ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לפטופ שנדפק לו ה CD ואין לי עליו ווינדוס(כשאני מדליק רשום לי NTLDR) הורדתי ווינדוס שמתאים להפעלה דרך USB ולא הצלחתי להעלות אותו הגדרתי את הבוט סיקוונס בBIOS ועדיין לא עולה לי הויינדוס מהדיסק און קיי מה נראה לכם שהבעיה פה במחשב או ששמתי את הווינדוס לא טוב?
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
המפרט הוא לבן דוד שלי. שימושי המחשב הם בעיקר לגלישה באינטרנט ותוכנות, וקצת במשחקים (הוא לא גיימר, אבל פה ושם הוא משחק). הדרישות מהמחשב: זיכרון: ג'יגה אחד דיסק קשיח: 250 ג'יגה מארז: ג'יגבייט טריטון קירור למעבד: שיהיה כמה שיותר שקט (כנ"ל לגבי הספק כוח) איזהשהו כונן: לא צריך כרטיס קול: ONBOARD
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אוקי אז אחרי עזרה רבה מכם ובעוד כמה פורומים אחרים יש מפרט די סופי, אבל יש עדין כמה שאלות... מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1 1095 1095 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB V-Data 2 300 600 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 415 415 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 SYSTEM ASS…
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני לא מתכנן oc בכלל.. לא זקוק לרמקולים.. אני צריך בעיקר למשחקים כבדים... בניתי משהו כזה: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1095 לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤579 מסך: DELL LCD 19" E197FP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR מחיר: ¤1289 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1777 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤381 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מחיר: ¤217 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ¤716 מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BL…
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי רכשתי נייד לפני שבועיים של יצרן GIGABITE בשבוע ה 1 הוא קפא 3 פעמים + פעמיים מסך כחול הוצאתי את אחד מכרטיסי הזכרון שבו והוא עבד תקין עד היום. היום קפא פעמיים + מסך כחול BAD_POOL_HEADER החזרתי את הכרטיס שהוצא בשבוע שעבר והתקנתי שתי תוכנות CFU + SPEEDFUN - העליתי נתונים שהן הנפיקו http://uploaded.fresh.co.il/2008/08/02/48464874.jpg חשוב - ב SPEED FUN כבר ראיתי 53-54 מעלות על המעבדים . נא עזרתכם לפני שאני זורק להם את המחשב בחזרה ומבקש החזר כסף.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום למומחים, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? הבוס לא מאשר חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר לעריכת סרטונים ב Sony Vegas 11 - כתבות של 5-10 דקות באיכות HD עבור אתר אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש דיסק של 320 ג'יגה שיכול לשמש עבור מערכת הפעלה ותוכנות. אם אפשר לכלול במפרט דיסק נוסף של SSD עבור ביצועים ואז אין צורך בדיסק SATA נוסף. …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני אשמח לייעוץ לא קלאסי: אני יודע די טוב מה אני רוצה, אבל אני לא בטוח כמה זה צריך לעלות. שימושים: השימוש המרכזי הוא לימודים. המחשב צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות דוגמת מטלב. שימוש משני - משחקים. אני לא גיימר, אבל אני רוצה שתהיה אפשרות להריץ משחקים (גם אם לא ברמת התצוגה הגבוהה ביותר) דרישות: מעבד: I5 דור שלישי ומעלה זיכרון RAM:י 4 ג'יגה ומעלה זיכרון קשיח: חצי טרה ומעלה (רצוי 750 GB) גודל מסך: 15.6 אינץ' כרטיס מסך: נדרשת יכולת להריץ משחקים יחסית חדשים. לא בהכרח על הגדרות הגרפיקה המקסימליות. דרישות נוספות: חיבור HDMI, מצלמת רשת, אמינות (אני רוצה מחשב שאפשר לסמוך עליו שלא יעשה בעיות בטווח של כמה שנים) דברים שאפשר להתפשר עליהם: משקל, סוללה, כונן אופטי. השאלה: מהו סדר הגודל …
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר אפטר אפקט תדירות גבוהה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 23 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עדיף גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 …
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי, אני זקוק לאיזה נטבוק או לפטופ בגדלים שציינתי לבית ספר עד 500$ (הקנייה תתבצע בניו יורק). זמן סוללה הוא דבר חשוב יחסית, 5 שעות+ יהיה טוב. כמובן שכדאי כמה שיותר זול. אני אוהב שהמקשים עמוקים, שמזכירים מקשים של מקלדת רגילה. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
התקציב עומד על 2000 שקלים ,ללא מסך . השימושים הם משחקים (אני לא גיימר ככה שזה לא ידרוש הרבה ) ברמה בינונית ,שימושים משרדיים וביתיים יומיומיים . תודה רבה לכל העוזרים !
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב טוב שיחזיק הרבה שנים,לשימוש ביתי(עבודות ומשחקים לא ממש כבדים) התקציב הוא עד 5500 ש"ח,כולל מסך 17 אינץ' דק וכולל צורב DVD.אני צריך גם המלצות על חנויות מחשבים טובות אם אפשר.תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מחשב קיים החלטתי להחליף 4 חלקים במחשב כולל פרוק ומערכת הפעלה WIN7 אלה החלקים : GIGABYTE GA-Z77M-D3H i5-3470 KINGSTON / TRANSCEND DDR3 8GB 1600MHZ VTX3-MI 25SAT3 OCZ SSD 120G 3Y 479 4 דיסק קשיח כמה אמור לעלות דבר כזה כולל עבודה תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי FPS, RPG ו MMO. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפ…
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן שלום לכולם ! אני מחפש מחשב לשימושים משרדיים (לסטודנטית )- אופיס וכו וקצת אינטרנט פייסבוק . כמה דברים שחשוב לי שהיו : מעבד Core i3 או i5 אם נכנס בתקציב מסך 15.6" כרטיס מסך אין צורך וגם המשקל לא כ"כ חשוב . לא חובה מערכת הפעלה אני אתקין לה . איך הדגמים האלו ? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8656&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7693&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8374&CatCode=315 הם בערך שווים במפרט שלהם - אם כן מה ההבדלים ? תודה רבה מראש ! דודי
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב לשימושים כמו אופיס,אינטרנט ,צפייה בסרטים איכות HD ,שיבוא עם צורב, עם מסך כמה שיותר גדול, סוללה שמחזיקה הרבה זמן ושיהיה קל יחסית.. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מחשב למטרת עבודה עם שרתים וירטואלים- לוח אם : GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 זיכרון : KINGSTON 16GB DDR3 1333 CL9 צורב SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז : Huntkey j10 ספק כוח : Huntkey trueprower 700w קרור למעבד : Freezer 7 Pro של Arctic Cooling דיסק קשיח : WD BLACK 1TB SATA3 כרטיס רשת : Intel PWLA8391GTBLK מעבד : INTEL CORE i7 S1155 2600 3.4Ghz - TRAY מקלדת ועכבר: Microsoft wireless keyboardmouse 400 סה"כ: 4300 ש"ח (יקר?) הייתי מעוניין לשמוע חוות דעת למבינים בחומרה פה אם יש מה לשפר... אשמח לתגובות, תודה
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום.... אני צריך מחשב לגיימינג בעיקר והתקציב שלי הוא עד 2500 שקל בלי עזרים נלווים בנתיים מה שמצאתי זה את המפרט הזה באייבורי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4150&CatCode=1#. הוא נראה לי הכי קורץ בנתיים...אשמח לשמוע מה אתם חושבים על המפרט כי אני לא הכי מבין בזה.. ואם למישו יש משו יותר טוב להציע אני אשמח תודה מראש ניל
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת: 1. איך המחשב? 2. האם זה SANTA ROSA? 2. המחיר? המפרט: Dell Inspiron 1520 Core 2 Duo 2.0GHz 2GB 160GB 15.4 8400GS Black Vista Basic Intel® CoreTM 2 Duo Processor T7250 2048MB(1024MBx2) 160GB 15.4" Wide Screen XGA (1280 X 800) Bluetooth WiFi 802.11 NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 Windows Vista Home Basic 2.89 KG 6-cell 53WHr Li-Ion Battary מצלמה מובנית 2MP IN-RC03-1813
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
קיימת אפשרות לרכישה בישראל, רוב אירופה וארצות הברית. לכן התקציב = 6000ח''ש / 1500דולר / 1200יורו * מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים עד בינוניים, צפיה בסרטים (HD)... ושילוב בינהם.. * גודל המסך: עדיפות ל15.4 פלוס מינוס... * משקל רצוי: לא רלוונטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך: ממוצע של 4 שעות יהיה נחמד, בתנאי שלא מוריד איכות ביצועים.... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, ESATA * בלוטות: לא חייב אבל לא ימנע קנייה... * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) ---> לא מבין כל כך בהבדלים, אשמח להבהרה... * כונן CD/DVD? צורב? -> לא חייב צורב (יהיה נחמד) * כונן Bluray: אפשרי, לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חובה, עדיפות לא…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
ראיתי את שני המחשבים הללו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3702&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3236&CatCode=315 על איזה מחשב אתם ממליצים יותר שיתן תמורה מלאה לתקציב? ואיזה מחשב אמין וחזק יותר?(LENOVO,MSI) תודה רבה לעוזרים אני חייב את זה דחוף!!!!!!!!!!!!! (המחשבים לשימושי אופיס,אינטרנט,ITUNES)
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום כולם. אמא שלי היא גראפיקאית, עובדת הרבה עם Photoshop, קצת פחות עם InDesign ותוכנות קשורות. יש לה מחשב כבר כמה שנים טובות, והגיע הזמן לשדרג. כמה דגשים: 1. אין שום צורך שיריץ איזשהו משחק , סרט או משהו לא רלוונטי אחר - להפך, ככה אחותי תעזוב לה את המחשב בשקט. 2. חשוב שיהיה מהיר בייעוד שלו. 3. שיהיה שקט כמה שאפשר (בלי להסחף, לא צריך להשקיע 200 שקל בשביל קירור שקט במיוחד). 4. שישרוד הרבהההה זמן (כמה שנים). עכשיו כמה הערות בנוגע למה שצריך לכלול המחשב והתקציב - ככה, אין תקציב מוגדר, כמובן שאין צורך להסחף וללכת עד 10K+, אבל בכל זאת - השיקול העיקרי הוא שהיחס בין העלות לעמידה בדרישות יהיה הגבוה ביותר (ובכל זאת, אני מניח שאפשר לסדר מחשב כזה בפחות מ3K אפילו). בנוגע לרכיבים …
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, ביקשתי לקבל הצעת מחיר למערכת שפרטים רשומים מטה: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם ASUS P5N-D כונן קשיח Westren Digital 500GB SATA2 16MB זיכרון G.Skill DDR3 4GB כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIe צורב DVD אין העדפה ליצרן עדיפות לצבע שחור. מארז Antec Three Hundred קירור למעבד Arctic-Cooling Freezer ספק ENERMAX ELT400AWT החנות החזירה לי הצעת מחיר, עם המפרט הבא: כאשר חבר שלי הרכיב את המפרט הראשון הסתמך על העקרנות הבאים: 1. מהירות 2. שקט מוחלט - לא משנה כמה אני מעמיס על המחשב 3. תמיכה מלאה בVISTA האם המחשב שהציעו לי עדיין עומד בקריטריונים האלו? תודה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת את דעתכם על המפרט המצורף, התקציב שלי הוא 5000 +/- עד תיקרה של 6 אלף. השימוש העיקרי למחשב הינו עריכה של תמונות סטילס בפוטושופ, בנוסף עריכת תמונות פנורמה ברזולוציה גבוהה. מדי פעם המחשב ישמש גם לעריכת ודאיו אבל זהו אינו השימוש העיקרי בו. **אם תשימו לב תראו שאני מתלבט בין שני דגמים של כרטסי מסך, אשמח לדעת מה דעתכם. [table] [tr] [td] [table] [tr] [td]פריט[/t][/t][/t] [/td][/tr][/table] דגם [/td][/tr] [tr] [td] ספק כוח [/td] [td] Enermax 450W A.PFC [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td] Intel® Core® i7 3770 3.4GHz [/td] [/tr] [tr] [td] מאוורר למעבד [/td] [td] Arctic Cooling Alpine 11 [/td] [/tr] [tr] [td] לוח אם [/td] [td] Gigabyte GA-H77-D3H [/td…
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לתגובה, הנושאה דחוף ביותר. תודה מראש, עמיר
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-