ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
היי, אני צריך למצוא מפרט בתקציב הכי נמוך שאני יכול והגעתי לשלושת המפרטים הללו. בבקשה תאמרו לי מה מהם עדיף? צרכים עיקריים אינטרנט ואופיס. וגם אוברקלוקינג. סתאאם.. [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מעבד Q6600 לוח אם Asus P5KPL-CM חדש לחלוטין עם אחריות של 3 שנים HD גדול WD5000AAKS 500GB עם אחריות שנתיים זיכרונות OCZ Gold Edition XTC DDR2 800MHZ Dual Chanel 2GB עם צלעות קירור צורב Optiarc חדש AD7200S שנתיים אחריות כרטיס מסך מובנה X3100 מקלדת עכבר. מבקשים עליו כ 1800 ש"ח. האם המחיר משתלם? האם הרכיבים טובים להרצת פוטושופ, גרפיקה, ויסטה וכו'? תודה!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למחשב נייד. תקציב: 4500ש"ח ואפשר בפחות (כמה שיותר תשלומים ללא ריבית עדיף) שימושים עיקריים יהיו: 1. גלישה באינטרנט 2. תוכנות אופיס למיניהן 3. מדי פעם שמיעת/יצירת מוסיקה (שיריץ FL8 בצורה טובה, לא ממש משנה לי איכות הרמקולים כי רוב הזמן אני עם אוזניות) 4. סרטים 5. מדי פעם משחקים בסגנון C&C ו-Tycoon (ללא כוונה להריץ FPS כבדים וכדומה), לא אתנגד ליכולת להריץ משחקי מירוצים בגרפיקה סבירה... דרישות (לתקציב הנ"ל): 1. אחריות טובה ולתקופה כמה שיותר ארוכה 2. מפרט כמה שיותר חזק 3. מסך 12.1"-13.3" 4. כמה שיותר קל (סביב ה-2KG זה בסדר) 5. מקלדת נוחה 6. מינימום 2GB זיכרון ואפשר גם יותר 7. HD של 160GB יספיק לי אך אפשר גם יותר (לגיבויים וא…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, חבר מראשון לציון ביקש מפרט למשחקים בינוניים, לא FPS כמו קרייסיס. המשחק הכי כבד שהוא אי פעם שיחק הוא Oblivion. דרוש מפרט עד 6K כולל ציוד היקפי - עכבר, מקלדת, מסך ורמקולים. דגשים - רצוי מארז שקט, אבל לא בטירוף (אני לא חושב שצריך p-182, אלא אם זה לא בא על דברים אחרים). הרכבתי מפרט מ-TMS והייתי שמח להערות / שיפורים. תודה רבה ! מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤867 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤313 ספק כוח: SeaSonic ET 500W 34A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ¤340 זיכרון: …
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי מסך 19" מערכת הפעלה ויסטה כונן קשיח 320 ג'יגה מקלדת ועכבר + רמקולים סראונד. יש לי ספק כוח - אני מאמין שסטנדרטי, האם דרוש להחליף? יש לי DVD מהיר... יש לי כרטיס radeon x1550, לא משהו בכלל אגב... מעבד dual core 4 של פנטיום (3.00) לוח אם תואם של אינטל גם כן.. אני מעוניין להפעיל את GTA IV לכשייצא למחשב, ולשחק אותו על הגדרות גרפיות טובות מאד. הבנתי שלמשחק יש דרישות מטורפות. אילו חלקים עלי לשדרג? אין לי הגבלת תקציב, אבל אין צורך להשתולל יותר מדי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני חושב שעשיתי עסקה מצויינת, קניתי ב6890 ש"ח מחשב, והנה המפרט: מעבד: E8500 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer XTREME לוח אם: DFI Lan Party DK P45 T2RS + ABS זכרונות: 4GB DDR2 OCZ Platinum Dual Channel 1066MHZ CL 5-5-5-18 כרטיס מסך: Sapphire HD 4870X2 הגרסא החדשה (עם ההיט פייפס). דיסק קשיח: Seagate 500GB SATA2 32MB 7200RPM ספק כוח: PCPOWER&COOLING Silencer 750W QUAD צורב: Samsung DVDRW SH-S223F x22 Black Dual Layer SATA מארז: CoolerMaster CM690 קירור למארז: Thermaltake Thunderblade BLUE LED 120mm Fan (ככה יוצא שני המאווררים שבאים עם המארז+המאוורר הזה יענו 3 מאווררים). מערכת הפעלה (מקורית): ווינדוס ויסטה הום פרימיום 64 ביט. שירותי מעבדה: הרכבה + התקנת מערכת הפעלה + 3 …
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
המחשב מיועד למשחקים, גלישה, שיתוף קצבים. אין צורך ב: 1. כרטיס מסך (יועבר אליו NVIDIA 8800GT שיושב על המחשב הישן אך כמובן שבעתיד יהיה צורך לשדרג) 2. כונן אופטי 3. ציוד היקפי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים) *דגש על עיצוב פשוט פרקטי, אין צורך במשהו מדהים. *אין כוונה לבצע OC *חשוב שיהיה שקט כמה שאלות (חדש בתחום): 1. מהם ההבדלים המהותיים בין סדרת ה-E לבין מעבד בעל 2 ליבות כפולות? (יחס תועלת עלות) 2. עד כמה חשובה פונקציית NCQ בכונן הקשיח במחשב המיועד למשחקים? 3. במידה ואין תכנון לOC בעתיד האם יש טעם במעבד כגון EP45, אם לא אז מה מומלץ ולמה? 4. חברות מומלצות לזכרון פנימי? 5. האם יש צורך בקירור נוסף למעבד (כמו שציינתי אין תכנון לOC)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ידידה שרוצה לקנות מחשב נייד. היא סטודנטית לאדריכלות, ולכן צריכה מחשב נייד דיי בסיסי שיריץ תוכנות Office וגם תוכנות כמו פוטושופ ו-AutoCad. לפי מה שבדקתי התוכנות האלו לא באמת כבדות (גרפיקה דו-מימדית ושירטוטים), והיא לא מתכוונת להריץ תוכנות כמו StudioMax או מאיה. המחיר צריך להיות באיזור ה-5000, ועדיף מסך באיזור ה-15". חשוב שיהיה קל, שיהיה מחברה מוכרת (אחריות וכדומה), ושיהיה רלבנטי לכמה שנים טובות. יש לי ידע בסיסי בחומרה של מחשבים רגילים, וחשבתי על משהו כזה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=713500 תודה,
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן ההורים החליטו לעשות סבב שדרוגים פה בבית ואני צריך מפרט כמעט מלא לפי הדרישות: - אין צורך בהארדיסק - מארז שקט שנראה טוב (למרות שזה עניין של טעם הכוונה לא סתם קופסא... פשוט אין לי רעיון למשהו ספציפי) - צריך עכבר, מקלדת ורמקולים - לא צריך משהו מאוד יקר, הם הולכים לאחותי לסימס ואינטרנט, אין צורך במסך - כרטיס רשת אלחוטי כל השאר כרגיל - צורב DVD (אפשר גם סתם כונן אבל עם המחירים היום אני לא יודע כמה זה רלוונטי), ספק שיחזיק את העסק, כרטיס מסך, זכרונות, לוח ומעבד וקירור לרכיבים מהנ"ל אם יש צורך בכזה... החלקים המודגשים הם אלו שספציפית ישמשו למשחקים ולעבודה היותר כבדה ולכן הם אלו בעדיפות גבוהה יותר מהשאר התקציב הוא 3500 - 4000, ה-4000 כבר ממש בלחץ אז אי אפשר לחרוג ועדיף גם מתחת.…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ערב טוב אנשים יש לי שאלה... בדר"כ מחשבים שיש להם מעבדים חזקים (C2D סדרת 8000 ומעלה) אז יש להם כרטיס מסך לא משהוא.. אני לא מדבר על מחשבים יקרים.. על מחשבים שעולים בסביבות ה-4 אלף ש"ח... ושמתי לב.. שככול שהמעבד יותר גרוע.. ככה הכרטיס מסך יותר טוב... מה דעתכם על זה..? והאם עדיף שיהיה מעבד יותר טוב או כרטיס מסך יותר טוב? או שהכי טוב לעשות אותם בצורה מאוזנת? אני בינתיים די סגור על מחשב אם מעבד C2D T8100 אם כרטיס מסך גיפורס 8400... אני יודע שזה כרטיס מסך לא כזה גרוע.. אבל אני בטוח שבמחיר הזה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב.. אבל אני גם יודע שאני אצטרך להתפשר קצת על טיב המעבד.. אני יביא לכם דוגמאות ותגידו לי איזה יהיה יותר כדאי לקנות (נגיד שכול החומרה במחשבים האלה א…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יכול ליהיות שאין אפשרות להתקין xp על המחשב הנייד, רק vista? אולי אני עושה משהו לא טוב אבל זה לא נותן לי
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום ידידיי רבותיי האהובים אני קונה מפרט של פוקס פי סי http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1510 עכשיו תנו לי חוות דעת על המפרט. ואני לא יודע עם 400 וואט יספקו לי של הספק כוח מה אתם אומרים?(אני גם לא מבין מה זה משנה הספק כח אז תסבירו לי) אני קונה גם במזומן אז יש לי על זה הנחה של 3 אחוז.
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס זיכרון במחשב הנייד שלי מסוג דל XPS1210 אשמח לשמוע את דעתכם ואיזה זיכרון עדיף (מדובר על סטיק של 2 ג'יגה) http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-notebook-kingmax-sodimm-2gb-ddr2-667-pc5300--pKSCE8-SD2-2G667 http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-notebook-sodimm-kingston-valueram-2gb-ddr2-667mhz-cl5--pKVR667D2S52G http://www.emag.ro/memorii1201529825/memorie-corsair-2gb-ddr2-667-non-ecc--pVS2GSDS667D2 המחירים בליי בגלל שאני קונה את הכרטיס ברומניה מהחנות שבקישורים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אחים שלי אני מבקש את עזרתכם .. קניתי לפני שבוע מחשב של ASUS F8VR בקניה אמרו לי שאני אוכל להחליף את המערכת VISTA למערכת XP התקנתי XP על כונן נפרד מההתקנה של הVISTA כדי שישמר לי האופציה לחזור לVISTA כעת לאחר ההתקנה נוצרו לי 2 בעיות , אבקש את תמיכתכם בעיה ראשונה , איני מוצא דריברים לדגם הזה שיתאימו לXP וככה שום דבר לא עובד (ווירלס ועוד ועוד) בעיה שניה , אין לי אפשרות לחזור לVISTA ואפילו שניסיתי ללחוץ F11 הוא לא מגיב .... אבקש את תמיכתכם , מודה לכם אחיי !
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום לכם אני רוצה ממכם בבקשה שתמליצו על מפרט מחשב שמיועד למשחקים כבדים כמו : קרייסיס , call of duty החדש , GTA החדש שהולך לצאת שכל המשחקים יעבדו על הרזולציות הכי גבוהות והגרפיקה הכי גבוהה . זה בשביל חבר שלי והוא עובד על מסך 22" ** אין צורב במסך ולא בציוד היקפי , רק מחשב נטו . ואם אפשר שזה יהיה מחנות אחת כל החלקים זה יהיה טוב . תודה רבה ויום טוב .
