עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. כולל ציוד היקפי -עכבר,מקלדת ומסך דק. מחשב למשחקים כבדים-דום 3... י תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. Started by BioTech,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 2000 חריגה מקסימלית: 500 מה השימושים של המחשב העתידי (הדגש בצבע אדום את מה שנכון לגביך) משחקי רשת, משחקים כבדים, עבודה משרדית, עבודה גראפית, עריכת מוסיקה, קידוד וידאו, מערכת HTPC, אחר (נא לציין) - במקרה של גיימינג יש לציין אילו משחקים ברצונך לשחק. - במקרה של עבודה גראפית או עריכה כלשהי יש לציין באילו תוכנות הינך משתמש. (OC = OverClock) האם לקונה יש ידע בביצוע OC או שהוא מעונין ב OC מהחנות למחשב החדש? **למי שלא יודע מזה או מעוניין בהרחבה על העניין יש מדריך למטה** אם אתם מבצעים OC: על איזה חלקים תרצו לעשות את ה-OC? ציוד היקפי : האם ברשותך ציוד היקפי שיעבור למחשב החדש?אם כן אנא ציין דגמים, אם יועבר מסך למחשב החדש או שתקנו בנפרד מומלץ לציין את ה…

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by jeans,

היי חבר'ה אני מנסה להרכיב מחשב בשביל אישתי. היא בעיקר רוצה: - לראות סרטים ב-HD - לשחק ברזולוציה 1920X1200 אבל היא לא גיימרית או משהו כזה הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח לקופסה בלבד (ללא מסך וכו') הרכבתי ערכה כדי להתחיל עם משהו - אודה מאוד על המלצותיכם כיצד ניתן לשפר את המפרט, במיוחד אם שמתי משהו לא ענייני http://tms.co.il/preview/spec/m59ywv3s בתודה מראש, ז'אן

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  4. שלום אני מעוניין כבר הרבה זמן לקנות מחשב נייד לעבודה משרדים וקצת משחקים.. המחשב לא הולך לצאת מהבית, מקסימום לגינה אז המסך יהיה 15.6" בלבד. חשוב לציין שאני לא מתכוון לשחק הרבה ואם אני ישחק זה יהיה במשחקים לא כבדים (PES2012 / FIFA וכאלה ..) המחיר כמו שציינתי יהיה 3K עם חריגות קלות.. ווינדאוס: 7 מעבד: I3 מהסידרה החדשה של אינטל Sandy Bridge 4GB זיכרון לפחות, כרטיס מסך לא מובנה, חיבור USB3.0 החדש!!! וכמובן אחריות 3 שנים. ראיתי בזאפ מחשב של ASUS שיצא לא מזמן והוא נמכר כרגע רק בחנות אחת. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=13457 מה אתם חושבים עליו? כדי לקנות?

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  5. שלום חבר צריך מפרט למחשב. שימושים: אינטרנט, אופיס וסרטים (גם HD). הוא לא משחק בכלל. התקציב הוא עד 2000 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  6. Started by zvovon,

X1300 OF ATI GROUP 256 MB ..(MAY BE GEFORCE 7600 GT DDR 3 256 MB AMD 3800+ AM2 SOCKET 1GBRAM THE GAMES LIKE : NFS MOST WANTED AMERICAS ARMY

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  7. הי חברים , חשוב לי - מעבד וכ.מסך עוצמתיים , FHD. אני כמעט נעול על - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=909833 ---- > Dell Inspiron 15 7559 N7559 המלצות אחרונות לפני קנייה ? אם כן, האם שווה להוסיף SSD / RAM תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. נניח זכרון 6 גיגה עם מעבד I5 , מול זכרון 4 גיגה עם אותו מעבד ? איפה רואים שיפור ביצועים?

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  9. Started by moophaz,

שלום לכולם, קניתי מחשב לפני שנה ומאז התחלתי לעבוד בתלת מימד - מאיה. אני צריך לשדרג את המחשב ואשמח לייעוץ לגבי מה בדיוק, אני לא כל כך בעיניינים.. אני יכול להשקיע בערך 2000 ש"ח זה מה שיש לי: Motherboard - MSI G31M2 V1/V2 (MS-7383) CPU - IntelPentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz, 2499 MHz RAM - 2 GB Dual DDR2 SDRAM,2.50 GHz NVIDIA Quadro FX 580 512MB ספק 300W בחנות אחת ייעצו לי : Intel Core 2 QUAD Q9550 - 2.83 GHz - 12MB cache - LGA775 - TRAY + קירור מצויין למעבד FREEZER 7 XTREEM Thermaltake LITEPOWER 500W - ACTIVE PFC 12cm FAN 80plus - ATX 2.3 ולהוסיף 2 ג'יגה לזיכרון. הוא אמר לי שכדי לעבור לi5 צריך להחליף גם לוח וזכרונות ושבהשוואה ל quad אחרים יש לזה 12 מ"ב קש על המעבד וז…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  10. Started by dani,

יש לי כבר את הבסיס מעבד AMD 64 3000+ Box לוח אם של epox EP-8KDA3J nForce 3 250GB וזכרונות אני לא סגור עליהם... מישהו יכול לעזור לי למצוא זכרונות מתאימים...? דרך אגב אני מזמין את החלקים מ www.com4u.co.il כי זה בכפר סבא וזה אחושילינג קרוב אליי D: אם אפשר להציא לי זכרונות מהמפרט שלהם אז זה יהיה ממש טוב יש לי תקציב לזכרונות של ככה 550 שקל כמעט שכחתי - המשלוח של Epox לארץ מאחר? כי אתמול הבאתי את המחשב של אח שלי (אותו מפרט רק זכרונות Kingmax) מ KSP והמוכר אמר שיש במזרח שם איזה טורנדו או סופות משהו כזה...

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש לעבודה מקצועית בתחום המוזיקה (הופעה חייה, הפקת מוזיקה). התקציב שלי הוא בסביבות 4500 ש"ח, ניתן לחרוג בכמה מאות. המחשב ייקנה בארץ. דרישות: 8gb ram אני מעדיף כונן קשיח עם טרה לפחות. יהיה נחמד אם המסך יהיה בגדול 17-18 אינץ' אך מפרט המחשב יותר משמעותי מגודל המסך. המחשב יקנה בארץ, אני מאיזור מרכז. אין לי העדפה מיוחדת לזמן סוללה (ממילא יחובר לחשמל בעבודה), מערכת הפעלה אני מתקין לבד, אין צורך מיוחד לכונן דיסקים תודה רבה לעוזרים! ד"א אין צורך בכרטיס קול משוכלל, יש לי אחד חיצוני

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  12. Started by avivi85,

אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות מחשב נייד, ואני לא ממש מבין במחשבים ניידים, אשמח לקצת הכוונה. אז ככה: טווח מחירים : 1500-2500 שימושים : סרטים , שהמחשב יריץ משחקים בצורה בסיסית עד כמה שאפשר במחיר שהוקצב, מינימום שיריץ משחקים יחסית קלים כמו פיפא וכאלה. אזור מגורים: רמת גן (אם זה משנה) גודל מסך : גודל סטנדרטי למחשב נייד, לא גדול מידי ולא קטן מידי. אני מעריך שזה באיזור ה15-17. רזולציית מסך : לא קריטי. כונן קשיח: 320gb זמן סוללה: לא דרוש משהו מיוחד, סטנדרטי. מערכת הפעלה : לא צריך. עריכה: הסתכלתי קצת באתר של קיי אס פי ומצאתי את המחשב הזה שאחרי בירורים קטנים ניראה כאילו הוא בדיוק מספק את הצרכים שלי : fujitsu lifebook ah532- mpaq5il http://ksp.co.il/?uin=17753 מפרט שלו: * AH532-…

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  13. Started by eell111,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ולחרוג מעט מעלה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים בFULL HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PINNACLE 15, premiere cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD, להצגה על מסך 52" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות-לצורך עריכת הסרטים…

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  14. היי הזמנתי את החלקים הנל שסביבם יהיה מעבד E7200 שרכשתי בEBAY NZXT ALPHA Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler (אחרון שמור) DFI LanParty UT P35-T2R G.Skill 2GB X2 800MHZ CL4 HDC Samsung 640GB HD642JJ SeaSonic Silver Power 500W SS-500ET-APFC-F3 Palit ATI Radeon HD4850 512MB GDDR5 PCIe עם הרכבה 2500ש"ח יש מה לשפר? כי זה המחיר המקסימלי שאני משקיע...

• 8 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by nadav275,

למחוק

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  16. מחפש מפרט מבוסס AMD מרובע ליבה, בכ- 4000 ש"ח (ללא ציוד הקפי) לסימולציות מתמטיות מורכבות. כונן קשיח מסוג SSD, 64GB ללא גרפיקה, תלת מימד, משחקים וכיוצא באלו, ללא אוברקלוקינג. עדיף מארז עם מראה סולידי וקל לפתיחה ושדרוג. מערכת ההפעלה היא ג'נטו לינוקס, אז רצוי רכיבים עם דרייברים פתוחים. תודה מראש, סיבי

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  17. Started by udi,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות לפטופ הדגש שלו צריך להיות באמת אולטראבוק כמה שיותר קל יותר טוב לבנתיים ממה שראיתי ואני על סף קניה של macbook Air הוא ממש קל הגרסה של 13 אינץ הבעיה היחידה אני צריך אותו בעיקר לצורכי משרד ובעיקר שיהיה נוח לתזוזה כך שהוא יהיה איתי רוב הזמן הבעיה שלי עם אפל היא התוכנה שצריך ללמוד מחדש ולחפש תוכנות תואמות שאלתי היא ממש פשוטה האם יש מתחרה לאולטראבוק של אפל שעובד על WINDOWS בדגש במיוחד בקלות שלו, משקל נמוך. שקלתי את הטבלט של ASUS אבל כרגע אני זקוק למערכת הפעלה מלאה כלומר WINDOWS או IOS תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by enter,

לוח אם. מעבד שיהיה - Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB Tray או אם יש המלצה למשהו אחר. זיכרון DDR3 (תמליצו בבקשה כמה MHZ צריך היום בערך) כולל ספק כח אם אפשר להרכיב מKSP אשמח (כרטיס מסך,עכבר,מקלדת,מסך. וHDD כבר יש - SAMSUNG F3 1TB)

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  19. Started by Psibeast,

יש לי NEC 3500A חדש, אז אין צורך בזה. הנה מה שאני מתכנן בינתיים (מחירים מנועה מחשבים): AMD ATHLON 64 3200+ BOX 939PIN 1360 ¤ 1 ASUS A8N-SLI 939 1040 ¤ 1 TWINMOS DDR TWISTER 512mb 400mhz CL2 690 ¤ 2 MAXTOR 200/7200 SATA 8MB 755 ¤ 1 LEADTEK FX6600GT 128MB PCI-EXPRESS 1285 ¤ 1 Thermaltake Silent PurePower 410W 360 ¤ 1 המחשב אמור לשמש גם לגלישה, office וכולי, גם למשחקים מדי פעם, לפעמים קצת קידוד וידאו וכולי, בקיצור, הוא צריך להיות תחנת עבודה שעובדת 24/7, וסוחבת כל מה שזורקים עליה. אני אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט, ואם מישהו ממליץ על שינויים.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  20. Started by gggilad13,

כמה שווה המחשב הבא? (יד שנייה) מעבד P4 1.5 GHZ (שקע 423) 128 MB RDRAM לוח אם MSI צ'יפסט 850 40 GB דיסק קשיח כרטיס מסך GFORCE 2 MX400 64MB כרטיס רשת כונן DVD (לא צורב) כונן פלופי מארז+ספק ג'אנריים תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: בנוסף, אני רוצה לדעת כמה שווה המפרט הזה עם ירידה בדיסק הקשיח ל20GB.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by nrg man,

שלום אני רוצה לקנות מחשב התקציב הוא 3000-3500 אפשר לחרוג מהתקציב ב500 בערך התקציב כולל בתוכו מסך וציוד היקפי תודה

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  22. שלום חברים אני מתכוון לקנות מחשב נייד לצורך לימודים אבל באותה הזדמנות גם לנצל אותו למשחקים היות ולא יהיה לי מחשב אחר זמין. התקציב שלי הוא סביב ה-4500 שקל. אני מתלבט בעיקר בין שני מחשבים: הראשון ASUS http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=...aviv&uin=10403 השני ACER http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&uin=10515 שניהם עולים 4590 ₪. לשניהם i5, 4GB, וכרטיס מסך מתקדם עם 1 גיגה זכרון. אני יודע שמפרט הוא מעבר לביצועים שאצטרך אבל אני רוצה סוס עבודה שיעבוד במשך 4 שנים ואפילו מעבר. בשורה התחתונה אני מעדיף את האייסר אך הדבר שמרתיע אותי באייסר זה שהוא שנה אחריות בלבד וזו הסיבה שאני מתמהמה בקנייה כרגע. ישנה אופציה שלישית של דל: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/Sa...x?…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  23. אני מחפש מחשב נייד שיהיה נוח לסחיבה (לשיעורים, ללימודים מחוץ לבית וכו) השימוש העיקרי במחשב הוא לאינטרנט ותוכנות אופיס למניהן, אבל גם לצפייה בסרטים ועריכת תמונות (לא למשחקים) גודל המסך- לא קטן מדי, אני צריך מסך שניתן יהיה לעבוד בו עם שני חלונות אחד ליד השני (13'' ומעלה, הגודל ה"אידיאלי" הוא 14) ישנה חשיבות לזמן סוללה לא קצר כדי לאפשר עבודה ולימודים גם כשאין שקע זמין- לכמה שעות לפחות (המחשב שיש לי היום מחזיק כשעה, אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4) עם יציאת HDMI וכניסה לכרטיס SD DVD צורב אין העדפות לחברה מסויימת המחשב יכול להגיע ללא מערכת הפעלה תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  24. Started by yaron@,

שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב לצרכים הבאים: גלישה באינטרנט\הורדות\צפייה בסרטים\תוכניות אופיס והכי חשוב שיעבוד חלק. התקציב למפרט הוא 3000 שח אין צורך בציוד הקפי וצריך להכלל מסך רגיל. תודה

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  25. שלום ושבוע טוב, אשמח לעזרה מהמומחים כאן אני מחפש מפרט למחשב נייח חזק שיחזיק לי לפחות ל5 שנים הקרובות מתלבט אם לקנות מחשב מותג מוכן כמו Dell XPS Desktop או לבחור את החלקים בנפרד המחשב הישן שלי שרד מעל 10 שנים (עם שדרוגים אחת לכמה שנים) ובזמן האחרון מאותת שהגיע זמנו 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 7k ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר תכנות, עריכה גרפית (After Effects, Blender, PS וכו') ופתיחת טאבים ותוכנות מרובות בצורה חלקה ומדי פעם למשחקים ( Split Second, GTA 5 ודומיהם) - שירוץ ברמה סבירה ובלי תקיעות. 3. האם י…

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים