עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bugosdckh,

שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב ללא מסך עד 2000 ש"ח. האם יש למישהו הצעות? המחשב לא מיועד ל OC מיועד לאינטרנט ולמשחקים לא כבדים. (NBA) תודה.

2. שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר ללימודים ולגיימינג (כשמה שמטריד אותי זה בעיקר היכולות בגיימינג מן הסתם). * התקציב המשוער: 2500-3500 (ברור לי שבתקציב הזה אני לא אריץ משחקים חדשים על הרמה הכי גבוהה, מספיקה לי איכות גרפיקה בינונית והעיקר שהמשחק ירוץ חלק) * מטרות המחשב: גיימינג ולימודים * גודל המסך: 15.6 ומעלה * רזולוציית המסך? 1366x768, אם HD אז מעולה, אבל לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB לפחות * כונן אופטי? שיקרא הכל, לא חובה גם צריבה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא משנה…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  3. שלום לכולם, זו הודעתי הראשונה בפורומים של HW לאחר זמן ארוך מאוד שרק קראתי אז מזל טוב ולעניין, אני מתכנן רכישת מחשב מאוד בקרוב, התקציב הוא כ 3500 ש"ח +- ללא מסך, כונן קשיח וצורב שאעביר מהמחשב הישן. גם למשחקים, גם לעבודה שוטפת.. אחרי שהגעתי בערך להחלטה אשמח לדעתכם ולעצות ולחוות דעת.. Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Asus P5Q Pro s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45 DDRII 800 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E Hec Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. * גודל המסך? 11.6-14 [עם עדיפות ל 13 14 אינץ'] * משקל רצוי? מיועד לידידה שברירית, אז כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אין צורך ביציאות מיוחדת * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב מיועד לבחורה סופרת בפוטנציה, היא כותבת המון על המחשב ומסתובבת איתו בין בית קפה לאחר, וגם ללימודים, ככה שלהסתובב עם מטען זה לא פלוס מבחינתה. האיכות של המסך שצריכה להיות גבוהה, שניתן יהיה לקרוא בלי כאבי ראש. המקלדת גם חשובה. גם נטבוק בא בחשבון [בהתחשב בתקציב] כוח עיבוד לא קריטי …

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  5. אני צריך נייד לדברים בסיסיים, וגם אני צריך להריץ עליו , Visual Studio, Lightroom ותוכניות גרפיות פשוטות למדי, לא מסובכות אבל לרוב לנסעיות ושימוש רגיל לחלוטין, ללא משחקים עד 4000 ש"ח האם המחשב הזה מספיק לי? http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1310.htm וגם אני רוצה כמה שיותר קטן, אם היה נטבוק מספיק חזק ל Visual Studi.net הייתי לוקח אותו מה האפשרויות האופטימליות שיש לי?? תודה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  6. Started by KOMBINA,

אני צריך בבקשה הצעה למפרט למחשב ניד קל 13 אודה לכם

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by DarkShnizel,

עם כרטיס טלויזיה שיוכל להתחבר לממיר HD שימושים עיקריים - הצגת תכני 1080p וצפיה בYES... בעקרון יש בסיס: C2D E7200 EP43-DS3L 2*1GB DDR2 RADEON HD3450 WD 160GB WD 500GB יש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by wollmann,

שלום לכולם. ראיתי את המפרטים המומלצים באתר, ומחשב לעריכה גרפית תלת מימדית שם מתחיל ב 7500 ש"ח. רציתי לדת מה יתאים לי? אני מחפש מחשב שיעבוד טוב עם פריהנד, מיה וכו', אבל לא מוחץ, לא עבודה כל הזמן. מה יכול להתאים לי? בתקציב של 4000 ש"ח אולי 4500 ש"ח. מן הסתם, שהכרטיס מסך זה הכי חשוב.

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by tehnodrom,

רוב העבודה איתו תהיה איי סי קיו אינטרנט וסרטים אבל שיריץ משחקים חדשים תודה

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, תקציב- 6000-7000 ש"ח לא כולל מסך, מסך אני לוקח את הדל המפורסם כפי שהומלץ לי כבר. שימושי המחשב, גרפיקה מורכבת, גיימינג, קידודים מסיבים, תיכנות ועוד.. בחרתי מפרט בסיסי שנראה לי מתאים לצרכי ואשמח לחוות דעתכם, בייחוד בנושא הזיכרון, לוח האם, מארז וספק, כרטיס מסך. אני מבקש לשים דגש חשוב על מחשב שקט, היום ברשותי מארז של TERMALTAKE ישן שאני מאוד לא מרוצה ממנו. דגש נוסף בבקשה הוא משקל, כלומר לא מארז בטווח ה 15+ קילו! לא צפוי OC דרסטי כנראה. בקשר למשחקים, אני דיי מגוון אז קשה לי לומר מה צריך בדיוק לכן לקחתי כרטיס MID RANGE , חשוב לי לומר שיש לי העדפה ברורה לNVIDIA מנסיון ארוך שנים, וכן לאינטל בתחום המעבדים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על פריטים שנמכר…

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by Saharh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח/1000$/1300 CAD א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט - שימוש בסיסי ומשחקים מדי פעם א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - BF, WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 42 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  12. Started by 104952,

לא מבצע OC. לא צריך מסך. חשוב שיהיה כונן קשיח של 250 GB סטיק אחד של 1GB ( בשביל שדרוג עתידי ל2GB )

• 12 תגובות
    • 753 צפיות
  13. אני שוקל לקנות מחשב במפרט דומה למפרט #25 (עם יותר SSD ופחות HDD) שאמור לשבת בסלון. כמה הוא אמור להיות רועש? זה לא שאמורים לישון איתו, אבל אני לא רוצה לשמוע אותו כשאני רואה סרט.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חזק, לעריכת וידאו קלה, לעריכת אאודיו קלה, קצת למשחקים ןלעבודה כללית, אנא עיזרו להרכיב

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by ELDF,

בוקר טוב, אני מעוניין לרכוש השבוע מחשב נייד, אחרי שקראתי קצת בפורום החלטתי גם להתיעץ עם החברה פה. אז ככה: שימושים עיקריים : גלישה/אקסל/מיילים/וורד/משחקים ברמה פשוטה מאוד מבחינה גרפית(football-manager). גודל רצוי : 13.3-14 משקל : קל ככל שניתן! (חשוב מאוד מאחר והנייד יהיה עלי כל היום,עבודה+לימודים) זמן סוללה : חשוב אך לא קריטי (5 שעות)יציאות מיוחדות : USB3 + בלוטות. כונן קשיח : אשמח ל SSD 128-256 מאחר ורוב האחסון יבוצע על כונן חיצוני. כונן DVD/צורב : לא נחוץ. אחריות : במידה ויש מוצר ששווה להביאו מארה"ב במשלוח דואר ולשלם מיסים אך עדיין יוצא כדאי אשמח לאחריות בין לאומית. מערכת הפעלה : לא משנה WIN7/8 או ללא מערכת כלל.העדפות לחברה מסויימת : אין, כל עוד היא חברה מבוססת וידועה.…

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  16. המחשב משמש בעיקר למשחקים. המפרט: INTEL CORE 2 DUO 4300 GIGABYTE 965P-DS3 G.SKILL 2GB ddr2 800Mhz CL4-4-3-5 LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM X2 LITEON DVDRW LH-20A1S CORSAIR 520W HX ANTEC P182 SCYTHE INFINITY NEC 90GSX2 ניתן לחרוג מהתקציב עד 3.5K. עדיפות בהשגת ביצועים מקסימליים מאשר חיסכון בכסף. אני מעוניין שהמחשב ישאר שקט כמו היום. לא צריך להחליף את המארז, הרדיסקים וצורב. המסך 19 אינץ' ,אני לא מעוניין לעשות oc ואין צורך בציוד היקפי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  17. Started by shlosi,