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הייתי מעוניין ב SLI של 9800 GT. ועל הדרך לשאול שאלה על KSP הם אמינים או שעדיין עושים תשטויות של קניה יד שניה...? [br]פורסם בתאריך: 24.11.2008 בשעה 19:08:29 200 צפיות ובלי תגובה אחת =\
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אבקש לקבל חוות דעת על המפרט הבא עבור תקציב של 2200 ש"ח (ללא ציוד היקפי). המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית וסרטים. מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn BOX מחיר: ¤644 לוח אם: Gigabyte GA-EP31-DS3L מחיר: ¤347 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black מחיר: ¤452 זיכרון: A-Data 2GB (1X2GB) DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 מחיר: ¤133 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מחיר: ¤254 כרטיס מסך: Sapphire RADEON 2400XT 256MB DDR3 Retail מחיר: ¤171 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black מחיר: ¤135 סה"כ: ¤2136 תודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
איך המעבד הזה? אני בודק עבור מישהו שצריך מחשב בשביל דברים פשוטים - וורד וכאלה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך המלצה למחשב לסטודנטית, גודל מסך רצוי הוא 13.3", שלא יהיה כבד מידי, עד 2-2.5 קילו, אם אפשרי יהיה נחמד שהמחשב יהיה בצבע ורוד (אויי כמה שזה קיטשי!!!) התקציב הוא עד 4000 והמחשב יקנה בארץ... תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום!, אני רוכש מפרט ב 6900 ש"ח בערך, ואני מעוניין לדעת אם הוא טוב. המפרט הוא בעיקר למשחקים וסרטים. (אני גם מעוניין לחבר ממיר של YES למסך שלי, ככה שאני אוכל לראות טלויזיה דרכו) הנה המפרט שחבר שלי בנה לי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1728 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤497 מארז: Coolermaster Centurion 590 Black כמות: 1 - מחיר: ¤365 ספק כוח: SeaSonic M12 500W A.PFC כמות: 1 - מחיר: ¤398 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤282 קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32MB - אחריות 5 שנים כמות: 1 - מחיר: ¤316 כרטי…
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד מדגם Pavilion dv5164ea, המחשב בין שנתיים. יש לי בעיה עם המסך של המחשב ואני רוצה להיות בטוח שהבעיה היא המסך לפני שאני מזמין חלקים מחו"ל. אז ככה, הבעיה היא ריצודים של המסך בעת הדלקת המחשב ובעת תזוזה של זווית המסך. כאשר אני מדליק את המסך, או שאני משנה את הזווית של המסך, אני מקבל קווים כאלו לרוחב במסך, התנועה במסך מפסיקה וזה מציג לי קווים לרוחב כאלו. יכול להיות שאני רואה תמונה במסך ויש עליה את הקווים, התמונה המקורית לא מתעדכנת אבל עדיין רואים אותה (למשל אם אני מזיז את העכבר לא רואים אותו זז) בנוסף לכל הבעיות האלו, ברגע שהמסך מגיע למצב נורמאלי שלו אני רואה שיש קו ארוך בצד שמאל של המסך שהוא צבוע אדום קבוע (כאילו הפיקסלים שם נשרפו וזה מציג רק צבע …
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
צריך מפרט למשחקים עד 4K ללא מסך וללא ציוד היקפי, אם כונן של 250GB במקום 500GB יוזיל את המחשב משמעותי אז תורידו אותו כי לא חשוב לי
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מפרט: מעבד Intel® Centrino® Duo Processor Technology featuring Intel® Core2 Duo Processor T5750 (2 MB Cache, 2.00 GHz, 667 MHz FSB) מערכת הפעלה Genuine Microsoft® Windows® Vista Home Premium Edition מסך 15.4 Toshiba TruBrite® WXGA TFT High Brightness display, resolution 1,280 x 800, 200 cd/m² דיסק קשיח 160 GB (5,400 rpm), Serial ATA זיכרון 3GBDDR2 RAM (667 MHz) כונן DVD Super Multi (Double Layer) drive כרטיס מסך Mobile Intel® Graphics Media Accelerator X3100, up to 358 MB total available graphics memory with 2 GB system memory, 16x PCI Express תקשורת Fast Ethernet LAN (10/100 Mbps), international V.90 modem (V.92 ready) תקשורת אלחוטי Wireless LAN (802.11a/b/…
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-