניגון סרטים במסך מלא....די בסיסי בקיצור אני לא יודע אם אני מעדיף מסך מבריק/מט - אצטרך לראות זאת כדי להחליט, אבל נראה לי שמבריק... חשוב לי מעבד חזק כפול ליבה וזכרון DDR2. זמן סוללה לא קריטי - שיהיה משהו סטנדרטי... משקל - לא רלוונטי. חשבתי על מחשב נייד "15.4 LENOVO 3000 N200 0769-EMG מה אתם אומרים?? יש המלצות אחרות? תודה!!!

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  2. Started by BEST_VOL,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב מאיביי עד 1500$ השימושים: משחקים, פה ושם פוטושופ מידי פעם לימודים- ז"א שיהיה מסך איכותי, בטרייה שתחזיק לאורך זמן, שקט, שלא יתחמם, אמין אחריות בינלאומית שיהיה מחשב חדש ולא משומש חשוב לי מאוד נושא העיצוב, שלא יראה כמו כרש גיהוץ חשבתי על- Dell XPS M1330 אהבתי את העיצוב אך בסה"כ הוא די מיושן, זה פחות או יותר הסיגנון שאני אוהב מודה לכל מי שיעזור [br]פורסם בתאריך: 11.11.2008 בשעה 00:00:25 ^הקפצה^זה דחוף לי, אפשר עזרה בבקשה... אודה לכם מאוד

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  3. Started by sku4no,

היי.. יש לי בעיה קטנה עם הלפטופ..הרמקולים לא עובדים זאת אומרת הם עובדים מצוין, רק שלא שומעים כלום.. למישהו יש מושג מה זה?ואיך מטפלים בזה? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  4. Started by tal396,

אני חדשה פה, בכל אופן אני רוצה לקנות ממחשב נישא, ראיתי שיש בZAP את המחשב הזה DELL INSPIRION 1525 15.4" 2.0 Ghz 250 GB מישהו ניסה אותו? http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LAP-DE80&Cat2Cat1ID=1&Cat2ID=2&aff=zap הוא נראה לי אחלה, אני ממש צריכה משהו עם הרבה זיכרון (אני עובדת בהייטק ותיכנות), ושיהיה ארחיות כי הם נדפקים מהר.. המחיר נראה לי אחלה. אני מוכנה לשים עד 4,000 שח בערך... מה שכן אין לי מושג מזה המאבד הזה: "Intel® Core2 Duo mobile processor T5750 with 2MB L2 cache and 2*2.0GHz processor speed" הוא מהיר? אמין? תודה! טל

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  5. חברה מבקש לעזור לי לבחור איזה מפרט הכי מתאים לי.. התקציב שלי הוא עד 2000 שח! יש לי מסך !! אני צריך רק את המארז. המחשב מיועד לאינטרנט בעיקר אופיס... כמובן הייתי רוצה שהמחשב יסחוב משחקים..אולי לא ברזולוציות הכי גבוהות אבל לפחות שישחקו לי משחקים חדשים נורמלי.. רצוי רק ארדיסיק שיהיהי גדול! תודה רבה מראש!!

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  6. אני אמור לקנות מחשב נייד בקרוב שך lenovo השימוש שלו יהיה בעיקר משחקים וסרטים וקצת עבודה השאלה איזה מחשב אתם ממליצים שיפעיל משחקים חדשים? תודה ראש על העצות

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. שלום לכולם, אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב להורים שלי. השימוש היחידי שלהם בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש קצת באופיס, וצפייה בתמונות. התקציב הוא 1000-1500 שח (העדפה לכיוון ה-1000 אחרי שאמרתי להם שלא בעיה למצוא היום מחשב ב-1000 שקל) תודה רבה, רן

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  8. שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד לצרכים בסיסיים מאוד- אינטרנט, אופיס, תמונות, צפייה בסדרות וסרטונים (לא משחקים או משהו מיוחד) חשוב לי שיהיה מהיר , בטריה שלא תכבה אחרי שעה, שיבוא עם מערכת הפעלה מותקנת ושיהיה חיבור לטלווזיה. ואחריות אני לא יודע אם כדאי, מבקש את עצתכם

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  9. Started by zuk666,

היי, המפרט שלו הוא: * amd athlon ql-62 2.0Ghz * זכרון 3GB DDR2 * HD 250 GB SATA * כרטיס מסך ATI readon 3200 HD * צורב, כרטיס רשת, BT.. המחיר הוא 3500. אני אשמח לסקירה קטנה על המעבד מהסוג הזה.... תודה.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by ro_ni,

