עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. למשחקים כבדים, OC וסרטי HD! 4GB זיכרון מינימום DDR3 מעבד אקסטרים קירור מים למעבד לצ'יפ ולכרטיס מסך! מקלדת ועכבר אלחותיים! רמקולים גם למשחקים וגם לסרטים! מסך מינימום 24 אם לא 32 עדיף 32! כרטיס טלויזיה או משהו שיאפשר לחבר את הYES למחשב ולראות דרך המסך! מערכת הפעלה VISTA 64 תקציב 30000 אפשרות לחריגה! שיהיה מפנדס!

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום לכולם ,בן דוד שלי במיאמי אז החלטתי שזה הזמן להתחדש במחשב חדש שאלון : *מטרות המחשב? לימודים (אינטרנט ואופיס), משחקים Diablo3,Metro 2 .... וצפיה בסרטים * גודל המסך?13-14 עם רזולוציה של 1600X900 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (פחות מ2 קילו עם אפשר) * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?4-6 שעות עבודה לפחות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אם יש אפשרות לSSD בגודל של לפחות 120GB יהיה מצויין אם אין אז 7200RPM * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מומלץ לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא תוספות משלי : -רצוי שהמקלדת תהיה מוארת -איכות בניה כמה שיות…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  3. אוקי אז ערב צך, ערב זך אבקש את עזרתכם בבחירת מפרט בשני תקציבים (אין טעם לשאול למה ) - 1500 ו- 3000 אממ.. השימוש הוא לרוב עבודה משרדית, פוטו שופ, תוכנת CAD, משחקים קטנטנים.. ללא אוברקלוקים. אם אפשר להתאים את המפרט יותר לתקציב מאשר לשימוש.. תודה מראש! אההההה.. כע.. אם כבר מחנות, אז עדיף מאזור השרון (כפ"ס, רעננה, ואף רמת-גן/ת"א) ויש עדיפות לAMD וGigabyte. לילה זך, לילה צך

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  4. שלום ! הייעוד של הנייד יהיה בעיקר בלימודים באוניברסיטה (כתיבת עבודות וכו') - אופיס, אינטרנט, קצת סרטים. יש לי אפשרות להביא את המחשב מארה"ב אז בהמלצות כדאי שיהיו ניידים עם אחריות בישראל, גודל מסך רצוי 15" ולגבי חיי סוללה אני לא בטוח עד כמה זה יהיה משנה אבל תמיד נחמד שיהיה חסכוני המחיר - עד 750 דולר. אודה לכם אם תוכלו לעזור.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by maorfar,

קניתי מחשב נייד לפני שבוע והסוללה לא מחזיקה לי 120 דקות אפילו בלי משחקים רק סרט מה אורך חיי הסוללה הממוצע של סוללת ליטיום 6 תאים של MSI ?????????????

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  6. Started by finhack,

מעוניין לקבל המלצה על מחשב נייד נטבוק שישרת אותי בעיקר ללימודים, חשוב לי שירוץ מהר עם חיי סוללה ארוכים (מעל 6 שעות). מעבר ללימודים אני מאמין שאני אשתמש בו אולי גם לסרטים, כמובן ראוי לציין שאינטרנט וכו'. חשוב לי גם שיהיה קל, וקטן מימדים אך נוח להקלדה. יש חיה כזאת? אין לי שום העדפה לחברה מסויימת. די חשוב לי מסך 11" כונן של לפחות 160GB או יותר קראתי קצת על הASUS 1101 שנראה כמו אופצייה טובה אך מטריד אותי הקליטה החלשה של האינטרנט האלחוטי שבו.יש עוד המלצות?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by avner_s21,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב הנ"ל , לאחר שפירקתי אותו ראיתי את הדגם המדויק . לאחר חיפוש בebay ראיתי שיש al c1 או a1 האם יש הבדל בניהם והאם הם מתאימים.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  8. שלום חברים אז אני אגיד את זה בקצרה אני מחפש לבנות מפרט למשחקי 2k באולטרה וייד עם מסך גייגהבייט 34. לא משנה מבוסס אנטיל או amd זכרון 32 לפחות חשוב וכרטיס מסך שיחזיק מעמד הרבה שנים. ויפי לא חשוב יש נקודת אנטרנט ליד בחדר. מה שחשוב לי כמה שיותר שקט בזמן שאני לא משתמש. בניתי שני מפרטים שונים בפלונטיר ו טי אם אס. מאיפה עדיף להזמין ? אם אפשר להציע מפרטים במחיר יותר משתלם ושיהיה כמה שיותר תמורה מול כסף . תודה רבה לכולם https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=248962 https://tms.co.il/builds/270059#.YVdJGWmpI0A.telegram

9. Started by d1v,

שלום לכולם,ברצוני לרכוש מחשב נייד לאמא שלי אשר כולל את הדרישות הבאות צורב DVD מצלמה ומקרופון גודל המסך שלא יהיה פחות מ 13" עקב כבדות ראייה נגישות לאינטרנט SKYPE וכדומה מערכת הפעלה לא הכרחי בקשר לכרטיס האלחוטי,רציתי לדעת אם אני אבקש שיתמוך גם בתקן N ו G,האם זה יקפיץ את המחיר? בנוסף היא מעוניינת ללמוד עריכה בפוטושופ ובניית אתרים(אם זה קשור בכלל) אז זהו בכללי אשמח לשמוע הצעות , תודה מראש =]

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  10. מה אתם הייתם לוקחים מבין הניידים האלו? http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=16087 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1558-i7.htm http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3500-nvd.htm http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15904 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2995 מחפשת מחשב שמתאים להכל קצת תכנות אופיס סרטים משחקים וכו

11. Started by parAzoid,

שלום לכולם. אמי נוסעת בסוכות לארה"ב והיא מסכימה להביא לי חלק חדש למחשב עד 200$ [מכס מ****] קיצר אני מתכנן לקנות מחשב חדש, ואני מתלבט מה להביא. בנתיים החלקים למחשב החדש שלי הם: g.Skill DDr2 800MHZ HZ seagate barracuda 320GB מארז יש לי ואני לא מתכוון להחליף אותו. אני בעיקר משחק במשחקים כבדים, והעדיפות השניה היא OC. ***לאימא שלי אין בעיה להביא חלק גדול כמו ספק כח*** המערכת שלי כרגע היא AMD 64 3000+ GEFORCE 6600GT GIGABYTE K8NF 1GB DDR 400 ספק כח 500 ג'נרי. מה אני יכול לקנות מארה"ב למחשב חדש לגמרי [פרט למארז ולדברים שציינתי למעלה]? תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  12. שלום לכולם תעזור לי בבקשה להגיע לפתרון של סוגייה שמטריפה אותי מאוד! אני תכניתן WEB, אני צריך מחשב יציב ואיכותי לתכנות בסביבת WEB, מצגות ועם נוחות עבודה (מקלדת ופאד נוחים) כרגע אני עובד על PENTIUM 4 2.26 שולחני 512RAM ואני מסופק מהביצועים, כך שאני לא מצפה מהנייד לתמוך בכל הטכנולוגיות החדישות. אפשרות 1: יש את T41\T40 שהם מחשבים איכותיים מאוד ויציבים (מבחינת בניה וביצועים) אבל הבעיה היא שהם דגמים ישנים. כמו שקראתי בהרבה אתרים הם מיועדים לעבודה! וזה בתכל'ס מה שאני צריך.. כמובן זו גם לא תהיה בעיה לחבר אותו לטלויזיה ולראות איזה סרט. מחשב כזה מעודפים אפשר להשיג ב-2800-3400 ש"ח. חשוב לציין שלפני שנתיים-שלוש המחשבים האלה היו בליגה העליונה! אפשרות 2: האפשרות השניה היא מחשב בסביבות …

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  13. Started by Tomerb1,

שימוש למשחקים המחשב יקנה מפנדה! זה? 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 1x Enermax Liberty 400W Active PFC 1x Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 640MB PCIe 1x הרכבת מחשב במעבדה סך הכל: 5,626 ש"ח או זה? 1x ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 2x PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz Turbo 4-4-4-12 1x Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 1x LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 1x NZXT APOL…

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  14. 1. מה התקציב? עד 6,500 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, תכנות והרצת ניסויים ב vmware 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 22'', עכבר אלחוטי 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עשיתי סקר ושוק ובחרתי כמה דברים (מצורפים בהמשך) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? חייב להיות שקט וקר. גם חשוב לי המראה החיצוני. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? אופצינלי, אני לא פוסל 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? המחשב צריך לשרוד הרבה זמן. הייתי רוצה אופציות טובות לשידוג בלי להחליף את כל המחשב. 9. האם חשוב שקט? עד כמה…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by Eliav hakmon,

16. שלום לכולם , מקרה חירום והמחשב של חבר מת בטרם עת ובלי להודיע R.I.P אני צריך מפרט למחשב שעיקר השימוש בו הוא paintshop ותוכנות עיצוב אחרות (D-Design ועוד). מסך כבר יש , הארד דיסק בעקרון יש אבל קצת ישן לכן אני אשמח לקבל שני מפרטים ,אחד כולל HD ואחד ללא. עדיפות לזכרון 2GB וכל השאר לא חשוב (אפשר לחסוך בקטע של הכ.מסך , אפילו ON BOARD יתפוס לדעתי). הבקשה האחרונה שזה יהיה מפרט מחנות שקיימת באיזור נתניה (כמו גיבור או משהו בסגנון) , רק לא KSP (!!!!). תודה רבה על העזרה חברים , מקווה שתוכלו לענות לי במהרה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  17. לא כולל מסך המחשב מיועד לשימושים פשוטים של אינטרנט ושימושי אופיס, לא צריך מעבר לזה, אולי הצגה של סרטי ילדים, אבל אין ממנו דרישות מיוחדות (המחשב הקודם היה פנטיום 3). אני מניח שיגידו לי שהתקציב נמוך, אז אם אפשר לא לחרוג יותר מידי. תודה

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  18. מחפש מחשב לעריכת וידאו. תקציב עד 8. אם יש סיבה טובה ניתן לחרוג גם עד 10. ראיתי בנתיים את זה https://ksp.co.il/m/uin/51779&ref=select או את זה https://www.pcpower.co.il/workstations/solid-i.html?config=2879-8532,2875-8515,2886-8560,2877-8523,2888-8568 שסהכ היו נראים בעין לא מומחית די דומים. רק שהראשון זול משמעותית.

19. Started by factor,

בעיקר למשחקים.. חרגתי מעל ומעבר בתקציב אז אין אפשרות לחריגה :-\ סה"כ מחיר כמות מעבדי ?AMD? 930 930 1 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE סה"כ מחיר כמות לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT 590 590 1 KN8 Ultra S-939, nForce4U,GBL,SATA II סה"כ מחיר כמות זכרונות? DDR 400 270 270 1 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 סה"כ מחיר כמות כרטיסי מסך? Powercolor 1150 1150 1 X800GTO16 256MB, TV, Dual DVI, PCI-E סה"כ מחיר כמות דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL 510 510 1 160GB SATA II 7200RPM 8MB סה"כ מחיר כמות צורבים? DVD Recorders 240 240 1 NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 סה"כ מחיר כמות מארזים? 270 270 1 2323 ATX MIDI PFC 400W Gray and Blue סה"כ מחיר כמות מסכים?…

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by bg1987,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (WITCHER 2 BFC:BC, BF3 ME3) הכוונה לשחק בהגדרות הכי גובוהות על 1900X1200 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לוח אם, מארז, ספק כוח, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בספק מקסימום משהו קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ארה"ב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים…

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  21. http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=27382&PHPSESSID=frq0v88hk2b32k4m8tvhuihu25 מה אתם חושבים? מסך 1080P

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  22. Started by Cyron,

שלום אבא שלי נוסע לארה"ב בעוד 3 שבועות, ואני מעוניין להביא מעבד, כרטיס מסך וזכרונות (2g). רציתי המלצה לרכיבים שיתאימו למע' חזקה למשחקים. התקציב הוא 2000 שקל = 500 דולר. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 770 צפיות
  23. Started by Shbd,

טוב, אחרי כמה שנים טובות, המחשב שנקנה בהמלצת חברי הפורום כאן כבר די גוסס והגיע הזמן להתחדש. ובכן, שימושי המחשב החדש יהיו בעיקר תכני HD, קידוד תכני וידאו, עריכת וידאו (VEGAS), פוטושופ, ובמסגרת התקציב הזה, משחקים זה לא מן הנמנע. המחשב יעבוד כל הזמן עם המון דברים במקביל ולכן הדרישה העיקרית שלי היא מעבד חזק ו-4GB זיכרון, ואם גם אפשר לדחוף כרטיס מסך יותר מטוב, אז מצויין. *אין צורך בהארד דיסקים וכל ציוד היקפי כלשהו. *דרישה חשובה נוספת- מארז פשוט עם סירקולוציה טובה (עייפתי מלנקות כל הזמן ובנוסף היופי לא מעניין אותי). *חשוב גם שהמחשב יהיה שקט מאוד (!). *לא מתוכנן OC. המלצות גם לחנויות טובות ואמינות במרכז, יתקבלו בברכה. יום טוב ותודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  24. שלום, אני צריך המלצה למחשב נייד עד 6000 ש"ח (אפשר לחרוג קצת). אני רוצה לקנות מחשב שאני אוכל לקחת אותו איתי לצבא.. בקרוב יהיה לי הרבה זמן חופשי ואני אוכל לעבוד איתו בבסיס. אני צריך את המחשב בעיקר לעיצובים - הרבה פוטושופ ותוכנות עיצוב שונות. אני מעוניין שהוא יוכל גם להפעיל משחקים.

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  25. Started by moophaz,

שלום לכולם, קניתי מחשב לפני שנה ומאז התחלתי לעבוד בתלת מימד - מאיה. אני צריך לשדרג את המחשב ואשמח לייעוץ לגבי מה בדיוק, אני לא כל כך בעיניינים.. אני יכול להשקיע בערך 2000 ש"ח זה מה שיש לי: Motherboard - MSI G31M2 V1/V2 (MS-7383) CPU - IntelPentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 2 GB Dual DDR2 SDRAM,2.50 GHz NVIDIA Quadro FX 580 512MB ספק 300W בחנות אחת ייעצו לי : Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY + קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ולהוסיף 2 ג'יגה לזיכרון. הוא אמר לי שכדי לעבור לi5 צריך להחליף גם לוח וזכרונות ושבהשוואה ל quad אחרים יש לזה 12 מ"ב קש על המעבד וז…

• 1 תגובה
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים