עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66Ghz 8MB Conroe BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1345 קירור למעבד: Thermalright IFX-14 כמות: 1 - מחיר: ¤388 לוח אם: Asus P5N-D כמות: 1 - מחיר: ¤801 מארז: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU כמות: 1 - מחיר: ¤485 ספק כוח: FSP Epsilon 600W Satax6 PCI-Ex2 A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤505 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Heatsink CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤423 קשיח למחשב שולחני: WD 250GB SATA II 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤276 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי כמות: 2 - מחיר: ¤1270 כונן אופטי: PIONEER DVR-115DBK X20 DUAL LAYER BLACK BULK כמות: 1 - מחיר: ¤158 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. היי כולם! הודעה ראשונה, הגעתי בעקבות המלצות חמות אשמח להמלצה על מחשב נייד לצרכי פיתוח *ערכתי לצורך התאמה לשאלון הנעוץ. 1. מה התקציב המקסימאלי? אזור ה-6K, גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 1. פיתוח תוכנה - ג'אווה, אנדרויד, ווב, מטלאב, מכונות לומדות. צריך להיות מסוגל לעיבוד נתונים מהיר ועבודה עם קבצים גדולים. 2. צריך להיות מסוגל לסחוב בצורה טובה מספר סביבות פיתוח פתוחות, מכונה וירטואלית וגלישה בכרום במקביל. 3. עריכה גראפית וצי…

• 19 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by nily nily,

בוקר טוב לכולם, אני מחפשת מחשב נייד או נייח שיתאים לתוכנות גרפיות של אדובי: אילוסטרייטור ופוטושופ בעיקר (לא עריכת וידיאו) המחשב אמור לעבוד עם לוח גרפי שרכשתי (זהו בעצם שימושו וגלישה באינטרנט) יש המלצות על מחשבים ניידים או נייחים עד 3k אבל שיחזיק תוכנות כאלה ויריץ אותם חלק תודה נ.ב שאלתי בכמה חנויות שהציעו לי מפרט בסביבות ה 5K מה שהרבה מעל התקציב שלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ש"ח. 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות גרפיות בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

4. אני רוצה לקנות חלקים ולהרכיב לבד.. שכוללים לוח אם, מעבד ,זיכרונות וכרטיס מסך. יש לי ספק כוח של אנרמקס 485 וואט ומארז של Thermaltake Soprano וגם ארבעה הרדיסקים. המחשב ישמש אותי למשחקים בגרפיקה מקסימלית ולסרטים HDTV. הסכום המקסימלי הוא 4500 שקל, ללא ציוד הקפי וללא אוברקלוק. זה מה שחשבתי עליו עד עכשיו... ¤1,380 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤458 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤502 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤1,512 מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Tray ¤116 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro 6 :פריטים ¤ 3,969 סכום כולל מע``מ המפרט מסקי-פיסי - http://skypc.co.il אם מישהו בבקשה יוכל לתת לי עצות לשיפורים אני מאוד ישמח.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. שמתי לב לאחרונה שהוא מתחיל מעט לקרטע, מדי פעם נפילות FPS וטעינות ארוכות במשחקים כבדים יחסית, ודוגמה נוספת בעבודה שלי אני מתעסק עם קבצי וורד ממש ארוכים ומדי פעם קורה שכאשר הקובץ נהיה ארוך מספיק כל הקלדה נהיית איטית והקבצים נטענים ממש לאט. הנה המפרט הנוכחי - https://valid.x86.fr/luqspv , מעוניין בשדרוג בסביבות ה-1.5-2K, הידע שלי במחשבים הוא גם קצת מוגבל אז אשמח להסבר קטן למה בדיוק כדאי לשדרג את אותו הרכיב ממה שהבנתי כדאי אולי להגדיל את כמות הראם, לשדרג את ה-SSD וגם להחליף כרטיס מסך, תודה רבה לעוזרים !

6. בלי אפשרות למתוח את התקציב מעל ל3900 תאמת אני לא כל כך מחפש כרטיס למשחקים הכי כבדים כמו CRYSIS וכו'.. אלא משחקים כמו WoW ושאר משחקי הMMORPG ופעם ב.. יוצא להוריד איזה משחק שדורש גרפיקה גבוהה יותר אבל לא מעניין אותי להפעיל משחקים שנועדו כדי לאכול את הכרטיס מסך ולא יותר מזה בקשר לOC - אני מתכוון להגיע לסביבות ה2.8-3GHz + שכחתי לכתוב שאין צורך בציוד היקפי.. המפרט שבניתי בTMS - קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 907 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-DS3L Conroe Support GP31DS3L ¤ 450 1 מארזים Compucase HEC 6A19 White NO PSU ¤ 207 1 קירור למעבד Sunbeam Tuniq Tower 120mm ¤ 260 1 ספקי כוח FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 P…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. i7 880 gigabyte ultra durabl 3 ud3-p55-us3l-tpm smart 6 adata ddr3 1333 premir 2gb*4 (8gb) win7 ultimate + win7 home premium +win 8 beta office professional 2007 kit-no discs norton 2012 +2years axle nvidia 240gts hdd wd 1tb sata3 + hitachi 500gb sata2 + makston 160gb sata + sandisk 64gb usb3 +sandisk 32gb*2 usb3 + sandisk 16*2 usb3 dvd+r dl transcend usb3 + dvd-r dl samsong lexmark z617 usb ספק 200w huntkey box huntkey a502 tp-link tl-wn422g router level one wb-3406tx mouse diablo 3 steel series logitec y-ut76 game: clash of heroes, heroes 4,5,6beta,6, fifa97, tzar, battlefield 3, diablo 1+Addition,3, sc2+Addition

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shaita,

היי לכל חברי הפורום המחשב הישן עומד לשבוק חיים עשה את שלו לאחר 5+ שנים אז הייתי מעונין לקבל את חוות דעתכם למחשב שישמש אותי לצרכים הבאים מרבית שימושו יהיה אופיס וגלישה באינטנרט כמו כן הוא ישימש כמו המחשב היום כנק חיבור למדפסת והרשת האלחוטית ,( אם ניתן למצוא לוח אם עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה). ואם ניתן להכניס במסגרת התקציב כרטיס מסך זול ולא משהו מובנה ציוד הקפי נדרש זה מקלדת עכבר ורמקולים פשוטים מסך קיים ואם ניתן הפנייה לחנות באיזור חיפה צפונה יהיה מעולה

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לכולם! אני מתלבט כבר איזה חודש לגבי קניית מחשב חדש לצורכי משחקים,סרטים,מוזיקה ועבודה גרפית רצינית(3D+סרטים). עכשיו לגבי התקציב-חשוב מאוד להדגיש כבר בשלב זה שהביצועים והאיכות באים אצלי לפני המחיר לכן ארצה להדגיש שלקחת דור אחורה ברוב המקרים זה אינו מה שאני רוצה,למרות זאת אני פתוח לשמוע דעות של אחרים,וארצה להוסיף שאשמח לקבל מפרט עם ביצועים טובים גם במחיר נמוך יותר,המטרה שלי היא לא לבזבז כסף בכוח,אך התקציב קיים. נקודה נוספת לגבי ציודע היקפי- אין צורך במסך אבל יש צורך במקלדת + עכבר אלחוטיים(פה זה המקום היחיד בו אני מוכן להתפשר על איכות) כמו כן לא צריך רמקולים... מומלץ להוסיף כרטיס טלויזיה אך לא חובה רוב הסיכויים שלמחשב יהיו 2 מסכים,אחד לעבודה עם תוכנות גרפיות וכו',ו…

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Xavi06,

שלום לכולם, הביאו לי מפרט שמסתדר לי עם התקציב ורציתי לראות מה דעתכם..... השימושים שלי הם משחקים כבדים כמו COD,באטלפילד 3,אססין קריד, ואני רוצה שיעבדו על האיכות הכי גבוהה. כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לרסיבר שמתחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HDMI ככה שאני אשמע מהרמקולים 5.1 של המערכת קולנוע ביתית ולפי מה שהבנתי אני לא אצטרך כרטיס קול מיוחד או משהו.... וכמובן צפייה בתכני Full HD. אמממ וזהו, אז הינה המפרט תגידו לי מה אתם חושבים? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 מארז: Fractal Design Core - 3000 Mid Case ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC …

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. . מה התקציב המקסימאלי? לא ברור, כמה שצריך לעבודה רצופה וטובה. (לא יודע כמה צריך להשקיע) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הרבה (?) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם ממש צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אדריכלות התוכנות: KeyShot, 3DsMax, AutoCad, Ravit, סקצ' אפ, vRay, Photoshop. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע (לא בשבילי) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות אני מניח? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולי…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. שלום לכם.. ברצוני לקנות מחשב נייד מדגם A500-1DN של טושיבה קישור למפרט : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8104&perur= הבעיה היא שהמחשב דיי יקר ורציתי לדעת אם המחשב שווה את הכסף ובכללי איך הוא מבחינת הכל אם יש לכם להציע לי מחשבים יותר טובים או מחשבים כמו המפרט של הטושיבה רק במחיר זול יותר אשמח לשמוע אבל כעקרון דיי נדלקתי על הטושיבה הזה.. אשמח לשמוע את חוות דעתכם תודה רבה,

