עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מעבד: E6750 לוח אם: gigabyte p31 כרטיס מסך: 8800GT זיכרון פנימי: 2048 של קינגסטון במהירות 800 mhz זיכרון חיצוני: 320 ג'יגה בייט ממ ושאר הדברים כלולים כונן די וי די מארז ספק מאווררים והכל... מה אתם אומרים שווהה 3600 שקל?? בכוונה לא לקחתי תמעבד 4 ליבות כדי לחסוך בתקציבב אמרו לי שאני לא ירגיש הרבה הבדלים בביצועים תקנו אותי אם אני תועהה... לוח אם p35 לא צריך כי אני לא הולך לקנות כרטיסים של DDR3 הם יקרים מאד... בעיקרון שווה לא שווה להוסיף להוריד תייעצו לי אני רוצה לקנות עוד השבוע...

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by ^ThiZz,

שימושים למחשב: -מתאים למשחקים הכי חדשים שיוצאים. -מתאים לצפיית סרטים וסדרות (גם באיכות HD). -מתאים לעבודה עם תוכנות. -מתאים לגלישה באינטרנט. -בעל הרבה מקום בדיסק הקשיח (500GB ומעלה). -מחשב שקט. מפרט שנבנה על-ידי חבר בפורום אחר VS מפרט שנבנה על-ידי נציג שירות של סקאי פי.סי

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  3. Started by oscar222,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש, השימושים יכללו משחקים כבדים למשך תקופה (מקווה) ארוכה. עבודה עם עיבוד מוזיקה וסרטים, ותקווה שהמחשב יהיה מספיק חזק ולא יתקע.. מעבד - Intel i7 - 3770 3.4Ghz s1155 1590 ש"ח לוח אם - Gigabyte Sabertooth Z77 1250A"ח זיכרון - Corsair Vengeance 4x4GB 550 ש"ח כרטיס מסך - Asus HD7850 2GB 1490 ש"ח דיסקים קשיחים: Crucial 128GB SSD 750 ש"ח Western Digital Caviar Green 2TB 630 ש"ח צורב - LG DVD+RW Bluray Combo 300 ש"ח קירור - Scythe Mugen 3 220 ש"ח מארז - Fractal Design - Define R3 530 ש"ח ספק כח - Seasonic M12II-650 555 ש"ח מסך - Dell U2312HM 948 ש"ח *כל המחירים מ - KSP פחות או יותר המחיר של כל זה מגיע ל 9000 ש"ח. רציתי לדעת מ…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. התקציב הוא 2500 אבל אפשר עם חריגה קטנה. <- המפרט הנוכחי שלי בצד. השיקול העיקרי שלי לשדרוג הוא העובדה שנפלה עלי הזדמנות פז לקחת SSD במחיר רצפה, והיות ואני הולך להתקין מחדש ווינדוס, אז אנצל את ההזדמנות לעשות זאת על מערכת חדשה לגמרי. גורם נוסף הוא העובדה שכרטיס הקול שלי (Asus Xonar DX) לא עובד טוב עם לוח האם הנוכחי שלי. יש המון רעשי רקע ותקתוקים שמפריעים לי מאוד. בגדול הכיוון שלי הוא: I5 3450 (לא מתוכנן אוברקלוק) ב910 שקל Gigabyte GA-Z77X-D3H ב710 שקל. כאן אני צריך עזרה Corsair XMS3 2x4GB 1600 9-9-9-24 ב270 שקל. וגם מאוורר Freezer 7 pro v.2 ב120 שקל. ביחד זה יוצא 2000 שקל. בנוסף יש לי אפשרות להשיג Sandisk SSD Extreme 120GB ב620 שקל. זה מחיר רצפה אני יודע ולכן אני חם על זה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אנחנו קונים שני לפטוטים, כשבגדול הצורך דיי מקביל ללימודים. - שימושים בתוכנות אופיס ולצורכי לימוד (כולל קורסים בתכנות) וכל מה שצריך לתלמיד מחשבים. - wifi חובה - המחשב צריך להיות 15.4 או 17 אינצ'. - עדיף מחשב קל עם סוללה חזקה (נסיעות לב"ש) - הגורם החשוב ביותר - אחריות משחקת תפקיד דיי חשוב (רצוי חברה אמינה עם תמיכת יבואן) - כרטיס מסך הוא לוקסוס לא מחייב, אבל זה 200 שקל הפרש זה נחמד (לא על חשבון משקל) - המחיר, אני תמיד בעד התמורה הכי טובה לכסף.. אני לא רוצה את המחשב הכי יקר וגם לא הכי פשוט אני מחכה להמלצות שלכם, תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לקבל מכם המלצה על מחשב נייד לאמא שלי. תודה רבה: התקציב הוא בין 2000-3000 ש"ח * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, קבלה ושליחה של קבצים גדולים * גודל המסך?[bמשהו נורמטיבי(אינני יודע את הגודל באינצ'ים) * משקל רצוי? צריך להיות קל ונוח לנשיאה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, נדרש זמן סוללה ארוך! * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא * בלוטות?מה זה בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח?80 ג'יגה * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. כמה המחשב הזה שווה?? לוח אם: ABIT IP35E (Intel P35+ICH9R) (Socket 775) מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer Pro 7 זכרון: OCZ Gold XTC CL5 2Gb DDR2 800MHz כרטיס מסך: Gigabyte NVIDIA GeForce 8800GT כונן קשיח: WD 320Gb SATA II 16Mb כונן אופטי: צורב DVD של Samsung ספק כח: Enermax Liberty 400W מארז: Raidmax Sagitta שחור אני מתכנן למכור את המחשב בקרוב ואין לי קצה חוט אפילו בכמה להתחיל

