ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה..אשמח לעזרה בנושא.. מחפש נייד בתקציב של עד 2500+- (אפשר לחרוג קצת, לא יותר מדי). מסך קטן כמה שאפשר (14.1 בהחלט מתקבל)... לא משהו מיוחד מדי, מחשב שמיועד לגלישה באינטרנט ולראית קבצי אופיס. לא חייב להריץ ויסטה, XP בהחלט מספק.... אשמח לקבל מפרט וכן חנות אמינה... תודה מראש לעוזרים נ.ב סליחה על ההפרה של החוקים...
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הי, קניתי לפני כמה ימים מחשב נייד של ASUS. התקנתי לו win7 והתקנתי את הדרייברים שלו מהדיסק שהגיע איתו. ועכשיו יש לו בעייה מוזרה, כשהוא בחשמל אז הכל בסדר אבל כשהוא מנותק מהחשמל האינטרנט האלחוטי מתחיל לעשות בעיות. לפעמים הוא לא עובד בכלל ולפעמים הוא עובד אבל בעייתי. חשבתי שאולי זה קשור לאפשרויות של הצריכת חשמל אבל לא הצלחתי למצוא פיתרון.. מישו יכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
למרות שאולי זה לא הזמן הטוב ביותר לקניית מחשב חדש, אין ברירה אלא לרכוש ועכשיו אשמח לקבל חוות דעת על המפרט שיצרתי פה, לא נראה לי שניתן לקצץ במחיר, גם ככה התחלתי במקסימום 3000 וחרגתי קצת צרכים: קריאה של PDF אינטרנט, אופן אופיס, סרטים (בחיבור לטלוויזיה), מוסיקה (כרטיס PCI בחיבור לרסיבר) - כאן יש חשיבות לשקט וקירור פסיבי. כמו כן אני מבצע רסמפלינג שזה קצת מאמץ למעבד וחשוב שהוא יחזיק מעמד בשקט ובלי להתחמם, יש עדיפות ברורה למעבד של אינטל בתוכנות האלו. עריכה של מוסיקה עם AUDACITY גרפיקה - פוטושופ, גימפ, avidemux, virtualdub משחקים לא כבדים במיוחד, רזולוציה עד 1680 * 1050 תכנות - סביבת ECLIPSE בעיקר וגם MATLAB הרצת לינוקס על XP עם VMWARE - כאן יש חשיבות למעבד חזק …
-
- 15 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 3500 שקלים (חריגה ל3800-4000 מקסימום.) המחשב מיועד לעבודש עם תוכנות חישוב כמו matlab ו- solidworks. וגם לעבודה משרדית (אופיס). הנה פרטים מכוונים שחשוב לי שיהיו במחשב: * גודל המסך: 15.4-15.6" * משקל רצוי: שלא עולה על 3 ק"ג (אפשר לחרוז ב-100 גרם אבל לא יותר). * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שיספיק ל 4-3 שעות עבודה במצב חיסכון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כל יציאה תתאים רק חשוב שתהיה יציאה. * בלוטות? לא בהכרח. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 320GB. * צורב DVD: כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לי הומלץ על דל ואייסר אך אם אתם מנוסים עם חברה שידוע לכם עליה כטובה גם מבחינת איכות מוצר וגם מבחינת אח…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני חדש פה בפורומים ומקווה שאני פותח את הנושא הזה במקום הנכון.. בעוד כחודשים אני אסע לארה"ב, ושם תיהיה לי הזדמנות לרכוש מחשב נייד. אני מעוניין במחשב שישמש אותי בעיקר לגיימינג. המקבוק פרו החדש של אפל נראה מאוד מפתה, בעיקר בגלל המשקל שלו ואורך הסוללה. אך, כידוע אפל דורשת סכומים אסטרונומים עבור המוצרים שלה, ולכן אני חושב כי קיימים מחשבים בעלי תכונות זהות לMBP עם מחיר נמוך יותר. לכן אני זקוק לעזרתכם, ואשמח אם תוכלו לעזור לי . המפרט של המחשב של הMACBOOK PRO ניתן לראות כאן: http://store.apple.com/us/browse/home/shop_mac/family/macbook_pro/select גללו קצת למטה, העבירו לטאב האמצעי בעל השם Macbook Pro with retina display והסתכלו על הטור השמאלי. עלותו הסופית היא 1…
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-
-
לצורך שלי מספיק מחשב בסיסי מה עדיף בהנחה שהפרשי המחיר זניחים ( כל המחשב כולל דיסק 80 ו512 זכרון כ 1000 שח ) מעבד אינטל PD 820 2.8Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם GIGABYTE 8VM800PMD או מעבד אינטל PD 925 3.0Ghz DUAL CORE 64BIT לוח אם MSI P4M890 כולל PCI EXPRESS המלצה לשילוב אחר באותו תחום מחירים האם יש לוח אם בתחום המחירים והאיכות האלה שיש בו כרטיס מסך עם יציאת DVI תודה
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
הי, אני קצת אובדת עצות בנושא, לא יצא לי לרכוש מחשב לדרישות של רינדור מודלים עדיין, איך זה שונה ממחשב לגרפיקה ללא תלת, אז אני באמת לא יודעת מה מומלץ מבחינת כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, האם כדאי או לא לעשות מערך Raid (אני שומעת דעות מנוגדות). באמת שאין לי מושג. אני אשמח לקבל המלצות עם קצת הסבר לגבי למה כדאי לקנות חלקים מסויימים. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין להתחיל לשחק ב-Battlefield 3 ברזולוציה 1680x1050 (זו רוזולוציית המסך שלי) המפרט הנוכחי שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200 @ 3.3 Ghz (Stable OC) Gigabyte EP-43-DS3L 4GB DDR2 1066Mhz Radeon HD 4850 512MB 740Mhz(core)/940Mhz(memory) השאלה שלי האם אני יכול לשדרג רק כרטיס מסך ולהינות מכל המשחקים העכשויים? (בתקציב 1500 ש"ח נניח) האם הכרטיסים של היום מתאימים לחריץ PCI-E של הלוח שלי? או שאני חייב ללכת על מפרט חדש לגמרי כדי לשחק חלק... או אופציית ביניים, לשדרג רק מעבד וכרטיס מסך, איזה מעבדים מתאימים ללוח אם שלי? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד התקציב הוא 3000 ש"ח פלוס מינוס 500 ש"ח העדפה לכיוון ה 2500 ש"ח אין העדפה למותג מסויים. אני מבלה המון זמן ברכבת ואני רוצה לנצל את הזמן הזה... אז הדרישות מהמחשב הן כאלה לפי סדר עדיפות (הראשון בעדיפות עליונה). מקלדת רחבה (לפי מיטב ידעתי זה אומר גודל מינימלי של מסך 15.6) אני עובד עם תוכנות של התחברות מרחוק (remote control) אני מניח שצריך ביצועים בהתאם!! משקל כמה שיותר נמוך כמה שיותר טוב חיי סוללה (כדי להישאר בתקציב אין לי בעייה לקנות עוד סוללה) המון תודות לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
חברס' אני צריך הצעות למפרט עד 3500 ש"ח כולל מסך ורמקולים! מטרות - ICQ, אינטרנט, משחקים כמו FIFA, עבודות ב WORD וכו'... מה אתם אומרים יתאים פה? מחשב מבוסס אינטל יהיה יקר מידי, נכון? אם כן, אז מערכת AMD עם כפול ליבה יכולה להתאים... תודה מראש,
-
- 11 תגובות
- 712 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כול התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? viewsonic 19 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? need for speed shift pes 2010 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמ…
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
איזה מפרט כדאי יותר? של INTEL או של AMD? (אני לא מתעסק עם OC ולא מתכנן לעשות) חוות דעת על המפרטים בבקשה עם הסברים אם צריך שינויים. 8) INTEL מעבדי אינטל כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 645 645 זכרונות DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 2 225 450 כרטיסי מסך ASUS כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 1680 1680 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 320 מארזים כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח Ant…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעוניין במפרט דומה בביצועים ובאיכות למפרט המצוין כאן אך עם חלקים מ-KSP. ב-KSP אין את לוח האם, המארז והספק שבמפרט הנ"ל. השימושים הם כפי שמצוין במפרט - יכולות גיימינג ממוצעות. לא יתבצע OC. חשיבות שקט מ-1-10 - 5 תודה.
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מחשב ביתי, לשימוש מגוון: גלישה, מסמכים, מצגות, וכדומה במסגרת של שיעורי בית של הילדים, עריכה וארגון של תמונות ווידאו בקשות מיוחדות: -> מארז קטן אסתטי -> שקט יחסית -> חיבור רק דרך WIFI, מעדיף AC ואם יש 2 אנטנות עדיף. בנוסף למחשב מתכוון לקנות גם ציוד הקפי: מסך, מדפסת, מקלדת, עכבר עדיפות לקנות הכל ביחד בצורה מרוכזת. 1. מה התקציב המקסימאלי? למחשב בערך 3500ש"ח, מערכת ההפעלה לא כלולה בתקציב (תוספת). א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בעד לנצל, אבל שתהיה תועלת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם תהיה תועלת משמעותית, אפשר גם להגדיל ב-500 2. …
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי חבר'ה. מישהו יודע אם המחשב הזה יחזור להיות זמין בארץ בתקופה הקרובה? אני רוצה לקנות אותו אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה, הגיע הזמן לשדרג את מחשב המשחקים של האישה, אז אני צריך המלצות לשילוש וכרטיס מסך עד אלפיים ש"ח. הספק הוא 500W JSP הדרישות הן לכהלן: כנראה שהשילוש לא יוחלף במשך כמה שנים טובות, אז עדיף משהו טיפה יותר חזק ממה שנדרש למשחקים. הכרטיס צריך להסתפק בחיבור 6 פינים וזהו, כי אין יותר. (6850 בא בחשבון?) מעוניין שהיא תוכל לשחק על ההגדרות הכי גבוהות בכל מה שיבוא לה על 1280x1024, אבל כנראה שהמשחק העיקרי יהיה GW2. שקט לא מעניין אף אחד, לא מתוכנן OC. מעדיף לקנות את החומרה מKSP/אייבורי (באר שבע זה חור). מעדיף שלא לסטות מהתקציב, אלא אם זה ממש קריטי.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מלוא התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאה-מאתיים ש"ח במידה ויש הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב ישומש לעריכה ויצירת מוזיקה וסאונד בעיקר בקיובייס, כבר יש ברשותנו כרטיס קול חיצוני שמושלם לצרכים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול …
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט: http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133222§ion=293&target=%D7%A8%D7%91%20%D7%AA%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%AA%D7%99 רציתי לדעת רק אם יש התחדשות מסויימת ברכיבים בהתאם להיום, עידכונים שכדאי לבצע?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב מיני (HTPC ) לקופה רושמת עם מסך מגע במסעדה שיהיה מבוסס I5 250 ג'יגה הארדיסק גם יספיק תקציב 2000 לא כולל מסך תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש בימים הקרובים עם צורב ומארז שחורים, לפחות 1024MB זיכרון,ודיסק קשיח 120GB עם רמקולים וכרטיס קול, ללא כונן דיסקטים,סידירום,מסך,מקלדת ועכבר, המחשב מיועד בעיקר למשחקים, סרטים ומוזיקה. ותתנו לי גם שמות של החנויות שאתם מביאים מהם את המפרטים, תודה.
-
- 34 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
קודם כל תודה למי שנכנס. אני צריך מפרט למחשב חדש הסכום: 5500 שקל. לא כולל מסך,מקלדת,עכבר, רמקולים,כונן דיסקטים סי די רום. בעיקר למשחקים,חשוב amd ,שקט וצורב dvd. שאלה נוספת היא האם יש לכם חנות באיזור המרכז שאתם ממליצים עליה שהיא עם שירות טוב,אחריות להרבה שנים והכי חשובה אמינה. תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 815 צפיות
-
-
המחשב הוא לשימוש של סטודנט ממוצע.... מה שחסר לי זה המלצה זולה (300) למארז +ספק- ועזרה בבחירה של הלוח אם מבין שתי האופציות המוצעות....בבקשה! מעבד: Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: GIGABYTE -M55SLI-S4 AM2, NF4 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E או ASUS-M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E זיכרון: 1GB Kingston 667 DDR2 דיסק קשיח: 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורב: DVD±RW GSA-H54NB x18 White מסך: L194WT 19'' LCD 5ms DVI
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב ביתי עם כ.מסך טוב שיוכל להריץ משחקים ב1700 ש"ח. רק מארז ללא ציוד היקפי. אם המחשב יריץ WIN7 בקלות זה היהי מעולה תודה.
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-