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי?מבקש שני מפרטים אחד ב-4.5K ואחד ב-5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות ולחסוך אני מנחש אבל לא לחסוך על ביצועים(אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים על אולטרה) ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שקל אולי קצת יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF4 וBF3 וכל המשחקים החדשים שיצאו בזמן הקרוב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 אני מנחש א…

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Murmur,

שלום אני מחפש מחשב לסבתא - מיילים ואינטרנט. ותמונות של הנכדים. חשבתי להרכיב לבד משהו זול (נניח לפי המפרטים המומלצים) ואז חשבתי ללכת על משהו מוכן כמו Dell Vostro 260 : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19302 כי בשביל עוד 200-300 ש"ח אני מעדיף לקנות מחשב מוכן עם אחריות באתר הלקוח (סבתא כאמור) לשלוש שנים. השאלה - האם יש איזשהו מחשב מיני זול יותר / אפשרות להרכיב מפרט זול שתחסוך 500-600 ש"ח ותהפוך את זה לכדאי? אשמח לעצתכם

15. Started by igal6666,

שלום, מבקש את חוות דעתכם על המפרט הבא: האם יש דרך להוזיל את העלויות ללא פגיעה משמעותית בביצועים? מחיר: 4387 ש"ח סוג תמונה שם המוצר יצרן אתר זמינות איפוס כמות מעבד אינטל : מק"ט: #34930Intel Core i5 6400 2.7Ghz 6MB Cache s1151 - Tray 1 מאוורר למעבד : מק"ט: #19873Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 CPU Cooler 1 …

• 19 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. intel pentium IV 2.8 GH לוח ASUS 533 256 DDR333MHZ ---> אני מוסיף עוד 256... שזה עוד איזה 300 שקל ככה 80 גיגה 7200 כרטיס מסך עלוב אז אני לוקח RADEON 9600XT TV,DVI 128MB שזה 980 שקל בערך כרטיס קול 28 ביט מסך של LG T710BH ויש רמקולים עכבר מקלדת כונן דיסקטים ובלה בלה בלה סך הכל זה עולה 3500 ועוד הכרטיס מסך והזיכרון זה 4800 שקל ככה. תגובות בבקשה והצעות לשיפור. אם יש מפרט טוב יותר לדעתכם בסכום הזה אז תגידו תודה לעוזרים

17. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם ASUS Striker Extreme ¤1785 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31093 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤421 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL5 ¤712 http://skypc.co.il/product.asp?pid=TWIN2X2048-6400 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1628 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤174 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Thermaltake Kandalf LCS ¤1729 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VD4000SWA ספק כח ThermalTake ToughPower 850W ¤1039 http:…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני צריך הצעה למפרט מחשב ללא מסך בערך ב - 2500 - 3000 ש"ח. אין שום מטרה מיוחדת למחשב, הוא פשוט הולך לאחים שלי הקטנים למשחקים (לא משהו רציני). * אין צורך גם בהארד דיסק של 80GB ... רק צריך שהמחשב יעבוד ויעבוד טוב : ללא תקיעות וכד' ... תודה רבה מראש !!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום , זקוק בבקשה המלצה למפרט מחשב ממיינסטריים : שימוש עיקרי, לימודים (לא למשחקים) תודה מראש לממליצים

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום לכולם, ראיתי שהולך לצאת CRYSIS חדש, אומנם הוא ידרוש פחות משאבי מערכת אך אולי זה זמן טוב לשדרג את מה שיש לי כיום. יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי בזמנו בעצתכם, המפרט הקיים הינו לוח אם ck conroeXfire-eSATA2(775,945P,DDR2 667, 2xPCI-E crossfire,HD AUDIO, SATA2, 1394, GBL) יש לי 3 ג'יגה זיכרון כרטיס המסך שלי הוא Asus 7600GT 256MB ויש לי פנטיום DUAL CORE 2.66 533MHZ 2*1MB אני מחפש מפרט חדש שיריץ משחקים בצורה טובה. המארז שלי הוא מארז טוב (לא זוכר איזה אבל המלצם לי עליו פה - הוא מומלץ ולא גנארי) ולכן לדעתי ניתן להשתמש בו. אולי גם בHD שלי ניתן להשתמש. אין לי צורך ביותר מקום או במהירות נוספת. כמו כן ניתן להשתמש גם בצורב הקיים וכל האביזרים החיצונים (רמקולים, עכבר מקלדת ומסך) אשמ…

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. היום גיליתי שארוסתי תכננה לי הפתעה לכבוד תחילת לימודי לתואר השני - MACBOOK PRO! אלא שבגלל שלא הייתה בטוחה שזה עונה לצרכים , החליטה בכל זאת לגלות לי - כדי שנסתובב בחנויות ונבדוק דגמים נוחים. : אז לגבי ה- MAC, העניין הוא כזה: יתרונות ה- MAC 1. זה MAC 2. קל משקל 3. סבירות נמוכה לוירוסים או באגים 4. סוללה מעולה (7 שעות) חסרונות ה- MAC: 1. זה MAC (חיסרון למי שרגיל להשתמש בPC עם WINDOWS; עלול לייצור בעיות התאמה בהעברת קבצים ל-PC) 2. כונן קשיח לא גדול (160 ג"ב) 3. חיבוריות לא רחבה (אין ESATA ויש רק שני USB) 4. אחריות לשנה בלבד וטיפולי מעבדה ארוכים (שמועות להלן הדרישות שלי מהמחשב: 1. שימוש: ישמש כמחשב משני למחשב ביתי ראשי שמפרטו מופיע בפרופיל שלי : א. אמור להרי…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. שלום חכמי הפורום היקרים. לאחר שנים של הזנחה, החלטתי לחזור לתחום הגיימינג בקטנה. אשמח לשמוע את המלצתכם הראויה. להלן הפרטים: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500-4800 - חריגה נוספת רק אם הבדל הביצועים גדול מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל בינוני, יהיה מחובר למסך 22 אינץ fullhd 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? בינתיים לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6.…

23. תקציב: 2000 ש"ח. (אפשר להוסיף עוד 100 ככה, לא יותר) מטרות/שימושי המחשב: משחקי רשת, משחקים בינוניים וטיפה כבדים (לדוגמא GTA IV, Assassin's Creed 1/2 - לא מחייב גראפיקה גבוהה). חלקים שכבר יש [לא צריך אותם]: צורב DVD. רמת שקט: לא הכי קריטי, 4/5. אובר קלוק: לא, אין מצב. חנות: SkyPC, אני יילך לקחת את המחשב משם. אם יש חנות אחרת טובה ואמינה באיזור באר שבע ולא KSP (עם השירות שלהם.... לאן נגיע) אז יש מצב... וגם לא אייבורי.... X: הערות: יש לי עדיפות למעבדי Intel וכרטיסי מסך של nVIDIA, אבל אפשר לנסות להתגמש אם זה יגדיל את הביצועים באופן משמעותי... על כרטיס מסך ATI אפשר להתפשר אבל מעבד קצת פחות... זיכרון 2GB, אם אפשר לתמרן אז 3GB.. הולך להתחבר מסך 19 אינץ' CRT, בעתיד 19/20 א…

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by jcdenton1,

אוקי הגיע הזמן להחליף את הדרעק שעומד אצלי על השולחן בבית למשהו נורמלי. אני מאוד אשמח אם התקציב לא יעלה מ-5500 ש"ח כי זה לא ממש אפשרי. הדרישות הן כאלה: מעבד AMD 64 שכנראה יהיה ה-3000. לוח אם מסויים ל-939. ג'יגה זכרון כלשהו. כ.מ נורמלי (X800XL כנראה?). צורב DVD (כנראה ה-NEC?) מארז כלשהוא שלא יהיה מכוער מדי כי בתאכלס לא איכפת לי. מקס' נעשה מודינג אח"כ. ספק כלשהוא שיחזיק את המערכת. חשבתי על ה-COMPUCASE-HEC אבל אני לא חושב שהספק יחזיק את מערכת כזו. עניין אחרון: אני אקנה את המפרט ככל הנראה מזיגזג אז בבקשה לא לדחוף לי רכיבים שלא קיימים בחנות. אני יודע שאלה יותר מדי דרישות ובינתיים יצא לי מפרט די נחמד כמו שציינתי לעיל רק שיצא 5800~ ש"ח. בבקשה הציעו לי הצעות לשפר כך שהמחיר ירד קצ…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. דבר ראשון אני חושב שהכי חשוב שיהיה מסך טוב היות ומסך לא משדרגים כל שנתיים-שלוש. אני גם מעונין במפרט הניתן לשדרוג בעתיד, כלומר לוח אם טוב עם fsb גבוה כמה שיותר ותמיכה בכל הטכנולוגיות החדשות (כמובן שאני לא מצפה ללוח הכי חדש ) אבל עם כרטיס מסך עליו נניח כדי להוזיל עלויות היום אבל עם אפשרות שדרוג עוד שנה לכרטיס מסך חזק. כרטיס קול כמובן יהיה on board. מעבד לא הכי חזק כי כרגע גם amd xp 1700 טוב אבל שהלוח יתמוך במעבדים החדשים יותר שקיימים. כונן קשיח - נראה לי שעם המחירים של היום הכי טוב לקנות wd 80 gb 7200 8 mg buffer אבל תקנו אותי אם אני טועה. צורב - אני אקנה משהו סטנדרטי ב 200 שקל. זכרון - היו לי מלא בעיות עם זכרון במפרט האחרון שהרכבתי , מסתבר ש geil 2700 ddr לא תואם …

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.