ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום, אשמח אם תעזרו לי להרכיב מפרט בתקציב הזה (אפשר לחרוג ב200-300 ש"ח). המחשב חייב להריץ סרטי HD בצורה חלקה, כמו כן ישמש גם לכלי פיתוח, גרפיקה וכל מיני חישובים (photoshop, matlab). המחשב כמעט ולא ישמש למשחקי מחשב. הרדיסק 500GB, בכונן דיוידי, לפחות 4GB זכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD, תבחרו מה שאתם רואים לנכון, מה שחשוב הוא שהמחשב יתאים לצרכים וייתן ביצועים אופטימליים למחיר שלו. תודה רבה מראש לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין במפרט שיחובר לטלויזיה SONY BRAVIA 32" HD READY. הדברים היחידים שחשובים לי זה שיהיה הארדיסק של טרה (או 2 של 500) ושהוא יהיה מקורר היטב ושקט. אני זקוק גם לשליטה כלשהי על המחשב (אם ניתן לשלוט במחשב בצורה מלאה עם שלט,אז אני מעדיף את זה). אין צורך במסך או ציוד היקפי שלא אוזכר כאן. אם יש צורך להעלות את הסכום, אפשרי. שאלה נוספת שקשורה: האם באמת יציאת ה-HD שבאה עם חלק מלוחות האם מספקת את אותה האיכות שכרטיס מסך שתוכנן להציג HD ? תודה!
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם הרכבתי מחשב חדש שנועד למשחקים ואינטרנט מה דעתכם. לוח אם: msi k7n2-l delta זכרון : Infineon dual ddr 400mhz 256m דיסק קשיח: samsung 40g 7200 כ.מסך: msi geforce fx5200 128 מעבד: amd athlon 2500 מסך: מאג 17 אינץ שטוח וכל הציוד הנלווה לא בעל חשיבות סה"כ עלה 3300 ש"ח . מה אתם אומרים .
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לרכוש מערכת מחשב חדשה למשחקים קלים ברזולוציות נמוכות (נכון לעכשיו עד 1280*1024), ללא ציוד היקפי נוסף. מטרת המערכת היא מוכנות לעתיד, כרגע אני חייל, וכל עוד אני ממשיך עם 11 3 חסרי פואנטות אין טעם לקנות מערכת חזקה. עם זאת המחשב הנוכחי גרוטאה לא קטנה (אפילו HD לא מצליח להריץ) ולכן ברצוני לקנות מערכת חדשה. כאשר אסיים את שירותי (עד שנה וחצי) ארצה לשדרג את המחשב שאקנה. נוסף על כך ברצוני שרכיכבים שניתן יהיה לעשות בהם שימוש נוסף במחשב חדש לחלוטין יהיו איכותיים. לדוגמא מארז וספק, HDD, צורב DVD וכו'. ולכן אין טעם בהשקעה בכ"מ מטורף ומעבד מפצלתי. המחשב יתחבר גם לטלויזיה ולכן רצוי שתיהיה בו כניסת HDMI, וחובה שיהיה בו VGA או DVI (המסך לא תומך). יבוצע OC על מחשב זה. לצערי ה…
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מחשב נייד של לנובו, think pad שאלתי כזאת האם ניתן לשים התראה כלשהי דרך וינדוס / תוכנה אחרת אשר תתריע בצפצוף או בהודעה שהסוללה טעונה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
1 - תקציב עד 2 אלף 3- לנסות לחסוך כל עוד זה לא בא על חשבון האיכות. 4- שימושי המחשב הינם למידת תכנות . 5 - הגדרות גרפיות שיעלו את המשחקים הנ"ל באיכות סבירה . 6 - יש צורך באביזרים נלווים - לא 7 - השקט חשוב - 5 8 - לא מתוכנן אוברקלוק 10 - מעוניין להזמין מחו"ל 11 - לא מתוכנן שדרוג מחשב בעתיד חשוב שיהיה קל ככל האפשר וזול.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן לפורום המקצועי בארץ! אני מתחבט רבות בענין וצריך עזרתכם. להלן המענה להנחיות לפתיחת נושא שלכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 6000 שקל האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? רב תכליתי א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?הכי טובים, CRYSIS2 וSUPREME COMMANDER 2 * לאילו הגדרות גרפיות המפ…
-
- 71 תגובות
- 10.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! מה דעתכם על המחשב הזה? אני מעוניין לקנות מחשב (ללא HD, ללא מסך, ללא ספק) זאת אומרת רק לוח אם, מעבד, כרטיס מסך וזכרון. עכשיו דיברתי עם הרבה מאוד אנשים שמבינים וזה מה שהצלחתי להרכיב: מאוד חשוב לי דעה על הכרטיס מסך כי אמרו לי שעדייף להשקיע עוד 150 שקל ולקנות ATI HD-4850.... מחכה לדעתכם, תודה.
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אוקי אז ככה..המחשב שלי כבר מתחיל להיות עגלה.. :-\ וחשבתי לשדרגו עם כסף היום הולדת הנחמד שלי . אז ככה ברשותי 2000 שקל תקציב והמפרט הבא : מעבד - פנטיום 4 2.66Ghz באס- 533Mhz. לוח אם - VIA MainBoard P4PB 266E. כרטיס מסך - גיפורס 4 - inno3D- 64Mb SDR. זיכרונות - 256MB - 400Mhz- לא יודע מה החברה. 128MB- איטי יותר (לא יודע מה המהירות..ואני מאמין שבגלל זה הכרטיס של ה-256MB לא מפיק את המיטב שלו..)- גם לא ידוע החברה. דיסק קשיח - 40GB WD. ספק- 400W ג'נרי.. :-\. (4 מאווררים, סליבים, קתודת UV, פאן באס, LCD [זה לא קשור..חחחח]) עכשיו נכון, אני יודע, צריך להחליף ממש את כל המערכת הדפוקה הזאתי ..אבל התקציב לא ענק מספיק כדי להשקיע הכל.. לכן אני מעדיף להשקיע במשהו ספציפי אחד עכשי…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב ממעבדה שמרכיבה מחשבים לפי דרישותך אז איך אני רוצה שאתם תעזרו לי? אני רוצה שתביאו לי חלקים למחשב +הדגמים של החלקים אז מה הדרישות שלי? תקציב: 5000 שקלים (אולי קצת פחות אבל זה בערך התקציב ואני אל משלם במזומן) מטרות המחשב: משחקים כבדים כגון Call of Duty 4,GTA 4 בקיצור משחקים חדשים וכבדים כמו המשחקים הנ"ל וגם הורדות וקצת צפיית סרטים אך בעיקר בעיקר משחקים ציוד הקפי: לא צריך שום ציוד הקפי דבר ספציפי שלא צריך למחשב: ללא אוברקלוק עיצוב למחשב: לא חשוב לי נושא השקט: נושא השקט די חשוב לי אך לא ברמה שאני לא מצליח לשחק אם אין שקט.. כרטיס זיכרון: 500GB כרטיס RAM: מינימום 4GB רמת כרטיס המסך: טוב מאוד-טוב איזה מסך יש לי?: חברה: NU דגם: QL-711V נושא הקירור במחשב חשוב לי כ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הדגם ? של IBM מחשב מאוד ישן . הייתי רוצה לדעת איזו מע' הפעלה יכולה לעבוד עליו באופן נחמד . (אפשרות גם ללינוקס כמובן)
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לULTRABOOK בתקציב של עד 4500 ש"ח. המחשב מיועד אך ורק לעבודה עם אופיס, אינטרנט ושיחות וידאו. אני מחפש מחשב עם משקל נמוך ( נסיעות מרובות לחו"ל) צריך שתהיה יציאת HDMI או VGA בשביל לחבר את המחשב למקרנים. אין צורך בכונן גדול. מעדיף שיהיה SSD 128 או לפחות למערכת ההפעלה. אני מעוניין לחבר את המחשב גם לתחנת עגינה. אם יש אופציה שלמחשב תהיה גם תחנת עגינה נתמכת שתקנה בנפרד( לא בתקציב של המחשב) אני אשמח. שמעתי ביקורות לא טובות על המחשבים של ASUS מבחינת מימוש האחריות. רצוי שתהיה חברה אמינה וטובה שאפשר לממש את האחריות בארץ כמו שצריך במידת הצורך. תודה רבה !! מטרות המחשב - עבודה משרדית. * גודל המסך? - 13.3-15.6 * רזולוציית המסך - אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי - כמה שי…
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אחרי שנים רבות שאני משתמש רק במחשבים ניידים, אני חושב לחזור למחשב שולחני. מחפש מחשב שיהיה חזק, אבל אין לי צורך בכרטיס גרפי חזק (לא משחק משחקים). המחשב ישמש לדברים משרדיים רגילים אבל גם לעבודות תכנות, שיתבצעו בעיקר במכונה וירטואלית שתריץ אובנטו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית ועריכת תמונות. בין היתר יהיה שימוש במכונות וירטואליות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1200 (מסך 24" של דל) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 11 תגובות
- 814 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=209726.0 בהמשך לת'רד הקודם. אני בקרוב הולך לקנות את הנייד של DELL Inspiron 6400 - ATI כנראה לא הצלחתי למצוא נייד אחר בתקציב שהקצאתי שיהיה עם כרטיס מסך חזק יותר מ x1400 אז אם אין לכם רעיונות לניידים אחרים עם כרטיס מסך קצת יותר טוב המשחקים שאני בעיקר אריץ עליו יהיו WORLD OF WARCRAFT או HEROES 5
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
1) האם בכרטיס TV פנימי הרמקולים הם משותפים למחשב והTV או שצריך להעביר כל הזמן בין 2 חיבורים נפרדים? 2) מה זה חיבור SATA2 והאם צריך שהלוח M יתמוך בזה? 3) האם בכל לוח M יש כרטיס קול מובנה ?? (לא מצוין במידע הטכני אם כן או לא) 4) עד כמה חזק קולט אינטרנט אלחוטי? האם הוא יקלוט גם כשיש קירות (למשל 2) מפרידים את המחשב ממקור השידור??
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 6765 Chenbro PC61163 Black Sirtec 310W Case 350.00 ¤ 1 350 ¤ 1 6488 Intel Pentium IV 3.0GHz Prescott 2M 64-bit Socket 775 Box CPU 1090.00 ¤ 1 1090 ¤ 2 7149 Igloo 5050 Light CPU Cooler for 775 Prescot 60.00 ¤ 1 60 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 6964 Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD 510.00 ¤ 1 510 ¤ 5 4983 Gigabyte GA-8I915P Duo Intel 915 Bulk Motherboard 570.00 ¤ 1 570 ¤ 6 4328 A-Data (V-DATA) 512 MB DDR 3200 Memory 300.00 ¤ 2 600 ¤ 7 640 Computer Assembly 160.00 ¤ 1 160 ¤ 8 5688 Leadtek FX6600 PX6600TD PCI-e 128 Mb Retail Video Card 560.00 ¤ 1 560 ¤ 3955 ¤ סוג תשלום: …
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מחפש מארז מעולה (צבע צהוב) הן בעיצוב שלו / ובקלות הרכבה שלו ובפונקציות שהוא נותן, ושמגיע עם ספק טוב.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אז ככה, אני מתכוון לקנות מחשב(משחקים+עריכת צילומי ווידאו בייתים) בתקציב של 5.5K ללא מסך. השאלה היא האם כדאי לקנות אותו עכשיו עם זכרון DDR2 או לחכות עד דצמבר(12) ולקנות מחשב עם זכרון DDR3 ומעבד 45 ננומטר? אני יודע שכשיגעו מעבדי 45 יצא משהו חדש אחרי חודש... אבל בכל מקרה מה הייתם עושים? מפרט בקצרה של מה שאני רוצה: -2 ג'יגה לפחות זיכרון - כרטיס מסך 8880 (עדיף 640 זכרון) - מעבד עדיף 4 ליבות(תלוי מה יהיה ב45 ננומטר) אבל גם 2 ליבות זה יהיה מצוין. -לוח אם עם שבבי 38X
-
- 13 תגובות
- 858 צפיות
-
-
1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 ש"ח מקסימום. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית, משחקים כבדים, צפייה בסרטים, הורדות, וקידודים קלים פה ושם. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא צריך ציוד היקפי, יש מסך Samsung P2370. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי - לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? C2Q 9550, HD 4890, צורב DVD עם טכנולוגיה LS. 6. האם נושא הקירור והע…
-
- 32 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט בתקציב של 5000 ש"ח שיכלול עכבר מקלדת מסך(LCD) ורמקולים אמ.. בעקרון ישחקו בו CS ומייפל סטורי, משחקים כאלה.. הצלחתי לבנות מפרט כזה מה דעתכם והאם אפשר לבנות משו יותר טוב בתקציב ד"א, רק מKSP
-
- 13 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מתי הסדרה הנ"ל יוצאת בעולם(אם היא לא יצאה כבר) ומתי היא מגיעה לארץ? קרוב שלי רוצה לקנות נייד חדש והוא שמע על זה שאמורה לצאת סדרה חדשה, אז כמה זמן הוא יצטרך לחכות? עריכה: עוד שאלה אחת: האם הלוח עם הצי'פסיט האחרון של AMD 780G בעל הכרטיס מסך HD3200 יכנס לשוק המחשבים הניידים?
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאחי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר חיבור המחשב למסך וצפייה בסרטים, קצת פוטושופ (חובבני), אינטרנט, אופיס. ממש לא גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שבת שלום , אני ואבא שלי מחפשים כבר די הרבה זמן מחשב. ואנחנו מתקשים למצוא במסגרת התקציב מחשב אינטל חזק שיתאים למשחקים אבל לא ייקרע את הכיס. כרגע יש לנו הצעה של ZED שדי נראית לי ובשיפוצים קלים אפשר לסדר אותה. מדובר על 3999 ש"ח מארז מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח-ליציבות מקסימלית - *להחליף למארז ידוע יותר * אינטל מקורי-DP35DPM DRAGONTAIL INTEL P-35 1333MHZ-שיא הטכנולוגיה של אינטל INTEL CORE 2 QUAD-Q-6600/8M CHCHE-לביצועים מעולם אחר 2048MB DDRII PC8500/1066MHZ-KINGSTON/HYNIX -למהירות מסחררת FX 8600GT-512MB/DVI/HDTV-לגרפיקה עוצרת נשימה דיסק קשיח-320GB SATA II 16M-נפח איחסון אין סופי כונן-LG DVDRW X18 SATA-הדור הבא לצריבת DVD *שדרוג ללוח אם JOHANNESBURG BLKDQ3…
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בנושא החומרה... בכל זאת בהתייעצות עם אנשים וע"י בחירת מוצרים של חברות מועדפות עם ניסיון טוב הרכבתי מפרט כמעט מלא. אני צריך חוות דעת על המפרט, וגם תוספת של ספק, מארז, וקירור נוסף מומלץ. המפרט כרגע עומד על 5700 ש"ח, זאת אומרת שיש עוד 1300 בשביל שאר הדברים... זה המפרט: Intel Core i7 920 2.66Ghz 8MB Cache BOX 1495 ש"ח Gigabyte GA-EX58-Extreme Intel X58 Chipset Socket LGA 1366 1730 ש"ח OCZ Intel® i7 DDR3 TRIPLE CHANNEL 3GB 1333MHZ CL8 - OCZ3X1333LV3GK 504 ש"ח Gigabyte ATI Radeon HD4890 1Gb DDR5 GV-R4891GH Model R4891GH 1235 ש"ח Western Digital 640GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD6400AAKS 365 ש"ח LG GH22LS40 Super Multi DVD Rewriter Sata x22 LigntScri…
-
- 17 תגובות
- 820 צפיות
-