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. בארה"ב מתלהבים משום-מה ממחשבים "ברנד ניים" ולא קונים כל כך הרבה מחשבים מורכבים (יחסית) כמו בארץ. כזה הוא גם בן דודי שמבקש לקנות מחשב של דל. הנה המפרט, ושאלתי היא: האם לדעתכם שווה להשקיע בדבר כזה כסף (נדמה לי שהוא משלם על זה 3,000 דולר). איך המפרט? Precision 350 MT - 2.66Ghz Intel pentium 4, processor with 512k Cache דיסק קשיח - GB 120, 7,200 RPM 512 MB RDRAM (PC1066 non-ECC) מה זה אומר פי-סי 1066? IEEE1394 (Firewire) ATI Radeon VE Dual-Monitor צורב, DVD, מקלדת טובה, עכבר אופטי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by YingYingYing,

שלום לכולם הינה משו שחשבתי עליו... מעבדי אינטל : P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE מחיר : 1070ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל ASUS : P5ND2-SLI Dual Core, NF4, SLI, SATA2, DDR2 מחיר : 690ש"ח זכרונות? DDR 400: 512Mb 400MHz Twinmos מחיר : 265ש"ח (אני לא צריך עוד אחד יש לי כבר) כרטיסי מסך? GIGABYTE : 7600GT Silent-Pipe 256MB DDR III, TV, DVI, PCI-E מחיר : 1230ש"ח סה"כ : 3255 המחשב בעיקר למשחקים כבדים ו FPS אני רוצה שישרת אותי לכמה שנים טובות ויעלה משחקים מתקדמים בעתיד הבקשה שלי היא אם יש שיפורים/תוספות שחשבתם עליהם אז בבקשה תשתפו אותי... אה כן עוד ועוד דבר ... אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אין לי מושג מה בקשר ל: מאווררים,מארזים,ספקי כח וכו' אז אם צריך תוסיפו וכמ…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  10. - תקציב: 4K - מטרות: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), עריכה גרפית (דו מימדית, תוכנות: דאטה-קאד, אוטוקאד, פוטושופ, פריהנד, פיקאסה) - דגשים: צריכה כרטיס קול איכותי וכרטיס מסך איכותי, שיהיה שקט (קירור?) ועדיף מארז קומפקטי - חשוב: לבנות מפרט שיהיה מספק לכ-5 שנים הקרובות - תוכנות ומערכת הפעלה חוקיות, - xp, וורד (אאוטלוק) - צריכה כי אני עסק עצמאי הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה- מה שעדיף, הולך - מה זה OC? לא גיימרית, לא אטרפים - רזולוציה טובה, מהירות תגובה טובה, בעיקר אמינות ואיכות (מה ביקשתי?) חוקי הפורום דורשים כותרת עניינית - כזו תכלול, במקרה הזה: אופציה לשדרוג, או למפרט חלקי כי הצמחשב הנוכחי בן פחות משנה, מאייבורי (עצוב, אך לא יקרה יותר) ושוב - המון תודה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by orengore2,

שמעתי שיש דבר כזה חידוש לסוללות של נייד, כמה זה פרקטי והאם זה שווה? האם הסוללה חוזרת למצבה ההתחלתי או שכדאי לקנות כבר סוללה חדשה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by sabag,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!: 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:100 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?:משחקים וגרפיקה ועבודה משרדית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:כל המשחקים החדשים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?:"22 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?:כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?:גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר…

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by rishon,

אני מעוניין במפרט חזק למשחקים וגם לסרטים. מחשב שישמש אותי לכמה שיותר שנים.

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  14. שלום לכולם, צריך את עיזרתכם בהרכבת מחשב מקצועי לעריכת וידאו , אני משתמש בavid, premier & after effects. התקציב שלי הוא 6500 ש"ח חשוב לי שלמחשב יהיה: מעבד חזק. דיסק קשיח עם 7200RPM ולפחות 2TB. זיכרון RAM גבוה עבור רינדור הוידאו ועבודה באון-ליין. SSD למערכת הפעלה. כרטיס מסך טוב. זה מחשב שהשתמשתי לצורך השוואה (המפרט די מתאים אבל אני צריך נייח!): http://cukusa.com/asus-g751jt-ch71-gaming-laptop.html תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by galza,

היי חברים, המפרט דרוש לסרטי HD הורדות,עבודה בריבוי משימות כולל פתיחת קבצים דחוסים במקביל.המפרט צריך להיות בעל מעבד I5 לפחות (אפילו 3450 אם אפשרי אלא אם כן אתם ממליצים אחרת) עדיפות ללוח אם של גיגהבייט שכולל יציאות SATA3 וUSB3 לא חייב להיות סופר דופר אבל סביר וטוב.יש לי נסיון עם לוחות של גיגהבייט כבר שנים ואני מאוד מרוצה מהאיכות והאמינות שלהם.זכרון של 8 גיגה 1600 MHZ לפחות או אולי אפילו יותר אם יש צורך. בגדול אני הולך להריץ מערכת 64 ביט על המחשב הזה ורוצה שיעבוד לי כמו חמאה חלקה שמורחים על לחם.לא רוצה תקיעות למיניהם או קפיאות או כל דבר כזה.השדרוג הוא לכבוד יום הולדתי שחל בקרוב.הסכום הוא 2000 ש"ח אבל לא חייבים לנצל את כולו אלא אם כן יש באמת צורך לפי הדרישות שלי. ועוד שאלה…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מעבדי אינטל P-4 3,0 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB S775) לוחות אם למעבדי אינטל ABIT IG-81 (915) S775,VGA,PCI-E זכרונות DDR 400 512MB A-DATA /VT דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 80GB SATA כרטיסי מסך 64MB Shared DDR כרטיסי קול On Board 128Bit צורבים DVD Recorders NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים 2202 ATX MIDI PFC, usb מקלדות 2/3 Lang. Arb עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 400 W מסכים DAEWOO 17'' Flat מחיר 3237 ¤

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  17. עריכה: לא מתוכנן OC. אהלן, לאור יציאתם של ה- 9800GX2 וה-Q9300 לחנויות יש לי התלבטות קשה בבחירת מפרט: אני מתלבט בין ה-Q9300 ל-Q9450, כמדומני ההבדל בינהם לא משמעותי, ולכן האם שווה ההשקעה במעבד היקר יותר? אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שייתן לי את הביצועים הטובים ביותר במשחקים נכון לעכשיו ושיחזיק לי טוב לשנה וחצי שנתיים הקרובות בהגדרות הגבוהות. האם כדאי לי ללכת על 9800GX2 בודד או על מערך SLI של 2 9600GT? אני מנחש שבמבחני ביצועים ההבדל בינהם לא משמעותי, למרות שלא יצא לראות השוואה בינהם. אני מודע ש-9800GX2 לא משתלם כלכלית אבל הבנתי שהוא מציג שיפור משמעותי תחת XP וצ'יפסט של nVidia וזה רק עניין של זמן עד שיוציאו דרייבר ל-vista על מנת שיוכל לממש את הפוטנציאל שלו. מכאן באה דילמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתכנן לקנות מחשב שהאחריות עליו היא שנה. אם אני קונה את המחשב באינטרנט, למי אפשר לפנות בבקשה להאריך את תקופת האחריות? לHP? או לאתר המכירות? ועוד שאלה לגבי תיק נשיאה. יש למישהו המלצה על תיק נשיאה נוח וקל?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  19. שלום ותודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 8500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל המשחקים החדשים והעתידיים לשנתיים הקרובות פחות או יותר, רזולוציה 1980X1020 מכוון להגדרות הכי גבוהות ו60+ FPS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.2GHz 1MB CACHE - ADO4200CUBOX - BOX מחיר: ₪578 לוח אם: GIGABYTE GA-M55S-S3 מחיר: ₪468 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ₪2327 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ₪1226 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ₪380 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT מחיר: ₪574 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ₪403 מחיר סופי לאחר הנחה: ₪5806 (שווי ההנחה: ₪150) היום ביררתי ומסתבר שאני לא יכול להשקיע 5.8K ואני חייב להוריד את המח…

• 8 תגובות
    • 802 צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהמלצות למפרט עבור חבר. להלן הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 6k – 7k ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג 10% מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יכולת להרצת מספר Virtual machines במקביל. בניית Linux/Android בניית פרוייקטים גדולים Developer studio – eclipse – ועוד בדיקות אלגוריתמים – שימוש מסיבי בריבוי threads (OpenCV) גיימינג Full HD ציוד היקפי: עכבר ומקלדת טובים. עבודת גרפיקה גבוהה (כולל עריכה גרפית) עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 11 – מאד קריטי שיהיה שקט 6. האם מתוכ…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. המפרט נא ב3 אלף שייח בבקשה........ [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  23. Started by Peri228,

אני צריך שתרכיבו לי , ברשותכם ( ) מפרט למשחקים בתקציב של 4000 ש"ח . המחשב לא בשבילי , אלא בשביל חבר שלי :0~ אין לי העדפה ל AMD או Intel , אבל אני מאמין שתעדיפו לקחת AMD מאחר ובתקציב הזה AMD יהיה הרבה יותר טוב והמחיר ישחק חלוץ מרכזי .. כל מה שאני צריך זה מחשב , בלי שום ציוד היקפי , וגם בלי Floopy או CD-Rom . כל מה שצריך זה - מעבד , לוח אם , זכרונות , כרטיס מסך , מארז , ספק . תודה רבה [= עריכה - המחשב גם לא מיועד לעבור שום OC ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום, במחשב הנ"ל יש כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8400M GS 128MB. 1. עד כמה הכרטיס טוב, בהנחה שאני גם רוצה להריץ עליו משחקים לא כבדים מדי (תלוי מה אתם מגדירים כמשחקים כבדים) כדוגמת GTA: SA 2. כמה יעלה (בערך) לשדרג לכרטיס מסך 8600M GT?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  25. מעבד: Intel Core i7 930 2.8GHz, 4 core 8 thread מקרר מעבד: Scythe Mugen זיכרון: 3x Corsair Vengence Low Profile DDR3-1600 9-9-9-24 4GB, סך הכל 12GB, ב-triple channel. לוח אם: ASUS P6X58D Premium כרטיס מסך: Gigabyte HD 7970 WindForce 3X OC ספק כוח: Seasonic SS-620-GM, 620W מארז: קופסא כלשהי של CoolerMaster, די מוצלחת, שכחתי את המספר מודל. אחסון: 3x 500GB WD Green אופטי: יש. של LG. עושה גם LightScribe אם זה מעניין מישהו. מאווררים: כל מיני כמה זה שווה בתור מחשב? ובתור חלקים?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.