עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by adirnasri,

אני צריך מפרט מחשב עד כ 5000ש"ח גג המחשב יהיה כולל הכול (מסך,מקלדת,עכבר,רמקולים וכו') והמחשב אני צריך אותו למשחקים ואני מראשון מודה מראש תודה אדיר

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אני שוקל לקנות מחשב במפרט דומה למפרט #25 (עם יותר SSD ופחות HDD) שאמור לשבת בסלון. כמה הוא אמור להיות רועש? זה לא שאמורים לישון איתו, אבל אני לא רוצה לשמוע אותו כשאני רואה סרט.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by atila3,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד מהסוג הנ"ל ומה שקורה שפירמטתי אותו תחילה התקנתי לו אקס פי ומשום מה לא היה קול למרות שהתקנתי את כל הדרייברים. אמרתי אולי הווינדוס לא תקין אז החלפתי לו ך-7 סטארטר וגם שם אותה בעיה , האינדיקציה של הווינדוס היא שהכל עובד תקין ואין שום בעיות אבל אין קול אודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  4. אני צריך מחשב נייד שיפעיל גם משחקים ולעבודה עם פוטושופ cs3 ופריהנד ול 3d max עכשיו השאלה אם אפשר לקנות מחשב עם כרטיס שייריץ גם משחקים וגם את התוכנות האלה כמו שצריך תקציב עד 4000 עם חריגה של עד 1000 אבל אם היא ממש ממש משמעותית [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 19:35:50 ממ מישהו?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  5. Started by tulz,

שלום לכל הפורום,אני רוצה לקנות מעבד+לוח אם+כרטיס מסך++ספק איכותיים עד ה-4,000 ש''ח,את השאר כבר יש לי במצב מעולה! מטרות המשב הוא בעיקרון משחקים,כגע חשבתי על X800XL אבל גם X800GT יעשה לי את העבודה,דרוש מעבד חזק,ואחד ג'יגה זיכרון.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by amitaisi,

אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. - יירכש בארה"ב (הזמנה באינטרנט בתוך תחומי ארה"ב) * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - עבודה משרדית, צפייה בסרטים, משחקים (יהיה נחמד אם יוכל לתמוך ביותר מסוליטייר, COD ברזולוציה בינונית כדוגמא), עבודה עם SOLID WORKS * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - מסך מאט עדיף, אבל לא DEAL BRAKER. גודל 15.4 - 17.3. אם אפשר שהמסך יהיה מגע והתוספת היא עד 100$ (בהשוואה לבלי מגע) אז כן. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ו…

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by mozess,

שלום חברים. רציתי את עזרתכם בקניית מחשב נייד עבור מורה. הצרכים הם בסיסיים ממש- אופיס וקצת גלישה. מה שחשוב מאוד הוא אורך חיי סוללה ומשקל נמוך. וכמובן שלא יהיה חד פעמי. אופציית קיפול למגע זה גם דבר נחמד. תקציב באזור ה1500 ש"ח. ראיתי מחשב אחד שהיה נראה לי שיחסית עונה על הציפיות - https://www.madpasot-plus.co.il/items/3052128#Image_2 מה דעתכם? מישהו מכיר את המחשב הזה? יש אולי המלצות אחרות בסכום הנ"ל? תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  8. שלום אני רוצה להרכיב מחשב חזק, לעריכת וידאו קלה, לעריכת אאודיו קלה, קצת למשחקים ןלעבודה כללית, אנא עיזרו להרכיב

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by liad.az,

המשחקים הם בעיקר פיפא ופוטבול מנגר והלימודים צריך להתקין תוכנה מיוחדת קצת חזקה עשיתי מחקרים טיפה וראיתי 2 מחשבים זהים במפרט רק שיש משהו בולט לכל אחד אשמח שתעזרו לי מה עדיף יותר מביניהם מחשב hp עם מהירות מעבד 1800 מגה הרץ וכרטיס מסך Intel HD Graphics 620 או מחשב dell עם מהירות מעבד 1300 מגה הרץ וכרטיס מסך Nvidia GetForce MX230 לכל אחד יתרון וחיסרון אבל אשמח לדעת איפה החיסרון הוא פחות משמעותי

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. Started by Wopidasa,

היי לכולם ותודה מראש. אני סטודנט למדעי המחשב ועובד כמה ימים בשבוע כמתכנת. אני מחפש לפטופ שיכול להריץ בקלות תוכנות כמו PYCHARM ואקליפס, וקצת משחקים, באזור ה4-5 אלף. גודל: 15 אינצ' משקל: כמו שיותר קל, אבל זה לא כל כך קריטי עיצוב: מאוד חשוב לי שהוא יהיה נוח להקלדה ועם NUM PAD SSD חובה כרטיס מסך חיצוני שיוכל להריץ משחקים, לפחות ברמה סבירה במערכת הפעלה אין צורך, אני אעבוד בלינוקס (חושב לעשות DUAL BOOT רק בשביל המשחקים) הסתכלתי בינתיים על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=909836 אבל הבנתי שSSD היברידי לא ממומלץ במיוחד. מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  11. Started by d1zzy,

שלום, אני מחפש נייד לאמי לשימושים בסיסיים (אינטרנט, אופיס). המחשב יבלה את מרבית זמנו בבית, כך שמשקל\זמן סוללה ארוך במיוחד הם פרמטרים לא רלוונטיים. חשוב לי שהמחשב יענה על כמה דרישות: 1. מסך מט בגודל 15" 2. מקלדת עם תצורה סטנדרטית (או כמה שיותר קרובה לתצורה סטנדרטית) 3. אחריות לשלוש שנים 4. עם מערכת הפעלה (או עם אופציית הוספה) 5. 4GB זכרון פנימי - יתרון, אך לא חובה. התקציב הוא בין 2500 ל3000 שקל. הסתכלתי על מחשבי Dell, וניסיתי להבין, מה ההבדל בין סדרת הVostro לInspirion?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by tamiravigan,

שלום חבר שלי רוצה מחשב ב2700 בלי כרטיס מסך(הוא רוצה מובנה ובעתיד הוא יוכל להוסיף כרטיס מסך עם DX10) הוא לא מתכנן OC זה למשחקים(בינתיים קלים בינוניים) הנה משהו שבניתי לו: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box G.Skill DDR2 2X512MB 667Mhz CL5 LG GSA-H22 X18 DVD Sunbeam Transformer BLACK/BLUE + 400w GIGABYTE GA-965GM-S2 הכל ב2,709.00 מSKYPC שווה? תציעו גם אתם! תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  13. אחים שלי הנה מפרט מ-altpc.co.il ב-קצת פחות מ-5000 ש"ח מה אתם אומרים : -חשוב שיריץ משחקים באיכות מעולה -שיהיה שקט מאוד -שיהיה מעל 120 GB -שיהיה מעל 3.0 ג'יגה הרץ (אם אפשר לדעת כמה מגה הרץ המחשב?) שינויים והמלצות יתקבלו בשמחה ,רק תכתבו כמה כל שינוי עולה מעבד: AMD Athlon 64bit 3000+ Socket939 - VENICE לוח: Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Chipset זיכרון: 1GB (2x512MB) GEIL DualDDR 400Mhz כונן קשיח: Western Digital 160GB SATA 7200RPM צורב: Toshiba DVD±RW x16 Dual Layer - Black כונן דיסקטים: 1.44MB - Black כרטיס מסך: Leadtek GeForce FX6600GT Extreme 128MB PCI-E x16 כרטיס קול: 6Channels onboard כרטיס רשת: 10/100/1000Mbps onboard מארז: RAIDMAX COBRA 420W

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by Salwaby,

אני מחפש מחשב לקחת לאוניברסיטה לשימושים לימודיים בעיקר (בלי תוכנות גרפיות), סרטים סדרות אולי בקטנה. חשוב שיהיה כרטיס רשת ל Wi-Fi (בכולם כבר יש לא?), עד 15" (שיוכל להכנס לתיק שלי), 2GB זכרון ומעבד כמה שיותר טוב הנכנס בתקציב. אין לי כוונה להריץ עליו משחקים או דברים כאלה, ככה שאין צורך בכרטיס גרפי מיוחד, היציאה היחידה שקריטית היא כמובן USB כאשר אני מעדיף שיהיה לו גם יציאת HDMI. אין צורך בצורב / קורא דיסקים. מערכת הפעלה מובנית. תודה רבה. נ.ב - כבר פתחתי לפני איזה חודש בפורום דיון בנושא דומה, השתנו לי במעט הדירשות לנייד ולכן פתחתי דיון חדש.

15. Started by orengore2,

שלום רב אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל במחיר של 1000$ +/- מטרות המחשב הוא לעבודה ביתית, אינטרנט, תוכנות למיניהן (לא כבדות) ואולי גם סרטים (לכן לא רוצה מסך מבריק) לא למשחקים. כמובן שארצה אחריות בארץ לא MSI ולא LG תודה

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  16. אני מעוניין להחליף באופן זמני את הדיסק קשיח שעליו מותקנת כרגע WIN7 אולטימייט, ולהתקין בחדש 2 מחיצות אחד של וינדוס 7 ואחד של לינוקס. הדיסק הנוכחי בעייתי ואני שולח אותו לשחזור, השאלה היא האם אחרי שאני אתקין שני מערכות הפעלה על דיסק שיחליף אותו, האם כשאני אחזיר את הדיסק הקודם הביוס והמערכת תזהה אותו ותחזור למצב הנוכחי, או שאני אצטרך להתקין מחדש את מערכת ההפעלה.

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by UY,

שלום, אני רוצה לקנות netbook ורציתי לדעת: המחשבים האלה יכולים להריץ טוב את ה-Express-ים של VS?, ואם כן איזה? [move]פורים שמח! [/move]

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by deangefen,

לאחר עבודה קשה השגתי סכום של 2100 דולר ואני רוצה לקנות בו מחשב שיחזיק אותי שנתיים שלוש ושיהיה מיועד למשחקים בעיקר חשבתי על המפרט הבא: מNEWEGG Maxtor MaXLine III 7L250S0 250GB 7200 RPM Serial ATA150 Hard Drive - OEM Model #: 7L250S0 $128.00 $128.00 DFI LANPARTY nF4 SLI-DR Socket 939 NVIDIA nForce4 SLI ATX AMD Motherboard - Retail Model #: LANPARTY nF4 SLI-DR $199.00 $199.00 WinFast PX7800GTX Geforce 7800GTX 256MB GDDR3 PCI Express x16 Video Card - Retail Model #: WinFast PX7800GTX …

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  19. Started by ramit02,

שלום לכולם, יש לי בעיה חדשה ישנה, יש לי מחשב מסוג :TOSHIBA satellite u500-10K החל מהיום הראשון שקניתי אותו יש לי בעיה של התרוקנות סוללה מהירה כאשר המחשב כבוי בערך 20% סוללה מתרוקנת תוך 24 שעות בלבד, כדי לשמור על הסוללה אחרי ההטענה שלה אני חייב לפרק אותה מהלפטופ (משהו שקצת מציק ומעיק) חשבתי שאולי שמעתם על הבעיה במחשה הזה וואיך ניתן לפתור אותה. אשמח לעזרתכם בנושא, תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. Started by A.Iniesta,

לא צריך ציוד היקפי. המשחק הכי "כבד" שאמור לפעול זה סאן אנדרס בהגדרות מינימום... תודה!

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  21. שלום. יש לי בעיה. חבר שלי הביא לי את הלפטופ שלו (דל אם זה משנה משהו) והלפטופ נדלק ומיד נתקע ולא עולה. אי אפשר להגיע לSAFE MODE הדבר היחיד שאפשר להגיע אליו זה ה BIOS דרך ה BIOS הגדרתי לו שיעלה את ה DVD והעליתי דיסק איתחול של ויסטה (מה לעשות זה מה שהיה מותקן לו שם) ועשיתי REPAIR זה זיהה שיש בעיה ב startup , עשה תיקון אבל בפועל המצב עדיין זהה והמערכת הפעלה לא עולה. אני חייב להעלות אותה כי יש שם מלא מלא מידע שהוא חייב לגבות. אחרי הגיבוי כמובן שלא תהיה לי בעיה לפרמט לו את המחשב. חייב עזרה, איך לגשת לנתונים ללא פירמוט. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by jossef1959,

איך המפרט? Intel Core 2 Duo E8400 Box Arctic-Cooling Freezer 7 Pro GIGABYTE GA-EP43-DS3L Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 ES Palit nVIDIA GeForce 9800GTX+ 512MB DDR3 PCIe CoolerMaster CM690 Corsair CMPSU-550VXEU 550W אני לא עושה OC, ואל תציעו לי כרטיסים של ATI צריך לשפר משהו? 9800GTX של פאליט מקורר טוב?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by SenDeR,

מחשב למשחקים, שלא יהיה מעבד חלש מידיי. עד 2.5K אם צריך לחרוג בשביל שינוי משמעותי אז אפשרי. תודה :] עריכה: ללא מסך, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC

• 8 תגובות
    • 769 צפיות
  24. אני מעונין לרכוש עבורי מחשב נייח לעבודה בידור וגימינג שיחזיק אותי ל 3-4 שניים ממבצעי אמזון בסיבר מנדי. לא רוצה את הדברים הכי חדשים אבל רוצה שהמחשב יחזיק אותי ויהיה ניתן לשדרוג התקציב 1000 דולר אבל ניתן לחרוג המטרה היא לנצל את המבצעים התוכנית הייתה לעשות את הרכשה הזו בסוף 2020 אבל אם קצת עזרה שלכם ובמידה וזה משתלם אולי אעשה זאת השנה המטרה היא לקנות את כל החלקים ואז לעשות את ההרכבה בארץ תודה.

• 0 תגובות
    • 769 צפיות

דיונים חדשים בפורומים