ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לקנות לבן שלי מחשב למשחקים וב new egg יש את : https://www.newegg.com/global/il-en/asus-rog-strix-gl10cs-nh561/p/N82E16883221575 מקבלים במחשב ASUS עם WIN. האם משתלם מבחינת היחס :מפרט-מחיר-מותג. אם לא תוכלו לתת הצעה למחשב בעלות של עד 3500 שח בלי דרישות מיוחד מלבד WIFI. אני קונה והילד מבסוט מהפורטנייט ואולי call odf duty .... תודה
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היום התקנתי עידכון ביוס כי חשבתי שהוא יפתור לי תקלה של הכרטיס רשת שכמה פעמים ביום נכנס לקומה עד שלא עושים רסטארט. לאחר שהתקנתי עידכון ביוס קיבלתי מסכים כחולים אחרי שעתיים שאני שובר את הראש שיחקתי עם הביוס ובטלתי את ה- AHCI בחלון של הכונן הקשיח ואז מערכת ההפעלה חזרה לעבוד.. מזאת האפשרות הזאת והאם היא גורמת לשיפור בביצועים? מצאתי בויקיפדיה משהו אבל לא הכי מבין מה שרשום שם http://en.wikipedia.org/wiki/Advanced_Host_Controller_Interface#Common_problems_switching_to_AHCI_under_Windows יש לי מחשב נייד של Gigabyte W566N
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
צריך המלצה בשדרוג המחשב כדי שיעבדו לי המשחקים החדשים בעתיד כגון Crysis .... יש לי : מעבד --- e6300 1.8 לוח אם --- Intel DP965LT זכרון --- Corsair 2x 1024 667 + Western Digital 2x 512 667 =3gb כרטיס מסך --- Geforce 7600gs 256mb 128bit כרטיס קול --- Creative Audigy 4 pro ספק --- g-pro atx 500w המחשב יהיה מחובר לטלוויזיה lcd 32 ומערכת סטריאו.... חשבתי על שלושה דברים לשדרג , מעבד, לוח אם וכרטיס מסך. אבל אם אין צורך בשדרוג של כל שלושת אלה אז תציעו לי בבקשה מה לא צריך . חשבתי על לוח אם של GAP35CDS3R Gigabyte כי הוא תומך ב DDR2 וגם DDR3 ככה שזה טוב לעתיד . מה אתם חושבים יש משה ויותר עדיף ? ומעבד כמובן Q6600 , ולכרטיס מסך אני צריך המלצה של עד 1500 שקל אפשר לחרוג קצת אולי עד 1800…
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של סמסומג Samsung 900X בדר"כ, הסוללה שלו מחזיקה לי יום שלם... אז אני מתעצל לקחת איתי את המטען... אבל תמיד כשאני לא לוקח איתי מטען - אני מגלה שאני צריך אותו... אז אני רוצה לקנות עוד מטען, שיהיה תמיד בתיק למקרה הצורך אני מתלבט בין מטען מקורי, לחלופי (כך או כך אני אזמין דרך eBay)... השאלה היא האם כדאי להשקיע במטען מקורי או שסתם חבל על הכסף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלפטופ שלי נפל על הרצפה(כמה פעמים השנה ) מאז הסוללה שלו קצת נופלת, אבל הוא בסדר. קניתי לו רמקולים בחיבור USB והם נהרסו אחרי חצי שנה, חשבתי שאני הרסתי אותם אז קניתי את אותו דגם שוב והפעם הוא נהרס אחרי שלושה חודשים(נהרס הכוונה הרמקולים עושים רעש של טרקטור כזה) אז עכשיו קניתי X-MINI 2 מדהימים. חיברתי למחשב והכל טוב, אבל כשהם מחוברים דרך הUSB לטעינה הם מקרקשים קצת... אני משקשקת שהם יהרסו גם!!! עלו לי 230 שקל! יש מצב שהמחשב רוצח לי ציוד היקפי? איך אפשר לבדוק דבר כזה? ???
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כרטיס מסך שיש לי כרגע: Sapphire Radeon HD 7850 OC לוח אם: Gigabyte GA-H77-D3H מעבד: I5 3550 רוצה להכין את המחשב "לקיץ" וברצינות: לשחק במשחק Watch Dogs בהגדרות גבוהות +++. האם כדאי לקנות את אותו כרטיס מסך שיש לי ולחברם במקביל? או שיותר טוב לקנות כרטיס חדש מהדור החדש. מוכן להשקיע באזור אלפיים ש"ח. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שיש לי היום ולקנות משהו שיאשפר לי להריץ בצורה חלקה (לא חייב בהגדרות מקסימליות) משחקים מכל הסוגים, גם בעוד שנה (בקשה בעייתית, אני יודע, אבל אתם המומחים ) מבחינת ציוד היקפי: אני לא מסך (יש לי מסך רחב של 19''), וגם לא עכבר מקלדת ורמקולים, אבל אני כן צריך HD וצורב. אין לי נסיון עם OC אבל לא אכפת לי להתחיל לנסות אם זה מקצץ בעלות המעבד ומאפשר לי לסחוט עוד משהו מהמעבד אם אני אזדקק לזה. אשמח גם אם תוכלו לתת לי יותר מאופציה אחת עם קצת הסבר על יתרונות/חסרונות של כל אחת. ולגבי המחיר- חריגה קטנה באה בחשבון, אבל אני מעדיף שלא... תודה רבה וסוף שבוע טוב, איתן.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרתכם בהכנת מפרט למחשב לאחותי. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10K שכולל גם ציוד הקפי כמפורט להלן. מעונינת במחשב חזק ואמין שיפעל לפחות 5 שנים. כמובן שתשמח לתקציב יותר נמוך. מבקשת לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה באופיס, צפייה בסדרות ובסרטים, גלישה עם הרבה חלונות פתוחים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך במסך איכותי 27, רמקולים, אוזניות, המחיר שלהם יכלל בתקציב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר ל…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
ביקשתי חוות דעת בפורום נוסף על המפרט שבניתי בעזרתכם האדיבה, ולהפתעתי פסלו אותו על הסף. רק אזכיר את המפרט שבניתי בעזרתכם: CPU: INTEL Pentium D - 2.6 (805) DUAL CORE- 2X1MB Cache, 533Mhz-775PI CPU Cooler: Arctic-Cooling Highend Low Noise (775) Freezer 7 Pro Memory: 2 X 512MB Samsung DDR II - 667- Samsung Original Hard Disk: WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II Board: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX DVD Writer: NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 DUAL LAYER - BULK Floppy: SONY / NEC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 Case: COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (black) TOWER CASE Power Supply: HEC - HEC-420W (WIN 420UB) - ATX 2 Display: ViewSonic LCD 17" סה"כ: 5,350 ש"ח (בערך) לעומת זאת,…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי. צריך מחשב לשימוש אינטרנט וכדומה. משהו מאוד בסיסי. איך המפרט הבא? מעדיף מKSP. אבל אם בחנות אחרת אני אקבל תמורה הרבה יותר טובה אז אשמח לשמוע. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי ההנחיות הבאות: מפרט לישומים שונים תיכנות,פוטושופ (טיפה מישחקים פה ושם) ללא מסך וציוד היקפי ללא צורב dvd(יש כבר) 2 גיגה זיכרון מבקש גירסא ל אינטל וגירסא ל amd אם פרשנות אם אפשר אם אפשר כרטיס מסך לא און בורד(במידה וזה משתלם, לא חייב) תודה לכולם מקרב לב.
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש (שולחני). המטרה היא מחשב רב ייעודי שיחזיק לי הרבה זמן, זאת אומרת שגם עוד כמה שנים דברים ירוצו חלק בלי שאצטרך להטריד את עצמי בהחלפת רכיבים. אין מגבלה קשיחה לגבי העלות אבל אני לא רוצה לשפוך סתם כסף. שיקול נוסף: אף פעם לא בניתי (פיזית) מחשב בעצמי, ובא לי לנסות האם שווה לי להתלמד על מחשב שאני בונה על אמינותו לשנים ארוכות? המקסימום שעשיתי עד היום הוא להחליף דיסק קשיח ולהוסיף RAM (בנושאי תוכנה אני שוחה חופשי). כרגע אין לי מגבלת זמן (בחופש) ואני מוכן לעבוד לאט ובזהירות ולהשקיע בלימוד. בקיצור, אשמח לעצה אם שווה ללכת על העניין, אולי כדאי שהחנות תעשה חלק ואני חלק, או שיותר בטוח לרדת מזה וזהו. אם כן, אשמח אם העניין של פשטות ההרכבה יהווה ש…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
להלן הלינק עם המפרט : http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=45025 מפרט : מעבד : CM8064601560722 - Intel - i5-4460 Quad core CPU - LGA1150 - 3.2 GHz - 6MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1100Mhz - Haswell Refresh - Tray לוח אם : H81M-A - ASUS -Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphics with VGA, DVI, HDMI video outputs - PCI Express x16 slot - 8-channel audio - S/Pdif - Gigabit LAN - 2 SATA2 3gb/s - 2 SATA3 6Gb/s - 2 USB3.0 ports - mATX זכרונות : HX316C10FK2_8 - HyperX - 8GB (2x4GB) DDR3 1600MHz CL10 - 1.5v - PC3-12800 -…
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
היי, שני מחשבים: צרכי גיימינג, בשבילי: התקציב גדל - אני זקוק למחשב נייד לצרכי גיימינג בתקציב של עד 6.5K, אפשרות לחריגות קלות בלבד. כשאני אומר גיימינג אני מדבר על משחקים כמו Team Fortress 2 ודומיו. מראה חיצוני חשוב! אני צריך משהו אסתטי ולא מרובע מידי. מחשב לאחי, אוניברסיטה: עד 4K. גם פה המראה חשוב. יש המלצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני חושב שמסך 19 טוב(אם אפשר לא הכי יקר**) יספק אותי יותר חשוב לי התחולה של המארז..... אשמח לעזרה
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מתלבט לגבי הדגם של HP pavilion dv6-1140 להלן עיקר המפרט: מעבד:Intel® Core 2 Duo Processor T6400 2 ג'יגה הרץ זיכרון:2048 MB תומך עד 8 דיסק:250 GB מסך:High Definition HP Brightview Display בגודל 15.6 אינץ' באלכסון 1,366 x 768 כ.מסך:ATI Mobility Radeon HD 4530 זיכרון גרפי:כולל של עד 1,278 MB עם זיכרון ייעודי של 512 MB רציתי לדעת למה בדיוק הכרטיס מסך מקביל בסדרה של Nvidia ואם זה יוכל להריץ משחקים (לא מטורפים ולא לגיימרים סתם לשחק כשמשעמם) נניח כמו NFS UNDERGROUND או CALL OF DUTY 5 ואם לא מה הגורם העיקרי שמונע ממנו להריץ(כ.מסך או זיכרון וכו')? תודה [br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 19:43:54 שלום מיכאל ותודה על התגובהרק שאני מחפש או HP או TOSHIBA ןהאמת אחד המקומות…
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אני יתחיל בזה שהגעתי למפרט הזה לאחר המון התלבטויות , התייעצות , שינויים ולמרות זאת אני לא שלם ב100% ואני זקוק לחוות דעת מאנשים מקצועיים כמו שאפשר למצוא בפורום הזה . אני מבקש שתתנו את המילה שלכם על כל רכיב שלא ניראה לכם ותעזרו לי לסגור כבר על המפרט לפני שאני מזמין אותו . אז ככה , מטרת המחשב מוכוונת בעיקר לגיימינג אינטרנט וסרטים , הלכתי על רכבים טובים וטיפה יקרים , למרות שבנושאים מסוימים יש לי קו אדום שבחרתי לא לעבוד מבחינת תקציב . התקציב כרגע עומד על 5000 פלוס מינוס בלי ציוד היקפי ( מסך , מקלדת , עכבר , ראוטר ורמקולים ) . Intel Core 2 Due E6750 Box ¤ 1140מעבד GIGABYTE GA-P35C-DS3R לוח אם 880 ¤ OCZ DDR II 2048MB (1024MBx2)…
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אני סוף סוף עומד לקנות מחשב חדש אחרי 7 שנים... צריך עזרתכם למפרט למחשב ב 8000 שח לשימוש כללי פלוס עריכת וידאו ותמונות. מה דעתכם על: מעבד Intel Core i7-920 Box לוח אם Gigabyte GA-EX58-DS4 כונן קשיח לתוכנות ומערכת הפעלה 320G כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB זיכרון -G.Skill DDR3 1333Mhz 3x2G [מתכנן בעתיד לעבור לWIN7 64BIT כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 9800GT/GTX 512MB/1G PCIe צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז ללא ספק Antec Three Hundred ספק כח Enermax Pro82+ 525W סט מקלדת ועכבר אלחוטי Logitech Cordless Desktop MX 3200 Laser או עכבר G5 רמקולים למחשב לוגיטק X540 איזה SAMSUNG 24" ??
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האתר SKYPC מוכרים את המעבדים וכרטיסי המסך והמארזים עם מאווררים? כי אני לא רוצה אחרי שאני קונה להוסיף פתאום עוד כסף סתם ככה כי אז לא יצא לי מזה כלום
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום, אשמח לקבל חווד על מפרט המחשב הבא, שמיועד לצרכי שימוש בייתי, לצורכי גלישה באינטרט, הורדת סרטים/מוזיקה, שימוש בתוכנת שירטוט אוטוקד. מעבד: אינטל Core 2 Quad Q8400 לוח אם: ח Asus דגם P5G41C-M LX או לוח Gigabyte דגם GA-G41M-COMBO (מה עדיף?) זכרון פנימי: Ceon/Kingston 2GB DDR3 1333MHz דיסק קשיח: Western Digital 500GB SATA2 16MB Buffer 7200RPM כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8400GS 512MB (האם אין בעיה כרטיס מסך כזה עם לוח ASUS?) צורב: צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 או צורב Optiarc SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X24 (מה עדיף?) ספק כח: IN-WIN Power Man 450W Real או Seasonic SS-500ET 500W (מה עדיף?) סה"כ כ 1750 ש"ח תודה,
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט למישחקים בלבד, לא משהו מיוחד גם ככה עוד שנתיים אני קונה מחשב (מחכה לנהלם). התקציב הוא 3500, אני משחק ברזולוציה נמוכה ובלי אובקלוק. דיי חשוב שקט (רק שלא יהיה טרקטור ) אממ.. מה עוד ( אה כן עדיפות לחנויות באזור המרכז). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מפרט של מחשב נייד MSI CR620 2.0GHz מאפייני מפתח תצורה המידע אינו רלוונטי סדרה המידע אינו זמין יציאות •USB •RJ-45 (רשת) •HDMI כונן אופטי כולל -------------------------------------------------------------------------------- מידות גודל מסך 15.6 אינטש משקל 2.5 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Pentium נפח זכרון(RAM) 2048 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח 320 GB מהירות דיסק קשיח 5400 RPM מצלמת רשת כולל סוג מסך המידע אינו זמין רשת אלחוטית •802.11g •802.11b •802.11n Bluetooth לא כולל מודם סלולארי לא כולל דגם מעבד P6100 הערות לגבי המפרט הזה וכמובן הצעות חלופיות - יתקבלו בברכה. אפרת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצרכים של אינטרנט, עבודות משרדיות וקצת משחקים. כולל מסך LCD. תודה.
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-