חושב לקנות את הדגם הנ"ל Toshiba Qosmio F50-10Z SPECIFICATIONS: 2.26GHz Intel Core 2 Duo Mobile P8400 processor, Intel PM45 Express chipset, 4GB DDR2 800MHz RAM, 320GB Toshiba hard disk, 512MB DDR2 Nvidia GeForce 9600M GT graphics, 15.4in 1,280 x 800 TFT, Intel 5100 802.11abg+draft-N WLAN, Bluetooth, Realtek High Definition Audio, harmon/kardon speakers, Analog/DVB-T Hybrid TV tuner, Gigabit Ethernet, eSATA, HDMI, 3 x USB, 3-in-1 card reader, fingerprint reader, mini-FireWire, VGA output, RJ-11 socket, 1.3mp webcam, Windows Vista Home Premium 32-bit, 1yr RTB warranty, 369 x 278 x 47, 3.3kg גם לניידות, סרטים ומשחקים איך יריץ crysis ? איך הוא בהשוואה לACER 5930G שנמכר בארץ מ…

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  11. Started by snapdragon,

המפרט בעיקר לגלישה, אופיס וטיפה משחקים. מארז + ספק TR2-400W וHD כבר קיימים. מעבד: AMD ATHLON 64 5400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADO5400DOBOX - BOX ¤408 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69VM-S2 ¤282 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 Geforce 9600GT 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤516 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS30 X22 - BLACK - SATA ¤126 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK ¤236 מחיר סופי: ¤1568 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על הלוח-אם, האם תומך בכרטיס המסך הזה שהוא pci-e 2.0 ? והאם מתאים לספק 400W ?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. Started by Kobi Pri,

מישהו יכול לתת חוות דעת על מחשב נייד MSI PR601 T5800

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. בחנות QSYS.CO.il מוכרים נייד של חברה ידועה אבל של דגם שלא מיובא לארץ באמצעות היבואן הרשמי. אני מעוניין לשמוע את דעתכם על החנות הזאת ועל הסיכון שכרוך בקניית נייד ביבוא מקבילי.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. יש בבעלותי מחשב נייד מדגם CLEVO M520N עשיתי חיפוש ברשת לסוללה או סוללה חילופית כמו כן אני לא מוצא את היבואן קניתי את המחשב שעבדתי כסוכן שטח ואני עדיין כזה הכל נהדר רק שאחרי שנתיים הסוללה לא נטענת , וכשהיא כן היא מחזיקה 5 דקות בלחץ . אני מצרף תמונה של הסוללה למי שמכיר או יש לו רעיון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  15. Started by daf,

תקציב באיזור ה3000 שקל. מטרת המחשב: מחשב שיתחבר לטלוויזיית HD כאשר המטרה העיקרית היא סרטים וסדרות. אין צורך במסך או רמקולים וגם לא מארז יפה במיוחד. לא מתכונן OC. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין שתי הסוללות: סוללה סוללת 6 תאים 53WHr Li-Ion Battary לבין 28WHr ההזמנה של המחשב מחר כך שאשמח לתגובה מהירה, תודה רבה. עריכה: בחיפושים באינטרנט מצאתי שזה כמות הוולט בשעת עבודה שהבטריה מספקת שאלתי החדשה היא כמה זמן הבטריה תחזיק בפעילות שוטפת?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by RadeonXt,

חבר החליט להחליף מחשב (אחרי שהנוכחי נכנס לתהליכי גסיסה מתקדמים) וביקש את עזרתי. התקציב - 2.5K (אפשרות לחרוג ל-2.7, לא מעבר לזה). הדרישות - עדיפות ללוח אם של Gigabyte, עדיפות ל-HDD של 320 ג'יגה ומעלה. אין צורך במסך, עכבר, מקלדת ורמקולים. המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ומוזיקה, אבל גם למשחקים (לא מי יודע מה כבדים). תודה מראש .

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, שיניתי את כוונותי קצת אני מעוניין במחשב בתקציב עד 6.5K 1) 14.1" עדיפות ל LED (לא חייב) 2) Wifi+BT 3) צורב DVD 4) 10/100/1000 Network 5) לפחות 2GB זכרון 6) דיסק לפחות 200GB עם עדיפות ל 7200rpm אם יש אפשרות לסוללה 9CL בכלל זה גדול אבל אם אין לא נורא... תודה מראש , אני דיי נואש, אני חייב לקנות ולהזמין אותו בהקדם האפשרי