שלום לכולם, חפשתי במפרטים המוכנים וראיתי שאין שם אפילו לא מפרט עריכת וידאו אחד לרפואה אז אני מציק לכם פה: אני רוצה לרכוש מחשב חזק מאוד שמיועד לעריכת וידאו HD-אוויד ופרימייר, כולל אפטר אפקטס, ואולי גם תלת מימד בעתיד הלא רחוק. התקציב יכול להגיע גם עד 8000, והדברים החשובים הם: מעבד i7 זכרון אני לא יודע כמה, אבל אני מניח ש12 או 16 ג'יגה כרטיס מסך חזק במיוחד הארד דיסק פנימי של 2 טרה הבנתי שכונן SSD הוא די נחוץ, אז אחד של לא פחות מ120 ג'יגה זהו פחות או יותר. כמובן הדברים הרגילים- צורב, חיבור usb3, מערכות קירור וכו'. חוץ מהמפרט עצמו אני לא מחפש ציוד היקפי. תודה רבה לכולם!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  18. Started by tamiravigan,

שלום חבר שלי רוצה מחשב ב2700 בלי כרטיס מסך(הוא רוצה מובנה ובעתיד הוא יוכל להוסיף כרטיס מסך עם DX10) הוא לא מתכנן OC זה למשחקים(בינתיים קלים בינוניים) הנה משהו שבניתי לו: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box G.Skill DDR2 2X512MB 667Mhz CL5 LG GSA-H22 X18 DVD Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w GIGABYTE GA-965GM-S2 הכל ב2,709.00 מSKYPC שווה? תציעו גם אתם! תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  19. אני רוצה את ה-MX1K, במיוחד שהוא עולה רק 80-90 דולר, ואין לי מושג מאיפה לקנות. NewEgg לא עושים משלוחים בינ"ל ='( מישהו מכיר חנות טובה? סליחה אם הדיון לא מתאים לכאן, נראה לי שזה הפורום הכי טוב לפרסם דיון כזה... תודה מראש לעוזרים!

20. Started by יהודה עמית,

ראיתי את המחשב הזה הוא נראה זול מידי לi7 האם אני צודק? https://ksp.co.il/?uin=49763 ודבר נוסף שאני קונה מחשב יד 2 איך אני בודק אותו?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  21. שלום יש ברשותי את המחשב שמצורף המפרט שלו בקובץ תמונה כאן. אני צריך את המחשב לשימושים משרדיים, הרבה תוכנות פועלות ברקע [אימיול וכו...]. כמו כן, היתי רוצה שהמחשב יפעל גם למטרות משחקים חדשים כמו COD5 או אמריקן ארמי... וכאלה. [אני לא צריך רזולוציה גבוהה כמו סרט ... אבל מה שכן חשוב לי שלא ינוע באיטיות לא יסחב מדי. זה יותר עיקרי..]. אודה לכם אם תתנו דעתכם על השינויים הקריטים שנצרכים. [בסוג החברה, במהירות, בזכרון.. הכל. ] תודה רבה לכם. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by chelsky26,

ערב טוב, קניתי לאחרונה נייד ורציתי לשאול אם אני משאיר את הנייד כמעט תמיד בהטענה האם זה פוגע בסוללה ובאורך החיים שלה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. Started by lawstudent,

* מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים וסדרות. * גודל המסך: 13.3 * רזולוציית המסך: גבוהה מספיק למטרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שיותר קל, רצוי מתחת ל1.8 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, עדיפות לכמה שיותר זמן סוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: עדיפות לssd. * כונן אופטי: * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? כן. המליצו לי על טושיבה ונאמר לי להתרחק מlenovo. תקציב 3-4.5. אם הוספה של כמה מאות שקלים תספק לי את המחשב האידיאלי, אוכל להגדיל את התקציב.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000ש״ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מימוש התקציב בין 5600-6300 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וסרטים באיכות HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FEAR3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by Triple-z,

אני מעוניין לקנות את נטבוק הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 יש לו לא מעט מוכרים באיביי ששולחים לארץ למשל: http://goo.gl/uZZt מהחישוב הפשוט יוצא 577$ שהם 2,145 שקל, למישהו יש נסיון עם רכישה של מוצרים כאלו? והאם זה כדאי? כמובן שיקחו לי מכס מעמ וכו השאלה כמה והאם זה כבר מתקרב לרמה של המחירים בארץ? לגבי האחריות הבנתי שיש להם אחריות בינלואמית לשנה שתופסת בארץ (לפטופים של אסוס) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.