ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,472 דיונים בפורום זה
-
שלום צריך המלצה על מפרט בסיסי לחבר, מחשב לשימוש ביתי - אינטרנט ואופיס. ללא מסך וללא ציוד היקפי המחשב יחובר למסך LG 2042T (צריך שלא יהיו בעיות עם הרזולציה) אפשר לחרוג במעט מהתקציב עד 2000 אבל לא יותר ואפילו עדיף מפרט זול יותר עדיפות לחלקים שלא תהיה שום בעיה להשיג מהר מחנויות באיזור ת"א והמרכז הקרוב. (אין צורך שיתאים למשחקים) תודה.
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5584 מה אתם אומרים על המחשב הזה לצורכי אינטרנט-שירים-סרטים-אופיס? מספיק חזק? מה עם הדגם הזה ? החברה טובה? הדגם אמין? מישהו?משהו? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכם , אני זקוק שתבנו עבורי מפרט מחשב חדש ותמליצו לי על חלקים לשדרוג מחשב קיים . נתחיל במחשב הקיים - מפרט : CPU : P3 450 MHZ MOTHERBOARD : לא ידוע , לא מצוין בCPUZ MEM : 64MB SDRAM VIDEO CARD : ELSA VIPTORY II (אין לי מושג מזה הכרטיס מסך הזה ) צרכים : שדרוג המעבד - שיהיה AMD , לא צריך מהחדשים 64BIT וכו', מספיק 2.4 או 2.6 GHZ לא יותר. שדרוג הלוח - שיהיה לוח תואם למעבד כמובן , גם - לא מהחדשים והתותחים, משהו נורמלי שיספק . שדרוג הזיכרון - שיהיה 256MB DDR-RAM, שלא יהיה החברה הטובה ביותר בשוק והיקרה ביותר .. שדרוג הכרטיס מסך - אני צריך משהו שיספיק למשחקים לא מהחדשים והתותחנים, אלא שיספיק למשחקים בסגנון מקס פיין, וורמס , משחקים ברמה הזאת של גרפיקה .. …
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מבקש את חוות דעתכם למפרט הבא: מעבד :E7400 ספק כוח: jsp-tech 450w לוח אם: msi G31M4 מאורר למעבד:pro 775 arctic cooling כ. מסך: Nvidia geforce 9300gs 512 mb P. O. VIEW דיסק קשיח: WD 500gb sata 2 צורב lg gh22ns זכרון: GEIL 2*2GB מסך:LG 1942H מקלדת,עכבר,רמקולים- LOGITECH סה"כ (כולל מע"מ) :3,300 ש"ח חשובה לי דעתכם על המחיר ביחס לחומרה המוצעת? על החומרה גופה- האם יש רכיב שכדאי להחליף, לוותר? המחשב מייועד לצרכים סטודנטייאלים, אינטרנט, סטיטסטיקה אודה על תגובותיכם
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
דגם דל זה אמור לשאת את התוכנות -אביד, פרימייר, פוטושופ ואפטר אפקט, האם יעמוד בזה? [h=1]Dell Inspiron 3721 I7-3517 מסך ענק "17.3[/h] http://www.dell-rev.co.il/Product/50415/-Dell-Inspiron-3721-I7-3517-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%A2%D7%A0%D7%A7-17-3-
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אשמח להצעות. מצפה לכרטיס מסך טוב ומעבד טוב. המחשב לא יהיה נועד ממש למשחקים כבדים אבל בכל זאת.. כרגע לא צפוי אוברקלוקינג אז אין טעם להתייחס לכך בלוח אם. אגב זה רק אני או שהמחירים בארץ יקרים מאוד לעומת ארה"ב, לדוגמא כרטיס GeForce 7900GS עולה בערך 200 דולר בארה"ב ובישראל מ1400 שקל. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אודה להערותכם למפרט-עבור עבודה על תוכנת CAD/PHOTOSHOP- המצ"ב המיועד למשרד שבו יש שרת NAS בו מאוחסן כול החומר [כתיבה ושמירה ] לכן בחרתי בכונן SSD עם נפח איכסון די קטן. אשמח לחוות דעת בנוגע למפרט: האם יש רכיבים שלא יעבדו או לא יעבדו טוב עם רכיבים אחרים או שיש כאלו מומלצים יותר [table] [tr][td]מעבד אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]Intel Core i5 3570 3.4Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מאוורר למעבד[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]Arctic Alpine 11 Pro Rev.2[table][tr][td]1[table][tr][td][table][tr][td]24810[table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[table][tr][td][/td][td][/td][td][/td][td]Asus…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולכם ! יש לי מפרטים של 2 מחשבים בהם אני מתלבט. ניסיתי להיכנס לכל מיני אתרי יצרן וכו' כדי לעמוד על ההבדלים, אולם בסוף החלטתי לפנות לעזרה ממקצוענים... המחשב מיועד למשחקים, אינטרנט, הורדות, עיצוב תמונות ועוד כנ"ל. מדובר במחשב ביתי ואני לא צריך בו גרפיקה יוצאת דופן או משהו כזה, אלא שיהיה מספיק עמיד בהרבה אפליקציות שעובדות ושיחזיק תחת שימוש נורמלי 3-4 שנים. בכל מקרה אני מעוניין במעבד של INTEL מסוג PENTIUM מתוך שמרנות (אני יודע שהרבה טוענים ש-AMD טוב ומעודכן יותר). אנא המליצו על המחשב המועדף וציינו מדוע אם תוכלו. מפרט מס' 1: מעבד Intel Prescott 3GHZ 800MHZ FSB 1M Cache 775 PIN לוח אם ASUS P5P800 - CHIPSET 865PE הכולל: * כ. קול 6 ערוצים - AD1985 זיכרון TWINMOS 2*256Mb DDR…
-
- 13 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות נייד 13' ואני שם לב שלרובם אין כונן דיסקים השאלה היא איך ניתן להתקין עליהם ווינדוס ? (אם אני ארצה לשנות את המערכת שאיתה מגיע המחשב) תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב שישמש לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) אין העדפה לחברות ספציפיות. התקציב הוא כ3000 ש"ח ללא מסך אך יכול לעלות גם לאיזור ה3500. חשוב לשמור מאוד על יחס של עלות/תועלת - המחשב מיועד למשרד של דוד שלי שלא רוצה להוציא יותר מידי וביחוד לא ירצה לחרוג מהתקציב אלא אם כן יש שיפור רציני בביצועים.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מיועד למשחקים כבדים . טוב לצפייה בסרטים . התקציב מיועד למסך וציוד היקפי. מסך - 21 אינץ' איכותי עד 1900 ש"ח. עכבר ומקלדת מקסימום 200 ש"ח. אני מטלבת בין כרטיס המסך : 8800 GT או 8800 GTS החדש ... חשוב מאוד !! שיהיה שקט ביותר ! תמליצו לי על מפרט .. לא מתכוון OC כי אני לא מבין בזה תודה ** בקשה אני צריך את זה דחוף ! יום שני אני הולך כדילקבל הצעת מחיר !
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אהלן, אני שוקל את המפרט הבא, אשמח להצעות ושיפורים. מעבד: Intel Core 2 Duo E6600 - בחרתי בו כי הוא הכי זול עם 4MB cache לוח אם: ASUS P5N32-E - מבוסס 680I ותומך ב-SLI כרטיס מסך: LEADTEK PX8800 GTS 640MB - אלף שקל פחות מ-GTX - אותם אני יכול להוציא על ספק יותר טוב או קירור.. זכרון: CORSAIR 2GB 800 CL4 - האם שווה להשקיע 1300+ בזה? או שמספיק לי 667 או CL5 (או שניהם..)? דיסק: WD2500KS - 250GB 7200RPM - אני לא צריך טרה-בייטים של מקום, ו-10000RPM עדיין לא מצדיק את המחיר, אז אני שמח עם הבחירה הזאת -=- עד כאן הוצאנו סביבות 6400 שקל, ונניח שיש לי עוד איזה 1500 שקל - עכשיו השאלה איך סוגרים את המפרט הזה.. אני צריך מארז + ספק (אולי ספק שיתמוך במערך SLI בעתיד - המלצות יתקבלו בחו…
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי נייד של לנובו מהדגם שצוין. בפאד שמדמה עכבר (לא משנה איך קוראים לו...) יש בצד מדמה גלגלת, שעבד בהתחלה, אבל עכשיו לא מגיב בכלל למישהו יש מושג איך לסדר? ה,עכבר" עצמו עובד מצוין
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למפרט למחשב חדש התקציב עד 3.5 למזומן השימושים שלי הם למשחקים בעיקר המשחקים העיקריים הם GTA החדש קרייסיס UT3 פיפא09 כרגע אני לא ממש מכיר משחקים כי המחשב שלי לא מסוגל להפעיל אותם אני מתכנן להכיר הרבה אחרים וכבדים כשיהיה המחשב החדש וכמובן שאני מעדיף לשחק בהגדרות גבוהות אני מתכנן להפעיל ברקע תוך כדי שאני משחק: אימיול, USD (התוכנה שמורידה מראפידשר) ושירים. אני מוריד הרבה, אני רואה הרבה סרטים ואני מאוד אוהב מוזיקה אני מחבר למחשב רסיבר (מגבר) עם מערכת רמקולים, כדאי לי גם כרטיס קול? או שאני לא ארגיש הבדל עם המובנה? אני צריך כרטיס טלוויזיה פשוט (רק בשביל לחבר אנטנה ולראות ערוצים 1,2 ) אין צורך ב: עיצוב רמקולים עכבר ומקלדת צורב מערכת הפעלה אני כרג…
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מסך לפחות 14 אינץ תודה רבה ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?select=.269..397.&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=3104&maxprice=4193