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  19. שלום, לאחר תקופה ממושכת שהמחשב שלי מקרטע ברמות קשות ביותר, החלטתי שהגיע הזמן לשדרג. רוב השימוש שלי עם המחשב יהיה אינטרנט ואופיס למרות שאני מידי פעם ארצה שתהיה לי האפשרות לשחק מעט ולעסוק קצת בעריכת וידאו. התקציב נע בין 4000 ל4500 ש"ח. אין צורך בציוד היקפי כמו מקלדת ועכבר; המסך ישודרג במקביל, שלא במסגרת התקציב, ל20"/22". יש צורך במערכת הפעלה (ואחרי הרבה זמן עם לינוקס, אני אערוק חזרה לWINDOWS כי יש כמה תוכנות שבעייתי לי להסתדר בלעדיהן). לא יתבצע OC. חשבתי על המפרט הבא: מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 10558 Thermaltake VD6000BNS Soprano VX No P/S Black ATX Case 315.00 ¤ 1 315 ¤ 1 12315 Intel Core2 Duo 3.0GHz 6MB E8400 Box CPU 890.00 ¤ 1 890 ¤ 2 11935 S…

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  20. חבר שלי מתכנן לקנות מחשב, הוא צריך מפרט ב5000, רצוי פחות, עם מסך LCD 20" מערכת 2.1, המפרט מיועד למשחקים, והוא רוצה 4 GB RAM לפחות (הוא לא צריך, איזה מעצבן זה חברים נובים), HDD בנפח 320 יספיק, אם יש 500 בהפרש קטן (כמה עשרות שקלים) אפילו אם יש הפרש בביצועים, עדיף לקחת איתו, הוא לא עושה באנצ'ים לHDD או משהו שיצדיק את כל המהירות. המפרט לא צריך לכלול תוכנה כלשהי. לא מתוכנן אוברקלוק, המחשב לא צריך להיות שיא השקט, אבל לא מטוס, חובה מארז עם חלון+ מאווררים מוארים. תודה מראש, אורי

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  21. Started by yohai,

מה התקציב? בסביבות ה5000 עם מסך אני יכול לעלת ל5,500 2. מטרות המחשב? תיכנות ( תוכנות כמו C++ JAVA ECLIPSE MATLAB) תוכנת הורדות , משחקים לא כבדים ( NBA FIFA בהגדרות מינימליות) 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים רמקולים, - לגבי האל חוטי זה לא בעל חשיבות 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעדיף אינטל אבל אני שומר על ראש פתוח 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מעדיף שכן 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? מעדיף שכן 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? 9. האם חשוב שקט? עד כמה? ה…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  22. אהלן, בהמשך למפרט המומלץ הזה: http://hwzone.co.il/specslist/view/52/ צריך מארז קומפלט, 1500 שקל גג, לא יהיה OC, ואין צורך בקירור למעבד שהוא לא סטוק אלא אם כן אין ברירה. אין צורך לכלול דמי הרכבה. תודה

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  23. אהלן אני צריך עזרה בבחירת נייד שישמש אותי בעבודה ביום(office,photoshop,solidworks,עריכת וידאו בסיסית) ולפנאי בערב(סרטים, מוסיקה, v.o.i.p). העבודה במקום נידח ודורשת התניידות ברכבי שטח על בסיס יומי יחד עם המחשב, לכן נראה לי שיש לי צורך במחשב עם איזו שהיא קשיחות. solidworks למי שלא מכיר היא תוכנה לתכנון חלקים בתלת מימד, שמאפשרת חישוב וסיבוב על אוסף חלקים בזמן אמת. המחשב צריך להרכש ולקבל אחריות בארץ. 15.4" נראה לי גודל הגיוני מבחינת משקל/גודל מסך. אמור להחזיק מעמד שנתיים. לגבי שאר המאפיינים אני פתוח להצעות. תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 9.11.2008 בשעה 00:16:56 מאפיינים נוספים שגיליתי שיש לי צורך ב... :כרגע המחשב חייב לעבוד בXP, יש לי גרסה מקורית של XP כך שאם לפרמט גרס…

• 6 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת תוכנה ומשחקים קלים. רצוי גודל מסך של 15.4. במחיר של עד 5000. משקל עד שלושה קילוגרם. חשוב מאוד אחריות של 3 שנים ושל היבואן הרישמי. תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרות לימודים (ולא למשחקים, מלבד אולי משהו ישן יחסית שלא דורש כוח) כמה דרישות ושאלות קונקרטיות: נתחיל בדרישות: 1. עד 3 ק"ג משקל. 2. מסך של 15.4 3. HD של 160 ג'יגה, אם אפשר 250 עדיף. 4. צורב DVD 5. בלוטות' וכרטיס Wireless. ועכשיו לשאלות: 1. האם יש חשיבות לCore2Duo לעומת DualCore רגיל? אני אריץ MATLAB מדי פעם אז אם יש חשיבות לCure2Duo אני מעדיף אותו. 2. אני מתכנן להתקין Ubuntu על המחשב, האם יש מחשבים שתומכים במערכת הזו יותר טוב? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים