ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
עריכה: בגלל שכולכם אמרתם שהמחיר שביקשתי לא מספיק, אז תורידו את ה GPU. נכון שאמרתי אימון של רשתות נוירונים אבל זה לא המטרה העיקרית ואם אני מאמן אז רשתות נוירונים לא עמוקות במיוחד. שלום לכולם, אני מחפש עזרה בבחירת מפרט למחשב חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עבור computational science, והוא כולל את התחומים הבאים: 1. Digital Signal Processing (DSP) 2. Optimization 3. Neural Network Training (כולל מודלים מבוססי Deep Learning) 4. Data Analysis (כולל עבודה עם מסדי נתונים גדולים וכלים כמו Python/Matlab) 5. סימולציות כבדות וחישובים מתמטיים מורכבים מה חשוב לי במחשב: • מעבד (CPU): ביצועים גבוהים עם כמה שיותר ליבות פיזיות (לריבוי משימות ו-parallel computing). • כרטיס גרפי (GPU): ביצועים …
-
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
- 3 followers
-
-
היי, אני מתכוון לקנות את המחשב כנראה מחר על הבוקר אז אשמח לתגובה מהירה ממי שיודע. אני מתלבט כרגע בין המחשב הבא של לנובו : http://ksp.co.il/?uin=18136 לבין המחשב הזה של אסוס : http://ksp.co.il/?uin=17341 טכנית, המפרט של הלנובו יותר מרשים גם בגלל ה-SSD וה8GBRAM אבל בעיקר בגלל הכרטיס מסך שלו, שלמיטב ידיעתי עוקף בסיבוב את הכרטיס של האסוס, הקטע שללנובו רק שנה אחריות לעומת 3 שנים באסוס, יש לו מסך 768X1366 ולא 1080P כמו באסוס, ובנוסף - מדובר בלנובו - חברה בעלת שם פחות טוב ואני מאמין שאיכות בנייה פחות טובה, ועוד משהו - לפי מספר אנשים שידברתי איתם - המחשבים של לנובו נוטים להתחמם. אני בגדול שואל פה אתכם, מה אתם הייתם מעדיפים לקחת, והאם גם אתם שמעתם על בעיות התחממות או בעיות כל…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום, יש לי כאן מפרט שעבר הרבה שינויים. אני מתכנן לקנות ממש בימים הקרובים (ראשון-שני) את המחשב, לכן אני צריך עזרה גדולה. אבקש מכל המומחים בפורום לראות את המפרט ולבדוק כל חלק לעומקו ולראות אם יש צורך בשינויים. מטרת המחשב - משחקים ושהמחשב יהיה מהיר! תחת עומס של תוכנות שיהיה מהיר, טעינות משחק - מהיר. גראפיקה לא ממש חשובה לי! אני לא בקטע של ultra high! אני מסתפק במעט. (normal-high). תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 4 אלף מקסיימום 4.5 מטרות המחשב? משחקים,הכל. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: אני צריך מסך מקלדת ועכבר.. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?אין 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? אין 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? צריך מחשב יפה ושקט. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?כן הרכבה וגם מערכת הפעלה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה?כן שקט לא קריטי. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גו…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשמוע את דעתכם על המפרט הבא, מה אתם אומרים? זה יהיה מחשב לשימוש ביתי/קצת משחקים/גרפיקה (אבל לא יותר מדי) ניסיתי להוסיף את התמונה של המפרט, אם אתם לא רואים את זה, צירפתי גם קישור לתמונה (למטה) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי ששמתם לב זוהי הודעתי ה"ראשונה" פה, מכיוון שאיני זוכר מה היה היוזר הישן שלי :] בכ"א, התרשמתי מרמת הדיונים והתוכן, והנה אני שואל לעצתכם. אני מחפש מפרט טוב למערכת Medium-High End, אני גיימר , משחק בעיקר CS ולפעמים Farcry, מעט UT או CoD כשמזדמן כאשר עוד מעט יגיעו HL2 \ D3 \ CS Source התובעניים. בנוסף לכך, ארצה פוטנציאל מסויים לאוברקלוקינג בעתיד כדי להגיע לגבול היכולת של המערכת. הרכבתי מפרט בסיסי\התחלתי שלדעתי משרת את המטרה. זכרון: לא מצאתי זכרון מתאים במחיר מציאותי, אבקש את עזרתכם ~ 512 MBRAM עם תזמונים \באס סבירים. בנוסף, ארצה לדעת איזה HD מומלץ, ה SATA10K או ה 7200 120GB. * האם כדאי לקנות לוח וכרטיס מבוסס PCIEX במחיר כזה, והאם יהיו הבדלי ביצועיים מ…
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מעבד: Inter Core I7 4820K 3.7 מאוור למעבד: Noctua NH-D14 SE2011 CPU לוח אמ: asus p9x79 s2011 core i7 זיכרון: Kingston Hyper x Beast 2x8 GB כרטיס מסך: EVGA-GTX770 SUPER CLOCKED ACX COOLER 2GB דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata II אס אס די: samsung 840 evp series 120GB SATA III צורב: samsung sh 224DB כרטיס קול: on Borad 7.1 ציוד רשת: on Board 10/100/1000 ספק כוח: seasonic G750 750W GOLD G-SERES מארז: Corasair Obsidian 55D mid-Tower המחשב ישמש להרבה מטרות ביניהם עריכת וידיאו, תכנות, גימיינג וצריך להחזיק מעמד 5 שנים.
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
-
אהלן, אני ממש תקוע מצד אחד ה- 960,r380 לא משלמים מצד שני אני לא יודע אם הספק שלי יכול להתמודד עם 280X אני יכול להתקשר לחנות (שגם ממנה קניתי את המחשב) אבל לא סומך שהם באמת יידעו. זה הכרטיס: http://www.tms.co.il/product/12969 שאני מעוניין בו. מה אתם אומרים? עריכה: מצאתי תגובה בפורום שנאמר בה: R9-280X is just a re-badged 7970 so a good 500/600w PSU will run one fine אז זה די אומר שזה בסדר?
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום ... חיפשתי בכל האתרים ולא מצאתי דרייברים למחשב שלי... R405S מישהו יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! אני מחפש לקנות מחשב נייד בניו יורק. השימוש העקרי הוא ללימודים (לימודי מדעי המחשב) אך כמו כן, גם למשחקים קלילים ועבודה עם פוטושופ... עוד דבר שחשוב לי הוא שתהיה אחריות בין לאומית, כמו שאני מכיר את עצמי אני אזדקק לזה התקציב הוא עד 800$... אשמח עם תעזרו לי למצוא דגם מתאים ואם יש לכם המלצות על חנויות שדווקא שם כדאי לבצע את הקניה! מודה לכם מאוד מאוד! שנה טובה!! גיל
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני עוזר לחבר שלי לקנות מחשב חדש.... התקציב שלו זה בסביבות ה-4000 שקל אבל באמת כל שקל פה קריטי אז בלי לחרוג יותר מדי ההתלבטות העיקרית שלי זה אם בסכום הזה ללכת על AMD אם אינטל. אני לא ממש רואה סיבה ללכת על אינטל אבל רציתי לראות ת'דיעה שלכם. היתרון היחיד שאני רואה למערכת עם פנטיום 4 (775) היא שהכרטיס מסך, שכנראה יהיה 6600GT, עולה מאה שקל פחות בגרסאת PCI-E לעומת AGP. ונגיד שהולכים על AMD - סוקט 754 או 939? הסיבה של "שדרוג עתידי" במקרה של 939 לא ממש נכנס פה כי המחשב ישאר כמו שהוא לפחות כמה שנים. 754 יוצא זול בסביבות ה-300 שקל למעבד 3000+לוח אם אני חשבתי על: מעבד: Athlon 64 3000+ (754) - 810 לוח אם: Abit KV8 Pro - 480 זכרון: 256x2 A-DATA - 400 כרטיס מסך: XFX 6600GT 12…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
מחפש מחשב עד 4 אלף ואחרי סינון ראיתי את המחשב הזה: מחשב נייד לגיימרים Asus TUF Gaming F15 FX506HF-HN036W מעבד Intel® Core™ i5-11400H Processor 2.7 GHz (12M Cache, up to 4.5 GHz, 6 Cores) זיכרון 32GB (2x 16GB DDR4-3200 SO-DIMM) אחסון 1TB M.2 SSD NVMe™ PCIe® 3.0 תצוגה 15.6 Inch (16:9) LED-backlit FHD (1920x1080) 144Hz Anti-Glare IPS-level Panel with 45% NTSC מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce RTX™ 2050 Laptop GPU 4GB GDDR6 Up to 1625MHz at 55W (TGP 70W with Dynamic Boost) *Vary by scenario כונן אופטי ללא מצלמה 720P HD camera קורא טביעות אצבע ללא שמע DTS:X® Ultra כרטיס רשת 10/100/1000 …
-
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם כדאי, אפשר. עד 3000 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, ריבוי תוכנות (אינטרנט ואופיס בעיקר), עריכת וידאו בסיסית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080, מסך 22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצי…
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים+עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושטופ,אילוסטריטור,אקשטין סתוכנות פלאש וכו' ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: gta iv ועוד משחקים כבדים בסגנון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1280 על1024 ורשום על המסך samsung 8000:1 (בנתיים זה המסך אבל אולי אני יחליף אותו בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
1) מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אבל לא להתפשר בגלל זה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות לכיתה י"א בנושא אנרואיד + C# , משחקים בסיסיים . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio . android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כמו מייפל סטורי , מיינקראפט , mount&blades -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -…
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש עבורי מחשב נייח לעבודה בידור וגימינג שיחזיק אותי ל 3-4 שניים ממבצעי אמזון בסיבר מנדי. לא רוצה את הדברים הכי חדשים אבל רוצה שהמחשב יחזיק אותי ויהיה ניתן לשדרוג התקציב 1000 דולר אבל ניתן לחרוג המטרה היא לנצל את המבצעים התוכנית הייתה לעשות את הרכשה הזו בסוף 2020 אבל אם קצת עזרה שלכם ובמידה וזה משתלם אולי אעשה זאת השנה המטרה היא לקנות את כל החלקים ואז לעשות את ההרכבה בארץ תודה.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המפרט מיועד לאוברקלוק, ויכלול: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח פלופי מארז ללא מסך כל אלה ביחד ב4400 ש"ח האוברקלוק יהיה בינוני עד כבד בתודה מראש,manbot.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך בבקשה את עזרתכם ברכישת מחשב לחבר. הבעיה שלי שאני מפרק לו את התקציב רק על הכרטיס מסך, כי יש לי תסביך חומרה lol... אני משוכנע שבעזרתכם המקצועית ניתן לבנות מע' שתתאים לו. מדובר בחבר חובב משחקים (לא גיימר מושבע), בפעם האחרונה שהוא רכש מחשב זה היה לפני 6-7 שנים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,עריכה גרפית וצפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי FPS בעיקר -א…
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מסך 24 אני משחק על רובולוציה מקסימלית החברה עושה OC חשוב לי שהמארז יהיה CM690 אל תרכיבו לי כרטיס מסך כי אני מתכוון לקנות עוד כמה שבועות 295GTX כשייצא שסביר להניח שיעלה בערך 3,000 שקלים לא צריך ציוד הקפי איך המפרט שהרכבתי ? שיפורים ועצות תודה מעבד Intel Core i7-920 Box ¤1580 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i7-920 לוח אם Gigabyte GA-EX58-UD5 ¤1482 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39421 כונן קשיח Seagate ST31000340AS 1000GB SATA2 32MB ¤562 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST31000340AS זיכרון G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 9-9-9-24 NQ ¤1357 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-12800CL9T-6GBNQ צור…
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אשמח לדעתכם לגבי המפרט מימין, במיוחד לגבי הזכרון , ספק הכוח וכרטיס המסך. מיועד לגיימר בינוני ולעבודה עם המון יישומים בו זמנית (כולל וידאו ) תודה
-
- 14 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני צריך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, שמיעת שירים, איסיקיו וכל השטויות האלו... אני צריך שיכלול מסך lcd, מקלדת ועכבר פשוטים ורמקולים פשוטים. creative sbs 370 יהיו מעולים עם יכנסו...אבל אפשר גם פחות טוב
-
- 10 תגובות
- 753 צפיות
-
-
מחשב חזק מספיק כדי שיהיה שימושי גם עוד שנתיים כשאני אשתחרר? (חייב לקנות מחשב חדש עכשיו כי הישן שבק חיים) מארז- מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית לוח אם-אינטל מקורי-G41TY-Trinity valley-1600MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל מעבד-Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm-ליבה מרובעת לביצועים מעולם אחר זיכרון-4096MB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston -למהירות מסחררת כרטיס מסך-FX 8400GS-512MB/DVI/HDMI-לגרפיקה עוצרת נשימה(כולל יציאת MEDIA CENTER) דיסק קשיח-SEGATE/HITACHI-500GB(0.5TB) SATA II 32MB נפח איחסון אין סופי.. כונן -DVDRW X22 S.ATA-המהיר בעולם בטכנולוגית S.ATA כ.רשת-10/100/1000LAN-Intel® 82566DC Gigabit Ethernet Controller כ.קול-Intel® High De…
-
- 8 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
CORE 2 DUO E6300 TRAY Scythe NINJA PLUS GA-965P-DS3 1Gb KINGSTON Original 667 MHZ Western Digital 320Gb 16MB ATI RADEON X1900XT 256 mb VIVO Retail Dual DVI ENERMAX LIBERTY 400W, ACTIVE PFC, SATA, CABLE MANAGEMENT EDIMAX WIRELESS USB LAN CARD 54 MB EDIMAX WIRELESS ROUTER 54 mb בנוסף המחשב הישן יעבור לסלון לתוך המארז MOZART SX HTPC לכן יש גם כרטיס רשת אלחוטי לחיבור לנתב שיהיה בחדר של המחשב הראשי הצעות שיפורים ?
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-