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, השימושים עיקריים - עריכת וידאו, צפייה בסרטים ושמיעה MP3. המשחק היחידי- SIMS בעתיד (בעוד שנה - שנה וחצי) אני חושב להפוך את המחשב לHTPC כרגה לא חושב על OC. בניפרד, אם אפשר - המלצה לגבי מסך רחב ב 1500 ש"ח. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מחפשת מחשב גיימינג לילד בן 10 ( משחקי פורטנייט וכו) התקציב הוא כ 4000 שח, שאמור לכלול גם מסך. אשמח לעזרה במפרט, וגם היכן מומלץ לרכוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי, אני אשמח אם תוכלו לעזור לי, חשבתי על מחשב P4 DUAL CORE עם 2.8GHZ (אם נכנס בתקציב אפשר גם 3.0) לוח אם - המליצו לי על של ASUS אני לא יודע איזה דגם. 1.0Gb(512X2 DDR2) RAM חברה כלשהיא (אני אשמח להמלצה...) דיסק 160GB SATAII - מקסטור או WD צורב DVD כלשהוא כרטיס מסך סביר (לא צריך ברמה מאוד גבוהה, אבל יותר מבסיסי) מארז וספק סבירים כרטיס קול - אני יכול להסתפק בכרטיס בלוח אם (אם יש מקום בתקציב אפשר להרחיב) בעיקרון אני קצת גמיש בתקציב, אבל אני לא מעוניין לחרוג בהרבה. תודה רבה, אריאל נ.ב. שכחתי להסביר לאיזה צורך - מחשב ביתי לאינטרנט,סרטים, קצת משחקים + תרגילים וסימולציות בMATLAB (שדורשות מאמץ לא קטן מהמחשב הנוכחי שלי)
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1066 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2329 Scythe Mugen 2 Rev B, יחידות 1 ₪216 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1676 Gigabyte GA-H67MA-D2H H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪538 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2298 G.Skill RipJaws 8GB Kit DDR3 1600Mhz CL9 F3-12800CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪610 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2374 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪275 url]http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 צורב LG GH24 SATA x 24 Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1572 SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Br…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מחשב בתקציב של 3500 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים סרטים באיכות hd ואינטרנט ואני חייב להדגיש שאני מחבר את המחשב ל - lcd שלי שהיא 32 אינ'ץ הטלויזיה היא hd tv בבקשה עזרו לי לימצוא את המחשב המומלץ ביותר שאפשר להסיג במחיר הזה אים מדובר ב 100 שקל יותר גם מקובל תודה
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לצבא..כלומר שאני יוכל לראות בו סרטיםואני רוצה גם שהוא יוכל להריץ משחקים...כמה יעלה לי התענוג? וכמה זה יעלה אם אני ארצה להגיע לרמה שהוא יוכל להפעיל משחקים בסדר גודל של warcreft 3?
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מבקש המלצה על מחשב לסטודנט - אופיס, אינטרנט וקצת סרטים. עד 3000 ש"ח מסך 15" מצאתי בנתיים את זה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10333 מצאתי אותו במחיר יותר טוב 2990 ש"ח האם יש לכם המלצות ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל עזרה בהרכבת מפרט למחשב שאמור לשמש כשרת ביתי שאמור לענות על הצרכים הבאים: 1. שרת אחסון קבצים. 2. שרת וירטואליזציה, אמור להריץ עד 2/3 מכונות וירטואליות במקביל (כ-1GB זיכרון למכונה וירטואלית בממצוע) כאשר הגישה למכונות אלו נעשה ברשת (RDP, VNC או כל פרוטוקול אחר לצורך הענין). אז מה לא: תקציב מוגבל מאוד. רצוי לא להגיע למגבלה - אלא לחסוך ככל שניתן... אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, כונן למדיות אופטיות וכו...) לא מתוכנן over-clocking אין צורך במערכת הפעלה אין חשיבות למארז מבחינה חיצונית אין חשיבות לחנות או לרעש הנובע מהמכונה אין צורך בכרטיס מסך איכותי ומה כן: קישוריות אלחוטית בתקן N קישוריוץ חוטית במהירות 1G מעבד 64bit מעבד/לוח א…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי פרוייקט להרכבת מפרט לבת דודתי.אסור לי לפשל אז ככה יש לה מחשב: פנטיום 4<אם אני לא טועה היא אמרה לי 2.8> לוח אם של אסוס. וכרטיס מסך ATI 9600. זכרון 512 DDR 400 הבחורה החליטה לקנות מחשב חדש.התקציב 3600 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. מה שהיא ביקשה ממני זה שהכרטיס מסך שאני אקנה לה יריץ את המשחקים החדשים.היא אמרה לי שהכרטיס מסך הנוכחי שלה<ATI 9600> הריץ לה את כל המשחקים האלה חלק.שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי שמות של משחקים הכי כבדים שהיא שיחקה היא אמרה:קינג קונג,החדש,ספיידרמן החדש,GTI 4 GTI 5 . בקיצור חשבתי על מפרט של אינטל כפול ליבה.עם גיגה זכרון.והכי חשוב: כרטיס מסך שיריץ את המשחקים שציינתי לעיל ואם אפשר שיהיה גם יותר טוב מהכרטיס מסך הנוכחי של…
-
- 11 תגובות
- 771 צפיות
-